Onsdag


I måndags styrde vi bilen mot Grebbestad, tyvärr inget superväder men solen sken iallafall men blåsigt och inte så varmt. Promenad på bryggorna, kollade på båtar och sånt som wilde ville göra. Stressade folk som gick fort fort på bryggorna och knödde. Livrädd att nån skulle knö iväg wilde. Märktes att de inte var nån fin dag att gå och strosa på bryggorna.  Köpte oss en glass och wilde var in på en av leksaksaffärerna och valde ut en retro wv buss som han fick av syrran. 

Jag och wilde redo för avfärd. 

Grebbestad 

Sen bestämde vi oss för att styra mot Tanums köpcenter istället.

Ah paradis! Enligt mej och syrran iallafall men wilde var sååå sur! Han ville minsann inte shoppa, men visst hittade han lite saker som va "cool" och som han skulle ha ändå mellan surningarna. Hittade en ny italiensk kedja som öppnat sin första affär i sverige -Terranova. Slutrea, billigt i övrigt också för den delen och mycket kul. Hittade inget till mig själv men wilde köpte Usa tröja och Usa truckerkeps. 50:-/plagget. Av syrran fick han mjukisar där. En tur på Cubus sen, slutrea där med och alldeles sådär galet billigt. 9 plagg för 300:- skulle ha gått lös på 1230:- egentligen. Barnplagg 24:- Bhar för 39:- osv. Fick 4 bhar billigare än vad 1 kostar vanligtvis där. Då är det minsann kul och shoppa 👍👍👍 Det var en trevlig tur och jag vet precis vart vi åker i slutet av juli nästa år med men då åker vi enbart för shoppingen :) Förövrigt hade dom HM home också, kul även om jag inte köpte nåt. 

Avrundade med mat på Subway innan vi åkte hemöver igen. En bra dag :) 

Wildes val av snygga kläder 👍

Högen med kläder från cubus 👍👍👍 Underkläder, mjukis kläder och wilde kläder. 


Nu är vi inne på andra inte göra så mycket dagen,  gött och bara va! Igår var det dags för kontroll hos barnmorskan igen, tog 1 timme där för fick sitta i kö till lab i 30 minuter. Helt fulllknökat med folk och bara 1 som jobbade verka de som. Drygt att sitta där, fick snudd på panik på gubben som satt breve med, harskel, hum, morr, host och massa andra otäcka ljud för sig hela tiden. Ah tyst med dej!!!!! 

När vi väl kom hem sen rensade vi wildes garderob igen. Tror han säkert växt minst 5 centimeter i sommar för vi plockade nog bort 10 par byxor som blivit för korta sen sist han använde dom. Förstår inte hur fort han växer! Storstädade hans garderob när vi ändå höll på också och gjorde fint. Blev en hel del mer att skicka med till loppisen och en del som hamnade i en annan garderob för att sparas. 

Idag vet jag inte alls vad vi ska roa oss med, var kanske tänkt att jag och stephanie skulle varit till karlstad men hennes plånbok är på rymmen så blir nog inget. Men imorn bär det av dit iallafall för ännu en dag på Leos lekland ihop med massa folk. Får nog bli en sväng till babyproffsen då med och köpa bältesmuddarna till babyskyddet sen har bebis allt bebis behöver. Sen får bebis hemskans gärna komma, komsi komsi! :) 




Helgen



Snart slut på en bra helg, helg är helg trots att jag är ledig hela veckorna. 

I fredags inleddes helgen med ett varv på stan tillsammans med Stephanie utan våra barn för en gångs skull. Rätt skönt att va själva även om de bara blev en timme :) Massor med rea, det vet ni ju att jag gillar. Halva rea priset på kappahl så fyndade superfina kläder till wilde. Lite underkläder till mig själv. Storhandling på apoteket, alltså de är dyrt att va gravid och ha halsbränna flera hundra på bara de!! :( Men följde med 2 lite roligare saker från apoteket med för en gångs skull de va minsann rea där med. Nagellack till mig och Elodie details napp med uggla till bebis ♥ 

Sen plockade jag upp wilde och ingela så åkte vi till åmål. Konstigt nog hittar jag ingenting på handelshuset nu när jag kan köpa va jag vill! Men jag hittade födelsedagspresenter iallafall :) och mina presentkort får jag spara tills hösten när de kommer nya saker och när bebis har kommit för dom har ju sååååå fina babygrejer där. Hämtade en massa kantareller hemma hos mamma sen avrundade vi med en fika på marinan. 

När vi kom hem kom Ewa och Maria förbi och wilde åkte iväg med dom. Vi passade på att åka och storhandla både på dollarstore, ica och lidl sen hämtade vi hem wilde igen. Fullsatt fredag! 

wildes fina fina newbie kläder, skulle ha kostat 480:- jag har betalat 130:- Kul att få newbie till han med men efter detta finns det inte i större storlek tyvärr. 

Elodie details och uggla, kan det blir bättre?! Och rea på de då får inte glömmas! 

åh roligare än såhär blir det inte för tjockisen just nu. 👍 Men visst va de fint? 

Guld! 

På marinan :) 

Igår vankades det en dag på leklandet igen, men denna gången var det pappornas tur att bli med och härja också.. Lekt och härjat allihopa, wilde var såå glad att pappa var med också. Så kul att se han så glad och nöjd. Kan man inte åka på långresor m.m så kan man göra det bästa av det vi har i närheten och det tycker jag absolut att vi gör. 

En bra dag med min älskade lilla familj och våra fina vänner. 

