"Nytt" till Wilde

 
Wilde har fått lite nya saker av sin mormor idag, inte nya nya men nya för honom iallafall. :) Och jag är mycket nöjd , och Wilde som är lite skotokig var också riktigt nöjd när han fick dom :) Tack tack.
 

En fin dag

 
Vaknade kvart över 7 imorse, lika glad varje gång klockan inte är 5 ;) Fördrev några timmar med att göra ingenting i väntan på att vi skulle till nya dagis. Vid kvart över 10 trampade vi dit och det verkar få höga poäng av Wilde. Stort och fint och massor av roliga leksaker helt i Wildes smak. Han verkra trivas och det känns väldigt bra! Hans inskolningsfröken fick tillochmed en halv kram innan vi skulle gå. Imorn ska vi dit igen på samma vis och på onsdag ska han vara där ensam första gången. :)
 
Efter det åkte vi till biblioteket för att lämna tillbaka och låna nytt, dessvärre saknades nästa bok jag ska ha så får vänta på den. :( Efter de in på domus och köpte ris, mjölk och en festis, jag min klant glömde festisen för Wilde drog iväg och jag gick tillbaka direkt jag kom på den. Sa till kassörskan att jag glömde min festis. Gissa vad hon svara? Ja och farbrorn som kom efter dej tog den. Får ju såklart skylla mej själv som är så jävla klantig men visst brukar väl dom i kassan hojta till när man glömmer, eller plocka tillbaka det till kassan och inte sitta och kolla när nästa kund tar det?? Det var iallafall "farbrorn i den blå jackan som går där borta du får säga till han själv"  Då tyckte jag att farbrorn kunde behålla den för jag tänkte inte roa mej med att jaga gamla farbröder på domus ;)
 
Hemma igen kunde jag inte låta bli att göra Chicken al´a king igen, jisses så gott. Tillochmed Wilde gav tummen upp och åt 2 portioner. Han som annars knappt äter nåt.
 
Nu sover han och jag sitter här, får se om det blir lekparken eller nåt i eftermiddag. Annat alternativ är att städa, behövs verkligen men hur tråkigt är det inte?
 

Helgen

 
God kväll, söndag kväll och ännu en helg är slut. Har varit en bra helg, igår fick vi iväg massa skit till tippen på dagen och det är ju alltid gött när det är gjort :) Kvällen tillbringade vi med trevligt folk och god mat på bowlingen. Blev dock en ganska tidig kväll eftersom Wilde var hos Ingela medans vi var iväg. När vi hade kommit hem och han somnat blev det ett avsnitt Sons. Säsong 5 som gäller nu och satan vad bra det är! Men blir bara grymmare och grymmare så pallar knappt titta ibland.
 
Inatt vaknade jag av att jag hade så ont i halsen och den där förbanande halsbrännan som jag får när jag blir förkyld. Inte okej sa jag då! Räcker det inte med att jag var dålig måndag tisdag veckan som va? Tydligen inte :(  Tät, huvudvärk och ont i halsen nu och det verkar inte bli bättre.
 
Idag har vi varit på 12 års kalas för Marcus, alltid trevligt med kalas. Maria började att rota lite i garderoben och det slutade med 3 kassar fodrade regnkläder, jackor m.m för Wilde att växa i. Mycket tacksama för det! :)
 
Nu ikväll har vi avnjutit en Chicken al´a king gryta och ris, jädrar så gött kan jag lova. Men undrar varför jag väntat så här länge med att testa och laga det själv? Favorit rätten i skolan i Åmål och har längtat efter det många gånger sen dess.
 
Imorn är det dags för första dagen på nya dagiset, spännande spänannde. Håller tummarna för att denna inskolningen ska flyta på nu. Blir nog inte klara denna veckan kanske men skulle ju vara bra om det inte tog 2 veckor iaf :)
 
♥ Mina fina killar ♥
 
 

Fredag morgon

 
Denna dagen startade innan tuppen ens hade funderat på att gå upp, 05,10 vaknade Wilde. Vägrade dock att gå upp och efter en timme somnade Wilde igen för att...tadaaa sova 20 minuter till. Huja inte lätt att vara morgonpigg. Tycker ju han skulle tycka att det ska sovas nu när det är mörkt på morgonen men det ar det bara jag som tyckte tydligen ;) Förkyld har han blviit med lilla hjärtat, hostar och snorar som jag vet inte vad. Ett humör som heter duga på det, idag ska uppenbarligen tillochmed väggarna flytta sig för hans skull. ♥
 
Igår hade vi en trevlig dag. Susade iväg på cykel till stan igår morse, träffade Emelie för en fika på Holgers och tog även en tur och kolla på Bergqvist och Lindex. Wilde är sötast som kom bärande på ett par skor på bergqvist, brrrruu brrruu sa han och pekade på en bild av Blixten mqueen och så höll han dom hårt hårt. Annars igår var dagen ganska slö, somnade på soffan när Wilde sov och sen på eftermiddagen var vi iväg och handlade.
 
