Söndag

 
Liten verkar aldrig bli frisk han, vad är detta för konstig skum förkylning han råkat ut för egentligen? Går in på 4 e veckan nu, efter en pigg dag igår var min tanke var ju att NU måste han bli frisk NU går det åt rätt håll. (som jag tänkt det senaste 2 och en halv veckan för den delen) Men nehej inatt väcktes jag av det fina ljudet av någon som spyr, spydde ner hela sig och hela sin säng. Pigg imorse igen, men spydde 2 ggr till på förmiddagen. Slem spyr han så fortfarande ingen magsjuka det rör sig om utan det är denna envisa förkylning som bråkar med han. Inte velat vare sig äta eller dricka idag förrens pappan fixade till favoritmaten pizza. Vad gör man inte för lilla sjuklingen? Åt en rejäl portion gjorde han och nu leker han nästan som vanligt även om han är lite sliten och ganska lugn av sig. Blir en dag eller 2 till hemma med pappan medans jag jobbar på ja. Och jag ringer vårdcentralen imorn och rådfrågar lika bra att få höra vad dom säger också. Dom kanske inte alls säger samma som medhelp sa till mej i fredags.
 
Förövrigt är det en himla fin dag, kan inte våren komma på riktigt nu? Jag längtar efter promenader, asfalt, converse, skinnjacka, timmar med kaffe i lekparken och att kunna cykla. Mars till veckan och då är det officiellt vår så...... Förövrigt äntligen mars säger jag, nu släpper det och det blir mer och mer roliga saker att se framemot. Gilla!
 
Jaja 2 timmar kvar tills jag börjar jobba nu, får bli en sväng om affären innan och bunkra upp med mer snorpapper så jag överlever. Vi har högförbrukning här just nu på näsdukar. Jag är iallafall pigg fast förkyld, igår mådde jag inte alls gott och sov 2 timmar efter jobbet men idag känns det betydligt bättre.
 
 
 
 
 
 

Rösta och hjälp mig vinna :)

 
Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!
 
 
 

idag......

 
Idag borde vi aldrig ha klivit ur sängen tror jag bestämt, hade varit lika bra att hållt sig hemma. Imorse när jag hade kört hjärtat till jobbet och var på väg tillbaka mot Annelund och dagis så hände det nåt med bilen och jag kan lova att jag tror aldrig jag varit så rädd förut. Bilen gasade iväg av sej själv och motorn varvades upp jättemycket vilket resulterade i att det lät som bara den, trodde nästan det skulle smälla till i den som det de lät. Bromsa gick knappt att göra så fick slå av tändningen för att få stopp på bilen. Usch hann tänka många tankar under dom sekunderna och höll på att börja gråta sen när jag skulle ringa efter hjälp för usch vad rädd jag var. När bilen startades sen igen var det inget konstigt och den gick som den skulle så jag tog den till jobbet utan att det hände nåt mer.  Bara mitt hjärta som slog det dubbla ett bra tag efter och jag kommer säkert att tänka på det när jag är ute och kör bilen nu :/
 
Väl på jobbet började jobbdagen bra och hade precis satt mej med förmiddagskaffet när dom ringde från dagis att Wilde hade spytt igen. Är ju förkylningen som får han att spy men jag trodde ju att han var pigg nog nu men det var inte så. Iochmed att hjärtat ska på begravning efter sin morbror idag var det bara att packa ihop sig och åka hem till skruttungen. Nöjd kille iallafall som får vara hemma med mamma. Imorn tar jag nya tag och då lovar jag åtminstone två dagars närvaro på jobbet från mig för det är inte mycket som kan hålla mej hemma denna helgen iallafall. Men bara för det så får väl jag magsjuka eller bryter benet........ 
 
