Vår senaste makeover

Jag är för trött för att knåpa ihop nån inlägg just nu men ska slänga ut ett par bilder på senaste makeovern.

Våran altan innan:




Våran altan efter:




Behöver kanske inte tillägga att det inte riktigt var meningen att det skulle se ut på det här viset? Nån som vet om försäkringen gäller för sånt här?



STRESSAD!!

Känns som det kommer bli en toppen dag eller inte? Jag är stressad till tusen idag och kan verkligen inte förstå varför? Eller ja dagen idag måste kanske inte vara anledningen men det är just idag jag känner mej helt sönderstressad. Hjärtat går i två hundra,spänningshuvudvärk och totalt noll ro att sitta still. Hemsk känsla! Hoppas det ska ge med sej snart.

Dagen idag tror jag inte kommer att bjuda på några värre utsvävningar, jag ska bege mej mot staden lite senare i eftermiddag. Min bil ska få sej lite fix så jag kan åka in och iallafall bli av med 1 av 5 2or imorn och sen kör jag lagligt igen! :) På tisdag ska bilen lämnas bort för rostlagning, funderar på att jag ska kolla hur mycket extra det kostar att svetsa hålet i golvet också? Ingen anmärkning på det men skulle inte skada att fixa det medans bilen ändå är på lagning. Sen får vi se hur vi bär oss åt när jag blir billös igen ett par dagar, jobbar helt olika gör vi också. :(

På tisdag ska jag klippa mej också. Känner mej som en stalker varje gång jag bokar klipp tid. Men egentligen är det väl ganska normalt att låta en frisör som man gillar och som gör ett bra jobb klippa en varje gång?  Jag längtar iallafall som fasiken till klippet, behövs mer än väl nu. Tänkte jag skulle hinna färga mej innan och göra en avfärgning innan jag färgar. Jag har aldrig använt avfärgning förut, visste inte ens om det går att köpa på vanlig affär. Men nångång ska väl vara den första? Riktigt rödluva ska jag bli nu inte sådär vinröd/lila. Men när ska jag få tiden? Jobba fredag till måndag och kan inte gå ut med avfärgat hår så när ska jag hinna med både och? Kanske går att göra direkt efter varandra eller? Som sagt nytt för mej..


Imorn är äntligen fredag.. Besikta bil klockan halv 12, börja jobba klockan 14 och gå till 14 på lördag. Besöka interstil som öppnar 14 innan jag börjar jobba. Jag kommer bli sen till jobbet men har redan förvarnat om det :) Bästa med morgondagen är löningen. Efterlängtad som vanligt. Lördagen blir en heldag/eftermiddag/kväll i huset, nu ska det kaklas. Och massa mer säkert. Jag ska åka dit en sväng sen med men mest för att lämna av grejer. Behöver platsen här så lika bra att köra det som är packat dit. :) Ska hänga upp gardiner i sovrummet med för var så redig att jag strök dom förut och då är det dumt att packa ner dom. Strök även ihop en gardin till badrummet, riktigt nöjd med resultatet strykfåll is the shit! Nu har jag strykt ihop duk och gardin, vad ska jag stryka ihop nästa gång? :)


Nej nu ska jag kila vidare, byta i maskin och se vad som ska åke med till huset sen.

En slank hon dit.....

Sitter och dricker en kopp kaffe, har sovmorgon eller ja jag jobbar kvällen idag så har förmiddagen ledig :) Vet inte riktigt när jag ska börja idag för fick välja om jag ville gå på möte eller inte. Börja halv 2 eller fyra? Det lutar åt fyra för jag behöver allt ha lite grejar tid här hemma. Ska även ha lite telefon terror, ringa om min rostiga bil och så ska det ringas och fixas bredband och tv :)



Idag är jag om möjligt ännu mera invalid i min rygg för igår gjorde jag en snygg vurpa utanför ica, nånstans påvägen mot marken försvann reflexen om att ta emot sej eller dämpa fallet så jag dundrade i med min högra sida och nu värker nedre högra sidan av ryggen mer än resten. Blä! Dessutom tyckte jag det var ganska pinsamt att ramla, för jag gjorde det inte diskret sådär så att ingen såg nehej då hade en påse med pantburkar i handen och dom burkarna rullade många meter på den hala underlaget och allt jag hade i fickan lyckades och flyga ur. Jaja vad gör man inte för lite uppmärksamhet?



