Ännu en vinst :)


Idag låg det ett kuvert från VF i brevlådan, jag och wilde hade tävlat i deras monter på barnmässan och jag hade det stora äran att kamma hem 3e priset som var 2 biobiljetter. Går aldrig på bio så kanske dags nu? Nu har jag en bra anledning :) Kul att vinna tycker jag :) 


Babyboxar


När man väntar barn finns en hel uppsjö av olika babyboxar som man får, dom är helt fullproppade med reklam och produkter som gör att man får chansen att testa och se vad man gillar. Toppen tycker jag och har såklart passat på att hämta ut dessa. Tror jag väntar på 2 till, en från babyland/apotea och en från Libero. Återstår att se när dom dyker upp. Hittils har jag fått dessa iallafall. 

Babyproffsen 

Blöjor, haklapp, flaska & blöjprover m.m. Bra och användbart får ⭐⭐⭐⭐

Alltforforaldrar.se

Tidning och en kupong till kappahl som gör att man kan hämta en body. Enkelt och bra tycker jag får ⭐ ⭐⭐⭐

Loyds apotek 

Fin box, söt napp men innehöll mest papper och reklam. Får ⭐⭐⭐

Apotek hjärtat 

Full poäng, slåss med kronan och första platsen i bästa babyboxen änsålänge. Massor med användbara saker. Får ⭐⭐⭐⭐⭐

Kronans apotek

Även denna får full poäng , hur mycket bra och användbar påse. Bäst var Mam flaskan, full pott även på denna ⭐⭐⭐⭐⭐

Baby to be (apoteksgruppen)

Klart sämst var inte värd bestyren ens med att hämta ut den. Lovade mer vad den var tyvärr. Söt mössa annars näh. Får bara ⭐⭐. 

Goboken
Söta saker till babyn, man får betala frakt och säga upp själv men klart värd pengarna för frakten. Får ⭐⭐⭐. Hade fått fler om frakten varit lite lägre. 

Lördag


Började dagen med en tur till fengerfors och barnloppisen som anordnades där.  Var jag Emelie och sandra som åkte dit. Hittade lite smått och gott så är klart nöjd med den turen. 

Lite smått till bebisen, wilde fick ett regnställ dessvärre i minsta laget men funkar ett tag, skulle egentligen bara ha byxor tills jackorna han har men fanns inte bara byxor och så va detta så himla billigt så de kan han ha ett tag. Han fick också en stor bärgarn bil, egentligen är han väl lite stor för såna bilar men han älskar dom och jag ville att även han skulle få nåt från loppan så :) 
Köpte lite till mig själv med, mammatunika, Mammajeans och en väska. 

Hem till pappa och Ingela där barna var sen när vi kom hem till säffle och hade släppt av Sandra hemma. Pappa bjöd på pizza dilans, det smaka gott de och trevligt att umgås. ♥
Tack för idag allihopa! 

Resten av dagen har jag och wilde tillbringat ensamma helt i lugn och ro. Skönt! Kollat film, plockat lite eller bara slappat. Resten av kvällen fortsätter så. Ensamma hemma är vi också för hjärtat är i Lidköping och power vårmarknad.  

Imorn blir det kalas för syrran sen är det full fart mot en ny jobb vecka, påsk och allt som är på gång. 



Vagnen


Från början hade jag absolut inte tänkt att jag skulle köpa nån vagn, hade kvar crescent vagnen som wilde hade och den skulle duga igen tyckte ja.. Tills jag fick syn på ett riktigt fynd på en köp och sälj sida , en Emmaljunga svart på grått chassi med quadrolift. Tömde ullareds burken och köpte. Är så nöjd! Men gillade aldrig quadroliften så valde att köpa till en separat liggdel även där gjorde jag en riktigt bra deal på en emmaljunga köp och sälj sida. Cresent vagnen sålde jag till en tjej i Åmål,  sålde den billigt eftersom den var i såpass solblekt. Hon verkade bli jättenöjd och tyckte den va så fin så båda nöjda och glada. För min del saknas bara skötväska nu, vill ha emmaljunga sport en i färgen nature som är samma som liggdelen men de är inte kanske de lättaste att hitta för finns ju inte affär då den såldes 2013. Sen vill ja ha en i black/white till sittdelen sen. Hittar jag inte nature får det bli en i all black som matchar bägge. 

Sittdelen med quadroliften i, inte så bra bild för av nån anledning gör den svarta färgen på vagnen bilderna alldeles dimmiga. Inte fått en enda bra bild på vagnen med sittdel. 

