Happy halloween

Eller nåt liknande?!

Hade en rolig kväll igår, vann såklart bowlingen..Eller inte haha, jag var nog på fel bana! Men det är kul att bowla. Efter bowlingen bar det av till Harrys, åt supergod mat Grillspett m vitlökssås och pommes.Gillade egentligen inte att vi skulle till Harrys för har aldrig gillat deras mat så där överdrivet mycket men bara att säga att jag har ändrat mej, jag tar tillbaka mina fördomar och säger ge mej mera! :) Drog mej ganska tidigt från Harrys, först av alla såklart. Jag var ju den enda som var hel nykter och skulle upp och jobba. Nästa gång det är dags igen, ja då ska inte jag jobba!



Idag var egentligen planen att det skulle bli utgång, men blev inget med nåt vad de gällde det. Jag har en ensam hemma kväll och imorn ska jag upp och jobba 8-16. Sitter nerbäddat i soffan nu, under två filtar och med raggsockar. Kan det vara så att jag fryser? Nej inte alls, känns som jag har feber för har ont i hela kroppen. Och jag vill inte bli sjuk! Jag har inte tid.
 En stor portion ont i magen på det, tror tabletterna jag blev ordinerad att äta gjorde det hela värre för har vaknat med ont dom senaste dagarna och det har hängt i hela dagen. Måste ändå göra ett uppehåll i en vecka för att äta andra tabletter nu så får väl se om det blir nån skillnad utan dom annars gör jag ett nytt försök om en vecka igen. Kanske skulle testa att självmedicinera, med typ allt sånt där som dom gör reklam för. Goda bakterier,immun försvaret i magen och hela den grejen? Kan det funka?



Har kollat på filmen En shopaholics bekännelse alldeles nyss, hade högre förväntningar på den än vad den nådde upp till men helt okej rolig dock måste jag säga att boken är bättre. Den får 3 stjärnor i kanten medans boken får 4 =)





En torsdag

Började dagen med ett besök på sjukhuset, tagit prover m.m så lär väl se ut som hej kom och hjälp mej i armvecket igen haha. Men så är det! =) Flängde sen runt till Bolaget,Handlarn,Matställe och Ica innan det bar av hem till Jessica för att kaffa&tjöta. Nu är jag hemma, ska äta gårdagens hemmagjorda carbonara alá älsklingen och sen blir det till att jobba hemtjänsten under kvällen. Känns som jag bara far omkring hela dagen idag. Och likadant imorn. Fast då jobbar jag 8-16 i stan och ska vara tillbaka igen i stan kl 18 för att gå och bowla med arbetskamraterna på Nytorget&Smedjan. Efter det ska vi till Tuppen och käka, kommer nog vara trevligt men jag kommer antagligen vara den enda nyktra i gruppen. Jobba lördagen sen samma tur som fredagen, och efter det blir det partaj! :) Och nu ska jag göra en efterlysning, nämligen efter en chaufför? Finns det nån ute i stora världen som känner seg taggad på att köra så säg till =)


Läste precis vad jag hade skrivit, vilket stressat inlägg!! Fick med mkt på lite, men antar att jag känner mej i farten just nu. Fast jag inte har nåt att stressa över men ja det är ett vanligt syndrom när jag ska jobba kvällen så!  Nej nu ska jag äta så har inte tid med detta ens. Jag pinnar vidare, ha en bra dag!

En tråkig rubrik

Varför tycker jag det är det är svårt att komma på roliga och fyndiga rubriker?


Jahopp onsdag idag, igår var det tisdag. Igår jobbade jag, sen var jag och fikade med Therese och vi var på Lindex och handlade tråkigt smink. Hem sen och laga mat, konstaterade för mej själv att jag nog lagar stans tråkigaste mat. Ett ex. Älsklingen lagade mat i måndags och det bjöds på ungnstekta kotletter med en sås av bla grädde och mango chutney. Jag behöver knappast tillägga att det var svingott, och så blir det min matdag och jag gör korv&mos med påssås till. Tyckte inte ens själv att det var något vidare. Jag vill vara kreativ och laga mat, men jag har ingen fantasi och jag vågar inte testa nya saker medans han vågar det.

Idag var det onsdag då som sagt, jag blev visst ledig ändå men när jag ändå är det kan jag lika gärna vara det. Tror jag ska färga håret mitt, tycker bäst om när nån annan gör det åt mej för då vet jag att inget missas men gör det nog själv nu. Tror det är värst fram så. Det är som att bara färgen ramlar ur håret på mej. Svintråkigt, men hoppas det blir bättre denna gången. Kan ju skylla på färgsorten jag hade sist, eller på det blekta håret jag hade. Nu testar jag en ny färg och tror på att det ska hålla sej jätterött :)


Efter jag har fixat frisyren ska jag nog bestämt masa mej ner till mormor, hämta lite mer av mitt porslin och se om jag har fått min halsduk färdigstickad =)


Igår blev finaste 58an såld, lite tråkigt och lite sorligt. Men planen är att det ska importeras nya bilar. Får två för pengarna vi fick för 58a. Jag vet inte riktigt hur det ska gå till men är väl kanske tänkt att vi ska kunna ha varsin bil i slutändan och få pengar till ev handpenning om vi hittar ett hus.



