Lördag

Idag har det tillbringats några timmar ute i solen, gick mot stan redan vid halv 10 tiden när det var dags för Wilde att vila. Gick och kollade lite i affärer, bara tog det allmänt lugnt och njöt av solen. Vid halv 12 kom Jessica och vi tog en fika på Holgers. Sen var det dags att trampa hemöver igen.

Väl hemma sen var det tvätt och städ på schemat. Måste säga att jag är väldigt nöjd med våran tvättmaskin, 15 minuter för en maskin barnkläder på 30 grader och 1 timme för en vanlig full maskin. Lite skillnad mot den förra som tvättade i 1 timme och 40 min oavsett grader/halv/full maskin. (På tal om tvätt slutade Wildes klädförbrukning på 12 ombyten igår)

Nu är det bara drygt en vecka kvar tills jag ska jobba i 2 månader också. Det är minst sagt med kluvna känslor, självklart vill jag att älsklingen ska vara pappa ledig men det är ingen hemlighet att inte direkt älskar min tjänst. Jaja det är två månader det gäller nu så och det är en bra grupp att jobba i men som sagt gillar jag inte tjänsten i sej. 

Veckan som kommer är iallafall fulltecknad med trevligheter och det gillar jag. Måndag blir det Babyträff hos Therese, på tisdag åker vi eventuellt till Karlstad, onsdag blir det fika med mammor&bebisar, fredag gör jag och Emelie Karlstad och lördag ska vi på kalas för Wildes farmor. =)



Dessa godsakerna köpte jag för mitt presentkort som jag hade på Önska. (Desutom fick skrutten en liten leksak för det blev lite över) :)




Dagens gosunge <3


Fredag

Idag har varit en fin dag, förbannat varmt MEN förutom att jag flyter bort så klagar jag inte. Då var regnet värre, usch&fy det får vi tillräckligt av i höst. Vi har iallafall vart på stan idag, fixat litte smått, handlat litegrann, fixat present till pappa och spanat in interstil.

Idag landade något riktigt fint i brevlådan också, ett par såna här närmare bestämt:

Jag är så nöjd, har längtat efter ett par nya converse lääänge nu. =) Blev ett par mörk mörk marinblå vilket kan vara svårt att se på bilden.


Skrutten har slagit sovrekord han, somnade vid 17 tiden igår och sov till klockan var nästan halv 8 idag. Vaknade bara vid halv elva&fem och åt annars sov han. Hänger säkert ihop med ledsamheterna igår skulle jag gissa på för inte somnar han för natten vid 5 inte, tidigast 7 annars.

Men idag är han sej själv igen, glad och full i bus. Spyr som en gris gör han med, nu för tiden går det lite upp och ner med det där och vissa dagar är vi inne på en riktigt normal förbrukning av kläder men tro mej idag är INTE en sån dag. Tror vi är inne på 8 el 9e ombytet för idag? Och innan vi skulle åka ut förut spydde han ner både mej och sej flera gånger och på drygt 10 minuter hade han förbrukat 3 bodysar, en dregglis och 2 par byxor på sig själv. 2 linnen och en t-shirt på mej. HEJ O HÅ! När vi lite senare var på Optimera fortsatte han i den takten och spydde först ner sig själv, och 2 sekunder senare spyr han rätt över mej och även rakt ner i urringeningen.. Fick hem och byta om innan våran stads tur kunde fortsätta :P Kan meddela att det minst sagt inte luktar gott med spy i värmen.

Nu vankas grillat här och sen blir det TV kväll för min del. CSI xl som är en stadig fredags underhållning och en påse lösgodis. Imorn hoppas vi på fint väder, ska ta oss en promenad till stan och fika med Jessica.

I paketet med mina skor befann sig även dessa två dregglisarna till skrutten, tyckte dom var lite tuffa =) 

Nakenfisen&fyrbentingen


Dom hade det gott ute i värmen tidigare idag, Wilde badade i plaskpoolen också. Men sen kom regnet, grrr. Okej det går att andas nu men va fan sommaren är ju snart slut så vill ha så mycket sol&värme som möjligt..


