Fina dagar

 
Njuter av att inte göra så mycket, bara vara och ta dagen som det kommer.
 
I lördags var det fest på schemat, inte alls enligt planerna blev det för bäste 65a gick sönder vid Nyängen när vi var på väg mot sunne. Dom flesta liftade vidare mot Sunne när vi hade fått hjälp med bilen och konstaterat att inte vi skulle ta oss till Sunne men jag och Stephanie åkte tillbaka till Säffle med chauffören&bilen och åkte ut med hennes pappa här i Säffle istället. Blev inte alls som planerat men kvällen vart riktigt bra ändå. :)  
 
Söndagen var en slö dag rätt igenom, inte alls fel.
 
Igår var vi och firade pappa som fyllde år, satt ute och käka grillat och bara umgicks ett par timmar. Trevligt. :)
 
Idag har kaffebryggarna gått varm och haft trevliga besök. När Jessica sluta jobba var hon och kidsen här på kaffe och bullar. När dom hade åkte hem gjorde vi god mat här, rena lyxmiddagen för att vara mitt i veckan. Grillat med diverse tillbehör, mums! Sen stack hjärtat till garaget för att fixa med 65a och Stephanie och Elias kom hit, ungarna har härjat och vi har druckit kaffe&tjötat.  
 
Nu sover skrutten, trött som få ikväll och det tog inte många minuterna för han att somna. Jag sitter här och slöar i brist på annat. :)
 
 
 

Tävlar

 
Nu var det längesen jag tävlade och längsen jag vann nåt sist så nu försöker vi, nappar från namnnappen gäller tävlingen :)  
 

 

Jag är med och tävlar inne hos Mamalivingit om ett paket valfria namnnappar från Namnnappen. Var med och tävla du också!


Våran fredag

 
Haft en mysig dag idag, en hel dag i karlstad med mina fina. Varit på ÖB, diverse klädaffärer, Ikea, systembolaget, mataffärer i både karlstad och på hemmaplan och käkat på Max. Wilde fick en egen maxbox, hel nöjd unge som fick sitta och plocka med pommes och nuggets. I boxen fick han även ett fint muminglas som ska sparas tills han blir stor nog att använda glas glas. Har faktiskt inte handlat så mycket idag och inget mer än det som jag redan hade tänkt mej. Tillochmed mindre, tummen upp till mej ;) Största delen av dagens inköp har varit mat och en jäkla massa förbrukningsvaror på ÖB. På Gina köpte jag mej 3 härliga toppar,en långärmad och 2 kortärmade. På HM hittade jag inget till mej förutom en slingblondering och hårspännen. Wilde däremot fick en mysig pyjamas och ett par sköna muddjeans. På Ikea blev det mest saker till Wilde med men jag köpte iallafall saftflaskor i glas till mej och mormor så ska hon koka saft åt oss. :) Förövrigt har ni kollat in outleten på kasernhöjden? Vad mycket kul det fanns! Fast jag var snål och nöjde mej med att kolla men kan verkligen rekomendera ett besök dit.
 
Nu blir det massor av bilder sen ska jag äta och sova så man är pigg, alert och laddad för morgonadagen.
 
Dagen bästa enligt Wilde, ett 6 pack med fägglada muggar från Ikea. Lekte med dom i säkert en halvtimme utan avbrott :)
 
 
 
 
 

God morgon torsdag

 
Denna dag startade strax efter 5, vart får ungen sin energi ifrån? Sov 5 minuter på hela dagen igår, la sig senare än vanligt och studsar upp klockan 5? Jaja bara det inte blir nån vana att gå upp 5 nu så, kan ta det när dagis och jobba börjar igen sen nu är det semester och då vill vi sooova!
 
Igår hade vi en social dag, trevligt det. Wilde var helnöjd men ville helst inte att varken Ingela eller moster skulle åka hem igen. Sötisen! Wilde fick en jättesnygg blixten tshirt av moster, passade perfekt och invigs idag :) Var förresten förbi erikshjäpen igår med och där fick vi tag på en resesäng till Wilde. perfekt det, nu kan han sova vartsomhelst :) Denna ska invigas hemma hos Ingela till annelundsfesten.  
 
