SöndagSkrev ett inlägg häromdagen men ser det inte? Spårlöst försvunnet tydligen.. Dagarna går, ja fattar inte hur fort de kan gå. I veckan har det vart nåt varenda dag känns de som. Babymassage, efterkontroll, bvc och vaccin för Oliwer (växer så de knakar och vaccinet gick bra) handlat, förberett och grejat. Fixat advent i huset. 

Och säkert nåt mer? Kändes lite de där 👆

Black friday fyndade julklappar till barnen i fredags👇


På fredag på dagen fick Wilde bestämma precis vad han ville göra. Hans val var att ta lotter på domus och köpa Happy meal. Klart han fick de med dom små önskningarna. Tur hade han med, vann sammanlagt 4 ggr. Och ja ni skulle sett ungen för varje vinst han fick. Så förstörd så tillslut tyckte tanterna så synd om han att han fick flygplan bollen i tröstpris trots att han egentligen vunnit tillräckligt. Här har ni vinsterna 
😂😂😂 Förstår ni varför liten Wilde blev besviken? Fanns godis, kakor och leksaker att vinna han vinner de där. (Lunchen för 1 person på afrodite såldes på köp och sälj så den fick han 50:- för. Lyktorna och servetterna ville han ge Ingela så det fick hon och paraplyet fick stanna kvar här hemma)


Helgen har vart fullspäckad sen den med. Inledde den med att Oliwer skrämde upp oss och vi var en tur in till karlstad med honom men allt var bra så inget att oroa sig över. Skönt! De va i fredagskvällen de. I lördags förmiddag tog jag och oliwer en promenad till jobbet för att hälsa på eftersom en av mina goa arbetskamrater gjorde sista helgen innan pension. Bjöds på godsaker och trevligt att träffa alla som va där. :) Extra lång promenad på det, sen storhandling inför dop och vanlig månadshandling. Fika och kaffe hos pappa&ingela. 

Idag 1a advent. Lycklig Wilde som fått öppna sitt första adventspaket. Dock finns inga julkänslor alls?! Ge mej nån enstaka minusgrad och lite snö så kommer de. 👍 Varit på loppa på medis imorse, den va tråkig denna gången. Sen var det (äntligen ) avslutning på simskolan. Wilde hade lyckats ta den gula baddaren så nästa termin blir han en Sköldpadda. 

Bakat tårtbotten och grejat med både de ena och andra. Färgat håret. Men nu är de bra för idag, längtar efter solsidan och ska se om jag lyckas hålla mej vaken genom Beck. 

Alltså va rörigt de blir när ja gör sådär och skriver om massa samtidigt. Blir bara massa surr. Ber om ursäkt! 

Väntar en såndär vecka igen ja inte förstår hur allt ska gå ihop ens. Blir stressad bara ja tänker på't! Men bara lördagen kommer så ska allt klicka de tror jag nog. 

Eftersom mitt förra inlägg försvann så avslutar ja med denna härliga bild på barnen. Säger bara tur ja inte ska va nån proffsfotograf 😂😂😂

1 månad till jul1 månad kvar till julafton, har ni börjat handla julklappar? Julpyntat? Skrivit önskelista? 

Julklappar ja till barnen iallafall men inget advent/julpynt här än. Måste ta tag i det.... Dagarna springer väl iväg så man inte hunnit pynta innan nyår 🙈

Svårt att veta vad man ska ge till Oliwer han är ju så liten, men han får några paket iallafall mest bara för att. Dopet alldeles snart med så det är himla svårt att önska nåt till han men jag säger bra att ha till bebis saker typ nappar & sånt och kläder från 74 och uppåt till han. 


Wilde önskar sig pengar till en studsmatta han, guld och silverpengar helst men papper går bra sa han. Hahah! Men vet att han blir glad för allt han får oavsett vad :) Och ibland kommer han med andra önskningar men han glömmer dom lika fort igen. Till honom har jag köpt lite bra att ha saker han behöver och så ska han få presentkort på toys rus. Och nån enstaka leksaksgrej. Och adventspresenter :) Ett paket varje söndag fram till jul, inge märkvärdigt men kul med paket och nåt att längta efter. Hade paket kalender förra året men blev så mycket småskit då så. 
Bägge barnen skulle egentligen behöva ha lite saker till rummen, Wilde skrivbord och förvaring. Oliwer matta, gardiner och förvaring. Får se om dom får nåt sånt med... Wilde fyller ju år strax efter jul han också så även där blir det lite dubbelt som med oliwer och dopet nu innan.


Till mej själv då? Alltså mera sömn.... mera tid... ett smalare liv och större bröst kanske?! Fast för att vara lite mer jordnära i mina önskningar så säger jag som vanligt presentkort på nåt ställe ja gillar eller kanske tillochmed superpresentkort så man kan välja själv. Saker som luktar gott... Tillexempel Christina Aguileras nya parfym... Eller ingenting, det barnen får är många gånger tillräckligt bara de. :) Av syrran önskade jag mej nya mattor till bilen 😂😂😂Uppdatering...Ja här är det inte tätt mellan uppdateringarna iallafall, hinner liksom inte med. Har man ingenting för sej en stund så finns det alltid tusen saker att göra. Eller så finns bara inte inspiration och energi utan hjärnan hänger inte med...

Kan knappast uppdatera allt sen sist men ja här springer tiden fram iallafall känns som de är måndag varje dag. 

Dopet närmar sig med stormsteg. Igår tillbringade jag dagen i Karlstad med Oliwer, min systern och Tom. Fixade kläder och skor till mej till dopet, så en sak fixad! Wilde och Oliwer har finkläder redan dom så där behövs inget. 

Skor, finare byxor med kedjer.. Och så är visst mjukisarna med på bild som ja köpte samtidigt :) 

Och när jag ändå håller på så kolla in oliwers påfyllning i garderoben. 👇

Alltså mössan!! ♥ 


Lördag idag och för en gångs skull en helt  händelselös dag. Men inte för Wilde han är hos Ewa han på övernattning och så ska hon även följa med han på simskolan imorn :) Kul för han de. :) 

Imorn måste jag iallafall ta mej utanför dörren på en promenad. Går mellan 8 kilometer och 1 mil  per gång minst 3 ggr veckan. Händer totalt noll på vågen men däremot känns skillnad på både kläder och ser även skillnad med så till nån nytta är det. Har bara gått ner 6 kilo sammanlagt och där står ja still nu. Orkar dock inte mer lågkalori nu men ska försöka hålla mej på detta nu sen köra lågkalori till våren igen. Gym hade vart nåt men när ska man hinna? Och dessutom är det dyrt... 

Jaja så äre, nu ska jag avrunda här.. 

Ska försöka uppdatera lite oftare, tycker om att ha saker nedskrivna tillsammans med bilder och allt men nu är det himla glest här tyvärr.. 


BarnenInge lika barn eller så! 


Liten Wilde då och liten Oliwer nu. ♥

RSS 2.0