Igår hade vi iallafall en trevlig ledig dag. Stephanie kom hit på mörakaffe och tjat, sen kom syrran fram på förmiddagen och vi tog en snabb sväng till stan så vi fick lite gjort. Hem igen sen och bara umgås. Det är fint de :) Wilde hade sin piggaste dag på hela denna förkylningen och var på bra humör största delen av dagen med. Jag hann läsa en hel bok om Irene Huss och den var riktigt bra. Läst dom 3 senaste av henne nu, 1 om dagen. Men nu får jag nog ta och börja från början istället så har jag iallafall och göra i en vecka. Usch böckerna tar slut alldeles för fort för mej. Nu står iallafall senaste boken av NInni Schulman på lässchemat och jag ska snart sätta mig med den.
 
Förövrigt är det ju fredag så ikväll får det nog bli nåt gott att äta, men vaaad? Till det gladiatorerna och veckofinal på Farmen.
 
 

Onsdag

 
Vet ni vad jag gör idag? Ja inte är jag på jobbet iallafall för igår ringde dagis och skrutten hade fått feber igen så det fick bli vab för mej idag. Han tar minst sagt igen för all friskhet med sjukdom gånger alldeles för mycket nu. Frågade på medhelp som vi ringer och anmäler sjukdom och vab till igår om detta verkligen är normalt och det var inte alls konstigt att förkylningar härjade med barnen i flera veckor i den åldern. Han är dock feberfri idag igen men det är en massa gnäll och gråt mest hela tiden för minsta lilla får han att bryta ihop och gråta, han hostar som bara den och har börjat bli riktigt snorig igen. Sover jätteoroligt med. Och som pricken över iet verkar jag ha fått skiten med, helt täppt, tung i huvudet och nyser var och varannan minut. Nej tack tyckte jag, usch gillar inte att vara förkyld för allt blir så extra jobbigt då, man orkar inte alls på samma sätt, sover dåligt osv. Näh idag är det synd om oss bägge, självklart mest synd om Wilde utan tvekan men jag känner mej inte alls hundra själv.
 
Jaja idag är vi som sagt hemma, imorn är det ledig dag och den tillbringas förmodligen också sittandes hemma och på fredaghoppas jag allt att vi ska vara tillbaka på jobb/dagis.
 
 

Söndag

 
Idag är en dryg dag, har inte riktigt orkat tagit tag i nånting. Ut är inget roligt att gå när det är alldeles snöigt och oplogat på trottoarer. Näh idag sitter vi inne och gör ingeting. Skrutten hostar fortfarande som bara den men är pigg och på gott humör så imorn satsar vi på dagis och jobb för oss alla 3. Ser fram emot en rätt behaglig jobb vecka, alla timmar jag behöver har jag och längsta jobb dagen är till 3 förutom söndag kväll och på torsdagen har jag min lediga dag med uppladdning inför helgen. Känns otroligt bra att ha hela veckan klar redan nu. :)
 
Nej nu var det sådär slut på nåt att skriva igen så avrundar här och så ska jag nog ta och börja läsa boken jag fick på alla <3 ans dag. :)
 
 
 

Lördag

 
Lördag kväll och jag är ensam hemma. En ganska kass kväll detta känns det som hade gärna gjort nåt kul istället, men det blir lite melodifestival sen som livar upp kvällen iallafall.
 
Dagen har tillbringats  med det ena och det andra, gamla vanliga tråkiga som disk och tvätt, en promenad hela familjen ner till domus för lite frisk luft var behövligt, en fika hos pappa&Ingela och besök av syrran. Skruttungen är allt annat än pigg och jag funderar allt på om han verkligen är redo för dagis på måndag? Massor av gnäll&gråt mest hela dagen och nu en vidrig hosta. Hör han hosta hela tiden nu i babyvakten. :( Men verkar inte ens som vi kan ta mer vab dagar nu utan sjukintyg? Eller räknas det som sammanhängande när det är uppehåll över helgen? Äh ja jag vet inte, han kanske inte alls hostar lika illa imorn. Vore himla skönt om han bara blev helt frisk nu så vi kunde återgå till vardagen med jobb&dagis för det är allt slitsamt med sjukdom.
 
