Klippa mej?

Funderar på att gå nånstans och boka klipptid sen, vill förändra mej lite.Funderar på nåt sånt här fast längre på sidorna, men ungefär den luggen och så. Bra eller dåligt? Vågar jag?



Beställde Björn Axen shampoo&balsam från eleven.se förut också. Och en C4 inpackning, håret ska man ta hand om för vill inte se ut som en svinto boll..En spray som man ska ha innan man plattar håret fick det bli med också. Kändes som det blev lite dyrt men ändå så mycket billigare än när jag köpte på affection sist..Alla fyra grejerna kostade ungefär lika mycket som balsam&inpackning gjorde på affection så..

Kvällsbad&solsken

Älsklingen min kom hem ganska tidigt igår kväll, först var han gullig och satte upp mina hyllor medans jag fixade med mat sen bar det av iväg till Eldan för ett kvällsdopp med hans syster&familj. Det var riktigt skönt, bara man kom i vattnet :) Sen hem och mysa&läsa en sväng och så var bedtime, och idag uppe tidigt vaknade av att hjärtat hade försovit sej. Och då hoppade jag upp jag med.
Jobbar kvällen idag igen, innan ska jag träffa Jessica på stan gå runt och spana lite och så ska det fikas. Trevligt :)

Här är lite bilder från Eldan, det var fint där!






Låg en fin stuga där :)

Hemma hos mej

Så här jättebra blev det med min nya hyllor,gissa om jag är nöjd? :)


'


Sommarfräscht i sovrummet


Är så nöjd med  mina senaste förändrningar, bättre kunde det nog inte ha blivit.

En sån tråk dag

Borde kanske uppskatta att vara ledig men blir man bara sittandes hemma är det inte ett dugg roligt. Har verkligen inte orkat gjort nåt, kunde ju ha grejat med en massa här hemma och så men när det är så varmt så finns ingen energi till det. Tidigare fanns en fundering på att bara ta en tur in till stan, men pinan att sätta sej i en kokhet bil vägde över. Är glad att det iallafall har börjat röra lite på sej ute, det fläktar lite. Usch ska egentligen inte gnälla, men jag är uttråkad rastlös och på dåligt humör och ja då har jag rätt att gnälla precis hur mycket som helst!!! Hoppas hjärtat kommer hem i tid så jag iallafall kan åka och bada en sväng.
 Nu får det bli en kall dusch, eller sval iallafall (inte ens det har jag orkat mej på än idag..)



God dag i värmen

Gillar:
Icas kolsyrade vatten med päron&äpplesmak(bättre än cola i värmen)
Jordgubbar till frukost
Värmen
Doftspray Clean linen, luktar nytvättat i hela huset :)

Ogillar:
Värmen, i bilen och när man ska sova
Det faktum att jag är ensam om att vara ledig just idag
Att jag/vi inte har en pool här utanför




Det är varmt varmt varmt, jag vill åka och bada!! Ska hoppas på att Therese också vill det när hon slutar :) Annars händer det inte mycket just för tillfället, sitter mest här och gömmer mej än så länge. Ska snart hoppa i duschen och sen fundera över hur min lediga dag ska se ut.  Funderar också på hur min helg ska se ut, blir ju ensam hela helgen.. Funderar på om jag ska ringa till Carro och höra om hon vill ha besök i dom dalslänska skogarna, eller om Felicia skulle råka till och vara i närheten så vi kunde ses för det var nog 2 år sen sist. Eller en trip ut till pappa, sola&bada. Eller om någon annan har nåt bättre förslag? Känner inte för att sitta hemma själv. Söndagen blir det kalas iallafall, tårta&presenter till barnen :)

Tveksamt om jag har något mer att tillägga just för tillfället så nu får det vara bra!



Nån mer än jag som saknar Banana Joe glassen?








 


Oj lördag

På jobbet igår var det full rulle, annars är det ju så lugnt men igår ja fullt upp! Käkade frukost i form av pannbiff&tärnad potatis när klockan nästan var ett..
När det var dags att åka hem var jag så uppe i varv så HEJ! Karlstad blev det då som sagt, Flänga runt till femtioelva affärer och bänna pengar precis som alltid. Började med rusta&biltema sen Ikea, där skulle ha mina hyllor+lasyr och nämen oj slutade de på 500:? Nya kuddar inhandlades, och krukor och ett grönt överkast på rea. Hursomhelst så vart jag nöjd..Sen presenter till bror min sen men faktiskt nada till mej själv det var inte dåligt gjort av mej! Skopunkten nästa, äntligen nya tofflor till jobbet och nämen oj hängde det med ett par till? Ett par vita slip in blev det för dom jag har nu har gått sönder fram och jag blir jätte smutsig om ena foten..Även hjärtat köpte skor, han fick sej ett par plasttofflor så nu har han ett par egna  :) Sen var de dags för Ica, kände inte riktigt för det men men det är ett måste.Där inne hittades det leggins till mej också, fanns ju inga på Gina. Jag var en fjant på ica, köp en Nivea solprodukt och få en Frisbee älsklingen skulle ha solskydd så självklart skulle jag ha frisbeen. Sen fick man plastglas när man köpte pågen och visst fick det bli ett rosa plastglas *fjant* Gratis är gott eller vad är de man säger?

Tuppen uteblev tyvärr igår, så blev en hemma kväll istället. Jag satte igång och lasera hyllorna och nånstans i mitt huvud hade jag fått för mej att man bara stryker på ett lager lasyr så är det bra sen? Efter 3 lager igår är det inte i närheten av det resultatet jag vill ha.. Undrar vad många till det ska behövas? Och konsollerna för den delen gick inte att lasera alls?Fast dom skulle vara obehandlade.. Men men blir nog bra..Planterade om blommor här igår kväll med, vilken lördag kväll..Och kvällen slutade i soffan med en bok..


Idags ska det återigen jobbas, hade bytt till mej dagen men det blev tillbakabyte och jag ska dit och jobba kväll som det var tänkt från början.Lite tråkigt men jobbar med Linda och då blir allt kvällen rolig. En tur till sjönsjö och bada var det prat på, ja jag ska ju inte bada då men dom som vill på jobbet får göra de..Blir nog bra det och imorn är jag ledig.

Nu ska jag gå ut och fortsätta lasera hyllor, hoppas dom blir vita nu..



