Runt omkring


Dags att uppdatera. Händer dock inte så mycket häromkring just nu. Tillbringar dagarna på jobbet, eftermiddagarna/kvällarna hemma med sjuk skrutt. Han har inte haft feber dom senaste 2 dagarna med hostar nåt förskräckligt, han blir helt slut av allt hostande. Tidigare ikväll somnade han sittandes i matstolen. Då är han sliten! Eftermiddagen har han tillbringat hos farmor idag annars har vi delat på dagarna så att vi har kunnat vara hemma med han. Stackars liten, nu hoppas jag iallafall att han får sova gott inatt så sliten som han är men hör han hosta hela tiden. :( 

Jag har tilldelats en 62% rad på jobbet nu jag förresten, denna veckan och 2 veckor till. Fick helt klart dom bättre av veckorna på den raden men skulle jag fortsätta på det så skulle det innebära jobba 6-7 dagar i veckan för att det ska gå ihop i slutändan och jag ska få hela min % när jag försökt räkna på det. Många korta kvällar som inte ger så många timmar som behövs, så jag är glad för dom här ganska bra veckorna nu men känner inte att det är nåt jag kan fortsätta på i längden. Förövrigt när vi ända snackar jobb, nån av mina kära läsare som sökt jobb på Kullen? Eller har hört/vet nånting om det? Ge mej info isåfall, undrar vad som händer och sker där. Än är jag iallafall hoppfull för har inte hört att nån varit där, varit på intrevju eller fått jobbet. Ska nog sätta mej och googla runt lite och se om jag kan hitta nåt nummer dit och faktiskt ringa direkt dit och höra runt lite. Jag vill! Tänk vad häftigt att få vara med från början och starta upp en sån verksamhet? 

Var förresten och hämtade paket efter jobbet idag, lite nya kläder till mej. Fick ett ryck härom kvällen och beställde ett par svarta jeans och en tröja. Jag är helt klart nöjd med det köpet, lite bra rabatter hade jag också så tröjan gick lös på 149:- och jeansen 125:-. Från ellos kommer det. Hade väl helst sett att tröjan skulle varit svart och vit men det funkade med svart och grått också. :) På tal om shopping och kläder fick jag 250:- på HM i brevlådan idag, wihoo! Gilla gilla, nu har jag 300:- i presentkort där så snart dags för en shopping tur där tror jag.


Nu ska jag fixa nåt att äta är sjukt sugen på en america sallad från Hejdis men det kan jag glömma och inte finns det nåt som är i närheten av det här hemma i kylskåpet heller, ska även invänta Revenge och sakna hjärtat. Gillar inte kvällsveckorna :( Men imorn är det fredag så även om jag ska jobba helgen blir det iallafall en ledig kväll tillsammans. 

Avslutar med en bild på våran lilla sjukling <3



 

Kommentera
Postat av: Gitsie

Hörde en som sa att hon visste en tjej som hade kallats till intervju i alla fall, men detta var flera veckor sen. Annars har jag inte hört något.

2012-04-19 @ 19:46:55
Postat av: DB

Jaså, såg du en i säffle? :) Vi köpte ju wilma på en kennel strax utanför :))

2012-04-19 @ 22:18:24
URL: http://bizzare.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0