Fredag

Igår var jag äntligen iväg och fick mitt hår fixat för presentkortet jag fick av min syster när jag fyllde år. Blev så himla nöjd, klart bland dom bästa klippningarna och färgen blev också så bra. Var rädd att jag inte skulle orka med tanke på vad dålig jag varit men kände mej bättre så kunde som tur åka. Vilken lyxigt ställe där på Madeby. Lyxig fika, duktig frisör och lyxigaste av allt massage stol i schamponeringen. Kan verkligen rekommenderas 👌 


Jobb idag sen vankades det marknad med barnen. Samma skit som alltid men ändå måste man gå. Alldeles för mycket folk, oväsen, folk som trängs med hundar (tycker väldigt synd om dom kan inte va kul) folk som går och viftar med cigaretter i lagom mitt i ansiktet på Oliwer höjd. Livrädd att han eller vagnen ska bli bränd/förstörd. Ohyfsat! Barnen skötte sig iallafall exemplarisk och Oliwer satt snällt i vagnen hela turen. En tur på leksaksaffären istället för att köpa skit som går sönder på marknaden. Tivolit för Wilde, lyckligt barn som fick åka karuseller, spela och vinna lite mjukisdjur. Avslutade med att köpa med Happy meal hem så nöjda barn och en lugn stund när vi kom hem. 

Ensam hemma ikväll Fridde är på firmafest. Pizza i ugnen, marknadschoklad och idol får bli min kväll. 

Imorn blir det bästa barnloppisen i Fengerfors och sen ska de bli fest. Sjukt otaggad just nu men det vänder förhoppningsvis tills imorn. Onsdag

Dåligt med uppdateringar här, har aldrig tid känns det som samtidigt som man inte vill släppa nåt man haft i så många år som jag haft denna blogg. 


Har tillbringat som senaste veckorna med sjukdomar. Först en veckas förkylning på Oliwer som han så snällt delade med sig till mig. Första veckan av förkylningen var som vanligt, jobbade och grejade som vanligt men var hostig, snorig och hade ont i bihålorna men orkade ändå med allt men sen i fredags när jag vaknade så kändes det som nån minst sagt kört över mig. Helt slut, ingen ork alls. Envis som jag är så skulle jag jobba mitt pass jag hade, kändes så onödigt med en sjukskrivning innan ledig helg. Trodde aldrig jag skulle komma hem igen, höll på att svimma, var alldeles genom svett och helt slut. Överlevde fredagen iallafall, hade  dessutom firande för Oliwer för dom som inte kunde på hans kalas och tänkte att imorn är jag bra, planerade för barnloppis och långa promenader på min lediga helg. Låg dock hela fredag kvällen och hostade tills jag spydde. Fräscht! När jag vaknade på lördagen insåg jag att jag mådde precis lika dåligt och gråt av känslan hur jag mådde. Ringde jouren och fick komma dit, tog massa prover och konstaderas att jag hade nån infektion i kroppen då sänkan var hög vilket visade på bakterier och inte virus. Antibiotika i 8 dagar och cociliana utskrivet. Nu blir jag frisk! Trodde jag iallafall. Varit sjukskriven sen i måndags och först idag som jag börjar känna att jag är på bättringsvägen. Inte orkat nåt bara legat. Och minsta lilla jag gjort så har det slutat med att jag varit helt skakis och genom svett. Sovit halva dagarna men som sagt idag börjar jag känna mej bättre. Har orkar greja lite idag, inte direkt storstädat huset men orkar vika kläder och sånt smått iallafall. Har inte ens orkat bry mej om allt som behöver göras då är det illa! Och innan jag stannar hemma från jobbet.... Imorn är jag ledig sen hoppas jag verkligen att allt är bra så jag är tillbaka på jobbet på fredag igen. Tagit semester i helgen för att det är marknad och barnloppis (igen som tur är när jag missade förra helgen) Så i helgen vill jag inte vara sjuk! Orkar inte va sjuk mer nu. Tur Netflix finns iallafall, sett klart The originals och malt hela säsong 6 av pretty little liers. Vad hade man gjort utan?!