Dag för dag

I tisdags var vi i Fristad&Borås, sammanfattat var det en bra dag. Kul att träffa släkten men förbannat tråkigt att åka långt och tråkig väg är det. Kul att farfar fick träffa Wilde men jag höll på att få ett par hjärtattacker när han skulle hålla Wilde, jisses! Men det gick bra! :) Shoppade gjorde vi också även om vi bara var på sisdådär 10% av knallelandet. Jag fick mej iallafall 3 linnen och en bh från Cubus, och en stickad oversizead cardigan från Carlings. Skrutten fick en body och två par strumpor. Wilde var väldigt nöjd hela dagen med tanke på att det var så mycket nytt folk, lång resa och allt men sent på eftermiddag ville han inte vara med mer så då begav vi oss hemåt. Eller ja, hemåt? Vi hann allt in på Överby också, fikade och jag&Ingela kollade på Beginners (och blev ännu mera sugen på ny vagn) och älsklingen och pappa shoppade på Harald Nyborg.

I onsdags träffade vi våra mammor&bebisar som vi inte sett på två veckor, dagen tillbringades hos Emma i Långserud. Vi satt ute hela dagen och det bjöds på både mat&fika. Vi hade lika trevligt som vanligt och jag hoppas verkligen att jag och Wilde ska kunna och hinna vara med även nu när jag ska jobba. Vi har ïallafall preliminär bokat ett datum för Ullared, den 17 september är det tänkt att vi ska försöka komma iväg. Huh så jag längtar och oj så trevligt vi kommer att ha det! :)


Idag har vi gjort både det och det andra, i förmiddags tog vi en promenad hela lilla familjen och fyrbentingen. Hem och fick oss lite snabb-lunch och sen stod bada på schemat. Jag och mamma skulle åka till kalven med skrutten, jag var till klädkompaniet och lyckades köpa ett par badshorts billigt. Huha inte redo för nån beach! Var runt halva Säffle&Åmål i jakt på en sån där bebis badgrej men nehe inte det inte. Han fick en badring istället. :) Ut till kalven och väl där blev Wilde så ledsen, försökte med mat, bära, doppa fötterna i vattnet, busa.. Ja ALLT! Men han bara grät och grät så vi begav oss hem igen. stackars lilla hjärtat. Han drack iallafall vatten och var bara lite ledsen i bilen och när vi kom hem fick han en panodil. Det verkade bita bra och efter en dryg halv timme var han nöjdare och efter en timme hade han även ätit. Och nu är han helnöjd och har precis somnat. ♥




På dessa bilderna tillsammans har ni hela min svenska sida av pappa släkten. Vi är inte många! Men det finns massa kusiner, farbröder,morbröder&mostrar m.m till pappa i Finland.


På väg dit, mysig då.

 
I bilen på väg hem.


Här kommer lite nytt till skrutten, skulle nästan göra en ny kategori för det.



Strumporna&bodyn inhandlades i Borås och när vi kom hem i tisdags väntade ett paket från Libero med kaninen och dom gröna strumporna. Än en gång tummen upp för deras poängshop :) 3 saker har han fått därifrån änsålänge och mer lär det bli för tror man får byta in sammanlagt 8000 poäng och jag har bytt in 2900 :) Kaninen som är en handdocka är förresten riktigt poplär, han skrattar som bara den när man använder den och busar med han.


Ugglor

Måndag idag och helgen försvann den, igår gjorde vi minsta möjliga och avslutade dagen med soffhäng och en rolig film.

Idag har det gått i ett, i förmiddags kom syrran hit och vi tog oss en tur på stan. Började på Netto dit även mormor kom en snabbsväng, inhandlade en lite gullig leksak som skakar&pinglar till Wilde och det gjorde även mormor så han fick två =) Sen gick vi vidare mot Lindex, jag hittade ett par saker som står på önskelistan från och med nu och så köpte jag en haklapp. Och av Michaela fick Wilde så söta kläder som även dom kom från Lindex. Sen tog vi svängen om apoteket och Ica innan vi gick tillbaka till bilen och åkte hem igen. Fixade en pastasallad och sen gjorde vi slingor på mej. Slingorna blev bra men va fan, jag blir verkligen bara fulare och fulare! :( Får bli en omgång slingor till och sen rött igen. Klipp på det med så kanske jag börjar se ut som folk igen, blöh!

