Helgen

 
God kväll, söndag kväll och ännu en helg är slut. Har varit en bra helg, igår fick vi iväg massa skit till tippen på dagen och det är ju alltid gött när det är gjort :) Kvällen tillbringade vi med trevligt folk och god mat på bowlingen. Blev dock en ganska tidig kväll eftersom Wilde var hos Ingela medans vi var iväg. När vi hade kommit hem och han somnat blev det ett avsnitt Sons. Säsong 5 som gäller nu och satan vad bra det är! Men blir bara grymmare och grymmare så pallar knappt titta ibland.
 
Inatt vaknade jag av att jag hade så ont i halsen och den där förbanande halsbrännan som jag får när jag blir förkyld. Inte okej sa jag då! Räcker det inte med att jag var dålig måndag tisdag veckan som va? Tydligen inte :(  Tät, huvudvärk och ont i halsen nu och det verkar inte bli bättre.
 
Idag har vi varit på 12 års kalas för Marcus, alltid trevligt med kalas. Maria började att rota lite i garderoben och det slutade med 3 kassar fodrade regnkläder, jackor m.m för Wilde att växa i. Mycket tacksama för det! :)
 
Nu ikväll har vi avnjutit en Chicken al´a king gryta och ris, jädrar så gött kan jag lova. Men undrar varför jag väntat så här länge med att testa och laga det själv? Favorit rätten i skolan i Åmål och har längtat efter det många gånger sen dess.
 
Imorn är det dags för första dagen på nya dagiset, spännande spänannde. Håller tummarna för att denna inskolningen ska flyta på nu. Blir nog inte klara denna veckan kanske men skulle ju vara bra om det inte tog 2 veckor iaf :)
 
♥ Mina fina killar ♥
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0