1 månad till jul1 månad kvar till julafton, har ni börjat handla julklappar? Julpyntat? Skrivit önskelista? 

Julklappar ja till barnen iallafall men inget advent/julpynt här än. Måste ta tag i det.... Dagarna springer väl iväg så man inte hunnit pynta innan nyår 🙈

Svårt att veta vad man ska ge till Oliwer han är ju så liten, men han får några paket iallafall mest bara för att. Dopet alldeles snart med så det är himla svårt att önska nåt till han men jag säger bra att ha till bebis saker typ nappar & sånt och kläder från 74 och uppåt till han. 


Wilde önskar sig pengar till en studsmatta han, guld och silverpengar helst men papper går bra sa han. Hahah! Men vet att han blir glad för allt han får oavsett vad :) Och ibland kommer han med andra önskningar men han glömmer dom lika fort igen. Till honom har jag köpt lite bra att ha saker han behöver och så ska han få presentkort på toys rus. Och nån enstaka leksaksgrej. Och adventspresenter :) Ett paket varje söndag fram till jul, inge märkvärdigt men kul med paket och nåt att längta efter. Hade paket kalender förra året men blev så mycket småskit då så. 
Bägge barnen skulle egentligen behöva ha lite saker till rummen, Wilde skrivbord och förvaring. Oliwer matta, gardiner och förvaring. Får se om dom får nåt sånt med... Wilde fyller ju år strax efter jul han också så även där blir det lite dubbelt som med oliwer och dopet nu innan.


Till mej själv då? Alltså mera sömn.... mera tid... ett smalare liv och större bröst kanske?! Fast för att vara lite mer jordnära i mina önskningar så säger jag som vanligt presentkort på nåt ställe ja gillar eller kanske tillochmed superpresentkort så man kan välja själv. Saker som luktar gott... Tillexempel Christina Aguileras nya parfym... Eller ingenting, det barnen får är många gånger tillräckligt bara de. :) Av syrran önskade jag mej nya mattor till bilen 😂😂😂Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0