Vilken munter uppdatering detta blev minsann, men men hade inte så mycket kul att komma med. Nu ska jag leta upp lite nötter och hälla upp ett glas pepsi max sen blir det melodifestival. Förövrigt borde det vara förbjudet att kalla melodifestivalen för mello!
 
 

Fredag

 
Äntligen var det fredag, hur kunde veckan bli så lång? Eller ja den var inte längre än nån annan vecka men den kändes så lång.
 
Började dagen med veckans sista arbetspass, när jag kom hem hyffsade jag till det lite eftersom vi skulle få besök av Wildes faster och hans kusin som bor i Norge annars. Marie hade med sig försenat paket till Wilde, han fick tuffa kalsonger med formel1 bilar på och en jättehärlig morgonrock som är i fluffig fleece och ser ut som en dinosaurie. Wilde tackade dessvärre med att bli rädd för den. Inte alltid lätt att vara liten inte. Sjuk är han fortfarande, slö och trött med ständig feber sen i tisdags nu. Han är dessutom väldigt slemmig så inatt spydde han för det. Lilla hjärtat mitt.<3 Hoppas han är feberfri imorn, tror han skulle må gott av att komma ut lite i vagnen eller så men inte så länge febern härjar med han.
 
Nu ska jag snart kolla in veckofinalen på Farmen sen lutar det åt sängen. Trött blir man när inte nattsömnen blir som den ska vara. Hörs säkert imorn igen!
 
 
 

Alla hjärtans dag

 
Alla hjärtans dag idag, tycker det är en mysig dag ja. Imorse när jag kom ner och skulle åka till jobbet väntade en bukett rosor och en bok på mej på bänken. Då blir man glad :)
 
 
Jag uppvaktade mina fina killar när jag kom hem, skruttungen fick 2 paket dels för att det är hjärtansdag och dels för att det är synd om lilla sjuklingen. I paketen fanns nya nappar och en pyjamas med en cars på. :) Hjärtat fick lotter. choklad och en påse med osthjärtan. :)  
 

Onsdag

 
Varför känns det som om att det är torsdag idag? Känns som det ska vara helg efter imorn men nehe då det blir det inte utan man får allt snällt ställa klockan en dag till sen.
 
Jaja idag har det som vanligt jobbats, slutade 2 och då stack jag raka vägen till Erikshjälpen. En spegel hittades, inte alls som jag ville ha men storleken och priset var okej iallafall. Är liksom bara en spegel utan ram, ser billig ut. Men men man kan spegla sig i den iallafall ;) Efter det ner till Domus, gick lös bland grönväxterna och kom hem med blomjord, en fredskalla, en garderobsväxt och en liten murgröna. Min plan var att byta ut några halv slitna garderobsväxter som står lite varstanns här. Garderobsväxterna som skulle bytas ut planterades om och blev en jättestor växt att ha på golvet uppe i hallen. Skitnöjd med resultatet kan ja lova! :) Sen fick det bli renbäddning med nya sängkläderna. Gott att sova i sen de och fint blev det med. :)
 
Nu slökollar jag på farmen samtidigt som jag sitter här, väntar på att mästerkockarna och sen är det sängen som gäller som alla andra dagar.
 
 
 

Igen då...

 
Jaa nu var det dags igen, vid halv 1 ringde dom från dagis och sa att Wilde hade feber. Lilla skruttungen fick inte vara frisk länge han inte :( Idag hämtade pappa/morfar och Ingela hem han för dom skulle ändå ha haft han under eftermiddagen och imorn får pappan stanna hemma och vabba medans jag jobbar. Skönt att kunna dela på de iallafall. Nu får vi hoppas att detta inte blir nåt långvarigt, men 1 eller 2 dagar får han nog vara hemma. Jätte slö och sliten liten kille som suttit i soffan sen vi kom hem, ja tills pappan plcokade fram ett munspel vill säga för sen spelade han ända tills det var dags att sova. Han är allt för go! <3
 