Med liggdelen, som en helt ny vagn. Är otroligt nöjd med denna. Dock tycker jag chassit är rätt tråkigt, är ju så snyggt med vitt eller svart men det får bli vitt chassi på sittvagnen senare. För det gråa var ju faktsikt fint ändå till både liggdelen och sittdelen. Speciellt till liggdelen :) 

Och så ser ni väl min fina pumpkin uggla? Älskar dom men wilde var nog nästan 1 år när pumpkin kom och lite för stor för alla baby grejer men nu så ska denna bebisen överrösas med fina pumpkin ugglor. Har en haklapp i nyskick kvar efter wilde med den iallafall, köpt denna barnvagnsuggla och så ett par tossor änsålänge. Så fint, Kids koncept  när de är som bäst. :) 



Barnmässan 2015


I vanlig ordning var vi på plats i Karlstad i god tid idag, väljer man att komma innan öppning brukar det helt klart löna sig i form av en välfylld och värdefull goodiebag och detta året var inget undantag. Jag, Emelie och barna som åkte. Senare kom Sandra, Maria, Nova och Thor också. Fått helt galet mycket fina och bra saker till både mej, wilde och bebisen. Även köpt en hel del bra till galna mässpriser. Älskart! Wilde har pysslat, snickrat, pärlat, ätit massa godis, träffat radioapan m.m och är så nöjd. Radioapan var bäst tyckte han och så godiset såklart 😂

Nu massa bilder! 


Allt vi fått idag samlat på bordet. 

Detta till mig av sakerna vi fått, tidningar, krämer av olika slag, våtservetter, tandborste m.m Fullsize produkter blandat med travelsize och prover. Och massa olika erbjudanden och rabatter också.

Till wilde , böcker, pysselböcker&kritor, såpbubblor, mössa, radioapan, påskägg m.m.

Till bebisen, blöjor, våtservetter , haklappar, krämer och salvor, borste, tossor, massor med strumpor, nalle m.m. Märken som polarn och pyret, geggamoja, nuk m.m Och allt det helt gratis! 

Och så handlade vi lite också..

Till wilde, snyggaste kepsen, film och lite annat. Och på subway fick han big hero väska med maten :) Wilde var hos fotografen med, gratis fotografering men får ju såklart betala för bilderna sen när dom kommer. 

Till bebisen har ja köpt nappar, speldosa, filt, amningskudde och dregglis. Bara kudden skulle kostat 300:- istället har jag betalt så mycket för allt tillsammans. Det kallar jag bra priser de! :) 

Mässan har verkligen känts rolig idag, allt har liksom "varit för mej". Med Wilde med mig som gjort massa kul, fått saker osv och bebis på väg som kommer att kunna använda alla bebisgrejer. Helt perfekt de :) 

Avslutade på bergvik, käkade subway, köpte födelsedags present till syrran. 2 tröjor till wilde och en mamma tröja till mej på rean på Hm. Köpte en frän plåttavla i retro stil på Coop också som kommer göra sig bra på altan till sommaren. Sen full fart hemåt, skönt att komma hem! Jag har bara slappat, plockat med alla saker och så. Wilde har vart ute med pappan och grejat med bilen sen gick han in till Pia och hade fredags mys. Nu ska han sova Wilde alltså, vi ska äta varma smörgåsar och kolla Ack värmland. 

Imorn laddar vi för en dag i barnanda igen med barnloppis, dock åker vi utan barn :) Hörs säkert imorn igen. 



Om onsdag..


Igår var det en stor och efterlängtad dag, har inte skrivit om de varken här, på instgram eller facebook innan men flera har vetat länge ändå nämligen att vi ska ha en barn igen. Så spännande och nervöst, har vetat de sen innan jul så känns som jag redan varit gravid i 100 år men får snällt vänta i 100 år till, den 20 augusti är det bf. Har tillbringat drygt 10 veckor med att må nåt alldeles förskräckligt dåligt och legat varenda eftermiddag/kväll under den tiden, har heller inte kunnat jobba några kvällar under den tiden men från nångång v 14 har jag mått bättre igen. I januari var vi på ett tidigt ul i göteborg, i Värmland har dom inga resurser för såna saker längre och man får bara ett ul (det vi var på igår) men jag var så himla nervös, nyfiken och orolig att de var värt varenda mil och varenda krona att åka privat för att få se våran lilla bebis, se att hjärtat slog och ja att den ens fanns där ♥. 

