Valborg


Medans dom flesta roar sig med att festa och/eller fira valborg på diverse olika sätt sitter jag i soffan och latar. Jobb som gäller för min del så har inte så många andra val. Ska till Nysäters skogarna imorn och jobba, det ska bli trevligt för nu var det länge sen och jag har minsann saknat dom. Efter jobbet blir det raka även till hem, byta om, packa ihop lite smått och gott för att maja med Emelie och Nova. Huga jag kommer ihåg den tiden då vi brukade bada på första maj jag och Emelie, usch så kallt! Tror vi håller oss långt borta från vatten och bad imorn. Lilla Novisen fyller 1 år imorn också, lilla tjejen har blivit stor. :)

Idag jobbade jag en kort tur och när jag kom hem var jag full i energi så jag och Wilde har städat upp ute på altan. Jag har bärt bort allt bröte och nu bara längtar jag efter att få inreda där ute. Ny vaxduk, leksaks förvaring, nånting att ställa grönsakerna på och nya blommor att liva upp med. Ska även köpa sprayfärg och måla om 2 krukor som jag har men som inte passar in där ute. Tror det kommer bli skiiitbra när det blir klart, tänkte faktiskt ha förfest på altanen till marten. Om jag nu får med mej några ut vill säga, det verkar tyvärr inte vidare positivt :S  Men om det blir ett par stycken är det min plan tillsammans med en lysande sol och gott humör. :)


Nu ska jag avrunda här, ska se om det finns nåt bra på tv och så får det förmodligen bli ganska tidigt i säng. Yepp yepp.









Pixiekids -mina val


Okej jag kunde inte hålla mej så nu har jag mejlat iväg mina val till Pixiekids. Nu återstår det bara att se vad jag får utvalt att testa. Spännande! Tycker det är skit kul att få vara med på detta.

Min val då:

1. Balanscykel




2. Mjukt bowlingspel



3. Haklapp/ar (Kunde inte välja vilken så skrev med bägge, kanske får båda om valet faller på haklapp?)


Pixiekids bloggare


Än en gång har jag haft turen på min sida och denna gången ska jag få vara med och blogga om Pixiekids, kommer att få en vara som sedan ska användas och bloggas om. Kul att få vara med. :) Just i dagsläget är det lite dåligt med kläder i Wildes storlek i webbshoppen och jag har bara hittat 3 olika alternativ. Ett par jeans, ett par orange frottebyxor ifrån Duns eller Bellio tossor. Jag ska välja ut tre varor, rangordna vilket jag helst vill ha och sen blir det till att vänta och se vilken vara jag fått. Lutar åt att jag väljer tossorna eller dem orange byxorna om jag ska välja kläder annars finns ett kägelspel som såg lite kul ut. Finns även en balanscykel men undrar om man verkligen få en sån? Den kostar ändå 1095:-. Jag ska iallafall avvakta ett par dagar och se om det ramlar in nåt mer för har fram tills fredag på mig att bestämma :)




http://www.pixiekids.se/


Bra kväll


Helt klart en lyckad kväll hos Malin igår, ett gäng trevliga tjejer, både kända och okända. Träffade bland annat en gammal klasskompis sen 4-6an i Åmål. Kul! :) En massa cider slank ner, Malin bjöd på en helt underbar smörgås tårta och kladdkaka med daimgrädde till efterrätt. Mums! Man får alltid så himla god mat hos Malin. Hade tydligen spenderarbyxorna på mig igår kväll med, handlade lite mer än planerat men så kan det gå. Landade hemma strax efter inatt och vaknade pigg imorse. Möjligen lite lätt huvudvärk men mer än så är det inte. :)

Känner mej lagomt opepp på att jobba ikväll, idag känns som en ledig dag men ändå ska det jobbas. Skulle egentligen behöva till affären och handla med, orkar inte bara.. Men får se om vi inte kommer iväg. Ska även packa och fixa för Wilde som ska åka till faster. Älsklingen ska iväg till svanskog ikväll han så Wilde ska sova hos Ewa. Var planerat sen innan jag fick detta 3 veckors schemat att vi skulle ut varsin dag denna helgen, jag fick ta semester för mitt roliga igår och så fick vi fixa barnvakt för hjärtats roliga idag.

Nu ska jag iallafall ta med plutten och gå ut en sväng. Man får passa på när vädret är fint :)



Hemma igen


I väntan på annat så blir det väl ett inlägg till då, varit på promenad till stan. Apoteket, bolaget, hämtade paket på Lindex, handlade present till Nova och sen handlade jag lite som behövdes på Domus innan vi knallade hem igen. Bestämde mej för att hoppa in hos Ingela en sväng på väg hem, fick oss glass och kaffe. Mums :) Lagomt tills det var dags att gå sista biten hem blev det ösregn och vagnen var som en vattenpöl. Hoppsan. Än en gång tur att man kan torka vagnen vid luftvärmepumpen. :)

Är förresten så nöjd med Wildes nya kläder från Lindex, tänkte visa närbild på trycken här för det syntes inte så väl på dom andra bilder tyckte jag. Förutom våra kläder innehöll även paketet en Bamse goodiebag, kul tyckte jag :) Bara hoppas min topp passar med, har inte orkat prova den än men ska snart göra det.




