Onsdag

Denna dagen startades med en långpromenad följt av sista gången på Babykul, efter detta blev det en tur till banken med mina mynt miljoner. Lite julklapps shopping och sen hem. Hann träffa hjärtat som snabbast innan han åkte och jobba. Jag och Wilde åkte på en tur med Emelie och Nova, hem till henne och sen en sväng om ÖB. När vi kommit hem blev det bad för liten, massa plock med TW varorna som kom idag, tvätt, julklappsinslagning, mat och dusch. NU intar jag soffläge med gott samvete :)

Imorn står lite morgonpigg shopping med Jessica på schemat och även en fika ska hinnas med. Sen hem och greja lite, iväg och lämna säljsaker, leverera TW och sen på eftermiddagen blir det TW demo i Åmål. Minst sagt fullt upp, men gillar det så länge varje dag inte ser ut på det viset. Förövrigt är TW GRYMT BRA i januari, nyfiken? Bara att hojta till så berättar jag mer ;) Alla som hatar att hacka lök och som gillar min hemmagjorda ost kan jag lova vill ha en demo i januari.

Nu är det 3 dagar kvar till underbara Ullared, meningen är att bilen ska rulla redan vid 04,00. Just nu känns det som galenskap! Att gå upp mitt i natten på det där viset och åka alla dom milen, men ja det är så värt det så det är inte klokt. ;)

Nä nu ska jag surfa runt lite, läsa ikapp bloggar och invänta Greys Anatomy. Ha en bra kväll.



Tisdag var det

Dagen började med fotografering, gick väl bra men självklart skulle Wilde lyckas med att klämma sig i munnen på en hink som han hade och greja med på bilden och efter det ville han helst inte alls vara med på några fler bilder. Men resultatet var lyckat ändå och det blev 3 stycken jättebra bilder som kommer att pryda våra väggar :)

Annars idag har promenad hunnits med, en jävla massa tvätt, fixat TW väskan eftersom jag trodde jag skulle iväg imorn (fel fel hel fel, torsdag ska det vara men nu är allt förberett så) och en massa annat smått och gott.  

Förresten fungerar bilen igen, underbart! Hoppas det är långvarigt. Men om inte så vet väl min alldeles egna mekaniken vad som ska göras iallafall så.

Nu är det bara 4 dagar kvar till Ullared, längtar ännu mer idag än igår. Inköpslistan växer och växer och jag skulle minst sagt behöva krympa den om inte jag ska behöva ta jobb och stanna kvar där nere för att kunna få med mina saker hem ;) Nej då, så illa ska det väl inte bli men ja hej och hå. Ni får se resultatet på söndag.   

Imorn blir det babykul, sista gången vilket känns både gott och tråkigt. Men skulle väl fortsätta till våren så får försöka hänga på då med i den mån det går med jobb och så. :)



Bilar barn och babbel

Efter flera dagar med feber, tänder, utslag, matvägran, gråt och ledsamheter börjar allt bli normalt igen. Våran lille skrutt är på gång igen och det enda som är skulle väl vara att han är mer mammig och pappig + att han äter jätte dåligt. Men annars så.. Säger faktiskt både skönt och äntligen, det har varit några långa dagar!

Gårdagen var första dagen vi var ute på flera dagar, gick väl sisådär men det var en trevlig skyltsöndag med Emelie och Nova. Kollade in alla söta barn på Mannes och tyckte det var himla tråkigt att febern skulle tajma med tomtefotograferingen.

Denna dagen har varit en riktigt bra iallafall även om det kunde avslutas bättre, började dagen med ljuvlig sovmorgon till halv 11. Förmiddags lugn och ro med mina hjärtan. Vid två åkte jag och hämta hit Emelie och Nova, vi fikade och gick på en god promenad i skogen och sen runt här i Annelund. När det var dags att dags att köra dom till Hög igen startade inte bilfan, gah! Bilmekanikern i mej trodde väl på batteriet och fick hit pappa för start hjälp men det var inte det som var felet så pappa fick köra istället. Nu är jag hemma igen iaf, skrutten sover och jag har avnjutit en micro pizza och en Loranga. Mums! Tycker att det är piss med kvälls vecka, tycker inte om att sitta själv på kvällarna.

För övrigt är det bara 5 dagar kvar tills vi åker till ULLARED! Jisses vad jag längtar.. Och dagarna fram tills dess kommer nog gå ganska fort, vi har en del att roa oss med så. Fotografering imorn, babykul onsdag, jag har TW demo på torsdag. Bara hålla tummarna för att bilfan är lättlagad också, behöver den både torsdag och lördag så.


