Buzzar Oral-B

 
Kommer ni ihåg buzzador? Var jättelängesen jag var med på nåt där men nu kom jag med i en tandkrämskampanj så häromdagen landade ett stort paket med 1 tandborste och 2 tandkrämer till mej och 14 småtuber att dela ut till vänner och bekanta. Nån som vill vara med och testa? Hojta till isåfall :)
 

Söndag

 
Usch vad trött jag var imorse, mitt halsont har stört min sömn i natt. Dock ganska skumt att det inte blir nåt mer än bara väldigt ont i halsen? Skumt men bra jag är väldigt glad om jag slipper ha nåt mer än så.
 
Gick ut en sväng här i förmiddags och grejade litegrann, Wilde åkte kana och satt på 3 hjulingen och jag ägnade 5 minuter åt rabatten här utanför. Torkade damm i bilen med så den blir lite fin igen. Denna veckan är det meningen att den ska rulla igen. Tid bokad på Toveks bil på torsdag och på lördag är besiktiningstid bokad. Håll tummarna nu! :)
 
Gick in på skatteverkets hemsida idag och kikade lite, glada besked där och nu drömmer jag mej bort vad jag ska göra med återbäringen. Tatuering är nr 1 på listan och sen funderar jag på om man skulle rulla mot Ullared eller köpa en sittvagn till Wilde också? Lutar mest åt en vagn faktiskt, vill ha en ny svart Brio sitty till han. Ångrar mej som bara den att jag inte köpte en på mässan för där kosta dom bara 995:- Men det är så dags nu de att komma på det. Har dock hittat en nu för 1500:- och då får man med ratt på köpet :) Vill egenligen ha en som inte har tyg korg under utan stål men det verkar inte finnas. Bara hittat en cresent som har det och den är i samma modell som Scootern vi har så ingen större ide med det. 
Och för att återgå till nr 1 på listan så undrar jag vart ska man tatuera sig nu? Nån som är bra på old school ska det vara fast det kanske dom flesta är? Tips vill jag ha iallafall. :) Är förövrigt sugen på göra 2 tatueringar, har hittat en som jag ska göra på ena överramen sen vill jag göra en Wilde tatuering också. Hans namn och stjärnor runt.
 
Denna vagnen är det jag funderar på. :)
 
 
 
 
 

Lördag kväll

 
Vilken välbehövlig ledig dag detta har varit. Tog en sväng på stan förut, var till granngården och köpte stora backar så jag skulle kunna röja undan alla Wildes urväxta kläder och få ner dom i källaren. Dessvärre räckte inte backarna långt så det måste köpas minst 4 stycken till. Skönt att få plats i skåpen uppe iallafall, lite dåligt med förvaring här tyvärr. Men med lite ordning i källaren med hyllor och backar kommer det bli så mycket bättre :) Har även rensat ur och slängt en massa skit, alltid lika skönt det. När vi var på stan blev det en sväng in på lindex och kappahl också och jag fick mej lite nya underkläder och en foundation. :)
 
När vi kom hem blev det en massa besök, först kom pappa och Ingela med ägg till Wilde. Sen kom Ewa och Gullbritt hit och även dom hade ägg till Wilde med sig. Maria kom förbi med, hon lämnade ägg häromdagen hon men hon hade med sig en påse saker efter Markus som Wilde fick. Det var bland annat badlakan med Nalle puhs Tiger på och ett påslakan set med Byggare bob. Mycket uppskattat av både mej och Wilde kan ja lova :) Senare kom våran goa granne förbi med och lämnade ett ägg till Wilde. Så himla snällt! Grejade ett par timmar uppe med allt möjligt sen däckade Wilde på soffan och väcktes en stund senare av att mamma kom hit och hälsade på. Med sig hade hon en påse godsaker till Wilde. Han blir allt så bortskämd så. Blir till att gömma stora delar av godiset nu när han sover. :)
 
Jag har släppt på mitt godis förbud helt nu i påsk jag, jisses vad gott det är att få äta lösgodis och hur jävla mycket godis jag vill. Nya tag på måndag då återgår jag till godisfritt liv! :) Är fan så nöjd med mig själv att jag varit så himla duktig och låtit bli godis så länge för jag är en riktig godis gris annars.
 
