And here we go

Kör stenhårt idag, 8-22 hugaligen va sleten jag kommer va o te möran börjar jag redan sju(fast bara till elva) Men jag missar Desperate ikväll o jag gråter, dessutom missar jag antagligen de på söndag me för då jobbar jag också..Får se om man inte kan fixa till så jag hinner se de innan.

Utvärdering av polstjärnan då: Verkar rätt mysigt&lugnt, inte riktigt fått grepp om de än men jag kan allt jobba där ett tag =)

Nu ska jag sätta igång o göra mej iordning, o sen återkommer jag nog inte hit försen imorn.. Hej på ett tag

Måndag

Så var de redan måndag, och min väldiga fyra ledighet var över..Idag är de dags, klockan 14 börjar jag på nya stället..Håller tummarna för att jag ska trivas där!Ska vara där idag,imorn o på onsdag..

Innan jag åker till jobbet måste jag verkligen ta mej i kragen o måla tak, kan inte skjuta upp de längre nu för idag kommer Stig o börjar sätta upp tapeterna..Åh gud vad jag längtar tills de blir klart!!!!Är nåt så trött på hur de ser ut just nu..Kommer ju bli så snyggt när de blir klart med.Nya möbler ska de inhandlas sen med, bara vi hittar dom perfekta..Svart databord&hylla ska vi ha men vi är inte överens, jag vill ha litet databord stor hylla o älsklingen ska ha tvärt om..Antar att jag får lägga mej, han har en poäng med varför vi ska ha stort databord..O jag har inte de, jag vill bara ha en stooooor hylla till min väldiga samling med böcker =)


Nej kanske skulle sätta igång på direkten??Nog bäst de...

Pics

   
Sandra&Sandra               Love&Me                           Bak i bilen

   
Älskling                             Stöllig bild                       Therese posar

   
Ego                                    ja?                             T snosar på E                        

Gilla söndagar

Igår bar de då som sagt av till karlstad(igen), först in på Ikea där inhandlades en stor vit kruka&massa värme/doftljus o kryddburkar till mina nya kryddor..
Sen iväg till Ica maxi, där fick jag mej en glad överaskning.Trodde först att jag såg i syne men nej de gjorde jag inte. Var pappas ex&Felicia, visade sej att Anneli har flyttat till Väse och Felicia var där o hälsa på och dom var på Ica samtidigt som oss =) Så kul o träffa dom,saknar dom grymt mkt!!Vi var som en hel stor familj i ja, tre fyra år? Hoppas de ska bli lite lättare o ses nu, lite närmare än Alingsås..

Efter detta kära återseende blev de en himla massa mat inhandlat o sen bar de av hem, sminka sej svira om o slänga i sej lite mat.Sen in till Säffle, hämta bilen o iväg till Sandra&Andreas..Sen ut i bilen o åka(jag bakom ratten), träffa massa folk o åka runt runt, tivoli hanns med en sväng med.Tagada =) Var väl hemma vid typ 4 imorse, hel kväll de du..

Idag är en slapp dag, har städat lite&kollat på idol..O nu längtar jag till kvällen med en massa bra på tv.Gossip girl, One tree Hill&Supernatural. Its perfect..

Till veckan börjar allt bra på tv ju, Desperate, Greys o nya gossip girl avsnitt.Wohoo
Och nu, bara typ fyra dagar kvar tills jag o Jessica ska shoppa ihjäl oss =)




Tror våran lilla Junior är borta, har inte sett till han sen i torsdags kväll.Han brukar ju ofta vara borta ett dygn eller en natt o så men inte så här länge? Hoppas inget har hänt han o att han kommer hem snart...

