Besked

Yes idag fick jag klara besked, jag är 2 åring. JAAAAAA! Det är ju det som är målet med allt jobbande och nu är jag där. Planen är följande att så fort chefen hinner med skriver vi månads avtal. Dubbel lön nästa betyder det men det återkommer vi till. Som det ser ut nu blir jag kvar på boendet tills iallafall september så får vi se efter det men även om jag inte skulle bli kvar där har jag en tjänst i kommunen på 100%. Tilloch med 9 maj går jag kvar på heltidsviket jag har nu, får fylla upp maj med lösa timmar och resten av sommaren blir 100 schemalagt. Underbart!

Gjort sista dagen på den fackliga utbildningen idag, äntligen måste jag säga för fasiken vad segt det har vart och inte har jag fått med mej mycket mer är lite lagar i bagaget. Anmält mej till ytterligare en utbildning som går till hösten. Facket och samhället och jag hoppas verkligen den håller högre klass eller iallafall har en bättre ledare för ledaren är den som gör en intresserad och denna vi har haft nu lyckades inte.

Raka vägen till jobbet efter kursen, har vart i halvkoma hela kvällen så det var skönt att komma hem. 2 jobb dagar kvar sen väntar underbara 4 ledigt med Elmia på schemat, skulle visst bli sol på lördag perfekt om ni frågar mej! Det enda som saknas är tjejsällskap i bilen fortfarande, får väl muta syster så hon överger sitt sällskap för mitt ;)


Nu ska jag kolla klart på C.S.I sen får det bli sängen, promenad till jobbet imorn hoppas jag. Gav upp den iden imorse för ansåg att drunknings risken var för hög men imorn tror vi på istället.Och regnar det bara lite har jag mitt snygga paraply. Måste nog bestämt ta en vilopaus på kvarnbacken på väg hem också :) Och hitta en liten present till te syster som fyller år på lördag.






Vissa dagar

Igår var det en riktig pissdag och det mesta krånglade och såna dagar gillas INTE! Idag däremot har det vart en toppen dag och ja jag har fått igen för igår =)

Började dagen med städning av hela huset, skinande rent ska det va!Posten var snäll mot mej och kom med mitt paket från ellos innehållande nya puma skorna strax före 10, jag gillar hemkörning av skor :) Strax efter 10 anlände Jessica&Nova för en frukost dejt med allt som hör dit,ägg&bacon,goda smörgåsar,juice&kaffe. Satt fint det efter all morgonstädning. Sen drog vi ut på stan och jag har bränt uschligt många slantar men det var det värt! Laddat upp inför Elmia,påsk och systers födelsedag. Till mej sälv har jag inhandlat snyggaste paraplyet och en blommig väska. Hämtade jotex paket med köksgardiner och lite mera krafs, liten pet i sidan på mina braiga dag med att min ena hall gardin fanns med i paketen men var fel. Men jag skiter i det orkar inte stri om 35:- och väntar dessutom på den "riktiga" hallgardinen som kommer i slutet av april.

En del i min pissdag igår var att dom stängde ner mitt internet, hade överskridit gränsen så idag fick jag ringa och fixa ett annat internet abonnemang för en eftermiddag/kväll räckte för att jag skulle inse att jag skulle avlida av tristess innan månaden var slut ;) Illa haha, men det krånglar ju sååååå med bredbandet så lika bra att gardera sej i väntan på det.

Igår städade jag&bästaste mormor klart huset i nysse, idag blir det en sista tur dit och skruva upp ledstängerna, lämna nycklarna och tacka för oss med bukett tulpaner. När vi kommer hem ska jag försöka mej på en gulaschgryta får se vad jag lyckas med det. Går antagligen åt helvete men då har jag testat iaf, har fått för mej att det är gott iallafall och har gått och längtat efter det i flera dagar nu.

Nu ska jag slänga på en kopp kaffe och stoppa en smörgås i magen innan det är dags att dra på tur.






Nova är söt =)

Och min kamera är kass!! Antingen blir bilderna som nr1 eller så "lyser" allt ljust.


Nytt,bilder,babbel&shopping

Söndag kväll var det här, har tagit helgen alldeles för ett par timmar sen och ser nu fram emot 2 lediga dagar som är fullklottrade så ledig är ju en bra fråga om det egentligen är? Imorn ska det återigen städas, jihaa ungefär men lika bra att få det gjort och sen vara fri fri fri från dubbla bostäder. Efterlängtat skulle kunna man kalla det :) Ska även ge mej in på att köra med kärra alldeles själv imorn vilket inte gillas. Klart jag kan köra med kärra men när vi kommer till backa kör det ihop sej så gissar på att jag får hålla mej till att köra enbart rakt fram så löser sej det. Hade några mer planer för morgondagen men har visst redan förträngt dom.
Tisdag är min andra lediga dag och ser förhoppningsvis fram emot en frukost dejt med Jessica, och stort FÖRHOPPNINGSVIS har skroten i Åmål en bältesspännare till mej så jag får åka dit med och går det vägen med det bokar jag bilgrejande på tisdag eftermiddag/kväll. Och nångång på onsdag innan halv 9 hinner jag förhoppningsvis till besiktningen? Mycket förhoppningsvis så slänger väl in ett till, förhoppningsvis går allt vägen =)

Nu tar vi historia och babblar lite om dom senaste dagarna, jobbat hela helgen som tidigare nämnt. Och mellan det hunnit med shopping, besök av pappa&Ingela som hade med sej finaste tulpan vasen i svart och lila tulpaner. Gissa hur glad jag blev? Verkligen perfekt för har velat haft en riktig tulpan vas länge och färgen var perfekt. =) Fick även en skit snygg svart&vit rutig skjorta av Ingela :)
Plockat och och dolat en hel del här hemma har jag gjort också men fortfarande hundra miljoner lådor/säckar och dret kvar. Jaja det kommer det med :) Vart ute i Nysse och hämtat ett helt billass till med skit förresten, tar aldrig slut?

Hade med mej datorn till jobbet igår och när jag blev ensam gav jag mej ut i shopping djungeln och hittade en jacka, gillar mycket och säger äntligen!!!Ett linne "råkade" följa med sen fuckade hela sidan upp sej så mer shopping hann det icke bli och kanske lika bra det? Jackan är inte helt rätt men så nära jag kan komma det jag vill ha skulle jag tro, och nu kan jag köpa väskan jag vill ha på Lindex för den funkar med jackan.