Och sen måste jag bara visa mitt senaste inköp, finaste tröjan! Hade beslutångest för om jag skulle köpa den men gjorde det och det är jag glad för :) Hoppas den kommer redan denna veckan!

Är den inte snygg?



Jag har shoppat hela mitt liv, men har ändå inget att ta på mej.

Ny vecka igen, dagarna,veckorna och månderna bara rusar iväg. Snart jul! :) Jobbat idag, och jobb blir imorn. Efterlängtad löning imorn med. Onsdag, ledig som det ser ut nu men det ändras förhoppningsvis innan det. Annars får jag hitta på nåt och göra den dagen. Torsdag, nervöst. Fredag jobb och bowling med arbetskamraterna. Ska bli riktigt kul även om jag ska hålla mej nykter och jobba dagen därpå. Men på lördag, då blir det party! =) Det är min vecka, och den kommer att susa iväg snabbt. Veckan därpå är efterlängtad, jobb jobb och kurs kurs innan det är lördag och ULLARED! Iii tanten hurrar inom mej, tänk att det ska vara så kul? Eller kanske är det inte tanten inom mej som tycker det utan shopaholicern inom mej som hurrar. Och på tal om shopping, jag hade hoppats på massa kul paket idag men jag antar att jag får fortsätta vänta.. Vill ha mina nya skor typ nu, och vill ha jeansen ännu mera nu och mest av allt skohyllan tror jag. Och när vi ändå har detta trevliga ämne uppe till disskusion kan jag berätta att jag fick H&M vårkatalog idag. Jo tack lite tidigt. Men fasiken vilka snygga sängkläder det fanns som jag bara måste ha!!! Och ska köpa tror jag bestämt och tråkigt nog kommer dom inte försen i januari isf för det är ju ur vårens katalog..En liten suck, men den som väntar.. 





Tjej galej förresten, vem/vilka känner för och komma på det?  :)

Klockomställning

Ni glömmer väl inte att ställa tillbaka klockan? Själv tycker jag att det är väldigt meningslöst att hålla på och ställa om klockan. Visst det blir ljusare en timme tidigare på morgonen under vinterhalvåret, men vad mer tjänar vi på det? Jag blir en timme morgonpiggare dom första dagarna, vilket är ännu mera meningslöst. Det räcker att vakna vid åtta-halv nio jag behöver inte gå upp vid sju-halv åtta. Och trots detta med ljusare en timme tidigare så tillbringar vi i runda slängar 15h per dag i mörker under vintern. Varför ställer vi om klockan undrar jag? Det känns förvirrande, meningslöst och hur jobbigt är det inte att jobba den söndagen som vi ställer om? Jag kan knappt sova natten innan för jag är orolig för att bli förvirrad på klockan. Tur att jag var ledig idag :)


Torsdag,fredag,lördag,söndag.

Hej igen, nu är jag här. Tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg. Dom senaste dagarna har bestått av jobb,jobb och jobb. Lycka! Även hunnit med att kaffa hos Jessica, haft idol mys med bäste Therese och allmänt mys hemma med hjärtat mitt. Och jag har shoppat, like crazy! Eller kanske inte, men shopping förbudet har upphört och jag har tagit igen förlorad tid. Jotex,H&M och tradera. Gilla säger vi till det! Imorn bär det av till karlstad med mitt hjärta, och förutom mathandling lär det säkert följa med nåt annat kul. Och nej jag har ju egentligen inte fått pengar än men han har sålt en bil så vi passar på att dra iväg när vi är lediga. Och jag har fortfarande mina kära presentkort, och ger jag mej fan på att shoppa ska jag nog lyckas att bränna upp dom! :)

Jag har blivit sugen på att göra en till tatuering, älsklingen hade gjort en grymt frän en igår och då blev jag blev sugen på att skaffa mej en till. Men den stora frågan är då vart, och vad? Överallt fick jag till svar av herrn i huset men inte vad :) Och kanske inte överallt på en och samma gång. Inspiration tack, nåt bra förslag?

Förresten så planeras tjejgalej, älsklingen rymmer ju ifrån mej på kryssning i november så jag har huset för mej själv och vad passar då bättre än ett riktigt tjejgalej? :) Nån som känner sej sugen?


Jotex


H&M


WHYUS butik på tradera. Är dom inte söta?