Nu ska jag plocka lite till och hänga en massa tvätt sen blir det nog ganska tidigt i säng för fy vad jag är sliten.
 

Påsken

 
Denna veckan har bara försvunnit, inte hunnit med nåt känns det som. Nu är det iallafall påskafton, jag har ledig helg. Skönt det! Men det blir en kort helg eftersom jag slutade 22,30 igår, valde att göra en delad tur igår dels för att få lite extra timmar och dels för att tjäna några extra kronor storhelg :) Elmia burkar vara stadiga påsk firandet men inte i år, knappt nån som åker dit och jag orkade verkligen inte göra nåt alls så ska bara vara hemma med Wilde jag.  Pappan i huset är på väg till Lidköping han och vi här hemma ska ta en tur på stan sen och kika och sen tror jag både Wildes faster och pappa&Ingela ville träffa Wilde idag. Tror ungen kommer att bli gräsligt bortskämd med massor av påskägg. Av moster fick han ett Disneys bilar ägg fullt med godsaker, av sin faster Maria fick han ett fullt i godis. Av mej fick han ett fullt med olika disneys bilar grejer och pez.
 
Imorn ställer vi om klockan med, jag kan inte förstå varför vi ska hålla på och ställa fram och tillbaka hela tiden? Man blir ju bara alldeles förvirrad fast jag hoppas iallafall att denna framställningen ska innebära att Wilde sover lite längre igen för de senaste 3 veckorna har han studsat ur sängen innan klockan ens varit 6. Så drygt! Mycket bättre att sova till 7-7,30 tiden iallafalll....  
 
Förkylda verkar vi vara på gång att bli igen också, tack för den liksom. Diverse förkylnings symptom på alla 3, jag har gräsligt ont i halsen jag och Wilde både hostar och snorar. Orkar inte mer förkylningar nu, fått nog av det! Men vi får väl igen för alla månader av friskhet :/
 
 
 
Wildes fina ägg!

Tax free shopping

 
Handlade en hel del kul på tax freen på båten, det blev en parfym, converse och lite alkohol till mig. Godis i sann disneys bilar anda till lillhjärtat och hjärtat fick ett flak med Gin longdrink eller vad dom nu heter :) Köpte 2 olika likörer till mej, den ena kunde man ha till glass och grejer. Kan nog vara lite kul att testa. Den andra kändes lite som rosa panter fast spritigare, säkert skitgo med mjölk till :)
 
 
 
Gissa vad jag är nöjdast med då? Inte så svårt kanske :) Allt är inte så himla billigt för godiset betalade jag nog överpris för egentligen med alkoholen var aningens billigare. Parfymen kostade 130:- och är ändå en Jessica Simpsson :) Conversen gick lös på 635:- och kostar annars 799:-. Tax free är allt kul det. :)

Ålands kryssningen

 
 
Har tillbringat många härliga timmar med ett gäng roliga kommunalare, festen började redan innan Vbro och slutade hemma i Säffle igen. Har skrattat så jag fått ont i magen och haft jätteroligt även om varken franska veckor på båten eller Arvingarna är min grej. Varit så himla kul att vi varit ett stort blandat gäng och jag har haft både mina nuvarande arbetskamrater och ett gäng gamla som jag saknat som bara den bara för att det är så roliga härliga människor runt omkring mig . :) Shoppat loss i tax free, ni ska få se sen när jag laddat in bilderna på kameran och druckit massa goda rosa pantrar, druckit bacardi breezers i hytten och att inte förglömma ätit en förjäkla god frukost buffe även om jag knappt var vaken när det var dags att gå dit. ;) Däremot var buffen på ditvägen ingen hit, franskt skulle det vara och helt ärligt är inte det franska köket min grej iallafall, bläckfisk, senap/rödvinssåser konstiga tillsatser i allt. Och på det flottiga prinskorvar och köttbullar, uäk! Men dom små gröna macaronsen på efterrättsbordet var inte fy skam iallafall :) Inte sista gången jag åker på kryssning iallafall, ska allt se till att vara framme och anmäla mej nästa gång det är dags och sen skulle jag allt vilja komma iväg på en Rock at sea kryssning med för det lär vara grymt kul de!
 