Nu ska ni få ta del av vardagsrummet, efterfrågat =)
















Tråkigt nog är bilderna helskumma i färgerna, allt ljust blir ju självlysande och fläckar lite varstanns. Undrar om det beror på att kameran börjar bli kass eller ljuset???


Tänkte avsluta med denna bilden.....

.....och säga att jag längtar till Elmia!!!!!!!!! Undrar om det blir lika lyckat som förra året? Det var ganska oslagbart då. Enda som är lite tråkigt nu är att jag saknar tjej sällskap i bilen.


Hej fredag

Nu är det helga, jobbhelga för min del. En ganska okej helg,eller tidsmässigt är mina andra helger bättre men just denna gången är jag ledig måndag efter byten så från söndag klockan 14 till onsdagen är jag ledig igen. Det behövs :)

Älsklingen ligger hemma med magsjuka han, tänker tro att det inte på nåt sätt skulle vara smittsamt och jag inte har EN chans att få det. Rotade fram spriten innan jag ens klädde på mej imorse. Sprita sprita sprita så håller sej bakterierna borta. Handsprit är bra grejer det.

Sitter och tycker att det känns lite jobbigt att jag måste ta bilen sen, men han hade fått till uppdrag att köpa 10kg kattsand förpackning och eftersom han är sjuk blir det mitt mission istället och det är inte okej att gå en 40 min promenad med 10kg kattsand särskilt inte eftersom dom inte är vidare bra att bära heller. Kunde ju köpa en liten men det är 6kg det och misstänkligen ganska slitigt det med. Nej bilen, blä! Hans bil med som man måste sitta och kolla på en stund innan man stänger av. Jag vet inte vad man kollar på så brukar säga -Säg till när jag har kollat klart! Och egentligen kollar man inte på nåt utan det är nåt med turbon men enligt mej kollar man för det är så det ser ut. Kan ju förresten tillägga att jag är redigt förbannad på idioten som har min bältesspännare och inte skickar den!!!!! Hans fel att jag har körförbud,idiot! Vågar inte ge mej ut i stan med bilen som det är nu, var ingen fara att smyga "bakvägar" till Nysse igår men i stan..Nej...


Men en bra sak är att jag tar svängen om granngården och hämtar min krukor, äntligen får dom komma hem dit dom hör hemma. Kul för dom va? Tror även jag ska ränna runt allmänt på stan, kan ställa bilen och springa runt så har jag rört på mej lite iallafall. Solningen får det allt bli också och så vet jag att det finns burkar som väntar på mej på Önska, kakburk&the burk i samma som kaffeburken vi redan har.

   

Visst är dom fina?

Nu ska jag hoppa vidare massor att göra, elda i pannan så jag får dusch vatten,gå ut och leta reda på katten som jag slängt ut,betala räkningar och leka med dammsugaren.


Hemma igen

Blöööh för att städa, jävlar så tråkigt! Inte hann vi klart heller utan ska fortsätta på måndag. Nån gång under helgen ska vi bege oss dit och hämta all dret som är kvar, kan ju konstatera att vi hann bo in oss rätt bra därute för minsann har det aldrig vart så trögt/jobbigt att packa och städa ett ställe. Men vi har ju underbaraste placet nu så det är värt allt annat slit men ska bli skönt när det är klart och vi bara har ett hem att bry oss om.


Ändrade planer för resten av dagen med, så för att variera oss lite åker vi till Karlstad och hämtar hem duschkabin. Gissa vem som inte vill åka vägen till karlstad på long long time nu? Precis du gissade rätt, JAG! Är iallafall inte trött på Rusta så när vi ändå är där gissar jag på att det följer med nånting kul hem. Som alltid när jag kliver in i en affär. Dock grinar jag krokodiltårar för att jag inte får min krukor idag men kanske hinner promenera dit på lördag för nu ska vi ju inte till rusta på lördag som var den ursprungliga planen. 

 Nej det var visst dags för mej att göra mej klar, hej hej!


Nya värstingduschen, massage grejen måste ju testas direkt vi får den ihop plockad&klar. LYX säger jag till det och min rygg kommer bli lycklig :)


Vilken rolig dag detta blir

Ledig idag, tycker jag är ledig mest hela tiden just nu fast bara för några dagar sen jobbade jag hela tiden. Konstig man är! Fortfarande inte fått några klara svar om min framtid, vet ännu inte om jag är eller inte är 2 åring men nu vet jag iallafall att jag kommer att få bli för det är upp till chefen att stoppa 2 åringar och han kommer inte att göra det i mitt fall om jag förstod det hela rätt. Men sen om jag inte var helt ute och vimsade så verkar det som att dom från nytorgets sida måste skaka fram en tjänst åt mej men där finns det ju inga? Möjligtvis att jag skulle kunna hänga kvar över sommaren men inte mer än så antagligen. Jaja får väl se vad som händer jag är iallafall fortfarande nervös över min framtid för det kan bli litte vad som helst! En stor fördel med att vara 2 åring är ju iallafall att man har större chans på dom tjänsterna som annonseras ut och där får man ju en valmöjlighet.
Nog om detta, vi tar det när jag vet mer.


Idag ska det städas, tjoohoo vad jag hurrar över det. Hela väldiga huset i torp ska städas så det skiner. Om det nu kan skina, vilket jag inte har sett av än. Sen borde det verkligen tas en omgång här med när jag kommer hem men då minsann vet jag nån som får hjälpa till =) Ska ta en tur till Granngården sen och köpa nya krukor till köket. Är verkligen dags för, blommorna är inte glada på att få stå i kartonger på golvet.

