Glossybox

 
Igår fick jag äntligen min provbox på Glossybox från Fazer-Geischa och glossybox. Innehållet var klart godkänt med tanke på att det var en gratisbox och jag är fortfarande ganska sugen på att skaffa mej en sån prenumenation, eller varför inte få en? Ännu roligare  det :) Lyxigt det skulle vara att få ett hemligt paket varje månad med smink, hudvård och annat gott.
 
 

Nyklippt

 
Äntligen efter mer än ett år så var det verkligen välbehövligt. Jag är nöjd men det är lite ovant, blev lite kortare än jag hade föreställt mej men det beror enbart på att det var så himla slitet. Och håret är längre bak vilket inte syns på bilden.
 
Inte så fixad men så här blev det iallafall :) Så himla skönt, och dessutom går det lätt att "fluffa" till så man slipper det där platta jag levt med på sistone. Vad tycks?

Måndag

 
I lördags åkte jag och Wilde med syrran till Karlstad en sväng när hon skulle lämna av en hund. Tog en snabbis på bergvik, bolaget och hårfärg köpte jag. Och Wilde blev som vanligt lite bortskämd av moster med senaste bilar tidningen och fina strumpor. Som jag förövrigt inte ens skulle få tvätta igår, han tog dom ur tvättkorger, stoppade dom i i kassen med kartonger som ska slängas och bar in påsen i tvrummet. :)
 
Hem och stressade en aning, käkade, färgade håret på mej och sen åkte syrran till pappa och Ingela för att lämna Wilde där i väntan på att pappan skulle komma hem från sin tatuering. Sen bar det av ut till Sandra för lite förfest, vid 8 hade vi bord på tuppen och det satt riktigt fint med en Nachotallrik. Beställde barnportion och det var ju alldeles lagomt det, eller för mycket kanske? Både cidern och maten gav mej ont i magen. Resten av kvällen var ganska seg sen tyvärr och jag landade hemma redan vid 1 tiden. Men det började bra och det var en trevlig kväll :)
 
Igår var bara en seg dag, slappade på soffan och gjorde minsta möjliga under dagen.
 
Idag är det måndag, jag har en lång sovmorgon jag. Eller inte sovmorgon men jag börjar jobba sent iaf. Ska som vanligt städa och tvätta lite medans jag är ensam. Har även provat crosstrainern en sväng, lite rapplig men den duger att trampa lite på tyckte jag. När jag har slutat jobba sen  bär det iväg till Boys o girls (stavning?) för klippning. Oh så gött det ska bli!!! Har inte klippt mig sen december 2011, illa illa illa. Jag funderar på att behålla ganska mycket av längden, klippa upp ganska rejält och en flikig lugg? Eller ska jag klippa mkt kanske? och ingen lugg? Näh vi får se vad det blir när jag kommer dit, Sara som jag klipper mej hos ör iallafall så bra och jag blir alltid nöjd så :)
Jag i lördags, detta håret ska bli skönt att få fixat.:)
 

Lördag

 
Efter jobbet igår packade vi ihop oss och åkte till Åmål. Var först iväg och hämtade en crosstrainer åt mej, sen blev det storhandling på Eurocash innan vi åkte hem till syrran. Där blev vi kvar några timmar, mamma och mormor kom och gratulerade Wilde i efterskott och vi fikade och hade det trevligt :) Väl hemma sen fick det bli ute mat, Sibylla för mej och hjärtat och ett Happy meal till Wilde. MUMS sa jag, det var det goaste på länge kan ja lova.
 
Idag är det lördag och det gillas absolut. Ska ta en sväng till stan så fort klockan blivit lite mer, måste jag till bolaget. Sen kommer syrran och jag vet inte om vi kanske skulle åka med henne till karlstad en sväng? Och så ska äntligen mitt hår färgas :) Och ikväll vankas det ju fest, härligt härligt.
 
Förövrigt startade denna dagen bra, jag är så jävla nöjd med mej själv just nu!! :)
 
Härligt bordsskick ;)
 
Wilde fick tuffa kläder av sin mormor
 
Moster hade köpt en målarbok till Wilde, Och av sin gammelmormor fick han strumpor och lite pengar.
 
