Onsdag


Sitter under filten i soffan och bara slappar, väntar på att maten ska bli klar, sen blir det dusch följt en helkväll framför tv. Farmen, Mästerkockarna och äntligen äntligen greys anatomy. Tv lyckan är total! 👍 

Jaha och ja hade jag egentligen nåt att skriva, loggar in... Tänker att jag ska skriva ett intressant inlägg och så börjar ja fundera på vad?! Jobbat... Tvättat... Som att de skulle vara intressant egentligen. Fast jag har det ju väldig trevligt och roligt på jobbet och det är hur skönt som helst när man nästan ser botten på tvättkorgen och övervåningen luktar nytvättad tvätt men inget intressant att läsa om. 

Jag kan iallafall berätta om min senaste Glossybox. Som jag hade längtat! Till min besvikelse lyckades dom bygga alldeles för stora förväntningar, men bodyshimret kanske jag får användning för nån gång? Dock inte luktat på de än. Läkerrolen kommer att ätas upp, boxen är skitsnygg och jag är väldigt glad över att min the body shop ögonskugga var i rätt färg för mej. Det andra åkte ut på Glossybox köpes, säljes bytes ;) Bra att kunna byta bort de man själv inte vill ha och hursomhelst, love Glossybox! Är som att få en present varje månad. Sista boxen i mars nu efter min julklapps prenumeration som ja fick sen får det bli uppehåll ett tag, dels för pengarna finns annat som måste prioriteras sen så hinner man inte använda allt heller. Men till sommaren vill ja ha en prenumation igen så nåt långt uppehåll vill ja inte ha :)




Till helgen är jag ledig, tror det ska bli en helg i bakningens tecken. Ska prova på en sockerkaka med kesella som låter galet god och sen ska jag prova på att göra pistagebullar. Nåt mer kanske? Tar gärna imot förslag, skulle vila prova nåt med typ nougat, nötcreme eller nåt sånt. Nån som har nåt gott förslag kanske? :) 🍩 🍪 ☕️ 



Söndag


Så har ännu en vecka sprungit iväg, snart slut på både februari och förhoppningsvis vintern. Nu kan det bara bli bättre eller hur? :) 

Veckan har fyllts med jobb för min del. Men igår tog jag efterlängtad halv helgledighet och det vankades 25 års kalas för Gugge i garaget. Det var hundra år sen minst jag var ute sist så det gjorde de extra kul att gå ut. Massor med glada folk, långbord, god bål, skratt och allmänt trevligt. :) Men vid två gav jag upp och tog skjuts hem när syster skulle åka hem. Då var jag sliten&trött efter att bara ha lyckats sova 4 timmar natten innan. Tack för igår allihop! 👍🎉😃 

Vaknade ganska tidigt, lite tung i huvudet men det gick över snabbt och jag gick iväg och hämta Wilde direkt jag kommit upp så man hinner mysa med han hela dagen innan det är dags för en ny vecka med jobb, dagis och allt som är. Tänkte laga extra god mat idag och det har jag bestämt är smörstekta champinjoner&fläskfilé gryta med potatis, mums! 

Dåligt med kort från igår, min kamera på telefon vill inte vara med. Vita spökansikten, dimmiga kort, gula kort och gryniga bilder för det mesta. Nån som vet hur det kan bli så?! 



Måndag


Blev en ledig dag för mej idag, hade skrivit fel i kalendern.. Eller ja inte ens fel utan skrivit upp samma sak på två dagar måndag den 17e denna månaden och nästa. Nästa månad var rätt idag fel fel, skrev på rätt dag när jag fick turen tydligen och sen skrev jag på fel när jag vart påmind om de, men får väl lov att kosta på mej lite extra ledigt ibland. :) Imorn jobbar jag dubbelt upp så ;) En bra dag att vara ledig på iallafall, vilken solig fin dag! Lugn förmiddag hemma, kaffe, mys, mera kaffe och lite städning innan jag åkte till Emelie som var hemma för vab för ännu mera kaffe. Stannade där tills Wilde skulle hämtas kl 14, när vi kom hem stannade vi ute ett bra tag, plocka lite, cykla, lekte lite och längtade efter den riktiga våren. Jag ville gå ut och gå men Wilde totalvägra, -mamma man kan vara ute utan att gå! Klagade han.... Jaha ja så kan de va.  

Nu slappar vi i soffan och väntar på pappan i huset så vi kan fixa mat och sen blir de nog kvällen för wildes del. Mycket frisk luft idag så han är riktigt trött redan nu. 