Stannade till på godis palatset i grums på vägen hem... 
Och dom hade mina favoriter!!!! Kvällen räddad trodde jag, fast jag mådde bara dåligt av att äta godis så det blev melon till kvällen 😊 

Städade övervåningen ordetnligt när vi kom hem, gött och ha de gjort. Vill att de ska va så städat och iordning de kan bli ifall bebis kommer så tycker ja plockar, städar och grejar med nåt hela tiden. Vill va med liksom :) Svärmor ska va med på loppan på annelundsfesten med och jag ska låna lite plats så det har jag fixat och grejat med de med, bäst och va ute i god tid där med. Och hoppas jag blir av med grejer!! Har så mycket mammakläder för just nu använder jag bara det mjukaste inga jeans, finstickade m.m och kläder efter wilde som ja behöver bli av med. Ska nog anmäla mig till nån barnloppa under hösten med om de inte går väldigt bra på loppan nu så allt typ är borta. 

  Sen till kvällen mådde jag pess dåligt, va sleten  och hade de ont & jävligt så kollade bara nästa veckas Secrets and lies sen blev de tidigt i säng. 

Idag är det allt en riktig höstdag!! Men de gör inte mej nåt men tycker lite synd om dom som vill ha fint väder på semestern. Idag ska undervåningen få sig en omgång för sen får vi besök av wildes kompis Alfons och hans mamma så då vill ja ha det fint. Wilde längtar så mycket efter sin Alfons så ska bli kul att dom får ses. :) 

Imorn drar vi på tur igen denna gången med syrran, grebbestad står på schemat. Vädret sådär men jag har en reservplan får se vad syrran säger om den sen. Tror det blir tummen upp iallafall 👍 För gillar jag det ja då brukar hon gilla det med. Tråkigt bara att pappan i huset måste jobba så han inte får bli med på nåt.. Men så är det! Så fort bebis kommer får vi vara lite lediga iallafall, får väl kanske bli nån utflykt då beroende på allt runtikring. 



Torsdag


Har haft 3 lugna och ganska händelselösa dagar nu, men dagarna har gått lika fort för det dock har inte ledigt och lugna dagar gjort nån större skillnad i höften som jag hade hoppats på. 

 I tisdags hade vi en riktig hemma dag. Nån mer än jag som fick höstkänslor av vädret och temperaturen som var? Städade, plockade och så bakade jag och wilde en äppelkaka. Tyckte det var gött med en hemma dag och riktigt kasst väder. 

Nybadad i en plastback, morgonrock mitt på dagen och smet i hela ansiktet! ♥

Igår stack vi till lekparken och mötte upp stephanie och elias för lite lek. Sen lite ärenden, hämtade bland annat en bok som jag hade reserverat på biblioteket. Gissa vad jag gjorde resten av dagen? Klockan 19 var den slut. 

Samma visa idag, lekparken med våra vänner. Sen en sväng till affären och fylla på vattenmelon förrådet.. Mums! Lever på det nästan, det och glass. När pappan i huset kom hem så satte han igång och spika upp nya brädor på huset där dom var dåliga. Grannen hjälper till. Bra att få det gjort äntligen, man får ju ta lite allteftersom tid och pengar finns så. Wilde har sprungit mellan här och Pia hela eftermiddagen/kvällen han tills det var sovdags. Här är det inga grannbarn som är intressanta, wilde vill bara va hos Pia och Tomas han. :)

 I lekparken idag. 

Nu väntar några dagar med lite olika saker, men det tar vi då de nu ska jag kolla på Secrets and lies som jag redan sett sen Under the doom som jag iallafall inte sett. Både för och nackdelar med play! 

90%


90% idag och jag hoppas hoppas verkligen att räknaren stannar nånstans här på 90. Imorn är det ny vecka igen och då v. 37. Bebisen är ca 47 cm och väger ca 2.8-3 kg i den veckan. Och full i liv, känns som den har alldeles för lite plats. Märks att de är trångt åt den för sparkar och sprattlar har bytts mot buffar och tryck istället. Ibland känns det som den promenerar med benen istället för att sparkas. 

Det mesta är klart, ska handla lite "sköta om saker" som saknas bara när vi storhandlar och så måste jag till babyproffsen nån dag och köpa bältesmuddar till babyskyddet. Undrar varför jag inte köpte dom sist vi var där? Näh då kollade jag bara på dom fast jag visste att dom behövdes. Kan inte ens minnas varför jag inte köpte dom? Dumt iallafall! 

I måndags kom det ett paket på posten till bebis från en gammal arbetskamrat, 2 onepiecar varav den ena var denna fina newbien på bilden och den andra är en större som las undan i väntan på att passa. Velat ha en sån newbie länge,  den kommer bli alldeles perfekt att använda som ytteplagg nu i augusti/september. Hänger såklart på plats med dom finaste plaggen och ytterplaggen i rummet. :) 

Rummet måste fixas klart men det saknas liksom plats! Har alltid haft ett "brötrum" där man stoppar in allt men nu saknas det. Behöver nån mer förvaring och undrar vad de skulle kunna vara för nåt.. Jaja bebisen ska inte bo där än så lugnt på den fronten egentligen men jag vill känna ändå att de är ordning samtidigt... 

Alltså jag spricker snart känns de som! Magen växer väldigt mycket nu men måtten ligger fortfarande mitt på linjen så ska ju vara så men jag känner mej... Ja jag vet inte ens hur jag känner mej...... Väldigt väldigt ofin iallafall. Längtar efter mina vanliga kläder, mina converse i min storlek. Och känna mig som mig själv igen.. Och att inte ha ont. Och såklart efter lilla bebisen! ♥ Få se vem det är där inne, kille eller tjej? Lik Wilde eller inte? Längtar efter att få gå ut och gå med fina vagnen som jag är så nöjd med. Och att använda alla söta nappar, fina kläder m.m som väntar på bebisen med.