Snart är det helg igen och det betyder jobb helg och hus helg, vi måste spinna på lite så vi kommer iväg snart. Jag är så trött på detta huset nu!! Det luktar avlopp hela tiden överallt, ja jag vet det beror på vädret MEN vårat hus luktar inte avlopp så där vill jag hellre bo. Tillochmed kläderna luktar avlopp? Det är kallt..det drar längs golvet..går inte att ha fötterna på golvet utan tofflor.. Jag vill gå hemma i bara strumpor. Det blir översvämmning när jag tvättar, jag är ingen rörmokare eller man så jag kan inte.. Och det är ostädat men orka bry sej om det ingen som ska se ändå..Men som tur bär det snart av :) Det är faktiskt helt plötsligt väldigt kort tid kvar, om två veckor måste vi nästan vara på gång för att hinna städa ur och rensa upp allt här. Sälja av en del möbler behövs innan flytt så vi i te behöver ta med oss dom och för att inte förglömma köpa nya :)


Idag ska jag hämta paket med mina nya handdukar till mitt nya badrum och nya lampor. Och varför blev det mitt? Självklart är det ju vårat :)


Kom på att dte var två dagar innan lönen och då kan man se vad man får så fick ta en bloggpaus och surfa iväg och kolla upp det...JIPPI!! Säger jag just nu, men jag har inte lagt in mina räkningar,räknat på allt som ska till höger och vänster än men So far so good :)














Ett sant nöje

En bra start på veckan..pssst. Först startade inte bilen så tog över en timme innan vi var på gång in till stan, hämtade min bil och den startade iaf den även om den var lite frösen. Sen iväg till huset och jag blev ståendes och bara titta på all snön? Vart ska man börja? Jag började iallafall med att pylsa hela vägen in till huset och gå in och göra eld i pannan. Sen ut, pust snöhögar högre än mej själv slutade det med och nu grinar min rygg som en liten unge. Gosch vilken kass rygg jag har.Men men nu är snön borta och nästa gång det kommer snö tänker jag se till att ha snöslängar sällskap :) Och kommer trottoarplogen tänker jag hoppa ut och strypa den som kör den för då är det mesta av jobbet förgäves. Och nej jag tänker väl inte strypa honom jag sätter mej nog och grinar istället. När jag ändå var borta i huset passade jag på att bära ner en massa panelrester i källaren och bar in saker som vi hade handlat i helgen. Dock fick jag erkänna nederlag och lämna kvar kaklet i bilen annars hade jag nog legat på backen döende i ryggskott nu.


Igår började vi gå igenom vad som vi ska ha kvar och inte, satte ut lite annonser bla på dom gamla vitvarorna från huset och lite småmöbler härifrån. Tänkte att jag skulle slänga ut bilderna här med och se om nån nappar :)


Hallbyrå och nej den är inte så smutsig som den ser ut :)

CD/DVD hyllor från Ikea.

Senare kommer vi att sälja hörndatabord från jysk med men det blir inte förrens vi har flyttat för innan det får vi inte fram det.  Tror jag ska fortsätta projekt urrensning alldeles snart bara få i mej lite kaffe&frukost först. Senare bär det iväg in till stan igen och greja. :)

 

 

 

 


Träningsvärk

Jag har verkligen träningsvärk efter att halvt om halvt ha skrattat ihjäl mej igår, hade verkligen svinkul på bowlingen och sen vid maten på Harrys. Men sen var resten av Harrys besöket inte mkt värt. Dåligt med folk kasst band som spela osv osv. Men i det stora hela en lyckad kväll! :)

 Det snöade lite...



Avslutar med denna, såhär glada blev Kerstin&Linda när dom fick åka oldsmobil hem..eller blev dom glada för att dom slapp gå hem kanske?