Extreme home makeover- Beige edition

Idag jävlar har jag inte suttit på arslet många minuterna. Jag har varit kreativ och effektiv, den ni! Drog igång strax efter tio och började stryka gardiner till köket&vardagsrummet(kan tillägga att redan här ogillade min rygg mej men skam den som ger sej) efter denna strykningen, så fick jag lust och stryka lite köks handdukar och sen ni då strök jag ihop en duk till hallen. Ja jag strök ihop en, fållfix och strykjärn är bra grejer :) Gjorde den av tyget jag hadde kvar sen jag sydde hallgardin så det matchar också.. Sen var det dags att dra igång det stora projektet, ner med alla gardiner, putsa damma och ja ni vet väl kanske hur det går till ;) Lite omändring på blommor och det började ta sej några timmar senare. Sen blev det städning som jag inte riktigt är klar med men tyckte jag förtjänade att sitta ner och slappa nu. Dagen är inte slut än.. Men min rygg är slut, här kommer 90+ tanten igen, hej på mej!

Tror jag ska upphäva mitt shoppingförbud nu, eller va fan det gjorde jag redan när jag beställde skorna men nu överväger jag att ge mej på en Jotex beställning. Ny skohylla behövs, som det får plats skor på!!!Min/våran mini är söt, men inte funktionell. Och som ett tecken från övre makter fick jag idag en jotex katalog, med fin fin rabatt. Och ja det var ett tecken, det tolkar jag det som iallafall. ;)

På jobbfronten funkar det bra nu, och jag tänker -Ha vad oroade jag mej för? Men man vet aldrig, men hursom är jag nu uppe i dugligt med timmar och slipper grina över framtida ekonomiskt kaos. Just nu iallafall, senare vet man inte. En extra tur denna vecka utöver det jag hade, och två stycken nästa vecka utöver det jag redan hade då.. Tummen upp!

Nej nu ni ska jag visa bilder på mitt hem, efter som det är ytterst sällan nån är här och jag vill visa hur fint jag har det så gör jag det här. Och ja det är beiget, vet inte riktigt vad som hände, det bara blev så men det passar bra och det blev fint så jag är nöjd!!


Köket blir mkt blåare på bild än vad det är i verkligheten..


Beige sovrum


Beige beige beige, tur att man inte ser alla rum samtidigt


Min kreativa sida


Hiss eller diss? :)




Bild bomb

Massa nya bilder som har legat på kameran men är i datorn nu, här kommer ett urval =)



Detta var från Thereses kalajs



Jag fick rosor av hjärtat den 13/10
<3



Älsklingens senaste i samlingen, är den inte GULLIG? Jag tycker den är ursöt, känns som den skulle platsa i Harry Potter eller nåt liknande =) Men tydligen kan ju bilar inte vara gulliga, men jag anser ändå att den är gullig...och söt...

 


Den nya (rostiga) ljusblå bakluckan. Min bil är fin!


Avslutar med ego bild. 






Min diagnos

Nyss pratat med vårdcentralen om mina prover, som självklart inte visade att nåt skulle var fel. Och visst det är väl jättebra, men varför har jag ont. Det avgjordes över telefon och kallas för stress. Vilket jag inte är med på alls. Visst hade jag fått ont nu, då hade det kunnat bero på stress eftersom det är som det med jobb och så just nu och det är en evig jakt på timmar osv. MEN detta började tidigt i våras, kanske tillochmed det var i vintras? Och då var det verkligen ingenting runtomkring som var stressande (eller åtminstone inte så stressande så det borde ge mej ont i magen), jag har aldrig haft det så bra jobb mässigt osv som då och ganska lugnt runtomkring. Och nej det måste väl inte vara relaterat till jobbet, men har det inte stressigt runtomkring mej överlag så därför relaterar jag till jobb och jag köper inte deras förklaring. Men jag får väl testa medicinen hon tipsade om och se om det gör nån skillnad. Och ang magont 2 anfall, det förklarades lite fint med att det är nog luft. Luft i vadå? Luft i sidan..Jojo Ska jag sluta andas? Vore visserligen en fin ide, för det gör så inihelvete ont att andas när jag får ont. Jag gillar inte den förklaringen heller. Jag tycker inte om dom magont anfallen, dom förstör för mej och så fort jag ska åka nåt längre eller så är jag alltid nervös för att jag ska få ont. Vilket inte är ett dugg kul.
 Det första kan jag leva med, är ändå så van nu men det andra vill jag bli av med, få hjälp emot eller iallafall få veta vad det kan vara och hur man kanske kan klara sej undan det. Men men, jag kan inte göra nåt åt det just nu ändå så vi får se vad som händer..


