Söndag


Idag blev det absolut ingen sovmorgon, tror klockan va 5 nånting när wilde vakna. Lyckades få han att nästan somna sen kom en katten.... glöm sova blev de då. Så fick snällt krypa ur sängen typ 6.gäsp.


Vid kvart över 10 tog vi promenaden till andra sidan stan och Emelie&Nova. Bjudits på fika, umgåtts, varit på ännu mera promenad och sagt hej då för nu åker dom på semster. :) Barnen har lekt, härjat,bråkat, grinat, skrikit och varit bästa vänner som tillochmed går på toa tillsammans. (en på potta en på toalett haha) Det svänger katten där och de är lätt att bli lite trött i huvudet. ;)

Hemma igen vid 5 tiden, duschat wilde och nu har vi även ätit pizza. Gött :) Myskväll ikväll med boken och senare big brother. Imorn blir de jobb och utbildning inför valarbetet. Känns som ja nyss gick den utbildningen faktiskt eftersom de va senast i maj sist. Men de ska bli kul, och ja riktigt lääängtar efter att få sätta mej med rösträkningen på valdags kvällen. Jag hoppas på förändring och regerings skifte. Och hoppas att riktigt många faktiskt går och röstar denna gången. För vet ni vad? Har du inte röstat så får du fan inte gnälla på nåt heller!!!! Så de så :)




Här är dagens dretonger ♥






Lördag


Jobbade till 16 igår sen vart de helgen och ledigt. Äta nachos, kolla tv, läsa bok och äta godis är fint de. Tyvärr gjordes en väldigt tråkig upptäckt igår kväll... Frysboxen i källaren har tackat för sej, bra timing 2 dagar efter storhandling, rädda de som räddas gick. Alltså de som gick att trycka in i frysen uppe. Men de är inte mycket tyvärr och mat för många många hundra fick slängas bort. Inte kul att varken behöva slänga bort en massa, att inte kunna handla hem och att dessutom behöva utgiften en ny frysbox. Blir nog ingen ny de närmsta är så mycket annat som är viktigt men de behövs verkligen egentligen. Ja ja så kan de va för alltid skare va nåt!

Sent igår kväll blev ja ensam hemma, grand prix i Stockholm var det dags för. Sova och se framemot denna dagen..

Fick en liten men god sovmorgon. Förundras av hur wildes morgon humör kan vara så kasst när han får sova tills han vaknar. Vaknar sur och rastlös, grina säkert en kvart imorse. Händer aldrig när ja väcker han till dagis tex. Pjuh!

Iallafall kom syrran strax efter 9, hopp o bilen och iväg mot nysse och marknaden. Saknade ett oar grejer där iår men vi åkte därifrån nöjda. Bästa marknadsgodiset, två chevor till wilde och servetter och bakformar till mej från 10:- stället. Love it!

Mot edsvalla för att kolla in den nya affären där men först stannade vi till på skohuset. Köpte skor åt en arbetskamrats barn och ytterligare ett par 25:- till wilde. Lika bra att passa på ;) In på den nya affären sen, kliade oss i huvudet och var väldigt besvikna.... tills dom upplyste oss om att de fanns en våning till. Dit åker ja fler gånger fanns mycket mycket roligt. Typ ugglor ;) 2 ugglekrukor till billig peng och 2 doft sprayer i samma stil som mina älskade doftpåsar. Så nöjd!