                      




Här kommer bilder


Höstpromenad med Sandra&William, se så glad man kan va =)




Therese berättar om fågeln vi körde på


   
   




Mina nya älsklings stövlar:





Klart


Marten o mera

Jahopp nu har man inte skrivit här på en dag o lite mer..Har haft fullt upp =)

I torsdags fick jag inget av allt jag borde ha gjort fixat, utan hade ist en trevlig heldag med Sandra&Goaste William..Gick på promenad, var ute o åkte bil, käka glass&mat o tjöta en himla massa =)

Igår var de full rulle all day, hämtade upp Therese vid 9 o så bar de av till Karlstad för litte födelsedags presents shopping o lite annan shopping.Började på stuven så nu äntligen ska de väl bli klart!! Sen blev de........... Och efter det bergvik-Skor började vi med, fick tag på två par stövlar&rosa plasttofflor. Ett par av stövlarna hade en lite klack dom andra var utan klack =) Fick inviga dom med klack igår, underbara!! Sen vart de inte så mkt mer shopping faktiskt, köpte hårsnoddar&blomm-hårnålar och en present till....

Sen hem då, gå på marten med älsklingen, Sandra,William&Andreas. Där blev de mer shopping, 7 olika par döskallestrumpor, en tröja till min kärlek, massa godis, roliga kryddor(typ sourcream&onion, tzatsiki mm)  och en fejk parfym, ska föreställa JLo Glow, luktar exakt som originalet o sitter rätt bra för o va fejk 100ml för 100:- ett fynd =)
Inge mer handlat sen tror jag va?? Nej va nog bra så..

Sen hem, älsklingen bjö på Alle mat o vi kolla på tv en stund..Sen var de dags o svira om för utgång, nya stövlarna, svarta leggins o min långa stickade tröja.. Älsklingen min körde mej til Therese o sen bar de av hem till Malin för förfest, efter de till tivoli, tagada wihooo Sen Harrys, o sen kom älsklingen o hämta mej..Fick köra Therese en sväng o leta efter hennes drömprins men han fanns ingenstans sen bar de av hem igen..Hade de rikitgt kul sånär som på att jag hade ont i min jävla mage hela kvällen, men börjar nästan bli van de så...
Kort kommer senare!!!!

Hade jag en hel dag ? JA


Får se om de bär av till Karlstad idag igen, denna gången storhandling på Ica Maxi..Får se när älsklingen vaknar va han säger om de, han var nykter igår-ligger o sover nu, jag var inte nykter-här sitter jag..Omvända roller =)

O så ikväll ska väl antagligen jag vara chaufför... :)

Gardiner

            Dom här var de jag beställde igår =) 
           


            Till vardagsrummet

                    Detta tyget är de på dom till sovrummet

               

Free time

Jag är faktiskt ledig, o de i hela 4 dagar!Helt sjukt ju, så länge har jag inte varit ledig på raken på länge.Jag ska bara njuta! Imorn är dagen fullspäckad med roligheter, på lördag vet jag inte riktigt vad jag ska göra än? På måndag gör jag ett ny försök med brevidgång på Polstjärnan, blivit bokad mitt första pass där också och puh vilket sådant 11-22! Är på helg så blir ju en del =) Fått mer på jobb på smedjan med så kan ju nästan säga att de kommer fortsätta återigen i 200km, jag har iaf sagt nej till att jobba julafton =)


Idag? Ja vad ska man hitta på? Skulle verkligen behöva åka till soptippen, men är ju så krångligt o åka dit ju.Inte så man har vägarna förbi direkt..Måla taket skulle jag behöva göra också så de blir klart..Jäjä många måsten/borden men får se vad Sandra gör åt de?


Igår shoppade jag.Beställde nya gardiner till vardagsrummet, vinröda i rätt längd och till sovrummet brun mönstrade o även dom i rätt längd.Inte ofta jag hittar som är rätt längd, så man får slå till när de dyker upp...Dom var dessutom väldigt billiga för o va gardiner..


