Onsdag


Och så hade halva veckan gått igen och ja hänger knappt med dagarna bara springer iväg. I måndags vad det jobbadag, löningsdag och storhandlingsdag. Mycket mer än så hinner man knappt med. 

Igår ungefär samma sak jobb och inte mycket mer fast med ett par positiva saker tisdagen i ära. :D Igår var dessutom dagen då min vän fick en söt dotter, så kul är så glad för deras skull :) 

Ännu en jobb dag till ända idag och jädrar i att vi har motionerat idag. Har nog cyklat nån mil idag ja och petra. Gött säger ja! Perfekt med motion på jobbet speciellt en sån här fin dag. Efter jobbet åkte vi till lindex ja och wilde för att handla till bebis!! Åhh va de va kul att köpa bebis tjejkläder. Blev väldigt nöjd med de ja hitta så hoppas de blir bra. :) Wilde tyckte de va roligt att va på lindex idag han, tecknings tävling  och festis&klubba till alla barn. Kul när dom hittar på nåt extra i affärerna 👍👍👍

Hade trott att en skulle komma och kolla på bilen idag/kväll men denne dök inte upp. Hoppas på imorn istället! 

Nu är de dags för Tvn, bonde söker fru följt av greys. 


Glossybox oktober


Igår landade den efterlängtade glossyboxen i brevlådan. Är typ halvnöjd, känns som dom la mest krut på utsidan faktiskt. Men hälften kommer till användning resten är redan sålt i en spoiler grupp för glossy. Boxen kosta 139:- fick 100:- (-14 i frakt) för de ja sålde så känns ju helt okej ändå :) 

Mememe och mus sålt, välgörande till håret går alltid åt, alcogel med go lukt är ju alltid trevligt de lär ja göra åt och rougen va i bra färg för mej så. :)

Söndag


Söndag, ledigt och klockomställning.. Ja den som kom på de hade då ingen morgonpigg unge iallafall! Nångång strax efter 5 vakna han, tog de väl lugnt en liten stund men somna om gjorde han då inte. Jaja ja hade min sovmorgon idag ja så behövde inte starta min dag så tidigt jag klev inte upp förrens efter halv 9. :) 

Varit på bio med Emelie&Nova idag, såg Blixten och det magiska huset. Wilde tyckte filmen var sådär, han tyckte inte om en stor farlig hund som vari början och sen tyckte han kaninen va så sur! Jag tyckte de va helt okej för att vara tecknad film liksom och båda barnen va så duktiga! 3D Film var de med,  ja som aldrig går på bio hade aldrig provat de förut. Blev lite sugen på att gå på mer bio, pratade om att se skräckfilmen Annabelle men vi får väl se om den kommer hit först. Promenad till och från bion, gott och röra på sig. 👍


När vi hade kommit var det dags att byta om till varmare och regntåliga kläder och ge oss iväg till lekparken för lite lek och tjat med Stephanie och Elias. Alltid lika trevligt, barnen hade kul och höll sams också :) 



Hemma nu, wilde har duschat o fått mat. Själv väntar jag på att hjärtat ska komma hem innan vi fixar mat åt oss. Wilde är ju liksom överlycklig när han får önskemat så han är lika nöjd med sitt önskemål spagetti, ketchup och hamburgare som är nöjd med att slippa äta de. Uff ens lukten av ketchup?! Kan inte förstå de goda. Men är han nöjd och mätt då ä att ja nöjd ja me :) 



Veckans 💰


Inte så mycket denna veckan men desto roligare saker dom få ja fått. 