Mot karlstad och ännu mera shopping. Är de nåt ja kan så är det att shoppa och ganska oftast till grymt bra priser likaså idag. Cubus, rea och 3 för 2 på allt blev nya underkläder för knappt några pengar. Leggins och hårfärg på hm, inte rea men "gratis" tack vare presentkort från m3. Wilde köpte hot wheels lastbil och hot rod för egna pengar på br. Syrran köpte 3 för 2 skor på skopunkten men hittade inget 3e så wilde fick ett par fodrade gummistövlar. En tur till rusta, solcells lampor för 5:- en stor förvarings möbel pall polisbil till wilde för 30:- och en lykta till trappan för 10:-

Avslutade på ikea, doftljus såklart, en blomma till ena ugglan, en stor ampel för 14:- från deras 50% på fynd priser att ha på altan till nästa sommar. Lack hyllor att sätta över tven och filtar att ha i 56an för vi gissar på att de kommer bli jäkligt kallt till marknaderna utan värme i bil. Bra nöjd med dagen med min fina syster och älskade unge. Kan bli en del tjat på han mellan varven minst sagt men är så tacksam att han är lugn, håller sig till oss, vill åka vagn och inte beter sig illa trots att han kanske inte alltid tycker de är så kul. ♥

Såå nu vet ni precis vad ja köpt och gjort idag. Och hur duktig ja är på att fynda. haha

Nu är de kvällen, tv avstängd så tyst och lugnt. Tillbringar min kväll men en bra bok istället.










Torsdag

I tisdags hade jag ännu en ledig dag, städa och greja ännu mer under förmidddagen, umgicks med Stephanie en sväng, hämtade wilde 13 och sen kom syrran och Micka hit så jag blev klippt och färgad.Välbehövligt med klipp, men färgen fäster inte som den ska och täcker inte som jag vill. Suck mitt hår är omöjligt nu, går inte att färga bort ojämnheterna så frågan är om jag måste gå åt det lite brunare hållet? Eller koppar? Vill ha ljust/ljusare iallafall fast kanske lite mörkare är nog enda räddningen för färgen. Taskigt läge, två färgningar men bara i botten som det ser ut som det borde och är fint. Tack för klipppning och hjälp med färgen iallafall :)
 
Igår var det äntligen dags för en dag med Sandra och william. Efter morgonpromenaden packade jag och wilde in oss och paket i bilen och åkte mot slottsbron och deras nya hus ute på landet. William va i skolan när vi kom, gick husesyn, tjatade och fika sen skulle vi åka och kolla in en secondhand en gammal arbetskamrat till mej startat. Gick därifrån väldigt nöjd med en gammal frän, fodrad skinnjacka till wilde. Värsta kapet för 40:-! :) och ett par 20:- vinterstövlar till mej bra att ha i reserv tänkte ja.
Visade sej att vi hade väldigt mkt tid kvar innan william skulle hämtas så äsch vi drar väl till öob?!
En snabbis in på skohuset resulterade i att jag och sandra numera äger grymt snygga boots. Inte helt förvånande att vi faller för precis samma sak :) och shoppar så fort vi ses med. Fick även med 3 par skor till wilde, 25:- outlet och ja då bunkrar ja iallafall. 1 par i storleken han nyss växt i och 2 par i nästa. 👍En sväng in på öob innan de var full fart tillbaka tlll grums för att hämta mat och william på skolan.
Käka, barnen roade sig själva med att vara ute på gården och ragga i deras 59a. Så goa så! William har blivit så stor och duktig och go med wilde är han. Gratulerade han i efterskott gjorde vi med och sandra i förskott. :) En hel säck kläder efter william blev med hem med, så bra så! overall och jacka till denna vinter och vinterset till nästa och en massa kläder både att använda nu och att växa i.
Tack för en jättemysig dag ♥, nu ska det iallafall inte ta flera månader innan vi ses igen. Tänk att de ska va så svårt att få tiden att räcka till?!
Förresten min nya snygga slickepott? Gissa hur nöjd?! haha
<3
Idag var det åter till jobb efter en väldigt slapp början av veckan. Efter jobbet en snabbis till åmål sen hem. Mina bägge hjärtan är på tur till biltema och jag alldeles ensam. Promenerat i skogen, duschat och läst, tv avstängd så helt tyst i huset.
Imorn helgen, efterlängtad lördag som ska tillbringas med min syster och wilde. Och på söndag ska vi umgås med Emelie och Nova innan dom åker på semester. Hjärtat åker på grand prix. Kul för han och hoppas han kommer hem med en stor buckla igen :))

Loppi blogbag


Jag fick ett mejl tidigare idag att jag har blivit uttagen för en Loppi blogbag igen, kul nu väntar jag paketet :)




Glossybox augusti


Efterlängtad låda i brevlådan idag, ny lyxigare ytterkartong och en ny kantigare box inuti glossybox firar 3 års jubileum och hade lovat en grym box. Och dom höll vad dom lova, enda att anmärka skulle va att bronzing puder hade passat bättre i juni än augusti men de blir en sommar igen så de sparas till den.

