2011 blir till 2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Fick Wilde och med det blev mamma, hela det livet är/var nåt helt nytt. :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga som vanligt.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja flera stycken, flera gamla arbetskamrater, klasskamrater, några nya vänner och såklart finaste Emelie. Massa bebisar överallt. :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej

5. Vilka länder besökte du?
 Jag har hållt mej på hemmaplan även i år.

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Nej inte direkt, visst saknar man alltid den saken, dom pengarna osv men inget stort eller viktigt har saknats. Eller jo för fasiken, SNÖN på julafton. Men annars så ;)


7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Den 11 januari kommer aldrig att glömmas, heller inte andra stora dagar under året som dop, första julen m.m.

8. Vad var din största framgång 2011?
Hela detta året har varit en framgång på sitt sätt med allt som har hört till.

9. Största misstaget?
Inget?


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förutom ett gäng förkylningar och en magsjuka har det inte varit något värre.

11. Bästa köpet?
Hmm, bilen kanske?

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Bilen som kostade några kronor, Ullared har även fått en del pengar och för att inte tala om Wilde. :)


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Wilde, älsklingen och fina vänner.


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?



15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 Gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Jag vet inte, tror jag är nöjd med vad jag gjort och känner inte att jag skulle ha gjort mer av något.


17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Svarar återigen vet inte.


18. Hur tillbringar du nyår?
Nyåret ska tillbringas med Emelie och hennes familj,blir ganska lugnt. Ett par cider och en trevlig kväll tror jag bestämt. 

19. Blev du kär i år?
Det var jag allt redan de.


21. Bästa boken du läste?
Läst en massa böcker, tror jag läst alla Maria Wern utom 1. Även en hel del bra verklighetsbaserade så jag kan inte välja. Eller jo jag söger nog Maria Wern ändå...


22. Största musikaliska upptäckten?
Tror inte jag har gjort nån stor upptäckt

23. Något du önskade dig och fick?
Wilde var önskad och honom fick vi.


24. Något du önskade dig men inte fick?
Ähum ne tror inte det...

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Hade familj och vänner här, åt sallad och tårta. Kvällen firades sen med Jessica, några cider och en rosa panter på Tuppen. Eller ja så firade jag allafall att jag fyllde år, själva dagen var en veckodag och den firades med Pappa, Ingela och mina två hjärtan på Duse.

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns alltid, en miljon, bättre väder, snö på julafton m.m. Kan räkna upp tusen saker ;)

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Leggins, långa tröjor/linnen och mina älskade converse.

28. Vad fick dig att må bra?
Livet i allmänhet, vänner, Wilde, tryggheten och kärleken.

29. Vem saknade du?
Ingen

30. De bästa nya människorna du träffade år 2011?
Har träffat en hel del nya härliga människor i år, men tjejerna i föräldragruppen är klart årets bästa nya männsikor. :)






 






 


Nu var det klippt

Blev inte som jag tänkt mej alls idag, istället för att inte göra nånting och kanske gå ut och gå har jag varit och klippt mej. Ringde för att boka och då hade hon precis fått ett återbud så den tiden var jag inte sen att tacka ja till :) Några centimeter kortare, tjae kanske tillochmed en decimeter? Uppklippt och fräscht och som vanligt är jag skit nöjd. Och det beror på frisören helt klart, kommer aldrig att klippa mej nånannanstans eller hos nån annan för har aldrig annars varit så nöjd som jag är efter att ha varit där.

Förresten fick jag en försenad julklapp av älsklingen idag med som inte hade kommit innan jul, presentkort 500:- på brandos.se och jag vet exakt vad jag ska lägga dom 500:- på. :) Nån som kan gissa?






Önskelista!

Ja jag vet julen är slut, men detta är min egna önskelista från mej själv till mej själv. HM har släppt sina vårkläder och det fanns inte alls hur mycket fint som helst, nä inte alls.
T-shirtSweatshirtbyxaByxaMössa2-pack pyjamas

Tänk så fint detta skulle bli på Wilde? Finns även en så fin heldress men frågan är om han verkligen behöver fler? Han har 4st i 86 redan....

Hittade nåt till mej själv också förresten
TröjaLinneLinne
Vill ha =)

Fast jag får allt vänta med att shoppa, får se efter Wilde har fyllt år vad han verkligen behöver och inte och sen bara köpa det som verkligen behövs för ungen har så himla mycket kläder nu. Fast det är ju så kul att köpa fina kläder till han.... ;) Men med tanke på att han redan har drygt host host drygt 25 stycken överdelar så.. Fast vem har sagt att man inte får ha mycket kläder? Inte jag iallafall.....