Wilde kommer att vara finast i sommar eller vad säger ni? :)




Väntar på att hjärtat ska komma hem snart och om inte allt för lång tid är det dags att duscha, prova kläder att göra sig klar för kvällen. Syster kommer vid 5 och är snäll och kör både dit och hem senare. :)


Fredag


Sovmorgon till 6,15 gäsp. Härligt härligt med kunde absolut varit värre med tanke på att han somnade vid 5 igår så. Jag hade dessutom vaknat innan men hade väl egentligen tänkt sova om igen så är inte farligt trött. :)

Nu är vi iallafall uppe och vakna, ska snart fixa frukost. Ingen träff med Emelie och Nova idag tyvärr för skruttan har feber så dom blir hemma. Lite tråkigt men kan inte släpa med dom små hursomhelst om dom inte är bra så. En tur till stan blir det i vilket fall som helst, tänk vad det hade underlätta att ha min bil idag? Har femtielva saker jag behöver göra egentligen men kan lova att det finns inga oanade packmöjligheter under scootern såsom under crescenten så jag får vara nöjd med att bara fixa lite. :)

Förörvrigt är jag verkligen förkyld igen, har jätteont i halsen, täppt och ont i huvudet. Orka att inte ens hinna bli frisk innan det är dags igen, efter 3 veckor med förkylning och mer än en veckas bihåleinflammation i den så tyckte jag att förtjänade att få vara helt frisk iallafall en dag eller 2 men icke. Jaja sålänge jag slipper få feber så är det ju inte så att man behöver stanna hemma men skulle ju vara kul att få känna sig helt pigg också. :( Men idag låtsas vi inte om det utan jag kan fortsätta vara inte pigg imorn igen.


Nej nu ska jag fixa lite frukost till mej och plutten, en kopp kaffe ska bli riktigt gott.  



Trött kille

Jag är minst sagt imponerad av Wildes förmåga att sova, vid 5 somnade han sittandes i mitt knä. Jag väckte han, han somnade, jag väckte han, han somnade och ja fortsättning så. Då tyckte vi att han kunde få sova för natten så bar upp han, bytte från kläder till pyjamas och la han i spjälsängen. Utan att han vaknade, ja då är man trött minsann. Slitsamt att gå upp tidigt alla dagar i veckan men nu hoppas vi väl att vi sover en stund till morgonen också? Hoppas kan man ju iallafall :)


Trött hjärtat idag och världens finaste! <3


Torsdags surr


Igår styrde vi mot karlstad efter jobbet, raka vägen till Lager157 när vi kom dit. Vet ni vad? Jag var inte vidare imponerad, hade trott att det skulle vara lite som att komma till himmelen men nä det kändes som att kliva in i deras webbshop. Inte mkt nytt att se inte men är ändå sjukt nöjd med att det kommer finnas i närheten hädanefter. Så smidigt när det ska handlas regnkläder, funktionskläder m.m till Wilde och även till mej själv såklart! :) Kommer bli fler turer dit kan jag lova. Vad köpte vi igår då? En SVEA munkjacka och 3 par hipsters till mej och en Depalma tröja till hjärtat. Plutten fick ingenting han men det kommer som sagt att handlas mycket till honom där i framtiden. :) Resten av turen fortsatte sen till Biltema och Ikea, inga märkvärdiga inköp gjordes där.

Idag jobbades det en kort tur och efter det tog jag promenaden till Dagis och sen hem, fuskstädade lite och sen kom Jessica och kidsen förbi. Alltid lika trevligt när dom kommer :) Nu sitter jag nyduschad och uppkrupen i soffan, nya tröjan, mjukisarna och raggisarna är på och jag är trött som få. Imorn väntar en ledig dag med fullt upp, förmiddagen ska tillbringas med Emelie och Nova, jag ska hämta paket från Lindex, shoppa loss på bolaget och apoteket. Leta efter en födelsedagspresent till stora Nova och så ska det käkas lunch nånstans. Härliga dag! Sen ska det laddas upp för kvällen. Hoppas på en kväll med massa skratt och trevliga tjejer. Känner väl knappt nån men vad gör det? Kul att träffa nytt folk också.

På lördag ska det laddas om för jobb, lång helg är det med så det kommer att jobbas med helgbetalt ända tills tisdag. Eller jag på tisdag också då såklart. Alltid bra med extra ören ;) Förövrigt tycker jag att fk är sega, fortfarande inte fått pengarna sen jag vabbade i mars. Huh med den farten får vi verkligen hoppas att plutten ska hålla sig frisk nu ;)

Nej nu ska jag avrunda här, inte så mycket mer att säga och känner väl att jag för det mesta säger samma sak tre gånger eller mer i mina inlägg. Men men ni kommer ju tillbaka så ändå så.. :)



1008339-Svea hood navy
Min nya tröja


Sjukt snack


Sitter och väntar på att Desperate ska börja. I väntan tänkte jag skriva några rader. Känns som vi är förföljda av sjukdom här i huset, älsklingen har fått sig en förkylning nu igen och är inte alls pigg, jag känner mej på väg att bli förkyld igen med tät näsa och huvudvärk men hur fan det nu ska gå ihop då den gamla fortfarande bråkar med mej, mej är det  även nåt jag vet inte vad för fel på också. Läkaren vet inte heller men tydligen ska en kur antibiotika råda bot. Jä jä time vill tell säger jag. Skrutten hade haft feber på dagis idag igen men inte så hög feber och efter vilan hade han varit piggare. Dock härjar både magsjuka, förkylning och ögoninflammation på dagis och jag bara väntar på att det ska bli nåt mer nu. Ber en liten bön om att INTE INNAN HELGEN bara, okej? Tack... Förresten hade Wildes nya mössa rymt på dagis idag, hoppas den har kommit till rätta imorn annars blir jag lite ledsen. Och på tal om Wilde måste jag ju berätta att hans bästa moster var här med goaste kudden till han förut och sist jag var upp och kolla till han låg han så mysigt och sov med den. Den gillades :)  

Annars är det jobb som har stått på schemat, samma sak gäller imorn och på torsdag. Imorn blir det en tur till Karlstad efter jobbet, hämta nya sufletten, till Biltema och så ta en sväng förbi Lager157. Jisses tror ni jag längtar till lager157 eller? Har hört det viskas om snygga Svea tröjor blandannat. Och på torsdag sen kommer Jessica och kidsen på besök. Fredagen ska spenderas med Emelie och Nova på dagen som sen följs av tjejkvällen hos Malin. Bra dagar på G, det gillas.