Kontroll igen på tisdag igen och då ska jag till barnmorskan jag hade med Wilde för nu har min vanliga gått på semester. 



Förövigt ifall nån missade det (typ alla som läser här) så fiskade jag kommentarer där under. :)
⬇⬇⬇⬇⬇

Vad och när?



Vad tror ni? När kommer bebis och blir det en tjej eller kille? 

Själv gissar jag på en kille, ska man gå på "skrock" med hjärtljud så säger det kille. Även många jag knappt känner som sagt det där blir en kille. Och känslan! Men är ju 50/50 att man gissar rätt. Lika glada bli vi vilket som, men wilde vill helst ha en lillasyster han. 

Och datum så säger jag 13 augusti ♥ (önsketänkande och hoppet om att slippa gå över ens 1 sekund) Beräknat datum är 20 augusti. Wilde var beräknad 10 januari han föddes 01.29 den 11 januari så där gick jag inte över tid direkt. 

Så vad tror ni då? 


Tisdag


Idag har vi en bara vara hemma dag, det behövs.. Iallafall för min del! Wilde tycker väl de är mindre kul dessvärre men bra att ha tråkigt ibland med. Jag tror helt ärligt inte ens jag skulle orka åka och hitta på nåt idag. Sovit helt värdelöst för det värker så i höfterna, speciellt vänster sida. Gör ont att stödja på vänster ben ens. Så blir det tydligen när man går för mycket. Blir bara värre och värre detta. :( Och tillsammans med resten också... Tyvärr behöver ju hemmet sig en omgång med men lite i taget så ska de nog se bra ut om några timmar de med för att bara sitta helt still och stirra är uteslutet! :) Förresten gör de lika ont i höfterna att sitta still så. 

Jaja så är de! 

Igår hade vi en bra dag i Åmål. Var först och hämtade 2 hyllor. Sålde dock den ena till syrran innan jag ens hann hem med dom..Räckte gott med 1 :) Sen vankades det Piratparad för wilde. Samling i plantaget och promenad ner till djuphamnen, och där nere fanns ostindiefararen. Godis utdelning till alla utklädda barn, coop gick där och delade ut festisar&kritor till alla barn. Mötte Stephanie och barna där med, syrran tog med sig Elias och Wilde och var på skeppet. Stort och mäktigt skepp! Och galet nöjda barn. Gick och fikade på Strand cafet efter det. Ja det stället fick inte många poäng av oss iallafall men dom fick en jäkla massa pengar av oss istället. Inte värt för en sekund, första och sista gången vi gick dit.. Det var iallafall ganska mysigt för och säga nåt bra, och väldigt fint därinne även om vi satt ute. Hamnade i lekparken en sväng sen åkte vi hemöver jag och wilde för att storhandla. Och när vi kom hem så kom Pia förbi och lämnade en present till wilde för att vi passat Tussan i veckan medans dom varit på Wheels and wings. Wilde var så nöjd så :)  

Wilde var utklädd  till Jake från Jake och piraterna :)

Helgen


Detta blev verkligen en helg för wilde med massa utflykter och kompis lek. 

Igår förmiddag började vi med en tur till Värmskog ihop med Stephanie och barna. Alltså deras räkmacka! Dit var de inte sista gången vi åkte kan jag lova! :) Hem och typ vände sen iväg till Duse för lek och bus, fast wilde var jämt inte mest road så vi hade lika gärna kunnat stanna hemma. Inte lätt och vara 4 år alltid. 

Kvällen avslutades med en filmkväll -Pearl harbour för typ 20 gången och ja plötsligt händer det för igår fick ja se slutet, aldrig lyckats hålla mej vaken tidigare.


Idag packade vi fika korgen full och drog på en trevlig tur till Mariebergsskogen.. Umgåtts, kollat på alla djuren och så har det lekts i massor..Wilde hur nöjd som helst! En riktigt bra dag för han och för mej med såklart men speciellt han. Toppen väder, visst mycket folk där men ändå inte så man får trängas. Tycker det är hur toppen som helst att dom har en sån enorm park, så välskött och med alla djur m.m helt gratis. Eloge till karlstad kommun för de! 

Härligt! 

Dock är jag helt slut, alltså det är inte klokt hur sanslöst ont man kan ha?! Behöver inte göra mycket på en dag för knappt kunna röra mej när kvällen kommer. Går ganska bra just när man är iväg, visst det både känns och märks också på gången att det gör ont men de går iallafall det värsta kommer efter... Sammandragningar har dessutom blivit ännu mera intensiva de sista, tar på krafterna de med.  Hoppas detta går över så fort vi får våran lilla ♥ . Gnällt klart nu iallafall! 

Imorn väntar ännu en dag med utflykt sen ska vi ha en hemmadag och inte gå en meter ifrån huset. Det längtar jag efter just nu. 

Men först ännu en filmkväll, får se om vi har nåt bra att se på annars får det bli Beck på tv. 

Fredag


Fredag och dagen skulle tillbringas i Karlstad och på Leos lekland. 

