Lördag

 
Lördag idag men känns som vilken dag som helst utom just en lördag tror jag bestämt. Vi har iallafall varit på trevligt kalas för Elias som blev 2 år i mellandagarna idag och sen har vi haft Wildes faster, farmor m.fl. här på kaffe. :)
 
Just nu håller hjärtat på att slipa i trappan upp. Det behövs verkligen så ful som den var. Sen så småningom ska hela den delen av hallen renoveras. Tapeter, bort med panel, målning av trapp och nytt golv m.m. Men det får vi se när det blir, den dagen vi blir rika och får en massa tid över förmodligen. Tror det kommer bli jättebra iallafall bara det blir klart :)
 
Imorn är sista lediga dagen också, sen är det tillbaka till verkligheten som gäller. Jag som precis började bli väääldigt bekväm med att bara vara ledig. Men snart är det sommar och semester igen ;) Eller nåt i den stilen. Jag har iallafall fått årets först myggbett så klart att sommaren är på ingång även om det är några dagar kvar. Trodde förörvigt att jag hade blivit knäpp när det myggsurrade runt huvudet på mig när jag skulle sova en kväll och trodde väl jag hörde i syne men ett stort kliande myggbett på axeln vittnade om motsatsen. Att det var en äkta mygga och ingen inbilldning.
 
Visst är det mysigt med tända ljus förresten? Är så nöjd med min lilla lyktsamling i fattigmansilver och fattigmansilver/lila. Lyser så mysigt om den. :) Doft ljus på det med så luktar det alldeles jättegott med.  
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0