Höst har det verkligen blivit, så mysigt när det mörknar på kvällarna och man kan tända massa ljus. Blir så mysigt! Måste försöka orka göra lite höstfint både ute och inne snart. Skulle ha grejat ute i helgas men blev ju inget med de men hoppas vi ska hinna med det nån dag här. Och så måste vi åka till Karlstad nån dag med och fixa skor till barna. Hoppas kunna hitta några bra höst skor till Oliwer på loppan i helgen men Wilde behöver ha också och då behövs nya. Och så allt annat som ska va nu när det blir kallare. Mycket att göra men för lite tid.

På måndag fyller mitt hjärta år med men blir inget kalas eller så han vill inte ha de. Men ska firas på nåt sätt ändå såklart. ♡

Så det var en liten uppdatering iallafall. Hörs väl om en vecka eller 3 igen. 


Oliwer med sina paket han fick av farmor och Ewa.

Skillingmark... igen..

Ja i måndags eftermiddag var vi en ett blandat gäng som packade ihop oss i bilar och styrde långt in i dom värmländska skogarna för att sova i Frammegården. Vi var 6 stycken arbetskamrater, Lindas ena son, en utbytesstudent från Tyskland och en Elin som var där.  En helt okej spännande vistelse även om jag verkligen vill ha den där känslan från första gången. Jag vill bli så jävla rädd så jag inte kan stanna kvar där! Kommer inte sluta åka dit förrens det händer igen. 


Vi packade in oss, kokade kaffe och gick husesyn. Ställde fram lite saker för att locka fram barnen. Tiden gick och det blev kvällen, dukade upp taco buffé följt av massa godsaker och lite cider/alkohol. Hördes lite ljud från övervåningen som att möbler som flyttade sig, dunsar osv. Hörde nån röst, utslag på emf mätare hela tiden och Ghost radion som sa en hel massa konstigt men även saker som stämde. Efter att ha hört ljud uppe gick vi upp och kunde konstatera att en grej från en leksak hade flyttats till ett annat rum. En stol som stog konstigt men som vi inte kan svära på att den stått så hela tiden men inte reagerat på den tidigare. Efter det med leksaken som fanns i stora salen uppe sa Ghost radion matsal, glad och leka. Stämde skrämmande väl. Hörde röster när vi var några som gick till toaletterna. Sen var det lugnt och tröttheten en faktum så vi bäddade ner oss lite varstans på nedervåningen. Vaknar mitt i natten av att fryser ihjäl, samtidigt hör jag ljud. Nåt duns uppe och ett högt knäppande från köket och jag blir så varm. Det tystnar och jag fryser igen. Nästa morgon frågar jag Linda som sovit i köket om hon hört nåt och hon har hört och känt samma som  mej. Ljuden och värmen. Säga vad man vill, tro vad man vill men på det där stället är man inte ensam iallafall! 

Efter städning och frukost styr vi hemåt igen efter en trevlig och spännande vistelse (Har haft emf mätaren och Ghost radion igång under morgonen men inga utslag på emf och bara nåt litet från Ghost radion). 

Älskar de där stället. Tack allihopa för en trevlig tur. Oliwer 2 år

Inte idag då utan 29 augusti blev han 2 år våran Bobbo. Själva födelsedagen var en vanlig vardag med allt vad det innebär så då firades bara hemma med paket, hallon och blåbär efter dagis. Och såklart paket på sängen på morgonen. Wilde som hade köpt en babblare till han som han fick då. 


Igår vankades det kalas med släkt och familj. Massor av fina paket. Tyvärr några som inte kunde komma men många som var här ändå. Jag hade gjort en babblarna tårta som jag blev riktigt nöjd med. 

Tack alla som firat våran 2 åring 🎁🎈RSS 2.0