Lille plutt

Har varit ett par jobbiga dagar för skrutten nu, feber som beroende på panodilens verkan har pedlat mellan 38,5 och 40,2. Ledsen liten kille som har velat ha mamma och pappa inom räckhåll hela tiden. Han har knappt ätit men åtmisntone druckit, idag är han på bättringsvägen och högsta feber har varit 38,8 och lägsta på 38,6. Ätit yougurt, fruktpure och russin. Och tadaaa en tand har dykt upp och kan vara det som är anledningen till att han varit så dålig. Samtidigt ska dom enligt allt jag läst inte bli så dåliga som Wilde varit men ändå. Kan ju vara så ändå, bara det inte blir nåt ihållande så han ska vara feberyrig i 3 dagar för varje tand. Men nu är han som sagt på bättringsvägen, det märks dock om febern ökar igen sen när verkan av panodilen släpper men jag hoppas den håller sig nere.

Och med tanke på hur Wilde mått har vi mer eller mindre bara suttit i soffan eller sovit i sängen sen i tisdags eftermiddag så nåt kul har inte direkt hänt. Helg på gång igen och detta blir en mysig helg med adventspyntande hemma på lördagen och skyltsöndag på söndagen som ska kollas tillsammans med Emelie&Nova. Det gillas absolut!



Liten skruttunge som fick inviga sin nya mys onepiece igår. <3


Lilla hjärtat

Sitter just nu i soffan under ett täcke med skruttens små ben i knät, stackars liten har feber. I förmiddags var han jättepigg men när vi åkte ut och hämta Emelie vid 12 reagera jag på att han somnade så djupt i bilen fast han nyss sovit hemma. När vi kom till Domus sen för att fika var han gnällig och inte alls nöjd, ganska varm och väl sen när vi landade på Mannes var han som ett element och bara gråt. Somnade i knät på mej gjorde han sen, och missade allt vad fotografering heter. När vi kom hem tog jag iallafall en temp och den stoppade på 39,3. Lille skruttunge :(  Nu blir det hemma mys resten av dagen så får vi se vart det bär iväg.



Tisdag

God morgon allihop, känns som det är mitt i natten. Är det verkligen så här mörkt varje morgon?

Ingen uppdatering igår för vi hade fullt upp hela dagen. Babycafe på förmiddagen, och eftermiddagen tillbringades med finaste Emelie&Nova. Vi roade oss med att ta julkort på barnen, så söta! Dock är Wilde en riktig pajas, skulle brummas med munnen, ut med tungan och kolla mer på tv än kameran medans Nova snällt satt där och var med på alla kort :) Igår började älsklingen med Wildes rum också, gilla gilla gilla! Ska bli så kul när det blir klart. :)

Idag är det tisdag, förmiddagen är planlös men runt lunch blir det till att åka och hämta Emelie och ta en fika. Vid halv 2 ska vi till Mannes där Linus, Melina, Emilia, Nova och Wilde ska fotas för julskyltningen. :) Kul! Får se om det blir nåt fint kort man köper sen också. 

Ikväll blir det Karlstad med Malin också, det är alltid trevligt att åka dit minsann. Men denna gången kommer jag nog inte hem med massa nytt, det blir nog nästa gång istället tror jag bestämt. :)

Lite smakprov från igår:




Wilde tittar på tv...



Blev helt klart ett par fina bilder som ska framkallas och skickas som julkort till nära och kära =)



Andra omgången

Efter att mer eller mindre halva dagen hade gått bar det av mot Karlstad, planen var väl inte att handla så mycket mer än mat men vi råkade komma hem med ett varsitt par nya Converse och skrutten fick sej en till "onepiece". :) Mina converse blev ett par olivgröna. Conversen var ett fynd, 399:-. Var ganska urplockat i färger och storlekar men jag är absolut nöjd med mina, kul att ha och variera med. :) Nöjd med den jättegulliga onepiecen till Wilde med, har inte sett nån annan ha den så det är kul. Men får nog bli julklapp för tror den är lite stor än. När vi kom hem fortsatte shoppingen, älsklingen som skulle beställa gardiner till sitt biorum och tyckte att vi även skulle ha nytt i vardagsrummet till jul. Jag tyckte för nya sängkläder jag så även det inhandlades.