Wilde kommer att bli en bra storebror tror jag, han längtar like mycket som vi gör. Och så är det ju så himla roligt att en till av mina fina vänner ska ha en dryg månad innan oss. Så kul! Tror vi kommer att ha mycket trevligt tillsammans precis som jag och emelie har haft och har med våra jämnåriga. Är ju kul när man är flera. 

Så nu är sommaren iallafall galet efterlängtad och sen är liksom familjen komplett ♥ 


♥♥♥

Måndag



Kör visst all in på sjukdomar hemma hos oss. I fredags fick fridde åka hem från jobbet med magsjuka, wilde blev dålig vid 23 tiden. Var ju jobb helg för mej och man kan ju inte ens vid magsjuka stanna hemma för att nån annan i familjen är sjuk. Hann dock inte vara på jobbet i mer än en timme innan jag från ingenstans fick rusa ut och spy. Alltså bläh!! Ringde min kollega som ja snart skulle hämta, ringde medhelp och planerarna sen bar de in till stan för att åka raka vägen hem. Mådde ändå helt okej och trodde jag skulle få de lindrigt men det fick ja igen för under eftermiddagen... Tur vi hade pappa i lördags som åkte och handlade åt oss så vi fick proviva och wilde fick Happy meal han eftersom han hade piggnat till medans ingen av oss skulle orkat ställt oss och lagat nån mat.

 Känns som en ångvält kört över mig, ingen matlust än, känns som ja förlorat kilon ja inte borde just nu, känner mig matt&slö,  förkylningen härjar än med snor och hosta , min hals är förstörd av både magsjuka och hosta och jag dras med konstant halsbränna och satt hela kvällen igår och smutta på ett glas samarin. Är det inte härligt så säg? Men nu är jag pågång och betar av dom 48 timmarna karens efter magsjukan, bäddat rent, tvättar och städar trots att orken tryter. Känns skönt och nu säger vi hej då till allt va sjukdom heter!! Glad att de var förra veckan vi drogs med all dret iallafall för hade de blivit denna veckan då hade jag grinat förtvivlat så länge jag längtat och sett fram emot denna veckan. Imorn är de jobb och dagis igen, lediga onsdag igen för då är det en väldigt viktig dag ♥ Jobb torsdag sen är det ledigt i dagarna 3. Semester har ja sökt trots ledig helg för att kunna va ledig alla dom 3 dagarna utan att förlora några timmar. På fredag är det äntligen dags för den efterlängtade Barnmässan. Ser jag fram emot nåt alldeles galet mycket!  På lördag sen vankas de barnloppis som Karin anordnar i fengerfors så då får det bli en tur dit. Hade sagt att om barnmässan levererade riktigt bra i år skulle ja kunna tänka mej att åka söndag med men nu får vi se om ja känner att jag har råd med det, har ju fått ett onödigt stort hål i plånboken denna månaden men eventuellt kanske?! Annars kan man ju alltid hoppas på fint väder så man kan hitta på nåt annat trevligt. 


Torsdag


Med risk för gnäll kanske.... 

Har varit sjuka i flera dagar nu, wilde förkyld, Fridde ännu mera förkyld och vad jag har dratts med de vetifan men nån elak form av förkylning iallafall de med. Haft sån huvudvärk så jag spytt, mått illa och känt mej konstig och nej ingen magsjuka då spyr man hela tiden ja spydde bara när huvudvärken va som värst, feber och ont i hela kroppen. Hade de inte varit för att jag är så jädra snorig och konstig i halsen hade jag nog inte trott ja var förkyld utan nåt annat konstigt. Inte orkat jobba och de stör mej nåt gruvligt för igår tvingades ja inse att jag fortfarande låg minus och då har jag gjort alldeles fel hur jag valde att stanna hemma. Surt men gjort är gjort tyvärr... Behöver jag dessutom tillägga att min rygg är helt trasig efter allt stillasittande/liggande? Fick knappt på mej strumporna igår och då är de illa. Avskyr min rygg för att jag alltid ska få sota i flera dagar för att jag är minsta stilla för länge. Har dessutom helt galet ont i höfter och rygg slutet, vet inte om de också beror på allt stilla men jag hoppas innerligt att de är så!! Och så hoppas jag denna vidriga huvudvärk snart ger sig, den är bättre men inte bra än men imorn är det jobb som gäller oavsett. 