God morgon

Usch idag är jag nåt alldeles jättetrött, varför vet jag inte för har sovit bra. Men men det botas iallafall med lite kaffe =)

Igår hade vi Ingela och min faster med familj här på fika och lite julklappar, Wilde fick kläder av min faster och Ingela hade med sej en rolig leksak från Tomas&Christoffer. Vi fick också en sån där rolig tvättmedels burk och en förpackning tvättmedel av min faster. Kan ju inte säga annat än att det kommer att bli en välanvänd julkapp! :P

På eftermiddagen sen fick det bli en tur och hämta ut Wildes födelsedagspresent och handla lite. På kvällen myste vi med Jägarna 2. Riktigt bra film!

Idag blir nog en ganska händelselös dag, tror jag åtminstone ska försöka ta mej ut på en promenad. Alldeles för mycke stillasittande nu, bläh!  Inte bra det så det får vi göra nåt åt idag =)

Nu är det dags att fixa frukost och kaffe!



Så snygga jeans!! Ja allt var fint, men jeansen gillade jag verkligen jättemycket!


Leksak!


 =)




Den 26 december 2011

Huh vilken blåst igår kväll, inte utan att jag var en smula nervös. Blåste och dånade, small och hade sig ute och inne blinkade det i lamporna. Var väldigt glad åt att Wilde hade en batteri driven nattlampa och det var med den inom räckhåll jag lyckades somna tillslut. Dock fick vi behålla både hus och ström så jag var nervös inödan.

När vi vaknade imorse slängde jag iväg ett sms till Emelie med fråga om shopping i Karlstad, och vid halv 11 drog vi iväg till ett fullsatt Bergvik. Fick snurra ett bra tag innan vi fick parkering. Började sen shoppingen tillsammans med ett par hundra andra, lite smått rörigt vissa stunder och trångt att ta sig fram med barnvagn men det hade jag räknat med innan så. Handla lite smått och gott både till mej och Wilde och inte blev det dyrt heller. Topp! Det var en bra tur.

Nu är det snart kvällen, Wilde ska bada och sova och jag och hjärtat ska mysa till senaste Irene Huss filmen.


Dagens busunge


Vänner ute på shopping


Wilde fick en body från Polarn och pyret


Fyndade på HM =)



Jag fick en tröja från Carlings, eller ja fick? Köpte heter det nog. 

Ser ni förresten vilken störande fläck jag fått på kameran?? Inte kul! Undrar om det är ett garantifel eller inte?

Några rader också

Nu har jag publicerat inläggen med julklappar som jag har grejat med allt eftersom julklapparna har trillat in så nu får det bli några textrader också.

Igår var det julafton, en mysig dag rätt igenom. Morgonmys med hjärtana, sen en tur till svärföräldrarna på kaffe och fika. Hem och började greja med maten, i ungefär 3 timmar stod vi framför spisen för att få allt klart. Pappa och Ingela kom och det var dags att hugga in på all den goda maten. Blev mätt på 2 jävla sekunder, jaha liksom? Jaja vi har kylen full så ;). Sen umgicks vi framför tven, tjatade och hade utdelning av julklappar. Wilde var en tröttis som inte ens orkade öppna alla sina julklappar igår. Efter pappa och Ingela hade åkt hem myste vi i lugn och ro, öppnade julklappar och käkade godis.

Idag började min dag med en sovmorgon till 10, så jädra gött! Upp och öppnade sista paketen från oss med Wilde. Sen var det dags att göra sig iordning och fixa fram lite gott tills andra delen av min familj trillade in. Vi käkade, hade julklapps utdelning och så poff var alla borta förutom syrran som stannade hela eftermiddagen och umgick med mej och Wilde. :) Mysigt det. Sen gottade vi oss med pizza, det var verkligen inte helt fel.

Nu sitter jag här och deppar, för att jag också ville ut ikväll men likafan sitter här ensam. Men i brist på nånstans att ta vägen och nån att gå ut med har jag väl bästa "utgångsläget" till en hemma kväll antar jag?

Jaja denna kvällen är snart slut den så, blåser av bara helvete gör det med och jag höll på att skita ner mej när det dundrade till ute på altan. Hu läskigt! Tänker inte ta reda på vad det var heller...

Funderar förresten på att rymma iväg och shoppa imorn? Känns som en bra humörhöjande sak att sysselsätta sig med, men frågan är om man ska orka åka iväg eller handla på hemmaplan? Risken finns att det bara blir Wilde kläder om vi inte åker iväg.. Hmm tål att grubblas på minsann.