Igår kväll lekte vi salong här hemma, hjärtat har gjort massor av ljusa slingor och jag gjorde två breda i underhåret eller hur man ska säga. Sådär bra resultat på mej änsålänge men förvånasvärst blond ändå. En omgång till ikväll så blir det bra sen. :)
 
Snart iväg och träna nu, jag drar mej för det och känner mej inte alls pepp men spark i baken och iväg gäller.
 
Längtar tills imorn, hel dag i karlstad med shopping och mina fina killar. Och tills lördag då förmiddagen ska tillbringas med syster och jag ska få mitt hår färgat och till kvällen då det är fest! :)
 
 

Wilde har en egen vilja

 
Imorse bestämde vi oss för att ta en tur till lekparken, trodde Wilde skulle bli störlycklig men nehejdå! Han ville inte göra nånting, sa nej och skaka på huvudet så fort vi närmade oss nån leksak. Ungefär 5 minuter satt han iallafall och grävde i sanden innan han bestämde sej för att han heller inte skulle göra de. Ville han gå hem, NEJ då det ville han inte. Men vi gick ändå och Wilde vägrade åka vagnen. Åhej säger jag bara, vilken vilja våran son har fått. På jämt bara 2 veckor har han gått från att vara lugna, stillsamma Wilde till en unge med en massa humör och vilja. Betsämd utav bara tusan är han, nej nej nej hela tiden. Är äverallt och ingenstans, hänger en i kläderna eller vägrar följa med. Har massa ideer för sig som att täcket hans inte får ligga i sängen. Härliga härliga unge, det är kul att se han samtidigt som det helt klart är en prövning. :)  Undrar om jag säger samma sak när vi får känna på äkta trots?
 
Förutom denna lilla turen har dagen varit ganska lugn, grejat och dolat. Haft mormor här på kaffe, hon hade med sig två bilar tröjor till Wilde som jag hade hittat på köp och sälj sidan och som hon köpt till han :) Har tvättat en del här, plockat och grejat med alla Wildes leksaker och plockat bort babyleksaker. Utom det bara slappat, läst ut senaste boken om Maria Wern och hunnit hämta och på börjat en ny av Maire Jungstedt. Tror jag läst ett 20 tal böcker på bara nån månad nu. Alla av Anna Jansson om Maria Wern, alla av Camilla Läckberg och har bara 2 böcker kvar av Marie Jungstedt. Tur att jag upptäckt biblioteket ;)
 
Wilde har fått lite nya saker av grannarna idag, DVD filmer och en stor griffel rittavla. Den kan jag lova att han gillade. Och så snällt att vi fick det :)
 
Nu ska jag ta avrunda här, mat på gång. Blir kotletter i ugn med potatis till, mums!
 
 

Fina dag

 
Första dagen på semestern har varit en fin dag, ja om man bortser från det minst sagt höstlika vädret då. Dagen började aningen för tidigt, 10 över 6 skulle Wilde gå upp, gäsp. Vid 10 sen stack iaf jag iväg och träna en snabbsväng, inget dunderpass men fasiken jag åkte dit iallafall :) Hem och städade, iväg och handlade hem igen. Väl hemma var det dags för bagarstuga, jag har bakat en massa kardemummabullar och kanelbullar. 1½ år sen jag bakade bullar sist och det lär nog ta lika lång tid innan jag gör det igen ;) När jag hade bakat klart var det hjärtats tur att baka, han åstadkom ett riktigt gott matbröd med ost på. Mums! Nu ikväll har vi myst med god mat och ännu en film baserad på Liza Marklunds böcker, denna vi såg ikväll En plats i solen var riktigt bra.  Nu är snart denna dagen slut och det blir snart sova för min del.
 