Redo att åka :) 

Tajmade så fint så vi kom dit på rad alla 3, fick ju ta egna bilar allihopa för att få plats med alla. Först när vi kom in var allt wilde riktigt feg, grinade och gnällde för det mesta och tyckte nog precis allt var farligt. Men allteftersom tuffade han allt till sig och blev både tuffare och vågade mer så tillslut hade han hur kul som helst och ville aldrig åka hem. En lyckad dag helt klart och kul att umgås med våra vänner. Tror alla barn var lika glada och nöjda med denna dagen. 



Efter nästan 5 timmar bar det av hemåt men jag och wilde stannade till på Ikea på vägen som jag skrev i tidigare inlägg. Bebis grejerna inhandlades och så investerade jag mina födelsdags pengar i nytt vitt och fräscht porslin. Så nöjd så, var så himla trött på det svarta nu. Och så fick det hänga med 1 6-pack glas också när vi ändå var där. Tyvärr var skålarna som hör ihop med serien slut men valde att köpa 8 stycken 5:- tillsvidare så får vi köpa dom rätta längre fram. 

Såhär såg det ut före och efter i kökskåpet. 
Så fint så. 

Ensam hemma just nu, eller ja wilde sover ju han. Fridde är ute på sjön med några arbetskamrater. Har precis kollat nästa veckas Secrets and lies på play och överväger sova nu. Känner mej inte alls pigg, mådde hur dåligt som helst på ikea förut, illamående, ont, svetttades och nästan svimfärdig. Inte alls kul. Sen vi kom hem har jag haft ont och mått sådär så känns som ja lika gärna kan gå och sova så kanske det ger med sig. 

Hörs säkert under helgen igen! 

Vecka 36


Vecka 36 idag. 

Koll hos barnmorskan igår, allt såg bra ut mått&värden och bebisen ligger rätt men inte fixerad. Vem vet kanske inte blir någon mer koll sa hon? Oj oj kände jag... Men nästa tid är inbokad redan 28/7 så det tror jag nog blir men sen kan man ju alltid hoppas att just de blir sista kollen där! 

Men för min del behöver den verkligen inte stanna där inne fram till 20 augusti iallafall. Det är varmt åt mej, jag har ont överallt, mår illa så gott som varenda dag, sover dåligt för de gör ont att sova också, halsbränna och så kliiiiar de! Känner mej verkligen på topp...  

Idag har vi gjort Ikea iallafall och fixat lite smått som bebisen behöver ha sen. Badbalja, madrass, lite små handdukar, fler galger och en tvättkorg. Blir en karlstad tur och fixa lite småsaker till vid löning sen är vi så redo vi kan bli. 

Vaggan blev så bra så dessutom, den är nu redo för bebis men står inte på plats än.. Måste liksom göra plats för den innan.. :) 


Torsdag


Dagarna går...

 Igår var jag och wilde ute i Guttane och träffade Sandras lilla sötis Eddie som föddes i fredags.. En så fin liten kille! Längtar ännu mera efter våran lilla bebis nu. ♥ Blev ett par timmar på altan där, trevligt som alltid.

 Innan dess hade vi varit på jobbet en sväng för jag skulle skicka in ett papper, tyckte jag tajmade bra och åkte dit mitt i lunchen men hade glömt att de var onsdag så de enda jag tajmade var veckomöte. Vi åkte till Erikshjälpen istället, min inte favorit men ända hamnade jag där denna veckan igen! Men hade sett en kantskydd till vaggan där så var dit och köpte de eftersom det behövdes och jag inte ville köpa de innan vi fick hem vaggan. 

Idag har vi mest varit hemma men en tur till bm på förmiddagen var inbokat. När vi klev ur bilen vid sjukhuset klev Emelie ut från sjukhuset. Förhoppningsvis ska dom hinna ses nästa vecka, det håller jag tummarna för! Wilde saknar Nova och jag Emelie..

En tur på bibblan efteråt så jag skulle få lite nytt att läsa och en tur på Ica innan vi åkte hemåt. 

Nu är mina hjärtan iväg på tur till Jlb, nu ska det grejas på huset. Byta ut dåliga bräder är det som står på schemat. 

Och jag latar mej... Det får jag för har iallafall tvättat, renbäddat, rensat och grejat här hemma idag. 😃

Imorn laddar vi upp för en dag på Leos lekland med Stephanie, Sandra och alla barnen. Wilde är så förväntansfull! Kul att hitta på nåt. Och gött att göra av med lite energi för han för idag tror jag minsann han haft energi överskott till att inte lyssna,tjata och gnälla.. Men såna dagar får man ha även om man vanligtvis är rätt lugn och snäll, blir ju lite långsamt för han och bara va. 

När vi ändå är i Karlstad får det bli ett varv på ikea och köpa den vita servisen jag fick pengar av pappa och Ingela för att köpa när jag fyllde år. Ska bli så skönt att byta ut de svarta! Och en madrass till vaggan ska de få följa med också sen får det bli en tur vid löning och fixa de sista bebisen behöver. 

Hörs säkert imorn med uppdatering om dagen. 

Fina lilla Eddie igår. 

Tisdag omgång 2



Haft en trevlig heldag med Sandra och william. Började med fika och paket, nybakad hallonpaj til mej och sandra. Glass till barnen. Wilde var lycklig över att få paket bara sådär, och över att ge hahaha dom hann inte ur bilen ens innan han hade hämtat paketen till William och stog på trappan med dom. Nu kanske ni undrar varför wilde får paket mitt i sommarn bara sådär? Försenad födelsedagspresent! Så jädra bra är jag och Sandra på detta. För de är inte första gången, jag fick förra årets och detta årets jag. :) Borde helt klart ha firat Sandra idag med men har väl 1 månad och ett år på mig så. ♥ Och tur att vi inte som vanligt  tänker likadant.... För det har vi ju aldrig gjort förut, tror det var 2 år sen vi gav varandra samma present med bara lite skillnad på stilen.  Wilde fick iallafall Lego junior och en stor vattenpistol.... William fick Lego Chima, en stor vattenpistol och godis han. Haha inte stora skillnaden där inte! Och jag fick ett presentkort på världens bästa handelshuset ja. 

