Lördag

 
Började denna dagen med en promenad till jobbet, följt av ett litet nätt arbetspass på 3 timmar och en mer eller mindre livsfarlig promenad hem i ishalka. Sökte några dagars semester till veckan med, får se om jag får det eller om jag är försent ute. I vilket fall som helst ska jag vara ledig, semester eller på timmar.
 
Vid tolv tiden promenerade jag och Wilde iväg och mötte Emelie och Oa, dom skulle hit på fika och julklappar. Mumsade på macrons och cupcakes. Barnen lekte och sen fick dom (och vi) öppna julklappar. Vi fick så himla fina julklappar både jag och Wilde. Nästan så jag vill att det ska bli jul snart igen så man har en chans att ge tillbaka till ALLA för allt fint vi fått denna julen :)
 
Snart är det kvällen med, skönt att man inte ska upp tidigt imorn så ikväll får det kanske bli en film igen. Jobbar kvällen imorn så, sen blir det 2 heldagar på 14 timmar vardera. Här ska tjänas lite storhelg minsann från och med imorgon kväll. Det borde märkas på lönen sen de :)
 
Nu blir det en massa nya bilder från denna dagen. :)
 
Haha Wilde sitter och passar julklapparna och surar för att det inte går fort nog. Inte lätt att vara 2 år och precis upptäckt hur kul det är med presenter men inte veta innebörden av vänta! :)
 
Barnen provar nya verktygen 
 
 
Wildes fina julklappar
 
Mina fina julklappar :)
 
Wilde leker med sina nya saker.
 
 
 
 
 
 

Fredag

 
Sista lediga dagen idag, usch det har gått alldeles för fort dom här dagarna så tror bestämt jag tar mej lite mera ledigt. Jobbar 4 dagar nu sen tror jag att det får bli hemma 4-5 dagar till. Ska kolla om det är okej att ta semester nu med så kort varsel annars får det bli timmar. Skönt att vara hemma med resten av familjen när dom är lediga så :)
 
Igår tog jag och Wilde en promenad till Lindex för lite presentkorts shopping, jag köpte mej 2 par leggins och hämtade även ett paket jag beställt därifrån när dom började rean på shoponline. Vad mycket bättre rean är online än i affären och jag är väldigt glad att jag inte väntade och trodde att samma skulle reas ut i affär, affären borde nästan skämmas då det mesta var samma som hängde där innan jul och innan mellandagsrean. Det som handlades igår var bara på ordinarie pris, blev lite till Wilde som han ska få när han fyller år och till mej som sagt leggins och paket med BH till mig och födelesdagspreent till Wilde. Haha tur att jag får presentkort och använder det på Wilde ;) Men jag har fortfarande 470:- kvar på det och lovar att lägga det på mig själv :)
 
Idag ska det grejas här hemma, Wildes hyllor&tavlor ska sättas upp på väggen blandannat. :)
 
 
 
Nya kläderna,det sista är gråa leopard leggins får jag väl tillägga eftersom det inte syns så väl.
 

Bildbomb- Julafton&Julklappar :)

 
Nu blir det bilder, massor med bilder!!
 
 
 
Och alla julklapparna då...
Disneys bilar från min faster m familj. Lastbil och böcker fick han från sin farmor&farfar.
 
Stor disneys bilar klocka från Moster. Kläder från mig.
 
Pyjamas från moster och pyjamas från mej.
 
Massor med disneys bilar och bamseklosspussel.
 
Film från mej, stoooor lastbil med last från moster.
 
Blandat från gammelmormor,mormor och morbror. Everlast mjukisset från moster.
 
Ännu mera från moster :) Inte så att hon skämmer bort Wilde inte ;)
 
Pengar och tavla från gammelmormor, mormor och morbror. En hel blandning med saker från fastrar * 3 och farbror. Det är lego duplo, disneys bilar, pengar m.m Var inte med när han öppna så vet inte exakt vad som kommer från vem.
 