Nu lite bilder som vanligt :)
 
 
 
 

Söndag

 
Efter en smått kaotisk dag på jobbet kan jag lova att det kändes extra skönt att gå på semester idag. Nu ska jag njuuuta i dom här 4 veckorna. Har tillbringat eftermiddagen med massa bus med skrutten, vi har varit ute och tagit massa fina kort. Han har lekt i grusgången för det är tydligen det roligaste man kan göra utomhus. Nya (gamla) leksaker har han fått idag med och dessa har det lekts med, var en sväng förbi bakluckeloppisen på rasten och hittade 2 pusselplattor för småttingar, 1 liten bil, en påse med blandade leksaker typ verktyg och djur. Allt detta för 10:-, köpte även en jätte tuff keps till han för 10:- så jag storhandlade verkligen förut ;) Loppis är kul, hade dock inte ro att gå där och spana nån längre stund.
 
Imorn ska det tydligen bli dåligt väder igen så därför ska det göras tråkiga saker, såsom att städa både uppe och nere och tvätta. Imorn är också dagen då jag jävlar i mej drar nytta av det förbannade träningskortet jag betalar för varje månad och inte direkt sliter ut. SÅ imorn var dagen jag återupptog träningen igen bara så ni vet! Imorn var också dagen då min fina bil äntligen påbörjar sin resa mot att bli lagad, syster kommer hit och hämtar den för att ta den till en bilmekaniker vän på mekonomen som ska hjälpa till att kolla upp och släcka ABS lampan. Sen ska den svetsas av hjärtat och den 31 är det bes som gäller. Jepp hepp.
 
Dagens loppisfynd :)
 
 

Vet ni vaaaad?

 
1 dag kvar till semestern nu, härliga 4 veckor att bara ta dagen som den kommer. Tanterna och gubbarna i stugorna har pratat om att det är nu sommaren kommer och javisst tror jag dom! :) Självklart är det nu sommaren kommer. Jag har iallafall hoppet kvar trots att det inte var långt ifrån höst imorse fast solen sken.
 
Vad har vi för planer för semestern då? Knappt några faktiskt och jag gråter inte för det  för det gäö mej inget att inte ha tusen saker att göra. Men vi ska iallafall försöka komma iväg till Liseberg en dag. :) Kusten skulle vara fint med en dag men det får vi se vad det blir med. Att vi ska åka till karlstad på fredag räknas väl knappast som en semesterplan men det ser jag framemot ändå, shoppa lite nytt till mej och Wilde. :)
 

Torsdag

 
Min andra lediga dag har tillbringats i ganska mycket stillhet, igår kväll kom en förkylning krypandes och jag känner mej inte alls hundra. Ont i huvud, hals och känner mej lite febrig fram och tillbaka. Jaja har varit frisk länge nu så lite förkylning står jag ut med. Dagen har iallafall varit trevlig, syster har varit här i flera timmar. Wilde var riktigt nöjd med det, moster är bra tycker han :) Nu ikväll har vi myst med god mat och film, svensk film efter Liza Marklunds böcker. Helt okej, jag gillar svenska kriminalare även om detta är vinklat ur journalist synvinkel.
 
Har förövrigt blivit tokigt förälskad i allt fint som finns på hm´s hemsida nu, höstkollektionen har kommit och jag vill SHOPPA!!! Hittat litegrann till mej och galet mycket till Wilde. Ska bara invänta klubbdag så blir det order, Wilde ska bland annat få bli ägare till en ny baseballjacka, set med Tigger, muddjeans och massa annat smått och gott. Jag ska bli ägare till en lång grå hood att ha till leggins i höst och en svart längre tröja.
 
Nu ska jag snart dra mej mot sängen, imorn ska det handlas och sen är dags att ladda för sista jobbhelgen innan semestern. Härligt!
 
 
 Set. Tröja+ByxaJackaJeansMössa
 
 
 
 
 
KlänningTröja
 
 
 
 
(Bilder lånade från HMs hemsida)

Onsdag

 
Ja idag är det som sagt ledigt, härligt härligt. Startade dagen med en liten sovmorgon, var jag som skulle sova länge idag men jag vaknade 8. Wilde 20 över och då tyckte jag att jag lika gärna kunde gå upp. Härligt att ungen sover lite längre igen, var ett tag sen vi behövde upp klockan 5 nu.
 