 
Fredags mys :)
 

Onsdag

 
Denna dagen har tillbringats med jobb och resten av tiden hemma med att göra ungefär ingenting. Imorn står det heldag med jobb på schemat, jobbar 7-13,45 och sen 16-22,30. Tänkte passa på att städa här hemma mellan passen, lika bra att få det gjort när man är ensam hemma också är det fint till helgen då med :)
 
Ser framemot fredagen och helgen nu. Jobb förvisso på fredagen men efter det sticker vi till Åmål och köper en crosstrainer till mig =) Och så ska vi handla på Eurocash och hälsa på bästa Ossy (syrran om ni inte förstår Wildes språk). Min mormor och mamma skulle kanske komma dit och gratulera Wilde också för dom var inte här när han hade sitt stora kalas. Då blir han glad iallafall så kul som han tycker det är med paket. Idag fick han förresten av Cars ficklampa av mej, den var populär den. Lysa på katterna var roligast. :)
 
På lördag sen ska hjärtat sticka och tatuera sig, jag är inte ett dugg jävla avis nej nej. ;) Själv ska jag tillbringa dagen med Wilde och syrran kommer hit och hjälper mej färga håret. På kvällen blir det Tuppen, dricka och äta med fina flickorna. Det ska bli trevligt det :)
 
Nej ska tydligen går ner och stoppa lite ved i pannan nu, slut på pellets idag så då får det bli lite ved. Himla tur att vi har luftvärmen också annars hade det blivit kallt nu. Håller tummarna för att alla äckliga vedspindlar har frusit ihjäl iallafall. När det är gjort blir det tv, kolla klart farmen och sen blir det Mästerkockarna.
 
 
 
 

Tisdag

 
 
Tisdag idag och här händer det inte mycket, jobbar och fryser känns det som dagarna består av. Fryser hela dagarna på jobbet, kommer hem och myser ner sig under filten och fortsätter med att frysa. Vad hände där? Förr frös jag jämt men sen jag var gravid med Wilde har jag verkligen inte varit alls så frusen som förut men nu är jag där igen och jag har frusit konstant senaste 2 veckorna. 
 
Igår hade vi iallafall besök av Pappa&Ingela en sväng efter jobbet, det är alltid trevligt med besök :) Dom hade med sig födelsedagspresent från min faster och farfar till Wilde. Av Monica fick han ett par fina jeans och en mini handduk med Nalle puh. Av min farfar fick han 500:-. Undrar vad man ska lägga dem på? Funderade på om han inte vill ha en stor tramptraktor, eller om vi bara ska spara tills den dagen han verkligen behöver nåt? :)
 
Nej vet ni vad? Nu är det dags att kolla på farmen, det följs av bästaste Hart of Dixie och så avrundar ja kvällen med Hollywoodfruarna. Härliga tv kväll, tur att det finns att roa sej med medans hjärtat tillbringar kvällarna på gymmet. :)
 
 

Söndag

 
Lugn och fin helg, har mest bara varit. Tog en sväng till erikshjälpen och kollade igår annars var vi bara hemma hela dagen. Filmmys till kvällen med Hypnotisören, helt okej bra film! :) Idag har det blivit en sväng ut i skogen runt Borgvik och hämtat en bil till hjärtat, blev en 945. Det kommer underlätta att ha en varsin bil att åka med kan ja lova. Men först är det lite småfix så kanske tar nog några dagar innan det rullar ute på vägen. Min bil är avställd nu den i väntan på varmare tider. Ganska tråkigt är det men men kommer väl en dag då jag får köra den igen förhoppningsvis. :) Usch bilar ska bara gå och gå, aldrig krångla och aldrig gå sönder. Och absolut inte gå sönder på flera sätt med krångliga och dyra fel som på min.
 
Nu ska jag snart hoppa i duschen, sen blir det en lugn kväll och uppladdning för vardag och jobb imorn. Ryggen känns bättre iallafall men inte helt bra. Lugn och ro var behövligt iallafall.
 
 
Gårdagens Wilde :)
Pappan&Wilde tog fina fina bilder imorse. Vilken trollunge vi har! :)

Fredag

 
Idag kan jag lova att det var skönt att komma hem från jobbet, frusen trött och sliten. Det har varit en intensiv dag och kallt som bara den. Fast kylan får jag lite skylla mej själv för eftersom jag bytte tillbaka till min Säffle kommun jacka häromdagen efter att jag tröttnat på tjocka, stora vinterjackan ja haft i jobbet nu i vinter. Har iallafall fått mej en jävla massa motion idag och det behövs så det ska jag inte klaga på.
 