Snart sängen

Ja nu var det snart dags för sängen, tänkte bara skriva några rader om min hemskt inresserande dag :) In till stan och började med att luncha hos Therese på matställe, en kebabsallad och kall cola var absolut inte fel i värmen. Sen blev det att hämta ut paket, mattorna var tillochmed ännu snyggare i verkligheten och jag är riktigt nöjd! Sen blev det till att flänga runt ett tag, jyckebo och inhandla smått och gott till råttorna hemma(katterna alltså) och lidl i samma uppdrag plus lite till sen en tur till bergqkvist i jakt på ett par sommartofflor och ha på jobbet men hittade inga tyvärr så får leta vidare imorn för jag dör av värmeslag i plasttofflorna har tillochmed fått röda utslag på ovansidan fötterna som kliar och ja jag skyller på tofflorna!! Nu kom jag av mej, tillbaka till turen på staden. Lindex nästa, mitt fina linne inhandlades och jag är nöjd även en stor Tshirt a´la jobbet för 29:- fick hänga med men sen var det bra med det..Ska ju faktiskt till karlstad imorn så kan inte bränna alla pengar i säffle ;) Sen vart det apoteket&ica, inte så intressant kanske men ja jag var där iallafall.. Jobbet after that, varmt varmt varmt och har inte alls drömt om att ligga på stranden istället! Tur att dom här passen trots att dom är så långa går fort..

 Nu ska jag ta och slå av acn så jag inte fryser ihjäl och sen blir det sängen. 

Natti natti!



Längtar efter mitt ♥



Tralla la la laaaaa

Löning idag, könstigt att en alltid ska bli lika fattig så fort den rullar in på kontot..Tänkt ett liv utan räkningar? Sen ska det in till stan och brännas pengar, nej inte så illa..Men paket ska hämtas, handla på mej mat till jobbet och linnet på lindex ska jag ha :) Längtar efter mattorna och de till min bil, kommer bli så fränt men det hade ni väl ändå inte hört förut? :)

Sova på jobbet inatt, tråkigt!! Jag vill vara ledig när det är soligt och fint, hoppas det håller i sej tills jag blir ledig..Enda lilla pluset med att sova på jobbet bortsett från pengarna då är nog AC´n i sovrummet..Underbart, igår kväll höll jag på och bli knäpp!Det var varmt varmt varmt och jag låg nog och vre o vände i 1½ timme innan jag orkade somna..Älsklingen är ju sjuk också så vågade inte öppna fönstret..


Längtar till imorn när jag slutar, då blir det karlstad med älsklingen..Roligt :) Ikea är efterlängtat för nu ska jag äntligen få mina hyllor :)
På kvällen blir det tuppen mys med Therese.. Min braiga lördag..


Nej detta var nog mest upprepningar, är nog bra nu.. Ha en bra dag i solen :)




Tradera igen :)

Vann nyss två par nya söta örhängen på tradera, 12:- för ena och 14:- för andra..Fynd kan man nog kalla det :)




Jag gillar :)

Ett brev och lite presentkort kanske?

Ett brev kan inte svara på frågor, därför tycker jag att vissa brev inte borde få skickas ut. Brev som väcker frågor och oro. Igår fick jag ett sånt brev, fick först lite halvt om halvt panik fick en massa frågor i huvudet som ingen kunde svara på och ja orolig blev jag.  Men efter en massa kärlek&omtanke från älsklingen och uppmuntran av Therese kändes det snäppet bättre och jag kunde sluta tänka på de för en stund,och idag fick jag svar på alla mina frågor och det känns så himla mycket bättre. Mycket oro var helt i onödan, men det visste jag ju inte då utan tänkte bara det allra värsta!! Nej tacka vet jag telefon, då kan man få förklaringar och svar med en gång..


Nu sitter jag här igen då, jobbar kvällen igen idag. Hon som jobbar jag med ikväll fyller år så sitter och funderar på vad man skulle hitta på. Bjuda på något fika tror jag nog att det får bli, inte för att dom som fyller år brukar uppvaktas och så men jag tycker att lite ska man ha om man jobbar på sin födelsedag :)


Jag funderar på att färga håret blont, (och ja nu tänker ni gud vad dum i huvudet hon är för hon är ju redan blond) men jag vill inte bleka det mer, vill vara naturligt blond och närmare min egen blonda färg så man slipper sån markant utväxt. Funderar på någon mellan blond/honungsblond färg..Ska man våga testa? :) Vill gå och klippa mej på salong också, blev så sugen när jag var med en boende igår..Det är nåt speciellt med att gå till en salong och klippa sej. Funderar på om jag skulle ta och boka en tid nån dag efter jag har färgat mitt hår.. Eller önska mej klipning i födelsedags present, eller ja jag vet inte men jag vet att jag vill klippa mej!! :)

Kikade förresten in på gratisbio förut, där hade det ändras om en hel del och dom hade sänkt poängen för presenkort, för 200p fick man ett presentkort à 50:-. Vilket jag tyckte var lite fyndigt så klickade hem ett från Cubus&ett från Gina Tricot. Ska samla på mej en massa olika igen, kommer snart få på 150:- från Hm och gratiskläder också. Och på gratis kläder jag har jag bara loggat in och svarat på frågor + besökt sidor och vips så får man ett presentkort :)
Hoppas på många presentkort när jag fyller år med, det är kul :)

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=128516 


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45864

Mest babbel

Ibland önskar jag att man kunde leva i en Harry potter värld, jag skulle vilja kunna skicka illvrål! Tänk så smart det skulle vara? Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,  kanske tillochmed skulle ha  effekt?






Onsdag idag, jobbar kvällen idag igen och så även imorgon och för den delen fredag med men då kör jag på hela alltet kvällen-natten-dagen. Fredagen är efterlängtad och likaså lördagen. Mest lördagen då såklart, blir till att åka till Karlstad med hjärtat när jag slutar. Mat,Ikea och present handling står på schemat. Alltid lika trevligt&mysigt fast att det alltid blir lika dyrt. På kvällen sen så ska jag&Therese mysa till det med tuppenmat, nachotallrik&sitta ute..Ja bättre lördag går då inte att få ihop tror jag..

Kollade in lönen och är sådär nöjd, visst att den hade vart bra om det inte hade vart för att jag väntat mej mera och så att pappa ska ha pengar av mej och även mormor för allt hon fick lägga ut i bensin när vi var ute på biljakt. Men bilen är värt det, den gör de värt det för det är finaste bilen jag har haft (bortsett från 58an då,men som vardagsbil).. Hoppas förresten jag får min fräna doftgran til min fräna bil idag, den som ska skicka den verkar vara en segis!! Och mattorna m.m. ska hämtas på fredagen.. Fränt fränt fränt..Tänk om bara bakluckan var lika frän som bilen? Men det ska den bli, får säga som min söta mormor så länge: Men det syntes inte att de var en annan färg när man låg bakom :)

Nehej nej, jag tror bestämt att jag sa till hjärtat att jag skulle städa idag? Kanske skulle göra slag i saken för här blir det då inget gjort..



Men så trött

Bara för att jag råkade vara vaken lite längre än tant egentligen orkar så är jag hel seg och jättetrött!!Herregud, 8 timmar mindre går tydligen inte..Men hade inte sett Beck filmen som gick på fyran så det var ju tvunget..Ska snart masa mej iväg till jobbet, 8-16 idag och antagligen längre än så med. Bytt bort en av mina många kvällar den här veckan och det gillar jag, söndag kväll mot söndag dag :) Så blev helgen kortare känns det som. och ledigheten längre :)

Nehej nej dags att göra sej iordning!
Vilket dunderinlägg, wiee..