Julhjärtan :)


Söndag

God morgon världen, fy idag är jag inte riktigt vaken tror jag. Mörk, kallt och tröttigt. Helgen är nästan förbi den, och vad har vi gjort? I fredags hade jag en TW demo, och efter det var det mat och idol mys. Igår skulle vi ha varit till farfar i Borås men jag tyckte inte att Wilde skulle åka så långt när han fortfarande var tät och snorig om vartannat. Dessutom har han inte alls varit på humör och det är inte kul att vara på kalas då när alla ska va på han och han ska vara ledsen. Nej istället blev vi hemma, var en snabb sväng till Åmål bara och hämtade pengar, träffade mamma och syster annars var gårdagen lugn den med. Avslutade kvällen med hemmagjorda klyftpotatis, gott kött och senaste Irene Huss. Bra dag!

Idag då, skrutten verkar vara förkylningsfri och humöret var bra hela eftermiddagen/kvällen igår så hänger det i sticker vi nog till Karlstad och storhandlar senare. Ska även ta en svängom med både dammsugare och tvättmaskin. Trevligt värre minsann :)



Torsdag

Verkar som förkylningarna har tagit nya tag, härligt! Jo verkligen, jag har ett halvt grötfat i halsen. Hostar med, skrutten är jättetät/jätte snorig om vartannat och nyser fortfarande. Liiite trött på detta nu, 4 dagar av att vara sjuka men ändå inte sjuka.

Igår var vi iallafall ute en tur, var tvungen till biblioteket och låna nya böcker + handla lite. Råkade ramla in på Lindex när vi så lägligt gick förbi, dum ide! Dom hade den rutiga Wilde tröjan på rea och när jag precis hade bestämt mej för att motstå frestelsen att inte köpa en till så ja ni kan ju gissa... Ska hämtas på fredag, men för övrigt är det köpstopp med stora jävla bokstäver! Har inte råd och vi ska till Ullared om 2 veckor så.

Hade även TW demo igår kväll, riktigt nöjd med mej själv men jag måste träna på att inte prata så fort.. Det gick iallafall bra, det var en bra&trevlig demo, och jag fick en ny bokning så :) På fredag ska jag iväg igen, det ser jag fram emot.

Nej nu tycker visst Wilde att jag är tråkig så bäst att sluta här. Ha en bra dag! :)


Denna fina tröjan! :) (vad lite hår han hade där, våran lilla guldlock <3)


Busgrabb



Wilde kämpar och sliter, det är tydligen bäst att ta det säkra före det osäkra och haka på gåvagnen på gåstolen. :)


Ny kampanj

Idag landade ett buzzador paket i brevlådan, denna gången ska Locobase repair testas och som vanligt är det bara att hojta till om man vill vara med och testa =)





Tisdag

Jag är uttråkad, har egentligen inte hänt nåt nytt sen sist men tänkte skriva ett par rader ändå. Skrutten snorar, jag är hes och har huvudvärk sen igår. Blä! Känner mej inte sjuk och Wilde är pigg men ändå, får nog bli hemma från babykul imorn iallafall så man inte blir skyldig till nåt smittande av andra barn. Dock får det vara slut på hemma sittandet imorn! Får bli en långpromenad och på kvällen ska jag iväg och hålla en demo så . Har längtat efter det, var alldeles för länge sen sist och jag är taggad.

Har även en demo på fredag och på lördag bär det av till farfar och gratulera honom. Det var väl så denna veckan ser ut, spännande? Eller inte kanske....

Åhh längtar till vi åker till Ullared, bara 2½ vecka kvar. Har även en plats över om nån känner sig sugen?

Nej hipp och hopp, blev en enda röra detta. Nu ska jag dyka ner i en bok innan det är dags för Desperate.




Busgrabb <3 (dock såg jag inet riktigt klok ut, haha)


Måndag

Denna veckan började inte som planerat, nehej nej. Lilla skrutten är förkyld och vi fick stanna hemma från babycafe. Ingen träff med Emelie&Nova heller, tråkigt tråkigt! Men smittsamma små barn är inte kul och som Wilde nyser och snorar är han förmodligen ganska smittsam. För övrigt är han pigg till tusen och på super gott humör så det är tråkigt att det ska kombineras med förkylning.

Jaha och helgen försvann den, i lördags hade vi en mysdag och myskväll med massa godis och pizza. Igår ungefär likasamma förutom att vi var ute på en liten pappa turne med utdelning av trisslotter. 