Favorit var The body shops body butter och torr schampo. Resten får okej bra 👍 allt kommer till användning. :)




Måndag


Jobbat kort dag idag och när jag kom hem passade jag på att röja rejält när ja ändå va ensam.. Bland alla leksaker, grejer, kläder mm. Greja och greja, hann inte ens städa men de tar ja imorn de men gud vad skönt att va ensam och ha tiden att göra detta för de va välbehövligt. 1 och en halv kasse leksaker åkte i soptunnan, så mö dret så trasigt och rappligt. Plockat undan alla sommarkläder & Flipflops m.m med för ja tror då inte på nån mer sommar. Näh nu är de höst i min värld. Häromdagen hämtade ja hm paketet som ja skrev om en annan gång och där fyllde vi på höst garderoben litegrann både ja o wilde men tyvärr va dom svarta byxorna för små men de löstes iallafall med att Emelie och Nova fick köpa dom och wilde fick ett par andra blå därifrån för var bara att lägga till på ordern eftersom stövlarna hans restade. Perfekt de och med samma bra deal alltså byxor och tröja för 99:- och 10% de = perfekt :) Wilde valde själv inte de ja skulle valt men då är han nöjd så :)





Idag landande en trevlig sak i brevlådan till mej. Ett presentkort på hm från m3panel. Har varit så segt där denna sommaren men äntligen hade ja fått ihop poäng och kunde beställa. Hojta till om du vill värvad. :) Emelie fick nyss en undersökning därifrån som ger henne 500:- i presentkort alltså hur perfekt är inte de? Själv har ja väl fått ihop kanske 1500:- eller lite mer ändå allt som allt. Helt gratis de enda man gör är att svara på marknadsundersökningar. :)



Snart hoppa i duschen sen är de idol och criminal minds. Bra kväll alltså, men först ska wilde i säng med för hans humör är inte att leka med nu trött som bara den o allt blir fel. Men han får ja nog inte lägga ändå för han tycker pappa är bäst på de. Han har allt så många ideer nu så.

Imorn ska äntligen klippa mej med och så får de bli och ha i en färg till och hoppas på bra/bättre resultat. 👍

Lördag


Det var visst slitsamt att börja jobba igen, sovit på soffan både fredag lördag. Men snart har man nog vant sig igen. Är inte bara ovant att gå upp o jobba, ovant att cykla igen med efter ha gått i 4 veckor är ju helt olika saker att gå och cykla iallafall. Helt slut, får knappt luft i uppförsbackarna haha! Men skam den som ger sig, cyklat trots ostadigt väder nu i 2 dagar (3 med i onsdags) och det känns bra :) De är jobb helg som gäller denna helgen, men jag längtar mest till nästa helg ja. Överlag nästa vecka, onsdag, ledigt och ÄNTLIGEN lön och cash på kontot igen.

En tur till Sandra och William som vi inte träffat på minst hundra år blir de på onsdag också. Ser ja verkligen framemot! :)

Sen är de helgen,ledigt igen och världens mysigaste Nysäters marknaden. Älskar den! Min absoluta favorit marknad, liten mysig och finns alltid nåt.

Nu ska ja avrunda och läsa istället det är en lat dag idag. Dilans lagade maten åt oss idag, söve på soffan och nu soffläge med boken. :)




Torsdag


Dagarna har swishat förbi, redan torsdag. Jobbat i 3 dagar och nu en dag ledig innan jobb helgen.