Tog oss en tur till Åmål men när ja helt plötsligt kunde köpa vad jag ville hitta jag ingenting sådär som jag bara måste ha. Men nästa gång hittar jag säkert mer! :) Passade på att lämna en stor påse barnkläder till en tjej i Åmål. Känns bra att kunna hjälpa till lite även om de inte är jätte mycket eller dyrbart så. Men förhoppningsvis guld värt för den som inte har själv? 

Sandra bjöd på lunch så idag har vi verkligen blivit bortskämda så de heter duga! Sen tog vi ett varv på dollarstore och ica..Handlade med glass så åkte vi hem och åt glass och umgicks nån timme till innan dom rullade hemöver igen. En mysig dag helt klart! Och barnen har för det mesta vart ganska bra vänner och lekt ihop så vi har kunnat sitta och tjata ensamma. Härligt de! :) Tack för idag! 

Nu ikväll lagade jag till en ganska tråkig köttfärspaj och sallad. Efter vi hade ätit tog mina killar chevan och åkte till garaget och än har dom inte kommit tillbaka. Jag ska snart ägna mej åt tv en stund sen sova, trött idag! Imorn är en oplanerad dag så får se om de blir en lugn händelselös dag eller om vi hittar på nåt. 

Jag och wilde i väntan på vårat sällskap för dagen förut. :) 

Och en sammanfattning av denna dagen ser ut såhär! :) 
Ser ni wildes polly där i bakgrunden? Hur nöjd som helst är han! :) 

Tisdag



Nyss vaknat och ätit frukost, väntar på att kaffet ska svalna till drick temperatur sen ska det städas och grejas. Inte orkat gjort det dom senaste dagarna så nu ser det ut! 

I söndags hade vi ännu en sån där göra ingenting dag, jag nördade American crime på play hela dagen. Va tvungen att skaffa premium för att kunna se Secrets and lies så då ska jag minsann ha valuta för dom pengarna är min tanke innan jag säger upp det igen. Kvällen avslutade vi med och se den 3e av dom nya Falk filmerna. Alltså jädrar vad bra dom är! Klart bästa av svenska filmer just nu. 

Igår hade vi en trevlig dag i Åmål. Först hemma hos syrran som bjöd på varma kantarell mackor, mums! Sen åkte vi hem till mamma för att kolla in hennes nya lägenhet och hämta en vagga till bebisen. Har stått på vinden i huset dom senaste 20 åren men var inget fel på den alls så den kommer bli bra. Den petige skulle nog säga att det behövs färg men så petig är inte vi. Fanns även en vagga efter mej, en sån där låg som är vid golvet men i fura istället. Kul att den finns kvar för det är nog det enda som finns kvar efter jag var liten/barn men valde ändå att ta med den vita höga hem. Får se vad man kan göra med min gamla om jag kommer på nåt bra. :)

Sen åkte vi tillbaka till syrran, jag skulle iväg och klippa mej och dom drog iväg till lekparken för att leka och mata änder. Klippte mej på Kroppspalatset, syrran hade varit in där och bokat Elevklipp som dom alltid har där och som är billigare. Vädligt nöjd med resultatet, valde dock inte nåt avancerat utan bara lite toppar, lite uppklippt och fixade till så jag fick en fin, spretig lugg som hängde ihop med håret. 

Wilde var ju så go när jag efter klippet, va fin du blev mamma! Då blir man gla ♥

Resultatet! 

Nej vet ni va nu är det nog dags för mej att sätta fart här. Sandra och william kommer hit sen, William fyllde 7 år igår han. Stora killen! Åren går verkligen fort. Tyckte nyss han var liten... 

Skrattade åt wilde när han sa förut att det ska bli så roligt när dom kommer då får jag en bajskorv av sandra! (Hahaha polly vinsten från tävlingen han vann)


Ha en bra dag så hörs vi säkert senare igen! 

Lördag


Ännu en sån där lugn och inte göra så mycket dag, samma igår. Njuter av att bara va! 

Igår tillbringade jag ett par timmar hos Stephanie på kaffe medans killarna va i garaget och städade. Sen handla vi, gjorde nachos, färgade mitt hår och sen avslutade vi dagen med ett par avsnitt av Orange is the new black. 

Idag har det grejats här hemma med både de ena och andra. Ätit grillat,  badat i badtunnan som va alldeles lagom eldad så det var behagligt och bra att sitta där. Lagt wilde för en stund  sen och Fridde har åkt till Åmål han. Bluesen där denna helgen. Jag har nyss ätit en stor skål med jordgubbar och grädde, jordgubbarna plockade i trädgården och bara sådär hur goda som helst! 

Ska skiva upp vattenmelonen som är kvar nu och så får det blir Secrets and lies som jag missade i torsdags på play.. 

Sommar! ♥ 



Liseberg


Igår hade vi en bra dag! 