Nu ska jag avsluta, hälla upp ett glas iiiskall cola och så är det Desperate.





God morgon


Skön morgon, jag vaknade först och fick ligga och vänta på att Wilde skulle vakna. Underbart att vakna av sig själv man känner sig så mycket piggare då. Vädret är grått och trist men det gör inte så mycket, dagen blir bra ändå.

Städning och tvätt står först på schemat, så skönt att ha det gjort. Sen som sagt en tur till Emelie och senare i eftermiddag får syster komma hit, påminner mej själv om att ringa och säga det till henne också. ;)

Igår kväll roade jag mej med ännu lite mera www shopping, nånting tokigt eller allldeles kanske jättebra beställdes och jag återkommer med vad om det fungerar och resultat då. MEN nu är det nog dags att nån tar ifrån mej datorn ett tag, blir dyrt detta haha.

Förövrigt borde vi verkligen försöka och ta oss iväg till Karlstad nån dag, måste hämta den nya suffletten till Wildes vagn och gå in på Ikea och köpa nya lampor till köket, till kökskåpet och lilla toan. Kanske skulle se om inte jag ska smita iväg på fredag förmiddag när jag ändå har tagit ledigt? Känns dumt att inte ha hämtat suffletten, dom ringde om den innan påsk men det har varit nåt ivägen hela tiden för att åka, jobb, påsk, sjukdom, billöshet och pengar. 

Nej nu ska jag ta och svänga ihop lite frukost, det får bli rostade smörgåsar, iskall mjölk och kaffe. Mums!


  

Lördag kväll


Skumt känns precis som de skulle vara söndag.

Inatt har jag haft den värsta arbetsdagen någonsin, tror aldrig vi haft det så stressigt någonsin. Och brått och rörigt. När klockan ringde imorse kan jag lova att jag inte hade ett dugg med lust att kliva upp och gå till jobbet, fasiken hade ju slitit hela natten redan och var skitstressad! Kunde jag inte fått vara ledig inatt liksom? Haha! Tur att inte dagen var lika hemsk som drömmen, då hade jag förmodligen varit gråhårig vid denna tidpunkten. ;)

Nu sitter jag iallafall uppkrupen i soffan, i tystnaden och bara är. Har nyss skrapat ihop ett kort till morgondagen, helt klart nöjd med resultatet. Imorgon hade jag ju först tänkt jobba men blev bortglömd, sa att jag kunde jobba ändå iallafall om det skulle dyka upp nåt bara jag fick veta i tid men nu har velmaja ändrat sig igen. Så istället för att sitta hemma ledig och vänta på eventuellt får jobba har jag planerat upp hela min dag istället. Hemmet ska få några timmar på förmiddagen, älsklingen ska få en väl förtjänt sovmorgon, mitt på dagen åker jag och Wilde till Emelie och säger grattis och tillbringar lite tid med dom och sen på eftermiddagen ska syster få komma hit och fixa utväxten i mitt hår så jag är snygg tills på fredag. Åh som jag längtar till på fredag! Ska bli riktigt kul med tjejkväll. :)

Beställde förresten nya mascaror förut, bäst det så jag inte riskerar att behöva gå ut osminkad på fredag. Blev två stycken denna gången, en från Boots n7 eller vad det nu heter. Nån som vet om dom brukar vara bra? Sen valde jag ett säkert kort, Max factor masterpiece. Sists gång jag var vågad och tog nåt nytt gick det ju åt skogen, då köptes en Max factor false lash effect och den kan jag inte rekomendera. Borsten var så stor att det inte ens gick att måla hela fransraden eller undre fransarna. Fast det kanske är mej det är fel på och inte borsten det vet jag ju inte, för nån måste tycka att den är bra eftersom den funnits ett tag att köpa.

Nej nu ska jag avrunda här, avslutar såklart med kort på den sötaste.



Kvällsmys ♥


Shoooopiiiing


Äh bara för att jag klev ut från Lindex tomhänt förut betydde det visst inte att jag inte skulle shoppa loss på Lindex idag. Tummen upp för www :)




Sommar fint till Wilde, i verkligheten är den gröna tshirten och shortsen riktigt snygga ihop. Inte alls så olika som det ser hur här.


Till mej! :)

Skulle behöva shoppa lite mera men då gäller det livsnödvändiga men ack så tråkigt att köpa. Menar såklart smink, behöver ny mascara igen. Och även nu Dust it. Vägrar verkligen att gå till Lindex eller Affection att betala 170-190:- för en likadan mascara som kostar knappt 100:- å nätet. Samma med dust it, halva priset på nätet. Men det är ju så trååååkigt att köpa.


Blött blötaste blött.


