Söndag


Igår  började dagen med en tur tillsammans med syrran, vi skulle handla  födelsedagspresenter :) Började i edsvalla. På inrednings butiken där hittade ja Ingelas födelsedags present och en jättefin betong uggla och kruka till trappan. 50:- för dom ihop. Kan verkligen  rekomendera den affären  👍👍👍 Sen mot Karlstad, Jula så syrran fick köpa arbetsbyxor, biltema och nytt luftfilter till min bil. Bolaget och coop för mej  sen och syrran tog en shoppingrunda på  hm med  men dä gjorde minsann  inte ja. Känner  mej nöjd ;) Födeledagspresent inhandlat  till hjärtat  med så nu är ja redo för födelesdagar :) 

 Alltså jag älskade nya bloggappen men hur ska ja få bilderna åt rätt håll ?! Alltid ska de va nåt... 


Jaja till kvällen vankades det fest sen. Förfest hemma först, sen hos sandra. Väldigt  trevligt  :) Sen en kväll  i finaste bilen. Jag, syrran, Jonas och med  Dennis bakom ratten. Efter  ett tag  plockade  vi upp Ewa och  Rosa. Då jädrar blev det röj sen 😂😂😂. En hel del bilar från hela värmland och även norge, kul och se nya bilar på stan. Hade en skitbra kväll, tack  allihopa för de. Men nu är det dags att gå i ide  och mysa  hemma eller jobba på helgerna framöver för nu händer inte  mycket kul och det  blir kallt ute.


Fredag och marknad.


Ledig och marknad i stan, ja gillar marknad ja de är mysigt. Och man träffar massa folk och har de sådär allmänt trevligt.  Denna dagen har vi verkligen varit ute hela dagen. Sandra och william kom hit vid 11 och vi åkte ner direkt. Gata upp o gata ner, mötte syrran och gick med dom en sväng med, duktiga barn som gått och gått utan minsta klagan. Ätit mat på dilans, handlat lite smått o gott, varit på tivolit och bara umgåtts. ♥ Kom hem vid kvart över 3 och strax efter 4 åkte vi ner igen jag och mina hjärtan denna gången.  Ett varv på marknaden och lite mer smått o gott och träffat en del folk och stritt litte.  

Med oss hem efter hela denna dagen hade vi en tröja till wilde -alldeles för stor men han älskar den. Ett fynd då den kosta 100:- kostar vanligtvis runt 300-400 på marknad. Sen köpte ja lite tshirtar till han var på samma ställe för 20:-/styck. 👍👍👍Marknadschoklad är obligatoriskt och likaså strumpor.  Alltså mina strumpor!  😍 😍 😍 Chips från bodaholm eller bodaborg eller va de nu heter där ute på näset och wilde köpte sig nå krimskrams blixten set som gick sönder på 10 min, ballong och sånt där hjul med godis i röret plus att han vann 2 nallar på tivoli. Nöjd med dagen är han helt klart. Och ja me såklart, så kul att sandra kunde komma hit med. :) 

Nu blir det slappa i soffan hela kvällen och imorn morgon blir de karlstad och köpa födelsedags presenter till mitt hjärta. 

 


Torsdag


Imorse stog vi på kö utan för lidl jag&emelie och vänta på att de skulle öppna. Haha ja här skulle handlas regnfodrade kläder, och de va vi inte ensamma om tydligen. Hjälp! Haha det trängdes och slets i kläderna där. Väldigt populärt och det med all rätt för de är toppen bra kläder för 0 och ingenting jämfört med vad man får betala på andra ställen. Älska lidl säger ja! Köpte gånger 2 åt wilde + fodrade stövlar som blinkar i sulan och medköp på 1 set till William. 