Är lite irriterad över att det sas att alla vitvarorna fungerade innan vi köpte huset, det har visat sej nu att inte torktumlaren fungerar. Jag har försökt med alla olika program, tvättat bort 100 kg hundhår ur den. Ja jag har försökt med det mesta men den blåser bara kallt,dundrar och låter så jag tror den ska explodera. Jävligt irriterande! Och dessutom jävligt äckligt att dom inte städade bort sina hår innan. Filtret var så skitigt att det rann svart geggamojja ur det och det var nog ungefär 2 hundvalpar i hår mängd i det. Så nu får det bli en ny torktumlare också, jihaa pengarna går till så roliga saker. Men nödvändiga och även sånt gör sitt till när huset ska omvärderas sen när det blir dags att lägga om lånet. Och visst skulle väl klara oss utan med men det är ett bra sätt att få bort alla katthår på, särskilt nu i fälltider. Och jag städar filtret efter mej!!!haha..
Håller förresten på och tvättar handdukar nu så jag kan ta med mej dom och slänga i tumlaren medans vi städar. :)


Beställde nya Puma i förrgår kväll,ville ha vita&röda men blev vita&marinblå :) Gilla gilla gilla! Vita är snyggast och ähum kanske mest oprakiskt men vafan. Rabatt skulle dom lämna men själkklart krånglar dom, borde bojkotta ellos men faktiskt får väl skorna vara värda det. Men tänk vad många skor jag hade fått på skopunkten för samma pris? Skulle gissa på mellan 6-9 par beroende på pris. Men som sagt det är värt det, bästa skorna ever.

 

 


Dom såg skumma ut på bilden, långa liksom. Men dom som har sett mej med dom andra vet ju hur dom ser ut irl. :)



Nej om man skulle leta upp lite frukost och sen packa ur bilen som jag inte har gjort sen i lördags. Låter som en bra ide för om ett tag här bär det iväg. Hoppas bilen startar nu och inte har fått en chock av att stå stilla så många dagar. :)

 


Så vad händer nu då?

Igår kom chefen in på jobbet, bad att få titta på lönerapport. Hummade en sväng och sa -Jag tror du är 2 åring nu. Tror är inte samma sak som är och jag är rädd för att "falla på målsnöret" känner mej annars glad och förväntansfull på samma gång som jag helt ärligt är livrädd! Tillochmed chefen sa till mej att du behöver inte se så rädd ut haha.
Vad är jag rädd för då? Att få en tjänst som jag absolut inte vill ha såklart. Tänk om jag får en tjänst utanför stan och tvingas pendla igen? Att jag får 100% i bemmaningscentralen, att jag får en "ensam tjänst" som personlig. Ja det finns massa jag känner mej orolig för. Topp skulle ju vara att få vara på mitt älskade nytorget men där finns inga vakanta tjänster eller liknande så jag kommer helt enkelt att få sakna ihjäl mej efter dom!
Men ska inte ta ut i förskott att jag får det värsta av tjänster utan jag hoppas och tänker såklart tro att jag får nåt bra tills jag vet bättre eller sämmre. :) Håll tummarna för mej

Idag är det dags för fackutbildning igen och jag känner mej inte direkt taggad, hoppas den är rockigare idag än sist! Annars tröstar jag mej med att dom jag känner som går där är roligt folk och maten är god :)
Efter utbildningen blir det raka vägen till jobbet för ett kvällspass. 



Återkommer säkert ikväll och då förhoppningsvis med lite mera vetskap om min framtid =)


 

Jakten på skorna

Dom senaste dagarna har bestått av röra&kartonger, helt underbart faktiskt :) I lördags gick ju som sagt flytt lasset, Pappa,Ingela,Syrran,Icka&Mossberg var våra flytthjälpar och det var guld värt måste jag säga. Pust vad vi hade fått slita annars. Självklart började vi greja redan i lördags men hann inte jätte långt innan det var bedtime- Vart helt slut! Men vaknade vid sju igår morse och satte fart igen. Det börjar ta sej i vissa rum men long way to go eftersom det fortfarande är en del renovering kvar. Sovrummet är färdigt nu iallafall, och badrummet. Köket&Vardagsrummet är nästan klart, och så har vi grejer ÖVERALLT! Hur fick vi plats med allt i två rum och kök när vi knappt får plats nu?


Idag bestämde vi oss att för ovanlighetens skull åka till karlstad, inte varit där sen i fredags så var på tiden. Det var meningen att jag skulle köpa mej ett par skor. Ett par "gå ut och gå" skor, men tror ni jag hittade några då? nehej nej inte det, skor köpte jag visserligen men inga gå skor utan blev ytterligare ett par tyg skor men jag hoppas att dom är ganska okej att gå i iallafall för minsann är det dom som tar mej till jobbet imorn. Har ju egentligen världens bästa gå skor.puma skorna men tyvärr åker dom i soporna nu för det är så illa ställt med dom att jag blir lerig om strumporna när jag går med dom ute och då är det illa. Förutom skor handlade jag ett par kanske inte världens snyggaste jeans och en randig tröja. Uhhuu vad jag totalt avskyr att köpa jeans. Dom jag köpte idag var billiga, bra i färgen och äckligt höga i midjan men dock utan att vara obekväma så med långa linnen/tröjor funkar dom. En tur på Ikea var ju tvunget med, gardinstänger&gardinertill vardagsrummet och kuddar till soffan. Gissa om jag är trött på at trampa runt på ikea? Vill inte dit på lääääääänge nu. Bara så ni vet!

Nej nu blir det ett par bilder och sen ska jag umgås med tvn, jobb imorn igen efter 3 lediga dagar =)



En bra katt är en katt som äter spindlar så nu har Sally avancerat från råtta&monster till en BRA KATT med inslag av råtta och monster.






Än så länge..

Hade visst internet kvar, lika bra att passa på då för imorn flyttar vi och då är det Hej då på ett tag som gäller. OM inte jag lyckas samordna mina ytterst tekniska hjärnceller och fixa så min mobil funkar som ett mobilt bredband, vet att det ska gå men inte hur. Har sladden man behöver ha till det och inte kostar det en krona för har fri surf fram till påsk och efter det blir det 59:-/månaden eller nåt sånt. Helt okej för det bli en del internet i mobilen med och ett stort plus om den funkar som mobilt bredband. Men det återstår att se om jag löser det, eller nån annan åt mej. :)

Har jobbbat dagen idag och direkt jag slutade styrde jag mot interstil för att inhandla byrån, fick dock se mej själv besegrad när jag fick se kartongen så var bara att betala och åka för att senare återvända med bär hjälp&kärra eftersom den var lite för stor och tung för att stoppa in i baksätet. Direkt efter detta bar det iväg till Kd där första anhalten var sommarlagret och våra fina soffor. Jag/vi har blitt med soffor. Första gången i mitt liv jag köper en soffa :) Sen fick det bli en svängom Rusta där lite små plock hängde med bla nya lampskärmar&badrums mattor och så beställde och betalade vi en ny duschkabin. Värsta duschen med massage och grejer. En gång i tiden hade vi planer på badkar, hörnbadkar men dess värre måste vi inse att vi inte längre är gjorda av penagr och det börjar bli dags att tänka efter före och ta det som är viktigast först. Alltså är överhuvudtaget inte badrummet nån prio förutom duschen för BLÄ för att ha den uschliga duschen.