Buzzador kampanjen ♥♥♥

Köp och få, wilde är så nöjd med sina glas :) 

Lördag


En heldag i Åmål idag, riktigt trevligt. Barnloppis på hagenberg ganska kass men hittade iallafall ett splitter nytt ofodrat regnställ för 100:-, en blixten ryggsäck och en lång tröja till mej. Dock ganska irriterande att inse att ryggsäcken hade varit namnad & dom hade målat över det och sen satt prislappen över. Så jävla fult gjort!!! Jag är så missnöjd men wilde är lika gla för den ändå han. Efter de tog vi en tur till handelshuset min favorit affär, dom hade utförsäljning på gummistövlar så ja köpte ett par ofodrade didriksson stövlar åt wilde. Lika bra att passa på liksom, vid kassan hade dom så fint bamsepapper så fick bli en födelsdags present ☺ Han älskar ju gummistövlar så lär ju bli glad för de. Sen åkte vi till min bror och lämnade av ett stort lass med grejer, blev bjudna på kaffe och kolla in hans lägenhet. Till sist avslutade vi turen hos min syster&tom som har passat Nova och Wilde. Lyckliga barn som härjat i lekparken, ätit massa godis och varit på leksaks affären. Bästa mostern i hela världen  de ♡ Ännu mera kaffe, hennes pappa&lillasyster var i stan med trevligt att träffa dom och sen så hittade jag mej min vinterjacka. Syrran hade köpt ny och skulle sälja sin didriksson och den satt ju perfekt så nu är vintern räddad :) Köpte faktiskt en skit snygg vinterjacka på köp o sälj häromdagen men hon som sålde den sa att de va L men visa sig vara XL så den vart ju alldeles för stor för mej så nu åker den ut där igen för tror ja kan få dubbelt så mycket som ja gav för den för köptes väldigt billigt och så kommer den att ha betalt för didriksson jackan istället. Man måste ju va smart :) 

Tack för idag allihopa en bra dag, nu får det bli myslördag med mina fina killar ♥

Ser ni vad irriterande?! Hänt en gång tidigare med att en person hade tejpat över en stor fläck på en tröja. Så illa!! 

Nu måste ja ju bara visa upp allt fint ja smygfota på handelshuset också haha. Typ min önskelista för jul ;) 


Fredag


Igår var de dags för höstens meandi hemma hos mej. Man ska inte göra saker under stress konstaterade jag när jag skulle fixa iordning. Resultatet av de blev stans fulaste banancupcakes utan smak av banan eftersom den låg kvar i fruktskålen. Och utan cupcakes form eftersom ja tog ut dom förtidigt vilket gjorde att dom sjönk ihop. 😂😂😂 Meeen de blev trevligt och bra ändå fast fula cupcakes! Tack ni som kom 👍 Lite shopping blev de, mjukisbyxor och sweatjeans till mej på 50% erbjudande. Just the way i like it!
 Och en hel del med på köpet, värdinnegåvan en svart skön topp med 3/4 ärm, bokningsgåva, vip gåva och paket med gulliga servetter eftersom de va tjejkvälls vecka. Ingela köpte ett härligt set till wilde som han ska få i julklapp och de måste ja ju visa upp här också. :) 



Cupcakes då! 😂



Och idag var det fredag, kort dag på jobbet och ledig helg. Härligt! Städat upp efter gårdagens leksakskaos, tur wilde ja skylla på nån annan haha vet inte hur många gånger ja fick höra De va nova! 😂 Nu är de iallafall städat, likaså min garderob och wildes är urröjd den med så ska nog göra ett ryck o slänga ut lite på köp och sälj för att förbättra ullareds budgeten. :) 

 Helgen den är full i planer men först en lugn och fin myskväll tänker ja mej. Såklart med en påse icas lösgodis. :)


Onsdag


Inte hänt så mycket sen sist, kikar mest in bara för att: 

1. Berätta att Annlouise blev vinnaren av ljuset från air wick. Dragningen gjordes på jobbet, numren skrevs ner på små lappar och Gunilla fick välja en liten lapp och läsa upp siffran. :) Grattis! :) 

2. Påminna er om att det är här ni ska va 17.30 imorn. Servetter till alla som handlar för 200:- och en hel del bra erbjudanden för övrigt. Jag ska göra banan cupcakes och så blir det kakor,saft&kaffe. :) 


Tisdag


Avslutning på gympan igår, pirattema och skattjakt med diplom, clementin och choklad. Tror wilde kommer sakna gympan och kompisarna han träffat  där men till våren ska vi va med igen. :) 

Redo :) 


