Fredag


Igår var de dags för höstens meandi hemma hos mej. Man ska inte göra saker under stress konstaterade jag när jag skulle fixa iordning. Resultatet av de blev stans fulaste banancupcakes utan smak av banan eftersom den låg kvar i fruktskålen. Och utan cupcakes form eftersom ja tog ut dom förtidigt vilket gjorde att dom sjönk ihop. 😂😂😂 Meeen de blev trevligt och bra ändå fast fula cupcakes! Tack ni som kom 👍 Lite shopping blev de, mjukisbyxor och sweatjeans till mej på 50% erbjudande. Just the way i like it!
 Och en hel del med på köpet, värdinnegåvan en svart skön topp med 3/4 ärm, bokningsgåva, vip gåva och paket med gulliga servetter eftersom de va tjejkvälls vecka. Ingela köpte ett härligt set till wilde som han ska få i julklapp och de måste ja ju visa upp här också. :) 



Cupcakes då! 😂



Och idag var det fredag, kort dag på jobbet och ledig helg. Härligt! Städat upp efter gårdagens leksakskaos, tur wilde ja skylla på nån annan haha vet inte hur många gånger ja fick höra De va nova! 😂 Nu är de iallafall städat, likaså min garderob och wildes är urröjd den med så ska nog göra ett ryck o slänga ut lite på köp och sälj för att förbättra ullareds budgeten. :) 

 Helgen den är full i planer men först en lugn och fin myskväll tänker ja mej. Såklart med en påse icas lösgodis. :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0