Började dock dagen med att vi kunde ha försovit oss eftersom jag ställde klockan fel... Men vi har för det mesta en väckarklocka i Wilde och igår var inget undantag! Syrran och Tom gjorde dock slag i saken och sov istället men ingen större fara med de. Kom iväg inte mer än 20 minuter senare än tänkt så :) 

Stopp i brålanda, gissa lyckan när favorit lösgodiset fanns där?! Inte ätit de på 1 helt år sen jag hittade de på tanumstrand 1 gång. Men varför köpte jag inte mera?! Slut innan vi kom hem igen...

Jag och min fina lilla familj redo att åka. 

Körde 45an hela vägen ner, blivit fin och bra väg där... Men jag är van att köra E6an alltså körde jag såklart vilse när vi kom dit... Och när vi väl kommit rätt och är vid liseberg ja då jävlar tog jag fel avfart och hamnar ute på "stora vägen" vilken av dom vet jag inte men kände bara IGEN!!! Alltså att jag inte bröt ihop mej själv! Men 3e gången hamnade vi rätt iallafall. :) 

Vädret på Liseberg var över förväntan iallafall, kom kanske 20 droppar regn sen blev de finare och finare. Karusellåkning, spelande och promenerande. Lagom med folk. Dock blev det allt jobbigt för mej efter ett tag, aj o aj. Avslutade lisebergs turen redan runt halv 6 då var de lagom åt oss alla. 



Både wilde och jag hade turen på våran sida. Wilde vann mest men 1 varsin stjärnvinst fick vi. Chips till wilde typ direkt vi kom dit och m&m's lite senare till mig. :) Jag vann en liten vattenpistol också medan wilde vann en stor och även på center hjulet vann han. 2 små nallar och sen en glittrig stav fick han sig också. Väldigt nöjd och glad kille. :) Tur jag hade tagit med Wildes gamla paraply sulky, hade med den ifall wilde inte skulle orka gå och för att ha väska och allt på men den fick nu köra på kilovis med chips och annat istället :)

Jag körde hem också men då med en väldigt alert syster i baksätet som såg till att att vi inte kom på några fler avvägar. Körde å andra sidan vägen vi är van hem också. Matpaus på Max i bäckebol sen raka vägen! :)

 Tack för toppen dag! Wilde är överlycklig över sin lisebergs dag. Att se han så glad och nöjd är nog det bästa som finns. 

Vinster i massor och på den sista bilden Wildes inköp för dagen. Skosnören "The Boss" och stor kanin till sig och liten till bebisen. :) 

Onsdag



Har haft 3 lediga, slappa och sköna dagar. Knappt varit hemifrån, vädret har vart kasst -inte mej imot dock lider fortfarande sviterna av förra veckans bränna. Har verkligen aldrig någonsin ens i närheten av bränt mej på det viset förut, inte ens en hel dag utan solskydd har gett sån bränna som dom 2 timmarna. Dessutom mår jag illa igen, varenda jäkla dag. Flera timmar varje morgon /förmiddag. Då är det skönt att vara ledig iallafall :) Och ännu bättre av att de inte är 30 grader varmt. Dom här hemma dagarna har det blivit grejat med både de ena och andra.. Rensat och plockat en massa, wilde har rensat sitt rum på leksaker. I måndags slängde vi bland annat ut en annons på bilar han hade rensat ur, gissa hur lycklig ungen blev när budet slutade på  250:-? Perfekt med extra pengar tills Liseberg imorn, tror wilde har en 600-700:- om inte mera dit. Det ska spelas på lotterier och nallar säger han och så ska ha köpa likadana lisebergs kaniner till sig och bebisen ♥

Idag har vi iallafall vart hemifrån en sväng, Erikshjälpen fick sig ett besök. Alltså där var vi inte ensamma!!! Helt hysteriskt... Men jag hittade iallafall en till korg till hyllan i vardagsrummet, det behövdes och kom ju billigare undan än på ikea. Även ett par helt nya mjukisbyxor med lapparna kvar följde med hem. Helt okej men jag tycker inte Erikshjälpen är så kul längre för det är inte billigt där som det borde vara. Finns väl guldkorn men överlag näeh... Synd men så tycker ja! 

Handlade tills imorn sen åkte vi hem.. Jag har städat bilarna, passaten för imorn min mest bara för att jag ändå höll på där ute. Packat tills imorn och förberett allt som går. Bilen full med paraplyer och regnkläder. Lika bra att vara förberedd 👍👍👍

Idag fick jag min försenade födeledagspresent, en ny dator!  Den som väntar på nåt gott :) Ska sätta mej och greja med den och lära känna den, jätte ovant med dator använder de knappt längre eftersom den jag har är så dålig. Ska försöka få över alla bilder från den gamla segisen så ska Wilde få ha den sen om han kan med de. Nu ska jag bli bättre på att använda min älskade systemkamera också. Man blir så lat med mobilen!  Tack älskling! ♥ 

Nej nu Irene Huss på tv. Sen sova och ladda upp för en hel dag på Liseberg. 

Blixten och Wilde mys ♥

Wilde ville bada skumbad igår så då fick de bli skumbad i en stor plastback. :) 

Polly


Visade Wilde en bild som Ica klingan i Grums hade lagt ut där dom tävlade ut fyra olika badleksaker och frågade om vi skulle tävla. Ja om den bruna polly tyckte han! Hahaha jaja tänkte jag den ser mest ut som en bajs och jag vet inte riktigt vilken funktion den har men visst så jag tävlade om den och den skulle vi ju såkkart lyckas vinna. Wilde är så nöjd! :) Jag mest skrattar åt det. Och Sandra hon är snäll och hämtar vinsten åt oss dessutom. 