Idag tänkte jag göra ett ryck och gå igenom all skit uppe på övervåningen och försöka att få in allt som ska in i garderoberna i just garderoberna och sen bort med allt som ändå inte används. I eftermiddag ska vi hämta kärran och packa den med skräp så vi kan åka till tippen imorn.
 
På lördag vankas det barnloppis på dagen efter att vi varit till soptippen och till kvällen blir det bowling och mat. Blir en bra dag det :)
 
 
 
 

Frånvaro

 
Ursäkta frånvaron,men  jag har inte riktigt hunnit med.
 
Förra veckan var intensiv och timmarna hemma var inte många. Jobba dagtid, tw på kvällstid både tisdag, onsdag och torsdag. Klarade förövrigt inte mitt mål för förra veckan, satsade på 10000, skulle inte påstå att jag snubblade på målsnöret utan snarare så jag stöp strax innan, surt!
 
På fredagen var det jobb och sen ett trevligt 2 års kalas för Nova som gällde. :)
 
Lördag dag tillbringades med min fina killar och syster. Kvällen såg ut att bli en hemma kväll men det löste sig  och det blev ännu en lyckad utekväll. Härligt! :) Årjäng vart det som gällde, bilåka, en tur på tivoli och sen var kvällen slut hastigt slut.
 
Söndagen var en mysdag, hämtade Wilde tidigigare än vanligt för sakna han tokmycket. Myste i soffan flera timmar och han tillochmed sov i mitt knä. Mysigt! :)  
 
På måndagen vankades kvällsjobb. Efter knappt en halvtimme vakna insåg att jag att jag mådde skit. Feber, huvudvärk och illamående. Yeaj, körde iallafall Wilde till dagis runt 11. Hem och somnade ända tills 3. Mådde inte ett dugg bättre när jag vakna men det var bara att stoppa i sig en panodil och krypa iväg till jobbet. Hann tänka både 1 och 15 gånger att jag borde stannat hemma men kvällen gick bra ändå.
 
Tisdagen var inte så mycket bättre, fortfarande feber och huvudvärk. Ingen matlust och slö. Som tur var piggna jag till framåt eftermiddagen och sen vart det ingen mer med de. Jobbade iallafall även igår, men det blev en kort arbetsdag till halv 1 och sen möte mellan 1 och 2.
 
Idag har jag  varit på på utbildning på hotellet, Fackets värdegrund. Intressant och lärorikt, och kul att träffa nytt folk att stri med. Blir fortsatta utbildningar i Arvika under hösten, spännande spännande! :) Riktigt god lunch på hotellet med, man borde unna sig hotelllunch nångång ibland med tanke på hur gott det är. Mums!
 
Wilde gjorde sista dagen på Eldflugan idag, sorgligt tycker jag. Hans första hejdå fast han inte är så medveten själv. Kommer sakna den underbara personalen massor men det blir nog bra med detta nya med. Det blir bra med dagis nära hemma och det är ett fint dagis.
 
Laddar inför bytet och den inskolningen med långhelg nu, jag har tagit semester för att Wilde ska få vara lite ledig. Även semester för att vi ska inskola till veckan, får även ta ett par dagar och ta av mina ihop slitna timmar. Ett par dagar till veckan efter det får hjärtat ta semster och vara med. Blir nog bra detta :)
 
Imorn blir det en sväng på stan och fika med Emelie, trevligt det :)
 
Sluttjatat får det va. Nu blir det lite bilder, för ni trodde väl inte ni skulle slippa undan bilder på min skatt?
 
En vagn kommer lastad. :)
 
Gosungarna fikar.
 
