Måndag


Inne på 3e dagen ledigt, skönt ! Men får inget gjort för de men men. Haft en trevlig helg och hunnit umgås en massa med vänner, en heldag med Emelie&Nova i lördags. Igår var vi först ute hos Sandra och Nova tillsammans med Stephanie och Elias, sandra bjöd på jättegod smörgåstårta och fika. Sen hem och laddade om för julgransskakning på medis som kommunal anordnade och där var alla kompisarna igen. Filmmys kvällar sen både lördag och söndag. En bra helg helt enkelt! Idag var de dags för 4 års kontroll på bvc därför min extra lediga dag,  godkänt stämpel på barnet! Och en nöjd mamma. :) Haha fick mej ett gott skratt när han berättade om sina arbetsplaner för birgit (hade aldrig hört dom) först skulle han va brevbärare, sen skulle han vara bilförare och så skulle han vara djurskötare innan han åkte hem till mamma och pappa igen. Hehe han lär ha fullt upp då om han ska ha 3 jobb om dagen :) 

Stannade till hos pappa och ingela på hemvägen och nu är vi hemma och slappar. Ska gå ner se om spindeln i taket har flyttat på sig så ja åtminstone kan tvätta sen i eftermiddag blir de gympa för wilde. :) 

Wilde på bvc. Att se helt vanlig ut på kort är svårt ;) 

Wilde snackar..


Mycket roligt kommer det ur hans lilla mun. Ibland undrar man vart han får allt ifrån?! 

Wilde ska gå och sova, jag säger 
-wilde kan jag få en kram 

Svar 
-Vänta jag ska se om det finns på nån i lagret, det kan vara för tidigt. 


dä va bättre förr!


Iallafall när de gäller glass. 


För de första.. priset! 

Men ja skulle å andra sidan betala de dubbla bara jag fick äta calippo annanas , banana joe, solero shots eller boomy igen. Såå jäkla goda! 

Kalas


Wilde 4 år firades i dagarna 2. En toppen helg för våran älskade unge. Gemensamt kalas med Elias och alla kompisarna i lugnadalshallen på lördagen. Nöjda glada barn allihopa och jag tror ingen var missnöjd med de kalaset. 

Lördagens bilder.

På söndag var de stora dagen, paket och paketöppning tillsammans med städ och fix för kalas. Tårtorna gjorde jag själv, en helt på wildes önskemål med vit marsipan, blå inuti och så blixten. Och en vanlig prinsesstårta också. Dom smakade bra båda 2. :) Klockan 15 var det dags för kalaset att börja.  Nästan alla var här, trångt blir de men wilde var lyckligast i hela världen att få ha alla runt om sig. Massor med paket och pengar så nu ska han köpa sig en fyrhjuling. :) 


Dagen i bilder :) fast dåligt med släkt och familj på bild de blir liksom bara wilde på alla bilder. 

Åh de va minsann inte bara wilde som fick paket, goa Ingela hade allt paket till mej med. 

Ugglor ♥Fredag


Lediga idag men ingen sovmorgon för de men gött att inte behöva iväg. Eller ledig ja har ju faktiskt semester :D Tandläkaren på förmiddagen för wilde, klart godkänt duktigt barn och fina bra tänder. Skönt då har man skött tänderna rätt åt han. :) 

Sen handlade vi på Lidl tillsammans med Stephanie och sen Ica inför helgens på kalas. Hem och bakade drygt 40 muffins tills imorn, gröna, blå, ckolklad och banan. 👍 Sen var energin slut för idag och jag fick inget mer gjort, skulle ha gjort bottnar till tårtan med men får fixa de imorn ist. De hinns med! 

Nu ska ja försöka hitta nåt sevärt på tv men verkar dåligt med de tyvärr. Fredag är ingen bra tv dag. 