Gött att komma tillbaka till vardagen, men hade gärna fått sovit tills halv 8 idag iallafall men nu var morgonpigga wilde igång igen också ;)

I tisdags färgade ja håret men blev inte alls bra Mitt hår är så himla slitet och det syntes på resultatet tyvärr. Klippning och ny färg behövs och tills de... Tofs!

Igår morse när vi skulle till dagis klagade wilde på skorna och när vi kom hem fick de bli skoprovning. 4 par urväxta och då var de bara 14 dagar sen vi provade alla sist. Hur kan man växa så fort undrade jag?! Men alla var av samma strl provade ett par större emellan och dom sa han passade så verkar ju stämma också. Tur man har ett litet lager vanliga skor sen coops rea ;) Värst är att vi fick fram förra årets vinterskor för ett tag sen och han sa att alla passade än och jag var nöjd med att slippa köpa alla nya men nu åker vi väl på de ändå. Jaja ja gillar ju shoppa så ;)

Idag tänkte ja vi skulle ut på promenad men regn regn regn.. Suck! Tur gräsmattan hann bli klippt igår iallafall men huset lär ju aldrig bli färdigmålat. Jaja trotsa vädret sen ändå för måste ut och röra på mig efter att ha åkt bil i regnet på jobbet måndag tisdag med. Igår cyklade jag iallafall fast hade bil till jobbet.

Sen kommer stephanie och elias hit med och emelie och nova :) Och innan de ska wilde iväg och fika med ewa. Fullt upp idag ser de ut som :)




Ta kort på mig säger wilde men du får bara 1! hahaha

Söndag


I fredags mötte vi upp Emelie på stan för att gå och kolla in den nya barnseconhanden här i stan. Bra ide med att ha barnseconhand och att de är arbetskooperativ och meningsfull sysselsättning för många men dessvärre botten betyg från oss ang sortiment och pris. För höga priser sett till skick. Tråkigt! Men så kan de va, inget ställe ja kommer att gå till ofta men överväger att skänka kläder dit just för att konceptet är bra men kund kommer jag inte att vara. Gick vidare till en annan loppis, bingo! Här var de som loppis ska va, 2* mjukisbyxor till wilde 5:- huvtröja till wilde 5:- och kakform till mej 10:-. En sån ja letat efter i 1 och ett halvt år nu så jag är så nöjd så. Har letat efter en ny länge men finns inte rätt form, storlek och material men där fanns den. Sen tog vi eb fika på domus innan de va dags att gå hem. Wilde fick ta 3 stycken 1:- lotter på domus och ungen vann både kakor och choklad. Gissa hur gla han va?

Fredags kvällen blev tråkig, trött som få och somnade vid 21. 👍

Så här gla blir man iallafall när man vinner :)



Igår var det den dagen på året då hela annelund lever upp. Annelunds torgfesten. Loppis, bilgrej med night rebels, baklucksloppis på anneviplan och massa folk ute. 56 och sheriffen var tillsammans med 2 bilar till med och körde åkturer. Vi va nere där säkert 4 timmar eller nåt men va aldrig inne på torget. Hängde vid bilarna och så var vi på baklucksloppisen och kika med elias och stephanie. Wilde tog massa lotter i night rebela tält och de va en överlycklig unge som vann fotboll och bilvårds set :) Dessutom var han inne på torget med farmor och fick 2 stora fina traktorer.



Sen var de dags att ge sig hem och ladda för kvällens fest. Städa, äta och göra sej iordning. Trodde inte vi skulle komma ut alls för vi blev utan chaufför men syrran fixade en annan tillslut och kvällen va räddad. Förfest på altan med syrran, Rebecka, jonas, sandra och michelle. I bilen åkte vi alla utom sandra sen på kvällen. Hade så bra kväll och mycket skratt. Syrran avslutade kvällen med att vara ordningsvakt och de gänget som roade sig med att förstöra stans blomster krukor kommer aldrig mer att göra om de efter att ha fått stå och plantera tillbaka blommorna. :) Härligt! Usch vad jag avskyr folk som förstör i onödan men är man 15 år så förstår man inte så mkt alltid men de va nog ganska pinsamt att få städa upp efter sig de hade di nog inte trott :) Tack för igår allihopa de va en bra kväll och bilen gick så bra hela kvällen.






