Lördag morgon


Lördag morgon, en sovmorgon som inte var nån sovmorgon men klockan ringde iallafall inte. Ledig helg fast den blev inte helt ledig för telefon ringde igår och imorn ska ja jobba min första kväll på exakt 2 månader. Känns ju helt okej ändå och rätt glad att de va just kvällen för då känns ändå helgen någorlunda ledig. Nästa helg har jag sökt ledigt lite igen fredag och lördag men inte för nån värre rolig anledning utan mest för att vi knappt hinner ses kommande helger så vi ska försöka få nåt gjort här hemma och köra skräp till tippen m.m. Hade vi väl kunna gjort idag egentligen men idag står en tur till Karlstad på schemat. Wilde vägrar åka med så han fixade barnvakt själv han. Han tycker de är tråkigt att åka långt och är väldigt nöjd med att vara hos bäste morfar och Ingela istället..♥ 

Igår kom syrran och Tom hit, en sväng på 45an där vi handla fika och hårfärg sen hem igen för att färga och fika sen låna dom med sig vanen och åkte hem. Vi va och storhandla sen avslutades dagen men goda räksmörgåsar och film. Ja va stentrött och somna nog redan vid 9 mitt i filmen men de va mysigt så länge de vara.💕 Kan inte liksom riktigt rå för att ja är så trött både på kvällarna och morgnarna just ju. Sover dessutom som en stock hela nätterna. 

Diskmaskin och tvättmaskin i full fart, frukost i magen och kaffet på svalning för att bli dricktempratur. Väntar på att hjärtat ska vakna, göra oss iordning och sen iväg. När vi kommer hem sen får det bli ännu mera greja här hemma. Flera långa dagar på jobbet och få lediga ja då ser huset ut som kaos! Ännu värre uppe, rivit ur massa grejer, plockat fram etc. Ja dä ser ut! Nu ska jag ha fram wildes gamla kombivagn med för den ska nog en tjej köpa till veckan. Letat fram alla delar och tvättat så de hänger på tork överallt, rivit ut ett helt skåp för att hitta allt.. Har att göra iallafall! :) 

Kan fortfarande inte ladda upp några bilder tråkigt nog, men ska nog ta och skicka över till datorn och lägga in därifrån istället. 



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0