Lördag

 
Började denna dagen med en promenad till jobbet, följt av ett litet nätt arbetspass på 3 timmar och en mer eller mindre livsfarlig promenad hem i ishalka. Sökte några dagars semester till veckan med, får se om jag får det eller om jag är försent ute. I vilket fall som helst ska jag vara ledig, semester eller på timmar.
 
Vid tolv tiden promenerade jag och Wilde iväg och mötte Emelie och Oa, dom skulle hit på fika och julklappar. Mumsade på macrons och cupcakes. Barnen lekte och sen fick dom (och vi) öppna julklappar. Vi fick så himla fina julklappar både jag och Wilde. Nästan så jag vill att det ska bli jul snart igen så man har en chans att ge tillbaka till ALLA för allt fint vi fått denna julen :)
 
Snart är det kvällen med, skönt att man inte ska upp tidigt imorn så ikväll får det kanske bli en film igen. Jobbar kvällen imorn så, sen blir det 2 heldagar på 14 timmar vardera. Här ska tjänas lite storhelg minsann från och med imorgon kväll. Det borde märkas på lönen sen de :)
 
Nu blir det en massa nya bilder från denna dagen. :)
 
Haha Wilde sitter och passar julklapparna och surar för att det inte går fort nog. Inte lätt att vara 2 år och precis upptäckt hur kul det är med presenter men inte veta innebörden av vänta! :)
 
Barnen provar nya verktygen 
 
 
Wildes fina julklappar
 
Mina fina julklappar :)
 
Wilde leker med sina nya saker.
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0