Idag är de segt. Slappar på soffan, wilde är hämtad, altan städad och en goddig köttgryta står o puttrar på spisen. Imorn börjar ja jobba igen. Ska faktiskt bli skönt med vardag igen och jag saknar mina arbetskamrater och jobbet. :)

Torsdag

Började dagen med lite shopping på hm.com. Börjat beta av listan med vintergrejer som behövs med vinterstövlar, fodrade skor och fingervantar. Eftersom han blivit så lång och smal under sommaren behövdes mera byxor i 104. I våras kunde han ha vissa 98, 104 och 110. Men nu när han dragit i väg på längden, förmodligen blivit en bra bit smalare och slutat med blöjan så kan han inte ha varken 98 eller 110 längre. Dom körde tröja och byxor för 99:- ord pris var 99 bara för byxorna så då tog vi såklart både och han fick välja själv. En hoodtröja fick de bli också, det behövs nu med när hösten kommer.
 
Fick bli en höst jacka till mig också, det behövs de med likaså vinterjacka men nu har jag iallafall en för hösten så :) Leggins, strumpor och ett 49:- linne. 10% på allt plus erbjudande på seten med tröja byxor så blev de inte alls dyrt trots att de blev både jackor, skor och annat. Då är de roligt att shoppa :)
 
 
Dåligt väder idag men hoppas de ska bli bättre, dagens promenad måste ju avklaras och de helst utan regn. En tur till biblioteket och se om de finns nån mer bra bok åt mej och till nån affär och handla bröd o annat. Men först har vi möramys, wilde kollar på bilar filmen o ja skriver här och dricker kaffe. :)
I eftermiddag ska vi nog träffa stephanie och elias. Dom va här i tisdags med men då va inte wilde hemma tyvärr han va kvar hos ewa han.
3 dagar kvar av semstern med, rena hösten ute vilken skillnad mot första semster veckan! !
Detta vädret är ju tyvärr inte kul eftersom de inte finns en chans att måla klart just nu när de regnar en skur var dag eller natt. Men hoppas de kanske blir lite stabilt framöver så vi kommer lite längre iallafall.
Wilde blev klippt när han var hos ewa sist också, duktiga linda som klipper han. Blev så fin så.

Mera bilen





Wilde provåker och godkänner :)









Kul att vinna


Fick upp en notis på facebook att jag var en av vinnarna på en tävling om lypsyl. Kul att vinna dessvärre använder ja egentligen inte lypsyl men dom ska nog bli använda då. Haha värt att tävla om nåt man inte använder egentligen men de va ju så enkelt o tävla så därför ;)


Älskar att vinna tävlingar, har blivit ett par riktigt fina vinster genom åren :)


