ÄNTLIGEN måndag

Japp skönt med måndag igen, denna dagen har inte många planer. Funderar skarpt på att ta mej en tur till kvarnbacken? För i detta gråväder lär man ju inte få nån färg, inte för att jag direkt brukar ligga och sola men jag måste ju underhålla min leggins, flip-flop och brottarlinne bränna. ;) Får bli en tur och säga hej till pappa&Ingela också, och återlämna deras nyckel. Och gissa vad? Katten kom tillbaka igår kväll, :) :) pjuu! Det var längesen jag blev så glad över och se en katt som igår. Lättnad!

Imorn och onsdag väntar jobb på stödboendet, min "sista" 2 turer där men jag kommer nog tillbaka i vinter igen =) Onsdag väntar även lite andra trevligheter, BVC besök bla och jag är riktigt nyfiken på hur mycket han växt, plus att jag har en del frågor på lager. Dessvärre är det läkarundersökning och han ska ha läkaren jag träffade ang. min handled i vintras, behöver jag säga att jag redan har taggarna utåt?

På fredag sen vankas mammor&bebisar träff igen, denna gången hemma hos Malin i kila. Denna veckan blir det tyvärr ingen "vanlig" mammor&bebisar träff utan vi ska ses igen till veckan som kommer, vi fick inte ihop det tidsmässigt denna veckan för alla hade vi annat för oss. Låter förresten helrörigt när jag kallar dom samma sak, men det är ju samma sak fast med olika mammor&bebisar så har inget bättre att kalla det =)

Nej nu avrundar jag här, hoppas alla får en fin dag trots regn (som tydligen skulle vara i 10 dagar? Hoppas dom har fel) 

Kommentera
Postat av: Mimmi

Alltid kul me kommentarer. ;)Ja, min brukar sova tre till fyra gånger om dan i 20-30 minuter. Sover nästan aldrig längre. :S Någon enstaka gång kanske 40 minuter. ;)Ja på morgonen verkar de som att våra små vaknar ungefär samtidigt. ;) Runt sex brukar va mest vanligt just nu. ;)När brukar han somna på kvällen? Och hur går det på nätterna? :)

2011-07-19 @ 16:09:05
URL: http://emiliemimmijohansson.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0