Som pricken över iet så damp det ner en onödigt stor tandläkare räkning idag. Ringde dit då jag misstänkte att de inte var rätt och de stämde dom hade missat att dra av bidraget man har rätt att få från fk. Trodde att ja men de fixar väl dom lätt så de blir rätt men nehejnej så lätt va inte de. Dom missar och jag får betala för sånt görs inte efterhand. Tråkigt för tandläkaren är dyr nog som den är utan att ja ska behöva betala 600 :- mer än jag egentligen skulle ha behövt. Åh va kul kände ja, hon i telefon trösta med att ja men  kommer du hit igen innan juni så får du det 600:- billigare för nu har jag ju faktiskt sparat in de bidraget. Jag är sur och tänker att ja aldrig mer vill gå dit!!! (Tills den dagen ja känner att ja behöver de igen vill säga då ändrar ja mej nog)  Förövrigt hur i hela världen kan inte tänderna anses höra till sjukvården och med de ingå i det högkostnadsskyddet ? Man borde få betala som där 100-300:- inte flera tusen....

Nu är de nog färdiggnällt, är ju faktiskt lite piggare idag och har iallafall orkat plocka undan lite och kört ett par maskiner tvätt. Har lovat wilde att baka grön sockerkaka också, inte vad jag alls har lust med men han är piggare än mej så är väl kul för han att få göra nåt. Och igår fick jag det glädjande beskedet att de jag får tillbaka på skatten i år med, ungefär samma summa som vanligt och som vanligt ska delar av den investeras i det stora fina gula varuhuset i juni. Och igår fick jag tag på en sak jag skulle ha tag på och är sådär tokigt nöjd med de. Ni ska få se nån dag ;) Och så är ju äntligen bloggappen uppdaterad och de innebär att jag kan skriva och få med bilder direkt från mobilen. Lite sådär halleluja moment! För att skriva från datorn va ju så jobbigt insåg ja, att behöva tänka och stava själv hahaha. Kanske skulle göra de dock för inte bli alltför dum och beroende av autocorrect. 😂😂😂  


Våran piggelin imorse (05-06 vareviga morgon denna veckan). Tänk om man kunde ha lite av den där fullt ös så fort man slår upp ögonen energin? 

Härlig helg


Ja vilken helg de varit! Började på bästa sätt, slutade tidigt i fredags och Sandra&william kom hit. Lika trevligt som alltid önskar vi kunde ses jämnt men är ju som de är, jobbar jämt båda två och tiden räcker inte till. Och tyvärr blir milen mellan oss väldigt långa ibland trots att de egentligen inte är alls långt. Men guld värt när vi lyckas att ses. :)  Och wilde är så glad i william och william sen har sånt tålamod och så snäll med wilde trots ålderskillnaden. :) 

 Sen en myskväll med mitt hjärta på de, god mat bjöd han på och så var det ju den nya serien Ack värmland. Så jädra bra! 

Igår var det dags för Rock at sea men inte för mej då, men ja sörjer inte ett dugg för de : D Hade en toppen dag i Guttane igår med en massa trevligt folk, grillning vid ett vindskydd ett par kilometer in i skogen. Barna kämpa och gick,  wilde trodde nog han skulle svälta ihjäl på vägen han som han tjata men ja de va långt så inte konstigt tålamodet tröt på han. Men så gött när vi kom fram, korven smaka väldigt mycket bättre efter den promenaden och i de fina vädret. Barnen hittade koja där också som de lektes i. 


Åkte hemifrån vid halv 12  och var hemma vid halv 5 igen. Va bara inne hemma och vände så fick Wilde hoppa på cykeln och ja gick brevid ner till Morfar och Ingela. Lämnade Ingelas kläder hon köpte på meandi och blev bjudna på kaffe och hemmabakad kaka. 

♥♥♥

Igår kväll var ja riktigt mör i hela kroppen, galet trött och de blev sängen tidigt. Hade ju en bra bok att läsa också så! :) 

Denna dagen har gått i ett, har grejat och fejat med allt och inget. Tvätt, kläder, gardiner m.m. Knappt suttit still sen imorse då jag fortfarande hade lite av boken kvar men så fort den va slut var de slut på soffsittandet. Tog en liten promenad till Lidl förut med, wilde fick cykla dit han. Annelundsvägen är dryg och wildes utskällningar av cykeln på väg hem är för härliga. Dumma gamla cykel gaaasa!! Hahahaha 



Ikväll kommer ja sova som en prinsessa, hjärtat kommer hem ikväll, renbäddad säng, vädrat&städat och nyduschad. Och vetskapen om att det är städat, diskat och vårgardinerna är på plats nere gör de inte sämre. Och på både gott och ont ingen klocka som ringer för Wilde är så himla hostig, snorig och har inte alls varit pigg ikväll så han får hemma från dagis imorn & tisdag iallafall så får vi se. Jag stannar hemma imorn ja så får han va hemma med pappan på tisdag. 