Mina buss och hyttkamrater i sitt esse, blev visst mest Angeliqe på bilderna men det var nog hon som hade mest tokigheter för sig också ;) Annars vart det dåligt med bilder och det var allt lite synd de. Förövrigt bara älskar jag min jacka har bott i den på resan, tur att den inte passade dig Älskling. <3  :)
 
 
 
 
 

Nya converse

 
Lite morgonshopping piggar alltid upp eller hur? Nyss beställt ett par nya converse, denna gången blev det röda med stjärnor på. Men dom skulle inte komma förrens 10 april, åh vad tråkigt att vänta.. Förresten vad ska man egentligen göra med sina utslitna converse? Visst slänga känns ju som ett bra alternativ men änsålänge har mina gamla hamnat i en låda uppe. Det känns fel att slänga bort skor som ändå kostar såpass mycket och som man tyckt så mycket om så istället har dom hamnat i lådan, tänker att nån gång kanske jag vill ha dom eller dom eller dom fast dom är trasiga........ Idag ska förövrigt ett par till hamna i lådan. Mina gamla svarta för nu är det dags att plocka fram dom nya jag köpte för ett tag sen. :) 
 

Lördag

 
Började dagen med en liten sovmorgon, vaknade dock ganska tidigt ändå men det är skönt att veta att man inte måste studsa upp direkt. Dök på datorn direkt jag kommit ner och fortsatte jakten på en bil, det gick utför när jag tillochmed kollade på en Peugot och undrade om det kunde vara nåt. Näh nu blir det laga min Passat till vilket pris som helst. Känns som ett bra beslut :) Vi tog en tur till Karlstad och brände några tusen på biltema istället för att åka och leta efter nån bil. Åkte även förbi Ikea och brände ett par hundra när vi ändå var i farten, ljus, lampor, batterier och andra såna där bra och ha saker hamnade i påsen.
 
När vi kom tillbaka till Säffle blev vi ute nån timme i det härliga vädret, hjärtat fixade med min bil och Wilde "hjälpte" såklart till. :) Våran goa granne kom förbi när vi var ute och hade köpt kinderägg till Wilde. Det tyckte jag var gulligt gjort :) När vi kom in började jag packa lite smått så det är nästan klart, tvättat lite och plockat lite. Har nyss ätit god mat som hjärtat fixade till. Insåg precis att klockan är ganska mycket så blir väl inte uppe mer än en timme till. Måste ju vara pigg imorn så man orkar med kryssningen, hoppas det ska bli ett roligt dygn på vift iallafall. Inte varit på kryssning sen jag och Jessica var på pensionärskryssning så detta kan ju inte bli värre iallafall ;)
 
Fototgraferade ju Wilde på barnmässan igår, fick länk till iblderna förut och detta blev resultatet:
 
Våran fina unge ♥

Fredag

 
Ursäkta frånvaron, jag har tydligen inte haft tid att sitta här. Denna veckan har sprunigt iväg men ack så trevlig är den. Jobbat måndag till torsdag och igår gick jag ÄNTLIGEN på min efterlängtade långledighet. Igår var vi på Medis och såg Queen föreställningen Keep yourself alive. Den var bra, första akten var jag kanske inte helt imponerad men dom levererade absolut i andra akten. :)
 
Idag startade dagen alldeles för tidigt, Wilde är inne i en väldigt morgonpigg period nu tror jag bestämt. Gäsp! Jaja vi hann med allt och lite till innan det var dags att rulla mot Karlstad och barnmässan iallafall. Jag och Emelie ville ju satsa på att få goodiebagen som delas ut till dom 100 första så det blev drygt 35 minuter i kö innan dom öppnade och visst fick vi våran goodie och den var värd stunden i kylan :)  Väl inne på mässan blev vi ganska fort fullpackade med massa gratis saker. Efter 2 timmar där inne var vagnen så full att inte Wilde fick plats i den ;) Köpte även lite små saker till mässpriser. Det blev en medicin plåtburk, en frän tshirt till Wilde, blixten ballong och schmapo/balsam och balsamspray som köptes resten fick vi :) Fotografering hanns med också, i år blev han inte rädd för fotografen Wilde så det blev nog ganska bra bilder. Avslutade dagen på Bergvik där jag köpte en flaska med blixten till Wilde och en stor necessär till mej för det behöver jag ha när jag åker på söndag.
 