Började dagen med jobb 7-11,15, väl hemma tyckte jag att det kanske inte regnade så mycket utan att jag och Wilde kunde ge oss ut på stan. Dessutom är motion nyttigt och tyckte gott Wilde kunde behöva komma ut lite. Blev avsläppta på Ica när älsklingen skulle till garaget, handlade lite för mycket och glömde en massa. Gick in och kikade på Lindex men kom ut tomhänta, vidare till 45an då Kebabkött skulle ätas ikväll och det var en av sakerna som jag glömde. Råkade ramla in på Kappahl och råkade köpa en mössa för mössorkanmanintefåförmycketutav och ärdetbarnbidragsåärdetbarnbidrag. Tillägger för Wilde ville ha den också ;) Förresten fanns det inget kebabkött på domus så jag gick bort till Netto, gissa vad? Nej inte där heller så klampade vidare i blåsten och regnet till Lidl innan vi väl kunde styra hemåt. Nu sitter jag i soffan, fryser som bara den och skulle helst gå och lägga mej för att sova men lite tidigt än kanske. Blev verkligen pissblöta ute förut och både vagn och kläder är på tork. Tur vi har luftvärmepump att blåsa torr vagnen med.  

En smula irriterande att delen till bilen inte kommit än heller, nu kommer jag tidigast ha bilen till tisdagen förutsatt att delen kommer på måndag då. Suck! :(

Helg på gång med, jobb imorn som gäller och jag hade även tänkt att jobba söndagen för behöver mer timmar denna veckan men gått och stirrat mej blind på telefonen sen 8 imorse, antar att jag kan sluta stirra nu. Får hitta på nåt på söndag då istället när det ser ut att bli ledigt. En tur och gratulera Emelie kanske? För minsann fyller hon år idag. Grattis säger jag igen :)

Nej tror jag får försöka roa min käre son lite, måste säga att hans humör så fort han är eller nyss har varit förkyld är nåt alldeles förskräckligt. Inte mycket som är bra då inte och det gråts större delarna av dagarna. Inte lätt att vara liten och inte kunna göra sej förstådd, men heller inte lätt att vara föräldrar och inte veta vad som är fel eller vad man kan göra.  


Fina mössan måste jag visa upp.


Runt omkring


Dags att uppdatera. Händer dock inte så mycket häromkring just nu. Tillbringar dagarna på jobbet, eftermiddagarna/kvällarna hemma med sjuk skrutt. Han har inte haft feber dom senaste 2 dagarna med hostar nåt förskräckligt, han blir helt slut av allt hostande. Tidigare ikväll somnade han sittandes i matstolen. Då är han sliten! Eftermiddagen har han tillbringat hos farmor idag annars har vi delat på dagarna så att vi har kunnat vara hemma med han. Stackars liten, nu hoppas jag iallafall att han får sova gott inatt så sliten som han är men hör han hosta hela tiden. :( 

Jag har tilldelats en 62% rad på jobbet nu jag förresten, denna veckan och 2 veckor till. Fick helt klart dom bättre av veckorna på den raden men skulle jag fortsätta på det så skulle det innebära jobba 6-7 dagar i veckan för att det ska gå ihop i slutändan och jag ska få hela min % när jag försökt räkna på det. Många korta kvällar som inte ger så många timmar som behövs, så jag är glad för dom här ganska bra veckorna nu men känner inte att det är nåt jag kan fortsätta på i längden. Förövrigt när vi ända snackar jobb, nån av mina kära läsare som sökt jobb på Kullen? Eller har hört/vet nånting om det? Ge mej info isåfall, undrar vad som händer och sker där. Än är jag iallafall hoppfull för har inte hört att nån varit där, varit på intrevju eller fått jobbet. Ska nog sätta mej och googla runt lite och se om jag kan hitta nåt nummer dit och faktiskt ringa direkt dit och höra runt lite. Jag vill! Tänk vad häftigt att få vara med från början och starta upp en sån verksamhet? 

Var förresten och hämtade paket efter jobbet idag, lite nya kläder till mej. Fick ett ryck härom kvällen och beställde ett par svarta jeans och en tröja. Jag är helt klart nöjd med det köpet, lite bra rabatter hade jag också så tröjan gick lös på 149:- och jeansen 125:-. Från ellos kommer det. Hade väl helst sett att tröjan skulle varit svart och vit men det funkade med svart och grått också. :) På tal om shopping och kläder fick jag 250:- på HM i brevlådan idag, wihoo! Gilla gilla, nu har jag 300:- i presentkort där så snart dags för en shopping tur där tror jag.


Nu ska jag fixa nåt att äta är sjukt sugen på en america sallad från Hejdis men det kan jag glömma och inte finns det nåt som är i närheten av det här hemma i kylskåpet heller, ska även invänta Revenge och sakna hjärtat. Gillar inte kvällsveckorna :( Men imorn är det fredag så även om jag ska jobba helgen blir det iallafall en ledig kväll tillsammans. 

Avslutar med en bild på våran lilla sjukling <3



 

Just my luck?


Vet ni vad? Jag känner mej otroligt trött, less och stressad. Orättvisor,fel och folk stör mej. Huvuvärken/bihåleinflammationen är kvar och stör mej. Och Wilde är sjuk igen han, halv 5 imorse väcktes vi av ett litet ledset element. Tog tempen och visst hade han feber igen, stackars lilla hjärtat. Inget dagis för han men eftersom det är kvällsvecka har det tack vare våra arbetstider och mina braiga hjälpsamma arbetskamrater löst sig så vi klarar oss utan VAB både idag och imorn. Så hoppas vi att han är frisk och kan kan gå på dagis till torsdagen? Märks så väl på honom så fort han inte mår bra, gnäller&gråter mest hela tiden. Får knappt i han nån mat, sover dåligt.. :(

Och som om det inte är nog såhär så är min förbannade jävla bil trasig igen, just my luck? Den här dagen blev lite för mycket för mitt humör. 

