Wilde har en egen vilja

 
Imorse bestämde vi oss för att ta en tur till lekparken, trodde Wilde skulle bli störlycklig men nehejdå! Han ville inte göra nånting, sa nej och skaka på huvudet så fort vi närmade oss nån leksak. Ungefär 5 minuter satt han iallafall och grävde i sanden innan han bestämde sej för att han heller inte skulle göra de. Ville han gå hem, NEJ då det ville han inte. Men vi gick ändå och Wilde vägrade åka vagnen. Åhej säger jag bara, vilken vilja våran son har fått. På jämt bara 2 veckor har han gått från att vara lugna, stillsamma Wilde till en unge med en massa humör och vilja. Betsämd utav bara tusan är han, nej nej nej hela tiden. Är äverallt och ingenstans, hänger en i kläderna eller vägrar följa med. Har massa ideer för sig som att täcket hans inte får ligga i sängen. Härliga härliga unge, det är kul att se han samtidigt som det helt klart är en prövning. :)  Undrar om jag säger samma sak när vi får känna på äkta trots?
 
Förutom denna lilla turen har dagen varit ganska lugn, grejat och dolat. Haft mormor här på kaffe, hon hade med sig två bilar tröjor till Wilde som jag hade hittat på köp och sälj sidan och som hon köpt till han :) Har tvättat en del här, plockat och grejat med alla Wildes leksaker och plockat bort babyleksaker. Utom det bara slappat, läst ut senaste boken om Maria Wern och hunnit hämta och på börjat en ny av Maire Jungstedt. Tror jag läst ett 20 tal böcker på bara nån månad nu. Alla av Anna Jansson om Maria Wern, alla av Camilla Läckberg och har bara 2 böcker kvar av Marie Jungstedt. Tur att jag upptäckt biblioteket ;)
 
Wilde har fått lite nya saker av grannarna idag, DVD filmer och en stor griffel rittavla. Den kan jag lova att han gillade. Och så snällt att vi fick det :)
 
Nu ska jag ta avrunda här, mat på gång. Blir kotletter i ugn med potatis till, mums!
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0