(Fast att ingen klocka ringer spelar nog ändå ingen roll, båda dagarna denna helgen har ja snällt fått krypa ur sängen kl 6.)

Nu ska jag ta och stoppa lite chillicheese och mozzarella sticks i fritösen, invänta farmen och Arne Dahl. Bra kväll! Och Arne Dahl kan ja verkligen rekomendera. 


Torsdag

 
Denna veckan har visst försvunnit utan att en knappt hann reagera fast i tisdags kändes de som den aldrig skulle ta slut istället. Har som vanligt jobbat varenda dag, i tisdags hade vi även simskolan. Annars inte mycket. 
 
Igår var vi några från jobbet som hade bestämt att vi skulle gå på Harrys, äta gott och va med på musikquiz. Dundergo mat, en klassisk burgare valde jag, trevligt sällskap och musikquizzen inbillade vi oss att vi typ kunde vinna eftersom vi (läs mest Linda) kunde så mycket. Men nä det slutade med att vi åtminstone besegrade dom andra i vårt sällskap. :) Ibland får man nöja sig med de lilla. Trevlig kväll som snart ska göras om men då blir det bowling och mat. 
 
 
 
Idag har jag flängt runt hela dagen känns de som, jobbat, Blixten har varit på kastrering, städat&tvättat bil (onödigt, hade behövts maskin tvätt alt dunder medel och dessutom hade inte saltet gjort gott åt mina redan lite fula skärmar så nu får ja köpa spackel och skicka lilla goffen till min syster för vård bums ) Försökt fått lite ordning här hemma men näh de kände ja inte riktigt för så vart sådär. Kastrerad katt betyder också massa extra jobb = bedövad katt kissade ner sig + hela buren. Filten ja hade lagt i va bara och slänga tur den va gammal, buren sanerad och galen katt tvättat i diskhon. Puh! Tycker dock hela huset luktar!
 
1 dag kvar att jobba iallafall sen vankas det ledig helg! Skönt! :) 

Lördag

 
Bra dag igår där det hanns med en hel del, lekpark, massa smågrejer, supersnabba turen förbi Åmål och hämta paket. På eftermiddagen kom Ewa förbi för att träffa wilde efter hennes utlandsemester. Slutade med att han åkte med dom hem. Jag funderade på vad jag skulle göra... slutade med att ja somna på soffan och vakna lagom till hjärtat kom hem från jobbet. Packade kärran med allt skräp så de va klart tills idag sen åkte vi bort till Ewa och Mikael och blev där en stund. 
 
Idag började dagen tidigt, fått bort 2 lass med "dret" härifrån. Finns minst lika mycket kvar dessvärre men en bit på väg iallafall :) Wilde skrotade sin älskade Nalle puh idag på tippen. De va på tiden de va länge sen den va körbär 😂😂😂 Sen åkte vi och mötte upp Sandra och Mickan på loppan på medis, galet nöjd med dagens fynd. En riktig retro grej från 70-talet :) Wilde var nog kanske ännu mer nöjd med sitt köp...... Ja en ny Nalle puh bil då hahaha.. Så typ en 1 och en halv timme va han utan. Sen åkte vi hemåt och de tog inte lång stund innan Sandra kom hit, kaffe och tjöt i ett par timmar. Sen kom hjärtat hem och va så fin så efter ett par timmar på Boys & girls. Resultatet finns på deras fb sida och även på min :) 
 
 
 
Tacos och mys ikväll, snart Mello och efter de Maria Wern. Bra lördag minsann! :) Imorn är de dags för jobb igen.. Åhhh va ja skulle vilja va ledig hela helgerna jämt! Nog för att ja har förbaskat bra jobbhelger och man får ju några kronor extra men skulle ändå vilja vara ledig när alla andra i min omgivning är lediga. Eller kanske jobba typ var 3e helg eller så? 

