Gilla söndagar

Igår bar de då som sagt av till karlstad(igen), först in på Ikea där inhandlades en stor vit kruka&massa värme/doftljus o kryddburkar till mina nya kryddor..
Sen iväg till Ica maxi, där fick jag mej en glad överaskning.Trodde först att jag såg i syne men nej de gjorde jag inte. Var pappas ex&Felicia, visade sej att Anneli har flyttat till Väse och Felicia var där o hälsa på och dom var på Ica samtidigt som oss =) Så kul o träffa dom,saknar dom grymt mkt!!Vi var som en hel stor familj i ja, tre fyra år? Hoppas de ska bli lite lättare o ses nu, lite närmare än Alingsås..

Efter detta kära återseende blev de en himla massa mat inhandlat o sen bar de av hem, sminka sej svira om o slänga i sej lite mat.Sen in till Säffle, hämta bilen o iväg till Sandra&Andreas..Sen ut i bilen o åka(jag bakom ratten), träffa massa folk o åka runt runt, tivoli hanns med en sväng med.Tagada =) Var väl hemma vid typ 4 imorse, hel kväll de du..

Idag är en slapp dag, har städat lite&kollat på idol..O nu längtar jag till kvällen med en massa bra på tv.Gossip girl, One tree Hill&Supernatural. Its perfect..

Till veckan börjar allt bra på tv ju, Desperate, Greys o nya gossip girl avsnitt.Wohoo
Och nu, bara typ fyra dagar kvar tills jag o Jessica ska shoppa ihjäl oss =)




Tror våran lilla Junior är borta, har inte sett till han sen i torsdags kväll.Han brukar ju ofta vara borta ett dygn eller en natt o så men inte så här länge? Hoppas inget har hänt han o att han kommer hem snart...

                      




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0