Röda familjen, inte stans mest lyckade kort kanske men första kortet som vi alla 3 finns med på tror jag? Resten av korten från jul får ni kolla in på Facebook för jag orkar inte ladda upp dom här med.


Wildes julklappar


Från Sandra&William


Från Emelie&Nova, lite kul att jag beställde nappar från namnnappen till Nova och Wilde fick ett presentkort därifrån. Vi tänkte till lika där =)

 

 

Han blir bortskämd av faster Ewa med familj, xylofonen var nog dagens bästa för han vart helt tokig i den  =)



Av farmor&farfar fick han denna.


Dom här julklapparna kom från faster Maria med familj.



Och allt detta kommer från Wildes morfar&Ingela.


Denna lastbilen kommer från farbror Leif.


Bild 1 från sin morbror och bild 2 från gulliga Linnea.


Från gammelmormor kom detta :)


Och detta fick han av sin moster.



Och från oss.... Första julen är faktiskt första julen ;)



Mer julklappar kommer senare, skulle visst få av Christoffer&Tomas och av min faster till veckan. Och förutom detta fick han även 100:- av sin mormor. Inte så stor ide att ta kort på en peng tyckte jag ;) Han har fått så himla mycket fina saker så det är galet! Älskade fina unge <3 Han egna favorit var helt klart Xylofonen, han är jämt tokig i den. Men vet att alla saker kommer att komma till användning och kläderna han fått är så fina. Tack allihopa.

Tilllägg 28/12, nu har han fått alla sina julklappar och här kommer dom:


Från min faster


Från Thomas&Christoffer





Mina julklappar


Fina korgen full i smått&gott som jag fick av Emelie.


Från Sandra, här var det jag och Sandra som tänkte lika eftersom jag också gav prydnads cupcakes till henne också :)

 
Detta fick jag av älsklingen, så kul med symaskin. Nu jädrar ska det pysslas och sys! :) <3 Tips på nåt ställe att beställa tyger ifrån förresten?


Från Pappa&Ingela, svarta ljustakar med vita blockljus till och 500:- på Kappahl


Av mormor fick jag 2 påsar Twist och 2 stycken Tupperware Space makers =)


Ett cupcakes ställ fick jag av Linnea. 200:- på Lindex av min fina syster och av mamma fick jag 100:-


Har fått så himla bra och användbara presenter, tack allihopa! Imorn får det bli en tur på staden och mellandagsrean :P





 

 


God jul!




Hoppas att alla får en fin och mysig jul, det ska iallafall vi ha. Dagen började med julklapps öppning för Wilde i sängen, det var en glad kille som busade och öppnade ett paket med 8 små bilar i =)


Dagen före

Idag tror jag det blir en del att göra, det ska städas, bäddas nytt i sängen&tvättas, promenad möta en tjej som köpt barnkläder, handla lite men minns inte vad? Förutom juligt godis då. Förbereda för morgondagen, baka köttbullar och försöka mej på att göra Cake pops. Måste försöka få tag på Bingolotter också så vi kan ha uppesittarkväll. :) Och så tror jag att det räcker så, lär inte hinna få det långsamt. Tycker förövrigt att vädret är hemskt, jag vill ha snö!!! (i normala mängder)

  
Så här ser det ut hos oss, inte rättvis bild för det är mycket mysigare i verkligheten. Och mörkare, inte har vi knalllila väggar eller så grön gran.


Mumsiga cupcakes


Dagisgrubbel och en fin överraskning

Igår fick vi brev om dagisplats och det var inget bra besked, han har fått plats på ett dagis som vi absolut inte vill att han ska gå på. Det ligger inte bra till(alltså inte så nära som vi vill), känner ingen annan som har eller har haft barn där och det har ett kasst läge och jag har på känn att jag kommer att tillbringa alla vårens dagisdagar med att oroa mej. Att inte ha honom på dagis är tyvärr inte ett alternativ för det är först i augusti vi kan få en annan plats. Känns inte ett dugg kul detta men tyvärr måste han nog vara där under våren och så får han börja på nåt av dagisen här i Annelund i augusti. Har grubblat på alla möjliga lösningar men inget som fungerar i ett halvår. Tur att vi åtminstone har rätt att söka och byta dagis sen även om vi hade varit väldigt glada om han fått plats där vi vill från början. 