Idag har det jobbats med, och efter jobbet var det dags för kalas för Ingela. Bjöds på god mat och goda pajer. Mysigt med kalas :) Wilde har vart med Ewa en sväng han hon hämtade han på dagis och Linda har klippt han, blev så fint så. ♡



Ni missar väl inte utlottningen på air wick ljuset i inlägget neranför? Avslutas kl 10.00 imorn! :) 
Se vad mysigt de är de ljuset! Och luktar gott :)

Buzzador - air wick


Idag har jag hämtat ut paketet från buzzador med air wick doftljus. En av dom klart roligaste kampanjerna jag kommit med i för jag älskar saker som luktar gott och dessa luktar  verkligen gott! Kul att ljusen ändrar färg också och lyser i många  olika färger. :) 

Med buzzador ska man ju även dela ut men då det inte är en massa ljus att dela ut till alla man känner så kommer jag helt enkelt att köra en utlottning med vinnare för jag kan inte välja vem som ska få annars. 

Så här gör vi. Du får kommentera detta inlägget så är du med, kravet för att vara med är 1. Att du fyller i buzztracken som medföljer när du får ljuset av mig. 2. Att vi såklart känner varandra och ses ibland så inga främlingar kommer få vara med i utlottningen :D 

Senast 10.00 på onsdag är de som gäller. :)



Söndag


Jobbhelgen avklarad men 4 dagar kvar att jobba innan ja kanske tar mej 3 ledigt. Beror dock lite på vad jag ska göra på fredag om jag ska ta mej ledigt fredagen eller inte :) 

Myskväll med Emelie igår, Så mycket bättre på i bakgrunden en massa snack och ännu mera godsaker. En bra kväll med min vän :) 

Lite saker att se fram emot i veckan som kommer. Avslutning på gympan för wilde imorn. Till torsdagen blir de Meandi här hemma hos mej 17.30. Alla är välkomna på fika och kika på kläder :) Ska ringa på en bil imorn och beroende på vad det blir med den så kanske de blir en roadtrip på fredag. Hoppas hoppas samtidigt som ja har beslutångest!! Tur de inte är fredag än så har tid på mej att grubbla lite. 👍




Igen då =D


Veckans gratis, hoppade över förra veckan för den var allt trist den. Men denna desto bättre/roligare :) 

Gott o blandat från olika ställen. 

Veckans näst bästa fina och praktiska smart phone vantar från lambi rewards. 

Och veckans klart bästa ännu ett presentkort genom m3 panel. Kommentera om du vill bli värvad det enda du behöver är en mejl adress och lite tid ibland för att tjäna många hundra :) 

Fredag


Idag skulle vi som sagt med och köra åt Ingela till sjukhuset i Karlstad. Smidigt och bra besök, klara på klockslaget hon skulle varit där. Smidigt. Sen fick de bli biltema och handla grejer till V70in, wilde skulle såklart in på Toys r'us och förutseende mamma hade som tur är barnets plånbok med. Räddningen för min haha. En ny cheva i samlingen -muscle machines denna gången. Glad kille 👍 Sen åkte vi till ikea där vi blev bjudna på lunch, alltså deras Kyckling filé, pommes och bearnaisesås 👍👍👍 Mmm mums! 

Gick runt och kikade lite men ingen shopping för min del idag sånär som på senaste doftljusen med doften vintermys och så inhandlades helgens lördags godis där. :) Mysig tur iallafall trevligt att bara åka iväg en sväng sådär. Och wilde har varit så duktig hela dagen, min stora duktiga kille ♡ 

Kom hem, tog en promenad sen skulle ja ta passaten och åka och hämta de där paketet ja buda på åt min bror igår och va tror ni de går då? Stendöd bil trots att den körs dagligen och inget stått på. Har ja otur behöver ja nytt batteri... för de är ju precis vad man vill köpa till en bil man inte tänkt att ha kvar!!! 