Wilde har vart en ledsen liten skrutt idag, han var nöjd i förmiddags och på stan men sen var det ledsamt. Inte mycket som var bra och det verkar som han har ont, tänder kanske? Men nu sover han iallafall, stackars liten hoppas han får sova gott nu. Har förresten försökt mig på att laga egen mat till han, han är väldigt kräsen med burkarna och inte mycket som faller liten i smaken så jag lagade iordning köttfärssås&pasta åt han igår. Ja det vore ju synd att säga att jag fick några stående ovationer MEN han grät inte iallafall. Det gör han annars när inte maten smakar bra. :) Idag lagade jag en korvgryta med potatis också men den har inte provsmakats än.

Imorn åker vi till Fristad och Borås, hälsa på farfar och min faster&kusin. Och ett besök på Knallelandet, ÄNTLIGEN Cubus =)

Nu ska jag fixa lite mat åt oss, köttfärsgratäng står på menyn minsann.




Har precis upptäckt ugglornas charm, så gulligt! Och mer ugglor ska det bli, på uggle-inköpslistan står nappar från MAMs senaste kollektion och en vändbar mössa från Lindex.


Dagens skrutt, eller ja en av dagens lookar iaf. Vi har nog hunnit med fyra eller fem =)


Ett par fina dagar

Igår vankades det som nämnt babyträff i kila, till slut blev vi bara 3 stycken men vad gör det när man har trevligt? :) Malin bjöd på pastasallad&blåbärs paj och vi tjatade bort några timmar utan problem. Fick även med mej en vinteroverall till Wilde hem, jättefin tycket jag den var och till ett väldigt bra pris minsann. Marinblå luddfleece med röda sömmar. :) Nästa gång blir det träff hemma hos Therese i Vbro.


Wilde och söta tjejer.

Efter vi hade kommit hem igår kom mormor hit med en bananlåda svamp, så jag tvättade och kokade svamp halva kvällen, gav dessutom en kasse till älsklingens mamma igår och Jessica fick idag. Vi har frysen full, gottit! Igår kväll gjorde älsklingen goda grillspett och sen somnade tant. ;) Vaknade av åskan inatt och fi fan! Tycker inte om det.. Fast jag måste ju berätta exakt hur knäpp jag var när jag var upp och lagade välling, det blixtrade ute och jag visste då inte att det åskade så min tanke var då -Vem är det som tar kort i trädgården? Sen small det och jag fick inse vad knäpp (trött) jag var.

Idag var det äntligen dags att träffa Emelie och Nova igen, inte setts sen mitt kalas så det var efterlängtat. Lilla skruttan växer och blir så stor så. Och Wilde blir enormt stor så fort vi ses, känns overkligt att han har varit liten också. Vi fikade iallafall och så blev det en promenad. Skrutten fick inviga en Emmaljunga vagn som Emelie hade fått av en släkting och jag blev liiite kär. Ny vagn kanske man skulle ha? Nä tror jag får stilla mej, är ju inte fel på den vi har så men denna var så bra! Passade Wilde perfekt och löjligt lätt att köra. Vi har bestämt oss för en shoppingdag igen också, det är vi duktiga på de! Och trevligt är det. :)



Underbara ungar ♥

Hem sen och har mest inte gjort så mycket, bara varit! Ätit nachos och nu har jag suttit och tradilerat lite, älsklingen har lagt golvet uppe i biorummet. Är så skönt för allt som blir gjort och klart här i huset. :)

Nu ska jag avrunda här, hoppas alla har en bra helg!


Wilde kan

Wilde har inte kunnat sitta själv än, visst några sekunder eller med stöd men sen har han böjt sig framåt. Tror han även är lite sen med det, eller så är alla andra tidiga vad vet jag? Men imorse kunde han helt plötsligt själv när jag skulle sätta han i soffan, duktiga kille! :)




Fredag

Fredag idag vilket känns helt fel, helg hela veckan liksom. Min helg var i onsdags men tydligen inte enligt veckodagen. Och igår var det också helgkänsla eftersom vi var i Karlstad för att handla och även det är en helggrej.

Sen sist då? Vi var på BVC, liten är stor och han är nu 71,5 cm lång och väger 9220 g. Våran stora kille det! :) Allt var bra på läkarundersökningen också, bra unge det där minsann som sköter sig som han ska ;) Nu ska vi inte iväg förrens han blir 8 månader så då lär han hinna växa en massa innan dess.