Förövrigt är det semledagen och jag har precis tryckt i mej en hel stor tjock semla. Rikitgt gott och ja tillochmed jag skulle ha en semla när det är semledagen. Nu tar det ett år innan det blir nån mer. ;)
 

Måndag

 
Turen till karlstad igår var trevlig, köpte det jag hade tänkt mej lampfoten på rusta och på Toys rus blev det en hjälm till Wilde. (Nu vill vi ha vååår så vi kan cykla!) När vi var på rusta tyckte pappan även att Wilde skulle ha en elgitarr. Framtiden planerad där, han ska bli gitarrspelare våran son :) På väg hem åkte vi förbi en av Wildes grumsfastrar och där var även hans andra faster och nån mer släkt. Wilde gillade helt klart att vara hemma hos Yvonne för hon hade en massa djur, 3 katter, fåglar, höna, marsvin och hund. Och en massa roliga leksaker så dit vill han säkert igen. :) Det enda som inte var så kul var hunden, inte alls glad i hundar på nära håll Wilde utan dom ska helst vara så långt borta som möjligt.
 
Idag skulle jag ha jobbat kvällen men när telefonen ringde imorse behövde jag inte många sekunders fundering innan jag tog chansen att få jobba dagen istället. Och mina gulle arbetskamrater ställde upp med fin service då jag inte hade nån bil hemma så dom mötte upp mej på dagis med bil, nycklar och min lapp. Det är bra arbetskamrater de som hjälper till! :) Och mycket snabbare var jag igång på jobbet med när jag bara behövde gå halvvägs.
 
När vi kom hem förut fick det bli lite soffmys och sen förberedelse av mat innan hjärtat kom hem då fick det bli en tur till domus och hämta ut paket. Helnöjd son som fick lite nya kläder och jag fick mina converse, även jättefina sängkläder som följde med på köpet av Wildes händige manny pyjamas.
 
Nu ska jag göra en kopp med plopp tror jag, sen är det familjen annorlunda och Dicte som underhåller tills det är dags att sova. :)
 
Nya cykelhjälmen, såklart med favoriterna bilen och bärgarn. :)
 
Jag tyckte det blev fint med nya lampan tror jag ska ha likadana upp till sovrummet med. :)
 
 

Söndag

 
Och ännu en helg nästan slut, igår var mest bara en väldigt lugn och go dag. Tog en tur till Erikshjälpen på förmiddagen men nån lampfot hittade jag inte. Tråkigt där igår. På onsdag måste jag dit igen för igår eftermiddag skulle jag vara duktig och städa jättenoga på övervåningen vilket slutade med att jag slog sönder den stora spegel i badrummet. Putsade den och sen när jag vände ryggen till gjorde den en volt ner i golvet. Så kan det gå när man äntligen hittade spegeln som man ville ha och la massa tid på målning och sen gav bort dom andra speglarna för att man ändå inte behövde dom längre. Håll tummarna nu för att dom har en spegel åt oss på onsdag!
 
Igår kväll blev det melodifestivalen. Jag höll på Erik&Tone eller Sean banan jag. Erik och Tone för att dom var bra, Sean för att han verkligen vet hur man underhåller. Helt klart bättre omgång igår än förra veckan. :)
 
Idag blir det en tur till Karlstad. Hjärtat skulle åka med sin far och jag var inte sen med att säga att jag och Wilde ville med. En snabb tur till Rusta för där har jag hittat lampfoten jag vill ha och en sväng in på den stora leksaksaffären med Wilde :)
 
Imorn är det jobb igen, nya tag nu och så hoppas vi på många månader av 100% friskhet nu igen :)
 
 
Pappan köpte en jättestor hink igår och det var helt klart en väldigt rolig leksak till Wilde det :)
 
 
 
 
 