Imorn ska jag till skopunkten, jag vill ha ett par stövlar.Svarta med låg klack.. Hoppas jag hittar =)




                        
                              Här ser man lite när slingorna sticker fram =) 

Bara jobb

Ja de e vad mitt liv består i väldigt stor del, kollade vad jag ska få i lön alldeles nyss o man kan ju undra om det är värt de?? Jag tycker inte jag får så mkt jag borde ha!!!!!Ju mer jag jobbar destor mindre får jag betalt, bara massa skatter o skit hela tiden..Nej hädanefter tänker jag försöka hålla mej på ungefär heltid, då får jag en bra lön o har dessutom ett socialt fungerade liv..Är inte värt nånstans o jobba 230 timmar om jag inte får en lön som ger en glädjerus...
Lite irriterad blogg men jag känner mej irriterad!!!!!

Ska snart göra mej iordning o ja precis åka till jobbet, igår jobbade jag hel dag från 7,30-21..Idag jobbar jag bara en vanlig tur iaf, sen blir de en fika med Therese när jag slutar o efter det ska jag&Fridde på barnkalas.Markus fyller år..

Imorn är jag ledig!!Wiee, får se om d fortsätter så bara? Fredag&helg ledigt o så ska de va, skönt!!!


XOXO Workoholicgirl

Kväll

Nu har man fixat håret då, blev rätt nöjd men nästa gång ska jag göra med riktigt hår...
Ska ta bilder o lägga in när jag orkar..
Annars har de inte hänt så mkt mer idag, eller jo köpte ju mina lampor förut o ställde iordning när jag kom hem..Blev jätte nöjd =) Vart så mysigt med dom så att..

Ehh tror jag lägger ner detta för idag, vart ju hur tråkigt inlägg som helst....(Jag som är tråkig kanske??)

Massa söta bebisar


       Vildkattungar allihopa, går knappt o ta i..

             Sötisar

               Denna är jag lite kär i =)

   Här har vi huskatten Morris

   Här är en vuxen vildkatt, skulle matcha perfekt som fru till Kurre

Måndag

Ja nu var de en ny vecka igen, en ganska lugn sådan för min del(som de ser ut nu iaf)..Imorn ska jag va på smedjan o jobba, längesen sist de ju.O på onsdag har jag en extra tur på nytorget + att de är apt, jag ska gå på apt..Känns som man nästan är en i gänget ju =) Fast en engångsgrej att vi vikarier ska vara med, var en del som behövde diskuteras med alla inblandande så..

Idag är jag ledig o dagen ska tillbringas med att fixa mitt hår =) Ska möta Sandra i Säffle vid elva o sen drar vi ut på näset, får se vad många år de tar o fixa de..Innan de ska jag o gå i affärer lite, köpa födelsedags present till Markus, o köpa ett presentkort till Ingela för ho e så snäll o hjälper mej med håret..O sen var de en tredje sak jag skulle köpa??Fast de verkar jag ha glömt...Kolla Hemtex om "mina" lampor finns kvar, isf ska jag köpa dom..Oj oj oj vad snyggt de kommer o bli!!!(om dom finns kvar alltså)



Nej nu var de dags för fröken o hoppa i duschen o fixa till håret innan de ska fixas ännu mer..

Tjingeling gott folk

Ensam hemma kväll

Ja ikväll har jag en ensam hemma kväll, den ska tillbringas med en bra bok, tv&datorn..Fin fint de!
Pappa&Ingela har vart här på besök, hade med sej marknads choklad till mej..Mums! Två påsar fick jag, kommer äta choklad så jag rullar fram sen =)



Igår var Sandra,andreas&William här, alltid trevligt med besök! Gjorde nachos o satt mest o tjöta..Å så vart vi ute o åkte med en ledsen William, blev rund tur i nysäter o så var vi o kika vid Von Estedska gården(såg riktigt läskigt ut i mörkret) Har aldrig tänkt på att de faktiskt är känt för att de spökar där..Älsklingen han tattuera sej han..Blev jättebra tycker jag =)


Åh längtar verkligen tills på måndag, ska bli så kul med förändring =) O sen längtar jag till Fredag, då ska de bli karlstad med Therese o köpa present till Älsklingen min..Wiee bästa presenten tror jag nog bestämt! O sen utgång på fredag kväll o marknaden då också såklart.. Massa o se framemot, sen blire Ullared med Jessica den 3.. O så få klart här äntligen nångång..Ja som sagt massa o se framemot =)


Nu ska jag återvända till boken jag, Maskrosungen


 

Hehe

Mina&Friddes framtida barn kommer att se ut såhär:



           
Detta är killen, o han var söt.Mest lik Fridde men vart fick dom näsan ifrån? Inte min, inte älsklingens..