Innan utgången var vi ute på en vådlig färd, karlstad tur&retur och det var väl inte bästa dagen att ge sej ut på. men får ge min bil en eloge som tog oss säkert fram och tillbaka i ovädret, dock var den inte den bästa att packa i eller ens ta ut i trafiken men ingen fabror blå och vi valde bil efter däckkvalite innan vi åkte så därför :) På ikea handlade vi upp nästa hela vårat presenkort. Det blev ett högt vitt köksbord och svarta barstolar till, massa såna där snygga upphängningsgrejer till köket. Lampor till kök&sovrum, svarta handdukar, och... ja vad mer? Vet att det var mer.. Jaja skitsamma, kakel var vi och köpte också och allt som hör till. Passade på och kolla på carlings när vi gick förbi och hoppas verkligen att jag ska få pengar över för jag hittade en tröja som jag vill dit och köpa.


Är lite småseg idag, hade en jäkla huvudvärk när jag vaknade men det var lättbotad. Idag blir det en hemma dag rätt igenom tror jag bestämt. Film,chips&dip och en himla massa coca cola känns som en bra plan.


Okej ett inlägg till....

Måste bara berätta att jag kom till en liten insikt på vägen hem i min lilla skumpiga bil förut. Jag ska inte köpa ny bil, vi ska flytta till stan och då har jag sagt och lovat mej själv att jag ska GÅ GÅ GÅ och vad ska jag då med ett nytt åk till? Nej så istället för en ny bil köper jag ett par såna här:


Ett par bra gå ut och gå din latmask skor :)  mycket billigare än en ny bil och även om min bil är full i oväsen, har massa brister och fel och inte är älskad av sin ägare så luktar den iallafall gott och det kan jag nog leva med ett tag till.


Frädas mys

Ja då var det helga igen, gott. Nu var det sådär flera dagar sen igen men jag har inte så mycket nytt att komma med, jag har tillbringat min tid på jobbet och sen inte så mycket mer.

Om ni inte har märkt det så snöar det IGEN, och nu vat jag varför..Faktiskt kommit på hela 3 anledningar, den första är man vill alltid ha det man inte kan få och alla vill ha vår/sommar. Den andra anledningen är att det som inte kom förra året och året innan det kommer nu, och den sista och helt klart bästa är att vi ska slå rekord. Rekord i mest snö på en vinter och när vi blir gamla och skrynkliga kommer vi att sitta och berätta om vintern 2010 då skulle ni ha sett! :)

Idag skulle vi ha varit till Karlstad och ja igår med men nu ska vi dit imorn istället så imorn kommer jag ha fullt upp hela dagen lång. Karlstadtur med Ikea,stuven (kakel), biltema och ica. Och sen utgång med arbetskamrater och mobila teamet. Är det tänkt att det hela ska börja vi sex hemma hos Maria, sen drar vi vidare till bowlingen och sista anhalt blir Harrys. Jag tror att det kommer bli svinkul och oj va dyrt men värt. Ledig hela helgen lång är jag med.

Igår anmälde jag och Johanna oss till en kurs med facket, tvärfacklig utbildning för att vara exakt och idag kom besked om att vi skulle få gå. Tvärfacklig utbildning låter kanske inte så rockigt men jag tänker tro att det kommer bli minst lika roligt som de har vart med dom andra + bra betalt och stort + hotelllunch alla dagar :) Tre onsdagar i mars ska den vara.  Måste se om jag kan få ledigt två av dom tre onsdagarna med, den ena har jag tänkt att det ska gå ihop med ändå för då finns personal men inte dom andra två. Men det ska nog lösa sej tror jag.


Innan jag åkte från stan idag hämtade jag mitt sen länge efterlängtade HM paket, klappar mej själv på axeln och tycker att jag är en ytterst duktig shopaholic som köpt jättebraiga saker. Synd bara att inte allt var med men den som väntar....

Idag ska det bli fredags mys med älsklingen, hamburgare ska ätas och godis&caschew nötter är inhandlade. Blir en fin fredag det <3

 Nu ska jag släppa in min stackars katt som ropar på mej utanför, han har varit på vift i 1½ dygn så bäst jag rappar på så han inte sticker igen. Ha en bra kväll :)

Det fick bli såhär

Blev bestämd på att jag skulle ha dom där handukarna trots krångel så gick in och beställde bara dom och fick lamporna. Gillas! :) Så detta är på väg hem till mej nu.