Fredag

 
Har varit en go dag idag, en långpromenad i förmiddags som var riktigt slitsam. Dåligt plogat och vagnen blev ett riktigt träningspass, bra för mej det eftre dessa hemma dagarna! :) Wilde mår bättre och har varit på jättebra humör hela dagen. Jag fick äntligen till det och strök och bytte gardiner i köket förut. Nya blommor också gjorde att det blev riktigt fint där, nu ska jag bara ha en annan lampa dit så imorn blir det en tur till Erikshjälpen och ser om jag hittar en lampfot som är mindre skev än den som står där nu. :) Även varit duktig och planterat om 2 blommor, slängt flera blommor och så har jag städat sopskåpet, bläh! Haha märks att jag hade lite tid till övers. Har också hunnit läsa nästan en hel bok, hittat en ny svensk kriminal författare och hon får bra betyg av mej. Ska få nån att wrappa iväg adlibris till mig så ska jag beställa fler böcker sen.
 
Fredag kväll var det nu iallafall och det betyder myskväll här hos oss när Wilde har somnat. Nåt gott att äta kanske och film med mitt hjärta . :)
 
Wilde myser
 
 
Wilde och Ossy igår :)
 
Igår flyttade denna godsaken hem till oss, ännu en kaffemaskin med massa godsaker till. Gissa hur gott det är att dricka plopp eller center? Speciellt för mej i mitt annars godislösa liv. Kan lova att det var det godaste på länge *intalarmejsjälvattdetärbättreiflytandeformochförnekarattdetantagligeninteärsånyttigtändå*
 
 

Långsamt

 
Ja nu börjar detta bli väldigt långsamt, halv orolig natt, tidig morgon, snorigt och gnälligt barn men annars är det inget värre. Att det ska vända så fram och tillbaka? Inget har vi och göra heller, ja förutom att städa då för det ser minst sagt ut som det varit ett bomdnedslag här inne. Mat, leksaker och allt möjligt med grejer överallt. Han vet allt hur man stökar ner min käre son men det är värre med att städa upp efter sig ;)
 
Vilken värdelös uppdatering detta va då, ville liksom bara fördriva tiden lite, Jaja det var det, snart är det helg igen. Inga planer för denna helgen förutom att vara ledig, lika bra att passa på nu :)
 
Nej nu ska jag ta med Wilde upp en sväng och sen skulle allt syrran komma hit. Gött med sällskap! :)
 
Lilla hjärtat igår
 
Dagens lilla hjärta

Igen

 
Ja vi blev visst hemma ännu längre, vid frukosten imorse spydde Wilde. Det var bara att plocka upp telefonen och ringa sig borta från jobbet för andra gången denna veckan, känns nästan lite dumt det men så är det och sen krypa i myskläderna igen. Nu blir det hemma resten av veckan, vab imorn också och sen brydde jag mej inte om att ta nåt jobb till fredagen ifall det blir nåt mer. Nån magsjuka är det iallafall INTE och det är jag helt säker på utan han spydde antagligen av förkylningen, eller av hostan eller nåt sånt. Han har ätit och druckit hela förmiddagen utan att det blivit nåt mer så. :) Förmiddagen har tillbringats i lugn och ro, jag hade huvudvärk  och var trött efter ännu en orolig natt från Wilde och Wilde var bara allmänt sliten han men sen var det allt full fart igen. Plockat med tvätt, renbäddat i Wildes rum och tagit en omgång på Crosstrainern. I eftermiddag när hjärtat kommer hem ska jag nog gå ut och gå en sväng. Jobbigt att bara sitta inne..
 
Och ja det var senaste sjukdoms uppdateringen för det är det enda som hänt sen sist. Nu ska jag ta och hitta på nåt att greja med.
 

Tisdag

 
Andra vab dagen idag, en aning långsamt är det. Wilde hostar, snörvlar och sover dåligt på natten. Fullt ös men med en ganska stor mängd gnäll på dagarna. Helt hundra är han inte men för pigg för att vi ska stanna hemma mera så imorn blir det dagis och jobb igen så får vi hoppas att det inte blir värre. Klockan är strax tio nu och jag har redan hunnit plocka en massa, bytt och strykt gardiner till ett rum uppe, tvättat och så kom Sandra hit en snabbis innan hon skulle börja jobba. Effektiv dag än så länge! Ska bli mer gardin strykande och fixande senare. Och så måste jag till apoteket en sväng sen också.
 