Sen följde ja med emelie hem på kaffe och tjöt. Väldigt trevligt att få kvalitetstid med min fina vän. Vi tog en promenad till lindex för att se om dom hade nåt kul. För min del blev de ett par mjukisar till wilde (helt plötligt VÄGRAR han sina jeans ska bara va mjuka byxor och det var knappt en månad sen ja tex köpte 3 nya goa jeans åt han som han ville ha och valde själv för att ha på dagis) och så fick han 2 par kalsonger varav de ena paret med ragggarbilar på.  Ni vet att ja kan de där med att shoppa va? 8:- gick kalaset på. Bonus+rest på ett presentkort+ en rejäl % rabatt=bra grejer.  

Idag har Halv 8 hos mej varit här och filmat med. Men ingen matlagning inte och jag såg till att hålla mej långt borta ja. Ni får se på programmet till våren sen men kanske inte är svårt att lista ut va dom ville filma?  :) 

I eftermiddag blev de en tur till ica och sen lidl igen med storhandling på schema. Tur en av oss får lön idag iallafall så vi kunde göra de idag istället för imöra. Lidl levererar som vanligt för där får man 5 kassar fulla i mat för 1000:- och ingen skit mat är det heller för de äter ja inte utan de är svenskt kött&kyckling,grönsaker, lax, städ grejer, kattmat och tilllochmed ett par leggins till mig såna där "dyrare" som ser ut som jeans. :)  På ica får man 2 kassar och får betala 700:-.. Men ja gillar Ica ändå för dom har världens bästa lösgodis! 👍

En kopp kaffe hos pappa&ingela på väg hem. Alltid lika trevligt de. Och nu vankas de tv och bok kväll.  Bra bok och Under the doom. 👍

Wilde har fått presenter från Emelie och Novas resa med. Blixten och skölpaddor. Nöjd kille ♥



Glossybox september


Idag landade den efterlängtade glossyboxen i brevlådan. Det var kul ända tills ja hade öppnat den, 1 av dom 2 sämsta hittills. Massageolja som luktade urk, ögonskuggs primer, ögoncreme, eye dust och lypsyl med jordgubbs smak/doft. Det mesta hamnade på glossybox köp och sälj direkt. Och inte nog med att boxen var en besvikelse kom ett mejl att dom ändrat sitt system för glossydots. 500 dots har gett en gratis... Nu ska man ha 1000 istället vilken var en stor försämring för oss men en jäkla förtjänst för dom. Näh denna månaden får dom inga rosor av mej. Hoppas på nästa månads box istället med Andy Warhol design... Och julboxen sen får det kanske bli ett uppehåll/uppsägning... 


Onsdag


Ännu några dagar sen igen, men inte hänt så mycket sen sist så kan ju bero på de kanske :) Jobbat varje dag, dubbla pass i måndags.  Gympan va vi på då med. Igår var jag husfru efter jobbet med tvätt, bakning av klickbullar och framplockande av tjockare höstkläder för tydligen blev de plötsligt väldigt kallt så dags att pälsa på sig. Måste köpa tunna vantar till mig själv. Kallt om fingrarna när man ska cykla på jobbet eller skrapa rutorna på morgnarna. Sen på eftermiddagen blev det höststäd ute med bortplockande av massa grejer, pooltömning och gräsklippning. Jag valde gräsmattan ja. Sista för iår tro? Hoppas de för det är ju så tråkigt!  Somnade sen till Hart of dixie, de är ju könstigt! När ja jobbar tisdag kväll grinar ja för att ja missar de men när ja är ledig ja då sover ja tydligen. Får ta igen på play så lite valuta har ja ju för de premium abonnemanget som ja inte lyckas med att säga upp.  

Förresten verkar det som hjärtat får stanna kvar på jobbet med bara lite förkortad arbetstid under vinter. Gissa hur bra de känns?  Så skönt att veta att de kommer fortsätta va 2 löner i slutet av varje månad och tryggheten de ger. Nu jädrar :) 

Idag har vi varit på bvc och träffat doktorn med wildes öga. Remiss till ögon i Karlstad och chockad kille som inte kunde förstå varför han inte fick nån belöning när han va så duktig? ! Inte lätt o va 3.5 år. Det var ju typ därför han ens ville dit liksom. ;) Koll i öra med, inga fel vad dom kunde se men närmare koll på 4a årskollen. Så de är nog så att han bara gillar hög volym och inte vill lyssna på mej därav allt va? 