När saker krånglar...

...kan man bli ganska less på saker..

Igår påbörjade jag min roadtrip mot Åmål och hade faktiskt kommit ganska långt innan det lät lite konstigt och sen lät det lite pang och sen började det lukta bränt. Tvätnit såklart och ut och kolla.Punktering!!Jävla skit, ringde mamma som kom med ett riktigt däck och en riktig domkraft eftersom jag ändå var så nära Åmål. Av med däcken och det var ju ingen vanlig punktering utan "tallriken" till fjädern som av nån anledning hamnat helt på sniskan och skurit upp hela däcket. Fram med mini reservdäck ist och på med det för det tog inte i. Sen kan jag ju säga att det är ingen hit med ett sånt däck i snö väglag. När jag kom hem sen gick det inte att köra upp, det blev liksom still på den sidan reserv däcket sitter. Jaha ge sej på att backa ner för backen igen och det var inte lätt för bromsarna tog inte på den sidan som reserv däcket sitter heller. En ganska obehaglig upplevelse. :( Idag är det iallafall slut på glida pappa´s 850 och dags att säga Hej goffe igen. Och sen blir det minsta möjliga endast viktigaste körningen eftersom herr Goffe inte har vart hos tandläkaren som han skulle ha vart. Jeaj håll tummarna för att inte herr blå kommer och säger Ajabaja så får man inte göra!


Annars var Åmåls turen trevlig, lite småshopping på Jysk, en tur till Netto, en sväng förbi mormor o fick med mej mat hem och Kaffe,semla&tjöt hemma hos mamma sen. Jag fick med mej två STORA krukor hem plus mina gamla älskade gardiner som jag hade i vardagsrummet på vintergatan. Dom passade inte här i huset så jag tvingade mamma att köpa dom av mej när jag flyttade. Tyckte så mycket om dom att jag inte ens kunde ge bort dom utan sålde dom. Nu är dom i min ägo igen :) Ska se om dom inte passar alldeles jättefint i sovrummet.


När jag väl var hemma igen blev det matlagande och soffläge. Satt och försökte knåpa ihop en beställning från ellos för hade en fint erbjudande där med 300:- rabatt om man handlade för 800:- och super fina lampor gratis. Tog mej ungefär 1½ timme att hitta saker och sen när jag väl skulle slutföra så funkade inte rabatten. Fick ringa dit idag och ta bort beställningen för minsann beställer jag inte handukar&badrumsmatta för nästan 900 och det var tydligen just dom handdukarna det inte funkade på. Får se om jag orkar knåpa om den eller om jag struntar i det.

Jobba kvällen idag, min stadiga onsdags nöje. :) Imorn lutar det åt en tripp till Karlstad och Ikea, bla köpa gardinstänger till köket,gångjärn ska handlas med och sen lämna tillbaka ett par saker som har blivit för mycket av till köksbyggandet.

Mina köp på jysk igår, 3 pack runda korgar och två stycken av dom andra i minsta storleken. Fin förvaringen till badrummet alltihop. Hade velat hitta mer saker för har ju ganska mycket kvar på presentkorten men ibland får man nöja sej med det lilla :)





Dag för dag

Eftersom det var hundra år sen jag skrev sist så börjar jag där jag slutade.

Torsdag
Köket kom, hade inte mer än hunnit ut genom dörrn innan dom ringde och sa att dom var på vintergatan så det var till gasa hela vägen till stan. Tur att jag är en rutinerad rally-driver ;) En enda stor röra efter allt var avlämnat,jisses. Men det gick och hitta saker ändå :) Hann även med ett besök hemma hos Jessica&Nova i torsdag, kaffe,tjöt och dessutom fick jag passa Nova en sväng. Blev lite nervöst men hon var så snäll så!
Började att greja redan i torsdags och har för mej att vi var i huset tills sent.