2 stycken lackhyllor till rummet och lite annat smått&gott från Morfar&Ingela
 
 
Arbetsbyxor kommer från farbror Tommy m familj och tavlan fick han av moster dagen innan jul :)
 
Morgon julklapparna och stora eldrivna bilen från oss.
 
OJ så bortskämd han blivit denna julen vårat lilla hjärta. Tack allihopa!
 
Jag har ju också fått julklappar, jag är så himla nöjd fick bara jättebra saker!
 
 
Ja nu blev det minst sagt lite bilder, detta var våran jul det. Wilde har fullt upp med att leka med alla sina nya leksaker och jag sitter och funderar på om jag inte ska knalla iväg till lindex och handla lite för mitt presentkort? :)
 
 

Juletider

 
Söndag idag och dagen för dan, vad härligt eller vad säger ni? Jag längtar som bara den tills imorn, ska bli så kul att se Wildes reaktioner på sina julklappar. :)
 
Igår hade jag och syrran en heldag tillsammans i Karlstad och fixade dom sista julklapparna och lite annat som bolaget och en sväng på Ikea. Råkade bli 3 små julklappar till Wilde, han som inga fler skulle ha men jag kunde bara inte låta bli dom! Allt i temat Disneys bilar vart de. Lite välbehövliga kläder till mig också, hade rikspresentkort på 200:- som jag la på en tröja till mig. Och så fick jag en toppen julklapp av min syster i bilen på väg till karlstad. Och det var vetskapen om att Cubus hade öppnat i Karlstad igen ;), blev raka vägen dit och införskaffa en ny BH. Dom har dom bästa i hela världen! Samtidigt som jag köpte tröjan¨på Gina ramlade det med snygga strumpor också. Passade på att lösa in alla Wrappar jag hade med, kardemumma kaffe till oss och till julklapp + the blev det på Indiska, så gott som gratis. På Clas Ohlsson blev det 3 pack nya matlådor och en julklapp till Wilde, väldigt billigt här med. Tror jag fick lägga till 40:-. Wrapp är bra!
 
Igår kväll var jag ensam hemma medans hjärtat var ute med sin vänner en sväng. Jag passade på att slå in alla julklappar och bara göra ingenting. Gott de :)
 
Idag började dagen alldeles för tidigt, hade hoppats på sovmorgon idag igen eftersom igår sov Wilde till halv 9 och hoppet fanns men icke, halv 6 var det dags att vakna. Myste till det med risgrynsgröt frukost iallafall och när det blev ljust blev det en tur ut och skotta snö och åka till lite pulka på gården. :)
 
Idag ska det städas, tvättas, bakas och fixas med mat inför imorn. Blir en hel dag med grejande detta, så fort busen har somnat ikväll ska jag ÄNTLIGEN stoppa alla julklappar under granen och njuuuuuta. Jag älskar klappar under granen med med Wilde nyfiken är det inte lätt att ha dom där innan som jag brukar.
 
Nu blir det en massa bilder här på både det ena och de andra.
 
 
 
Granen blev lite finare när den fick ljus :)
Wildes pyssel från dagis, fina julängeln och en stor pepparkaka.
 
Världens goaste pepparkaka detta! Wilde imorse :)
 
 
Wildes senaste overall, barnet växer som ogräs och har redan växt ur en overall denna vintern så var bäst att gardera sig med en extra i strl 98. Trodde han skulle kunna ha 92 över denna vintern men ack så jag misstog mej. Båda overallerna han har nu passade för 2 månader sen men är nu i minsta laget och en annan är redan som sagt urväxt. Men denna var väl fin? Köpte den inte ny men den är i superskick och var dessutom väldigt billig.
 
