Måndag


Dåligt med uppdatering dom senaste dagarna, dagarna fylls mest med jobb och en massa regn&tråkigt väder. Känns som sommaren tagit semester.. Men den kommer nog tillbaka får ja hoppas. Precis avslutat min femtielfte jobbhelg på raken, faktiskt inte varit ledig helt en hel helg sen trafikensdag/marknaden. Men de är självförvållat så ja grinar inte och dom extra pengarna de gett är guld värda. :) Meen nu ska de bli gott o va ledig te helgen först ska ja bara jobba 4 dagar till.

I helgen började vi kolla orange is the new black. Tumme upp för bra serie, måste nog bli ett avsnitt eller två idag med. Läser en bok just nu, senaste om Maria wern. Skit bra men väldigt snart slut också tyvärr. Hoppas på fler bra böcker från biblioteket snart står i kö på flera stycken så. :)

Detta får nog vara min roliga spännande uppdatering för denna gången, faktiskt blev det ju två på raken fast den andra var väl kanske inte så spännande den heller. ;)









Middagshjälpen


Har varit så tomt och tråkigt i poängshoppen där ett tag nu men så blev de äntligen påfyllning igen. Tog slut på ett par timmar men jag hann beställa lite och gjorde slut på drygt 9000 poäng.

Medlemskap gratis, gratis att samla poäng och där med är ju såklart sakerna man handlar i shoppen för sina poäng gratis :) Hojta till om du vill bli värvad :)

Tema bakning blev det, 2ggr cupcakes seten. Tänkte de kunde va kul att ha nångång kanske. Och en gullig kakstämpel (dålig bild)







Nytt från buzzador


Hämtat ut paket från buzzador idag, en välfylld låda med Bic soleil bella 3 pack rakhyvlar, gel, bra rabatter och enpack rakhyvlar att dela ut. Vill du testa? ! Först till kvarn, ett gäng kommer att delas ut på jobbet i helgen iallafall. :)




Tisdag


Känslan av att ha semester..... och så har man inte de! Den är jobbig....


Igår hade vi en hel dag med emelie lite spontant, skulle bara gå ut o gå Ringde Emelie och det blev fika, kolla i affärer, 1 mils promenad och kaffe på altan hemma som avslutning. Trevlig dag :) Samtidigt hann ja med att tvätta inte mindre än 7 jädra maskiner med tvätt och plocka en massa. Fixat med solcells lampor och blommor mm. Netto hade så fina solcells lampor som ser ut som ugglor och en som flaska :) Nöjd tjej.

Nu ska vi snart ge oss ut på promenad, vid elva ska wilde lämnas på dagis och i eftermiddag ska ja jobba. För semester var ju bara känslan och inte alls på riktigt tyvärr. Men den som väntar väl? :)




Midsommarhelgen


Har tillbringat största delen av denna midsommarhelgen på jobbet, 2 gånger dubbla pass torsdag och fredag som sen fick avslutas med ett kort pass igår. Bra lugna dagar då är det helt okej att jobba 7-22.30 två dagar på raken även om man blir lite trött. Och såklart med mina bra arbetskamrater :) Men ja va glad när jag fick promenerade iväg mot min bil igår förmiddag för nu skulle du bli gött med ledighet!



När ja hade slutat skulle det handlas, städas, fixas, ätas midsommar mat, packas lämnas barn,handla igen de ja hade glömt, duscha, fixa sig, måla naglar mm. Synd att ta de lugnt liksom :)



Sen vankades de äntligen lite fest med, trevlig liten förfest på altan, bra resa dit och helt okej på plats i hillringsberg förutom denna jävla kylan dubbla lager kläder men frös ändå. Satan så kallt vem stängde av sommaren? Svinkallt ute på både fredagen och lördagen ju. Lite senare på kvällen fick jag dock satans huvudvärken igen. Haft huvudvärk till och från sen i tisdags och såpass ont så ja mått illa. Samma sak igår, vilopaus i bilen sen var syrran en räddande ängel och fixade ramlösa. åhhhh de behövdes och Emelie hade huvudvärkstabletter så sen var ja på gång igen på hemvägen men med ramlösa som dryck :) Hemresan var roligast tror ja bestämt och kvällens största besvikelse fick bli de faktum att pizzerian hade stängt å vi som va så hungriga!