I onsdags hann jag även med en shoppingtur på Lindex, bilder kommer längre ner. Jag var verkligen effektiv i onsdags hann med hur mycket som helst!

Igår var vi som sagt i karlstad så nu är kyl&frys proppfulla, storhandling är toppen! :) Köpte mej även en ny bok, Inspärrad. Verkar jättebra men jag orkade inte läsa mer än ett par sidor innan jag var stentrött. :S

Idag ska vi åka på tur till Kila och Wilde ska få träffa massa kompisar. Vi var inte riktigt så många som sist men ändå 4 stycken + barn =) Ska bli trevligt. 





Det har blivit mycket marinblått i denna storleken nu, så fint har jag kommit på. Har haft en ny "favorit" färg för varje storlek, fast i 56 var det ganska färglöst, i 62 var det mycket grönt&turkost, i 68 var det turkost&grått. Nu är det marinblått som dominerar stort! :) Jackan hade jag sett på internet och blivit lite kär i så den var jag tvungen att ha till han. :) Strumporna var gratis (värdecheck från Libero) Den långärmade bodyn och mjukisarna var på 2 för 1 rean och kostade tillsammans 50:- Perfekt det! :) Och det kortärmade hängde mest med bara för att den matchade :) Nu har han ganska mycket kläder i 74, men liiiite utrymme för mer shopping finns allt även om det inte är nödvändigt i dagsläget.

Nu ska jag dricka upp kaffet och sen hoppa i duschen. Hoppas alla får en bra dag :)


Ny kampanj

Nu var det dags för en ny Buzzador kampanj, denna gången buzzar jag Dove Intense repair balsam. Har inte hunnit testa själv än och har även tänkt inhandla shampot för att använda samtidigt för bästa effekt. Kan iallafall säga att det luktar UNDERBART! Nån som är sugen på att testa? Hojta till isåfall! :)









After beach

Blev minsann After beach igår, hade en riktigt rolig kväll med ett härligt gäng. Man kan garanterat aldrig ha tråkigt ihop med dom! Satt i furuskogsparken i ett antal timmar, var verkligen helt underbart sitta ute väder. Harrys sen som var (blev ska jag väl säga) proppfullt och inte kände jag en jävel, det var kul där till en början men vid halv 1 gick vi och käkade pizza och så blev det lite bilåkning som fin avsluting på kvällen. (Jag var förövrigt löjligt ful och behöver dessutom verkligen en ny garderob)







Tisdag

Idag har det jobbats, ett inte vidare slitit pass och jag kom dessutom hem med dryga kilot kantareller som en boende hade plockat. Rensade gjorde vi på jobbet och det var väl en jäkla tur att ingen såg oss. 2 * spindelrädda och orensad svamp... 

När jag kom hem sen for vi iväg till Domus och sen till pappa. Lämnade tillbaka nyckeln som jag hade haft, fikade och jag fick dessutom presenter. :) En stooor toblerone vit, av nån anledning får jag alltid toblerone när pappa har varit ute och åkt. Något jag aldrig någonsin köper själv men ändå trycker i mej när jag får. :) Och så fick jag Escadas senaste sommarparfym, underbar och den är redan en favorit!!! En tur till Borås och farfar bestämdes till nästa tisdag, ska även passa på att besöka knallelandet. Längtar galet mycket efter Cubus, kommer säkert inte hitta nåt men då kan jag iallafall sluta vilja till Cubus för ett tag ;)

Imorn ska det jobbas igen, sen BVC och en tur till Lindex minsann (har hitta världens finaste tröja till Wilde som ska köpas imorn). Är lite småsugen på After beach med, var ett helt gäng från Nytorget och Mobila som skulle ut, sa nej förut men ju mer jag funderar så.. Med det gänget är en kul kväll garanterad och jag känner behov av det. Men än är det inte onsdag så får se vad som händer :)

Nu är vi barnvakt eller vad man nu ska kalla det. Markus som är här och det är ju ingen passning så sett för han spelar tv-spel och klarar sig själv. Funderade på om vi skulle tisdags lyxa och beställa hem pizza iallafall. :)




ÄNTLIGEN måndag

Japp skönt med måndag igen, denna dagen har inte många planer. Funderar skarpt på att ta mej en tur till kvarnbacken? För i detta gråväder lär man ju inte få nån färg, inte för att jag direkt brukar ligga och sola men jag måste ju underhålla min leggins, flip-flop och brottarlinne bränna. ;) Får bli en tur och säga hej till pappa&Ingela också, och återlämna deras nyckel. Och gissa vad? Katten kom tillbaka igår kväll, :) :) pjuu! Det var längesen jag blev så glad över och se en katt som igår. Lättnad!