Långledig helg på ingående, härligt! Hörs igen under den gissar ja på. 

Blev förresten lite irriterad på folk förut så denna statusen hamnade på facebook och sen instagram. Nån som tycker som ja kanske? 




Söndag


Nu var det några dagar sen sist. Veckan har bestått mest av jobb. En tur till lekparken med Stephanie och Elias. En snabb dejt med emelie i fredags morse/förmiddag, i fredags var det också dags för 56an att rulla in på besiktningen. På clear car i grums såklart nånannanstans kan man inte åka. Blankt papper och beröm för fint skick och välvårdad bil. Alltså kan vi verkligen konstatera att vi gjorde en grymt bra affär på den. 

Jobb fredag kväll och lördag dag sen vankades det lite fest med min syster, tom&sussi i chevan till Årjängs marten. Bra kväll, var ganska lugnt men hade det trevligt :) Glida i Årjäng, kollade in tivolit och käkade langos innan vi tog tidig hemfärd och var hemma i säffle till 2. Såg våran gamla 65a i Årjäng med, inte alls så fin som när vi hade den längre. Även om jag var glad att vi vart av med och det var ju tack vare det bytet vi har finaste bilen idag så var det ändå sorgligt att se den så söpen för den var speciell. 

Söndag idag och tagit mej årsledigt. Chips, soffa,  slappa och bok idag. Pigg men ändå trött.  

Imorn är det en ny vecka, efterlängtad sådan iallafall veckoslutet. Jobb, gympa för wilde imorn. Till helgen är det långledigt, lön, marknad, tivoli. Sandra och william kommer hit, det blir lite fest också typ sista för iår känns de som sen är det dags att gå i ide. Och en tur till Karlstad också med min syster och handla födelsedagspresenter. :) Tur jag ska va ledig så en hinner med allt.

Förresten har Android äntligen uppdaterat sin blogg.se app och den är som den på iphone nu. Lycklig tjej! :)

Vi igår :) 

Tisdag


Promenaden igår landande på 9.5km. Känns helt okej 👍 När vi kom hem va ja trött så vi bara lata oss fram tills gympan. Wilde älskade gympa så där ska vi fortsätta att gå. :) Lika trött på kvällen, gjorde mat, läste och somna tidigt. gäsp!

Kvälls jobb på schemat idag, innan de ska det bli promenad, lämning på dagis, städning och så ska ja försöka komma iväg till barnseconhanden och lämna in en pappkasse med kläder innan ja åker till jobbet.

Här är det glada barn från igår.



Nu ska ja ringa vc, dom ska få kolla upp wildes öga igen för svullnaden syns än och de var ju länge sen han hade problem med det. Och hörseln... va va va? Undrar om de kan va en vaxpropp... eller så vill han bara inte lyssna på mej så kan de ju också va. ;)


Måndag


Har varit en bra helg, i lördags var vi på mysigt kalas för Nova Olsson som fyllde fyra år. Skattjakt, limbo dans och lek. :) Wilde gav henne Sofia den första, han tycker alltid att hans tjejkompisar ska ha Sofia den första i present. :)





På kvällen blev det sibylla mat, färgning av mitt hår, wilde åkte till ewa han för han ville sova hos henne. Vi hade film kväll med kult filmen Cry baby. Men asch den va allt bättre förr den filmen. Tidigt i säng och ladda för valarbete.

Vid 7 tiden igår rullade jag mot nysäter laddad för en hel dag med valarbete. Mycket folk hela dagen och fullt upp, timmarna sprang iväg. Nysäter hade 82% valdeltagande ungefär. Mycket för oss att göra. Mycket att räkna och klockan var strax efter halv 1 innan ja satte mej i bilen för att åka hem.