Fram på dagen här ska det bli en tur ut till Sandra Olsson annars har jag/vi inga större planer för dagen. Grått och trist är det och det börjar bli aningens tröttsamt. Men visst kommer det fina vädret tills jag har semester?
 
Nu ska jag surfa runt en sväng, sen dags att väcka hjärtat så jag kan ta en dusch och göra mej iordning lite.
 
 
 

Textar

 
Har met bara blivit uppdatering i bildform på sistone så nu tänkte jag mej få till ett i text också. Vad har jag roat mej med sen sist då?
 
Lördagen var en fin fin dag, tillbringade dagen med syster och Wilde. Kvällen tillbringades med fest, borgvik, bäste 65a och trevligt folk. Det var en bra kväll :)
 
Söndagen tillbringades med jobb, jag och min kompanjon var precis lika pigga och glada och det blev en rolig kväll på jobbet.
 
Måndag, tisdag har också tillbringats med jobb men nu väntar 2 långa lediga dagar innan vi laddar för sista jobbhelgen innan semestern. Älska schema säger jag och jag vill inte att det ska bli en höst igen. Förresten kan vi väl säga älska semester i första hand kanske?
 
Idag har jag förresten plockat årets första kantareller, förmodligen dom sista för den delen med för jag tillbringar ogärna tid i skogen med äckliga kryp och flyg men idag stog dom och väntade i vägkanten medans jag var ute på promenad med en på jobbet så jag tog mej en springtur till bilen och hämtade påse och plockade med mej dom hem. Dessa serverades med biffar, gräddsås och potais. Inte ett dugg äckligt.
 
 
 
 

Härliga unge

 
Bildbomb igen, busungen Wilde kör runt på Tina i en kartong.
 
 

Testar del 2

 
Ett litet bildinlägg till, älskar verkligen att man kan göra allt fix direkt i kameran. Ändra färger, beskära, retuschera och säkert femtielva saker till som jag nog lär mej allt eftersom :)
 

Testar

 
Testar nytt i kameran, bild nr 1 är orginal. Bild 2 ser ni nog och meningen är att 3an ska vara retuscherad. Dock känns det knappt som retusheringen gjorde nån skillnad?

Lilla bilmekanikern

 
Wildes Bobbycar krånglar tydligen för ungen har skruvat som bara den med den dom senaste dagarna, under den, på den och på ratten. Han bär och släpar runt på den och är ju bara för söt.När han inte skruvar eller drar runt på den tar han sig gärna en tur runt i vardagsrummet. Till sin hjälp med skruvandet har han Skruvert från Händige Manny.  Bilder kommer här! :)
 
Hoppsan, råkade visst välta och fastna i blomman. Skruvert är med.
 

Pink roses and sweet dreams

 
Idag efter jobbet idag kom min faster, kusin och Björn på besök. Trevligt att ses en sväng även om det blev en ganska kort stund. Senast vi sågs var mellan jul och Wildes födelsedag nångång. Wilde var lite blyg till en början men jäklar vad han härja efter en stund, spelade musik på sin bilratt och rockade som en tok med min kusin. och så var han bara allmänt pajas och skulle visa upp sej. Sötonge! <3 Jag fick en jättefin blomma i present och Wilde fick en radiostyrd bil av dom. Den gillade han :) Funderar på om man inte skulle försöka ta sig iväg till dom en dag på semestern? Skulle vara trevligt :)
 
Nu ikväll har jag roat mej med att leka med kameran, fortfarande på auto men jag är KÄR! Vilka bilder det blir, vilken skärpa. Nu blir det BILDBOMD! :) Tillochmed Tina blev bra på bild, annars är hon med allt sitt svarta jättesvår att få en fin bild på.
 