Imorn är det lördag och jag hoppas på att komma iväg och kika på nån bil. Letar och letar men ja det är inte det lättaste, men vem vet kanske dyker det upp nån?
 
Nu blir det bildbomb från dagen sen ska jag ha fredags mys med mig själv tydligen om inte hjärtat mitt kommer hem från garaget snart, tror kvällen får tillbringas framför play. Har massa bra tv att ta igen, The following sen i tisdags och Revenge&Criminal minds från igår. Naturgodis till det, tog en liten promenad till Netto förut och köpte lite gott.
 
Wilde tyckte att det var jättekul att träffa solen, och brandhatten blev en favorit direkt han fick den. Skulle inte ens ha mössa. Provsitta bil fick han göra med, nöjd kille.
 
Dagens inköp :)
 
Dagens gratis :)
 
 

Söndag

 
Hade en trevlig kväll igår, satt ute hos Sandra och drack lite och tjata en massa och sen blev det en tur med 65an på stan. Ganska dött ute och förbannat kallt, usch vad trött jag är på vinter och kyla nu. Vet att det bara är mars men denna vintern har varit så lång nu vill jag ha vår! Avslutade kvällen ganska tidigt med mat på Säffles sen åkte vi hemöver. Hemma redan vid halv 2 och kröp i säng.
 
Vaknade onödigt tidigt imorse men pigg, huh var jämt livrädd för att bli så bakis som sist men det gick ju fint att inte bli det. Har suttit här i soffan under filten ett bra tag nu. Saknar ihjäl mej efter mina hjärtan, så tomt här hemma utan dom. Blir att hämta lillhjärtat tidigare än tänkt och så ska vi åka in på Ica och köpa med oss godsaker och bara mysa hela eftermiddagen har jag tänkt mej och senare ikväll kommer stora hjärtat hem med. <3 Tror jag ska ta ett ryck och städa här hemma innan Wilde hämtas iallafall, gott att ha det gjort. Imorn är jobb som gäller igen, jobbar 4 dagar denna veckan sen tar jag långhelg. Åh så jag längtar, fredagen när det blir Karlstad med min fina vän och våra goa ungar. Lördag bara ledigt och då är det både familjedag här i Säffle och barnloppis i Åmål så får se om man går på nåt av det och söndagen drar vi på kryssning med Kommunal. Tog tisdagen som en extra dag ledigt också. Denna veckan ser jag fram emot, enda lilla tråkiga är ett besök hos tandläkaren på onsdag som förstör lite i en annars så fin vecka.
 
 
 
 
Gårdagens Sandra

Lördag

 
I torsdags var det som tidigare sagt dags för meandi visning, det blev en trevlig stund med tjejerna, fika och ungar som härjade&hade kul. Handlade en tshirt och mössa till Wilde. Hittade en så fin tröja till mej och den satt skit bra, dessvärre skrämde prislappen bort allt som var bra. Tråkigt men så är de. Jag fick iallafall fina sweat jeans till mej i värdinnegåva och det är jag nöjd med. :) Tack alla som kom! :)
 
Igår avslutade jag min 8 dagars jobb period med ett kortpass på jobbet, så skönt att vara ledig 2 dagar nu. 8 dagar på raken inklusive rejäl förkylning har märkts, uh så trött jag varit. Igår hade vi fredagsmys på Harrys, åt god mat och bara hade det lite extra lyxigt. Wilde skötte sig fint med tanke på att det var första gången han åt ute på en riktig restaurang. Innan har de bara varit typ hamburger/pizza ställen han varit med och ätit på. Alla barnen får dessutom nallar där på fredagar och det var en nöjd kille som gick därifrån med nallen i handen. :) Väl hemma sen var det dags för fredagsmys framför tven men snark sa tydligen jag och somnade gott vid 21.
 