Förövrigt har detta varit en bra dag, var nere i Åmål och hjälpte mormor att fixa med julklappar i förmiddags. Gulliga mormor, vi var runt på Klädkompaniet, Profab och Ica. Hemma hos henne och packade in sen och nu väntar julklapparna på att bli öppnade igen. Kommer bli mys på juldagen de. Väl hemma sen igen fick jag en stor överaskning när jag öppnade mitt lönebesked, jag hade förberett mej på den vanliga Att utbetala 0:- MEN nu jävlar fanns en ganska fin summa där i stället och min månad är mer än räddad för annars skulle detta ha blivit en pissmånad. Men inte nu länge, lalalala. Sånt är alltid kul. Och det passar väldigt bra, fast extra oväntade pengar passar väl alltid bra? :)

Nu ska jag sluta tjata och ägna mej åt tven, snart Criminal minds och sen ska jag dyka ner i min senaste bok som jag påbörjade tidigare ikväll.


Tjocka tomten, bara en dag kvar nu så är det jul sen.


Julmysigt med Emelie&Nova

Idag har vi haft en riktig mysdag med Emelie&Nova, långpromenad på stan, fika och en massa mysiga julklappar. Underbara barn som har busat och det har varit en bra dag. Lite snö dagen i ära också :)




(Våra jättefina julklappar kommer i ett eget inlägg senare tillsammans med alla andra julklappar)

 

 

Julmysigt med Sandra och William





Försökte att få en bild på bägge två tillsammans men detta var det närmaste William kunde tänka sig att stå Wilde, små barn är läskiga ;) Och Wilde ville inte missa vad som hände på tv.


Och nej inte tänker väl jag och Sandra lika, till vänster min julklapp till henne och till höger ser ni hennes julklapp till mej. :)

Det var en mysig eftermiddag, och imorn myser jag&Wilde vidare och då med Emelie&Nova. Skulle ha träffat Jessica och barnen idag egentligen med men där kom sjukdom emellan så det får bli en annan dag.


Tävlar om en goodiebag

Jag tävlar hos Blogkeen om en goodiebag, dags att vinna nåt till mej själv så denna hoppas jag på =)


Söndag kväll

Dagen har tillbringats i Karlstad, en massa pengar är borta, julklapparna är inte fixade och jag blev dessutom kär i en tröjjävel som jag inte hade råd att köpa.

Vad gjorde vi åt pengar på då? Det blev inredning till älsklingens lekrum, lekback, ramar ch doftljus från Ikea. En baby pulka på biltema, vanlig pulka och lite småsaker på Coop forum. Vantar och heldress till Wilde på HM och sen en jävla massa mat och grejer på Ica.

Käkade mat på Mamas där Wilde bestämde sig för att stirra ut tjejen som satt bakom oss. Haha har aldrig sett han stirra så på nån/nåt någon gång, busungen! :)
En helt okej dag minsann trots att julklapprna inte är färdiga och tröjan inte min.

Nu väntar en mysvecka, imorn ska vi på julavslutning på babycafet. På tisdag ska det först julmysas med Jessica och barnen som även ska byta julklappar med varandra. På eftermiddagen sen kommer Sandra och William, det bli samma sak där. Julmys och julklappar. På onsdag sen ska jag, Emelie och barnen ha en mysdag, fika, baka och än en gång julklappar. Fredag blir det uppesittarkväll som det ska va. Nånstans här med ska ju julklapparna fixas klara, och det ska förberedas för julen som kommer att firas här hemma. Har en känsla av att denna veckan kommer att försvinna innan man hinner blinka. 




Lördag

Denna dagen har tillbringats med Emelie och Nova, vi har fikat och promenerat. På promenaden fick vi även sällskap av Ingela, vi granskade hus och kollade in dagis. Härligt promenadväder och vi gick i nästan 1½ timme. :)

Nu sitter jag i soffan och latar, Wilde sover sen kl 18 och jag har grejat med lite sälj saker och idag jädrar flöt affärenra på för jag hann knappt lägga ut innan jag hade sålt de. :) Snart ska det grejas med mat, och så har jag bestämt att granen ska hitta upp. Denna ska kläs med Cupcakes, silver och rött. Tror det kommer bli alldeles rysligt snyggt!

Imorn är det söndag och vi åker till Karlstad för julklappshandling och storhandling. Tillsammans med alla andra 53069 personer och vi lär få trängas en smula men sen är det fix och färdigt och vi kan sätta oss och vänta på tomten.

Nu ska jag avrunda här, bjuder på ett par kort först bara.


Bild från idag, Wilde klappar på Nova som om hon hade varit en liten katt. ;)


Goa ungar i torsdags.