Nu sover iallafall plutten, jag har fått i mej mat och fixat matlådor så nu ska jag bara slappa resten av kvällen, se om jag orkar vara vaken till Desperate. Sen hoppas jag på en lugn natt så jag är pigg och alert imorn. 



 

God kväll måndag


Jag är trött, tänkte inte ens hoppa in här men så kunde jag ändå inte låta bli. Har varit en fiiin dag idag, i förmiddags fick bilen på sig sommarsulorna. Härligt härligt! Nu blir det både tystare och liite med betoning på lite billigare att åka, dessutom har mina vinterdäck läckt lite luft så har behövt fyllas på 1-2 ggr veckan. Skönt att slippa det nu. Efter däckbytet var det raka vägen till BVC, jisses liten har växt 3,5 cm på knappt 3 månader. Vem sa att dom stannade upp i växten efter ett tag? Inte lyssnade Wilde på den iallafall och det är inte konstigt att även storlek 86 i vissa fall börjar att bli kort i benen. Våran långa fina fröken, jepp för en fröken var han visst idag med. Annars såg allt bra ut, frisk och fin. Skönt att höra.

Efter BVC styrdes bilen mot Hög och Emelie&Nova. In till stan, fixade lite ärenden såsom apotek (tar tillbaka det där om att bihåleinflammationen var på bättringsvägen) och bank sen kollade vi affärer. Vet ni hur mycket fint det finns som jag vill ha till Wilde eller? Vår, sommar, grönt och bamse. Åh vad jag vill ha massa pengar nu! Men åh vad det egentligen är mej själv jag borde lägga pengarna på, men hur kul är det liksom? Nej precis. Dessutom får man så mycket mera barnkläder för pengarna. Jahapp nu avvek jag visst, ja hursomhelst. Kikade i affärer och så blev det en fika innan vi gick till Ica, handlade och sen bar det av hemåt. Väl hemma var Wilde så trött men när det var dags att sova så hade han tusen andra saker att göra, stöllonge! 1½ timme tog nattningen, pjuh. Men glad var han hela tiden så för den sakens skull var det inte jobbigt. Dock kände jag mej stressad, skulle duscha och greja sen höll jag halvt på att svälta ihjäl.  

Men nu så, nu är magen mätt, matlådor är fixade till både mej och hjärtat,  jag har duschat och ska snart bege mej in i bokens värld. Fortsättningen på den jättebraiga boken från förra veckan landade i brevlådan idag och jag har längtat efter den hela dagen.

Avslutar med en massa bilder på det finaste vi har.



Landade en ny snutte ifrån Libero i brevlådan idag, måste testas tycker Wilde men den fick knappt godkänt. Ska såklart vara den gamla vanliga :)



Såhär ser Wilde ut när han ropar på Paaappa. Men pappa hörde visst inte Wilde, rösten räckte inte ända till Karossen.


Tillslut så... Fina fina lilla hjärtat.


God morgon måndag


Sovit till sju idag, härligt! Dom senaste morgnarna har Wilde tyckt att 6 varit en bra tid och är det inte Wilde så har klockan ringt för jobb runt 6 så 7 kändes en smula lyxigt :)

Idag var vi som sagt leeeediga, dagens ska tillbringas först hemma nu på förmiddagen, sen med ett besök på BVC och när vi är klara där tar vi en sväng ut till Hög och hämtar Emelie&Nova. Ska gå och spana i affärer, ta en fika och kanske gå en sväng förbi nån lekpark :)

Fortfarande ont i bihålorna, undrar hur länge det har tänkt att hänga i? Jobbigt är det, men nu är det iallafall mer som lätt ihållande huvudvärk. Inte så intensivt när jag gör nåt längre men det finns ändå där och inga värktabletter hjälper.Snorig till tusen med, älskade förkylning. Vet ingen som blir så snorig som jag.

Nej dags att fixa frukost och en kopp kaffe nu. Hoppas alla får en bra dag.





Jag vill ha.....

Jag är KÄR i dom här, men hittar dom inte i min storlek nånstans. Nån som har nåt bra tips? Finns bara i herrstorlekar överallt. Jag har googlat och letat och letat lite till..


Lördag kväll


Idag har varit en fin dag, i förmiddags var vi en sväng till Glava och hämtade ett oljetråg till 65an. Sen var vi och handlade en sväng innan älsklingen drog till garaget, gissa om jag längtar tills 65 an är klar? :) Ut och gliiiiida! Jag och plutten har roat oss med att koka köttsoppa och plantera lite grönt vi. Eller ja han åt morot och kollade på medans jag gjorde allt jobb. Soppan kokade i mer än två timmar, köttet blir så gott då men soppan i sej fick väl inte mer än godkänt. Matlagning är inte min grej, sist när älsklingen gjorde köttsoppa var det den utan tvekan godaste soppa jag någonsin ätit och det var den goda soppan jag var sugen på. Inte denna tråkiga inte vidare speciella. Jaja mätt i magen är jag i vilket fall som helst.

Laddar för ett arbetspass 07,00- 13,00 17,15-22,15 imorn, härligt! Ja eller inte ;) Men det är tid och det är helg betalt så. Dessutom har jag ju varit ledig idag och sen kommer måndagen med ledigt igen, dagis stängt och BVC var det som gällde då. Spännade att se vad mycket Wilde växt sen sist, tror han dragit iväg ganska bra på längden.  