 
 
 
 
 

Onsdag

 
Jag tänkte skriva ett par rader men jaa nu sitter jag här och undrar vad jag skulle skriva? Samma som vanligt förmodligen, har ju som vanligt jobbat dom senaste dagarna. Igår kväll blev det en tur till bowlinghallen för god mat och bowling för oss AO/SO tillsammans med Kommunal. Det var trevligt de :)
 
Idag var det jobb som följdes av ingenting. Skönt att inte göra nåt speciellt också.
 
Imorn ska det jobbas en kortis och sen skulle vi igentligen ha träffat Jessica och kidsen för lite julmys men stackars liten Liam är sjuk. Istället blir det fika på Holgers och span på stan med Emelie, de är trevligt de med :), och jag tänkte även hitta nån julkapp så man får lite mer klart. Resten får bli klart på lördag, ute i tid ja jag veeet.....
 
Längtar förövrigt till helgen, vara ledig, åka till Karlstad, julstöka och njuta av att vara ledig.
 
Detta lilla lyxiga paket fick jag från Stylebox idag, diverse prover, en förpackning tuggummi, Geisha och glitter&stjärnor. Det var en överraskning, fick ett sånt paket för länge sen men trodde det var engångs grej men nu fick jag igen :) Tack Stylebox!
 
 

Glossybox

 
Precis varit inne och beställt en gratis glossybox (geischabox, ät choklad få glossybox). Åh vad jag skulle vilja ha en sån prenumenation men kommer mej aldrig för att skaffa nån. Ska iallafall bli väldigt spännande att få en box nu och jag är jättenyfiken på innehållet. :) 
 

Söndag

 
Usch vad dystert att vakna till en smutsig, grå och regnig dag. Hoppas det kommer ny snö illa kvickt!! Söndag är det iallafall och sista lediga dagen av två. Ser fram emot veckan som kommer, kommer bli en fin vecka. Bowling med Kommunal på tisdag, lite julmys med Jessica och kidsen, karlstad turer ggr 2 med hjärtat&med syster och Emelie. Sista julklapparna måste ju fixas :) Ska även köpa nåt nytt till mej själv att ha på julafton och juldagen. Har spanat på snygga tröjor på Gina så en sån får det nog bli :) Ska även vara ledig hela nästa helg och ett gäng extra dagar efter det. 1 föräldraledig dag och resten har jag jobbat ihop så jag kan ta ut årsarbetsledigt. Ska bli såå skönt!  Sen är det All in som gäller till nyår, ingen risk att jag ens hinner tänka på nåt nyårsfirande mellan monsterpassen jag valt att ha då. Ska man ändå jobba nyår så kan man jobba också så resonerade jag.
 
Förresten klädde jag våran fula gran igår, har sagt dom senaste åren att vi ska ha ny men nu står den där igen. Kom iallafall på ett knep för att inte sista lagret grenar skulle vika sig så den kanske kommer se riktigt fin ut ändå? Dock var jag ett klantarsle och började med att tappa en jättefin cupcake i golvet så den gick i tusen bitar. Sen trampade jag på belysningen så en lampa gick sönder. Gick inte att sätta i nån ny heller för de sa bara poff i den nya lampan då. Klant klant klant. Gammal belysning som vi fick av mormor, ojordat kontakt etc så går säkert inte att bara byta lampor heller. En gick ju inte att byta iallafall...
 
Frågade Wilde om han skulle öppna paketen om jag la dom under granen. Ja svarade han med ett stort leende. Tråkigt tänkte jag, paketen får ligga kvar uppe i sina påsar då väl...
 
Julfint

Lördags rally

 
 
 
 
 

Lördag

 
Några dagars frånvaro igen, tänk att tiden aldrig räcker till?
 
