Onsdag


Sitter i soffan och försöker hitta nån energi till att göra nåt men idag känns de segt.

I måndags hade vi iallafall en hel dag med Emelie och Nova, sprang på dom på morgonpromenaden och dom blev med hem på fika,tjöt och lunch. Ungarna härjade järnet och hade nog saknat varandra med tanke på resultatet av deras lek. haha hittade tillochmed tavlor från väggen i sovrummet under en byrå, och smutstvätt i byrålådan mm haha. Dä va Nova sa wilde glatt när ja plocka upp smutsiga kläder ur hans byrå igår ;) En trevlig dag som ska göras om imorn eller på fredag igen :)

Igår åkte vi med Ingela till åmål när hon skulle köpa födelsedagspresent till pappa som kommer hem nån dag nu äntligen efter ha varit på jobb. Trevligt att hitta på nåt annat än sitta hemma. När vi kom hem sen hade vi inventering av wildes höst/vinter kläder. Det fanns mycket men mycket som måste köpas också, dyrt är de med såna kläder/stövlar med. Men hälften kan köpas på barnloppis hoppas ja iallafall :)

Idag är nog en tråkig dag igen, får snart bli dagens promenad sen ska de städas! ! Ser ut som grisens hus här nu.

Förresten är altanen klar nu. MEN panik färgen släpper på ovansidan räcket. Fattar inte varför?? Alldeles skrynkligt och skumt och lossnar. Bara där just på ovansidan räcket som tur är men varför? färgen vi köpt skulle gå att måla på både olja och vattenbaserat eftersom vi inte visste vad som var målat med tidigare. Jaja hoppas de inte blir så på nåt mer ställe men framsidan och väggen syns inget på så borde bara vara där. Surt iallafall för det måste göras om på nåt sätt men detta nya höstiga blöta vädret är inte till våran fördel iallafall :(

Men såhär fint blev det iallafall, möblerna passar dessvärre inte in så bra längre men dom får hänga med ett tag till ändå inte ett dugg viktigt att byta ut just nu. Och den gamle sletne vaxduken med men samma där inte viktigt just nu ändå snart höst och vinter liksom.
Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0