Onsdag snack

 
Började dagen med att jobba ett pass, hämtade sen Wilde på dagis. For och handla och sen hem. Har varit en lång eftermiddag, jag har varit lite trött och känt mej lite ensam. Wilde har inte bara varit lite trött utan super mega trött och ALLT har varit fel. Han har ramlat, snubblat och slått sig var 5 e minut, gråtit hysteriskt för att i nästa stund skratta som en tok. Jisses inte lätt att vara liten, till slut kröp han iallafall upp i knät på mej och höll på att somna. Då var det dags att stoppa lillhjärtat i sängen så han fick sova på riktigt. <3 Förövrigt börjar han visa upp en sjuhelvetes vilja, härligt att se men man kan nog bli tokig på de efter tag med. :)
 
Jag håller på och kokar på en köttgryta nu jag, tror den kommer bli galet god bara den kokat klart sina 2 timmar. Till den ska det serveras alldeles perfekt ris också. Rena lyxmåltiden såhär i min ensamhet.
 
Grubblar på om jag ska orka  mej med iväg till Borgvik till helgen, skulle vara kul men börjar jobba 7 på söndagen så då får det verkligen inte bli nåt krångel utan att man kommer hem i tid och så blir det till att ta det väldigt lugnt under kvällen. Tål att grubblas på detta. Bästa skulle ha varit att kunna byta bort turen helt men verkar helt omöjligt tyvärr, skulle kunna jobba söndag kvällen eller lördagen istället men ingen att byta med.
 
Inga nya bilder tagna idag så blir till att slänga med ett par gamla istället. Till lördagen ska Wilde får leka modell hela dagen så jag får utforska nya kameran lite mer. :)
 
 

Lediga dag

 
Idag har jag varit ledig igen, jisses vad helt underbart det är med ett schema och planerade ledigheter. Tar verkligen tillvara på dom lediga dagarna nu med ett lugn. Tummen upp! :) Vad har jag/vi roat oss med då? Förmiddagen var lugn och stilla. Plocka lite, satt vid datorn och läste i en bok. Vid 2 kom Sabine på kaffe, bulle och tjöt. Efter att hon gått vidare bestämde jag mej för att jag och Wilde skulle ta en tur till Lindex och shoppa upp presentkortet jag fick. Det var lätt och snabbt gjort ;) Jag fick mej ett par leopard leggins, en BH och 2 par strumpor. Wilde fick en tröja med bamse, ett par strumpor och ett set med disneys bilar plåster, hur sött som helst och kan säkert komma att bli väldigt användbart med. :) Kvällingen liknade förmiddagen men sen en liten stund tillbaka sover plutten. Sliten idag. Och jag sitter här, ska snart hoppas i duschen och sen får det nog bli lite mat och slapp i soffan. Imorn är det jobb som gäller igen, 3 dagar nu sen är jag ledig igen.
 
Lite nya bilder, tagna med min nya kamera. Verkligen älskar den, bilderna blir så fina. Kan dock inget om kameran än så kör allt auto. Men lika nöjd för det :)
 

Systemkamera

 
Idag fick jag min försenade födelsedagspresent av hjärtat, en digitalsystemkamera. Fatta hur glad jag är eller? Har drömt om en sån hur länge som helst. Tack hjärtat! ♥ Längtar tills batteriet är laddat så jag kan testa den :)
 
Förutom detta är det måndag, jag har fått en massa gjort. Varit till banken, varit på facket och skrivit in mej som apo/skyddsombud. Ska bli riktigt kul med nya utmaningar, nåt nytt att lära sig. Dessutom kommer jag få gå utbildningar m.m. Precis vad jag behöver, få utvecklas och lär mej nya saker :)
 
Här hemma har jag klippt gräs, tvättat , plockat och renbäddat. Blivit sönderbiten av broms när jag klippte gräs, har ont på bakisdan låren och rumpan tack vare dom jävlarna. Lagomt till natten kommer betten förmodligen ha storleken av puckar som alltid när jag blir biten.
 
Ska jobba kvällen idag och likaså gör hjärtat för det är kvällsvecka igen så mamma kommer hit och är hos plutten medans vi jobbar.
 
