Måndag

Efter en mindre bra start på dagen tänker jag tro att det inte kan bli värre så detta blir en bra dag! :)

Sitter just nu och äter lökbullesmörgås, skulle ha varit en köttbulle smörgås men igår när jag skulle baka köttbullar stog jag i valet och kvalet mellan den stora löken eller den halva. Blev den stora för jag tänkte att lök är gott. Jo det är det, i normala mängder!!! Går knappt att ana att det skulle vara nåt annat innehåll i köttbullarna ens. Bra där.

Idag ska vi äntligen på babyvafe igen, det har varit stängt i 2 veckor nu och är bara idag och nästa måndag kvar sen får inte vi gå på mer babycafe för till våren är inte Wilde en baby längre.

Efter det ska jag gå och hämta Wildes bilder på Mannes, handla lite med sen får det bli hem. Ikväll bär det av på kommunens julbord. Jädrar så gött det ska bli, det är absolut ett bra julbord. Jag längtar efter den löjligt goda laxen jag.

Nu ska jag avsluta frukosten, dyka ner i tvättstugan och renbädda i sängen. Sen är förhoppningsvis klockan lite mer så vi kan göra oss redo för att gå.


Myskatter, tydligen blev Sally en riktig goskatt av steriliseringen. Hon bara myser och myser.
Kommentera
Postat av: Jessica

Ska på julbord imorgon jag :) Göttans!

Du får komma nån dag under veckan och käka tårta :)

Hade en litet kalas för Liam igår, men jag läste att du hade haft magsjukekänningar och vi fick avfärda vattenkoppor, så jag kände inte för magsjuka heller :)

Lugnare om ni kommer själva, så kanske man kan sitta och prata i lugn och ro istället :))

Kram

2011-12-12 @ 11:59:58
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag tror inte att det är nåt särskilt någon av dagarna. Ska vi säga onsdag då kanske? :)

2011-12-12 @ 23:49:44
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Millah - mamma till Amilia ♥

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlTa hand om dig =) Kramar // Millah

2011-12-13 @ 08:04:01
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Elina

Hej :-) Så kul att du är med i julkalendern. Det gör ingenting, huvudsaken du har lämnat en kommentar. Vinner du så skriver du bara i vinnarmailet att du vill ha ett kill plagg och storleken. Kram E.

2011-12-13 @ 17:24:25
URL: http://volanen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0