Sen sist har jag iallafall hunnit med att utsättas för ett av de klart värsta tandläkarbesöken hittills. Vet ni hur ont det gör att bli petad i ett tandkött som är så inflammerat att det är som öppet sår? Det gjorde ont ont ont...Tröstar mig med att det åtminstone var gratis eftersom det var dom som hade gjort fel vid förra lagningen och fick göra om den.. Det var i onsdags det, i onsdags kväll var det också dags att gå på julbord på medis. Tycker att medis i sig är ett ganska tråkigt och inte vidare mysigt ställe MEN maten den maten. Mums! Det var en trevlig och god kväll de. :)
 
 
I torsdags jobbade jag, var trött och somnade tidigt på soffan. Mer spännande än så blir det inte.
 
Igår var det fredag och även då jobb som gällde, sen var det hem och greja lite innan det vart kvällen. Fredagsmys med kebab och den sista Johan Falk filmen. Riktigt bra var den, eller ja det har alla Johan Falk varit förvisso. Jag gillar svenska kriminalare och ser fram emot måndag när Morden i Sandhamn efter Viveca Stens böcker börjar på tv.
 
Lördag idag, det yrar snöstorm ute. Då är det härligt att sitta inne och titta ut minsann :) Men snart ska jag ge mej ut för att hämta Emelie och Nova, dom ska komma hit och hälsa på och vädret är ju inte det bästa promenad vädret så. Jag har förberett Cupcakes, ska bara köpa färskost till ja vad kallar man det nu då.... Topping, garnering?? Annars inga större planer för denna helgen, bara vara lediga duger gott de med ibland :)
 
 
 
 
 
  
 
 

Tisdag

 
Tisdag idag och det betyder att jag sitter i soffan framför Hart of Dixie. En av det bästa serierna på Tv just nu helt klart. Efter det lutar det åt förra veckans Criminal minds på Play.
 
Annars idag så har det jobbats, började klockan 9 imorse. Lite lyxigt det, lämnade Wilde på dagis när jag hade kört hjärtat. Åkte hem, duschade, käkade frukost och drack massa kaffe i lugn och ro. :)
 
Imorn blir det ett kort pass på jobbet, en svängom hos tandläkaren och till kvällen vankas det julbord med jobbet. Hur gott ska inte det bli?? Bästa syster kommer och passar Wilde  under tiden, då blir han glad som får härja med sin älskade moster :)
 
Undrar förövrigt om man kan få bihåleinflammation utan att vara förkyld? Sen i eftermiddags har jag haft lite ont i kinderna, över ögonbrynen och runt ögonen som jag hade sist jag hade bihålsinflammation men jag har ju inte varit förkyld sen dess och det är hundra år sen? Känns lite som jag domnar bort i ansiktet/kinderna med. Eller hänger detta ihop med onda tanden eller inflammationen eller vad fasiken jag har i kinden, tandköttet och ändå ner i käken. ????? Återstår kanske att se imorn det kanske....
 
Men vet ni vad? Pappa ringde nyss och undrade över julklappar och vad alla önskade sig. Föreslog lite ironiskt att ett nytt batteri till bilen skulle vara nåt till mej och då svarar han att han har ett hemma. Nästan nytt som jag får imorn. Hur bra är inte det? Pappa är bra han :) Det var otroligt skönt att slippa den utgiften med, nu jävlar om det inte ska bli ordning på bilen. :)
 
Nej nu ska jag koncentrera mig på tven, inte lätt att blogga och kolla serie samtidigt.
 
Lite julpyssel minigran i kruka. (Blev visste en dålig bild, det såg bättre ut på instagram..)
 
 
 

Måndag

 
Haft mysmorgon med skrutt ungen idag, tänkte göra massa tråkigt som att städa, bädda rent etc men Wilde ville titta på tv och mysa han så det blev det. Kvalitetstid de! :) Älskade unge ♥ Nu är han på dagis och jag ska göra både det ena och andra här hemma innan det är dags att styra mot jobbet för att jobba 14-22,30.
 