Detta tjejen då, fortfarande mest lik älsklingen..Jag kanske inte var med jag? O åter igen, näsan???




Nu sitter man här, njuter av en rekordelig päron cider o väntar på att Sandra,Andreas&William ska komma..Fridde ska tatuera sej =)

Äta tacos sen med, mums!Kan man aldrig äta för mkt av..


Jag överlevde

Blev allt bättre när jag väl kom till jobbet =) Men har känt mej sätt seg idag, nu är jag iaf hemma..Har fått låna två böcker av Ulla så jag vet vad jag ska tillbringa helgen med..

Va o hämta paket förut, från HM&Happy hair..Åh längtar tills jag ska göra håret, grejerna verka bra..Och siliconsprayen jag beställde, gud vad den luktar helt underbart!!Kommer spraya håret konstant med den..Hade fått mina byxor från Tradera idag med, perfekta!Men de visste jag ju redan..Lilla julafton för mej idag, hihi..

Nu ska jag inta soffan med en av böckerna jag, hej på er!!

Jag orkar inte..

Egentligen orkar jag verkligen inte gå te jobbet idag, känner mej som jag vet inte va..Uhhuuu..Men de är väl bara o bita ihop o åka dit, lite sent o ringa sej sjuk nu.Väldigt glad att jag "bara" jobbar dagen o inte kvällen också som de var tänkt..Nej samla krafter, byta om o åka...
Hej hej

Uttråkad

Ja jag blir så snabbt uttråkad, är tråkigt o vara hemma!! Orkar inte göra något heller.. Har iaf vart till vikinghallen och köpt tycka synd om Sandra saker, juice, chips, nonstop, honungsmelon o nässpray för barn =)

Suttit o kollat runt en massa på tradera, finns så mkt jag vill ha!!Fast jag har vart duktig o inte budat på en massa..Sparar mej till min&Jessicas efterlängtade road trip till Ullared, inte länge kvar nu... =)


Längtar efter min Älskling... <3

Sjukdag

Ja fick bli de, vill verkligen inte egentligen men blir nog inte friskare av att jobba..Så idag blir de hemma, imorn ska jag bara göra dagen på nytorget (ist för dagen där o kvällen polstjärnan)..O sen är jag förhoppningsvis frisk igen.. Ska åka till vikinghallen sen tänkte jag, köpa massa frukt&juice..O ny nässpray...
Får ta igen brevid gången i näst nästa vecka ist..


Alla som känner mej vet vilken förkärlek jag har till doftgranar av olika dofter&roliga motiv.Igår hitta jag "vanliga" granar på Tradera, men dom hade jätteroliga lukter..Har budat på choklad, hallon&bubble berry.. =) Hoppas jag får dom 8:- styck är billigt också..Sen så fick jag mej mina älsklings byxor på tradera igår med, gött nöjd!!


Vad ska man ta sej till o göra nu då? Önskar att jag hade haft en DVD box som jag inte hade sett tidigare..Men får kanske bli o kolla in några gamla avsnitt Desperate Housewives =)

                      

Baciller

Jo lyckades allt dra på mej en rejäl förkylning tror jag, har som tur e ingen feber.Men hostar,nyser&snorar..Har alldeles ont i näsan av allt snytande och självklart har jag tappat bort burken med under dunder medicin mot ond näsa :`(
Har köpt mej en 200g choklad kaka o tänker bosätta mej på soffan resten av dagen.. Låter fint de, bra på tv sen med, Idol&Heroes..
Var inne på Fenix o prova mina byxor förut innan jag åkte hem, passa inte alls så nu spara jag dom pengarna.Tråkigt men så är de..