Kom av mej där en sväng så hoppar ner en rad och återgår till karlstad turen, för självklart var vi ju på Ikea också. Gosh vad jag börjar bli trött på ikea även om det är sjukt kul att köpa nya möbler. Fick passa på att få med oss stora grejer idag när vi hade kärra så med hem följde ett svart lack soffbord,svart lack tv-bänk/hylla, en byrå för förvaring i badrummet och två dvd pelare som även dom är svarta. Lite små saker också som rumsmatta,nya kuddar till soffan och bestick fick det bli med innan vi var färdigshoppade. Inte mycker mer möbler vi behöver ha nu, snarare är det så att vi har tok mycket som vi beöver bli av med! Typ hall byrån,jysk databordet,vita dvd hyllorna m.m.

När vi kom tillbaka till Säffle och skulle lämna av grejerna blev vi "tvungna" att fixa lite i varadagsrummet. AHHH det blir så fint!! Imorn händer det äntligen, vi ska bo i vårat alldeles egna hus :) Men eftersom vi började greja där ligger vi ganska efter med packningen här men jag orkar verkligen inte ikväll. Får gå upp tidigt imorn och sätta igång. Pappa&Ingela dyker upp vid elva och hjälper oss med flyttandet. Även syster&jonas skulle komma och hjälpa till. Hjälp är guld värt! Så tacksam för dom som hjälper till för inte direkt så att folk står på rad och frågar om man ska ha hjälp.


Nej nu var det dags att krypa i säng så jag orkar med morgon dagen, natti natti allesammans.



Än har det inte försvunnit

Nej uppenbarligen har vi fortfarande internet eftersom jag sitter här, trodde det skulle försvinna i och med att telefon skulle flytta idag. Eller skulle det kunna vara så att telefon inte har flyttat? Har inte orkat lyfta luren än och kolla..
Idag har jag jobbat och det blev längre arbetsdag än planerat så jag kom iväg strax efter 17. Åkte och bokade kärra, sen iväg o köpte en bunt med flyttkartonger och sen hem för att packa packa packa. Höll väl på i en sisådär 3½ timmar innan jag bestämde mej för att ta ledigt resten av kvällen. Får ta resten imorn efter jobbet och efter att vi har vart i karlstad och hämtat soffan. Med andra ord har vi att göra imorn natt eller nåt liknande.
Segraven hade inte skickat bältesspännaren idag heller och jag börjar bli rikitgt irriterad! Börjar också fundera på om det någonsin kommer att komma nån? Och har den inte kommit imorn så kommer den att hänga med i eftersändnings svängen och då kommer den tidigast tisdag...suck..

Men hallå jag hade inte ens tänkt skriva nåt utan bara visa upp gårdagens God natt-shopping från bluebox, nu blir det två flugor i en smäll. En blogg med bilder, jihaa.

Fräna glasunderlägg är ett måste när det ska bjudas på kaffe i nya köket :)



Tror jag lider av en hang up på cupcakes just nu, jag vill ha cupcakes i alla former! Bilen fick två och jag en. :)


och på tal om cucakes....



Ska köpa mej såna här söta godisskålar, finns på önska för 35:-/st. Dock hade säffle bara gul&blå så tar det nästa gång jag är i Åmål.


Nu är det dags att ta natten, lång dag väntar imorn.. 

 


Onsdag kväll

Första dagen på den fackliga utbildningen idag och jag är besviken!! Det är en ganska seg&tråkig cirkelledare och den verkar inte alls hålla samma standard som dom andra utbildningarna jag har gått. Men ska inte ta ut nåt i förskott för faktiskt 2 onsdagar kvar och den kanske blir toppen till slut?

Efter kursen blev det såklart ett par timmar i huset, jag städade övervåningen + massa annat så det börjar ta sej. 2 dagar kvar nu, 2 stressiga dagar för finns fortfarande hur mycket som helst som ska hinnas med.
Är ganska sur på segraven som ska skicka bältesspännaren till bilen för hur lång tid kan det möjligtvis ta? Från imorn är det körförbud på bilen och det är INTE bra. Dessutom dricker bilen mer än en alkolist skulle verkligen behöva få katalysatorn bytt. Men då behövs tiden men den måste snart prioriteras för jag är snart ruinerad :(

Ja ja måste nog inse att allt inte kan hinnas med innan lördag/imorn/idag osv, just nu är jag så uppstressad inom mej så verkar inte finnas gränser. Ont i magen,spänningshuvudvärk och lite smått oskärpt. Men om två dagar är det ju äntligen dags för det vi har jobbat så för och det är så värt allt fast jag kanske verkar gnällig..

Nu ska jag smygshoppa på bluebox och sen sova. Upp och jobba imorn och funderar skarpt på om jag ska orka mej upp 6 till morgonen och packa lite. Gjorde det imorse och det funkade ju bra även om jag inte var världens effektivaste.



Nya skåpet i badrummet som jag byggde ihop alldeles själv, de ni! Och sovrummet blev fulländat med det nya draperiet (gardinen)


Här går det undan

Herrejissus vad tiden springer iväg både på gott och ont kanske jag ska tillägga. Jag/vi har iallafall en ganska rejäl to do-lista med allt som måste/borde fixas innan lördagen. Kan ju börja med att förutom idag så jobbar/är jag på kurs 8-16 resten av dagarna denna veckan och han jobbar 6,30-16,30 varje dag. I huset i stan måste vardagsrummet göras klart, lister och sådär. Alla rum som är färdiga måste städas så det går att bo i dom!! Massa skräp som måste till soptippen (dagens uppdrag till viss del)  Och ja det är väl det som är akut där, nu drar vi till nysäter istället. PACKA!!! Det är hur mycket grejer som helst kvar som måste gås igenom,rensas ur och packas. Sen är det små saker här med som tvätt,disk m.m som behöver tid. Jag ska iallafall motionera tvättmaskinen redigt idag :) Och ja det lät väl inte så farligt kanske men så måste min bil fixas, katalysator ska bytas och så väntar vi på en bältesspännare som ska komma med posten. Detta ska helst vara klart imorn för imorn är sista dagen jag kör lagligt i den. Och det går ihop? Nej jag tänkte väl det. Ska lyckas och klämma in tid för besiktning också men det finns ju morgon tider till det som tur är. Och sist men inte minst så måste vi hyra en kärra och åka in till karlstad och hämta hem våran soffa. INNAN lördag detta med, kom just på att lilla kärran ska skottas fram och skottas av också för den ska pappa hämta innan han kommer hit på lördag.  Pust nu var det klart. Eller nej kom på att jag måste försöka hinna till interstil på fredag och köpa byrå till sovrummet för annars får vi förvara strumpor&underkläder i påsar och det känner jag inte för. Men det var en snabb sak jag kom på :)