Jag fick förresten en roligt paket idag med denna fina filten. Samla och få med dr oetker i höstas. Den som vääääntar eller hur var de nu?! Skickade in i oktober nångång tror ja, kanske början av november och nu kom den. Jättefin, mysig och värd att vänta på iallafall :) 




Lördag


Vaknade upp till ett jädra oväder idag, inte alls enligt min plan för dagen men faktiskt höll jag mej till den trots pessväder. Alltså gick jag och Wilde på en långpromenad trots vädret. Blött, kallt och svettigt (men så gött när man väl var hemma igen). Gick till Lindex för att köpa en raggarbilspyjamas till Wilde för presentkortet han fick i julas. Skulle promt dit idag för ja hade en kod på 25% som bara gällde till idag så det var allt en morot till att tvinga sig ut de med ;) I kassan frågade hon om jag ville köpa ett armband som stödjer Min stora dag men jag sa nej vilket jag alltid gör när dom ber mej i kassan där. Anser att jag köper/skänker om jag vill till det jag vill och inte om dom ber mej. Men fasiken vilket dåligt samvete jag fick denna gången så det blev ett sms bidrag till Min stora dag istället när jag var så elak och sa nej på Lindex. Då kändes de lite bättre. 

När vi väl hade kommit hem sen blev det en riktig hemma grejar dag, bakat muffins, städat kylskåp, kokat kalops och tvättat hundra kilo tvätt. Skönt att bara vara hemma. 

Skulle egentligen ha haft en tre ledig helg denna helgen och hade sett fram emot de men efter att ha läst på fb igår att en tjej blev nekad sin semester imorn så tyckte jag det var synd så då skrev jag till henne för att kolla om hon kunde tänka sig att byta och de kunde hon så vi bytte söndagar med varandra så jag ska jobba imorn och så är jag ledig nästa söndag istället som jag ville ha ledigt på och hade sökt semester för. Blev bra på så sätt fick vi båda ledigheterna som vi ville ha. Årsarbetstid är bra att ha de speciellt när det kör ihop sig men går att lösa tack vare de. :)

Nu är det snart kvällen här, hoppas att vi har nån bra film att kolla på. Inge sugen på melodifestival så men vill inte bara sitta i varsin soffa med platta och dator heller för lite mysigare än så kan man allt ha på en lördag kväll. 

Wilde hjälper till i köket, både med muffinsbak och lökhackande. Och så hans tuffa pyjamas! 






Alla hjärtans dag och veckans uppdatering


Glest mellan uppdateringarna nu, händer inte så mkt varje dag så det finns nåt att skriva om så. Jobb måndag till onsdag utan att det direkt hände så mycket annat. Torsdag och jobb där med, veckans sista arbetsdag för mej. Igår hände det dessutom nåt kul, bowling med några ifrån jobbet. Vi blev sju stycken tillslut och hade riktigt kul. Mkt skratt och en tävling oss emellan dessutom. Jag tog hem 3 plasten jag efter en jämn fight med Linda. Priset var doftljus och godis. Just i min smak de :) tack för den trevliga kvällen :) Väl hemma sen blev de tvhäng och hjärtat fixade till jättegoda räkmacker. 

Idag blev det en liten sovmorgon till strax efter 8,  alla hjärtans dag idag och jag uppvaktade mina fina med hjärtepaket. Och jag själv fick en fin ros i kruka. Tack <3 


Sen var det dags för mej och Wilde att göra oss ordning för en dag i Karlstad med Ingela och pappa. Ikea, välsviken, bergvik och ÖB fick sig besök av oss. På Ikea köpte ja doftljus&godis, och Wilde godis och en panda för sina egna pengar. Stora killen :) på välsviken var jag in på lager157 och bytte jeansen jag vann till en annan storlek då dom ja fick inte passade. Perfekt då att de gick att byta. Var in på jula en sväng med men där handla ja bara åt en arbetskamrat men hittade  några bra saker ja ska köpa en annan gång. :) På Bergvik bjudde pappa på mat och jag var in på stadium en sväng och köpte en till favorit tröja för presentkortet ja samlat ihop på m3. Tråkiga färger så blev en svart igen men glad överaskning att dom hade sänkt priset så fick ett presentkort över till en gång. På väg hem åkte vi förbi ÖB också, Ingela sa till Wilde att han fick välja en leksak. Och han var inte sen att ta den största kartongen (och bland dom dyraste) med en radiostyrd Lamborghini. Nöjd kille vill ja lova, den var rolig den. Och ett par filmer försåg han sig med också, blir bortskämd han av morfar och Ingela. Själv köpte ja bara Festis till Wilde där för en gångs skull. Hade nog blivit mer om ja hade haft mer pengar. Men de blir en annan gång de :) 

Wilde har varit jätteduktig hela dagen, lyssnat i affärerna och varit lugn. Då blir man stolt då när de inte är några krångel med nåt :) 

Dagens med sig hem från Karlstad. 

Nu ska Wilde i säng sen får det bli mat och mys med hjärtat. 