Idag drog hjärtat mitt iväg på Rock at sea, kul för han det :) Själv har jag tillbringat dagen med syster och Wilde. Varit på loppisen på medis och det var iallafall en nöjd kille som åkte därifrån. Han hittade en Nalle puh åkbar bil som han tydligen skulle ha eftersom han helt enkelt tog fram den, satte sig på den och började åka. 50:- gick den lös på så den kunde han gott få tyckte jag och betalade snällt ;) Förutom det så fick han en stor plastbil, en lastbil och en tshirt med blixten och gänget på. Jag hittade ett fint iphone ska till mig för 5:- som jag köpte. Kul med loppis. :) Hemma sen färgade vi mitt hår så nu är det fint igen. Snart ska Wilde köras hem till faster Ewa och jag ska göra mej redo för en kväll med flickorna. Bär av ut till Sandra och senare är det tänkt en tur till 50s. :)
 
 
 
Fick tydligen bli bilder på rad här, gick inte att få dom brevid varandra. Köpen från meandi är det iallafall + mina gåvobyxor. :)
 
 
 

Till Wildes rum

 
Spanade in senaste nyheterna på HM och detta bara måste inhandlas till han. Synd bara att det inte fanns gardiner eller metervara också. Men bara sängkläderna duger långt, så tufft till biltokig kille. :)
 
(bilderna lånade från HMs hemsida)

Onsdag

 
Nu är jag riktigt trött på att vara "sjuk", håller på att hosta ut och in på lungorna. Tack vare hostan har jag knappt nån röst, rubbad nattsömn, en sönderig hals som bränner och härlig huvudvärk. Att överhuvudtaget andas utomhus är en pina, kan aldrig minnas att det gjort så ont att andas ute annars när jag varit sjuk? Har varit en lång arbetsvecka detta tillsammans med sjukan men nu räknar jag ner med 2 dagar kvar innan jag får vila lite. Eller snarare förhoppningsvis är jag jättefrisk för jag har inga planer på att vila i helgen egentligen.
 
Imorn är det dags för mej att ha meandi visning också, det ska bli kul att få huset fullt i brudar och barn. Jag har laddat upp med en massa godsaker och imorn ska jag göra min dundergoa hemgjorda ost att bjuda på också. Mums! En massa inbjudna och jag hoppas dom flesta kan komma. Är vi 8 stycken eller fler imorn kommer jag att få ett par asnygga mjuka jeans i gåva. Åh vad jag vill ha dom!
 
Förresten så är audin lagad nu, så skönt att veta att åtminstone en bil går som den ska. Men jag spanar fortfarande efter en bil till, hoppas det ska dyka upp nån bra snart! Har mest kollat efter golf4, audi a3 och passat än men nu spanas det även en del på volvo. Dock är deras sedaner runt årsmodell 98-00 inte det vackraste så då får det bli en kombi till istället. Spännande detta, nya bilar är kul (så länge dom går som dom ska alltså)! :)
 
Näh vet ni vad, nu ska jag hosta vidare här i soffan samtidigt som jag kolla innan mästerkocken och det följs av Greys sen. Onsdag tillhör bra tv kväll dagarna det.
 
 
 
 
 
 

Måndag

 
Måndag idag, en väldigt kall start på veckan vill jag nog påstå att det var. Jag vill ha det varmare, så himla trött på att frysa nu. Har inte denna vintern varit otroligt lång?
 
Har iallafall jobbat 7-16 idag och sen när vi kom hem blev det en svängom med tvätt och så lagades det till Chicken thai wok och nudlar. Mums! Tog himla lång tid och lägga Wilde ikväll så han har nästan nyss somnat och jag sitter här nu i väntan på att det ska bli bra på tv.
 
