Vagnen


Från början hade jag absolut inte tänkt att jag skulle köpa nån vagn, hade kvar crescent vagnen som wilde hade och den skulle duga igen tyckte ja.. Tills jag fick syn på ett riktigt fynd på en köp och sälj sida , en Emmaljunga svart på grått chassi med quadrolift. Tömde ullareds burken och köpte. Är så nöjd! Men gillade aldrig quadroliften så valde att köpa till en separat liggdel även där gjorde jag en riktigt bra deal på en emmaljunga köp och sälj sida. Cresent vagnen sålde jag till en tjej i Åmål,  sålde den billigt eftersom den var i såpass solblekt. Hon verkade bli jättenöjd och tyckte den va så fin så båda nöjda och glada. För min del saknas bara skötväska nu, vill ha emmaljunga sport en i färgen nature som är samma som liggdelen men de är inte kanske de lättaste att hitta för finns ju inte affär då den såldes 2013. Sen vill ja ha en i black/white till sittdelen sen. Hittar jag inte nature får det bli en i all black som matchar bägge. 

Sittdelen med quadroliften i, inte så bra bild för av nån anledning gör den svarta färgen på vagnen bilderna alldeles dimmiga. Inte fått en enda bra bild på vagnen med sittdel. 

Med liggdelen, som en helt ny vagn. Är otroligt nöjd med denna. Dock tycker jag chassit är rätt tråkigt, är ju så snyggt med vitt eller svart men det får bli vitt chassi på sittvagnen senare. För det gråa var ju faktsikt fint ändå till både liggdelen och sittdelen. Speciellt till liggdelen :) 

Och så ser ni väl min fina pumpkin uggla? Älskar dom men wilde var nog nästan 1 år när pumpkin kom och lite för stor för alla baby grejer men nu så ska denna bebisen överrösas med fina pumpkin ugglor. Har en haklapp i nyskick kvar efter wilde med den iallafall, köpt denna barnvagnsuggla och så ett par tossor änsålänge. Så fint, Kids koncept  när de är som bäst. :) Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0