Fredag

 
Ligger på soffan och njuter av en ledig dag, semesterdag tillochmed. Ska ju vara ledig imorn så det kändes de som en bra ide att ta ledigt idag med. Söndag blir de jobb iallafall så halv jobbhelg för mej :) Och tar jag semester så väger ja upp timmarna så jag håller på mej på plussida :) 
 
Veckan har gått i full fart, jobb och maskerad avslutning på gympan i måndag. 
 
 
 
Jobb och simskolan i tisdags. 
 
 
 
Jobb och en eftermiddag i åmål i onsdags och jag blev klippt av Micka, klippte en bra bit på längden för de va så slitet och en lugg. Är nöjd! :) Kul med förändring.
 
Igår var det jobb, tandläkare och Meandi visning på schemat. Alltså fullt upp igår med. Hos tandläkaren trodde ja att ja skulle laga en trasig tand men hade helt känt fel den va inte trasig men tanden brevid hade ett hål så lagat blev de i vilket fall. Avskyr att gå till tandläkaren, nervös och spänner mig får alltid huvudvärk efteråt. Hade bytt till Hermes då jag alltid får nya osäkra tandläkare på stortorget och som alltid hämtar övertandläkaren och henne är ja ärligt rädd för får ont i magen så fort dom pratar om henne, har aldrig hanskar bara sprit. Panik och få spritindränkta händer i munnen! Sen är hon hårdhänt och oförsiktig, nyps, kläms osv. Tandläkaren jag fick igår va en yngre utlänsk tjej som var både trevlig, försiktig, snabb och duktig. Berätta vad hon gjorde osv. Det gillar ja,  och handskar på också! Till henne kan ja gå igen utan ont i magen innan. 
 
Sen vankades de meandi, vi blev 5 stycken och ja tror både ja och karin va nöjda. Bjudde på kakor, kaffe och en hembakad vaniljfylld sockerkaka. Jag älskar meandi kvalite på kläderna, visst att dom är lite dyrare men de är oftast värt de i slutändan. Köper dessutom nästan aldrig dyrare kläder till mig själv så de kan ja unna mig. Köpte mjukisbyxor till mig och mössa till Wilde han valde själv vad han ville ha och med vilket tryck, fick ytterligare ett par mjukis i värdinnegåva och en väska för min bokning. Bokade dessutom en ny visning i april igen då dom släppt nyheter plus att jag hittade flera kläder jag ville ha men får dela upp de lite :) Tack för igår allihopa 👍👍👍
 
 
Fredag idag då och lediga, ska möta upp Sandra och Nova, Stephanie och Elias i furuskog vid 11 tiden. Sen får de bli lite ärenden på stan, eventuellt en tur till Åmål och hämta ett paket. I kvällinga får vi packa kärran så den är redo för tippen imorn. Och så får vi väl se om de blir nån myskväll med film eller nåt ikväll och njuta av ledigheten ♥
 
 

Söndag

 
Sitter vid datorn och skriver, första gången på länge och inser att datorn INTE stavar rätt åt mej när jag slarvar. Alltså att bli bekväm? Kommer inte kunna stava alls om några år med autocorrect som gör det åt en.
 
Söndag var det idag iallafall, borde gå ner till tvättstugan en sväng och sen jaga fram dammusgaren men jag drar på det. Sitter och kollar på massa saker, funderar och planerar. Det är ju så mycket roligare! Wilde sitter på golvet och sliter med en kartong han fixar iordning. Det ska målas, tejpas och fixas. Goa lilla unge han har en plan med den. :)
 
Igår var vi som sagt i Karlstad, nya grejer till bil,tvätt&skurmedel, en fin (och billig!!:)) hissgardin till det som ska bli Wildes nya rum och 2 nya tshirtar till Wilde annars kom ja hem rätt tomhänt. Käkade mat på Max fast jag var sugen på Lövbit m aromsmör på Bergvik resturangen. Blev lite snål så då vart det Max istället. :)
 
Väl hemma sen röjde jag runt uppe och kaoset blev till nåt som kan liknas ordning faktiskt. Gött! Men de tog sina timmar. På kvällen sen vart de Malodifestival men missade halva sen kollade vi på Maria Wern filmen, så bra! Det är film i min smak det.
 
Fick instaframea en bild och mejla till mej själv för att få med en ny bild här. Bild från igår jag och min fina unge. Och hans nya tshirtar med, han var så nöjd så! Eftersom han blivit stor och upptäckt olika superhjältar. :))
 
 

RSS 2.0