Nä tror inte jag hade så mycket nytt att komma med va? Trött som få men det var inget ovanligt och bihåleinflammationen hänger i. Skitgrej! Diklofenak lindrar för stunden men det tar inte bort det, bara hålla tummarna för att det inte blir sämre. Vägrar att vara hemma mer och vägrar ännu mera att ta en karens dag igen.






 


Bortskämda lilla hjärtat


Wilde blev bortskämd av gammelmormor, mormor och bästa mostern igår, lilla plutten! :) Tack snälla ni <3




Busen grejar, helt plötsligt blev han så lång så han plockade ner ljusstaken från hyllan. Vad hände där liksom?


Försenad Glad Påsk från sin mormor&Tomas


Påskägg från gammelmormor + att fick ett 8-pack med goda safari yougurtar. :)

Och *trumvirvel* av moster fick han världens finaste ugglesängkläder


Undrar vem som blev gladast, jag eller Wilde? ;)


Han fick han detta roliga av moster med. Jag vet precis vad Wilde kommer att säga när han blir större och inte får som han vill här hemma. "Då åker jag till moster"


Fredag den 13onde


Andra dagen nu som jag är hemma för vård av bihåleinflammation. Jobbigt! Tycker inte om att vara hemma från jobbet. Men nu är det som det är, känns som det kanske kan vara på bättringsvägen nu iallafall. Jobbigt att inte känna sig jätte sjuk heller, så länge jag sitter stilla/håller mej ganska stillsam känns det bara som lite lätt huvudvärk men så fort jag anstränger mej nåt så aj aj. Verkligen inte vad jag hade planerat detta, jag skulle jobba hela veckan jag. Jobb i helgen iallafall får jag hoppas för sen på måndag ska jag vara ledig för då är dagis stängt + att vi har tid på BVC. Och sen får det bli jobb hela resten av nästa vecka iallafall. Tur att jag har lite plustimmar kvar sen i höstas annars hade jag varit sönderstressad nu för denna veckan blev inte som jag hade tänkt mej överhuvudtaget. Men jag ska förutom måndagen inte vara nåt planerat ledig förrens löningshelgen så jag får nog till det ändå.

Förövrigt känner jag mej alldeles full i vårkänslor, mycket roligt att se fram emot nu och det känns toppen. Känner mej som 25 år igen dessutom. Känt mej som en gammal instängd tant på sistone men inte nu längre ;) Den 27 vankas det sexparty och tjejkväll hemma hos Malin, den 12 maj är det marknad, trafikens dag och förhoppningsvis blir det crusing i bästa 65an på kvällen. Den 2 juni är det Hassleparken och Top cats. Jisses kommer gå ut mer på bara dom här månaderna än på hela förra året ;) Uh illa! Mycket annat att se fram emot med, Emelie fyller år, Nova fyller 1 år och andra Nova fyller 3 år. Och nångång i slutet av maj eller början av juni styr vi förhoppningsvis bilen ner mot världens bästa Ullared med.

Förresten är bilen lagad med, så jävla gött. Man blir allt bra låst utan bil. Tack älskling :)




Wilde har en ny favorit rätt, risgrynsgröt med kanel, socker och mjölk. Mumsigt värre det. Tokiga unge igår som avslutade måltiden med att sitta och hälla mjölken på skeden och äta den. :)



Förresten är inte detta vilken fredag den 13 onde heller, utan detta är våran 5 års dag också. För 5 år sen på fredagen den 13 onde blev vi tillsammans. :)



Älskar dej!






Gäsp och god morgon


Det borde vara olagligt att gå upp före tuppen men för att få bilen fanns inget annat alternativ idag så klockan 04,50 ringde klockan. Gäsp! Men det gick förvånande lätt att gå upp och inga problem att smygväcka Wilde heller. Älsklingen är körd till jobbet, vi har ätit frukost och har nu nästan en timme till övers. Ska göra oss iordning också men det tar max 30 min det. 

Jag har med all säkerhet fått bihåleinflammation, lovar att det inte är ett dugg skönt. Vaknade med det igår morse och det hängde i hela dagen igår, hade hoppats på att det skulle ha lättat tills idag men inte det inte. Snarare ännu lite sämre idag. Ömmar och spänner mellan ögonen och ut mot ögonbrynen. Sist jag hade det var jag jättedålig och det vill jag inte bli denna gången. Hoppas det ska gå bra att jobba iallafall, värst är det när jag böjer mej så får väl se till att ha huvudet på skaft idag ;) Inte fasiken hjälper det med panodil heller, knaprade en halv karta igår utan nån som helst lindring. 

Jaja jobba var det idag iallafall, jobbar 7-13 i Norelund. Sen får det bli att hämta skrutteunge på dagis, åka till apoteket och till nån affär och handla fika. Hämta älsklingen och sen senare kommer Jessica och barnen hit. :) 

Håller tummarna för att min bränslpump kommer idag med för imorn behöver jag verkligen ha egen bil. :S 

 



 

Kallt&blött


Igår jobbades en 7-16 tur med storhelgs betalt, skönt att jobba en måndag som inte spelar mej någon roll och få några kronor extra kassan på det. Skön dag på jobbet, hann med en tur upp till björkbacken och hämta nya kläder till mej. Rikitgt ärtig kommer jag att bli i en turkos busarong, uäk! Men i brist på annat så. Fick även med mej en röd, visade sig dock vara bättre begagnad. Hallonröda byxor som jag inte vet vad jag ska matcha med och en klänning storleken för stor. Ångrar att jag inte tog en limegrön överdel istället.