Roadtrip


Strax efter 3 igår gjorde vi oss redo för avfärd, lämnade wilde hos farmor för pappa var dålig och orkade inte ha wilde igår som tänkt. Wilde skulle va hos Ewa istället så hon skulle hämta han där senare. Hämtade kärra, ner till åmål bytte bil och plockade upp syrran och tom. Sen rullade vi mot skeppshult i Småland. Många mil i bil och en jädra massa godis i magen, vi hade laddat upp allihopa :) Kom ner vid halv nio-9 kanske, kollade på och provkörde bilen. De va inte ens nåt att fundera på den skulle med hem. Käkade lite på nåt ställe där nere och vid 22 tiden sen bar det av hemåt igen med bilen med oss. Långt hem..... Hemma på våran gata var vi inte förens vid 3 tiden så inte mycket sömn inatt inte för ja orka inte sova imorse. Ringde för att höra om wilde ville hem men nejdå han skulle vara kvar så han kommer i eftermiddag. Skulle visst åka till åmål och äta pizza :) Så ja har plockat lite, kollat gårdagens criminal minds på plattan. Ska städa och invänta syrran så hon får köra tillbaka kärran och byta tillbaka bil igen. :) Så snällt att låna ut sin bil, följa med på den långa resan för att köra och sen komma upp hit och köra tillbaka kärran. Hon är så bra min syster så ♥ Och vi jag och mitt hjärta har en så fin bil nu så ♥ Hoppas wilde blir lika nöjd, han va så ledsen så när bilen skulle säljas. Satt i den och gråt förtvivlat samtidigt som ja försökte förklara att precis som han vill ha nya leksaker vill vi ha en annan bil. Men ja tror nog han blir nöjd nu, han var ju ändå ganska nöjd väl när 64an hade åkt kommentaren då -varför sålde ni den som va så trasig för? 😅😅😅

Här kommer ett par bilder ja tog igår, blir nog fler i eftermiddag när bilen kommit hem från jobbet.












Måndag


Måndag och slutspurt på semstern nu :)

Helgen har varit lugn, myst hemma, kollat film,ätit gott och läst en massa. Igår hade vi stephanie och elias här på kaffe och lek en stund med. :)

Igår flyttade 64an till Stockholm, väldigt nöjd vi fick bra för den (tror jag iallafall) ;) Tillräckligt mycket för att kunna ge oss ut på en roadtrip i eftermiddag för att köpa en 56a istället. Bara tanken på en 50 talare gör mej lycklig, nu går de åt rätt håll :) Denna har dessutom hela soffor, innertak och dörrsidor som är hela dock inte klädda men de är mer än 64an hade de. Lacken skulle väl vara sådär men inte värre än den vi hade så. Ska köra hem den på kärra så syrran blir med sen också och hjälper till och kör för jag får inte köra med den kärran med mitt vanliga körkort jag.

Vädret idag var väl jämt inte de roligaste men får bli på med regnkläderna och ut på promenad ändå sen. Ska ja sitta 60-70 mil i bil sen ska jag då inte ladda upp med att sitta i soffan hela dagen innan iallafall. Wilde ska sova hos morfar och ingela ikväll han så han slipper så lång resa i bil.

Kikar in imorn igen och visar upp våran nya bil :)






Fredag


Igår hade vi som sagt i tidigare inlägg en dag med Emelie&Nova. Trevligt som alltid, barnen mer vilda än tama och den här bildsamlingen säger nog mer än ord. Bråk, lek, härj och bus. Fick mej ett gott skratt när wilde kommer ner jättenöjd och säger att han sålt ett par av sina försmåa skor till Nova, hahaha han lär sig hur en annan gör minsann. Vad hade han fått betalt då? njaee en peng fast en annan gång för Nova hade ingen. Så roliga så, och emelie kommer älska wildes och novas påhitt när klänningarna nu mer ska matchas med blå foppa som ser ut som bilar 😂😂😂



På eftermiddagen fick de bli en tur att handla, grillade och sen vart jag stentrött men är skitsur idag för att jag valde att sova istället för att vara pigg och kolla på Under the doom.

Idag har vi som vanligt varit på promenad. 3mil landade runkeepern på denna veckan sammanlagt. Var på biblioteket och lånade nya böcker, ännu en kriminal roman serie hittad denna handlar om Dicte. Har sett serien på tv så hoppas böckerna är bra nu :) Såå klart bunkrat upp med icas lösgodis och flamin hot ostbågar med. Icas lösgodis lär va enda anledningen att sätta sin fot på stora ica iallafall. Rånad varje gång man kliver i där. En halv kasse för samma pris som man får två på Lidl. Dessvärre finns inte allt på lidl så då får de ju va så. Haha älska lidl annars säger ja bara.