Imorn och onsdag väntar jobb på stödboendet, min "sista" 2 turer där men jag kommer nog tillbaka i vinter igen =) Onsdag väntar även lite andra trevligheter, BVC besök bla och jag är riktigt nyfiken på hur mycket han växt, plus att jag har en del frågor på lager. Dessvärre är det läkarundersökning och han ska ha läkaren jag träffade ang. min handled i vintras, behöver jag säga att jag redan har taggarna utåt?

På fredag sen vankas mammor&bebisar träff igen, denna gången hemma hos Malin i kila. Denna veckan blir det tyvärr ingen "vanlig" mammor&bebisar träff utan vi ska ses igen till veckan som kommer, vi fick inte ihop det tidsmässigt denna veckan för alla hade vi annat för oss. Låter förresten helrörigt när jag kallar dom samma sak, men det är ju samma sak fast med olika mammor&bebisar så har inget bättre att kalla det =)

Nej nu avrundar jag här, hoppas alla får en fin dag trots regn (som tydligen skulle vara i 10 dagar? Hoppas dom har fel)



 

Väldigt mycket busunge

Har tömt kameran så nu blir det mycket Wilde =)



Vi hade kamera bus, linslus som han är var han jättenöjd. =)


Fina fina bodyn från maxomorra


Man får långa armar i gåstolen


Nya bilstolen får godkänt vid provsittning


Telefonförsäljare, får dom bete sig hursomhelst?

I onsdag fick jag ett nästan obehagligt samtal. En tjej från Göta energi som ringde. Jag sa med en gång att jag inte var intresserad, men hon gav sig inte som dom vanligtvis gör. Ställde frågor och jag fortsatte att säga att jag/vi inte var intresserade. Hon bad att få numret till min sambo istället. NEJ vi är nöjda med det vi har idag. Hon ifrågasatte varför hon inte fick numret och blev spydigare och mer uppkäftig ju längre smatalet gick och tills slut HÖJDE hon rösten mot mig. Då var det HEJ DÅ! och lägga på luren som gällde.
Undrar om dom verkligen får bete sig på det viset? Är det så dom beter sig mot exempelvis gamla? Hota sig till avtal kanske? Den tjejen borde helt klart inte jobba som telefonföräljare och med det beetendet/bemötandet skulle jag aldrig ens kunna tänka mej att byta till det företaget om det nu skulle vara aktuellt. Skulle heller aldrig rekomendera det om man hörde någon säga nåt om det utan skulle istället berätta om det samtalet.

Bra reklam för dom va? Jag kan nog knappast vara ensam om att ha råkat ut för henne..





Hemma

Hemma står det stilla just nu, men i mitt huvud står det aldrig stilla. Jag har fått för mej att jag vill göra om i sovrummet, inte väggarna och så utan möblerna. Är riktigt trött på våra mörka möbler nu, jag vill ha vitt vitt vitt och en gnutta romantik. Så i mitt huvud är vi redan på gång, säng, sängbord och byrå ska målas. Upp med hyllor på väggarna, fyll dessa med fina saker och bilder. Speglar och fluffiga beiga mattor. Jag vill! Drömmer vidare..... Grunden finns redan iallafall, tapeten och den vitmålade trä/sten väggen fungerar perfekt med min tanke.


Sen drömmer jag vidare och planerar jag för Wildes rum, dit är färg, tapeter och golv inhandlat. Ljust ekgolv, vit tapet och ljusblåa stjärnor, ljusblå färg. Till det rummet ska det köpas en stor garderob, har paxat växa sängen som finns i stugan och den ska jag måla om, vill få tag på en mellanstor byrå att måla om på samma sätt som sängen.  Jag vill, jag vill, jag vill.. :)


Men först ska allt annat bli klart, vi har pratat på att ta en dag ensamma där Wilde får vara hos nån av sina fastrar medans vi tar ett ordentligt ryck här hemma, kör skräp, målar och får upp alla lister uppe på hallen och annat som man gör bäst tillsammans. Men än är det bara prat, men skulle absolut behövas och helst medans det är semester och innan jag börjar jobba. :)

Längtar förresten tokmycket efter Ullared, då ska det inhandlas mycket till hemmet. Var längesen jag la tid och pengar på hemma så börjar bli dags att ändra om och förnya! =)


Förresten...