Sur Wilde uppklädd för Novas kalas. Finast i hela världen trots den sura minen ;) Synd och säga att våran trappa är finast i världen dock, dags att renovera där med tror jag  :)                                                                                                                                                                                  
 
 
Wilde hjälper pappa att laga trasigt:)
 
 
 
 
 

Dagisnack och bilder

 
Idag är vi lediga jag och Wilde, anledningen till att vi skulle vara lediga var ju för att vi skulle till nya dagiset för samtal. Men när vi väl kom dit visade det sig att hon vi skulle prata med var sjuk och ingen annan kunde prata med oss, ganska tråkigt att ta ledigt en dag för ingenting? Hade verkligen velat ha det samtalet också för Wildes skull men jag kan inte ta ledigt en dag innan vi ska börja där så vi får vänta tills inskolningen börjar om knappt 2 veckor. 1 vecka kvar för Wilde på Eldflugan, sen ska vi vara lediga några dagar mellan bytet också och i samband med inskolningen. Hoppas verkligen att detta blir bra nu!! Kommer sakna hans fröknar på Eldflugan jättemycket för dom är toppen men nu kommer han komma på dagis väldigt nära hemma och det kommer att underlätta såna morgnar det är lite mer bråttom. Dessutom har dom himla fina stora lokaler där på det nya dagiset, och många av barnen där är barn som bor runtomrking här i annelund så. Nej nu hoppas vi att detta är det rätta, min största rädsla just nu att det skulle bli skit och kaos av allt och inte alls bra. :/ 
 
Tog för övrigt premiär turen med cykel och Wilde dit förut och han tyckte det var så kul att åka cykel! Han tyckte även att nya dagis var spänannde och ville inte alls gå redan efter 2 minuter. 
 
Tog en sväng förbi Pappa och Ingela på väg hemåt, fick en kopp kaffe och Wilde lite kakor. Trevligt att ses en sväng. :) Nu sitter jag och funderar på om man skulle trolla fram nån mat, har ingen alls matlust just nu men äta bär man. Ikväll bär det av hem till Sofia för en demo, trevligt trevligt :) Sen längtar jag efter kvällens avsnitt av Heart of dixie, var ju inget förra veckan så har väntat länge nu. 
 
Nu blir det massa bilder på dagens goa unge, ni tröttnar väl inte? ;) Kan bjuda på lite Sally som omväxling också..
 
Matchar katten med sängkläderna, eller katten som matchar sängkläderna kanske, fina kort vart det i vilket fall som helst





Morgonbus <3


Skor är kul, försöker prova pappas converse.
 
 
 
 

Söndag

 
Söndag igen och helgen är snart slut, har varit en lugn, ledig och ganska händelselös helg. Laddar upp för nästa helg istället :)
 
Dagarna innan helgen har bara inneburit jobb och sen hemma tid.
 
Igår började dagen med tråkigheter, först vart jag väckt alldeles för tidigt på min efterlängtade sovmorgon, det efterföljdes av 15 maskiner tvätt och en omgång med gräsklipparen. Väntar man tills gräset är en meter högt kan jag lova att det blir bra jobbigt. Sen var det mat och mys innan hjärtat stack till garaget och jag&Wilde var till lekparken med Stephanie och Elias. Lika trevligt som vanligt men jisses vad kallt det blivit ute, måste köpa tunna vantar till Wilde idag eller imorn så han har för han var hur kall som helst om händerna stackarn.  
 
Idag var det min tur att gå upp, vi gick upp vid sju och änsålänge har det inte hänt så mycket mer än frukost. Planerna för dagen är inte många, en omgång med dammsugaren får det bli iallafall och sen tar vi nog en tur till lekparken idag med. Se om min cykel kan bli lagad idag med så ska vi ta en premiärtur med den, bara hoppas Wilde tycker om det :)
 
Imorn är det jobb igen, börjar dagen med att åka till Kila för ett 4 timmars pass sen blir det ett pass här i stan 16-22,30. Tisdag blir en ledig dag, ska till nya dagiset för samtal klockan halv 11 och till kvällen har jag demo så svårt att trycka in nåt jobb då. Har öven demo onsdag och torsdag, ska ligga i rejält denna veckan och jag satsar på 10000 :) Återstår att se i slutet av veckan om jag fixade det.
 
Nu blir det bilder efter denna törra tråkiga uppdateringen.
 




Igår såg det ut som det skulle bli ett riktigt oväder, men det kom bara några regndroppar här. Men riktigt snygg himmel var det och jag tyckte det blev läckra bilder. Fin kontraster mellan himmlen, solen i träden och mörkret på våran gård.
 