Fick  förresten bort alla turerna jag ville bli av med igår också, årsarbetstid är grejen det! Nu ser jag framemot våren ännu mera med allt trevligt som händer då och vi kunde lika gärna hoppa fram till slutet av mars direkt om ni frågar mej. Vintern har sin charm med julen och allt sådär men den är alldeles för lång, våren och sommaren är ju klart den bästa tiden på året. :)
 
Nej nu tror jag att det var slut på skrivandet, har inte så mycket mera att komma med nu så.
 
 
 
 
 
 
 
 

Min alldeles egna

 
I eftermiddags fick jag ett samtal av chefen som berättade att jag fått en en tjänst i Norelund och vet ni vad? Det känns riktigt bra, jag har ett bra schema, det är ett lugnt och bra ställe att jobba på. Och det ska bli sjukt skönt att veta att jag har MITT ställe där jag blir kvar och jag kommer dessutom att kunna planera mer småsaker utan att jobbet störs.  Kommer fortfarande att behöva flyta nästan 40% men på mitt schema tror jag kommer funka. Nackdelen är varannan helg men jag hade även rätt bra helger så det kunde ha varit värre. :) Nu är jag dock i full fart med att försöka ge bort lite turer där jag har annat planerat, kan ju inte missa vare sig Barnmässan, kryssningen med kommunal eller Ewa Eastwood i Hassleparken. 2 av dom är redan borta så barnmässan och kryssningen är räddade. Återstår bara Ewa Eastwood och det löser sig på ett eller annat sätt, kan jag inte ge bort det får jag söka ledigt. Bäst att vara ute i god tid iallafall :)
 
 
 

Vabbar

 
Ja idag blev jag hemma med en förkyld liten kille, ska verkligen inte klaga för så länge som han har varit frisk nu så ska väl han också få bli sjuk. Igår kväll trodde jag inte det skulle bli nån förkylning men inatt vaknade han och var jätteledsen, mamma mamma gråt han och fick sova hos oss. Imorse var han inte alls pigg, ledsen, hostig och alldels römosig. Stackars liten. Nu leker han stilla på golvet och med jämna mellan rum kryper han upp i soffan och vilar. Hela 3 sitsen ska han ha för sej själv, akta säger han om jag försöker sitta hos han.
 
Igår var vi en sväng i Åmål, frågade man Wilde vad han ville göra så var det bara Ossy och inget annat som gällde.Försökte föreslå att vi skulle gå hem till Pappa&Ingela efter vi hade varit ute och gått men nej Ossy fick jag till svar. Mötte dom på vägen hem sen och dom var ändå på väg ut så vi packade in oss i bilen och åkte till Åmål precis som Wilde ville. var hemma hos syrran, sen åkte vi en sväng till Profab där Wilde fick såna där vatten tatueringar med bilar på. Gissa om han var nöjd? I lördags morse ville han ha tatueringar precis som pappa och han skulle ha bilen så igår fick han det ;) Haha ungen drog upp tröjan och skulle ha den  på bröstet men han fick allt nöja sej med armarna för annars hade dom nog undrat på dagis.
 
Undrar vad man ska roa sig med denna dagen då? Att sitta i soffan hela dagen och kolla disney junior kan bli en aning tjatigt. Överväger att ge min garderob en rejäl omgång? Det var länge sen sist så skulle helt klart vara väbehövligt, Passa på att tvätta overallen och jackan också kanske nu när han ändå inte behöver ha det idag och antagligen inte imorn heller.
 
Tokiga lilla hjärtat till frukost i lördags, blir lite kletigt men vad gör väl det?
 