Imorn nya stället, nervöst!!Bara hoppas att förkylningen uppför sej nu så jag inte behöver förnedra mej själv med att behöva sjukanmäla mej första dagen..Jobbar iaf kvällen o de e skönt!Alltid värst på morgonen..


          
                                    Love

Nu så..

Var man tillbaka hemma igen då, vart rätt segt på jobbet men ändå gått rätt fort =)
Tror jag håller på o bli sjuk, tät, nyser&känns i halsen..Verkligen inte läge o bli sjuk nu eftersom jag inte hinner bli frisk till på torsdag isåfall..Och vill verkligen inte bli sjuk!!Har inte tid&råd me sånt..Men men bara hålla tummarna att de går över.
Var inne på hemtex när jag jobba förut, blev helt totalt in love i en skitsnygg lampa.Sandra vill ha den!!!!!O igår hitta jag ett par sköna svarta baggy byxor på fenix för 100:- o dom vill jag också ha, vill ha vill ha vill ha(shopoholic light) Jä jä får se vad jag bränner mina pengar på på torsdag hehe...

Nu ska jag nog ta o lägga mej på sängen o va ynklig eller nåt..
Hejs svejs

Kampkatt

            
              Min stora farliga katt, kolla huggtänderna *Asg*

Måndag

God morgon! Idag är jag verkligen uppe tidigt, har vart o kört in Fridde te stan.Orka aldrig åka o hämta hans bil igår så..Hade funderingar på om jag skulle ha tagit mej en morgon promenad men de är svinkallt ute ju, skulle nästan behöva ha vinterjackan men lite väl tidigt för de?

Igår va myskväll, One three hill har ju börjat igen upptäckte jag, kul med nya avsnitt.Sen kolla jag på en seg film, och efter de Super Natural  va hur läskigt som helst igår ju.Barn som blev utbytta o barnen som var ist för dom riktiga var så läskiga. Satt där på helspänn hela avsnittet, gillar o skrämma upp mej själv med thriller/skräck..Kommit en ny film jag vill se med Barnhemmet, bara sett fodralet men fodralet ser läskigt ut så då är nog filmen också de =)

                           

Funderar på om  jag skulle ta o städa här idag, men känns så omotiverat o städa när hallarna ser ut som fan själv. Får se vad de blir me de, skulle ju kunna ta vardagsrummet iaf..Sen jobba, natt igen..På torsdag börjar jag på de nya stället iii nervöst ju! Nej nu så, dags o göra ngt iaf.. Kanke skriver mer sen. =)

Kvällen igår

Riktigt lyckad, jag hade roligt =)

Började med bowling, jag var den ständiga tvåan(jag som ville vinna).Sen var de nachos buffe, hur gott som helst!!Drack ett par Virgin Ooze(stavning??)..Fattar inte varför de nästan inte finns nånstans för? Blev iaf väldigt glad över att de fanns där =)
Sen bar de av ut i bilen, först runt i Säffle o sen ner till snobb Åmål, gudars vad snobbigt folk de finns där! Fattar inte att jag har kunnat bo där haha.. Men var ändå rätt trevligt där även om jag&Therese mest satt i bilen..Lyckades o träffa på lite trevligt folk med, Lollo, syster mi med full pojkvän bla. Efter Åmål blev de tillbaka till Säffle, släppa av folk o sen hemöver..Var väl hemma strax efter tre, skönt o va hemma "i tid" 


Idag är de bli slapp dag, ska hitta på ngt gott o äta&mysa med min älskling.. <3

Bilder


Älsklingen bowlar

Äta nachos buffe

Jag&Therese

Jag&min älskling

Jag lyckades

O slarva bort min design på nåt jävla sätt, suck!
Men jaja efter lite knep o knåp med färger o bort med header gillar jag denna "originaldesignen"


Förövrigt har jag tråkigt, försökt o sova en stund(kände mej trött) men lyckades inge vidare med de.
Så nu sitter jag här igen..
Kanske skulle fortsätta kolla runt på saker jag vill ha men inte ska köpa?? haha

Önskelistan

Jag älskar skor/stövlar!!Har hittat en massa som jag vill ha:



                

Och NEJ jag har inte tänkt i köpa allihopa =) Men dom bruna o ett par svarta stövlar funderar jag starkt på o inhandla senare i höst...