Fick iallafall iväg och hämta de när han hade slutat jobba istället, var ett helt okej köp. En hel låda för 45:- med bla elvisp. Ja tog mej friheten att behålla en kakform och ett par saker till typ ljusfat, en bricka och nåt mer. :) 

Skönt att vara ledig idag de var ett bra beslut att ge bort min kväll idag. Myskväll med mitt hjärta ikväll och imorn ska de jobbas sen blir de myskväll med emelie. :) 


Torsdag


Kort dag på jobbet i detta härliga snöblask blöta vädret följt av första arbetsplatsträffen med våran nya chef. Efter jobb, träffen och hämtning på dagis kom Stephanie och Elias hit på kaffe och lek. Alltid trevligt 👍 Sen va de dags att åka och handla för det nästan ekade i kylskåpet. Wilde var på ljuvligt humör i affären och hade sitt första riktiga grina&trotsa i affären anfall. Pjuh! På väg hem blev det tyst på gråtatacken iallafall och alldeles tyst istället för vi blev stannade med blåljus av polisen. Intressant tyckte wilde, dags att dra på sig skäms mössan tyckte ja och dags att genomföra flygande besiktning på V70in i spöregnet tyckte polisen. 25 minuter med blåljusen bakom gissa om alla tittade nyfiket?! Fel hittade dom med tyvärr, felaktiga ljus, bullernivå och toning... Japp dä är te och roa sig, fasiken alla ljus m.m fungerar ju så känns bra löjligt bilen är ju absolut inte farlig vare sig för andra eller den som kör den är ju "bara" stylad.. Jaja blir för herrn i huset att greja en massa, besikta och betala bötrarna. Trist! Tänk om dom hade lagt den energin på att hålla  hastighetskontroller här på annelundsvägen? Då hade jag vart glad men dom svarar inte ens på mejl där jag skrivit och bett dom stå här och göra de. Synd de tycker ja. Haha men om nån undrade vad som hände var vi inte tjuvar och banditer utan det var besiktings polisen :) (om nån nu såg att de va vi, bilen är ju rätt ny så få som känner igen den kanske) 

Näh nu måste ja hoppa iväg till köp och sälj sidan för ska försöka buda hem ett stort paket med köksgrejer till min bror. Hoppas på vinst! :) 



Onsdag


Onsdag och ännu en såndär vecka då de inte händer så mycket. Jobbat varje dag som vanligt och gympan i måndags som har blivit wildes höjdpunkt på veckan :) 

Igår la jag ut passaten på blocket, de är dags att byta nu. Vill ha en bil som inte är så himla dyr att köra, skulle lätt kunna tänka mej en passat igen men då en 1.6 eller 1.8 ingen vr5 som vill ha minst litern/milen inte. Men helst skulle jag vilja ha en golf 4. Hoppas på tur men ingen lycka än har bara fått en ny "kompis", bytes fråga på en skoda och en jeep. Inget av de intressant, ja är rastlös och vill att de ska gå fort fort så hoppas att det dyker upp nåt bra snart alt nån köper den så ja kan köpa mej en goffe eller nåt annat inom den summan jag får för passaten. 

http://m.blocket.se/varmland/Passat_99_56713724.htm?ca=7&w=1 

Här är den bara att köpa! Haha kanske inte så bra reklam detta inlägget men de kanske finns nån som inte bryr sig om förbrukningen på bensin. :) 

1 dag kvar att jobba nu iallafall innan ledigt, tagit mej ledigt på fredag för  ska med och köra åt Ingela till sjukhuset i Karlstad. Skulle förvisso jobbat kvällen så hade hunnit men trevligare att åka iväg och inte känna sig stressad hem utan istället veta att jag är ledig :) Sen är de jobb resten av helgen ändå så. 


Söndag


Snart slut på den lediga helgen. Dagarna går alldeles för fort! 

Igår var det en sån där rätt igenom bra dag. Började dagen tidigt med wilde som vanligt men de gjorde inte så mycket vi skulle ändå iväg så. Beställde julklapp till wilde igår morse. Är så jäkla nöjd så! Har faktiskt en hel del julklappar färdiga och de känns ju himla bra att inte spara allt till sista sekund och också slippa bli ruinerad utan ta lite i taget :) och eftersom han inte läser här så är de ju fritt fram att visa upp också! 