Men visst är det alltid lika kul att vinna? Vad man än vinner :) 


Min födelsedag



Började dagen med att få en sovmorgon av Wilde efter flera tidiga morgnar på raken nu. Han sov tillochmed längre än mej.  Det var välbehövligt! Sen fixade vi frukost, städade lite och så kom pappan i huset hem från Power meet. Jag fick rosor och ett kort, födelsedagspresenten har inte kommit än och jag är så nyfiken! Wilde fick en frän chev 56 sheriff. Gött nöjd kille! :) Åkte och handla, förberedde här och garnerade tårtan. 

Fint på altanen. :) 

Tårtorna blev både fina och goda, helt tomt på tallrikarna så det måste jag ha gjort bra. En vanlig till dom flesta av oss och en kött&skaldjurs fri till min icke köttätande syster och kräsna bror. 

Till efterrätt serverades glass i stora lass med tillbehör som olika strössel, maränger, såser och körsbär. 
Smakade bra i värmen. 

Och jag har blivit så bortskämd med fina presenter! 
Passade mej nåt alldeles helt perfekt, tack allihop! :) Älskar verkligen den prickiga serien och vatten/drick behållaren. Ja och allt annat också såklart men just dom är i topp. Även fått pengar och presentkort på handelshuset.  Pengarna ska investeras på ikea, vill byta ut allt det svarta porslinet mot vitt så det ska jag använda dom till. 
Och pyjamsen som jag/bebisen fick av min faster, alltså hur söt och dessutom med ugglor? :)  



Söndag


Hade en trevlig dag igår, förvisso en tråkig bilresa och 2 långa svettiga timmar i 30 gradig kyrka. Wilde hade ett otroligt tålamod där i kyrkan får jag tycka, knappt så en annan orka sitta still och hålla tyst så! Men resten av dagen väger klart upp det som var långsamt. Kul att träffa faster som jag träffar alldeles för sällan, när jag var yngre var jag där jämnt. Vi är ju liksom en sån pyttesläkt på den sidan, farfar, faster, pappa, jag, Nicolai och Wilde blir det bara. 

Wilde hade jättekul, lekte och pratade med allt och alla trots att han från början total vägrade att följa med för han har varit rädd för fasters sambo förut. Vi bjöds på massa god mat, tilltugg, frukt i mängder och tårta. Satt ute i skuggan och det var sådär allmänt behagligt. 

Wilde konstaterade på väg hem sen att han var ju inte rädd länge  -jag har nog blivit lite modigare sa han nöjt! Lilla hjärtat mitt. ♥

Wilde med den stora katten Grisen och på den första av dom mindre min faster och i bakgrunden där hennes sambo. Resten känner ni nog igen :) 

Innan vi skulle åka hem fick vi presenter. Wilde Mumin kex från finland och jag ett paket till bebis. Ska öppna det senare har jag lovat wilde för han vill inte vänta med öppnadet. 




Nu ska det städas, handlas, garneras tårta och i eftermiddag kommer familjen hit. Tyvärr kommer Emelie&Nova att saknas för Nova är sjuk, men dom får vi ses med nån annan dag. 

Lördag morgon



I torsdags tillbringades dagen i Karlstad. Våran gräsklippare hade gett upp så det var inte direkt i nåt nöjes ärende men jag gillade läget ändå. Med mina brända armar så var inte solen nåt alternativ i torsdags, värmen får mej dessutom att må riktigt riktigt illa. Värre än vanligt alltså! Ute går bara det fläktar men annars uäk! Sååå att tillbringa dagen i bilen med ac det var fröjd för mej, och i svala affärer däremellan. Köpte en stor golvfläkt och en ny mindre fläkt till sovrummet med och det behövde jag. Billigt och bra på Jula med, 99:- för den lilla och 199:- för den stora. Hade en liten sen tidigare men den hade liksom gjort sitt, kunde inte vinklas längre och hade nog nackspärr så fläkt delen hade slutat snurra stog bara och blåste rakt fram. Tråkigt bara just de där med gräsklipparen, det var pengar som skulle gått till huset som fick användas men men gräsmattan tillhör ju huset också så! Det tar bara lite längre tid innan nåt annat blir gjort... 

Årets klart bästa inköp ♥

Blev ett par små inköp till i välsviken. 
Härligaste engångsgrejerna, gillar mönstret och tror tårtan kommer att smaka extra gott imorn. Tror inte ni också de? Billigt och bra med 10:- och så slipper jag diska. 😃 Och på lager157 sålde som solglas för 7:- så dit fick vi gå in och kika med. Ett par zebra till mig ♥ 

Natten till igår var nåt alldels hemskt varm och jag var väldigt glad över den nya fläkten i sovrummet eftersom fönstret inte går att öppna heller. Mådde jätteilla när jag vaknade, orka bara ner och äta frukost sen gick jag upp och la mej igen. Fram på förmiddag blev det bestämt att vi skulle dra till sjönsjö med Sandra och Nova. Handlade med oss massa gott fika och åkte dit. Årets första dopp avklarat! :) Var där drygt 2 timmar bara sen var det lagom med hemfärd igen, hungrig och kissnödig vägrar utedass både jag och sandra. Och hur mycket tror du jag hade bränt mej då?!?! Alltså jag orkar inte! Jag är lika bränd där jag hade sololja (på benen som aldrig blir bruna annars), som spf 15 som där jag hade 50!!! Har nån en riktigt bra förklaring eller? Sandra likadan så frågan är om graviditet gör att man blir så otroligt känslig och bränner sig så fort och lätt?! Och trots spf 50!! Och dessutom jag tror aldrig någonsin jag bränt underarmarna men de gjorde jag på 1.5 h i onsdags så... Den solbrända emojisen är välanvänd tillsamman med den som skrattar så den grinar. 