Först så, och sen inget?




Jag gjorde det, IGEN!!!

Åhhhh blir så trött på mej själv, glömde stänga av ljuset på bilen IGEN och den är helt jävla död. Inga startkablar har jag ens och ska till jobbet sen. Poäng till puckot, borde ha lärt mej en läxa när jag gjorde så på jobbet i ondsdags men nehej då inte lärde jag mej min läxa..Hjälp?! Satte tillochmed upp en lapp, Glöm ej ljuset men nej inte hjälpte de heller.. En större lapp på ratten? Inte van med bilar utan automatiskt ljus... Glömmer jag inte att sätta på ljuset så glömmer jag då fan att stänga av de!!!



 







Ömsesidig förståelse

Upp tidigt idag, älsklingen ringde och hade fått dieselstopp. Fick krångla en del, hade verkligen knappt nån bensin i min bil och fick åka och tanka den innan jag fick åka och hämta hans kort och iväg till macken igen och tanka diesel. Tur var väl att jag åkte och tanka min bil först, tanken rymmer 45L och det gick i 44,26L men eftersom jag var tvungen och trassa så kunde jag inte tanka diesel med en gång därav allt krångel men som tur hade han inte hunnit så långt innan..

Toppenhelg har vet varit men nu är det tillbaka till vardagen, jobbar precis hela veckan! Jobbar väldigt många kvällar, jag som inte tycker om kvällar!Jag vill jobba dag, trivs mycket bättre med de men ska inte klaga för jag jobbar iallafall :) Och har i princip bara jobbat dag hela våren (förutom på helgerna) så ja lite kvällar skadar inte. Längtar tills fredagen, eller kanske ännu mer till onsdag/torsdag när jag får veta vad jag får i lön.Fast den kommer ta slut fort. Pengar till Pappa ska det bli, och sen ska det handlas presenter till alla som behagar fylla år under månaden och jag själv också för den delen men behöver bara köpa tårta till mej själv. Ska se om det finns pengar till att fixa bakluckan och sen ska paket hämtas. Och tillsammans med alla räkningar blir jag nog fattig igen.  Men vad är väl en bal på slottet, jag kör ju en söt golf ;)
Karlstad blir det på lördag när jag slutar, Ikea ska det bli också och ja håll i plånboken åt mej! Jag ska "bara" handla hyllorna till köket, sen ska det spanas efter presenter och handlas mat. Undrar vad min bror vill ha när han fyller år? Och Felicia&Tomas.. Älsklingen får hjälpa mej med present till Tomas men resten får jag komma på själv. Undrar vad jag själv får när jag fyller år? :) Det åtestår att se det antar jag..

Och nu ska jag ta och spana vidare så nu får det vara färdigtjatat, underbart väder idag förresten varför var det inte så fint i helgas kan man ju undra..Precis som man kan undra på andra saker...






Midsommardagen

Helt okej gårdag, åkte in till stan och hämtade "folk" vid fyra. Hem och det blev mest slapp tyckte jag, tårta fick ätas och Levin var här med lilla Engla. Sen bar det av och möta upp folk mitt inne i Nysäter och sen bar det av iväg. Kom ganska tidigt till Hillringsberg, massa folk och socialt och timmarna gick fort  men som vanligt ska det ju också bli bråk. Som vanligt fattar jag inte meningen med den? Men uppenbarligen så måste folk vara fräna och ta till hårdhanskarna. Och sen finns det alltid nån som ska visa sej bättre som på samma gång bara rör till det och blandar in folk som inte har med saken att göra.. Som vanligt då igen! Tur att jag inte är en fighter :) Det var nog kvällen i ord, nu kommer kvällen i bilder istället :)




Engla äter tårta

  
 



Nehej nu orkar jag inte få in fler bilder, resten finns på Facebook. Ska gå och fixa mej lite kaffe nu och sen blir det slappis resten av dagen..


Midsommarafton i bilder


Therese&Tårtan

Levin underhöll på ståbasen

Dags att äta tårta

Älsklingen
  
  
  
   

Älsklingen med ståbasen <3

Denna big smile får avsluta :), mer bilder finns på Facebook.

Nu ska jag ta och städa lite, sen är det dags igen.Hillringsberg blir i ikväll.Men jag kör jag, förfest här ska det bli också..

Dagen,kvällen..

Dåligt med uppdatering nu, mest jobbat hela tiden så hinner inte med.  Men nu så :)

Jobbade till fyra idag, och ja midsommar firande i kanalparken i spöregn utan jacka eller paraply är inte att rekomendera.Såg ut som en dränkt katt när vi kom tillbaka till boendet och vattnet rann ur håret på mej. Tur att det var dags att åka hemöver.
 Fort fort iväg och när jag kom hem vara alla här och det var dags att sätta fart med maten. Och mat blev det plus en hel massa över så får nog leva på färskpotatis&gräddfil den närmaste veckan. En tårta slängde jag ihop med, sådär lyckad om jag får säga det själv tror den kommer vara tusen gånger goare imorn.
Hade jättetrevligt här och skrattat så jag har träningsvärk i magen och då är det lyckat! Största skrattet fick vi oss när vi skulle åka härifrån -Tjejerna fram sa vi och hoppade in, och efter en liten stund började vi titta oss omkring och jovisst i baksätet sitter Granås som ska köra -Ni sa ju tjejerna fram. Skrattade så vi nästan grina, lättroade kanske :) Hem till Malin och Göran sen, kunde säkert ha blivit jättetrevligt men fick sådär förbannat ont i magen som jag kan få, går knappt och sitta och klarar inte av att riktigt djupandas. Blev bättre en sväng för att sen bli sämre och då fick Granås köra hem mej istället (Och för den delen hade så gott som hela vårat sällskap redan åkt hem så jag var inte först) Bara älsklingen min som fortfarande är igång, tror han kommer vara lite små sliten imorn.

Imorn blir det bilduppdatering, nu ska jag sussa kudden och hoppas på att hjärtat mitt kommer snart så jag slipper sova ensam..

Bonnie!!!

Vaknade ledsen, hade drömt att jag fått Bonnie tillbaka men var tvungen och sälja henne till en idiot.Grinade som jag vet inte vad i drömmen och det var så verkligt fast ändå inte (som drömmar brukar vara) min lilla Bonnie. <3 Önskar så att jag hade kunnat ha henne kvar.


Älskade kossa som solar på balkongen..