På plats hemma sen efter jobbet fick det bli ett par timmar med skruttungen medans pappan la golvet i hans rum. Uh så bra det blev, bara lister kvar nu så är det klart sen. :)  På kvällen skulle jag se den nya serien Alcatraz men gissa vad? Nä inte somnade jag väl. Börjar tro att jag lider brist på nåt och inte är det sömnbrist.

Jaha så var det tisdag idag då, fortfarande ofrivilligt ledig och hade behövt jobba mer än att vara ledig men det har inte dykt upp nåt mer än den enda turen jag missade på sms i söndags morse.  

Piss dag för övrigt att vara ledig på. Ge oss sol! Ingen bil så ska vi inte ge oss ut och bli genomblöta och kalla så får vi hålla oss inne. Härligt! Saknar min bil men förhoppningsvis kommer delen till den imorn och så får vi hoppas att det är lätt att byta sen så jag kan rulla som vanligt tills på torsdag. Imorn får det bli morgonpromenad till dagis så hoppas verkligen att det inte regnar då.  

Idag får vi väl roa oss med inne saker, som att städa och tvätta. Skönt att få sånt gjort iallafall. Tänk om man skulle baka också? Fast har säkert inget hemma och inte vet jag vad jag som inte kan baka skulle baka isåfall. ;) Sockerkaka eller muffins är tråkigt men det är det enda som jag brukar lyckas med.  


Wilde och gåbilen, så söt när han backade in mellan hyllan och lampan och satt där.

Och av....vilken stil!


Elmia var det va?


Kl 05,00 igår morse ringde klockan, gääääsp vad trött jag var efter knappt 5 timmar sömn. Alldeles för lite för mej det! Upp och gjorde oss iordning, käkade frukosten och inväntade bilen. Men istället för bilen kom ett samtal om bilen och så var det igång. Fläktremmen hade gått av och det tog drygt 1½ timme innan det var "fixat", ja för den gick ju av igen och innan älsklingen hade fixat en ny igen hade det gått många timmar men så rullade vi tillslut....... Ja genom halva Annelund då sen gick stödlagret sönder istället. Det var nog inte meningen att vi skulle åka. Men det blev en ganska skön dag ändå, trevligt folk, en tur till Sunne och hämtade ett nytt stödlager, mat på Dilans, cider i den ganska kalla solen utanför garaget och sen blev det ut på Säffle när bilen var fixad. Sisådär 12 timmar efter att vi skulle rullat mot Elmia var bilen klar. Var dock ganska seg på kvällen och kom aldrig igång riktigt men hade trevligt ändå :)   

Imorse var jag också ganska seg kan jag lova, vaknade vid halv 10 och upptäckte att jag sovit så tungt att jag hade missat tisdagens jobb sms som hade kommit vid halv 9. Inte bra! :( Men men nu blev det så.. Hursomhelst var jag alldeles för trött för att gå upp halv tio så blev allt kvar i nån sömnblandaad vila fram till halv 1. Jisses lyx kan det nog kallas? Jag njöt iallafall. Men nu längtar jag tokmycket efter min skrutt unge. Ska åka och hämta han om ungefär en timme. Känns som en lång timme men vill absolut inte sätta mej i bilen för tidigt. Förövrigt undrar jag om det är normalt att få ont i tänderna av att dricka cider?



Glad påsk älskade unge






Påskharen


Idag har jag roat mej med att jobba 7-16. När jag slutade kändes det precis som om detta var dagen före ledigt och helg men så är inte fallet för min del för imorn blir det delad tur. Dock med en lång rast mitt på dagen och då ska jag hinna tillbringa lite tid med skrutten innan han åker för att tillbringa helgen med faster. OM det nu blir så vill säga. Efter knappt en timme på dagis idag ringde dom att han hade feber så han fick bli hämtad av pappan. Han har varit pigg under eftermiddagen men på ganska dåligt humör. Jisses vad svårt detta är. Men jag är numera lika förberedd på en hemma helg med skrutten som på Elmia så får vi se vad det blir. Lämnar inte Wilde om inte han mår bra men hoppas samtidigt att han ska göra det för jag har längtat efter denna helgen länge nu.

När jag kom hem från jobbet förut kunde man ha trott att påskaharen hade varit här men så var inte fallet. Nej det var Emelie som hade varit här med påskägg till Wilde och en chokladkanin till mej. Och dessutom hade jag fått ett ägg av älsklingen och Wilde med godis och trisslott. <3 Blir allt lite bortskämda både jag och Wilde. :)


Wildes ägg med innehåll :)


Till mej :)




Onsdag


Onsdag idag, jobbat, grejat, storhandlat på bolaget och varit till sjukan en snabbsväng. Inge fel på mitt tryck så nu har jag fått nytt recept. Wilde hälsar att det var rent ut sagt skittråkigt där. Väntrum är inte hans grej och det i kombination med att jag alltid kommer lite för tidigt med. Skyll mej själv helt enkelt.

Inatt var det en lång natt, plutten har haft sån hosta och varit jätteledsen i flera omgångar så vi har sovt urkasst alla 3. Förkylning på oss allihopa med gör inte sömnen så mycket bättre heller så inte utan att jag håller tummarna för att denna natten blir lugn.

Vet ni vad vad som hände idag då? Min bil den jäveln hade den fina stilen att dö för mej på jobbet idag. Jag skulle vara snäll mot mej själv och ta det lugnt = ta bilen och det slutade med att den nu står på en parkering. Gick inte att starta den så fick ringa på älsklingen som kom farandes på väg till jobbet och konstaterade på 2 minuter att det är bränslepumpen som lagt av. Sist gång detta hände kunde han knacka igång den men inte denna gången. Så tråkigt när bilar krånglar, dessutom blir jag handikappad utan den. Tur att vi jobbade granne med varandra idag iallafall så jag kunde gå och hämta hans bil efter jag slutat och fixa allt jag skulle och hämta Wilde.  