Samlarbilar! Kommer bli så fina på hans hylla. Dom två mindre bilderna är bilar typ 20cm stora medans 58an är ca 30 cm och blir den största i fina samlingen. Finns ett par finer bilar kvar ifall nån inte vet vad dom ska ge han. Lekoutlet heter sidan. 👍

Vid strax efter 9 trampade vi iväg på promenad för att sen möta Emelie&Nova för att gå på loppa och sagostund på biblioteket. Jag älskar dom där blandande lopporna för där kan man göra fynd! Wilde köpte sig lite smågrejer typ sheriffmössa, bilen flo, tomte och nån byggare bob för småpengar 5-10:- 👍 Och ja köpte dagens bästa en framåtvänd bilstol recaro gör ynka 100:- efter noggrant förhör med hon som sålde den. Superfint skick, rejäla sidokrockskydd, bra fästen för bältet  och minst 6 år kvar innan den går ut i datum. För en recaro får man annars ge runt 1600-1700. Haha både ja och emelie köpte alldeles för stora grejer med tanke på att vi gick så fick ringa på hämtning av grejerna innan vi kunde gå på sagostund. Sagostund, promenad och sen hamnade vi här hemma på kaffe med dryga 1 mil i benen. Härligt! Skulle behöva ge mej ut idag igen med tanke på att ja latat till mej en del på sistone. 

Sen hade vi mys här hemma ja och mina hjärtan. Tacos, godis och när wilde hade somnat hade vi Sons of anarchy maraton.👍

Igår slutade mitt simkort att fungera med, halebop sa att jag skulle byta så dom hade skickat ett nytt som ja hämta ut igår och lagomt till de slutade mitt gamla att fungera. Skumt men mest bara väldigt irriterande för alla mina nummer försvann  IGEN!! Hade en del sms kvar så gissningslek på dom vem  som jag skrivit vad med. Alla utom 1 klarade ja tror ja. Så nu måste alla andra nummer läggas in på nytt igen. Borde skaffa en gammal hederlig adressbok faktiskt... 


Söndag idag iallafall. Jag ska göra långkokta kotletter. Haha dömt de lät men ja dom  ska iallafall koka länge med massa gött så. Och så ska de städas på wildes rum. Gah! Ungar! Haha. Och tvättas... Kul dag. Men skönt att bara vara ledig och ha tid med sånt. Får se om jag tar en promenad med skulle va gott. 

Här är stolen då! Så nöjd så! :) Nu kan ja ta bort two wayen och veta att han åker mer säkert i vinter eftersom two wayen är bäst bakåtvänd och lite för tung att ha framåtvänd egentligen så. 

Buzzador -air wick doftljus


Trevligt mejl landande i inkorgen idag. Jag ska få vara med och testa/buzza air wick doftljus. Perfekt! Älskar allt som luktar gott så nu är ja nyfiken på hur detta paketet kommer att vara. Återkommer med rapport och så får vi se om det även är med ljus att dela ut?! :) 


Torsdag


Redan torsdag i en något så händelselös vecka. Jobbat varenda dag sen inte så mycket mera. Gympan i måndags, wildes favorit i veckan förutom lördag med lördags godis 😂😂😂 Har varit en husfru dom senaste två dagarna och lagat ihop en massa gott. Mitt livs första och klart godkända köttfärslimpa lagades igår. Idag fick de bli en äppelkaka som ska få va fredags fika till jobbet imorn. 👍🍎 Och sen provade jag ett nytt recept, creamy taco kyckling med hemma lagade klyftpotatisar. Den fick mer än godkänt av mej, enkelt och jättegott. Tack middagshjälpen för den! Ibland kan tillochmed ja fast inte alltid. 😂 


Snart helgen och ledig är ja, det blir en lugn helg. På lördag ska vi umgås med Emelie&Nova. En tur på loppan på medis sen ska barna få prova på Sagostund på  biblioteket. Men först ska de va fredag med jobb 7-16. Och fredags mys såklart med en rejäl påse icas lösgodis för utan de är de inte helg inte. Godis🐷. 

Förresten ser alla mina figurer eller ser de bara skumt ut för er när ni läser?! Vet att iphonens emojis såg jättekonstiga ut så kanske gör de det nu med? 