Så har jag kikat runt på forever21.com, hittat massa söta saker där:




Fast där kommer jag nog aldrig komma till o handla, är ju USA(kanske om man handlar ihop med nån??) Vääääldigt billigt är de där iaf..Och man kan sitta o kika iaf(och vilja ha)

Lördag

Nyss hemkommen från jobbet, blev inte ens o jobba till 10, va hemma kvart i =) Kul o jobba i KG, inte vart där sen i juni så var en del nytt..Får hoppas de blir mer där snart, men ska ju ha tid också haha..Väntar en fullspäckad vecka igen nu, men är jag iaf ledig resten av helgen..

Längtar till bowlingen, wihoo!! Se om älsklingen får ordning på bilen sin med..Då blir de ut o åka också. =)


Nej hade väl inte så mkt att skriva kanske?

Hemma

Hemma igen, vart o jobbat kvällen..O nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem med pizza, gott gott =)


Hämtade min parfym förut, Escada-Moon sparkle.. Luktar jätte gott! Fick en väska/neccesär med också, vet inte riktigt vad jag ska ha den till men men de var rätt söt iaf..


Nej nu ska jag kika runt, sen pizza&sova.Upp o jobba imorn 7-10...




                        

Min dag

Hunnit med en hel del idag, åkte till åmål vid tolv tiden.Mötte upp Sandra vid jysk o vi gick där o kika&köpte min byrå o så vart vi på mataffären där.Efter de for jag till systemet o köpte små päron cider =) Sem hem till mormor på en snabb kopp kaffe o sen till mamma en snabbsväng,gosa med gosiga katter =)


Sen hem, gjorde en kyckling sallad o såserna jag hade köpt smaka blä!! Kycklingen var konstig den med(kyckling kebab??) Jaja de gick ner iaf o magen blev mätt =) Fick bli ett par avsnitt Anna Pihl med.. Bakade en vanilj kaka förut också, den gick helt klar o äta där fick jag godkänt =) Fixade iordning i badrummet med, ja jösses vad jag har vart effektiv idag..Nu längtar jag tills Idol börjar, och efter idol är de ju Heroes..Blir en bra kväll de..


Dom ringde från jobbet förut, fick en riktig slappis tur på lördag morgon 7-10..Helt okej när de är i nysäter, bara o tacka&ta emot..


Återkommer imorn, hejs svejs

Min nya byrå =)

Den var lite större än jag hade tänkt mej (eller så var de badrummet som är mindre än jag fick för mej)



             

Torsdag

Och jag är fortfarande ledig, feels good =) Uppe tidigt som vanligt, de va ju inge ovanligt?
Får bli en tur till Åmål idag, köpa min byrå..Hälsa på mamma&mormor.
Annars blir de bara o va hemma tror jag bestämt, älsklingen min är hemma o e sjuk han..Hoppas jag kan hålla mej borta från och bli de, har verkligen inte tid o bli sjuk!!

Har nog inte så mkt mer att tillägga, kanske återkommer senare =)

Nu så =)

Har jag klickat hem allt som behövs för mina slingor, hoppas de blir lika bra som jag har tänkt mej att de ska bli..Ska bli kul med ngt nytt iaf, raka svarta slingor beställde jag.Valde att köpa syntet, vet att de inte är lika bra men ska testa om det är ngt för mej först o sen kan jag köpa riktigt om jag trivs med det.. =)


Svarta slingor?

