Helgen


Detta blev verkligen en helg för wilde med massa utflykter och kompis lek. 

Igår förmiddag började vi med en tur till Värmskog ihop med Stephanie och barna. Alltså deras räkmacka! Dit var de inte sista gången vi åkte kan jag lova! :) Hem och typ vände sen iväg till Duse för lek och bus, fast wilde var jämt inte mest road så vi hade lika gärna kunnat stanna hemma. Inte lätt och vara 4 år alltid. 

Kvällen avslutades med en filmkväll -Pearl harbour för typ 20 gången och ja plötsligt händer det för igår fick ja se slutet, aldrig lyckats hålla mej vaken tidigare.


Idag packade vi fika korgen full och drog på en trevlig tur till Mariebergsskogen.. Umgåtts, kollat på alla djuren och så har det lekts i massor..Wilde hur nöjd som helst! En riktigt bra dag för han och för mej med såklart men speciellt han. Toppen väder, visst mycket folk där men ändå inte så man får trängas. Tycker det är hur toppen som helst att dom har en sån enorm park, så välskött och med alla djur m.m helt gratis. Eloge till karlstad kommun för de! 

Härligt! 

Dock är jag helt slut, alltså det är inte klokt hur sanslöst ont man kan ha?! Behöver inte göra mycket på en dag för knappt kunna röra mej när kvällen kommer. Går ganska bra just när man är iväg, visst det både känns och märks också på gången att det gör ont men de går iallafall det värsta kommer efter... Sammandragningar har dessutom blivit ännu mera intensiva de sista, tar på krafterna de med.  Hoppas detta går över så fort vi får våran lilla ♥ . Gnällt klart nu iallafall! 

Imorn väntar ännu en dag med utflykt sen ska vi ha en hemmadag och inte gå en meter ifrån huset. Det längtar jag efter just nu. 

Men först ännu en filmkväll, får se om vi har nåt bra att se på annars får det bli Beck på tv. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0