Fick smygfota lite när tandhygenisten gick ut. Våran stora duktiga kille :)

Torsdag


Dagarna bara springer förbi, hurrar för att de är "vardag" igen. Dagis är öppet som vanligt och wilde har varit där i 2 dagar men nu vankas ledigt igen. Semester/årsarbetstid för mej nu i 3 dagar, måste ju hinna med att förbreda för wildes 4a års dag. Imorn ska vi handla, baka och fixa. Och inte glömma 4a års kontroll på tandläkaren. På lördag kalas med kompisarna för både Elias och wilde, hyrt gympasalen på lungnadal gympakalas med pirat tema. :) Gött att ha nåt stort ställe så dom kan härja loss med kompisarna, smidigt att slå ihop med både roligare och billigare. På söndag kommer släkt och familj hit på kalas då ska de bjudas på hemmagjorde tårtor med blixten mqueen tema. Beställt ljus och ätbara stickers med bilar på så gör de enkelt för mej. Hoppas han ska bli nöjd mitt lilla hjärta. 

Just nu är wilde hos ewa, han behövdes klippas och fick stanna kvar där en stund så jag har plockat, tvättat, handlat och förberett maten. Nu är allt va jul heter borta, gardiner i wildes rum bytta m.m. De behövdes, energin har inte varit på topp på sistone så de va gött och få lite gjort idag. Pappan hämtar wilde på väg hem från jobbet sen så ska vi äta pasta och sås gjord enligt recept från jennys matblogg. Såsen smakar mmmmm den e redan klar så :) 

I måndags var jag ledig också och vi va till grums, äntligen vart v70in godkänd! Dock en spännande resa dit då de inte gick att köra 1 kilometer över 80 trodde bil skulle vibrera sönder, stanna och drog hjulbulten ifall de skulle va de men hjälpte inte dock var den som vanligt efter besiktningen så va de blev vet vi inte men lagade sig själv gjorde den iallafall. Passade på att ta en fika med Sandra och william när vi var i närheten också. Alltid lika trevligt att ses. 

Nu ska jag blunda på soffan en stund i väntan på mina älsklingar, hörs i helgen igen! :) 

Testa en ny produkt


För ett tag sen anmälde jag mej som produktestare på purplebox, trodde inte jag skulle komma med men de gjorde jag och fick denna smarta bag in bag hem skickad. Bra uppfinning säger ja, en innerväska för att snabbt kunna byta mellan väskorna. Alldels perfekt för att tex byta mellan skötväska och vanlig väska önskar ja hade haft en sån här då när man alltid skulle ha med skötväska för wilde, jobb väska och vardags väska ja ni fattar. Snabbt smidigt och enkelt. Fin färg men hade kanske vart allra bäst i svart? Neutralt liksom. Jag är iallafall nöjd, kul att få alldeles gratis. 👍👍👍

Söndag, januari och nytt år


Nu var de ett tag sen jag uppdaterade här. Har hunnit bli ett nytt år och allt sen sist. Jag firade mitt nyår med jobb, tror klart de var sista gången!! Det går verkligen inte att sova och iår var inget undantag. Näh jag har aldrig gillat nyår, tycker det är totalt överreklamerat och har gladeligen jobbat nyåret jämt men tänker ge fira de en ny chans hädanefter för så trött ja va i torsdags så. Tur man har ett så bra jobb med bra arbetskamrater det blir genast mycket enklare att jobba 12 timmar med endast 2.5 timmars sömn då. Var iallafall väldigt skönt att gå hem i torsdags kväll, sov som en sten hela natten och ända tills telefon ringde efter 10. 

Tur man har haft några dagar ledigt nu. Det var behövligt, förkylningen verkar aldrig vilja ge med sig, trött och mår bläh&usch! Gick ut och gick förut helt slut efter drygt en kilometer och helt anfådd. Härligt! Laddar iallafall för en ganska lugn vecka, ledig imorn och ska bara till grums en sväng på dagen och besikta v70in igen! Och förhoppningsvis få umgås med min fina vän en sväng förutsatt att hon är ledig :) Kort dag på tisdag, onsdag och torsdag ska jobbas och det är dags för dagis igen efter långledigt men vet inte hur jag jobbar än och sen vankas 3 dagars semester med kalas gånger 2 för våran älskade blivande 4 åring. Tänk att han redan blivit så stor? 

Just de igår hade vi en mysig dag med våra vänner i deras stuga, grillade korv ute och barnen lekte. Inte ofta vi hittar på nåt allihopa tillsammans så de va kul att vi fick te de även om de bara blev nån timme där ute. 

Så här gött hade vi de: 


RSS 2.0