Söndag

 
God morgon sen ett par timmar tillbaka. Denna dagen började med converse shopping till frukost, bra start på dagen? Råkade se på en sån där reklam banner att Ellos sålde svarta converse för 466:- och eftersom min svarta är jättetrasiga och det snart är vår så var det inte mycket att fundera på, köp köp. Det var bra det och lite snällare mot plånboken är vad converse vanligtvis är. "Råkade" klicka med ett 2 pack mjukisar och en bil tshirt till Wilde också, oooooj då vad ovanligt. Mjukisarna var på rea och kostade 88:- och tshirten skulle ha kostat 79:- men köptes med 30% rabatt kod. Fri frakt för att man kombinerade rea med ord pris. Ellos är allt bra dom!
 
Wilde verkar börja och bli förkyld han, har sovit jätteoroligt, hostat och snörvlat inatt. Men nu märks det inget på han, fullt ös och bara lite host host ibland. Får se vad det blir av det, hoppas på ingeting för fortsätter gärna det senaste halvårets fina trend med fullt frisk Wilde. Men blir han sjuk så är det ju inget mer med det, det är ändå vabbruari nu så vore inte konstigt om även han blev sjuk och fick vara hemma.
 
Idag får det iallafall bli en tur ut i underbara solen, långpromenad och funderar även på om vi skulle gå förbi lekaparken en sväng. För så länge han är pigg kan ju inte frisk luft göra nån skada :) Wilde vill ut nu han, sitter med skorna och raggsockorna på golvet. Men inte riktigt än sa jag, vi får allt vänta nån timme till innan vi går ut.
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

 
Veckan som gått har mest bestått av jobb och lugn. En dag var vi hemma hos Ewa och fikade och Wilde fick träffa både fastrar och kusiner. Goa ungen är så glad i sin kusin Marina, Nina nina nina säger han, och han skulle pussas och bli bärd. Ingen annan fick nån puss inte. :)
Igår avslutades jobb veckan och jag tog mej ännu en ledig helg, lika bra att passa på när man kan.  
 
Idag hade vi sovmorgon ända till klockan 9 efter en liten fight med Wilde 05,20 imorse. Upp sa han och natten sa vi, vi som ville sova gick som segrare till slut ;) Upp och åt frukost, gjorde oss iordning och tog en tur till Loppisen på Medis. Gjorde ett par fynd och var nöjd med det. Tog en sväng förbi lindex och köpte en ny vårmössa till Wilde som han ville ha. Bäste Ossy kom på besök när vi kom hem och stannade ett par timmar, framemot kvällingen åt vi tacos och gottades oss.  Tog också mod till mej och satte saxen i Wildes fina lockar förut, usch vad hemskt det var. Men klippte inte mer än kanske 5 centimeter för vill fortfarande att han ska vara våran lilla guldlock. Skulle behövt ta lite mer + luggen men så jädra duktig är jag inte på att klippa så det överlåter jag åt Ingela om nån månad eller så. Nu är hjärtat ute på galej och jag sitter här, skulle kolla på medlodifestivalen men hallå? Inte nåt bra än så jag kan lika gärna sitta här.
 
Imorn har vi inga planer men hoppas på att det ska vara lika gott ute imorn som idag isåfall får det iallafall bli en rejäl promenad i solen. Skulle behöva byta gardiner också för vet ni vad? Julgardinerna hänger fortfarande uppe och jag har inte ens nån bra ursäkt till det...
 
Det blev lite skor, ett par sommarsandaler för 10:- och skor med favoriten bilar. Lite stora än men för 10:- kunde jag inte låta dom stå kvar,
Finaste baseballtröjan, även denna en aning stor men en sån här favorit kunde jag inte låta bli att köpa när den kosta 30:- och är i jättefint skick.
En väska till mej, lagomt stor, lite roligare tack vare kedjorna och i jättefint skick. Förmodligen knappt använd? 30:- för denna också.
 
Nya mössan :)
Så här glad är man när man får kramas med Ossy <3
 
Lite tokiga ;) Leka med kameran är kul.

RSS 2.0