Ryggen min är skrot nu igen med så det är allt tur att jag ska vara ledig i helgen, den kan nog behöva vila. Jävla skitrygg, jag tror att jag innerst inne i skelettet är en gammal tant. Längesen jag hade så här ont nu,  övre delen av ryggen och skuldrorna känns som de ska gå i tusen bitar.
 
Sitter iallafall gott under filten nu och väntar på att hjärtat ska komma hem från gymmet så vi kan äta lite gott och mysa. Kebabsallad står på menyn och hej vad gott det ska bli! Men jag får nog överväga att masa mej till köket och börja fixa lite istället för att bara sitta här. :)
 
 

Onsdag

 
Dags att uppdatera sig lite, har tillbringat denna dagen med att vara ledig. Dagis har haft planeringsdag så då får det bli ledigt eftersom jag inte kan lämna några tider i tid för att kunna säga att Wilde ska vara där. Började dagen med att sova till 8, helt ljuvligt tyckte jag. Händige manny på tv också så behövde inte gå upp förrens 8,40. Tänk om han alltid sov till 8? Det skulle vara nåt de. :)
 
Vid halv 12 kom bästaste syrran och vi tog en promenad till stan. Bytte lite kläder som Wilde fått men som var smått  och så handlade jag upp mitt presentkort på Lindex, Hur kul är det inte att komma hem med 2 påsar kläder utan att behöva betala? Yeaj! Blev mest till Wilde som vanligt,. Byxor var det enda han egentligen behövde men jaaa det blev som vanligt liiite mer än så.
 
Imorn är det dags att jobba igen, håller till Västra innerstan denna veckan. Gjorde första dagen där igår. Det gick  allt bra, men det kan nog bero på att jag kände alla som satt vid bordet när jag klev in. Blir lite lättare då för då blir det mest stället som är nytt men man känner dom man jobbar med iallafall.
 
Nä nu ska jag kolla på mästerkocken, gud så gött. Tänk om man kunde få äta lite av det också?!
 
 
Wilde fick en badponcho, den var populär och har suttit på hela dagen. Pochawilde säger pappan <3
Ett fynd på lindex halva reapriset.
 
Cooola tröjan, ett par helt vanliga mjukisar och ett par mjukisjeans :) Tröjan och dom vanliga byxorna var ordinarie pris medans jeansen var även dom ett fynd.
 
Vårfin luddfleece och pyjamas. Halva reapriset på båda, det är kul de! Vad mycket kläder man får för pengarna?
 
Wilde hat börjat med nåt nytt, se glad ut Wilde säger jag och ungen gapar., Sötfisen! Händer så mycket just nu, han härmas som en pappegoja, han kan räkna till 3. Han har en massa upptåg pågång hela tiden.
 
Blev 2 saker till mej själv förut också, en snygg topp och ett puder. Jag är nöjd! :) Fast egentligen hade jag tänkt köpa ett par skitsnygga leggins men dom var slut.
Denna, blev inget bra på bild när jag försökte så lånade bild av lindex.se :)

Massor med bilder -Wilde 2 år

 
 
Paketöppning
 
 
Kompisar på kalas
 
Familjen på kalas
 
Posar i nya tröjan som han fick av morfar&Ingela. Spelar gitarr för farmor.
 
 Fina Manny tårtan :)
 
Provsmakning
 
Nytt och fint på rummet, filt som passade perfekt på sängen fick han av moster. Disnys bilar mattan fick han av mej.
 
Musses klubbhus av moster, Mannys såg av pappan.
 
Kläder och disneys bilar av oss.
 
Brandbil av Stephanie&Elias, grävmaskin och tröja av Emelie&Nova
 
 
Tröja av morfar&Ingela. Buss och bil av farmor och farfar. Bil och truck från farbror m familj och kläder, block och fordon från faster m familj. 
 
En arbetsbänk måste man ha :)
 
Snyggaste skorna kommer från moster.
 