När vi kom hem sen fick de bli bakning av en monsterkaka. Sockerkaka i grönt och gult, törr och jävlig blev de än men wilde är nöjd ändå. Nu under eftermiddagen väntar vi Ewa på besök och senare ska vi och gratulera pappa i efterskott. Helgen så gott som oplanerad, ska väl grejas lite och sen så ska vi nog träffa stephanie och elias en sväng. :)

Nu ska jag läsa klart senaste boken så jag får börja på dom nya ja lånade. Alltid lika spännande :)


Mina ♥an grejade igår. :) Wilde ska alltid göra som pappa. Verkligen pappas pojk.


Torsdag


Snart är 3e veckan på semestern slut, känns helt okej faktiskt jag har semestrat klart nu ja och har ändå en vecka och 3 dagar kvar.

Idag ska vi umgås med Emelie och Nova, det gillas. Wilde får härja och leka och jag får vuxet sällskap 👍. Ska gå morgonpromenaden och möta dom vid 10.

Pratade med Sandra igår och skulle få till en dag att ses, långdraget men 27 hittade vi en dag. haha vi är inte bäst på att ses direkt men lika fina vänner ändå :)

Igår hade vi ensam dag igen jag och wilde. Promenerade och städade. Roligare kan man ha men de va ett måste. På kvällen när wilde hadr somnat kollade vi på en bra film, finsk tror den hette Lejonhjärta. Klart sevärd!

Fick förresten roliga paket i brevlådan igår, det tycker ja om. Premier från en prenumeration jag tog för 100 år sen och kalaskit gratis från arla. Wilde ser fram emot att bjuda på glass och jag att få mysa med ljuslyktorna tända till hösten. :)




Onsdag


Sitter i soffan och försöker hitta nån energi till att göra nåt men idag känns de segt.

I måndags hade vi iallafall en hel dag med Emelie och Nova, sprang på dom på morgonpromenaden och dom blev med hem på fika,tjöt och lunch. Ungarna härjade järnet och hade nog saknat varandra med tanke på resultatet av deras lek. haha hittade tillochmed tavlor från väggen i sovrummet under en byrå, och smutstvätt i byrålådan mm haha. Dä va Nova sa wilde glatt när ja plocka upp smutsiga kläder ur hans byrå igår ;) En trevlig dag som ska göras om imorn eller på fredag igen :)

Igår åkte vi med Ingela till åmål när hon skulle köpa födelsedagspresent till pappa som kommer hem nån dag nu äntligen efter ha varit på jobb. Trevligt att hitta på nåt annat än sitta hemma. När vi kom hem sen hade vi inventering av wildes höst/vinter kläder. Det fanns mycket men mycket som måste köpas också, dyrt är de med såna kläder/stövlar med. Men hälften kan köpas på barnloppis hoppas ja iallafall :)

Idag är nog en tråkig dag igen, får snart bli dagens promenad sen ska de städas! ! Ser ut som grisens hus här nu.

Förresten är altanen klar nu. MEN panik färgen släpper på ovansidan räcket. Fattar inte varför?? Alldeles skrynkligt och skumt och lossnar. Bara där just på ovansidan räcket som tur är men varför? färgen vi köpt skulle gå att måla på både olja och vattenbaserat eftersom vi inte visste vad som var målat med tidigare. Jaja hoppas de inte blir så på nåt mer ställe men framsidan och väggen syns inget på så borde bara vara där. Surt iallafall för det måste göras om på nåt sätt men detta nya höstiga blöta vädret är inte till våran fördel iallafall :(

Men såhär fint blev det iallafall, möblerna passar dessvärre inte in så bra längre men dom får hänga med ett tag till ändå inte ett dugg viktigt att byta ut just nu. Och den gamle sletne vaxduken med men samma där inte viktigt just nu ändå snart höst och vinter liksom.