Fredag
Började dagen tidigt i huset och var där så gott som hela dagen, bygga lådor&sätta ihop dörrar.Elda lite kartonger..
Mot kvällen var det dags för "tjejmiddag" på tuppen, vitlöksbröd och nachos i äkta tuppen anda. En cider och två drinkar slank ner med. Tjatades och skrattades en massa och det var riktigt trevligt! Vi var ganska töntiga och hette samma sak allihop, Sandra&sandra,Therese,therese&therese och Emelie&emelie. :))






Lördag
Upp ganska tidigt och till huset igen, ett antal timmar grejande innan det var dags att dra sej hemåt igen och göra sej iordning för kalas. Det var fördelsedagskalas för Göran,Stefan&Doggen. Älsklingen var fyndig och köpte massa ironiska presenter till dom typ klädnypor,bakkavel,ryggtvätt boll m.m. Undrar hur väl dom kommer bli använda? :) Det var kul att se minen iaf. Jag tyckte det var en riktigt trevlig kväll men som dock slutade ganska tidigt för nån vart jättefull!! :) Hem till huset och mysa ner sej i den himla breda bäddsoffan och sova natten lång.



Jag  var mästerfotograf i lördags och av nån konstig anledning föreställer övervägande del av mina bilder bord och alkoholhaltiga drycker. Typ såhär:
 ?


Söndag
Alla ♥ dag & 2 årig förlovningsdag. <3
Vaknade till liv vid tolv men kom nog inte upp på rikitgt förrens ett par timmar senare. Det var mycket trevligare att ligga på soffan, beställa hemkörd pizza osv. En bakis dag helt enkelt. Men det skulle grejas även i söndags men det vore ju synd och säga att jag gick på högvarv. Satt mest och kollade på tror jag... Kom hem i ganska normal tid och myste vidare i soffan till Wallander.



Måndag
Back to work... Slutade fyra då blev det återigen huset och synd och säga att gjorde många handtag där igår..Men men jag åkte iallafall och slängde massa kartonger :) Hem tidigt och kolla på tvn, Familjen Annorlunda är ett måste på måndagar!.

Idag
Ledig igen :) Funderar på att rejsa ner till Åmål och göra ett kik på jysk plus hälsa på Mamma. Hon fyller år på torsdag men då jobbar jag så har fundering på att fira henne idag. Har dock inte frågat om det passar än men om det gör det får det nog bli en tur :) Men först ska det grejas lite här hemma, tvättmaskinen&diskmaskinen behöver som vanligt rastas.


Klipp klipp

Har vart nåt förskräckligt trött på mitt hår det senaste så fick en infall att klippa till det själv ja luggen iallafall, vet inte om det var dagens dummaste eller mest brillianta ide? Tur att jag ska boka klipptid i slutet av månaden/början av nästa. Allt fluff är borta med så blir inte bra hur jag än bär mej åt.
Sitter och har jour, köket ska ju anlända nån gång mellan 9-15 är det sagt och dom ska ringa innan men funderar ändå på att glida mot staden blir bara stressad av att sitta och vänta. Då är det bättre att vara på plats :)



Den blev kortare, och jag såg visst mest ut som ett menlöst offer. Har glömt bort det där med hur man tar ego bilder. Tror nästan jag har glömt hur man sminkar sej med för var så länge sen sist. Men nu så, ska sminka mej hela helgen lång så sen har jag nog kommit på tekniken igen!


Testar

Hittade en sida som man kan ladda ner  ett program som fixar kollage åt en och det enda man behöver göra själv är att välja bilder och former. Dock går det inte att få på svenska men engelska&norska funkade fint det med :) Shape collage heter det och säkert går det att hitta på mycket kul där bara man utforskar lite.



Kärlek och en massa ego :)


Jag hittade en rolig sida





Billiga,roliga och annorlunda smycken. www.candiedpoison.com


God morgon eller nåt

Antingen eller ska det vara eller hur? I måndags totalt sov jag bort hela förmiddagen, idag var det dags för sovmorgon igen och då ringer dom från Arvidsson&björkman halv 8. Man tackar man tackar, bara att masa sej upp det och vidarebefodra det samtalet. Bra att dom ringde iallafall för elen behöver fixas innan köket ska sättas upp så :)