Avslutade dagen igår med pizza ihop med pappan i huset innan han drog till Västerås och power meet. Bilen är äntligen klar och gick igenom besiktningen med blankt papper igår. Andra och sista semesterveckan för han till veckan, tråkigt men blir ju 14 lediga dagar tillsammans igen sen när bebis kommer så. ♥

Jag och wilde laddar för min kusins konfirmation, wilde mest för godiset han ska få av Ingela för att han åker med!! ;) Jag vet som vanligt inte vad jag ska ha på mej, Wilde upplyste mej iallafall nyss om att jag var tvungen att byta om innan vi åker för jag kan inte åka i mjukisar och en stor svart tisha med färgfläck på! Och innan de måste vi åka ner till domus en sväng, glömt köpa ett kort till konfirmationen och så måste jag köpa bröd så jag kan förbereda smörgåstårtan ikväll när vi kommer hem. Skulle bakat tårtbotten med men jag orkar inte!! Så det får bli glass och maränger istället. Funkar det med 😃 

Kanske återkommer en sväng ikväll annars säkert imorn. 



Vecka 34


Vecka 34 och (förhoppningsvis!!!) mindre än 50 dagar kvar nu. Kontroll igår och allt bra, bra värden sen sist. Måttet på linjen och hjärtat slog så fint så. Båda mina killar var med igår med, spännande tyckte Wilde. :) 

Var i karlstad igår och då passade jag på att hämta ut Liberos startbox på Ica maxi. Sista boxen nu och denna toppar helt klart tillsammans med apotek ♥ och Kronans. ⭐⭐⭐⭐⭐
Så kul med alla dessa boxar! Men nu blir det inga fler för nu har jag fått alla man kan få. 

Bara bra saker och som pricken över iet så bjöd även Ica maxi på en 10% på allt vid ett köp och hela 50% på ett helt köp av barnkläder upp till strl 86. Helt fantastisk rabatt anser jag iallafall!  



Onsdag


Igår hade Wilde en heldag i Karlstad med Syrran, bror min och Tom. Dom var på sundstabadet och härja i flera timmar och avslutade sen med mat på Subway, nöjd kille kan ja lova! :) Själv bestämde jag mej för att följa med Fridde till garaget och fixa med rosten på min bil. 100 år sen sist jag grejade med nåt själv men kände att de var dags att få nåt gjort. Lite hjälp av Fridde med ett par saker sen slipade jag, spacklade, slipade spackel och sprayade rostskyddsfärg. Rätt nöjd faktiskt, kvar är att få rätt lackfärg på skärmen och sen andra sidan men där behövs antagligen bara slipa, rostskydd och färg så. Sen återgick jag till det som vanligtvis är mina sysslor, tvätt, plock och så fixa månadens storhandling själv för en gångs skull vi brukar alltid göra det ihop annars. 

Med en smärre stress på Lidl, Wilde hade kommit hem och var med dit och han hade suttit i vagnen hela tiden bland alla grejer och när jag lyfte ur han får han kramp eller nåt i sitt ben vilket resulterar i panik och skrik där, samtidigt som den stackars Ny i kassan killen som hade en medelfart på 1 vara i minuten inte riktigt visste vad han skulle göra så han blev alldeles stel och saktade av ännu mera på farten när det blev väsen så stå och vänta där, försöka trösta, med Wildes gråt och skrik samtidigt som det aldrig blir klart..... Folk stirrade konstigt och verkade tro jag var elak kändes det som. Gagh! Men det onda gick över på mitt lilla hjärta och tillslut så fick jag betala och gå därifrån, Pjuh!

Bilen! Lite skillnad blev det allt. 

Idag startade dagen onödigt tidigt, halv 7 tyckte wilde det upp och hoppa dags. Gäsp tyckte jag men fick snällt krypa ur sängen. Vid 8 tiden jagade vi upp pappan ur sängen för att ringa vårdcentralen eftersom han lyckades slå sig med en slägga på foten igår och kom hem och kunde inte gå på foten. Trodde den skulle vara bruten jag så ont som han hade men det var bättre idag och behövdes inget även om dom på vårdcentralen först sa att de var fraktur och han skulle till Csk och gipsa men sen ringde dom och sa att det var fel och att det var den gamla frakturen dom sett så inget csk och gips. Tillbaka till garaget och bilen igen! 

Själv har jag tillbringat ett par timmar ute hos Sandra i solen med henne, stephanie och alla barna. Varmt som tusan, bränt mej på armarna och fötterna och till råga på allt fixat bondbränna.  Solen tog bra idag tydligen. Trevligt och umgås, och kul för barna och leka även om wilde först helst bara ville hem till pappa. 

Sen har vi vart hemma, försökte fixa bort lite ogräs men det var alldeles för varmt för mej så grejade inne istället. Vid sex tiden kom pappa och ingela hit på fika och blev kvar ett par timmar. Lyckades övertala Wilde att åka med på min kusins konfirmation till lördagen också, han ville absolut inte från början men till slut så. Ärligt inte ett dugg sugen på att åka fick nog av konfirmation och kyrka i lördags.... Men de är väl alltid trevligt och umgås med familjen så :) 

Wilde ute i Guttane förut. 


Nu ska jag koncentrera mej på Irene Huss filmen som går på tv, verkar bra men tror kanske jag sett den tidigare men isåfall var det längesen. 


Förresten.... 50 dagar kvar till Bf idag ♥



RSS 2.0