Hade förresten fårr ännu ett presentkort på skopunkten i brevlådan idag. Presentkortet har jag fått genom m3 panelen och jag har 4 stycken i plånboken nu. Gissa om jag och Wilde ska köpa oss en hel hög skor nästa gång vi har vägarna förbi karlstad? :)
 
Näh ska ta en snabbsväng förbi blocket och kolla på bilar nu sen blir det Familjen annorlunda :)
 

Helgen

 
Skrev ju i fredags att jag hade trott att jag skulle bli sjuk men inte alls blev det, det fick jag igen för kan jag berätta Vaknade natt till igår med halsont, huvudvärk och ont i kroppen. Under eftermiddagen på jobbet igår kom febern krypandes och jag låg däckad på soffan mer eller mindre hela eftermiddagen&kvällen igår. Övervägde att inte gå till jobbet idag men med tanke på att jag aldrig stannat hemma för vanlig förkylning förut så var det banne mig inte dags nu heller hur risig jag än kände mig imorse. Piggnade till under dagen och undrar nu vad ont jag gjort som förtjänar att bli snorig igen och med det även behöva gå runt mer rödnäsa igen? Hade ju precis återhämtat mej från snoringa som gav sej i tisdags. Suck! Hostar gör jag nu med, retlig rivig hosta. Jaja nu är det iallafall bara och hoppas på att jag inte smittar Wilde. Det skulle vara så himla trist! Eller hjärtat som ska på kryssning till helgen, det skulle heller inte vara kul.
 

Idag har jag iallafall roat mej med att söka massa ledigt så nu är allt jag tänkt mej och vara ledigt sökt eller bortgett, blir långledigt nästa helg i samband med barnmässan och kommunal kryssningen. Sommarsemestern är sökt och även julledighet. Haha upptäckte att jag jobbade jualfton på schemat så lika bra att vara ute i god tid med föräldraledighets ansökan ;) Ska bli himla gott med långledigt nästa helg iallafall, och jag ser framemot både mässan och kryssningen. :)

 

Nej nu ska kjag förbereda maten tills hjärtat kommer hem, blir potatis, pannbiff och sås idag. :)

 

 

 

 

Fredag

 
Fredag it is, fast det kvittar denna veckan eftersom jag ändå jobbar så inget fredagsmys här inte. Längtar tills nästa helg när det är ledigt istället. Har tillbringat morgonen med att sitta och drömma mej bort på blocket och hoppas på en ny bil. Hittat några fina, hoppas man ska kunna köpa också :) Passat sedan och Golf 4 spanar jag mest åt för det vet jag vad jag ska kolla efter och har hittat ett par godingar. Drömmer samtidigt om att få köpa massa nya kläder, köpa nya grejer till hemmet vårat så vi blir någorlunda klara med renovering inne iallafall nångång....... Jag vill så gärna!  
 
Uh igår var allt en seg dag, jag var så himla trött. Somnade med Wilde på soffan vid 4, somnade när jag nattade han vid 8 och sen tadaa gick jag och la mej 10 minuter efter jag hade vaknat igen. Trodde nästan jag skulle gå och bli sjuk för i onsdags kände jag mej inte alls hundra heller, mådde konstigt, var trött och hade ont i kroppen. Men idag känner jag mej som mej själv igen. Skönt de :) Förutom att jag har sovit för mycket, tagit det för lugnt och med det blivit skrot i ryggen. jämna plågor ska det vara. För mycket eller för lite så får jag ont.
 
Nej nu ska jag faktiskt försöka få nåt gjort här hemma, det behöver både städas,plockas och tvättas ännu mera. Kan inte förstå hur det kan bli så himla mycket tvätt? Hur det blir stökigt förstår jag för det stavas Wilde och det stavas katter. Men när skitade vi ner så mycket kläder? Ibland känns det som man lika gärna kunde flytta ner i tvättstugan.
 