Jaha så att man här, på sådär lagomt inte gott humör.. Jobbar kvällen idag och får väl se om jag kan hitta något att roa mej med tills dess.. Jobbar 3 dagar nu sen är det ledigt i 2, på fredag blir det mys här med mat,alkohol& självklart KUBB.. En sväng till Göran&Malin skulle det visst bli också, en toppen kväll tror jag bara vädret är på våran sida. Lördagen bär det av till hillringsberg, jag ska köra. Får räcka med en dag alkohol,det är lagomt till en fjant som mej..

Nej jag har nog inte så mycket mer att tillägga för tillfället, ska grina lite över livet och invänta bättre humör..

Älskade Tradera+Doftgranar

Budat på denna, snyggaste någonsin!


Klart!

Tänk att det ska vara så segt att komma igång? Nu är iallafall studieenhet 4 färdig och inlämnad, 3 kvar så ja varför inte slänga ihop dom och få iväg? Men nej seg som man är, suck.. Men jag har några veckor på mej :)
Igår tänkte jag verkligen göra klart de, men blev sittandes och spana på kläder med Therese i telefon. Verkligen socialaste samtalen någonsin, kolla där! Fränt, osv. Men trevligt var de :)
Sen kom älsklingen hem efter en ståbas spelande, han hade haft jättekul och jag måste få höra nångång :) Kul och kunna kan jag tänka mej, är ju fränt!
 
Idag är jag ledig hela dagen lång men undrar till vilken nytta? Har noll att göra, antar att jag blir sittandes här och glo hela dagen. En halv fundering på att ta en omgång och städa, en annan fundering på att ta en tur och slänga kartonger.. Men det är inget som tar hela dagen, max en timme. Nej verkligen sysslolös idag, blä! En annan fundering på att ta en tur till åmål men nej inte riktigt på humör för de tror jag. Faktiskt inte ens nåt att komma med just nu, bara fördriver lite tid. Tror jag tar och hoppar vidare nu, återkommer säkert senare..

Snodde av Malin

FAVORITER
Dialekt: Bäckefors/bengtsfors dialekt
Mat: Får nog säga nachos
Låt: Fortfarande Red lights spells danger 
Film: Många de
Tecknad figur: Betty Boop, för visst är hon en tecknad figur?
Sport: Snowboard
Komiker:  pass
Veckodag: Söndag
Glassmak: Gammeldags vanilj funkar alltid
Soloartist:

FÖR TILLFÄLLET
Humör:. Inget speciellt
Tanke: Måste plugga, ge mej styrka!
Kläder: Slitet mjukis
Bakgrund: På datorn? Love is giving somone the power to destroy you but trusting them not to
Känsla: Lite lätt hungrig 
Tid: 09,01
Bästa sak: Ledig idag
 
FÖRSTA
Bästa vän: Emelie :)
Husdjur: Hunden Kim
Utlandssemester: Finland i stugan
Piercing: Öronen, eller naveln.
CD skiva: Kommer verkligen inte ihåg
Bil: Min röda 740 glt
Ord: ?

SENASTE
Telefonsamtal: Jessica
Mat: Schnitzel&potatis&bernisås
Dryck: Kaffe
Biltur: Hem från jobbet
Tv-program: C.S.I
Spelad låt: Alexander Rybak-Fairytale
Köpta klädesplagg: Borde vara Hm paketet, linne,t-shirt&Jeans 

HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina vänner: Bara på låtsas för länge sen
Brutit mot lagen: Nja, kört för fort?
Blivit arresterad: Oh no
Badat naken: När man var mindre, på stampen :)
Varit med i TV:  Ne
Varit med i tidningen: Ja ett par gånger

NEJ TACK
Skolämne: Säger som Malin, matte eller varför inte alt medicin 
Mat: Saker med kål, och blodpudding&ärtsoppa
Musik: Jazz,Blues och sånt segt
Dryck: Öl,  
Djur: Spindlar .

SAKER
Du gör när du har tråkigt: Sitter vid datorn, tvn och pratar i luren
Du gjorde igår kväll: Pratade med Therese, pratade med Jessica&kollade tv och åt mat med hjärtat.
Du kan höra just nu: Fåglar som visslar utanför
Du inte kan leva utan: En massa saker de

PERSONER
Du tycker om: Ni som jag tycker om vet vilka ni är :)
Du inte gillar: Folk som ljuger så dom inte vet vad dom heter, snobb folk och såna som är idioter

VAL
Coca cola eller fanta: Helt klart cola
Hund eller katt: Jag saknar att ha hund men katter är så smidigt :)

ÖNSKAN
Har en hel del önskningar, men högst på listan är en liten :)


Hemgång hemkommen

Ja så har man jobbat idag, slappt att vara ledig en dag jobba en dag och sen ledig en dag igen.Men vad ska jag hitta på imorn? Fick ett depp ryck när det kändes som varför ska jag vara ledig när jag inte har nåt att göra? Och Ed hardy mattorna har kommit och det var inte heller kul, för jag kan inte hämta ut dom eller ens ringa till Sandra och vara glad för att dom har kommit :(



Vill ha dom idag..



Men men det är små saker, får se framåt istället :) Midsommar kan nog bli bra, mat,vänner&alkohol..
Sen är det inte långt kvar till jag fyller år, och som alla små barn ser jag gladeligen framemot att fylla år men brukar ändå inte sluta bra för det är alltid nåt! Säger varje år, jag ska sluta fylla år. Men nej jag slutar inte fylla år. Jag har en önskelista,men kanske inte en så stor..
Men jag vill ha en massa parfymer, Tiara, Escada Ocean lounge, en stor flaska Naomi Cambell Cat deluxe with kisses. Och nej jag tycker inte alls om parfymer..
Sen vill jag har presentkort på alla favvo-affärer, Ikea, Gina tricot mm
Jag vill ha roliga saker till min fina bil, såna där grejer med blommor på från Jula och en massa fräna doftgranar..
Jag vill ha smycken, fotlänkar, sötvatten pärlor,örhängen och sånt där..
Fina fotoalbum vill jag ha också.
Och ja, det var väl de och en miljon kronor jag ville ha..

Nej nu ska jag försöka göra ett ryck med skolböckerna, måste verkligen men nej inte ett dugg motiverad tyvärr. Imorn är också en dag..






Terroriserade hjärtat med kameran igår, jag var mer road än han om man säger så :) 



 

MIn bil

Det blev köp och jag är nöjd, lite som ska fixas dock. Ett ögonlock saknas och måste skaffas, baklucka&vinge ska lackas samma färg som bilen och plasten ska få sej en omgång så den bli svart igen :) Och så småningom ska mina snygga fälgar på (måste bara ha 2 nya däck innan) Toningen på bakrutan ska bort också, ser hemsk ut..




