Lördag morgon


Lördag morgon, en sovmorgon som inte var nån sovmorgon men klockan ringde iallafall inte. Ledig helg fast den blev inte helt ledig för telefon ringde igår och imorn ska ja jobba min första kväll på exakt 2 månader. Känns ju helt okej ändå och rätt glad att de va just kvällen för då känns ändå helgen någorlunda ledig. Nästa helg har jag sökt ledigt lite igen fredag och lördag men inte för nån värre rolig anledning utan mest för att vi knappt hinner ses kommande helger så vi ska försöka få nåt gjort här hemma och köra skräp till tippen m.m. Hade vi väl kunna gjort idag egentligen men idag står en tur till Karlstad på schemat. Wilde vägrar åka med så han fixade barnvakt själv han. Han tycker de är tråkigt att åka långt och är väldigt nöjd med att vara hos bäste morfar och Ingela istället..♥ 

Igår kom syrran och Tom hit, en sväng på 45an där vi handla fika och hårfärg sen hem igen för att färga och fika sen låna dom med sig vanen och åkte hem. Vi va och storhandla sen avslutades dagen men goda räksmörgåsar och film. Ja va stentrött och somna nog redan vid 9 mitt i filmen men de va mysigt så länge de vara.💕 Kan inte liksom riktigt rå för att ja är så trött både på kvällarna och morgnarna just ju. Sover dessutom som en stock hela nätterna. 

Diskmaskin och tvättmaskin i full fart, frukost i magen och kaffet på svalning för att bli dricktempratur. Väntar på att hjärtat ska vakna, göra oss iordning och sen iväg. När vi kommer hem sen får det bli ännu mera greja här hemma. Flera långa dagar på jobbet och få lediga ja då ser huset ut som kaos! Ännu värre uppe, rivit ur massa grejer, plockat fram etc. Ja dä ser ut! Nu ska jag ha fram wildes gamla kombivagn med för den ska nog en tjej köpa till veckan. Letat fram alla delar och tvättat så de hänger på tork överallt, rivit ut ett helt skåp för att hitta allt.. Har att göra iallafall! :) 

Kan fortfarande inte ladda upp några bilder tråkigt nog, men ska nog ta och skicka över till datorn och lägga in därifrån istället. Tisdag


Bjuder väl på ett törrt inlägg utan bilder igen då, kanske får lägga till en emoji eller 2 på slutet för att liva upp ;) 

Jobbat i helgen och jobbar varendaste dag fram till helgen som kommer. Mitt minus är förmodligen ett minne blott numera och de känns ju himla fint får ja säga.. Känns klart mindre stressande så. Men nu längtar jag allt till både fredag och helgen. På fredag slutar ja lite tidigare, syrran kommer antagligen hit och umgås. Och de är dessutom en riktigt efterlängtad löning 😃👍👌 På lördag en tur till karlstad, såg en massa fint och billigt heminredning på coop bergvik jag vill kolla efter men de lär va slut känns de som så enda jag planerat för den turen är ett nytt kupefilter och spackel till bilen. :) 

Förövrigt väldigt spänd inför kvällen, kaaanske men bara kanske kommer att köpa en sak ikväll som jag absolut inte hade tänkt köpa men inte kunde motstå när jag fick se. Vad får ni se/läsa om en annan gång om det nu blir så. Är iallafall min änsålänge ihop sparade ullareds pengasamling som ryker ifall de blir köp. Har inte lyckats spara ihop så mycket sen vi va iväg sist så det blir tomt där men jag tror isåfall att de är värt de! :) 

💸💲💰

Teknikens under....


Uppdaterade blogg appen = kan inte ladda upp bilder...

Uppdaterade telefonen = den fungerar inte alls som den ska längre. Seg i många lägen, appar och program stoppas. Och inte nog med de så blev den ful med!  

Tråkigt att blogga utan bilder,  har förvisso datorn nu för tiden eftersom den är lagad ♥ men inga nya bilder där för dom är ju nästan 2 år gamla. Får nog helt enkelt börja använda kameran mer igen och blogga på datorn om det inte kommer en uppdatering med buggfix väldigt snart för blogg appen så man kan ladda upp bilder. För visst är rena text inlägg bara så tråkiga? ! 