Imorn är jag ledig igen, undrar vad vi ska roa oss med då? Hoppas solen lyser iallfall så vi kan vara ute.
 
Hade tänkt avsluta med lite bilder som vanligt men blogg.se hade tydligen andra planer. Blir tokig på tekniska saker, internet, min telefon etc när det inte funkar som den ska :/ Sånt ska bara fungera och inget annat.
 
 

Bra kväll

 
Hade en trevlig kväll igår, jag , Stephanie, Sandra och Malene satt här hemma i flera timmar innan vi åkte ut med 65a. Blev en tur ner till Åmål och åkte runt där ett tag, träffade syrran en sväng men annars var det dåligt med känt folk. Åkte tillbaka till säffle men var ganska tydligt att dom flesta säffleborna befannn sig på annan ort så säffle var dött. Pizza och hem istället, hemma runt två. Vaknade strax efter 10 imorse pigg och glad som vanligt, Plutten kom hem för en liten stund sen och älsklingen har väl ganska nyss börjat åka från Västerås så han får vi längta efter en stund till. ♥
 
Denna dagen ska jag bara slappa på, njuta av att vara ledig. :)
 
 

Alldeles ensam

 
Ja nu var jag alldeles väldigt jätte ensam, hade syster här ett par timmar men hon har åkt hem igen, älsklingen har åkt till Västerås och plutten har åkt till faster Ewa för att tillbringa helgen med dom. Jag själv då? Jag ska jobba 7-16 imorn men sen ledig resten av helgen så imorn kväll vankas fest. Vet inte vad vi ska göra än men blir säkert kul! :)
 
Har jobbat idag och ett av dagens uppdrag vad promenad, jag roade mej med att gå i vägkanten och plocka en massa smultron till Wilde samtidigt som vi gick och trodde i min lilla värld att han skulle bli jätteglad för dessa. Gissa vad? Han vägrade att ens smaka, älskade skitunge. Allt besvär jag hade för att få dessa smultron välbehållna med hem. ;)
 
Nu ska jag krypa upp i soffan med min senaste bok, läsa en stund sen får det bli duschen och säng rätt tidigt så man är pigg imorn =)
 
 

Min dag idag

 
Har haft en fin födelsedag, jobbade till 13,30. Hem och grejade och vid fyra tiden trillade gästerna in. Vi satt ute på altanen, åt gräddbakelser, kakor och drack kaffe. Har blivit bortskämd med fina presenter, av mina hjärtan fick jag en platt tång, rosor och en present till som jag inte fått än. Av pappa och Ingela fick jag 500:- på Lindex. Av Emelie och Nova en påse med smått och gott, bland annat en god parfym. Av mormor fick jag 200:- och en blomma. Sen tidigare hade jag fått snyggaste usa conversen av syrran och hälften till möblerna i Wildes rum av mamma.  Tack allihopa, jag är så nöjd med dagen! :)
 

Onsdag

 
Imorse packade vi in oss i bilen jag och Wilde och åkte mot karlstad. Besiktningen gick lysande, och för första gången fick jag et blankt papper på första försöket. Å andra sidan är det ju inte min bil men ändå ;) Hoppas på samma lycka för min bil när det är dags 31 juli. Efter bes blev det en snabbtur till Jula och Ica innan vi styrde hemöver. Bytte om på Wilde och körde han till dagis och hem igen, käkat lite och nu ska jag hitta energin och ta en omgång inne så slipper jag förhoppningsvis det imorn. Sen blir det jobb 13,30-22,30. Huj första dagen av 4 och jag är otroligt otaggad, tänk att man ska bli sån av att vara ledig?
 
Wilde när vi vänta på besiktningen, nöjd kille som fick sitta fram en stund medans vi väntade :)

Vink vink

 
Hoho, jag som är så sugen på att testa detta. Nu kan nån testa det åt mej istället ;) Detta är  då glossybox och jag önskar mej det. Har velat testa länge nu men inte kommit mej för att beställa så..

