Lördag

 
Lördag idag och det gillas stort. Väntar på att klockan ska bli lite mer nu så syrran kommer hit då blir det en tur på stan, bolaget ska få sig ett litet besök och så ska vi åka till Wildes faster Ewa och rasta vovven. Får se om bilen tar oss dit vi ska bara, skulle ta en sväng till Erikhjälpen och bilen gick som skit, tänk dej hackandet som blir när man kör på för hög växel? Så gick bilen hela vägen fram och hem igen. Typiskt att den bara ska gå som konstigt och göra konstiga grejer när jag har den med? Och nej så jävla illa kör jag inte så det skulle bero på mej!
 
På erikshjälpen fanns inte mycket att ha som vanligt, men Wilde lyckades och hitta en rosa Ninni på en hylla där. Ny som tur var för ungen gav sej inte utan han skulle ha Ninnis bopis. (kompis). Haha rosa ninni och blåa ninni har kramats, skakat tass och kramats med konstant sen han fick tag i den. Han är verkligen bara för go nu Wilde, det händer så mycket och han säger så mycket hela tiden. Samtidigt visar han prov på ett sjuhelsikes humör och envishet med, trots är det väl kanske det kallas?
 
Nu ska bäste maskinen få fixa en kopp kaffe till mej och sen får vi väl hitta nåt att fördriva tiden med så klcokan blir 12 nångång.
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0