Idag är en lugn dag, är lite slö men annars mår ja fin fint. Mysa med min älskade lilla familj, blir snart grillat och ikväll hoppas ja på nån bra film eller så :)

Testar


Fick för mej att se om iPhone hade lagat sig så satte i laddaren och jajjamen den fungerar igen. Och inte bara det allt ljud och medialjudet fungerar igen, inte fungerat sen förra sommaren de. Det är väl bara en iPhone som skulle göra på de viset iallafall. Den kanske behövde få vila ett tag? 

Hade fått inte mindre än 48 sms/iMessage men har stängt av iMessage nu så kanske de ska fungera att skicka vanliga sms till mig igen :) Alla bilder va såklart kvar och det är jag otroligt glad för. Happy happy happy :) 

Och bloggappen OJ vad jag saknat denna appen! Kanske ska använda denna istället när jag vill skriva?! 

Men nu undrar jag allt hur ja smidigast ska få mina bilder till samsungen? Är ett antal bilder sisådär drygt 1000 stycken så.. 




Tisdag


Igår vankades det sommarfest med arbetskamraterna, denna gången hemma hos Yvonne i sandbacken. Ett härligt ställe att va på, uteplats alldeles vid vattnet och vädret var toppen. Bjöds på jättego mat, kallskuret, frukt och grönsaker, potatissallad och nybakat bröd. Glass och jordgubbar till efterrätt. Och jag hade de nog godaste vinet ja smakat sött o gott smultronvin som blandades med loka crusch eller bubbelvatten, såpass gott att hela tetrapacket vart uppdrucket :)) Vi var 3 stycken som var hurtiga och cyklade dit, blev lite över en mil sammanlagt. Gött :)

Idag var de gott att vara ledig, blev väckt av wilde vid 20 i 8. Upp käka frukost och drack kaffe innan vi tog oss en liten promenad. Väntar på att syrran ska komma hit så får de bli glass på stan. Annars inga planer för dagen förutom att ja borde städa men blöh vad tråkigt! Förstår inte vem som stökar ner så... Men gissningsvis vi alla och katterna så men ibland känns de som man inte gör annat än städar golven men är alltid lika smutsiga.




Söndag


Bra val av dag att ta ledigt på, fått saker gjorda, hämtat dörrar så vi kan börja byta ut bara dom fått färg på sig, promenerat långt och fått lite färg samtidigt och haft poolhäng och umgåtts med stephanie och elias. Ätit mat som inte blev så god som ja ville, försökt färgat ögonfransarna men inte fått nån färg att fastna. Men allt kan ju inte bli som man tänkt sig. :) Snart dags för mini att sova, imorn är det jobb igen och efter de vankas det sommarfest hemma hos en arbetskamrat. Ska bli trevligt :) Sen är ja ledig en dag igen innan det blir några intensiva dagar. Börja nedräkning till semestern kanske? 4 veckor och 5 dagar kvar nu.... :)




Årets första hemma jordgubbe smakade bra, ingen jordgubbe smakar så bra som den i trädgården eller i detta fallet krukan 😊🍓👍


Lördag


Skrev ett inlägg igår men gjorde som ja brukar mest nu för tiden... Kom åt bakåt pilen alltså. suck! Orkade inte skriva om då men gör ett nytt försök idag istället.

Vad skrev ja om igår då? Det första och största var nog helt klart att hjärtat har fått jobb!! :) Mer än ett års arbetslöshet är över för ett tag.

Det andra var min brors student som vankades igår. Undrar om han ens minns dagen som var? :) Han var glad och verkade ha en bra dag iallafall. Jag firade honom jag här hemma tillsammans men en liten del av familjen och hans kompisar medans bägge mina hjärtan var och firade linda på hennes student. Jag hade bakat här får ni se på de, blev rätt nöjd med cupcakesen ja gjorde.


Idag har ja jobbat och haft en trevlig dag på jobbet, jobbar bara halv helg denna helgen. Känns rätt gött och ladda för veckans många timmar med lite ledigt. :)

Förövrigt saknar ja min dator och att skriva från den. Skriva ordentligt , långt och sådär... När saker stör mig, engagerar mig.. Inlägg med fina bilder tagna med min systemkamera...... Tycker mobilinläggen blir opersonliga och fula, gör det inte bättre att appen är så dålig heller tyvärr. Men men så äre, varit utan 1 år nu klarar mej nog utan den ett tag till tror ni inte de?