Har förbaskat ont i min tand, samma tand som jag lagade för drygt 2 månader sen och jag har haft lite ont ända sen dess men inte tyckte det vart så farligt utan bara lite störande. Nu har dock lite ont övergått till att värka ända ner i käken. Känner mej stel och svullen både på in och utsidan. Tur att man har en tid på tandläkaren på onsdag, men med min jävla tur så blir det väl ett kalas på några tusen eller så. Varför inte liksom?
 
Det går bra med min bil också, sååååå bra. Batteriet stendött=måste köpa nytt. Läcker bromsolja bak och ABS jävla lampan lyser fortfarande trots att den nya enheten är på plats. Några tusen där med då, precis vad jag vill ha såhär lagomt till jul. Kanske skulle önska mej ett nytt batteri i julklapp? Pess tråkigt men ganska tråkigt att tillbringa ännu en månad i fattigdom pga av diverse tråkiga kostnader som bil, tandläkare etc också...
 
Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen blir det att städa och greja lite. Jisses gör knappt nåt annat och ändå syns det inte att jag gör det.
 
 

Söndag

 
Igår var det tjejkväll hemma hos en arbetskamrat, hon bjöd på jättegod mat och det var trevligt där. Kvällen slutade dock ganska tidigt, tror aldrig jag varit hemma så tidigt efter en "utekväll" ;) Men som sagt trevligt var de, kul att träffa folk utanför jobbet.:)
 
Innan det var syster Emlie och Nova här på besök. Fick mitt hår färgat av syster och barnen lekte. Trevligt det med :)
 
Idag vaknade jag pigg och tidigt, har plockat och grejat lite här hemma. Varit ute med Wilde en bra lång stund, åkt pulka och letat upp min bil under snön. Hjärtat har kört med snöslungan han så nu är det fint här ute.
 
Ska fortsätta greja här inne resten av dagen, det ska pyntas och fixas med allt juligt som jag inte hunnit med. Tvättas då hela badrummet svämmar över av tvätt. Det blev en kort helg detta men ändå känns som jag hunnit med en massa.
 

Fredag

 
Idag har vi varit på 2 års kalas för Liam, mumsig tårta och ett par trevliga timmar. Wilde hade väldigt svårt att acceptera att inte paketen var till han och att inte Liams nya bil var till Wilde. Kan inte vara lätt att vara liten inte, tur att han snart får sin del av paket iallafall ;)
 
Nu vankas det fredagsmys, kebab till mat och så blir det godis&film. Imorn ska det jobbas igen och sen till kvällen vankas det efter många om & men och fram & tillbaka Tjejkväll. Det ska bli riktigt trevligt! :)
 

Onsdag

 
Idag har jag varit och gjort sista dagen på AO utbildningen, det känns verkligen skit trist att det är slut nu. Nu ska man stå på egna ben och vara ett bra AO. Kommer att sakna Arvika turerna, alla disskusioner, nya människor, att göra nåt annat/nåt nytt och att lära sig massa nytt. Den sista omgång kördes på Oscar statt hotell, gissa om vi förutom en bra utbildning blivit botskämda med god mat? Det har varit goda smörgåsar, goda luncher och underbara eftermiddags fikan. Jag har ätit Tiramisu, cheesecakes och macarones för första gången i mitt liv. Mums!
 
Rikitgt snöväder har det blivit också och jag tycker att det är mysigt, hoppas verkligen vi får en vit jul nu.. Men det borde det väl bli?
 
Just nu sitter jag uppkrupen i soffan med massa grubbel i huvudet, jag är trött och känner mej otillräcklig. Stressad och orkeslös.Ingen skön känsla men det går väl över antar jag.. Ska invänta Greys sen blir det sängen. Upp extra tidigt imorn tack vare att vi bara har en körbar bil just nu så vi får samåka och börjar jobba olika tider. Usch vad jag saknar min bil!! Har iallafall delen nu, men tiden att laga har saknats dom senaste dagarna. I helgen kanske? Sen ska den bara besiktas också  och det kan ju gå jämt hursomhelst men får väl tro att det kommer gå bra.
 