Söndag

Igår fick det bli en sväng till grums och kolla på en bil, en stor besvikelse! Inte alls prisvärd, massa oljud lite varstans och allmänt rapplig enda bra var färgen som var ljusblå. Idag bär det av till Torsby och kollar på en ljusblå Gti, dock ett stort minus på denna och det är att de är annan färg på baklucka. Men för rätt pris så kan det vara värt? Hoppas det är det, har ju tagit ledigt från jobbet tillochmed. Här är den iallafall:



Mormor&syster kommer hit och hämtar mej och hjärtat vid elva så bär det av, håll tummarna :)


Ikväll börjar en ny serie, Privileged. Den ska kollas in, verkar bra! Och passande nog är ju min söndag kväll ledig, älskar att vara ledig söndagar :)


Bil bil bil

Ge mej nu tack, blir nästan lite stressad av allt detta bil-letandet. Jag vill att det bara ska dyka upp en nu, på stört och på direkten. Väntar på att klockan ska bli strax efter 5, eventuellt en bil som är intressant men en som ska kolla 5 så hoppas den inte köper nu så jag kanske kan kolla iallafall.

Annars står det rätt stilla, jobbade till typ två och sen bar det av hemöver och datorn är just nu min bästa i vän i hopp om ja detta eviga tjatet bil. Myst med smörgåstårta&kaffe med hjärtat också.

Hade fått en nice suprice i brevlådan igår, ytterligare 1 set från Bodyshop. Jag har fått bodyshop grejer för cirka 900:- från glamour nu, och betalat sammanlagt 70:- tidningarna plus alla grejer.. Haha ibland har man flyt, tur att jag gillar Body shop :) 3 duschcremer, 2 bodybutter, 1 bodylotion och tre par skrubvantar. Ett set med jordgubb&resten med körsbär.. Skulle egentligen bara ha haft ett set.




Nej nu ska jag spana vidare, eller hitta på något vettigt.

På jobbet

Ja på jobbet är jag, vart en lugn kväll och jag och hon som jag jobbar med lyxade till det med pizza :) Lite ska man väl ha för att man jobbar helgen? Har bunkrat upp med både dricka,cheezballz&choklad för jag är depp över alla jävla bilar!!
Gick inte riktigt som jag hade tänkt mej förut, jag blev förälskad i bilen helt klart och till viss del förblindad. Gick så sjukt jävla bra så ingen bil om de inte skulle vara en gti kan mäta sej med den. Men pappa var helt klart emot den och ansåg den inte vara värd att köpa. Men det var JAG som körde den, jag som gillade den och jag som får ta konsekvenserna om det skulle vara nåt men lutar ändå mot att den är utesluten. Det var ju en del skavanker, lacksläpp på ett par ställen och lite rost ett par ställen. Absolut inget störande och jag får nog ingen felfri bil inom dom gränserna jag har ekonomiskt. Pappa tycker istället att jag ska kolla på andra bilar också, typ peugot..Hallå? Vill inte ha de, vill bara ha golf ju.. Kanske är det så att jag är väldigt inriktad på bara det men det är jag som ska ha den, köra den och betala den.. Men också vad pappa säger väger ganska tungt för han är ändå en pärla som ställer upp och lånar mej pengar, kom och hämtade mej förut och körde mej först till karlstad o sen säffle. Men ibland har vi väldigt olika åsikter.
Nej nu ska jag sluta gnälla och spana vidare..

Sally har byggt en koja

Under bäddmadrassen den lilla råttan!

Ännu mera tjuvlyssnat

Jag skrattar, vilka dumma grejer en del säger :) Fast barn säger mest charniga saker medans fjortisarna..Ja.. haha


Två hårdsminkade fjortistjejer ~16 sitter och pratar om den ena tjejens pojkvän.
Tjej 1: Alltså, jag tror ja ska göra slut med han...
Tjej 2: Men vaddå? Du brukar ju alltid prata om hur jävla söt han är?
Tjej 1: Joo... Men han är så jävla tråkig, vi träffas ju aldrig, han håller bara på och övar med det där jävla bandet!
Tjej 2: Men varför har du inte snackat med han bara!
Tjej 1: Aa, men jag har inte haft tid än, jag tränar ju dans fyra gånger i veckan för fan!


Två tjejer ~16 står vid kassan. Den ena ska betala för sitt godis med kort.
Kassören: har du id?
Tjej 1: Neeej ...
Kassören: Tyvärr, du måste kunna identifiera dig för att kunna betala med kort här.
Tjej 1: Men asså jag har min mobil här annars, du kan kolla alla SMS och kontakter och allt!


En pappa ~30 sitter och äter med sin dotter ~5. Dottern tittar länge och beundrande på pappan. Efter en stund:
Dottern (utbrister): Pappa, jag tycker att du är så fin med kläderna på!
Pappan grymtar generat till svar.


Pojke ~4: Mamma! Kan vi inte köpa den där filmen?
Mamma ~40: Nej, det kan vi inte.
Pojken: Meeen, kan inte jag få betala den själv då?
Mamman: Nej, vi ska handla en massa på IKEA också.
Pojken: Men jag vill inte stjäla!



En man ~40 står vid paketinslagningen med sin son ~7. Pappan muttrar och suckar över paketet som han håller på att slå in.
Pappan: Men du, det här blir ju inte alls bra...
Sonen tittar oroligt på presenten och på pappan.
Sonen: Det är lugnt. Vi kan säga att det är jag som har gjort det.



Fredag

Ändrade planer idag, istället för att kolla på bilen i Säffle blir det en trip med Pappa&Ingela till Karlstad för att kolla. Hoppas verkligen att bilen ska vara bra! Jag känner mej redan som att det ska bli min så fan vad besviken jag blir om det bara är skit med den. Nej jag vill inte ens tänka så, min ska den bli jag är hoppfull :) En trip till Torsby blir det imorn isåfall, oj oj.. Mycket bilåkande, men vad gör man inte? Får se hur det bli med åkandet dit, som det ser ut så blir det jag,syster&mormor som åker isåfall.. Bra för söstra mi och få köra lite :)

Jobba natten inatt igen då, tycker det är mina natt turer mest hela tiden.har som det har vart nu bara 2 i månaden men tycker jag sover där mest hela tiden? Och nu under sommaren blir det mer, bra pass att jobba för det springer iväg fort med timmarna men ändå trist att sova borta&sova utan älsklingen. Jag tycker inte om att sova ensam..Och vaknar jag till under natten där så blir jag fortfarande förvirrad och undrar vart jag är fast jag har jobbat där så länge.. Men det går, och trots att passen är på 22h försvinner dom poff fort!

Jobbade ju kvällen igår också, en ny tjej som gick brevid som jag gick klassen under på Op.. Kommer nog bli bra det tror jag, jättetrevlig fast det visste jag ju redan :)
Och innan jobbet var jag hos goa Jessica&hennes prinsessa och fikade&tjötade. Alltid lika trevligt, skjuts till jobbet fick jag med och det uppskattades. :) Mormor var söt innan, undrade om jag verkligen skulle gå hela vägen från norelund och om inte hon skulle komma igen och köra mej..Lilla mormor, behöva åka från Åmål för att köra mej i Säffle.. Skulle ta mej lika lång tid att gå som henne att köra till Säffle.. Men söt ja :) 
Efter jobbet lyxade jag&hjärtat till det med nachos&mys, är det det som kallas vardagslyx? :) Tror bestämt det, och så gott! Älskar nachos, tröttnar aldrig..