Idag är jag iallafall ledig och jag ska packa lite, tvätta lite m.m sen ska jag ta med lite grejer och köra till huset och därifrån skräp och köra till östby. Grejas i huset sen när han slutar och innan det med för den delen men blir en relativt tidig hemgång idag för att greja&packa. Uppe tidigt är jag med, agerar taxi driver såhär på morgonen eftersom jag har lyxen att ha en bil ;)
På torsdag flyttar våran telefon så då blir man utan internet med, undrar för hur länge? Vi ska skaffa tele2 när vi kommer till stan så internet ska inte flyttas med. Hmm hoppas vi slipper krångel! Fast säkert inte för det var ju tydligen inte ens lätt att leverera internet till oss i urskogen annelund och tele2 var bäst med 8 och nu ute på landet har vi 24. Går ihop? Njaee..


Jag kan ju meddela att jag har bränt mej i ansiktet och är riktigt sexigt röd om kinder&näsa och under ögonbrynen haha. 14 minuter på kvarnbacken var tydligen mer än jag tålde. Solade visserligen i fredags med men ändå.. Men vill man vara fin får man lida pin eller hur? Och solarie bränna (till visst gräns dock) är mer okej än ute i solen bränna.

Nej om jag skulle sätta fart kaffet är uppdrucket nu och det innebär att min rast är slut. Kanske är mitt sista inlägg på lång tid om jag har otur? Eller så kanske jag återkommer redan imorn om tiden finns.

Imorn blir det kurs förresten och jag hoppas innerligt att den ska vara lika rolig som dom andra. Men vet att vi iallafall är ett gäng på fyra personer som jag känner och vet är kul att umgås med och det blir vad man gör det till så vi kommer nog ha kul oavsett. :)





Frun är trött

Får ta och säga, ÄNTLIGEN HEMMA! Det har varit många timmar hemmifrån och jag är en riktig tröttis nu. Jaha vad har jag gjort då? Ett par timmar på stan igår, lunch m hjärtat,affärer,sola, interstil m.m för att sen inta jobbet och tillbringa de nästkommande 24 timmarna där. När jag slutade bar det direkt av till Karlstad. Startade på Sommarlagret och hittade två tänkbara soffor, det får funderas och så ska jag ringa och kolla hur dom finns osv på måndag. Hittade ett par småsaker där bla utekrukor,myggljus&kaffe koppar alá mej som följde med hem. 
Sen åkte vi mot stan och när jag äntligen kommer iväg, hur mycket hittar jag då? Precis ingenting! Inte i stan iallafall. Håller förresten Karlstad på att dö ut? Halva duvanhuset tomt, Cubus ska stänga, bästa Bik bok affären borta? 

Tråktur på biltema nästa innan det blev Ikea och ska nog inte klaga på att jag inte har shoppat för där bannemej var det shopping på hög nivå haha. Miljoner nya grejer till köket, bla nya grytor,stekpanna,stekgryta m.m eftersom våran nya spis är så modern att inte våra gamla trotjänare i huset duger och därför måste det köpas nytt. Måste nog tycka att grytor är bland det tråkigaste man kan shoppa. Köpte även en hatthylla&skoställ i vitt&stål. Helt okej snyggt. Garderob eller skåp eller vad jag nu ska kalla det till badrummet fick vi med oss också, men det knapppt för var ju inte så att det gick att fälla baksätet i bäste volvon nehej nej så älsklingen fick åka baksätet medans jag sällskapade med ett skåp breve mej på resan hem.

Efter Ikea bar det av till bergvik och jag bestämde mej för att kolla Carlings där med och lyckades springa på en mycket otippad tröja, en blå tröja..Jag tycker inte ens om blåa tröjor/linnen/toppar. Anser inte att det matchar mej. Men den här köpte jag ändå och tyckte nog att den passade mej med :) Skulle smita in på Gina med men då klappade dom igen så får ta Gina nästa gång jag har vägarna förbi. Avslutade den något stressiga karlstadtrippen med mat på mamas, deras nachos är mmmmmmm :)


Nu blir det soffläge, tror det är en bra film sen om jag nu orkar hålla mej vaken. Jobb imorn igen men innan det får det bli ett par timmar i huset.

Hej fredag



Solen lyser det borde vara ett tecken på att dagen blir bra eller hur? Med andra ord så innebär det att när jag landar på Interstil sen så finns "våra" soffor till mkt förmånligt pris. Det tummar vi på! Efter interstil blir det jobbet och jag känner mej nästan lite nervös i magen över att få en orolig natt igen men hoppas att jag slipper brandlarm och snöras this time så ska det gå lika bra som alltid annars. :))



Karlstad trippen igår blev inställd för det skulle ha blivit för stressigt att åka iväg klockan 5 så vi drar imorn när jag slutar jobba istället. Det gillas stort för det innebär att jag kommer att ha tid att gå på Cucus,Lagerhaus,Confetti och Carlings. Även Ikea&Biltema ska få sej besök. Undrar om man skulle hinna med Rusta också? Märks imorn det. Tapeterna ska klistras upp i helgen med sen är det inflyttningsklart även om det är långt ifrån klart. Måste ta en städdag till veckan med, tror tisdag blir en bra dag till det.


Igår bestämde jag mej för att jag ska köpa 940in. Ja jag tillochmed köpte den :) Det känns helt okej, med min ganska lilla buffert för bilköp hade jag aldrig kunnat få ngt bättre. Gillar också det faktum att bilen är så gott som rostfri, när senast hade jag en nästa rostfri bil liksom? Dock är den dyr att köra men det är ju slut på pendlandet snart så det kan jag leva med.


