Oliwer 2 månaderIdag blir vårat lilla hjärta 2 månader. Tycker tiden går så fort men samtidigt vadå har vi bara haft Oliwer hos oss i 2 månader? Känns som längre tid. En pigg, vaken och nyfiken kille är han, växer så de knakar. Var på bvc igår och han har växt 9 centimeter och gått upp 2.3 kg sen han föddes, har samma mått vid 2 månader som wilde hade vid 3 och har redan växt ur både 50 och 56 i storlek och har säkert växt ut 62 innan jul. Han är ett ganska lätt barn, nöjd att åka vagn och mysa. Lätt att ha med ute på saker, i affärer osv. Sover dock uruselt på nätterna och de blir inte många timmarna sömn just nattetid och det avslutas med tidig morgon. Bvc sköterskan bara skratta igår och sa det förstår jag de så nyfiken och pigg som han är så har han inte tid att sova. Sover som bäst gör han mellan typ 19/20 fram till 1-2 sen är de oroligt alltså inte många sömntimmar för mej. Äter med 2-3 timmars mellanrum. Men de blir förhoppningsvis bättre när han blir större och klarar sig fler timmar utan flaskan med så och då kommer bättre sammanhängande sömn automatiskt! :) (hoppas vi iallafall)

Det vankas ju dop snart med, handlat lite mer dekorationer och sådär så bara ett par små saker som saknas till de. Ska baka och fixa alla tårtor själv, syrran ska hjälpa mej med smörgåstårtorna så de blir hemmagjorda. Jädrar så nervöst! Funderar på att "provbaka" till farsdag så jag vet att ja kan. 

Fått frågan så många gånger vad vi önskar oss. Gud så svårt! Han har egentligen så mycket som är kvar från Wilde... Men kläder 68 och större gärna lindex för nu har vi nog hela kollektionen kappahl /newbie. Leksaker med rävar (ny kärlek för mej tycker söta rävar och Oliwer är en perfekt kombo) ugglor, inredning,  kids concept, jabadabado, namntavla/födelsetavla.. Eller en sån där fin plåtbil vore ju drömmen! :) Fast viktigast av allt är ju att våra vänner och familj kommer och firar med oss ♥

En samling Oliwer. ♥

Så älskad av sin bror. Oliwer jag älskar dej säger wilde. Eller som han sa till mej för ett tag sen -tack mamma för att du finns och gav oss Oliwer så vi blev en familj

Och dagens goa Oliwer. Och i 2 månaders present blev det den där underbara pepparkaks pyjamsen 👍Wihooo


En av dom klart roligaste vinster jag lyckats vinna. Detta ska bli så kul att åka på och Wilde&Elias lär va överlyckliga när dom får gå på invigning i en helt ny leksaksaffär. :) 


Dop förberedelserFörsta helgen i december ska Oliwer döpas.. Ska bli så kul! Inbjudningskort är beställda, kyrka och församlingshemmet är bokat. Har köpt redskap för att baka doptårtor själv. Dom ska bli i blått och vitt, hoppas jag lyckas bara! :) Fick tag på allt som behövs på Netto denna veckan. Stans för bokstäver, stans för blommor&nallar, 2 likadana tårtfat och liten plastkavel för marsipanen. Får nog köpa lite marsipan och träna på att göra figurerna innan tårtan ska göras iallafall så de inte blir pannkaka av allt.  

Sen ska de såklart matchas och dukas i blått och vitt också. :) 


MåndagNy vecka igen.. Känns som dagarna minst springer förbi. 

Veckan som varit har fyllts med promenader, knåpade ihop 5 långpromenader. Känns riktigt gött! En av dom ihop med Sandra, Stephanie och barnen i vagn. Wilde och cykeln på 1 resten ensam med Oliwer. Varit på jobbet och druckit kaffe, tillbringat en dag med Jessica och Liam i lekparken. Helgen har varit en lugn och go hemma helg utan några större händelser. 

Försöker hålla mej stenhårt till lågkalori diet, inga problem under veckorna med tyngre på helgen. Unnat mej både mat, kex&ost och en bit mörk choklad med cocos fyllning i helgen MEN inom ramen för mitt dagliga kalori intag. Ett jäkla räknande men världens bästa app hjälper till. Hade bra resultat förra helgen tror dock jag sumpade de redan förra helgen med så inte vågat ställa mej på vågen men känner ju verkligen skillnad och ser att nåt hänt också. Ringen fick jag dessutom på mej efter bara 5 dagar så det känns ju bara så bra! 

Veckan som väntar nu är rätt oplanerad och verkar inte bjuda på några värre höjdpunkter. 

Idag ska jag iväg och lämna en stor kasse kläder efter wilde som jag sålt. Tydligen inte bara Oliwer som växer som ogräs utan wilde passade på att göra ett ryck. Kunde rensa bort  massor av tröjor, massor av byxor och 3 jackor. Tur det fanns lite från sommarens rea och lite kläder efter William att plocka fram. :) Inte konstigt att han vaknat på natten gråtandes av växtvärk iallafall, borde nästan kunnat se ungen växa för 12 september köpte jag en jacka på barnloppisen och den passade perfekt då.... var förkort nu.. Det är typ 4 veckor bara? 

Efter vi vart och lämnat av kläderna  ska vi till Netto och shoppa loss till dopet. Verkar som dom ska ha alla redskap jag behöver för tårtorna. Och billigt med! Återstår att se om de ser bra ut bara :) 

👆👍👌

MåndagInte tätt mellan uppdateringarna här. 

Ny vecka igen och dagarna bara springer iväg. 

Förra veckan fylldes med promenader, en tur på besiktningen med goffen  (gick sådär fick 2 anmärkningar ), ett besök på bvc med Oliwer som hade växt helt otroliga 6 cm på en månad (börjar redan kunna ha strl 62 så igår rensade jag hans kläder och tog fram allt 62 innan han växer ur de behöll bara favoriterna i 56 framme),  haft Jessica på kaffe, firat pappan i huset som fyllt år.

 En bra helg sen på de. :) 


♥♥♥

Fina kläder Oliwer fick av Jessica. Hjärtat firades med paket. Och se vilken fin napphållare Oliwer fått?  Kronans apotek har startat webbshop och invigde med 30% rabatt så passade på att köpa nya större nappflaskor till Oliwer och shakes till mig och så fick denna fina Elodie details napphållaren bli hans också. :)


RSS 2.0