Imorn har jag jour för nångång mellan 9-15 kommer köket, wihooo helvete vad det ska bäras sen. Bärhjälp? :) Den som kommer med köket skulle hjälpa till också men ja det blir en del att bära och hej vilket pussel det ska vara att få ihop allt sen. Fyra lediga dagar väntar efter det att jag slutar ikväll och det ska bli sjukt skönt! Det behövs som tidigare nämnt på alla plan. Det kommer bli tid för både uteliv&renovering under dessa dagarna och det tackar vi för :)


Jag hade ju väntat mej en ekonomisk uppsving nu det närmaste med först en riktigt bra lön och sen slippa dubbla uppgifter för boende men det kunde ju jag tydligen glömma på direkten. Elräkning på nästan 2500 som ska betalas första månaden utan dubbelhyra och sen har vi fått vattenräkning på 1600 som ska betalas tills nästa lön. Vad lycklig man blir av sånt men jag antar att det är ett lass att dra när man har ett alldeles eget place men inte fan är det kul. Noll koll på el med, vad är vad? Hur mycket, är det dyrt m.m. är frågor och jag fattar noll. Ellära?

Och på detta har jag ett jättebehov av shopping, jag bara måste måste måste!! Nya carlings tröjor ska jag ha plus mera kläder...och skor... och klippning ska bokas och sen får vi se vad mycket plånboken grinar. Ny bil tankarna finns fortfarande men innan det ska det trollas fram pengar att fixa min bil med. Och jag har fått för mej att vi bara måste ta en tur till lilla shoppingparadiset ullared igen, där är tanken att åka i april/maj tror jag bestämt att jag har bestämt. Jag vill att vi ska köpa en "ny" gammal bil igen med, men måste nog inse mina begränsningar och fundera på vad som är viktigast. Fast skullle kanske hellre satsa  på en ny gammal än en ny bruksbil? Fast vart i hela fridens namn ska jag/vi får dom massa pengarna ifrån undrar jag.... Jäjä antar att den som lever får se. Just det jag är ju sugen på en tatuering till också men där kommer vi till min berömda "vad ska jag göra,vart och hos vem" beslutsångest. Den förra tog mej ju fem år att komma fram till, men så illa länge ska det inte få dröja denna gången :)

Alla hjärtans dag på söndag och med det 2-årig förlovningsdag. Det står totalt stilla med vad jag skulle kunna hitta på tills dess? Nåt litet måste minsann fixas ihop iallafall men vad vet jag inte just nu :)





Timmen är slagen

Wihoo dags för en uppdatering, ser att jag tydligen har varit saknad ;)

Så gott som hela veckan som var har försvunnit i förkylning,jobb och huset. Nu är det ny vecka och nya tag, en toppen vecka enligt mej. Idag är jag ledig och startade dagen med att sova alldels för länge,mådde dåligt när jag såg att klockan var halv 11 när jag vaknade. Men men what to do? Ställa klockan nästa gång jag är ledig kanske så det inte upprepas. Idag måste jag greja här hemma, ser verkligen ut som grisens hus gånger 10. Avskyr när det blir så här grisigt men tiden att bry sej om detta huset finns inte all energi hamnar på vårat egna. Måste tvätta, diska, städa och sen kanske jag smygpackar om tiden finns.

Igår efter jag hade slutat jobba la vi golv i huset. Det var inte lätt kan jag säga. Första raden var som en barn lek tyckte jag men så fortsatte det inte. Som ett supermega svårt pussel ungefär men vi kom allt in i det och hittade en teknik så det blev lagarbete och vi kom ganska långt. Gissa om jag kände mej lite nöjd innerst inne? I fredags var det ju också hus tid och då gjordes korgväggen i sovrummet klar. Av mej :) (och lite av älsklingen, han får såga och greja han och så påbörjade han första&stärsta delen av väggen men jag spikade och målade klart :)) Och så var det bara att konstatera att han gjorde det mesta arbetet men jag gjorde lite. Men tar åt mej äran eller va?


En toppen vecka som väntar nu, som sagt ledig idag. Jobbar imorn+onsdag och sen ledig resten av veckan. Torsdag kommer köket :)))) Fredag blir det (äntligen) tuppenmys med tjejgäng. :) Och resten av helgen bygger vi kök.  