 
Titta mina gulliga små tänder! Och så roar han sig med bita ankan i rumpan så den piper ;)




Hoppsan

Vann visst gårdagens julkalender på MAM också! :) Har varit med i julkalendern varje dag sen dom startade och igår var det min tur att vinna där med. Dock var den ena vinsten ganska tråkig, vanliga nappflaskenappar men är det såna som vi ska byta till nästa gång så är det ju ändå en skitbra vinst. Så det hoppas jag att det ska vara. :) Men förutom det vann han även en julnapp, det är kul för det är napp som bara går att vinna och som inte finns att köpa.

 

Wihoo

Jag har vunnit en tävling igen! :) Denna gången i julkalendern hos en tjej som jag trillade in hos genom namnnappen. Vad har jag vunnit då? En svart tröja från Lundmyr of sweden, till Wilde såklart får jag tillägga. Kika in hos henne ni med vet jag och tävla, det enda man gör är att lämna en kommentar och man behöver inte ha blogg. Det är julkalender både för stora och små :)  http://volanen.blogg.se/


(Lånade bilden från hennes blogg.)


Bambi

Igår kväll vid ungefär halv 6 tiden var det nån som körde på ett rådjur precis utanför här så vi har ett avlidet rådjur liggande på gräsmattan nu, grannen hade ringt polisen igår och dom skulle komma och hämta det men än har inget hänt. Jag ringde igen vid 6,40 och sa till att vi inte vill att det är kvar när det blir ljust och grannarnas barn ska behöva se det. Sen vill jag väl överhuvudtaget inte ha ett dött rådjur i trädgården men jag tar iallafall inte illa vid mej, det vet man inte om ett barn gör. 

Och om den som körde på det då den smet. Varför smiter man från en viltolycka undrar jag? För att man 1 inte egentligen får köra? För att man 2 körde så fort så man kanske inte ens vet att det var ett rådjur kanske? Eller av vilken anledning? För den kan inte ha missat att den körde på ett stort rådjur och krossade åtminstone en lampa på bilen. Jaja nu kanske det är en person mindre som kör som en idiot förbi här iallafall, man ju alltid hoppas iallafall för fy fan vad dom kör en del.



Förövrigt är det fredag, idag har jag/vi inte några stora planer. Ska ta en promenad senare och gå till stan och leta efter en julklapp åt min kusin som jag hade glömt att köpa julklapp till. Sen så ska jag se om inte jag kan få mitt hår färgat, så man kanske blir att se nästan normal ut iallafall även om det är helt hopplöst och skulle behöva klippas också. Och ikväll har jag bestämt att vi ska se dom två sista avsnitten Sons. Uh sen lär vi får vänta på fortsättningen för detta är säsong 4 vi sett nu också. Tråkigt att vänta, det är ju så bra!




God morgon

Skitstart på dagen, Wildes nya sätt att jaga upp mej ur sängen eller? Var åtminstone en överlycklig unge som gick upp så tidigt som han ville medans jag gladeligen hade sovit minst en halvtimme till.

Idag ska vi iallafall åka ut och umgås med Emelie och Nova, inte setts på flera dagar nu så det ska bli kul. Annars inga planer. Lugnt och skönt :)

Snart helg med, bir 1 års kalas för Linus på lördag och på söndag åker jag och mina hjärtan till Karlstad och fixar det sista inför jul, storhandlar och Ikea kanske? Ja en hel dag lär det bli iallafall.

Sen är det julvecka, och det lär bli fullt upp. Nånting varje dag fram till julafton. :)


Goa pepparkakor


Onsdag

Idag har vi varit och gratulerat Liam i efterskott, det bjöds på bullar, tårta och russin (till dom små) försökte även att ta lite bilder på barnen men det gick väl sådär ;)


Liam lite snabbare än kameran..



Wilde visar sitt bordskick, häll ut det ätbara på golvet och ät på tallriken istället. Liam är duktig han och gör som man ska.



Hoppsan, finn ett fel kanske?