Dagens Wilde, mysungen :)

Ny jacka

 
Igår gjordes en beställning från Deval på jobbet, ni som har hängt med ett tag vet ju hur mycket jag gillar Deval men har inte kunnat beställa därifrån sen jag sluta på Nytorget men nu så och jag är glad! :) Jag har hitta MIN vinterjacka och hoppas verkligen att den ska passa perfekt och vara lika snygg i verkligheten. Förutom den blev det en lång hood till mej  att mysa i under hösten och en softpilefleece till Wilde. Bra grejer&bra priser! :)
 




M3 panel

 
För ett par veckor sen blev jag medlem i en panel som heter M3, man svarar på lite frågor helt utan några som helst krav eller konstigheter och belönas sen med superpresentkort. Jag fick ihop till mitt första presentkort i förra veckan och valde HM. Igår fick jag det hem i brevlådan. Lätt och smidigt, helt gratis och utan vidare mycket slit. Sugen på att testa? Lämna din mejl adress så skickar jag ett värvar mejl :)
 


Dagar

 
Ja nu var det några dagar sen sist men har inte hänt så mycket så.. Söndagen var en lugn och slö hemma dag, fixade och plockade lite men var mest lat. Igår var det måndag och jobba dags igen, efter jobbet blev det sväng ner till Åmål med Stephanie och Wilde för att hämta ett kvitto. Tänkte ta en fika på wienderkonditoriet men sluta med att vi fick gå till bilen med fikat med oss tack vare alla satans äckliga getingar. Idag har det återigen jobbats och det har varit en grå och tråkig dag. Kändes som den perfekta raggsockar och tända ljus dagen men tjii fick jag. Sol och grillat är det som gäller, men ljusen lyser lite svagt och raggisarna är på. :) Inväntar den goda maten, Heart of Dixie och Hollywood fruar.
 
Imorn är det en ganska kort arbetsdag som gäller, sen avslutningssamtal på dagis, lekparkstur och teammöte hos Malin. Fullt upp med andra ord :)
 
Ska ta och avrunda här men först blir det såklart en massa bilder. :)
 

Nöjd kille som har fått Disney junior på rummet nu, förut har det bara varit tven men nu har han fått kanaler också :) Och min 2 fina killar ♥
 

Wilde har fått lekhörna bakom soffan.
 

Bjuder katten på saft. Och skruvar på bilen med skruvert till sin hjälp :)






Skruva bil och köra bil, det är grejer det. Toker :)
 
 
 
 
 
 

Lördags nöje

 
Hej igen, nu är jag tillbaka igen ett antal fynd, en trevlig stund och några timmar senare. Barnloppisen får ganska bra betyg även om busungarnas alltid är bäst! Jag hittade, kläder, jackor, leksaker, skor m.m. Brände 290:- sammanlagt och jag är NÖJD! :) Efter det tog vi en tur ut till Ekenäs med pappa och Ingela, fikade och köpte marknadschoklad. Sen bar det av tillbaka till stan, en tur om erikshjälpen och sen till Lidl innan vi for hem. Lagat mat, tvättat allt nytt och hunnit städa så nu blir det lugnt resten av dagen. :)
 


Bilder tagna med min digitalkamera, jisses vad länge sen sist det var jag hade den med och för att inte tala på använde den. Sista bilderna innan dessa var tagna i juni.
 

Leksaker till han som inga fler behöver, keyboarden var dagens dyraste men det var populär så det får väl vara värt det ;) (bilden går absolut inte att rotera rätt)

Jackan är nog dagens fynd, 20:- kosta den lite stor nu men passar kanske senare i vinter. Skorna var också ett fynd, Fodrade, märke Pippi och i skick som nya för 25:-

Dagis kläder allt förutom skjortan.

En omgång Musse pigg, en storlek för stort men han slutar väl inte växa än på ett tag så.

God morgon

 
Solen lyser, vi är lediga och Wilde feberfri. Visst blir det en bra dag? Laddar för skördefestens barnloppis, jag bara älskar barnloppisar!! Så kul, det ska letas extra ytterkläder och skor idag. Men även bamse och andra kläder får följa med hem om jag hittar nåt kul :) Undrar om man skulle ringa och höra om pappa och Ingela är ute på landet också? Brukar ju alltid bli en tur dit ut när man ändå är i närheten men ingen stor ide att åka dit om dom är i stan kanske. :)
 
Igår var det en seg dag, röjde ur garderoben, satte ut en del på köp och sälj. Blev även en påse till syster som hon var här och hämtade igår också. Med sig hade hon fina tröjan hon köpte till Wilde i lördags. :) 
 
Igår kväll blev det myskväll, försökte laga god mat men det var jämt inte ett dugg gott. Men desto godare var det med cheese crunchers och ckokladkaka. Till det blev det American Pie- Reunion (stavning?). Tummen upp på den filmen, en av dom bättre uppföljarna på american pie tycker ja.
 
Så här ser fina tröjan ut. :)
 
 

RSS 2.0