Just de ja måste ju visa hur höstfint de är på trappan nu. Haft bytes handel med en arbetskamrat, hon fick massa spetsar och band att pyssla med och jag ett hjärta att hänga på dörren. :) Och wilde har köpt/valt ut en fin pumpa lykta. 



Igår flyttade goffen härifrån också. Bytibytades mot en riktigt fin v70. Jag vill också byta bil!!! Är så himla trött på min nu, lika bra att bytas medans den är värd nåt alls. Står så lågt redan så. Ligger ute på annons iallafall och önskas byta mot en golf eller annan mindre bil. Men kan klart tänka mej en annan i samma storlek med bara den är lite mindre  törstig. 1 liter milen eller ja lite mer än så tillochmed är inte kul men inte konstigt eftersom de är en vr5 heller men de är ju inte så att man kör ens en meter i onödan  så. Och annat småkrafs som är. Får se om man kan få till nåt byte annars får ja köra den tills de ramlar isär helt sen får ja gå! 😯

Näh nu har ja snurrat klart hörs kanske under helgen igen om ja har nåt nytt att komma med då.   

Söndag


Igår började dagen som vanligt  tidigt. Vid 9 sen kom farmor och farfar och hämtade wilde han skulle åka med dom till Erikshjälpen medans jag var på barnloppisen. Eftersom de inte började förens tio tog ja en liten promenad innan ja åkte  till loppisen och mötte upp Linda utanför. Det var en bra loppis  men jag hittade inte så mycket för fanns knappt skor/stövlar i hans storlek och heller ingen overall eller så. Men arbetsbyxor, ett par blixten mjukisar, helt ny vantar m.m så är jag nöjd. Och skor till mig! Och så blev de en hel del medköpt till Nova som ja hoppas emelie är lika nöjd med som jag :) 



Väl hemma sen var de  dags att greja för kalas. Garnera tårtor, städa och greja. Jag var så nervös  att inte tårtan skulle  bli  bra, att den skulle va torr  eller smaka konstigt  men den var lyckad!! Åh då blev ja glad för hade varit pinsamt att bju på en törr tårte. Syrran var nöjd med sitt livs första tårta med hon har aldrig ätit nån tidigare eftersom hon inte äter kött/skaldjur och sånt. Jag lyckades helt enkelt så detta kan jag ju göra om :)  De va en trevlig stund här, jag tycker om att fixa med kalas och ha folk här. Dock var vi ganska få här hade inte satsat på nåt stort kalas direkt. 

Vanliga smörgåstårtan fylld med en blandning av räkor, ägg, dill och creme fraiche. Och en blandning gjorde på rökt skinka, äpple, purjolök och creme fraiche. 
Lilla tårtan hade en röra gjord på dill, ägg och creme fraiche. Andra gjort på äpple, purjolök, mosad fetaost och creme fraiche. Översta lagret som "lim" till sallad och skinka på båda har ja använt  philadelfia. 
Äppelkakan bakade hjärtat  och frågan är nog om det inte var de mest lyckade av allt. Helt perfekt var den och smakade så gott. 👍


Idag är de ännu en tidig dag på annelundsvägen även om vi lyckades få han att sova lite längre iallafall men hade gott och väl behövt en timme  eller 2 till. Gäsp! Ikväll vankas det jobb 15-22.30 och även 5 dagar till på den sen innan ja är ledig igen. 

För skojs skull -Veckans gratis



Från serla 2 stycken förpackningar med hushållspappers ark och en dispenser. 👍 Vill du bli värvad dit? Lämna kommentar :)


Från m3 kom detta som ja skrivit om tidigare. Bara lämna en kommentar om du vill bli värvad :) 


Spelande glassbil gratis med kupong på  glassbilen. 


Från tjejkvällen. Bara bilen  som inte var gratis av dom här. 