Tävlar

En tävling som jag bara inte kunde motstå, nu jävlar håller jag tummarna! :)

”Jag tävlar om en ”Julklappssäck” som innehåller priser som är värda minst 7000 kr hos Carolina – var med och tävla du också”

*Onyxsweden.se sponsrar med ett armband från Snö of Sweden!
*Sovtex sponsrar med en urläcker prydnadskudde!
*Wigglekart sponsrar med en Wigglekart i valfri färg!
*Loveko sponsrar med Lulu’s choklad kroppssmör och fyra stycken lypsyl!
*Ljuskraft sponsrar med ett värmedjur (kanin)!
*Karin Herzog sponsrar med ”Essential Mask”!
*Carolines Smyckeskrin sponsrar med ett presentkort på 250 kronor!
*Kalaslagret sponsrar med ett presentkort på 250 kronor!
*Lilla Fjärilen Design sponsrar med en valfri bok!
*Buaknallen sponsrar med en stor, härlig nallebjörn!
*Crocs.se sponsrar med ett presentkort på 200 kronor och ett ”give away-kit”!
*Barnkalaset.se sponsrar med ett valfritt kalaspaket (tallrikar, muggar och servetter)!
*MyHeart.se sponsrar med ”52 romantiska veckor”!
*Leklandet.se sponsrar med ett glasscafé!
*Alvaboden sponsrar med ett ursött babygym!
*Canvastavlor sponsrar med ett presentkort på 600 kronor!
*Qpix sponsrar med ett presentkort på 400 kronor!
*Smultronbyn sponsrar med ett munspel och ett smyckeset!
*Smyckesboxen.se sponsrar med ett charmsarmband med en berlock!
*Ekoleko sponsrar med en stor påse playmais!
*Onetex sponsrar med ett presentkort på 300 kronor!
*Cutiepie.se sponsrar med ett presentkort på 200 kronor!
*Frank&Poppy sponsrar med en valfri tröja från sin nya kollektion!
*Lollopard sponsrar med en mobilsocka!
*Textilonnet.se sponsrar med en valfri gardin!
*Gunry sponsrar med en Bodybutter, en bodyscrub och en facescrub (oliv)!
*Nilma sponsrar med en personlig namntavla!
*Vindagården sponsrar med en Leporello!
*Fröken M sponsrar med 2 st trälyktor, 2 st gräddbakelser och 1 väska!


Måndag

Efter en mindre bra start på dagen tänker jag tro att det inte kan bli värre så detta blir en bra dag! :)

Sitter just nu och äter lökbullesmörgås, skulle ha varit en köttbulle smörgås men igår när jag skulle baka köttbullar stog jag i valet och kvalet mellan den stora löken eller den halva. Blev den stora för jag tänkte att lök är gott. Jo det är det, i normala mängder!!! Går knappt att ana att det skulle vara nåt annat innehåll i köttbullarna ens. Bra där.

Idag ska vi äntligen på babyvafe igen, det har varit stängt i 2 veckor nu och är bara idag och nästa måndag kvar sen får inte vi gå på mer babycafe för till våren är inte Wilde en baby längre.

Efter det ska jag gå och hämta Wildes bilder på Mannes, handla lite med sen får det bli hem. Ikväll bär det av på kommunens julbord. Jädrar så gött det ska bli, det är absolut ett bra julbord. Jag längtar efter den löjligt goda laxen jag.

Nu ska jag avsluta frukosten, dyka ner i tvättstugan och renbädda i sängen. Sen är förhoppningsvis klockan lite mer så vi kan göra oss redo för att gå.


Myskatter, tydligen blev Sally en riktig goskatt av steriliseringen. Hon bara myser och myser.




11 månader

11 månader idag, och det är bara att konstatera att liten blir stor. Underbara unge!



Fick en jul-tiger i present av sin mormor idag=)






Magsjuka

Måste vara bland det värsta som finns, igår natt vaknade jag och kände mej konstig och visst fan hade jag fått nån magsjuka. Spydde en gång där på natten och sen fortsatte gårdagen med illamående, kramp, brännande/svidande känsla i magen och huvudvärk. Fick ändå en ganska lindrig variant men ändå inte trevligt. Har iallafall världens goaste unge som helt enkelt accepterade att vi bara satt i soffan eller sov i sängen hela dagen tills pappan kom hem från jobbet. Jag sov vidare tills klockan var 18 ungefär innan det blev soffläge, Idol och sen ett avsnitt Sons.

Känner mej fortfarande inte helt hundra så det får bli lugnt idag, skulle varit ner till Åmål och lämnat TW men dom får nog vänta en dag eller två till tyvärr.

Wilde har förresten fått sin andra tand, den kikade fram under torsdags eftermiddagen och som tur med bara lite gråt och ledsamheter. Ingen feber eller så, skönt för liten. :)


Liten grisonge!




Nu så!

Har inte kunnat blogga för sidan har varit helt rörig, men nu så ser det ut som det ska och jag ser vad jag skriver igen.