Nej nu ska jag slänga in lite bilder sen ska jag ringa lite samtal och sätta igång och greja.



Den omtalade byraväggen :)



Tjyvkik på köket :)



Bygglovs gänget sätter upp gips


Lila rummet fick sej en soffa för ett tag sen :)


Life goes on



Jag är fortfarande sjuk såklart villket suger. Vanligtvis brukar man inte "känna" att man har en näsa mitt i ansikten, just nu tycker jag att det känns som jag har en xxxl näsa som piper,rinner och gör ont. Oj oj vilket världsproblem. Ont i huvudet, hostar så det ekar och ja dom flesta vet väl hur det är vara sjuk. Tycker alldeles väldigt synd om mej själv, liten och fjantig just nu och på det har jag det gruvligaste dåliga samvete för att jag slösar bort en ledig dag med att vara hemma och sjuk. Borde vara i huset och greja så det händer nåt men istället sitter jag här och mår piss. Skulle antagligen inte göra nån nytta där ändå just nu utan skulle nog hamna på soffan där med. Tur för mej att jag har en sån redig pojkvän, igår var han och grejade i huset i ett antal timmar kom sen hem och lagade jättegod mat till mej. :) Jag har det allt bra. <3

Roat mej med att sitta och titta på en massa grejer på olika www shoppar och tradera. Hittade ett par roliga saker på tradera som fick mej att småskratta. En jacka som OBS ej tål vattentvätt. Innebär det att den inte heller tål vatten eller vad? Sen fanns det en annons med tre tatueringstidningar med gissa vad?? Tatueringar! Herrejissus till att uttrycka sej tokigt. Köper man tatueringstidning är det väl ganska självklart att den innehåller tatueringar va? Ungefär som om man skulle sälja en parfym med parfym i.. Eller en chipspåse med chips.


Har fått för mej att det skulle smaka alldeles ypperligt med en schweitsernöt choklad kaka just nu (eftersom inget annat smakar). Det finns drygt 1kg mjölkchoklad kvar av våran julklapp men jag vill ha nöt choklad.. Men visst är det så att man alltid vill ha det man inte har? Vill ha apelsiner också och det säkert bara för att päron finns hemma men inga apelsiner. Skulle bara fattas att jag blev sugen på fanta också eftersom jag inte ens tycker om det och det absolut inte finns hemma. :)


Undrar vad man ska roa mej med nu, scrapbooking eller prisonbreak? Kom på igår att pringels-rör var roliga att scrappa, gjorde iordning två stycken som nu fungerar som förvaring till blommor&band. Måste göra fler så fort jag får några tomma rör.

 Nu snöar det visst igen också, suck...





Baciller



Jag är sjuk, hemskaste hemskhet! Vill inte.. Men jag har ändå jobbat fast idag bytte jag mitt 8 timmars pass mot ett 5 timmars och det var guld värt. Soffläge sen jag kom hem orkar inte riktigt ta mej för och göra nånting samtidigt som jag är rastlös. Konstaterar att det är en himla tur att jag är ledig imorn och min tanke är att jag ska vara frisk tills på onsdag klockan 14 när det är dags igen. En sak som jag alltid undrar över när jag blir sjuk är vart allt snor kommer ifrån? Nån som har nåt svar på det? Det finns ju oändliga mängder och nånstans måste det ju komma ifrån. Och ett tillägg till snor, min näsa är sönder aj aj.. :( Det är inte hälsosamt att snyta sej 10 gånger eller mer i timmen.



Förutom imorn är det en vecka fulltecknad i jobb som väntar men upptäckte i lördags att veckan som kommer efter denna är sjukt skön. Genom byte och borttagning av en liten tur blev jag ledig 5 av 7 dagar, hur underbart är det? Den veckan behövs på alla sätt och vis och är efterlängtad. :)

Nu funderar jag på att sätta på ett avsnitt Prison break, eller kanske inte bara ett hinner nog säkert se en 3-4 stycken. Och sen klockan 8 är det dags för Familjen annorlunda, herrejisses hemska tanke att ha 1o barn.. Känns som 2-3 är ganska lagomt.. Men dom är kul att kolla på. :)


RSS 2.0