Nu ska jag ta och ringa ett samtal till min handledare på Af, jag är irriterad på dom. Jag pratade med henne förra veckan om att jag inte skulle gå på rekryteringsdagen som dom anordnar för att "värva" sommarjobbare. Jag har antagligen redan mitt och om jag inte skulle ha det har jag redan vart på flera andra ställen och kommer då självklart att söka mej till dom så varför ska jag spinga runt där och lämna cv´n till chefer jag redan träffat/jobbat för? Dessutom jobbar jag redan den dagen och ska jag gå miste om 8 timmars arbete för att göra nåt som jag egentligen inte behöver? Dock hotar dom med att dra in akassan om man inte kommer. Nej bäst att ringa nu!


Tack för mej och så återkommer jag nångång under helgen :)



                                                          





En historia

Det finns en historia som är både skrämmande och intressant och det är psykiatrin historia, historian om mentalsjukhusen och behandlingarna och exprimenten som utfördes på människorna. Jag skulle vilja veta mer! Se något gammalt mentalsjukhus m,m. Skulle också vilja testa att jobba inom någon annan form av psykiatrin tex rättpsykiatrin eller akutpsykiatrin även om det är så långt ifrån dåtidens psykiatri man kan komma, eller kanske inte? Samma mediciner som användes då används fortfarande även bältesläggningar även om det är mer kontrollerat nu än då. Ja en sak som är säker är att det är fascinerande och det är skrämmande, overkligt och rent krasst sagt sjukt! 


 

Denna bilden visar en dårstuga, har sett en dårstuga i verkligheten på Medicin historiska i vbg och sängen såg ut som ett fykantigt "badkar" fyllt med hö/halm (det är det hörnet man ser på bilden) Toaletten är den beige fyrkanten vid dörren. Medicin historiska är värt ett besök även om det är väldigt litet!

Läsvärd historia:

http://www.katarinabangata.se/beckis_70_tal_runa.html

En kvinna som har jobbat på Beckis berättar om hur det kunde vara.

Torsdag

Fyndigaste rubriken man kan hitta på är väl ändå veckodagen?


Torsdag är det iallafall och jag är ledig dagen i ära, mamma ska komma på morgon kaffe här om nån timme och jag skulle visst få massa scrapbooking stuff. Det gillas :) Efter det tar jag mej nog en tur ner till Säffle, tar med lite grejer till huset och hämtar lite grejer ur pappas bil. Slängde in allt jag hade i goffen i pappas 850 och jag behöver ha vissa saker som stereon och isskrapa i bilen jag kör. Senare drar vi iväg till Karlstad och handlar tråk saker typ massa färg&penslar. Ikea också ihopp om att få med oss garderoben till badrummet, men dock är jag inte hoppfull för jag tror redan nu att den inte går att få in i en vanlig bil.


Var ju i Åmål igår som tidigare nämnt, gick väl helt okej på besiktningen. Kunde ha vart värre iallafall. Tidsoptimist var jag innan jag åkte med så jag landande på besiktningen 2 min innan min tid :) Efteråt åkte jag och hämtade min syster och tillbringade lite kvalitetstid med henne. Vi var på profab och där hittade jag lite smått och gott till köket, sen var vi nere på Åmål och gick runt och kollade. Åmål har väldigt mycket trevligare affären än säffle tycker jag!


Kan förresten berätta att jag hittade min dröm väska igår och jag är jävligt sur för det för det än en väska som inte finns att köpa längre!!!! Hittade sen en liknande på väskshoppen i åmål men den ansåg jag vara för dyr för att vara en väska utan ngt speciellt märke så det fick vara. Sätter mitt hopp till att karlstad har en väska åt mej när vi nu kan tänkas komma iväg dit och ha tid till att kolla i affärer. Nästa måndag kanske?


10 dagar kvar till flytt...


Och inte nån som visste något bra sida att handla köksinredning på? Jag vill ha tips!


honeyimhome.se





 

Blev lite shopping, inredning alá 50-tals inspiration till köket och en oj två små "bonusar" till mej =) Vill verkligen få tag i mer burkar och dyl som går i samma stil till köket. 50-tal,retro.. Tavlor vill vi ha med. Nån som har nåt tips på någon bra sida???


Jag tror det blir en bra dag

Vaknade av att solen lyste så vackert på mej och jag var jätte pigg så bara att studsa upp det :)

 Igår fick jag goffen såld, till ett pizzabagare i stan. Herrn prutade och prutade och tillslut gav jag med mej och tänkte att det är lika bra att bli av med shiiiitbilen. Pizza herrn var väldigt trevlig och sa att jag och min kille var välkomna in på Torinos för gratis pizza när vi ville och då tänkte jag TUR att han jobbar på torinos för dit behöver vi aldrig gå ;) Eller kanske skulle hoppa dit och inkassera gratis pizzan innan han måste besikta bilen?
Sålde inte med däcken till bil så dom tror jag att jag ska slänga ut på annons dom med, kanske kan få en 1500-2000:-? Och så kan jag sälja tröskeln och bakluckan jag har och dom nya bromskivorna så har jag gjort mej några extra slantar på saker jag inte skickade med.  


Idag ska jag brässa ner till Åmål med 940in och se vad det kan gå för den på besiktning, jag måste byta lampor innan och jag drömde inatt att jag glömde att göra det och när jag kom till besiktningen var det enda anmärkningarna som var så bäst jag ser till att byta dom. Om jag är tillräckligt kunnig vill säga, men lampor har jag bytt förr så kan inte vara så totalt oteknisk att jag inte fixar det eller hur? Tanka bilen med etanol ska jag göra med och se om det funkar på CO halten, det har gått på andra bilar så hoppas det funkar på denna med.


Igår fick jag äntligen mitt Nelly paket och fasiken vad besviken jag blev för jeansen som jag hade längtat efter var inte med, deras lagersaldo var felaktigt. Grini som jag vet inte vad blev jag för hade verkligen sett fram emot dom! Sen trodde jag att hela världen bråkade med mej för när jag öppnade min senaste framkallning från Fuji var det bara 4 bilder med och hade beställt 50!!! Men det var rätt för resten kommer senare, var bara dom lite större bilderna som kom fortare än resten hur det nu kan gå till för dom brukar ju ta längre tid på sej och så kan man undra varför dom är så onödiga och skickar en del av betsällningen bara istället för att ta allt på samma gång?

Onsdag var det idag igen också så det betyder jobba kvällen. Imorn är jag ledig för att sen jobba hela helgen lång igen..

.....och nu var det dags att fixa morgonkaffe som jag bestämt tror ska drickas på uteplatsen för just nu är det sol där.