Flera dagar

 
Nu var det ett tag sen jag uppdaterade i text, har hunnit med både det ena och andra sen sist och har lyckats fylla alla dagar. Vad har jag roat mej med då?
 
I torsdagskväll var syster här och umgicks, vi käkade gott, färgade mitt hår och så fick jag en riktigt grymt bra födelsedagspresent. Fick den i förskott för hon var rädd att jag skulle hinna köpa själv annars :)
 
Fredagen var det jobb och en tur till Åmål som gällde.
 
Helgen har som ni nog förstått ägnats åt vårat hem, var skönt att ha tiden för en gångs skull. Bra helg var det och jag är så nöjd med förbättringarna, förändringarna och allt det nya.
 
Igår började jag dagen med att ha Emma och Catrine med barn här på fika. Ungarna härjade och vi tjatade och fikade. Var över en månad sen sist vi sågs så det var verkligen på tiden :) Lika trevligt som alltid iallafall. På kvällen sen vankades det jobb.
 
Idag var jag ledig igen och dagen har tillbringats med Sandra och William. Vi har fikat på holgers, kollat på stan och sen åkte vi hem hit och gjorde mat. Bra barnmat=korv m bröd =) Ses alldeles för sällan, men till semestern ska vi förhoppningsvis hinna med att hitta på nåt roligt.
 
Imorn ska jag och Wilde dra oss mot Karlstad på morgonen, beiktiningstid 8,40 för audin. Jädra mas att behöva åka till Karlstad för att få bilen besiktad men är mer eller mindre kört att hitta bra besiktingstider nu så fick passa på när det väl dök upp och jag hade möjlighet att åka. Kan ju inte köra runt med körförbud hur som helst så och det var 2½ vecka kvar tills det fanns tid i Säffle.
 
Efter Karlstad turen ska jag försöka hinna med nåt vettigt innan jobbet kallar. Väntar 4 dagar på raken med jobb nu sen är jag ledig till söndagen igen. Så jäkla gött med schema och ordning i mitt liv, hade dock gärna skippat helgerna nu när det är sommar. Men 1 hel och 2 halva jobbhelger kvar till semestern så =)
 
På torsdag vankas det kalas 2 timmar efter att jag slutat jobbet, har förberett det mesta men vet inte hur jag ska hinna med det sista? Är det de som kallas välplanerat?
 
Blev ett långt inlägg detta, lika bra liksom så ni inte sitter ovetandes om vad som händer i mitt liv ;)
 
Lite kort ska det bli med såklart.
 
 
 
 
 
 

Hemma hos oss

 
I förmiddag la jag upp ett inlägg med nya makeovern i sovrummet men insåg att det såg förjävligt ut så fick bli en tur till Ica och inhandla nya blommor sen ändra om igen. Har förövrigt grejat och plockat överallt denna helgen, ändrat om, flyttat osv. Så skönt att hinna med sånt och resultatet är jag nöjd med. Massor av mera plats och utrymme sen Wilde fick sina möbler. Bra bra bra! Här har ni iallafall resultatet av dagens makeover:
 
Börjar med sovrummet och dom nya hyllorna med innehåll, fast inte säger man väl innehåll? jaja ni kanske fattar ändå.
 
 
Och hallen blev såhär med blomma och ljusstakar istället för att vara belamrat med massa lådor och grejer:
 
 
 
 
 
 
 

Haklapp från Pixiekids

 
Kommer ni ihåg när jag skrev om pixiekids? Att jag skulle få en produkt att blogga om? Var nån månad sen men nu har jag/vi iallafall fått den. Jag fick valt till mej att få och blogga om haklappar, skulle enligt mejlet fått två en med tåg och en med lastbil men i paketet väntade bara en med tåg. Nu har vi iallafall testat den, eller ja Wilde har testat den :) Betyg? Härlig färg, tjockt avtorkningsbart material utan att vara stelt. Bra storlek till en kille i Wildes ålder. Och av plastade haklappar med spillficka är denna den absolut bästa jag haft till Wilde, rekomenderas absolut! Kostar 49:- att köpa.
 
 
 

RSS 2.0