Torsdag idag och vi har en slappar dag, planen för dagen såg ut att vi bara skulle städa och plocka men Sandra skicka sms och fråga om vi skulle med till lekparken och det var inte mycket att fundera på. Röran lär inte gå nånstans så vi gick till lekparken. :) Kallt och uppfriskande och en hel nöjd unge som gunga gunga. Invigde nya overallen idag med och det var helt klart välbehövligt. Lilla plutten är fortfarande jättekall om både händer och fötter trots att han var rejält klädd.

Nu då? Har en här som grejar med pellets brännaren, verkar vara nåt krångel men håller tummarna för att hon fixar det! När hon har åkt igen ska jag försöka ta mej an röran, ska plocka en del på övervåningen, både med grejer och tvätt. Leta upp alla mössor och sånt med. Dammsög och skura nere gjorde jag imorse duktig som jag va men övervåningen skulle också behöva en omgång. I eftermiddag ska jag se om inte jag kan smita iväg till Kvarnbacken en tur, skulle vara fint och få lite färg.   

Igår var vi i Karlstad med mormor en sväng, fixade en julklapp och det är jag nöjd med! Annars var det mest mormor som shoppade och grejade.



Lilla plutt!




Tisdag

Igår var vi på badhuset, till en början var Wilde väldigt skeptiskt och gnällde och höll hårt i mej men efter en stund upptäckte han att det faktiskt var ett ganska kul ställe att vara på. Helt klart en uppskattad sak att hitta på så vi går dit redan på fredag igen. :)

Igår kväll var jag på teammöte hemma hos Malin, kom än en gång hem med massa kul. Saker jag jobbat mig till, en sak som jag vann och en gullig julkapps påse från Malin. Nu är jag taggad inför januari för visst ska jag kamma hem en massa saker då med! :)

Gårdagskvällen avslutades med ett par avsnitt Sons, uhh bra det är! Väldigt nöjd med det köpet!

Denna dagen började med att jobbet ringde och väckte både mej och Wilde, svarade inte så vet inte vad det gällde men med tanke på att jag är föräldraledig så borde jag inte bli väckt halv 7 på morgonen.. 

Denna dagen ska iallafall tillbringas med att göra inte mycket alls, ska försöka hitta energin och ge mej ut på en långpromenad. Skulle egentligen ha varit på kalas för Liam som fyller ett år idag men storasyster Nova är sjuk så kalaset är framflyttat. 

Imorn blir en dag i full fart, ska till Karlstad med mormor. Sally ska till vetrinären och steriliseras ungefär samtidigt så får sticka och hämta mormor, åka hem igen och hämta Sally och iväg och lämna henne. Iväg till Karlstad lite snabbt och sen hem igen för att hämta Sally och sen köra hem mormor igen. Inte riktigt som jag hade tänkt mej men jag hade inte planerat in att Sally skulle till vetrinären när jag planerade med mormor. Men det ska nog gå :)



Shopping rapport

Igår kl 03,00 ringde klockan, 04,00 plockades Emelie upp och vi var på väg!  :) Väl framme var det ganska lugnt, vi tyckte tillochmed att vi fick parkering ganska nära. In och påbörja shoppingen i ett ganska rymligt varuhus. Hann igenom leksaker, julsaker, barnkläderna, kläderna och provrummet innan det blev tätt och trångt. För första gången av alla mina ullareds turerna råkade jag ut för att bli bestulen på grejer ur min vagn. En jacka försvann medans jag var i provrummet. Så jävla lågt så det är inte klokt, men det fanns en till i min storlek så jag kunde testa den och konstatera att det inte passade ändå så. Men själva grejen! Men det finns folk till allt. Iallafall när vi gjort ungefär 2/3 av varuhuset var det dags för lunch. Och herre vilket jävla väder det blivit, i spöregn och vatten som kom i vågor över parkeringen tyckte vi inte att bilen stod nära längre. FY! Pissblöta med sminket rinnandes var det mat dags och sen rond 2. Valde att hoppa över vagn denna gången och gå med korgar, det är fasiken inte lätt när folk kör på en både bakifrån och framifrån. Men jävlar vad vi shoppade, jag är asnöjd! Dagens bästa köp är nog "onepiecen" till mej, eller Wildes extra vagn kanske? Även jädrigt nöjd med Pappas julklapp. Och efter igår är så gott som alla julkkappar färdiga, skönt! Bara mitt hjärta kvar, och hej vad jag funderar på vad han ska få. Får bli en tur till karlstad nån dag och fixa till nåt bra =)  


Dagiskläder till Wilde, Disneys bilar jacka, regnfodrade byxor, vattentäta vantar och mockasiner.