Måndag

Sitter och väntar på besök av Jessica. Är ledig idag :) Sitter också och drömmer om att jag skulle kunna ta mej iväg till hovfjället eller branäs en dag, det är totalt underbart snowboard väder nu anser jag!!
en måste inse att det är för tajt om tid innan flytt och säsongen är slut. :( Satsa på nästa vinter/vår istället vilket känns som hunda år bort..


Bild från förra året i Hovfjället, undrar vart resten av bilderna är? Hittar dom inte....



Blir trött på att försöka sälja min bil kan jag säga. Jävla ******** som ringer och anser att jag ska åka och jaga dom för vart det passar dom att kolla bilen och dom ska ha ett sista pris hela jävla tiden, visst ett sista pris är ju klart att man vill ha men tyvärr jag skänker inte bort bilen och för det priset jag begär kan man inte förvänta sej en felfri bil. Sorry folks! GAH! Dessutom vet jag verkligen vad jag ska ha för nästa bil, känns som jag har lust att bara skita i och ha bil för att jag inte vet vad för bil jag vill ha!!!!!!!!!!!! Shiiitbil.

 

Måste göra lite reklam för en sida som hjärtat hittade igår, ahh im in löve! Honeyimhome heter sidan, tänker inte skriva ut hela adressen för när jag gjorde det på inlägget om shoppingen igår fuckade det upp hela in lägget tills jag tog bort hela adresserna. Men tror det ska vara .se bakom :) Kolla här vad jag vill ha:


Lätt snyggaste kökshanddukarna :)

Cupcakes!

Snygga rosörhängen, hittade några plåtburkar med som skulle passa perfekt till köket så lutar nog åt en beställning så då kommer iallafall örhängena och kökshanddukarna följa med.. GILLA!

Nu ska jag återgå till att vänta, kanske slänga på lite kaffe och hitta nåt att plocka med. Underbar dag förresten måste jag tillägga, fönstren står öppna och jag har inte ens nån tjocktröja på mej. VÅR!


Förvandlingen

Köket :)

Före







Efter :)






Det är lite småsaker kvar med köket bara, lite lister och sådär men i det stora hela KLART! :)

Slänger med tvättstugan också, inte för att det är nån wow upplevelse men ;)



Väggen, mycket intressant. Men det enda som har hänt är ju ny färg och väggdekorer..


Nytt till nya köket

Det har visst blivit lite shopping idag :)


Nya gardiner och fönsterlampor från Jotex


Och utan tvekan charmigaste kaffe burken från systrarnasockervadd.


Dessutom hängde det med en ljuslykta till sovrummet från jotex och en doftgran till bilen från systrarnasockervadd.

 

 

Känner att det blir riktigt svängigt i stilen hemma. Men variation förnöjer visst är det så? Köket är och kommer bli ännu mera grymt det är då ett som är säkert! Sovrummet kommer bli mysigaste rummet, hallen är snygg. Vardagsrummet kommer nog också bli riktigt snyggt. Ja hela hemmet kommer bli grymt bara det blir klart. :)


Grannfejden

Igår när vi var vid huset kom en granne med hund förbi, jag och mamma stog ute och gubben hojtade och frågade om det var jag som bodde där. Ja! Så drog han surt igång och började gnälla&skälla på bilarna hur dom stog parkerade han var inte det minsta trevlig och menade väl nästan på att han skulle ringa polisen. Jag försökte i trevlig ton säga att det inte var lätt att få plats när vi var många där. Då får ni väl skotta säger gubben surt. Mamma frågar då om gubben äger vägen? Han skriker DU KÄNNER INTE MEJ! Nej fräser mamma tillbaka Men jag känner folk som känner dej och du gnäller ju på allt! Vilket antagligen  var en riktigt öm tå för gubben slet med sej hunden och försvann med raska steg. HAHA Undrar vad följderna blir? En granne som hatar oss innan vi ens har flyttat in? Hade aldrig sett gubben innan ens. Lite störande att han kommer och är otrevlig det första han är istället för att i en normal samtalston säga att han ogillar hur alla bilar står där och på så sätt kanske få lite respekt? Jag har noll respekt för en människa som är otrevlig mot mej, då vill jag hellre jävlas så kanske borde se till att det alltid står en bil i vägen? :)


Blev iallafall en heldag i huset igår, tvättstugan färdigmålad+städad, tage bort garderoben i badrummet och städat det klart, köket så gott som klart bara lite tak lister kvar. Sen plockade vi och ändrade om för att få vardasrummet grej fritt. Och mer???Hmm ja vi gjorde inga stora grejer igår men vi grejade ändå en massa. Ska ta med mej kameran dit idag och ta lite bilder :) Imorn får vi förhoppningsvis golvet slipat&lackat i vardagsrummet och sen ska det tapetseras och få tillbaka alla eluttag mm där så det blir klart nångång. 13 dagar kvar till flytt nu...

Åkte hem i normal tid igår för att mysa ner oss i soffan och kolla på Luftslottet som sprängdes. Den var riktigt bra men går inte att jämföra med boken för till 99% är alltid böckerna bättre!
Var förresten inne på filmbolaget innan vi åkte hem och där dök jag på Cherrycola, var bara tvungen att köpa en och testa dock har jag inte våga smaka än :) Fanns vaniljcola med men det är ju inget nytt men jag tyckte allt att vaniljcolan var god när den fanns.





Nu hade jag inget mer nytt att komma med, dagen idag ska bli i huset den med. :)


Pics









 

(det irriterar mej att datumet är fel på bilderna)


Effektiviteten själv

Igår var en sån dag då allt hanns med, jag var överallt och ingenstans. Både i Säffle och Åmål, soptippen, rännde runt i en massa affärer (och handlade minsann bara städmedel) käkade pannkakslunch hos mormor, var och störde Therese på jobbet 2 gånger, klippte mej såklart, var i huset där jag skottade snö och målade&städade badrum, hade besök av Jessica&Nova men sen hände det nog inte så mycket mer tror jag :) Jo kollade ju Desperate och var tyvärr lite besviken, det var ingen bra start på säsongen. :( Kollade även in det nya Cougar town, hej vad jobbig hon var!!!!! Men jag skrattade en del ändå.