 
 

För att jag är bra

 
 
Idag är jag nöjd med mig själv, vid nyår lovade jag mej själv att jag skulle se till att gå ner i vikt. Hade ett mål då och idag var dagen då jag nådde mitt mål. Jag har gått ner hemska hemska 13 kg sen nyår. Vad hände där? Hur kunde jag låta det hända? Nu har jag iallafall gjort nåt åt det och det är jag väldigt glad för. Har inga hemska före och efter bilder, inga mått men jag har vågen och den har pekat stadigt neråt dom här månaderna. Nu undrar jag dock om jag är nöjd? Jo nöjd med vad jag åstadkommit men jag tar väl ett par kilo till när jag ändå är i farten tror jag. Hur har jag gjort då? Till viss del med måltidersättningar, framför allt frukost och lunch målet men annars ätit som vanligt och inte alltid nyttigt heller faktiskt. Jag som var en riktig godisgris har inte ätit nåt godis, knappt nåt fika, ingen dricka med socker i utan det har varit vatten att dricka och på sin höjd lite cola zero eller pepsi max på helgen. Absolut ingen småätning. Druckit massa extra vatten och gått mycket. I lördags var jag så himla nöjd när jag kunde ha min fina skjorta igen, ändå sen jag fick Wilde har den suttit alldeles för tajt i armarna men i lördags bestämde jag mej för att testa den och den satt precis som den ska. Nackdelarna är att nu måste jag handla en massa nya kläder, fast å andra sidan är det väl ett kärt bekymmer ;) Baslinnena sitter fladdrigt, hipsterna/boxerna sitter inte alls åt runt rumpan som dom ska och bhar behöver jag köpa med en 5a mindre i måttet runt. Vanliga kläderna funkar ett tag till då det mest är leggins och långa tröjor/toppar jag kör med. Jeans har jag å andra sidan krympt i istället så nu har jag flera par jeans att använda också fast jag inte gillar det allt för mycket, leggins är så mycket skönare. Får snart bli storrensning i garderoben igen iallafall, bort bort med allt som aldrig mera ska passa mej. Lovar aldrig mera! :)
 
Och när jag ändå är i farten med att vara nöjd med mig själv kan jag berätta att jag fick en utmärkelse på kommunals årsmöte igår för att ha visat framfötterna som arbetsplatsombud och jag fick en superfin bukett med tulpaner och ett presentkort på Harrys. Så himla kul! Då blev jag glad :) Förövrigt var det ett trevligt årsmöte och det bjöds på jättegod mat. Tycker absolut att fler skulle engagera sig och se hur trevligt det kan vara på alla möten, utbildningar m.m :)
 
Idag har jag veckans enda lediga dag, denna ska inte tillbringas på nåt speciellt sätt. Känner inte för nåt idag men det kan ju ändras framåt dagen så vi kanske åtminstone drar ut en sväng och tar en promenad eller så. Vara ute på gården går ju tyvärr inte för all is. Frågade Wilde vad han ville göra och han svarade jätteglad, tomten och paket. Men näh vi firar inte jul idag inte. :) Imorn drar jobb helgen igång och sen går det nog i ett fram till nästa helg så. Hoppas det ska bli ordning på nån bil i helgen men hinns nog inte med att få grejer innan tyvärr. Jag vågar inte ens köra audin nu för jag är rädd att jag ska bli ståendes nånstans, speciellt på kvällarna. Ny bil vill jag ha nu, fy för disse bilerna dom ska bara gå och gå. möjligtvis kan dom få behöva lite vatten, en skvätt olja eller en dunk spolarvätska ibland annars inget mer!
 
Wilde med sina kaniner, den rosa har fått namnet bebisen och den är en väldigt viktig kanin den. Ska vara med när han sover och myser.
 
Mina fina tulpaner i min nya fina vas som jag wrappade på hemtex och endast fick betala 29:- för.
 
 
 
 
 

Dagarna springer iväg

 
Lördagen blev en riktigt lyckad kväll, jädrar vad kul jag hade! Bra folk, Harrys var för en gångs skull riktigt roligt,  Drängarna levererade, bilen fint gick hela kvällen. Ja det bli nog inte bättre än så! Landade hemma nångång runt 4 kanske? Enda minuset med kvällen var väl att jag fastnade i en fjäder i sätet och färstörde mina fina nitleggins, skit! Försöka sig på att sy eller köpa nya är frågan?
 