Är det nån som har tips på nåt bra endagsutflykts mål? Vi vill åka bort nån dag men vet inte vart, en tanke var Grebbestad men dit har vi varit så många gånger, en annan tanke var Liseberg men om vi ska åka karuseller måste vi ha med en barnvakt och det känner vi inte för. Så om nån har nåt förslag, eller åtminstone kan dela med sig av lite inspiration till nåt som kan bli en bra utflykt så berätta! :)



Dåligt..

Med uppdateringar här men läsarna verkar troget hänga kvar ändå, vilka nu nu kan tänkas vara?

Jaha sen sist då? Hunnit med att jobba 2 turer, varit på veckans mammor&bebisar träff, varit en sväng i Åmål, och det gamla vanliga vardagliga.

Är även kattvakt sen i tisdags och redan i onsdag smet lilla Doris och sen dess har jag inte sett till henne. Känns sådär, usch ont i magen över det. Men pappa sa att jag skulle släppa ut henne och jag vet inte vad jag kan göra? Har varit där 4 gånger om dagen och kollat efter henne men ingen katt. Maten ute har åtminstone bivit uppäten så jag hoppas hon ligger och trycker nånstans i väntan på pappa&Ingela.

Förövrigt har det varit några långa dagar med olycklig bebis, tror det vankas tänder då han visar flera tecken på det. Så nu håller vi tummarna för att de/den dyker upp snart. :) Idag har han dock varit på ganska bra humör, det funkar det med. Glad bebis utan tänder alltså :) Vi utforskar matvärlden också, olika sorters välling, nya spännande matsorter och senast idag en supergod jordgubbspure, mmm sa Wilde för varje sked. Så go våran lilla älskling! Idag var vi och hämtade ut hans nya bilstol med, han har provsuttit den här inne och vilken skillnad på sittande. Tror den kommer bli toppen i bilen! :)

Just de, på tal om bil har "bilparken" utökats med en Cheva 59a, bytt mot Hot roden och lite annat. Kul med ny bil :)

Nej nu ska jag dra vidare,har lite smått att greja med och så. Ska försöka att inte vänta en vecka innan jag kikar in igen. :)


Wilde kan själv



Ja han kan söla, och tycker att det är så kul! :)


Wilde 6 månader


Dagens busiga 6 månaders kille


Kasst

Dåligt med uppdatering, har verkligen inte haft nån lust alls men nu gör vi ett försök.

Vad har hänt sen sist då? Tvättmaskinen har gått sönder, träffat mammor&bebisar, jag har blivit gammal, varit på Duse och ätit, jobbat 2 dagar på bästa Nytorget, varit i karlstad med mamma&tomas och inhandlat en ny tvättmaskin, tvättat femtielva maskiner och har fortfarande femtiåtta kvar, (5 dagar var max vi klarade oss utan kan jag meddela.)

Fyllde år gjorde jag som sagt, fick lite mer presenter förutom det jag fick på kalaset. 

Cafestolar&Bord i samma serie som det stora av Pappa&Ingela
Pengar&Trisslott av min faster
En Sony ericsson Xperia av älsklingen (&Wilde)

Tappade bort alla telefonnummer i bytet av telefon, har dom på simkortet men står att sim kortet inte kan läsas av telefonboken (inte förvånad då simkortet är 7 år gammalt) Men hursomhelst så vill jag gärna ha lite telefonnummer, så om du tycker att jag borde ha ditt nummer får du gärna skicka ett sms eller så :)

Idag är det lördag, jag är ensam hemma och tycker ärligt att det är pisstråkigt! Jag är på ett riktigt uruselt humör både idag och igår, men det går nog snart över. Hoppas iallafall att dom har det toppen Västerås, fint väder och roligt. Även om jag sa att jag hoppades det skulle regna och vara tråkigt ;) Själv ska jag försöka göra nåt vettigt av denna dagen, får åtminstone försöka ta oss ut en sväng om nu inte solhelvetet går och lägger sig igen för nu blev det mörkt :S



Fina fina unge när vi var på väg till Duse i tisdags.