Fredag


Igår hade  ja kort dag på jobbet, köpte tårta, hem för att städa, greja och slå in paket för igår var minsann hjärtats födelsedag och de ska ju firas. Wilde roade sig med faster ewa under tiden. Åmål, badhus och pizza. 👍 


Drack kaffe, åt tårta och hade paketöppning innan jag och wilde begav oss iväg för att möta upp Emelie&Nova så vi kunde ta en tur på stan. Tjejkväll på stan med massa trevligheter, mingel&snax och utlovade goodiebags. Dom var dessvärre slut men fick lämna mejladresser och det utlovades en överraskning. Spännande och se va de kan va. :) Ingen direkt shopping för är man kung den 27 är det till och hålla i pengarna sen haha. Men wilde fick sig en hot wheels Chev hgv iallafall för nåt vill han ju ha när man släpar runt han i massa affärer. ;) En lego chima film fick han på köpet också så de va väl investerade 25:- dä. Mest lyckade på hela kvällen var besöket hos tandläkaren Lönn i stan, lyckliga barn som fick  massa tandsaker, fick pröva på att både åka och köra stol. Goodiebags till oss och gottig mingelmat. Riktigt trevligt ställe känns som de kanske är där man ska bli kund/patient? Tål att tänkas på. Ungarna hade inte setts på länge  så dom var de tempo på minsann helt galna ihop ibland dom två speciellt när dom inte setts på länge. Till sist när ja skulle handla på ica fick de bli muta, inget spring, inget hoppa och uppför  er så ska ni få åka brandbilen utanför. De funka! 👍 Väl hemma sen igen blev det myskväll med kebab och Sons of anarchy följt av Under the doom. En fin fin torsdag. 



Fredag idag. Jobb till 16 sen hem och förbereda morgondagens smörgås tårtor. Hoppas hoppas dom blir bra då ja inte får stå här imorn och skämmas. Räkröra, skinkröra och två kött/räk fria röror för syrran. Tror den  ena fetaost röran ja gjorde till henne var absolut godast. 👍 Hjärtat körde vi iväg på jobbfest, på väg därifrån  funderade  wilde. Visst mamma är det inget  roligt  att vara ensam hemma med dej? Tycker du inte  de? Han är iallafall ärlig och säger vad han tycker. 😂😂😂 

Skulle ha tillbringat kvällen med syrran men hon hade dubbelbokat sig. Så vad gör man då? Äter upp allt godis själv, läser, vägrar kolla på  tv, färgar ögonbryn och duschar läääänge. Det funkar! Snart krypa i säng med min bok, sova och njuta av att ingen klocka ringer imorn -årsarbetsledig. Wilde ska åka med farmor och farfar till Erikshjälpen och ja ska på barnloppisen en sväng. Klockan 16 vankas de litet kalas så innan de ska tårtan fixas klar, bakas en äppelkaka/paj och städas. Vare ledig ja va? 




Onsdag


Onsdag och halva veckan borta redan. Dock en änsålänge ganska händelselös sådan men :) Jobbat varje dag, gympan i måndags och ungefär där var höjdpukterna förutom en fin tv vecka och tv nörden i mig gillart. Jobbigt läge att man ens ska behöva välja kanal! Tur play finns alltså ;) Och  ikväll tror ja bestämt att greys börjar igen  eller har ja drömt  de bara kanske?! 

Förresten har min telefon börjat med nåt väldigt irriterande nämligen dubbla mellanslag. Ser de fult ut så är  därför. Förbaskat irriterande iallafall! 

Igår va jag och wilde till glassbilen. Tycker glassbilen är  väldigt gott men också alldeles för dyrt men med reklamen för  ett tag sen va de med kuponger på gratis spelande glass bil och småstrutar för 44:- så då kan man göra barnet lyckligt med ett glassbils besök :) 

Så nöjd så.


Förresten igår fick ja sådär kul post igen.. Ännu ett presentkort från m3. Världens bästa grej! Valde BR denna gången då ja hittat en perfekt julklapp åt wilde där som dessvärre inte va gratis men ja tänkte  göra den billigare :) Vill inte du med bli medlem?! Svara på undersökningar och belönas med presentkort på hundratals valfria olika affärer? Man  behöver inte facebook  eller nåt utan bara en mejl och några minuter till övers ibland. Kommentera med din mejladress som kommentar om du vill värvas :) 


Kanske skulle blogga veckans gratis? Haha börjar bli en hel del ja hittar på men skriver väl inte ens om hälften. :)  

RSS 2.0