Liseberg


Igår bar de av mot Liseberg för en hel dag där. När vi kom dit och var påväg in så tog de liksom stopp redan långt innan rondo. Men de här är väl inte kön? kan inte va kön väl? ! Men jo de va de... Kom en värdinna från Liseberg och tipsade om att köpa och betala inträde på hemsidan så de gjorde vi och kunde knalla in iallafall. Men vad helt galet mycket folk de va!!! Köö kö köööö. Wilde fick åka ett par saker, Kanin resan med oss, farfars bilar med pappa. Sen fick han ta en tur på skepp o skoj med Ossi. Sen skulle han minsann åka flumride, då var de dags att börja köa. Skulle gissa på att vi säkert stog 40 minuter men vi kunde iallafall köa och åka ihop alla 5. Trodde wilde skulle bli rädd men nejdå han ville åka igen. :) :) Efter de åkte ja o han Fisketuren, snabbt runt och runt så de kittla i magen. Wilde undrar lite om vi är på samma liseberg som sist? Karusellerna går så fort nuförtiden. 😂😂😂

Spelade lite, vann små nallar till wilde och sen bet vi ihop och ställde oss i kön till flumride igen. 30 minuter den gången och då var de minst kö där. På alla andra roliga karuseller var kön 60-120 minuter. 2 barn karuseller till och bränna pengar på spel, vinna lite saker. Jag vann jättefint kakfat, min syster vann matchande brödkorg som jag fick av henne åh vad glad ja blev då! Kul att kunna matcha :) Hjärtat vann chips till wildes stora lycka och så fick vi köpa årets Lisebergs kanin sen gav vi upp och begav oss därifrån. Mat på max vid bäckebol sen var det full fart hemöver. Kan ju inte påstå att de var den mest lyckade dagen med tanke på köerna och den uteblivna karusellåkningen för oss vuxna MEN wilde var lika lycklig ändå det är viktigaste för mej iallafall. ♥♥♥

Idag inbillade jag mej att han skulle sova länge med tanke på gårdagen men näh då inte sova ut här inte. Ujj ge mej lite av den energin? ! :)








Glossybox "stars and stripes"


Idag landade äntligen min glossybox i brevlådan, som ja väntat! Hade stora förväntningar men äsch boxen var nog det som var bäst tyvärr. Läppstift använder ja aldrig, och inte ögonskugga borste heller. Mastey sprayen ska ja testa iallafall och se om de är nåt att ha. Och topp lack kan va bra, detta ska tydligen va riktigt grymt så :) Och ögonskugga funkar alltid, detta skulle va nån som är vattenfast och sitter hela dagen. Upp till bevis imorn kanske?

Nu väntar ja på nästa istället, i den ska man tydligen få en produkt från The body shop enligt glossymag och glossybox har 3 års jubileum med :))






Fredag


Var några dagar sen sist nu.

I tisdags var det en sån där grejar dag, förutom en långpromenad var vi bara hemma. Tvättade och grejade altan för målning.

I onsdags blev de en heldag i Karlstad med syrran, tom och wilde. Kan ju inte påstå att de blev en massa shopping men ett par små saker fick följa med hem förutom maskeringstejp, golvlasyr och nya tvätt linor. :) Var en massa slutrea så fyndade fina smycken för 5:-&10:-. Flipflops för 19:- osv. :) Wilde fick fina bilar av Ossi för att han är duktig och går på pottan :) Var kul att hitta på nåt annat än bara va hemma. Väl hemma sen var de dags att krypa i målar kläderna igen :D



Igår var jag för första vardagen på denna semestern inte ens ute och gick Nej nej måla måla va de som gällde. Och igår blev det klaaart! ja väggarna iallafall, golvet ska målas idag men golv målningen är bara kul de. Men först ska vi ut på promenad och till biblioteket och hämta en bok ja stått i kö på.

Födelsedagar har vi haft denna veckan med, pappa i onsdags men han är borta på jobb han. Och igår farmor så dit var vi en sväng igår kvällningen och sa grattis. :)


Imorn rullar vi mot Liseberg, dä ser vi framemot :)








RSS 2.0