Förövrigt ligger min iphone fortfarande i påsen, att det ska vara så drygt att ta tag i bytet. Måste vara en smula konstig ja..
 
 
 

Nya vinterskor

 
Ska jag överleva denna vintern fanns det bara ett alternativ när det gällde vinterstövlar. Att KÖPA ett par, duger varken med fejk uggs, converse&raggsockor eller dom gamla slitna kängorna jag köpte när jag var 14 år om jag ska kunna tillbringa heldagar på jobbet när det snöat eller timmar ut med Wilde. Blev dessa från Nelly, med en rabattkod på 100:- blev dom lite billligare också och då kändes det lite bättre. Inte dom snyggaste men nu var det efterfrågan på värme och funktion, inte utseende för då hade jag inte behövt köpa några denna vintern heller.  
 

Ullared

 
 
Ullaredsfynden i bilder =) Ja lite av sakerna iallafall, saknas en del på bilderna som julpapper/påsar m.m bilgrejer, godis och annat som inte är nåt och visa upp.. Och julklapprna såklart, dom kan man inte lägga ut här. :)
 
Julmys
 
Det blev en bärbar DVD till Wilde.
 
En ram som ska hängas i hallen.
 
Bra och ha saker :)
 
Disneys bilar till Wilde
 
Det blev ett bondgårdsset till Wilde också.
 
Kläder till mig :)
 
Tomtedräkt till Wilde
 
Så här såg det ut när jag hade slått in julklapparna/födelsedagspresenterna. Alla julklappar som Wilde ska byta med kompisar är klara, likaså födelsedagspresenterna till dom barn som fyller nu. Självklart är det ju även både födeledagspresenter och julklappar till Wilde här. Och en hel del andra julklappar med, inte alls många kvar att fixa faktiskt :)
 
Gekås i Ullared är ett bra ställe minsann. Dagen var toppen, lite mycket folk fram på förmiddagen men annars så.
 
 

Årets julkort

 
I lördags klädde jag och Emelie upp barnen i julkläder för att ta årets julkort.
 
Detta härliga kort blev det :)

Ny telefon

 
Det var inte bara Gekås i Ullared som fick sig ett besök i fredags utan även Telia butiken i Ullared. Jag var ju tvungen att byta mitt abonemang och tyckte det var en bra ide att gå in i en butik eftersom dom ändå inte ringt upp igen ang byte. I vilket fall som helst gick jag in som ägare till sliten, krånglande och trött Experia med Telia och kom ut som ägare till Iphone 4 med halebop. Skit smidigt var det, tjejen bytte från Telia till halebop på ungefär 2 minuter. Och jag som trodde det skulle krångla en massa att byta. Mycket nöjd! Och nu tycker säkert ni att jag är helt efter som köper 4an när det finns en 5a men helt ärligt kan jag inte komma på en en enda anledning till att jag skulle betala en massa extra tusen bara för att när jag ändå inte är intresserad av det. För att tillägga ligger fortfarande telefonen kvar i sin låda i den lila kassen jag fick i butiken, yes så kul var de. Kommer säkert att bli nöjd sen men än har jag inte orkat ta tag i och byta, syrran får göra det åt mig sen. ;) Dessutom vill jag egentlgen inte ens byta telefon men med tanke på att den bara stänger av sig hursomhelst och låser sig var och varannan stund är det dags att byta. Men jag har verkligen älskat min telefon så det svider lite.
 

Sofforna

 
Mer än en vecka sen sist jag utlovade bilder på dom nya sofforna så tyckte det var dags att visa upp dom nu. :) Idag blir det många inlägg, massa nytt att komma med så kika snart in igen :)
 
Bara bordet som behöver bytas ut också, usch så slitet det är men det får vi ta en annan gång de.

RSS 2.0