I söndags fick jag dock veta att jag levde, fy fasen. Jag blir ALDRIG bakfull men hej vad dålig jag var i söndags. Lyckades inte släpa mej ur sängen förrens klockan var 2, illa! La mej igen halv 9 och kände mej inte alls hundra igår morse. Trött som få. Men det var de värt. :)
 
Igår jobbades det 7-16, sen hem och fixade lite mat och sen hamnade vi framför tv resten av kvällen. Idag ska det jobbas kväll, hade inte varit fel att sova nu på morgonen men Wilde hade som oftast inte samma tanke som mej så det var bara att vakna det strax efter 6. Håller på och tvättar nu, sen ska Wilde lämnas till dagis vid 11. Får bli promenad dit. Hjärtat mitt kommer hem på lunch och när han åkt till jobbet igen ska jag städa övervåningen innan jag får sparka iväg mej själv mot jobbet. Det var denna dagen det, redan tisdag kände jag förövrigt? Och redan 5e? Snart helg igen känns det som.
 
 
 
 
 

Lördag

 
Lördag idag och det gillas stort. Väntar på att klockan ska bli lite mer nu så syrran kommer hit då blir det en tur på stan, bolaget ska få sig ett litet besök och så ska vi åka till Wildes faster Ewa och rasta vovven. Får se om bilen tar oss dit vi ska bara, skulle ta en sväng till Erikhjälpen och bilen gick som skit, tänk dej hackandet som blir när man kör på för hög växel? Så gick bilen hela vägen fram och hem igen. Typiskt att den bara ska gå som konstigt och göra konstiga grejer när jag har den med? Och nej så jävla illa kör jag inte så det skulle bero på mej!
 
På erikshjälpen fanns inte mycket att ha som vanligt, men Wilde lyckades och hitta en rosa Ninni på en hylla där. Ny som tur var för ungen gav sej inte utan han skulle ha Ninnis bopis. (kompis). Haha rosa ninni och blåa ninni har kramats, skakat tass och kramats med konstant sen han fick tag i den. Han är verkligen bara för go nu Wilde, det händer så mycket och han säger så mycket hela tiden. Samtidigt visar han prov på ett sjuhelsikes humör och envishet med, trots är det väl kanske det kallas?
 
Nu ska bäste maskinen få fixa en kopp kaffe till mej och sen får vi väl hitta nåt att fördriva tiden med så klcokan blir 12 nångång.
 

Helgen

 
Efter 8 dagar på raken med jobb satt det fint att ta helgen idag, har varit en vecka med jobba varenda dag, en massa motion och härlig sol. Visst blir allt lite roligare när solen lyser? Det tycker iaf jag, och kan lova att jobba blir så mycket bättre med fint väder också för usch för att behöva ut i kyla och annat dåligt väder. Näh då är solen så mycket bättre. I onsdags hade jag verkligen vårkänslor, blev ett riktigt röj här hemma med dörrarna öppna och soffans alla kuddar åkte ut på vädring. Jag får lust att ändra om här hemma, jag vill ha massa hårliga våriga blommor och nya kläder/skor. Men det får man ta som det kommer det, blir inte så mycket med vare sig det ena eller andra just nu men man kan vilja iallafall. :)
 
Ledig helg var det iallafall som gällde, inleder den med tacos och tv kväll tillsammans med hjärtat mitt och fortsätter den imorn med en dag som ska tillbringas med syrran och Wilde och sen en kväll som ska tillbringas med fina tjejerna, fest och för första gången på 100 år bär det av till Harrys. Drängarna spelar och det kommer förmodligen vara mycket folk ute. Premiärtur för i år med 65 och syrran bakom ratten med, härligt!
 
Kolla detta härliga kakmonster då? Långa armar och en mamma som inte tänkte till riktigt när hon ställde undan kakburken resulterade i detta. Behöver jag tilllägga att det var nystädat golv också? Som inte var städat så länge med alla dessa kaksmulor.....;)
 
 

RSS 2.0