Förutom detta fick han en massa vilda djur i burk av morfar&Ingela. Kläder från faster, bamsebadbok från moster. Bamse bok och bamsestövlar från mej. Byggare bob film och pysselbok från mej. Saknas säkert en massa också för flera som han inte fått av än så. Det var en jättenöjd unge som kalasade med paket hela helgen lång. Nu är det tur att det inte blir några paket på ett tag. :)
 
 
 
 
 

Kalas dag

 

Ja det är allt ett himla kalasande, i förmiddags hade vi pappa&Ingela här på kaffe, bullar och paket eftersom dom inte hade nån möjlighet att komma imorn. Innan dom kom bakades det och grejades för imorn. Efter att dom hade åkt hade vi ett par lugna timmar, jag passade på att fixa i Wildes rum lite. Sen var det dags att åka till Långserud på Marinas 20 års kalas. Lika trevligt som alltid de och god mat bjöds det på. Trött Wilde som hade härjat där i några timmar, han gjorde tillochmed ett försök att sova lite på mattan när vi kom hem i väntan på att pyjamas skulle plockas fram. :) Nu är det snart dags att inta sängen, hjärtat är i bakartagen igen han. Imorn ska det minsann bjudas på riktigt hembakad tårta, ja förutom oblaten och marsipanen då då. Blir upp tidigt imorn och förbereda och göra klart tårtor och städa en gång till. Kan lova att de inte syns att det var noggrant städat senast igår. Men det är så trevligt med besök, kalas och goa ungar så det gör inte så mycket att det blir liiite stökigt.  

 

 


En stor dag idag

 
Ja idag har det varit en stor dag, vårat lilla hjärta blev hela 2 år. Kan inte förstå att det är 2 år sen vi fick och kom hem med han. Redan?! Det har varit en dag med massa paket öppning, städande och grejande, ett par trevliga timmar med syster/moster och sen kalas med kompisarna. Tyvärr kom inte så många som det var tänkt pga av olika anledningar men Nova och Elias med mammor har varit här och firat han. Det var trevligt, barnen har härjat som bara den, så härligt att se och Wilde var så nöjd så. Bilder kommer senare då dom ligger i tryggt förvar i kameran änsålänge.
 
Wilde nyfödd
 
Paketöppningen på 1 års dagen
 
Dagens 2 åring öppnar morgonpaketet. <3

Kalas

 
Till helgen ska det kalasas hela helgen lång, liten blir stor. Wilde fyller alltså 2 år på fredag. :) På fredag eftermiddag kommer kompisarna hit på kalas, då blir det kalas i temat Disneys Bilar. På lördagen kommer Pappa&Ingela och gratulerar han och sen på söndagen blir det stora familjekalaset. Skulle egentligen ha haft det på lördagen men då krockade det med annat kalas så vi fick ta söndagen. Hursomhelst så på söndagen blir det då stora kalaset, ettt kalas i temat Händige Manny blir det då :) Det bästa av 2 världar helt enkelt då han är lika tokig i bilar som i Manny.
 
Gjorde nyss en order från Barnkalaset.se med kalas grejer till han, dom utlovar snabba leveransen och jag håller tummarna för att dom håller vad dom lovar då jag kom på förut idag att jag hade glömt att beställa. Men som sagt så utlovar dom snabba leveranser så det tror vi på! :)
 
Bilar till kompiskalaset =) Servetter och tallrikar handlades redan i Ullared och nu hittade jag matchande påsar hos barnkalaset.
På familje kalaset blir det tårtor med Händige manny, de översta 2 bilderna är tårtoblaterna. Detta matchas med servetterna, plastskedar i blått&grönt. Ballonger ska det såklart vara med. :) Ska bli så kul att ge han 2 så roliga kalas.
 
 
 
 

Vill ha nytt...

 
Vill ha nytt i vardagrummet, Jotex katalogen landade i brevlådan förra veckan och jag är riktigt sugen på att beställa detta till vardagsrummet. Skulle förmodligen bli sååå snyggt, eller vad tror ni?
 
Snyggt väl? :)

Lördag

 
Lördag idag men känns som vilken dag som helst utom just en lördag tror jag bestämt. Vi har iallafall varit på trevligt kalas för Elias som blev 2 år i mellandagarna idag och sen har vi haft Wildes faster, farmor m.fl. här på kaffe. :)
 
Just nu håller hjärtat på att slipa i trappan upp. Det behövs verkligen så ful som den var. Sen så småningom ska hela den delen av hallen renoveras. Tapeter, bort med panel, målning av trapp och nytt golv m.m. Men det får vi se när det blir, den dagen vi blir rika och får en massa tid över förmodligen. Tror det kommer bli jättebra iallafall bara det blir klart :)
 
Imorn är sista lediga dagen också, sen är det tillbaka till verkligheten som gäller. Jag som precis började bli väääldigt bekväm med att bara vara ledig. Men snart är det sommar och semester igen ;) Eller nåt i den stilen. Jag har iallafall fått årets först myggbett så klart att sommaren är på ingång även om det är några dagar kvar. Trodde förörvigt att jag hade blivit knäpp när det myggsurrade runt huvudet på mig när jag skulle sova en kväll och trodde väl jag hörde i syne men ett stort kliande myggbett på axeln vittnade om motsatsen. Att det var en äkta mygga och ingen inbilldning.
 