Härlig dag


Klockan ringde 03.00. Åkte mot Åmål strax efter halv fyra och halv 8 var vi på plats utanför världens bästa ställe. En super bra dag med min syster, lagom med folk, hittat så mycket fina saker och har ändå lite pengar kvar. Topp eller vad säger ni? De säger jag iallafall. Redan klockan 13 var vi redo för hemfärd, underbart! Nu ska ni få se på lite av dagens inköp :)










Förutom allt detta blev det en hel del annat inköpt. Bakgrejer, godsaker , lakan, underkläder mm mm

Och skooooor stog de på inköps listan också. 2 par till mig och 1 par till Fridde blev, hans skor är så grymt snygga så inte utan att ja är en smula avis. Jag tycker de är bland de snyggaste converse gjort och hade dom funnits hade jag varit ägare till ett par nu. Men ja fick allt fina skor ändå och förhoppningsvis är baghera gåskorna bra med inte bara snygga :)








Måndag



Gjorde de igen.... Skrev ett långt inlägg med bilder och allt och vips kom ja åt bakåt pilen. Skit app!! Hört talas om att minnas eller funktionen utkast?! Näh inte de inte... De fanns iallafall både på datorn och appen på iphonen.

Jaja gör om GÖR RÄTT!

Började iallafall dagen med en tur till lidl för att köpa dagis kläder te wilde som ja hade spanat in. Wilde gillade kläderna och ja priset 150:- för två tshirtar, 2 shorts och 7 par sommarstrumpor.



Sen åkte vi mot Åmål, hämtade upp min mormor och sen åkte vi till djurparken där wilde fick träffa/se häst, får, kanin och getter. Jag gillar inte getter för dom ser inte snälla ut men dom här var snälla och kom fram för att bli klappade :) Jätte söta get bebisar fanns de med och dom gillade ja mest. Mysigt är det där tycker de är synd att de inte finns nåt liknande här i stan. Efter djurparken åkte vi till marinan för glass och kaffe. Smakade bra de. Mysig dag, kul att hitta på nåt och träffa mormor :)



När vi kom hem fick de bli mat sen drog ja och wilde på långpromenad som avslutades med ett stopp hos pappa&ingela. Såg förut att bilen äntligen var hemma igen efter deras semester i Finland&stugan. Vi fick som vanligt fina presenter, jag fick parfymen som ja egentligen önskade mej tills ja fyller år. Är så nöjd den luktar underbart! :)



Och imorn bär de äntligen iväg då, som ja längtar!!! Ska bli så kul, det som förberedas kan är gjort, listan skriven och burken för köp&sälj är tömd för att ja ska ha lite extra pengar drygt 800 innehöll den, helt okej för att vara efter gamla sålda grejer tycker ja :) och bra med lite extra (sen är det dags att stoppa undan till semestern istället :))




Söndag


Söndag och helgen är färdig jobbad... Eller ja de va den redan halv 10 imorse de men men :) Skönt att ha jobbat extra och ha tjänat lite storhelg 👌👍 Smörgåstårta har vi haft denna helgen med och även nästa helg, vilken tur ja har va?! :)

När ja hade slutat jobba hämta ja wilde hemma hos faster ewa där han hade sovit och så gick vi ut på en promenad, en tur till lekparken och ätning av goda kakor. Varmt och gott väder med, när vi kom hem övergav han mig och drog iväg in till grannen. Jag har tvättat och tagit hand om tvätt sen igår, planterat en ängla trumpet och sånt där tråkigt som alltid ska plockas med, och så förberett för ullared men så blev de att vi åker på tisdag istället för imorn som vi hade tänkt men bra att förbereda i tid väl? ! :) Åhhh helt plötsligt är tisdagen väldigt långt borta, men den som väntar eller hur? Imorn får det nog bli en tur till Åmål och hälsa på min mormor istället, äta glass på marinan och besöka djurparken tänkte ja. Blir nog en bra dag de, wilde ser framemot att få kolla in parken men han är allt orolig att vi inte ska få komma in denna gången heller men försökt förklara att vi kommer att få komma in bara vädret är fint :)




Torsdag


Åh vad ja älskar mej själv när ja skriver ett långt inlägg och kommer åt bakåtknappen. Jävla skit app som är bland de kassaste ja vart med om. Sakna ios/Apple/iphone säger ja när de gäller blogg appen. För ja jag skyller helt på appen!