Vad tyckte ni om valet då? Jag tycker inte så mycket än, tycker man får se hur det blir känner ja men resultatet var som jag hade förväntat mej iallafall. Regeringsskifte var jag för iallafall så får vi hoppas att det var rätt.



Mitt hår har fått sig nytt utseende som ni ser. Mörk guldblont med brunt under, bra resultat med jämn hårfärg och höstigt tycker ja men kanske lite tråkigt ibland saknar ja allt mitt röda hår...

Idag är ja ledig, kan vara bra kände ja efter gårdagen. Min rygg är skrot efter allt stillasittande arbete igår och det botas bäst med rörelse så det blir en långpromenad som ska heta duga sen så kanske de jämnar ut lite. Skit rygg! Aldrig aldrig stillsittande jobb för mej mer än en dag iallafall. Ikväll ska vi på barngympa med stephanie och elias. Wilde längtar :)

Torsdag



Jobbade helgen som va... jobbat hela veckan.... förkyld... Japp ungefär så.

Var på mysigt meandi hos Linda i tisdags, köpte (beställde) en tröja till wilde. Han valde själv, samma som ja såklart redan hade kollat ut åt han. "Oldsmobile" hette den, raggar bilar alltså. I november har jag ett eget party och hoppas många vill komma. :)

Det var väl de enda jag hittat på denna veckan förutom jobb och va hemma snörandes och hostandes.

Efter jobbet idag stoppade ja wilde i vagnen och drog iväg på en långpromenad. Kände att de var väldigt behövligt!! Fick muta wilde med att köpa lördagens godis för att han skulle bli med för han ville inte alls. Lämna tillbaka böcker, köpte hårfärg och var och röstade.

Undrar om ja röstade rätt?! Vet vad jag INTE vill ha men vad vill ja ha egentligen? En kombination av flera egentligen. Valet till riksdagens var inte så svårt, till landstinget valde ja efter person. Ulrika i grums fick mitt kryss för hon är en himla klok och redig person. Hoppas hon kommer långt! Till kommun vet ja inte alls om ja rösta rätt MEN ja rösta inte fel iallafall så. Hoppas på förändring och tycker att de ska bli väldigt spännande att se resultat av detta.

Längtar efter helgen, sova och va lite ledig. Många tidiga morgnar och förkylning så inte utan att ja känner mej aningen sliten.



Tröjan 👍


Fredag


De är klart effektivt med extra tid hemna ibland. Igår roade ja mej med att tvätta, en jädra massa då alla vinter jackor mm fick sej en omgång och hänger ute för att dom ska lukta sådär gott. Det nya sköljmedlet från loppiblogbag var verkligen helt underbart dessutom! Målade ytterdörren både ut och insida, den nya fast också gamla toa dörren men finare än den gamla kom på plats på kvällen och fick sej ny färg den med. Blev en del måla :) Nu ska ja inte måla nåt på ett bra tag (va ja vet iallafall)

Testade att baka en ny sort bullar med, klickbullar. Smidigt, inte så mkt kladda och bara en jäsning. Mest nöjd med att ja lyckades att baka nåt som nästan ser ut som på bilden dessutom :D



Wilde va go, skulle ha flagga i sin för de var det på bilden av dom i tidningen. Viktigast av allt de och en ny flagga för varje bulle han åt :)

Nu är de helgen igen men ja ska ju jobba jag så. 7-16 hela helgen förutom ikväll då de ju blev en mini 18-22.30.

Nej nu ska ja dricka upp mitt kaffe, läsa lite i min bok och tvätta ännu lite mera. Kaffe med pappa, ingela och farfar sen med. Farfar är här i stan för dom gör stambyte hemma hos han men än har vi inte lyckats setts men idag så.

Måste ju bara visa en mysig bild på blixten med, han somnade så sött bland wildes leksaker.