Igår förundrades jag än en gång om hur skitigt kan man ha det hemma?? När jag sprejade väggarna i badrummet med cillit bang antog dom en annan färg. Man såg smutsen rinna ner längs väggarna och den vita trasan var grå och då kan jag säga att det är gången jag städar väggarna. Lär behöva städa minst en kanske två gånger till. Jag tycker det är svin äckligt att städa upp nån annans "skit". Piss all over toaletterna, incidenten med elementet i lilla toa och det ingrodda skitiga på det. uack!

Rent och fräscht?


Nu har vi förresten bestämt ett flytt datum, den lördagen den 20 bär det iväg och vi ska vara tre lediga bägge två och hålla på att greja. LÄNGTAR!!!!! Vill ni veta en sak till jag längtar efter med att bo i huset? Hemglass bilen! :) Den kommer på måndagar och det första jag ska göra är att köpa Sundborn punch, det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Jag har inte köpt/ätit hemglass sen jag var liten..







Idag ska jag jobba kvällen som varje annan onsdag, innan det ska jag till huset en sväng och ytterligare innan huset ska jag plocka här hemma. Min dag! Ikväll är det Greys anatomy, gissa vem som kommer att susa genom skogarna på vägen hem? SE UPP! haha
Förresten igår när jag/vi satt och kolla på Desperate så kom reklamen för Greys upp och jag tycker att den låten är så skön som dom har spelat och bara sa det - Den här låten är bra.
Ett par minuter senare börjar han spela den på datorn, har letat upp&laddat ner den till mig. Vilket jag tyckte var hur sött&snällt som helst. <3

Men jag måste ju slänga med bilderna från klippet med. Here comes before, självklart taget med mobilkameran så att inte bara håret ska bli bättre utan även bildkvaliten. Ni vet så där som man gör på tv.







Jag är nöjd :)


Shopping @ Nelly




 

Jag råkade shoppa lite förut, ett par enligt mej riktigt snygga jeans och två par kanske mindre snygga hipsters men jag gillar. :)
Ett tips bli ett fan av Nelly på facebook så får du 100:- att handla för. 


Sandras actionfyllda liv

Nu har man inte skrivit på ett par dagar igen har inte haft tid. Hela helgen har bestått av jobb&hus.


Fick mej en ganska hektiskt kväll på jobbet i fredags eller nej hektiskt är fel ord. Skrämmande kanske? Nej inte det heller men iallafall jobbade ju natten mellan fredag och lördag, det var en lugn kväll och jag var svintrött så gick och la mej direkt Lets dance var slut. Somnade nog på två sekunder för att sen få ett brutalt uppvaknande klockan halv tolv av att brandlarmet gick och det låter inte på smått vis. Herregud säger jag så jävla snabb har jag aldrig vart!!!Ur sängen och på med kläderna rusa ut och mot lägenheten som larmet kom ifrån för att konstatera att det var falsklarm, tillbaka in till personallägenheten och ringa 112 och meddela att det var falsk och sen skulle jag försöka få tyst på larmet men nej det stog still så det fick tjuta tills det kom två branmän och stängde av det. Kan bara konstatera att vilken jäkla adrenalin kick man får! Hjärtat slog nog tre dubbelt den närmaste timmen och en puls utan dess like. Trodde aldrig jag skulle komma i säng igen men vid ett låg jag i sängen och hade lugnat ner mej, för att återigen göra en flygande tur ur sängen och ut då det brakade till ute så jag trodde hela loftgången rasade. Men det var bara snö som åkte på plåttaket. Så igen "falsklarm" och det är jag glad för. Men det var ingen skön sömn den natten för jag sov väldigt lätt&oroligt. Kan tillägga att det rasade snö igen vid tre men då slapp jag rusa ut för jag visste vad det var. :)


Var ju förresten in med bilen på besiktningen i fredags och jag kan ju säga GLÖM ATT JAG SA ATT JAG SKULLE HA DEN KVAR! Jag letar febrilt efter ett nytt åk och sen åker min ut på blocket. Vilket skiiiiitbil! När vi var i garaget och grejade ramlade plasten vid bakskärmen av och det fanns liksom inte en frisk bit plåt under där. Rost rost rost. Jag köpte Karlssons klister och petade tillbaka plasten. Bägge fjädrarna bak är av och det är inget billigt projekt det heller plus all rost som skulle lagas som jag har anmärkningar på. Vi hade bara fixat bromsarna inför bes och när besgubben skulle köra upp på bromsgrejen med bilen kroka han i med tröskeln och den släppte cirka 30cm. Vad beror det på då? ROST igen. Bilen håller på att luckras upp.. :( Det är inte värt att laga den för jag kommer få stoppa mer pengar i den än vad jag någonsin kommer att kunna få tillbaka.


Med huset går det framåt iallafall, älsklingen har vart så duktig och kaklat i köket. Blev jättebra med tanke på att det är nåt nytt. Igår fogade vi och grejade, idag ska det kaklas lite mer över diskbänken för dit behövdes det en kakelkap och det ska hyras idag. Jag ska även göra mej en tur till soptippen med alla frigolit bitar vi har all over så man får lite plats igen. Helgen ska bli en hårdhelg i huset! Vi ska tillbringa många timmar där då. Tänkte även bjuda in mamma till källaren :) Nästa helg flytt med lite tur?????? Koskela kommer på måndag och slipar vardagsrums golvet och har vi vart flitiga kan det hända att vardagsrummet blir tapetserat i helgen. Ska btw ringa skaderegleraren på folksam idag ang altanen, pratade med Benny igår och vi har husextra försäkring så det borde gälla. Håll tummarna! :)


Idag ska jag klippa mej!!! Men har ingen fin färg på håret, grinar över att jag hade skitsnygg färg under helgen. I lördags slängde jag i en blond på det röda och det blev verkligen rött rött rött och jag var så nöjd med färgen bortsett ifrån det faktum att syftet med blondering var att avfärga. Men var ju tvungen att ha i en röd för att få bort utväxten så nu är jag vinröd igen. Hej vinröd jag har inte saknat dej! 


Nu ska dricka x antal koppar kaffe, peta på mej lite såndär makeup så jag kan ta ego pics efter klippningen, åka till stan och hämta skräp, till tippen och så tar jag en sväng förbi mormor i åmål när jag ändå är nära och sen klipper jag mej klockan 14. Jihaa! Eftermiddagen sen blir såklart i huset. Och ikväll!! Tada, trumvirvel!! 21.00 på kanal 5, förbjudet att missa.




RSS 2.0