Hej fredag

Nu är det helga, jobbhelga för min del. En ganska okej helg,eller tidsmässigt är mina andra helger bättre men just denna gången är jag ledig måndag efter byten så från söndag klockan 14 till onsdagen är jag ledig igen. Det behövs :)

Älsklingen ligger hemma med magsjuka han, tänker tro att det inte på nåt sätt skulle vara smittsamt och jag inte har EN chans att få det. Rotade fram spriten innan jag ens klädde på mej imorse. Sprita sprita sprita så håller sej bakterierna borta. Handsprit är bra grejer det.

Sitter och tycker att det känns lite jobbigt att jag måste ta bilen sen, men han hade fått till uppdrag att köpa 10kg kattsand förpackning och eftersom han är sjuk blir det mitt mission istället och det är inte okej att gå en 40 min promenad med 10kg kattsand särskilt inte eftersom dom inte är vidare bra att bära heller. Kunde ju köpa en liten men det är 6kg det och misstänkligen ganska slitigt det med. Nej bilen, blä! Hans bil med som man måste sitta och kolla på en stund innan man stänger av. Jag vet inte vad man kollar på så brukar säga -Säg till när jag har kollat klart! Och egentligen kollar man inte på nåt utan det är nåt med turbon men enligt mej kollar man för det är så det ser ut. Kan ju förresten tillägga att jag är redigt förbannad på idioten som har min bältesspännare och inte skickar den!!!!! Hans fel att jag har körförbud,idiot! Vågar inte ge mej ut i stan med bilen som det är nu, var ingen fara att smyga "bakvägar" till Nysse igår men i stan..Nej...


Men en bra sak är att jag tar svängen om granngården och hämtar min krukor, äntligen får dom komma hem dit dom hör hemma. Kul för dom va? Tror även jag ska ränna runt allmänt på stan, kan ställa bilen och springa runt så har jag rört på mej lite iallafall. Solningen får det allt bli också och så vet jag att det finns burkar som väntar på mej på Önska, kakburk&the burk i samma som kaffeburken vi redan har.

   

Visst är dom fina?

Nu ska jag hoppa vidare massor att göra, elda i pannan så jag får dusch vatten,gå ut och leta reda på katten som jag slängt ut,betala räkningar och leka med dammsugaren.


Kommentera
Postat av: Anonym

Finns även på www.systrarnasockervaddd.se

2010-03-31 @ 17:58:23

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0