Måndag

Första dagen på en vecka full i håll igång, denna dagen har tillbringats med Sandra. Fikat, spanat på stan och handlat lite på Lindex. Köpte mej en mirakel bh och är så nöjd med det köpet, köpte mej även ett par strumpor med leopard-mönster och ett par randiga byxor till skrutten. Hade väl egentligen tänkt att bara handla till mej för det presentkortet men är ju så kul att handla till skrutten så kunde verkligen inte låta bli. :)

När vi kom hem förut var skrutten inte alls på humör, enligt klockan var det matdags så jag rörde ihop välling till han men han VÄGRADE att äta det. Spotta fräste och grät, huh? Jaja rörde ihop ersättning istället, och nä även det spottades och frästes ut. Fick verkligen inte han nånting men efter en stunds ledsamheter så somnade han istället. Lilla hjärtat, så svårt när man inte vet vad man ska göra. Men tror säkert att det är en gla´skit unge som vaknar sen och smäller i sej en hel flaska. Förövrigt är han alldels tokig i välling testade första gången i lördags och det var hela flaskan på första försöket. Han börjar bli en stor kille nu, äter välling, kan "äta själv" liggande i vagnen, äter majskrokar på egen hand, tar sig fram i gåstolen, och har dessutom snart växt ur vartenda plagg i storlek 68. Älskade unge vad du växer och blir stor!

Imorn är det dags att bli gammal också, känns inte som jag fyller år imorn eftersom kalaset var i lördags men ja fyller år gör jag. Ska inte firas nåt speciellt, dagen tillbringar jag med alla mammor&bebisar som varje vecka men sen på kvällen skulle pappa bjuda oss ut på Duse iallafall och det ska bli trevligt.

Nu ska jag ta och greja lite här medans skrutten sover och sen när hjärtat kommer hem ska jag ta och städa litegrann så det är fint tills imorn. 

  


Kalas

Gårdagen blev helt klart lyckad, salladen smakade MUMS och räckte till alla. Tårtorna var minst lika lyckade men jag borde ha gjort 3 stycken. Jaja jag hade kakor och annat gott så alla fick ändå. Tyvärr glömdes kameran bort och blev inte alls många bilder tagna. Tråkigt! Men så gör jag ju jämt, så fort jag är mitt uppe i och gör nåt så glömmer jag bort den. Hela dagen avslutades senare på Tuppen med en Rosa panter, huh vad jag njöt av den! Var minst sagt hundra år sen sist jag drack en Rosa panter. Tack till ALLA som gjorde dagen så fin, ni är guld värda =)

Vad fick jag i present då?

Presentkort på HM av Emelie m familj
Presentkort Affection av Jessica
Presentkort Lindex och duschcreme&lotion av Michaela
Presentkort Bergers av Älsklingens föräldrar
Pengar av Mormor
Trisslotter av Tommy m familj (vann 25:- :D)
Jättefin utomhus ljuslykta i metall & en svart/vit paj-form av Maria m familj
Kosta Boda stor rosa/lila skål av Ewa m familj
Nivea set m lotion,creme&duschcreme i plåtburk av Linnea
Pengar av Mamma&Bror (dom jag shoppade upp på HM i fredags :))












Hipp hipp hurra

Igår hade vi en toppen dag med Emelie&Nova i karlstad, fick tag på det jag skulle ha på Ikea, storhandlade på Maxi och bäst av allt tokshoppade på HM. Det var galet mycket rea och för en gångs skulle hittade jag hur mycket som helst med bra kläder. En vit klänning, en beige klänning, blå-vit randig klänning, grå linne/tunika, vitt linne, puder och till Wilde blev det ett par fina mjukisar, ett par shorts, en linne body och en kortärmad body. Var en mycket nöjd Sandra som lämnade HM igår kan jag lova. ;)

Idag laddas det för kalas, jag har redan hunnit med lite städning, gjort pastasallad, badat bebis och plockat&fixat. Kvar att göra är att skura golven, bada mej själv, bolaget, hämta Emelie m familj, plocka jordgubbar och slänga ihop ett par tårtor. Mums!

Tror detta kommer bli en bra dag minsann, trots regn och gråväder. :)



RSS 2.0