Visst är det mysigt med tända ljus förresten? Är så nöjd med min lilla lyktsamling i fattigmansilver och fattigmansilver/lila. Lyser så mysigt om den. :) Doft ljus på det med så luktar det alldeles jättegott med.  
 
 
 

För mej..

 
Ja det räcker med att titta på flaskan för att inse att den är gjord för mej. Älskar Escada och doften av körsbär så detta kan ju inte bli fel helt enkelt. Och visst kan man inte få för många goda parfymer? Inte jag iallafall :)
 
Detta ska bli min belöning när jag fixat mitt nyårslöfte, det kan jag lova! :)

Arbetsam pöjk

 
Igår påbörjades slipning av trappan, Wilde hjälper såklart till. Han har dock lite svårt att säga Slipa så han säger Pippa istället. Pippa pippa pippa säger han och slipar för fullt. :)
 
 

Karlstad

Det blev en ganska snabb tur till Kd, men vi hann det vi skulle. :) Shopping på Lager157, en tur om BR leksaker,  ClasOhlsson och Indiska. Sen Jysk och till sist Biltema och Toys r´us. Hepp hepp.
 
2 födelsedagspresenter till Wilde blev det och lite annat smått och gott. På Toys rús köpte Wilde sig en stor pratande Händige Manny docka med verktyg. Nöjd kille som släpade på det stora paketet genom hela affären :)
 
 
 
Wildes Manny och sen är det en lastbil som han fick i födeledagspresent av BR leksaker. :)
 
  
 
Jag wrappade litegrann på Indiska och ClasOhlsson, blev dom 2 silvriga lyktorna och jättegoa doftljus blev mina för bara 8:- Wrapp är bra :).
 
 
Från Lager157, ett långt linne, ett par leggins och en topp.
 
Mitt presentkort på Jysk användes för att äntligen bli vuxen och skaffa sig en riktig strykbräda, köpte även en lampskärm till vardagsrumslampan och som såklart var fel. Skulle ha kollat innan hur den skulle sättas fast :( Men den var inte så dyr som tur va :) Köpte även en matta med Cars till Wilde som han ska få när han fyller år :) .
 
 
 
 

Nytt år

 
Det har hunnit bli ett nytt år sen sist. Mitt nyår firades med jobb som sagt, eller ja tolvslaget var jag hemma men annars var det bara jobb som gällde.Det var en bra nyårshelg på jobbet tycker jag allt och ingen saknad efter att vara ledig. Sömnbrist dock, jisses vilken kärring jag kände mej som när jag tänkte "Sluta skjuta jävla raketer jag ska upp till morgonen och vill SOVA!" Hade ett nyårs löfte till mej själv för en gångs skull också, men vad det är får ni veta först när jag sett om jag lyckas med det. Hade tänkt skriva den där års grejen jag alltid gjort också men nä kände inte för det, har tröttnat på den. Kan väl konstatera att 2012 var ett helt okej år, träffat massa nytt roligt folk, tror jag även vuxit upp litegrann och det är så himla kul att se Wilde växa upp och se allt han lär sig hela tiden. :) 
 
Igår började en ny ledighet för min del, det var väl till största del en hemma dag. Underbar sovmorgon, städade och plockade lite. Var ute en sväng och handlade&hämtade paket. Syrran kom och hälsade på en sväng och sen hade jag &hjärtat myskväll med nachos och morden i Fjällbacka filmen som gick på tv.
 
Idag blir det en tur till Karlstad för lite shopping. Jag ska till Lager157 och Jysk och handla upp mina presentkort, Wilde ska till BR leksaker och hämta ut sin födelsedagspresent som han fått av BR. Och hjärtat ska till Biltema. När vi är på Biltema får det nog bli en tur in till Toys r´us också och låta Wilde åka den stora blixten Mqueen bilen om han vågar :) Blir en fin dag detta med mina fina killar <3
 
 
Wilde var go på julafton, pappa och morfar var ute och åkte en sväng då kröp Wilde upp i soffan och drog pappans skjorta över sig och sa Pappa mmm och kramades med skjortan. Det är pappas pöjk de!
 

RSS 2.0