Mata/äta saker, kläder, skötbädds överdrag, pyjamas och disneys bilar filt. Förutom detta fick han även våtservetter, spjälskydd och 2 julkappar. Och vagnen då, en perfekt liten sak att ha med i bilen när man bara ska göra småsaker. Alltså ingen promenad vagn eller så.




Mina nya kläder, linne, 2 par leggins, svarta mjukisar, lång svart hood tröja, "onepiece" i grått och svart. Köpte även en massa nya underkläder och vantar. Och en ny jacka, som tyvärr inte ville se fin ut på bild. Den köptes i en affär utanför och jag är skitnöjd med det köpet.


  
Gott och blandat =)

Förutom detta så handlades det massor av julklappar, förbrukningsvaror, kalsonger och strumpor till hjärtat, lite godis, julklappssnören, papper och påsar och säkert nåt mer jag inte kommer ihåg just nu. Även en hel påse med saker som mormor skulle ha medköpt.

Helbra dag! Det enda som kunde ha kvittat var väl vädret på hemvägen. Över 30 mil i mörker och spöregn är ingen hit. Missade tillochmed en avfart vid Uddevalla för jag inte såg skylten ordentligt. Men annars så! Ullareds nöjd på ett tag nu och nästa resa blir tidigast i april!! ;)



En bra start på dagen...

...är INTE att upptäcka att man glömde köpa bröd dagen innan, trots att man var på affären för att ja just det KÖPA BRÖD! 

Jaja men förutom att glömma och köpa bröd igår gjorde jag lite annat trevligt, som att shoppa på Lindex med Jessica innan ordinarie öppet tid. Mellan 8-10 igår hade dom morgonshopping med 25% rabatt, pepparkakor&julmust. Jag handlade lite smått och gott till både liten och stor. Wilde fick 1 randig body, 1 svart body med slips och lite annat påsytt och en pyjamas. Jag fick leggins, en topp och strumpor. Efter det fick det bli en fika på Holgers innan vi promenerade hem igen. Igår eftermiddag var jag i Åmål och hade en liten TW demo, den sista för i år förmodligen så återkommer med nya tag i toppenbra januari istället! :)

Förresten fick vi julkorten vi beställt från Fujifilm igår och fy vad förbannad jag blev. HALVA jävla julkort har dom skickat. Bilden är typ förstorad och man ser bara kläderna. Enligt kundservice har jag beställd dom sådana. Hade väl märkt om jag beställde halva bilder eller? Hursomhelst så har dom inte gjort något fel, jag ska betala fullpris för halva värdelösa julkort. Har alltid bara beställd där för att jag tyckt dom var så bra men med det mindre trevliga bemötandet igår och dom halva bilderna får mej att inte vilja handla där något mer.

Nej till dagen idag då,  ska fika med Sandra runt 11 tiden, och efter det blir det att åka ut och hämta Emelie och Nova.  En sväng ner till Åmål för att att hämta pengar till medköp från Ullared. Efter det får det bli lugn och ro hemma, mysa med mitt hjärta, förbreda för imorn och gå och lägga sej tidigt tidigt! :) 1 dag kvar nu.. 




Wilde gillar katterna


1 december och julklapps babbel

1 december idag och julen närmar sig med stormsteg! Bara snön som fattas, fasiken vi som tillochmed köpt en snöslunga? Den kan gott och väl ta och komma nu.

Jag längtar iallafall galet mycket till julen, Wildes första jul och den ska firas med dunder och brak. Visst kan man resonera som så att han är för liten, förstår inte, bla bla bla men jag resonerar att det är hans FÖRSTA jul. Våran första jul med honom och visst fan ska det firas med ett helt berg av paket. Sen behöver inte paketen kosta flera hundra/tusen kronor. Nej han får lite inredning, lite kläder och en del leksaker. Och samma sak blir det sen när han fyller år, en blandning. Även önskelistan ser ut på det sättet. Kläder strl 86, leksaker som passar hans ålder och saker till rummet. Till rummet tänker jag Disneys bilar, Jabadabado och Kids concept. Kläder är valfritt. Leksaker likaså bara dom inte är Ej för barn under 3 år. ;)

Min egen önskelista är inte nåt värre den, men Laila Bagges Rock romance luktar riktigt gott, presentkort är alltid lika uppskattat. Vart då? På nåt ställe jag gillar såklart, HM, Lindex, Gina Tricot, Ikea eller varför inte Boys n girls? Ser verkligen ut som ett troll i håret och skulle behöva klippa mig igen. ;) Annars önskar jag mej mysiga saker, som doftljus, presentförpackningar och sånt.







=)




RSS 2.0