Torsdag


Istället för att jobba 7-16 och ha träff med arbetsmiljöverket blev jag hemma och vabba . Första gången sen februari 2013, kom ju knappt ihåg hur man gjorde men med lite hjälp och tips om appar och sådär så blev de rätt förhoppningsvis :) Vad är de för fel på mitt lilla hjärta då? Spytt på dagis stackaren, han hade inte velat äta och sagt att det var konstigt i halsen sen hade han spytt när dom satt och åt. Stackars liten, var en sliten kille ja fick hämta hem som la sig på soffan under filten och han var tagen nån timme efter med men sen var de inget mer som tur är. Men har man spytt så är de 48 timmar som gäller så då blir de vab och hålla sig borta från andra under den tiden. Glad att de inte blev nåt mer iallafall, inte kul när som små är sjuka.

Imorse sov han ovanligt länge men annars är han så pigg så nu. De blir en dag med tvätt, städ och sånt som man kan göra hemma. Jag vabbar fram till kl 18 imorn ja sen är de tillbaka till jobbet som gäller. Fanns liksom ingen mening med att vabba hela kvällen tyckte jag men pappan måste ju hinna komma hem från jobbet så. :)





Loppiblogbag


Idag hämtade ja ett stort paket på posten från Loppi. En välfylld loppiblogbag med mycket roliga och riktigt riktigt bra saker.

Softlan sköljmedel i doften Tropical passion. Luktar helt underbart detta kommer att bli en ny favorit helt klart. Älskar saker som luktar gott :)

Kyckling kryddmix och ekologisk coccos mjölk från Santa maria, såna här går alltid hem. Enkel matlagning är matlagning som passar mej de.

Filmen Rio 2. Kul för wilde :)

Loppi påse, tug påse där om man väljer att köpa denna går 50:- Childhood. Bra väska, återanvändningsbar med ett väldigt gott syfte. Köps på loppi.se/childhood

Fiskpinnar från findus, och nej man fick inte förpackningen med frysta Fiskpinnar i paketet utan den innehöll en kupong på de ifall nån undra :)

Loppi magasin, tummen upp säger ja. Intressant, bra läsning och toppen erbjudanden i magasinet. Bla 100:- på lekmer som jag funderar på att passa på och använda eftersom dom dessutom just nu delar ut loppi påsen där när man handlar. Och den vill man ju såklart ha också 👍

Tack Loppi för att jag får vara med, ni är så bra!




Onsdag


Redan mitt i veckan, en ganska händelselös sådan. Jobb och inte så mycket mer än så som händer denna vecka, eller ja i måndags var ja på handledningen inför 14 september. Inte så mycket mera nytt sen sist utom att de blir mer att räkna denna gången. Vallokalen stänger 1 timme tidigare med, skönt mer tid till att räkna för sent lär de bli innan allt är klart ändå. 11 dagar kvar, ska bli intressant att se vad de blir för resultat 👍

Idag var meningen att ja skulle ha åkt till grums senare för att besikta 56an men vi avboka. Svänger man kraftigt händer de att bilen tappar bromsarna så man får pumpa på pedalen för att få broms igen En slang som hamnar i kläm, ingen som helst fara när man är medveten men gissar att inte besiktningen tycker de är okej så risken för körförbud kändes stor. Fixa de och se till att få den besiktad innan årjäng iallafall. Tack vare de har vi iallafall bara en bil nu, min bil går inte alls bra just nu och har inte gjort sen innan somnaren så jag vill inte köra den ifall den stannar helt och olämpligt. Startar knappt, går jätte risigt till en början och dricker bensin betydligt mer än den borde. Som om att den ens drack lite innan liksom. Skiit bilar säger ja mest, dom ska bara gå och gå. Känns som min bil krånglar mycket, nånting varje år.

Jaja så kan de va. Återkommer iallafall senare idag med en recension av min blogbag som ska hämtas ut på posten sen. :)





RSS 2.0