Lördag


Lördag och en vecka sen jag skrev ordentligt. Sen sist då? Jobbat måndag, tisdag och onsdag. Var även på lönesamtal i tisdag och det var en riktig egoboost vill jag lova. Kul att höra bra saker om sig själv även om jag har ganska svårt att ta in de och se det själv kanske. Men ja jag kände mej väldigt glad när jag gick därifrån iallafall. :D 

I torsdags tog jag mig ledigt, välbehövlig sovmorgon och sen en lång promenad hela lilla familjen till stan för att Wilde skulle få gå på leksaks affären och handla för sitt presentkort och lite av pengarna ur grisen. Han har fått Jake och piraterna på huvudet och ville köpa skutan och pyttepiraterna men huga vilka priser det va och pengarna hade bara räckt till en pyttepirat tyvärr.. Tillslut fick han med sig ett gäng bilar istället, raggarchevor, en fyrhjuling och en bärgare. Det var en ganska nöjd unge ändå :) 

När vi kom hem bakade ja egna vanlilj bullar, mmm det blev rätt gott de men tyvärr var det inget o baka för att spara för till nästa dag hade sockret smällt och dom var stabbiga och kletiga. Tråkigt! Men smakade bra ändå ;) 

Igår kväll började jobbhelgen. Bra kväll på jobbet och likaså idag. På rasten blev det ett besök på loppisen på medis. Hittade en skitsnygg plånbok till mej för ynka 20:- och till Wilde ett micki trägarage för bara 25:-. Har letat länge efter ett sånt men antingen har dom varit trasiga eller alldeles för dyra.  Wilde verkade bli glad för det med biltokig som han är :) 

Ikväll ska vi ha myskväll med snabbmat, godis, chips dip och film. Känns som en helt okej kväll de. 




Vunnit igen..


I förmiddags trillade det in ett mejl och som berättade att jag hade vunnit ett par jeans. Kul! Från lager157 kommer dom och det var en tävling på fb. Bara hoppas att don passar också men annars kan det väl inte vara helt omöjligt att byta i karstad tycker ja?! Ska bli spännande att få det paketet iallafall och jag säger det igen, hur kul är det inte att vinna?!? :) 




Lördag kväll


3 ledig helg med början igår, skönt att vila upp både mej och rygg. Lugn dag igår, likaså större delen av denna dagen. Syrran kom hit förut, tog oss en promenad på 5,4 km i snön. Skulle vilja påstå att det var ett pass på både intervall och styrka med vagn och stundom ganska dålig snöskottning. Pjuh! Men gött är de när de är gjort. Slingat mitt hår som jag till att börja med fick mörk mörk brunt i torsdags och nu då ljusnades de upp med lite slingor. Nöjd och tror jag ska gå åt ännu ljusare sen. 

Hallen mellan hallen, toa och trappan har fått sig tapeter idag. Det blev bra men långt ifrån klart. Ny toadörr, nya lister och en källare dörr som ska målas också. Och ja då behövs ju de där som kallas pengar. Skulle inte påstå att det finns ett överflöd av de så det lär få vänta på sig ett tag tyvärr. Men tapeter är iallafall på plats så :) 

Ensam hemma ikväll, älsklingen är ute och firar David. Han tyckte väl inte att han skulle gå ut men jag tycker allt att om kompisarna fyller år och vill ha med en ut då ska man ut. Vet hur trist de är att bli dissad när man fyller år efter att ha blivit de både en och fem gånger själv så. Jag skulle aldrig skita i firandet av en kompis som fyller år iallafall :) 

Jag har hunnit med ett långt samtal med Emelie i telefon. Sen skulle ja ha mellomys med mig själv. Hatar förövrigt ordet mello så varför skriver ja de ens?! Hursomhelst hade tven andra planer för mej, ingen jävla signal. Tack snön. Tur man har platta att kolla på, följde liven första 45 minuterna men näh det var inte mkt att ha. Tur man kan surfa på internet istället. 

Förövrigt är de första februari, även kallat vabruari årets sjukaste månad. De firar vi såklart med en förkylning till mig, jag orkar inte.. Inte förkylning och ond rygg, bläh! Bara täppa, lite snorigt och en massa atjoo änsålänge så hoppas det håller sig på den nivån iallafall. 

Blir tidigt i säng för mej ikväll så man får sova ikapp lite innan de är dags för ny jobbvecka igen. Förövrigt håller det på att rasa snö i från taket och jag hoppar högt varje gång för det låter verkligen läskigt. Lättskrämd som tusan när de är alldeles tyst halvmörkt här hemma och så brakar de till av bara den. 


Fina lilla hjärtat! Så söt och go samtidigt som han exploderar av trotsålder just nu! Hur orkar dom som har 10 ungar igentligen?! 

RSS 2.0