Teknikens under! Så bra när det fungerar som det ska men så retligt när det inte gör de. 

Fredag


Fredag och lediga, veckans enda lediga dag. Skulle egentligen ha jobbat kvällen men tog mej ledigt. Det behövs :) 

Ska tillbringa dagen med Emelie och Nova, gå på stan och kika och så har wilde bestämt att han och nova ska äta på mcd. Bläh sa ja, tur dom har latte och hallonpaj som är gott :) 

Måste försöka få nåt gjort här hemma med, städa förra fredagen men de syns inte längre. Tvättberget är enormt och ja de är väl som de är för de mesta egentligen. Ska nog ta och göra ett ryck redan nu. Lika bra att börja innan vi ska iväg. Resten av helgen tillbringas på jobbet. 


(Försöker att ladda upp bild men får bara upp att de inte gick att ladda upp. Uppdaterade telefonen igår hoppas de inte beror på de. Försöker igen senare)

Måndag


Igår hade vi en riktig slappardag och gjorde knappt ett skit på hela dagen. Rätt gött och bara va! Hade iallafall kaffe främmat av Ewa, Mikael och Linda och då bestämdes de att Wilde skulle komma och sova hos dom tills idag. Bortskämd liten kille minsann, fick håret klippt av Linda igår. Och imorse frukost på sängen sen har dom varit i Åmål, käkat pizza och så skulle egentligen ha badat men det var stängt. Och dit ska han igen på onsdag för att sova över och åka till åmåls badhus på torsdagen. :) 

Nyklippt älskling 

Och bortskämd var de :) 

Idag har ja jobbat till 14, wilde kom hem vid 16 och då var de dags för gympan. Bara 2 ggr kvar nu tills det är avslutning. Veckorna går fort! 


Nu blir det farmen och allt annat bra som är på tven på måndagar. Måndag är nya favorit dagen gällande tv :D 

Alla ♥ans lördag


Det va inte igår de uppdaterades här, har mina anledningar men nu blir det iallafall en liten uppdatering. :)

1a helt lediga helgen på länge, jobbat 3 helger på raken nu. Känns som ja bara jobbar och jobbar men kommer ingenstans och står och tickar på minus. Men förhoppningsvis är jag snart på plussida igen :) Finns sina anledningar där med så och en viss skuld har helt avsaknad av jobbade kvällar. 

Men som sagt denna helgen är ja ledig, helt ledig! Alla hjärtans mys redan till frukost. Jag fick rosor, lotter, kort och presentkort på Kappahl. Gav lotter, kort och choklad. Wilde fick lott och angry birds mössa av pappan och kort, gelehallon och 40:- av mej. Bara nåt litet sådär men alldeles tillräckligt! Tycker såna här speciella dagar är lite mysiga men samtidigt så behöver man inte överdriva. 

♥♥♥

Efter frukost ringde Stephanie och ville ut på promenad så jag blev med, en tur till kappahl och lindex för att kika lite. En latte på Mc Donalds sen gick vi hem igen. 

Sen blev det en tur ut till Guttane så wilde fick köra sin fyrhjuling och så har vi grillat korv. Ett par trevliga timmar med trevligt sällskap. :) Från nu och framåt kommer denna lördag att tillbringas på soffan som för de mesta av mina dagar. 


Wilde ville ha lådbil


Såg en kampanj från Ahlgrens bilar som man kunde samla till en lådbil, wilde ville såklart ha en så han har köpt bilar för varenda krona han har i plånboken 😂 Ja en bil tokig kille de är han helt klart . Men efter detta gissar jag på att ahlgrens bilar inte kommer va nån favorit efter alla dom bilar han kommer att få äta lördag efter lördag efter lördag... :) 

Först skulle vi inte berätta för pappan att bilen va rosa utan vi skulle säga att den va blå, sen sa han ändå att den va rosa och skulle få de fina namnet Rosa pantern. Men näh han kunde ju ändå inte ha en rosa bil så nu ska den lackas ljusgrön. Han har allt idéer :) 

RSS 2.0