Nej nu blinkar det i ljusen? Hallå vad händer? Åska eller? Får nog hoppa neröver och gå ut och lyssna..
Önska mej lycka till med bilen sen!  

Torsdag redan igen

Ja då var det de, jobbar kvällen idag så sitter här och slappar.. Ska bege mej in till stan vid 11 och träffa Jessica&Nova innan det blir jobb, Mormor får komma och hämta mej och köra mej in till Säffle herregisses vilket åkande för mormor men hon är en pärla som ställer upp :) Måste ju säga att jag känner mej något så handikappad utan bil och har ändå bara varit utan sen i tisdags eftermiddag. Imorn ska iallafall den lila kollas in klockan 1 i Säffle, vilket flyt jag har så han kommer med bilen så jag får kika :) Pappa skulle väl bli med, hoppas detta ska gå! Jag och min älskade pappa har i många fall väldigt delade åsikter. Just nu låter det: Pappa-Golf ska man inte ha, särskilt inte Gti och Sandra säger-Jo golf ska man visst ha. Och lika jävla envisa är vi både jag och min far och VI HAR ALDRIG FEL nån av oss. Vilket har resulterat i att när vi blir ovänner är det för att ingen av oss har fel, inte för att det egentligen är något som är värt att bli ovänner för. Håller tummarna för att vi enas, och faktiskt så tror jag nog att jag om allt verkar bra jo då duger golf fint till Sandra :)

Längtar verkligen till imorn, wihoo! Men lite segt och vara i stan redan 1 och sen börja jobba fyra.Jag kommer att få ha världens packning med mej det är så säkert. Ska dra med mej kläder och ha på jobbet har jag tänkt. Ha på mej mina vanliga kläder dit och ha ombyte där istället så blir nog en del som ska med.. Och varför jag promt ska ha med dom imorn är så jag kan tvätta när jag ändå gör natten :) Krångligt men så mycket enklare i slutändan :)
Nej nu ska jag hoppa neröver, fixa stekt ägg macka&kaffe :)





Sötis

Ja se fjortisar

Suttit och kollat på tjuvlyssnat.se,kategorin fjortisar och ja jag skrattar ihjäl mej..
Hör på dessa säger jag bara!


Två tjejer ~14, sitter och diskuterar kändisskap.
Tjej 1: Asså, jag har hörde att en tjejs blogg blev känd för att hon är gravid!
Tjej 2: Palla byta blöjor och mata ungen, äckligt ju.
Tjej 1: Men tänk själv, man kanske skulle bli gravid för kändisvärlden?
Tjej 2: Ja, hon som blev det kanske tänkte ut det innan.
Tjej 1: Tror fan jag ska satsa på det, vad tror du om Peter?
Tjej 2: Varför inte Niklas?
Tjej 1: Fast hon som blev känd har tvillingar tror jag...
Tjej 2: Hur får man det då?
Tjej 1: Man får göra det två gånger i rad tror jag, så två ägg blir befruktade samtidigt eller nåt.


Tre ganska högljudda tjejer ~16 sitter vid ett bord i kafeterian. Framför sig har de en uppslagen Metro där de läser horoskopen högt.
Tjej 1: Vilket stjärntecken är du?
Tjej 2: Våg.
Tjej 1: Våg...Hm..."Du ska ta vara på tillfälle till affärer, använd sunda för"... öh... förnuu... för-nuft. Vad fan står det?! Sunda förnuftet eller nåt sånt.
Tjej 2: Vad är för...ja, det där du sa?
Tjej 1: Vette fan, har aldrig hört talas om det!
Tjej 3 (tystare): Nej, det man inte känner till lider man ju inte av...


Två tjejer ~15 pratar och skrattar högljutt på bussen.
Tjej 1 (högt): GUUUD vad jag är hungrig! Har inte ätit typ på hela dan!
Tjej 2: Jag har en banan i väskan men den är HELT grön.
Tjej 1: Nej, men då vill jag inte ha den. Jag hatar gröna bananer...
Tjej 2: Men om du lägger den i väskan och skakar så... ja, då blir den ju gul!
Tjej 1: Men... Blir den inte bara brun då?
Tjej 2: Jo, men den blir ju mogen. Typ solmogen!
Tjej 2 börjar ivrigt skakar om väskan för att bevisa att hon har rätt. Efter någon minut tar hon upp bananen igen, som fortfarande är helt grön.
Tjej 2: Nu behöver man bara vänta ett tag...


En kille och två tjejer ~17 pratar om killens nya hund.
Killen: Jag ska lära den allt jag kan!
Tjej 1: Haha, det blir ju inte mycket inte!
Tjej 2 nickar instämmande.
Killen: Joo fan, jag ska lära den matte! Tänk va coolt om jag ba "vad är 10+5?" och så skäller den fem gånger!
Alla blir tysta.


Tre gymnasietjejer sitter och pratar om lite allt möjligt.
Tjej 1: Asså, jag har tänkt på en grej... Det där med ränta på lån är ju kanske knäppt!
Tjej 2: Vadårå?
Tjej 1: Jo, men det blir ju typ högre avgift efter ett år!
Tjej 2: Mmm...
Tjej 1: Ja, fan vad jobbigt om man tar ett lån en dag innan det gått ett år!
Tjej 2 och 3 tittar på varandra sen på tjej 1, sen blir det tyst runt bordet.

Onsdax

Idag har det jobbats, vart riktigt piggelin och gick en långpromenad innan jobbet :) Och det kan ju ha berott på att jag åkte med älsklingen in så jag var i stan tidigt och behövde fördriva lite tid, men uppiggande var det och blöt blev jag för hade självklart ingen jacka på mej. Efter jobbet kom syster&mormor och hämta mej, Hm paket hämtades&Lidl blev det en sväng. Syster min övningskörde, så duktig så :) En tvättkorg fanns med i bilen också, fin satt! Rena lilla julafton idag kunde ju tro att jag fyller år. Två nya blommor alá 15:- följde med hem från Handlarn också, det är könstigt att det ska hoppa med massa grejer hela tiden? Kan inte förstå detta..

Har precis suttit och spanat på Jula och konstaterat att nu finns Ed Hardy mattorna inne i lager igen och jag vill ha ha ha, Dom skulle vara match made in heaven tillsammans med mitt senaste kik objekt till bil, en lila metallic Golf gti. Som ska kollas på imorn el fredag och som jag verkligen tror kan vara något för mej. Lalala... :)


Lila bil med dom här i :) Fast jag ska ha dom även om det inte blir lila bilen..