Imorn ska jag jobba 7-16, blir lite krångel med bil med tror vi löser det. Helgen löser sig också antagligen eftersom det är långledigt. Tisdagen däremot kan kanske bli problem. För innan det lär inte min bil bli lagad ändå för att köpa bränslepumpen här i stan jämnfört med att beställa skiljde 2500:- i pris. Ahhh skit! Bilar ska bara gå och gå, möjligtvis behöva lite luft, vatten och spolarvätska ibland men inte mer än så. Helst inte ens bensin för hela min förmögenhet går åt till bensin i dagsläget.  

Förresten ska jag ha lönesamtal imorn, låter himla käckt men tveksam till att jag kommer få nån bättre lön för den sakens skull. Snarare lönesänkning ;) Fast har jag förstått det hela rätt går väl inte direkt lönesamtalen ut på att få högre lön heller utan mer kolla på kriterier och sånt där.  Men vi håller väl tummarna för att det kommer något bra ut av samtalet iallafall? 

Nu ska jag avrunda på mitt tjat, ta mitt onda huvud och mysa till det i soffan med Anna Janssons näst senaste bok om Marie Wern. Så fort jag läst ut den har jag en ny svensk krimnalare som väntar på mej. Sofie Sagenbarndts Vecka 36. Tror det kan vara riktigt bra! Visst är det underbart med böcker? En bra bok är en av dom bästa sysselsättningarna jag vet.


Budgrabb i badet

 


Tung i huvudet


Dagen har varit helt okej, inte känt mej helt 100 men väl 95. Jobbat, grejat och hunnit med en tur ut till Hög och Emelie&Nova. Men nu kommer det tillbaka, huvudvärken, fryser, ont i hals&kropp. Skrutten hade inte alls varit bra på dagis idag, ledsen, inte ätit och varit jättehängig. Var en blek och tagen liten kille som jag hämtade med han piggade på sig efter lite välling och förutom att han varit trött/övertrött under resten av dagen har även han varit okej ända fram tills kvällen kom. Då var åter igen hängig och slö. Känns som en jävla never ending story detta, inte för min del kanske men för lilla hjärtat som knappt hinner bli frisk innan han blir sämre.

Imorn väntar ännu en pluttig jobb dag, känns som det blivit några såna nu men men så fick det bli denna veckan. Dels för att det är kvällsvecka och då kan inte jag jobba några kvällar. Och så hade jag både tatueringstiden bokad + att imorn ska jag till sjukan för att kolla blodtryck annars får jag inget nytt recept på p-piller. Jättebra att dom håller koll på en men jag grömsar mej lite för att jag kunde fått mera jobb timmar. Jaja jag får ta igen det senare. Nu väntar inga direkt inbokade saker förutom helgen sen är det lugnt ett tag fram över. Och på tal om helgen får vi verkligen hoppas att jag mår bra tills dess. Men det är ju bara tisdag så :)

Nu ska jag slänga ihop nån mat, lutar åt en sallad. Kändes alldeles lagomt avancerat. Sen ska vi se om jag håller mej vaken till Desperate. Igår slocknade jag 20,15. Det senaste har jag inte orkat hålla mej vaken till ett enda av mina favoritprogram men när jag somnar ifrån Familjen Annorlunda som går en timme tidigare än alla andra program är det ILLA!  

 


Nöjdast


Nytatuerad och skitnöjd, min blomma fick sig en omgång och det blev så mycket bättre. Bättre underlag att bygga vidare på mej för den andra var minst sagt svårmatchad. Tackar min syster för sällskapet denna dagen, blev ett antal timmar i Kil för tiden blev framflyttad till 15,30 ist för 13. Men den som väntar på nåt gott eller hur? Tatueringen var värd att vänta för.

Nu är jag hemma i min efterlängtade soffa, jag mår rent ut sagt skit! Blev ännu värre nu när jag kom hem och slappnade av ordentligt. Feber, ont i lederna och en hemsk huvudvärk. Hoppas att sömn ska krya på mig och så får det nog bli en panodil eller 5. För är det nåt jag varken vill eller orkar med just nu så är det att vara sjuk. Mamma sa att Wilde hade varit varm ikväll med så får bli en temp på honom till morgonen och hoppas att det inte visar nåt.


Visst blev den bra?


Lyckad kväll

Kvällen igår blev lyckad, goda cidrar, mat, massa tjat och fint sällskap. Drog till tuppen runt halv elva och där var det riktigt mycket folk och ett bra coverband som spelade. Emelie avslutade kvällen åt oss på bästa sätt genom att vara så rolig! Åh herregud, ja detta var verkligen en lyckad kväll.




Det var dåligt med kort under kvällen, kameran blev bortglömd.

Idag är det söndag, jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar sen blir det att gå ut och gunga med plutten och så ska vi åka och handla lite. MÅSTE bestämma vad jag ska göra imorn också, bra där Sandra. Men nu har jag iallafall början på en plan. :) Lyckades även få ett litet plutt arbetspass imorn som funkade ihop med tatuerings tiden. Good! Så imorn blir det jobba 7,00-10,30. Iväg och sola, hem och ÄTA! Nånting lärde jag mej sist iallafall. Sen ska jag vara i Kil 13. Syster blir med. :)

Har du blivit lurad idag förresten? Jag vägrar att bli lurad, tycker att 1 april är töntigt. ;)


RSS 2.0