Denna veckan börjar älsklingen jobba kväll igen, blä sa jag till det. Fy så tråkigt att sitta här ensam varenda kväll varannan vecka. Men men det är väl förhoppningsvis inte för alltid. 

 Är förövrigt i säljar tagen igen, alla mina böcker fick sej en genomgång igår, finns ju liksom ingen mening med att ha flera kartonger med böcker i källaren. Dock är jag väldigt sentimental och det är nog en två stora kartonger kvar som jag bara måste spara men inte har nånstans att göra av.. Var förresten på biblioteket och lånade böcker i torsdags. Betsämde mej för att det var dags att sluta köpa så mycket böcker när man faktiskt kan låna. Jag köper och läser en gång och hivar ner i källaren. Nä från och med nu ska bara speciella böcker köpas och restan ska lånas :) Lånade två böcker om Maria Wern i tordags och imorn lär jag få gå och låna nya igen för den ena var slut redan i fredags och den andra är snart slut..



Tjejkväll







Känner mej riktigt nöjd med kvällen igår, hade trevligt och sexparty var en riktigt kul grej som bjöd på en hel del skratt under kvällen. Tjejen som var här kom från Husmusen och kan absolut rekomendera det vidare, dock var värdinnegåvan inte alls så kul som det brukar vara vid andra homepartyn men förövrigt så.. Tjejen som var här var duktig, grejerna relativt billiga och så vidare. Tummen upp!

Tack för igår allihopa!


Älskade unge 10 månader idag


Tänk att han redan är så stor?


Torsdag

Igår var det onsdag och vi tillbringade förmiddagen på babykul, efter det blev det en promenad och fika med Sandra&Melina innan vi gick hem. Hem och började röja i köksskåpen, måste få plats med alla mina fina tupperware för i tisdags kom jag hem med hela min stora demobag full i belöningar till ett värde av ett par tusen. :))

Nu har vi dock ett helt gäng med grejer som skulle behöva skjuts till östby, blöh jobbigt det! Men men får väl se om jag hittar lusten att åka dit en sväng. Kan ju inte spara på massa udda tallrikar, muggar och burkar som vi inte ens använt själva det senaste året. Och ingen vill väl köpa udda saker heller annars är det ett lätt sätt att göra sig av med saker på.

Jaja innan vi funderar på att orka göra nåt har vi lite som ska göras idag. BVC står äntligen på schemat, är så nyfiken på som senaste måtten. Gissar på att han åtminstone är 78-79 cm lång.. Vikten är svårt, men 11 kg kanske? BVC sköterskan sa sist gång att han skulle kunna "Var är lampan" och ha pekfinger greppen vid denna kontrollen. Greppet har han men ungen bara skrattar åt mej när jag försöker lära honom "Vart är lampan". Men det kan ju inte vara så allvarligt? Vore ju värre om han stog still i växten eller nåt sånt..

När vi kommer hem från BVC sen måste jag börja städa, tråkigt men vill ju ha fint imorn och kan gissa på att jag inte hinner allt imorn så lika bra att börja idag. :)  



Titt-ut






Dåligt med uppdatering

Nu var det längesen sist, har antingen inte haft nåt att komma med eller inte hunnit med.

Vad har vi roat oss med då? I lördags fick Wilde vara med och leka fotomodell bebis, även älsklingen har varit med på en del bilder...och för att inte tala på bilen som väl är den stora kändisen. Kul med dom fina bilderna som har tagits. Gilla Tensfoto på Facebook så finns alla bilderna att kolla på där =)

Resten av helgen var totalt ovärd så fortsätter tills måndagen istället. Igår var vi på mammor och bebisar träff hos Catrine, Wilde var en riktig suris, så kul så att! Borde verkligen vara tänder som spökar, kan även ha varit magen för kan lova att han gav dålig i magen en helt annan innebörd igår kväll. Inte lätt att vara liten, så mycket lättare det kommer bli när man kan förstå vad som är fel..

Idag är det tisdag ifall inte nån visste det och Wilde är alldeles tokig, skrattar, tjoar och är alldels tossig. Så gulligt! :) Emelie och Nova kommer hit idag så dagen ska tillbringas med dom. Ikväll blir det TW i Karlstad och jag tror minsann att jag kommer att komma hem med en massa kul idag.

Imorn är det babykul på schemat, och på torsdag BVC och sen ÄNTLIGEN är det fredag.

Det var denna veckan det, nu ska jag ta och göra mej iordning lite.