Matchande Ed Hardy doftgranar med :)





Hej då!

Jag är glad, nu är den borta :) Bara hitta en annan nu då, spanar för fullt och är hoppfull. :) Tjohoo! Gäller bara att ta sej till jobbet i dagarna 3 innan jag kan träffa min pappa och komma iväg och kirra ny bil.Men det löser sej :)
Men vilket tjat innan jag blev av med den, tur att min älskling har vart med ett tag och kunde säga till mej att inte ge mej. För dom åkte, och kom tillbaka igen..Nu har jag nästan fått för mej att dom ska komma tillbaka igen för att råna mej ;) Och förresten, dom kom tillbaka en gång till kom jag på. För att det inte fanns nåt bes papper i bilen och man får ju inte köra bilen utan bes papper? Hoho
(smart som jag var slängde ja det för de finns ingen mening med att berätta att de fanns "bra att veta" från bes) Luring..

Jag ska förresten från det ena till det andra få ny tvättkorg :) Mormor ska köpa med åt mej, kommer bli så fint så jag vet inte vad..Trött på dom små så nu jävlar ska jag ha en stor som dessutom är hel för inte är dom jag har nu hela heller.. Har spanat på denna länge och tyckt den är fin, dessutom perfect match..

Neee nu får det vara färdig bloggat för idag nu ska jag fundera vidare på hur jag ska ta mej till och från jobbet.. :)

Jag bli tokig

Alltså på riktigt allvar, den som skulle komma fyra är på väg nu men jag blir nerringd!! Jag vill bara bli av med den, hoppas jag får sålt den nu!! Tillochmed en liten unge som ringde och sa: Min pappa vill köpa din bil. Men va?! Låta en liten unge  ringa? Ringde 3 stycken under tiden jag pratade med den som är på väg, vad händer? Och älsklingen min tröstar mej med att jag tydligen (ursäkta uttrycket) har åkt runt i en turkbil!! Jag är irriterad nu, bort med skiten!!

Återigen, önska mej lycka till...

Sälja bil?!

Herregud, jag har varit helt nerringd av diverse utlänningar som ringer åt sin bror, sin mamma, som ringer åt sin mamma som ska köpa åt hans bror osv.Komma och köpa bilen med en gång, betala fyra tusen snälla håll den åt mej bla bla bla! Gudars säger jag bara, sista ringde 22,40 igår..Och meddelanden, Har du golf? Sovar du? Började ringa kvart i nio imorse igen, 3 ska de förhoppningsvis komma en som köper den annars ett par till som ska ringa senare..Mejl hade jag fått nu med, med riktiga SKAM bud. 2000:- var ett och ett annat 3000:-. Svarade bägge två MEN GLÖM DET, jag är så trevlig så :)

Suck nu ringde han som ska komma tre och sa att han kommer fyra, gaaah kommer blir nerringd av alla andra som jag har bett ringa efter tre innan han kommer.Hoppas den köper nu så jag får ta bort annonsen..

Nej nu ska jag spana på bilar till mej! Håll tummarna för att jag blir av med min nu och att en riktig pärla dyker upp till mej :)

Men fortfarande måndag?

Sitter man här igen, jag är en datanörd. Vet vad jag verkligen MÅSTE göra, inte bara lite sådär halvt om halvt borde utan panik måste är de.Och så opepp så jag vet inte vad? Bara att ta med böckerna, slänga ut datorn och stänga av telefon och sätt inte på tvn så ska de nog bli gjort. Men just nu bara drömmer jag om min bil, ringer och ringer och ringer men svarar det då? Men nej så klart inte, snart väger det över till en Golf gti i Torsby.Men jag vill ha den laser blå först och främst, klar tecken från pappa att han hjälper mej också.Underbara pappa. Om bara människan svarar och allt är bra med bilen blir den min till helgen, min min och bara min! Försökte ta bilder på min med, men får nog vänta tills solen går ner för just nu ser den blank svart och ganska fin ut på bilder och det är stor lögn!!Tänk vad solen gör saker vackrare? ;)

Karlstad förut då, det var mysigt och bara gå runt och kolla i affärer och tjata en massa. Duktig var jag också som inte shoppade loss. Eller köpte en liten sak bara, inte ens till mej själv utan till älsklingen. :) Just de, en tejp rulle grej för kläderna köpte jag men det räknas inte till shopping. Var sugen på Ikea och hyllor dock, men avstog..Ska köpa mej trä hyllor till köket och så ska jag vitlasera dom. Oj oj så snyggt de kommer bli.. Har jag tänkt att de ska bli iallafall..

Nej, ringa en gång till sen måste jag sätta fart med pluggingen...


Måndag igen


Tänk vad fort tiden går? Det bara rusar iväg, 3 dagar är ingenting inte en vecka heller för den delen. Kommer bara säga poff så är sommaren över, poff så var de jul och så vidare. Happ sista lediga dagen på min 3 dagars, dagen ska tillbringas med en tur till axfood med Therese. Synd att man inte var rik och kunde shoppa loss lite i karlstad med, skulle verkligen vilja till Ikea och köpa massa krukor&blommor..Men det får bli en annan gång de :)

(Helvete nu slog det mej att jag har GLÖMT bort att plugga, verkligen helt glömt bort.Va fan hände? Om jag inte minns helt fel borde jag ha haft inlämning som igår.Ja nu vet jag då vad jag har att göra, hur kunde jag bara glömma det? Herregud, ja ikväll blir det till att plocka fram böckerna och inte ge mej förrens de är klart..Hur kunde jag? Helt bortblåst, böckerna ligger i ryggsäcken för jag hade tänkt att göra det på jobbet förra helgen men sen så bara försvann de? Hjälp, vad blir det med mej? Men men som sagt, ikväll då jävlar gäller det..)

Sitter och drömmer om "min" bil också, vill verkligen ha den!! Funderar på om jag ska ringa och spåna lite med pappa, är så mycket praktiskt som behöver funderas på. Jag vill verkligen ha DEN BILEN, och jag vill ha den nu för den finns nu antagligen finns den inte när jag har fått min såld och fått ihop pengarna..Ge mej snälla. Kanske skulle ringa och vara nyfiken på bilen med? Kanske är en massa konstigt med den och så har jag gått och kärat ner mej i onödan?

Nej nu får jag dra mej härifrån, försöka få i mej lite frukost och stoppa mej själv i duschen..

Mest bra

Vilken kväll, till mestadels väldigt lyckad men fanns väl saker som hade kunnat unvikas..Ett jävla humör var det på alla igår iallfall, tror var och varannan tjej lyckades att reta upp Therese (med all rätt, blåsta fjortis brudar gud vad pinsamt&ofräscht) och tillochmed älsklingen blev uppretad på nån vilket jag inte är van med att se. Var inte alls så där över trevligt och vänskapligt som det brukar vara när man är ute nånstans.. Men det var allt bra ändå!! Alla kan inte alltid vara snälla och trevliga väl?