Är så sugen på att sätta i svarta slingor i mitt hår, inte färga utan sätta i slingor..Sitter i kikar på Happyhair nu men vet inte riktigt vad jag ska ha? Väntar på att Ingela ska ringa upp mej så jag får veta om hon kan&har lust o göra de på mej..O sen se vad jag behöver för grejer =)


Annars händer här inte mkt, ganska nyss kommit hem från ett 22h pass..Imorn är jag ledig!!! Skönt, o min Anna pihl box har redan kommit så jag vet vad jag ska göra iaf =) Om jag inte ska ta mej en tur till min moder..Får se på de imorn...Väntar på att älsklingen min ska komma hem med, inte setts på ett&ett halvt dygn nu ju..Stackarn e sjuk han,hoppas bara inte jag med blir de för de har jag inte tid med..


Längtar till helgen..Ledig, bowling&dricka cider =)

Tisdag

Ja nu vart de tisdag dådå, jobbar kväll/natt idag så har haft sovmorgon o hållt på o grejat här hemma..Målat hela taket uppe i hallen, gud vad de kändes i armarna o måla tak..Lite otränad kanske?

Sitter o väntar på att klockan ska gå, ska ta en fika med Therese&kanske Malin innan jobbet.O så ska jag gå till torget o köpa ljung o sätta i min korg ute =) Så fint så!

Igår beställde jag saker, fick sålt på min parfym jag inte tyckte om så har skickat efter Escada-Moon sparkle =) O sen beställde jag Anna Pihl dvd-box, hade tänkt o laddat ner den men fanns inte o få tag på.. Me like shopping! Fast de va ju inget nytt??

Måste köpa en ny datastol med, haha hade lite damp här om kvällen..Först till datorn sluta med att jag gjorde sönder stolen =( Tjockis.... Men fanns en fin på jysk för 250:- så får nog slå till när jag får tillbaka mina pengar av mormor..


Nej nu ska jag gära mej iordning&packa, o sen fortsätta vänta på att klocka ska gå..




                  
                          Kärlek

Ett nytt jobb =)

Hehe ja nu vare de dags o vidga mina vyer igen, nästa torsdag börjar jag o gå breve på Polstjärnan gruppbostad =) Kul o testa ngt nytt.. Se om de är min grej.. Och nej jag ska inte jobba mer än jag redan gör, jag ska bara vara på fler ställen!


Idag då, bara jobbat än så länge..Väntar på att min älskling ska komma hem, då får vi åka o hämta hans ring som äntligen har kommit(hans andra gick sönder) Annars blir de bara till o försöka o greja mer, funderar på om jag skulle ta o måla mer idag? Ta taket här uppe o lite lister o så..Yeah yeah får se vad mkt jag gör när jag väl ska sätta igång..

Workoholic

Yeaj thats my life, haha..Har vart ännu en jobb helg, bytte bort min kväll idag mot dagen iaf så vart hemma ett tag nu.Skönt! Usch o fy, hade en riktig helvetes natt på jobbet i fredags.Var verkligen spindlar tamejfan överallt, och jag är sjukligt rädd för dom. Vet att dom inte kan göra mej nåt illa men satt där o grina som en liten barnunge o trodde inte att jag skulle somna alls på hela natten.Slutade iaf med att jag sov på soffan, fullt påklädd! Vaknade ungefär en gång i timmen för att kolla att den spindeln som var i taket i vardagsrummet satt kvar på sin plats..Hugaligen var ingen bra natt! Ska be dom köpa in radar innan de är dags för mej att sova där igen..Vill ju gärna kunna sova i jourrummet o inte nere på soffan..Jaja jag överlevde de med tack&lov.


Igår hade jag&Älsklingen mys kväll, köpte godis, laga nachogratäng&kolla på en bra film =) Och idag har vi grejat litte här, älsklingen greja när jag var på jobbet med duktig han min älskling..Resten av dagen blir nog slappis, Super natural börjar på 5an ikväll, jag ska se!!Kollade på de för länge sen, svinbra serie..


Jobba imorn igen, o tisdag&onsdag och fredag kväll..O mer lär de nog bli =) Men på nästa söndag ska jag vara ledig, bowling på lördag ju o de ska bli svinkul!