En av dom fina bilderna, tagen av: Therese Tingberg-Tensfoto


Torsdag

Idag har vi haft en hel dag i Karlstad med Emelie&Nova, lite stillsam shopping, massa tjat och en allmänt bra dag. Var och köpte saker till Wildes rum, takpapp och vävlim. Var förbi Köpbarnvagn och provsatt en Scooter och fick suffletten på Wildes vagn fixad. Gratis med, men då kände jag mej tvungen att köpa nåt istället när dom var så snälla så Wilde fick en leksak för 59:-. :) Lunchade på Ikea, undrar varför man inte gör det oftare? Billigt som busen och faktiskt riktigt gott. Tydligen får man gratis barnmat med men det missade jag så Wilde åt av mina köttbullar&mos han. Enda minuset skulle väl vara kaffet, blä!



Älskade ungar! <3


Wilde och nya leksaken, uppskattad var den. Han en del av den i vagnen och en i bilen. Nova visar hur roligt hon tycker det är på ikea.



Dagens shopping, två skålar (fynd på ikea 2:-/st) och en härlig filt. Nappar som egentligen inte han tycker om men dom var ju så fina. Tomtedräkt och pepparkaks strumpor. Surt att tomtedräkter och pepparkakasdräkter kostade 37,50:-/setet på Lindex och jag betalade 129:- för den jag beställde igår. Till mej själv köpte jag en parfym på HM, nåt jag aldrig gör annars för jag vill ha riktiga men denna var så himla god och visade sig även sitta riktigt bra så var inget dåligt köp. 2 par strumpor till mej med. Och det var nog allt? Eller jo en tvättkorg med, en såndär vit från ikea. Men det var allt iallafall.

 


Onsdag

Onsdag idag och vi vaknade kl 7,40 dagen i ära. Nu tror jag Wilde har landat rätt i tiden igen, skönt för både honom och oss de :) Somnade i bra tid både igår och idag.

Hade inga större planer för denna dagen men när jag var ute och åkte en sväng och pratade med Sandra kom vi på att jag skulle åka till Grums och fika med henne. Sen hem igen, Wilde var ledsen och ville inte äta eller nåt. Kan det vara tänder? Lite sömn, och sen en massa bus med pappa, bad och sängen så var det ändå en nöjd kille som somnade för natten. Har beställt en julklapp eller födelsedags present till han idag med, och en ursöt papparkaks dress. :)

Denna blev det :) Tänk vad söt han kommer att vara på julkorten?


Imorn bär det av och hälsa på Emelie och Nova, och även en tur in till Karlstad och spana lite. Blir en bra dag det.

Nu ska jag koncentrera mig på Greys Anatomy istället för att sitta här och skriva i halvfart med ögonen på tven.  



Wilde har fått min gamla hund att leka med.

 

Baka, baka liten kaka

Igår var vi hemma hela dagen sånär som på en långpromenad och då måste man roa sig på något sätt, så vi bakade.




Det blev en helt vanlig sockerkaka men tog ett äpple utifrån trädgården som jag finhackade med kanel och socker och livade upp den helt vanliga sockerkakan med. Mums blev det! Förövrigt undrar jag hur jag har kunnat vara utan min smooth chopper? Bah min bästa vän i köket utan tvekan! Igår gjorde jag och min vän först denna kakan, sen vispade vi grädde, hackade löken till köttbullarna och sen blev det några portioner mat till Wilde också. (ska förresten bli spännande att se vad han tycker om det, han är inte så kräsen längre så tänkte jag skulle testa med hemlagat igen)


Tisdag

Idag är jag trött, grått och tråkigt ute med livar inte upp...Inte att det behövs städas och tvättas heller meeen så får det väl vara ibland.

Har förövrigt en liten kille som blev himla vrång av klockomställningen, sover inte tillräckligt länge på morgonen, "hinner" inte sova på eftermiddagen och orkar inte vara vaken till sju. Pjuhh. Jag vill ha tillbaka 19-7, är en himla bra sovvana det inte denna nu när han somnar 18-18,30 och vaknar 5-6 istället. Jaja snart är vi förhoppningsvis tillbaka på 19-7 igen.

Till nåt roligare då, igår fick jag ett samtal som jag väntat på och nu är sexparty bokat till tjejkvällen. Uh kommer nog bli en riktigt kul kväll har jag på känn. Trodde nästan inte det skulle gå efter alla Nej svar och att det inte finns några konsulenter häromkring men nu så. Nu kan det lika gärna bli 11 november fort fort! :)



RSS 2.0