Söndag

 
Liten verkar aldrig bli frisk han, vad är detta för konstig skum förkylning han råkat ut för egentligen? Går in på 4 e veckan nu, efter en pigg dag igår var min tanke var ju att NU måste han bli frisk NU går det åt rätt håll. (som jag tänkt det senaste 2 och en halv veckan för den delen) Men nehej inatt väcktes jag av det fina ljudet av någon som spyr, spydde ner hela sig och hela sin säng. Pigg imorse igen, men spydde 2 ggr till på förmiddagen. Slem spyr han så fortfarande ingen magsjuka det rör sig om utan det är denna envisa förkylning som bråkar med han. Inte velat vare sig äta eller dricka idag förrens pappan fixade till favoritmaten pizza. Vad gör man inte för lilla sjuklingen? Åt en rejäl portion gjorde han och nu leker han nästan som vanligt även om han är lite sliten och ganska lugn av sig. Blir en dag eller 2 till hemma med pappan medans jag jobbar på ja. Och jag ringer vårdcentralen imorn och rådfrågar lika bra att få höra vad dom säger också. Dom kanske inte alls säger samma som medhelp sa till mej i fredags.
 
Förövrigt är det en himla fin dag, kan inte våren komma på riktigt nu? Jag längtar efter promenader, asfalt, converse, skinnjacka, timmar med kaffe i lekparken och att kunna cykla. Mars till veckan och då är det officiellt vår så...... Förövrigt äntligen mars säger jag, nu släpper det och det blir mer och mer roliga saker att se framemot. Gilla!
 
Jaja 2 timmar kvar tills jag börjar jobba nu, får bli en sväng om affären innan och bunkra upp med mer snorpapper så jag överlever. Vi har högförbrukning här just nu på näsdukar. Jag är iallafall pigg fast förkyld, igår mådde jag inte alls gott och sov 2 timmar efter jobbet men idag känns det betydligt bättre.
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0