Innan det bar iväg grillade vi grillspett&spelade kubb, solen började lysa och humöret var på topp..Mötte upp en massa bilar i grums och festa vidare mot torsby, tog oss hela vägen dit innan det började krångla..Wihoo, blev dock ståendes på torget ett himla tag men det vara bara trevligt.. Efter lite turer hit och dit bar det av till granevik eller vad de hette, ligga och bränna på motorhuven eller sola som Kicki sa..Lite halv djupa samtal och ganska slappt, sen blev de ovanstående tjafs och lite till så blev dags att bege sej. Bort från torsby, en bit utanför mötte vi upp Malin&Göran som hade krångel..Blev bara till och stå och tjöta lite innan resan hem fortsatte, mat på nyängen och sen äntligen hemma! Härjades ganska mycket på hemvägen med, inte jag då men iallafall Älsklingen&Therese, och Klemner när han var vaken :).Och bilen passade passligt nog på att gå sönder igen alldeles neranför backen här och dom fick hålla på och krångla och få upp den hit så nu står den här ute.Grinder råka visst gå sönder? Inte fattat helt hur de gick till men vet vem som får fixa den sen :)


Ego innan, älskar min tröja! Men fan vad den såg ut idag..

Grilla,grilla,grilla


Kubb
 
Solen kom och klemner&wedin firar förlusten
 
 
 
 
Bilbandet spelade
 

 


 
´Hade verkligen 160 bilder på kameran, skulle kunna ladda upp hur många som helst men nu orkar jag inte mer.Ska försöka få in på facebook sen men det krånglar just nu.


Äntligen lördag



Igår fick jag en massa gjort, gick och röstade. Så nu har jag sagt mitt och får gnälla precis vad mycket som helst sen för jag har ändå försökt att förändra. Solning hanns med. Sen när jag kom ut från kvarnbacken tänkte jag att nu börjar jag snart jobba men nej då en och en halv timme kvar, vad göra? Ringde Malin och det blev fika med henne&hennes vän Coffe. Det var trevligt, inte allt för ofta som jag och Malin ses. Sen jobbet då, seeegt! Brukar inte vara så segt men igår kväll var de det. Efter jobbet köpte jag&hjärtat med oss pizza hem, pizza är lyx när man bor som vi :) Inte alls ofta det äts.

Och nu är det äntligen lördag, ikväll blir det fest :) Torsby ska de bli, och kanske sitta här innan? Spela kubb och grilla korv kanske. Får se vad älsklingen har tänkt sej sen..Tror det kommer att bli en toppen kväll iallafall.
Innan det ska de städas så det blir skinande rent, är på städ humör så bäst att uttnyttja det. Och så ska jag snart ta mej en tur till vikinghallen, inget bröd hemma och jag är HUNGRIG! Chips och dricka tror jag bestämt måste handlas också, vet att jag vill ha det imorn..
Nej det var allt från mej, hörs imorn!







Och så fredag

Sovmorgon idag, sov sådär länge som vanligt. Men jag skulle inte vilja byta bort min morgonpigghet mot nåt i hela världen, det är underbart faktiskt :) Sitter här och funderar en massa, på om jag ska orka mej iväg och sola innan jobbet och på om jag skulle ta mej i kragen och faktiskt gå till biblioteket och rösta idag istället för söndag och så funderar jag på om det börjar bli dags att slänga ut min lilla skrot på blocket. Skattepengarna ska ju börja betalas ut nästa vecka men är ju tyvärr långt kvar till lön änsålänge. Jag har förresten hittat bilen jag vill ha tror jag, en typ laserblå golf 3 :) Men den är nog lite dyrare än vad jag kan få ihop, men skam den som ger sej :) Får väl i värsta fall be fader om lite kris hjälp.. Annars finns det ett par andra okej ute just nu också, åhhhhh jag längtar så efter en annan bil!!  Har dessutom en hel bunt med nya roliga doftgranar som sparas till min nästa bil, tokigt :) Betty boop bla, eller ja så gott som alla jag har köpt det senaste har jag sparat till nästa pärla.

Ne nu ska jag dra vidare, greja lite här, duscha äta mm sen blir det stora staden..


'

Ny bild i headern ska de bli, denna..

Och så var det torsdag

Och som vanligt har det jobbats :) Längtar till helgen nu, återigen underbara lyxiga 3 ledig.Skulle faktiskt ha varit ännu lyxigare 4a ledig men fick mej en extra kväll imorn. Lika bra så man inte blir alldeles för bortskämd  ;)
 
I helgen bär det av till Torsby, hoppas på toppen väder men det är väl att hoppas på för mycket.Satsar på att hoppas på toppen kväll istället.Och det tror jag det blir. Förut fick det inhandlas en massa cider, Säffle har äntligen bestämt sej för att sälja små burkar med rekordelig och fanns tillochmed en ny sort..Spännade! :)



Ni glömmer väl inte att rösta till europaparlamentet på söndag? Fick ett meddelande från kommunal förut med uppmaning om att rösta med hjärtat, vilket ju måste betyda att det ska röstas rött. För jo rött ska det röstas, inte kanske för att jag tycker att dom står för allt det bästa men dom ger mej som kommunal arbetare mest tillbaka. Oavsett om det gäller jobb, löner eller a-kassa ifall man blir arbetslös eller endast deltidsanställd.. Rösta rösta rösta!



Nehej nej, nu tror jag att jag ska ta och göra ett ryck och göra nåt efter detta konstiga inlägg med drastiskt hopp från cider till politik. Men vad jag ska göra det vetifan, men finns väl alltid nåt.Tvätt till exempel.

De är onsdag idag

Ja hopp, kanske skulle skriva ett par rader ur mitt spännande liv?



Idag har jag, hör och häpna jobbat..Kanske inte nåt ovanligt för jobbar de gör man. En ganska lugn dag med långpromenad till Kappahl och lite shopping..Nej inte till mej, inte ens en liten sak :) När det var färdigjobbat bar det av hem till Jessica&lilla Nova för kaffe&tjöt, alltid lika trevligt..Nu är jag hemma igen, hungrig som en gris och funderar på vad jag ska laga. Vill ha nåt gott men vet inte vad de skulle va, antar att det får grävas lite i kylskåpet så ska de nog komma fram nåt.

Igår hade jag min lediga dag, den tillbringades i karlstad hos goa Carro..Tänk att det ska gå så lång tid mellan gångerna vi ses? Nu blir de väl inte förrens till hösten igen om jag känner oss rätt. Men det är kul dom gångerna vi ses :)

Slänger med ett par bilder också



Sötaste Nova


Carro är alltid glad



RSS 2.0