Jag har beställt

                          Två stycken till sovrummet =)

                            Dags för ny stil i badrummet
 
                             Till hallen

Bla bla bla

Åh herregud, jag fick mej en liten sovmorgon!haha helt nöjd sov ända till kvart i nio! =)


Igår var jag&Therese i Åmål, jag fick mej ingen byrå för den var slut..Får bli en nästa vecka ist, men Therese köpte sej en jättefin hylla till hallen..Sen var vi på profab o mest dampa runt, hittade nada där! Men köpte iaf kattmynta till katterna(som vi tydligen redan hade hemma) o så köpte jag tvål&käck..Wohoo storhandling..Sen tog vi en ride över döda Åmål, sen en ride över säffle..Sen åkte jag till garaget, älsklingen skulle polera bilen jag försökta var till nån hjälp men jag är en slarver ;) Sandra&William kom ner o sa hej. Och jag fick en försenad födelsedags present, ett jättefint ljustake set&godis skål =)

Sen var de hemåt, Idol&Heroes. Så jag parkerade mej själv framför tv i två timmar.. Min snälla älskling var gullig o åkte till Maria o hämta böcker åt mej, så sen blev jag sittande i läsa...

Idag då? Tvätta,greja&läsa.Sen blire jobbet, göra ett 22h pass...

Ska beställa lite nya grejer från Jotex idag med, skohylla& vad heter de? klädhängare? nja iaf en så man hänger upp jackor på(inte en hatthylla).


Idol

Ja igår började Idol, jag har saknat idol..Längtar tills de börjar på fredagar, då blir de idolkvällar igen =)
Och efter idol var de Heroes, jag gillar Heroes men jag tror jag missat en hel säsong?

Idag blir de jobba, 8-14. O efter de blir de fika med Therese o så ska vi åka till Åmål o kika på jysk, köpa mej min byrå antagligen..Wiee kommer bli så fint!


Grejade här igår med, känns som vi är mer på väg till att de ska bli klart nu..Hoppas jag iaf!Men måste köpa mer sån där täckpapp o de svir i plånboken de, dyrare än tapeterna ju?

Happy bunny

                                            
               Love makes the world go around
         But i´m pretty sure money has something to do with it,
               too.

God morgon

Jag är uppe tidigt som vanligt, kan verkligen aldrig sova ut när jag har sovmorgon.. Har iaf dagen ledig idag, ska inte göra nånting tror jag, tråkigt! Eller ja, Friddes pappa ska komma hit o slipa o greja lite..Grejade som bara den här igår så börjar arta sej..Kanske är klara till jul?haha

Fick den nya tvättmaskinen igår med, gött!Gick ju hur fort som helst de..Tycker om den jag, nu ska jag tvätta en massa =)


Jag vill ha en ny soffa!!!! En svart med schäslong..Vill ha vill ha vill ha! O så vill jag ha en "korgbyrå" o ha i badrummet..Massa saker jag vill ha...


Gud vad tråkigt jag skrev idag då, tror jag lägger ner detta för en stund..


Hejs svejs

Nyss

Hemkommen från en väääääldigt lugn&seg dag på jobbet. skönt att vara hemma =) Ska precis som alla andra dagar försöka greja lite här, igår gick tvättmaskin sönder med, bara small till i badrummet o när jag kom upp o skulle kolla hade maskin hoppat fram typ en&½ decimeter o var helt död&avliden.Kul att jag har mitt vita överkast där i alldeles piss blött o otvättat, hoppas dom fixar maskin snart eller att de blir en ny..En ny skulle nog sitta fint, trött på att strömmen går VARJE gång man tvättar..Men men nöjd med lagad också bara jag slipper vara utan..


Annars händer inte mkt i mitt liv.Bara jobb jobb jobb i min framtid, eller onsdag ledigt men de kan ju ändras fort? Tur att jag tycker om att jobba iaf.. =)



 Nej greja var de! Hejs svejs

RSS 2.0