En lång blöt dag har detta varit, var väldigt skönt att komma hem och få på sig torra kläder förut kan ja lova. Sen ville ja en sväng till kappahl, wilde vägra åka med till "kattboll" så han körde ja iväg till garaget. Tror ni ja hitta nåt på kappahl då? Lovar hade jag inte haft några pengar hade ja hittat massor. Men kom bara därifrån med 3 par skittråkiga men säkert desto skönare trosor, 3 pack strumps för 20:- på rea och en marin blå mössa med vita stjärnor till wilde&hösten även den på rea för 30:- Jaja billigt blev de iallafall. 👍

Sibylla fick laga maten idag, de gjorde dom bra plus att vi fick roliga samlarmuggar :)



Till kvällen väntar en stor godispåse på mig , går åt skogen med allt va diet heter nu ja orkar inte mer. 2 månader och 7.5-8kg fick va nog nu. Ska fortsätta röra på mig en massa fortsättningsvis med och hoppas ja kan hålla resultatet även om jag är en hopplös godis råtta som absolut inte kan tänka mig ett liv utan just GODIS!!!!! Allt är en bra anledning till godis liksom, idag heter den bra anledningen Revenge. Äntligen! :)

Skattpengarna har ramlat in med, en del av dom går oavkortat till ullareds resan till veckan medans resten äts upp av dom vanliga utgifterna för mat , bensin osv. Tråkigt men skönt att veta att man har extra pengar även till sånt. Har inte funnits så mycket extra innan denna månaden Längtar som en tok tilk ullared iallafall , vi kommer ha en toppen dag ja o min fina syster. Vi åker på måndag, tisdag eller söndag. Själv håller ja tummarna för måndag för jag har inte tålamod att vänta längre än så ;)

En hel helg kvar bara..... Men den går nog fort för ja ska jobba extra hela helgen för de är storhelg och tjäna lite extra tills semestern. :)

Nej nu ska jag ta och avrunda här, har inte så mycket mer att skriva idag. Återkommer i helgen.




En dag försent...

Igår firade wilde sin älskade blixtens födelsedag med nya leksaker och godis. En kattbädd hade han fått i förskott och så kom även Ossi förbi med leksaker och godis till han. Klart bortskämd katt, ska ja va helt ärlig vet jag knappt hur gamla dom andra katterna är än mindre datum men blixten måste man ju ha koll på iallafall. :)




Listan!



Min syster tyckte de var på tiden för önskelistan nu och så barnsligt roligt ja tycker de är så kommer den här! :)

*Escada - born in paradise parfym
*Victorias secrets parfym (30ml edt) Midninght dare , pure seduktion , amber romance eller such a flirt föreslår ja. Finns på baresso eller fyndiq tex.
*Heminredning till köket!! Finns bla på handelshuset i Åmål, önska/bergers eller på baldershage.se i den stilen som på bilden.
*Ugglor&cupcakes (bara fantasin som sätter gränser på det önskemålet. )

Men mest av allt önskar jag att mina vänner vill komma hit och ha en mysig kväll med dricka&mat den kvällen ja fyller! :)






Härlig helg


Igår var de äntligen dags för den efterlängtade hassleparken, klart bland det bästa som händer häromkring på våren/sommaren. Inga bra band denna gången men det gjorde inte så mycket man har det bra nere bland alla bilarna med 👍. Förfest på våran altan med en massa folk, avfärd mot hassle vid halv sju-sju. I 64an åkte ja, syrran, micka, Daniel och emelie som inte vart med ute sen hassle för 2 år sen så de va på tiden de :) Anton bakom ratten. Massor med känt folk i parken och vi (jag&syrran) träffade våran kusin som ja inte sett sen hon var jätte jätteliten. Kul hon är en jättego tjej som verkar vara ganska lik mej och syrran i sätt och tanke. Släkten på våran sida är inte stor men kontakten och sammanhållningen är inte alls bra men Johanna vill jag allt träffa mer :)

Vi lämnade parken ganska tidigt redan runt ett tror ja, men vet inte va klockan va när vi kom hem men de va nog inte heller så sent. Tack för igår allihopa! :)

Ganska pigg idag och bil&altan är städad så om en stund ska jag gå och hämta hem mitt lilla hjärta som är hos sin farmor&farfar.







RSS 2.0