Tisdag idag, jag ska iväg och jobba kvällen sen. Innan det händer med all säkerhet inte mkt, min enda plan är att jag ska äta pannkakor m grädde&sylt till lunch. :) Är så jättesugen på det, och bara jag som äter pannkakor här i huset så då får det bli när bara jag ska äta..


Jag vill ha och jag har beställt

Igår bröt jag mitt shoppingförbud, med att köpa två par älsklings skor. Mina vita börjar bli så slitna och jag vill inte vara utan dom så fick bli ett par nya. Och dessutom åkte det med ett par svarta =) Vill väl egentligen ha äkta, men det kommer nångång det med :)



Och förut spanade jag in uggs liknande på Hm, då sa jag neeej tror inte jag vill ha dom. Nu vill jag ha dom hur mycket som helst. Synd att jag inte kan använda nåt av mina presentkort på online shoppen.


Det var svarta jag spana in och provade förut men bruna var fina också..Och det är mysigt värre nu när det börjar och bli kallare =)


Övningskörning

Nyss hemkommen efter en dag som började vid halv 6, pigg som en lärka :) Plockade upp Therese vid halv sju och det blev till att köpa med frukost och kaffe innan det bar av till halkbanan. Den fixade fröken galant och efter lite halv sega 3 timmar var det klart och det blev en sväng om Karlstad. Span i affärer utan inköp och sen bjöds det på mat på mammas. Kanske stavas det med ett m förresten? Jaja skitsamma, jätte god nachos hursomhelst :) Hemresa efter det, hade gott om tid på mej innan Af så vi övningskörde på gården hemma hos Therese mamma. Jag skulle tycka det var jättekul om nån kunde övningskörde med mej, tur att min bror kommer att få köra med mej när det är dags för han :)
Mötet på af sen, usch gillar det inte! Nu ska jag säga vad jag tycker och det är mina tankar. Men det känns tattigt att gå på af(a-kassa), jag vet att det finns fall där man inte har nåt annat val osv och jag tycker absolut inte att a-kassa eller andra bidrag är fel egentligen. Dom är väl värda för många och jag inte dummare än att jag vet att det kan vara svårt att få jobb Men jag känner mej tattig, jag vill stå på egna ben och förtjäna mina egna pengar. MEN ibland går det knackigt och då finns inga andra val. Som just nu när det är lite trögt med jobb. Det är inte så jag vill ha det, jag vill jobba maxat och tjäna mina egna pengar så är det. 
Jaja  nu lämnar vi det, och pratar om annat. Igår blev min bil komplett, ahhh så nöjd! Nu är det rätt färg och ja faktiskt stör inte rosten mej. Älsklingen sa igår- Den är rostig och då sa jag - den är ljusblå. Haha allt för att det ska matcha. Tyvärr matchar jag illa med vinterdäcken på den nu men jag kände att det var en bra ide att sätta på dom redan. Jag vill inte halka av vägen en tidig morgon och förstöra min pärla. Får tacka min älskling som fixade med pärlan åt mej :)

Nej om jag skulle ta en promenad till brevlådan och se om jag har fått nå kul? Och sen dricka lite kaffe och bara vara lat.  Som för det mesta alltså. Ont i magen 2 anfall med även om det känns okej just nu när jag halvsitter i soffan. Ja är det inte det ena så är de det andra.....

Uppdatering från tanten

Började dagen med att tro att jag skulle bli jättesjuk, hade så ont i halsen när jag vakna + tät men efter typ 20 min kände jag inget mer utan det bara försvann. Iväg till jobbet, och det återigen var en intensiv dag och ja timmarna bara försvann. Det gillas!
Hem och inta soffan, har så in i dödens ont i ryggen. Har haft sen förra söndagen nu. Tror det är nåt som "sitter i kläm" eller ja nåt sånt. Har bara blivit värre sen söndagen, började med att över delen av ryggraden gjorde ont nu är det hela överdelen av ryggen. Jävla rygg, 90 + eller? Och varje gång jag typ trycker axlarna skuldrorna bakåt knakar och knäpper det mer än vad det någonsin har gjort tidigare, inte så bra det heller va? La mej iallafall på soffan för ryggens skull en sväng förut, skulle bara ligga lite..Och SOMNADE, tack o tack. Blev väckt efter nån timme av älsklingen som hade lagat Lax och det blev mat och Johan Falk film. Svinbra film..


Imorn är det söndag, funderar på om det ska få bli däckbyte och bakluckebyte imorn? Är på tiden nu..Kanske skulle slå på stort och tvätta pärlan lite med om vi ändå är vid garaget. Annars inga planer, söndag är söndag..


Nu får det bli en Johan Falk till, hoppas alla har en toppen lördag =)



Pärlan ska bli komplett, alltså med en baklucka i rätt färg =) Min bästa bil det.


Ja se det snöar?!

Ja herregud, fick nästan en chock när jag satte mej i bilen imorse och upptäckte snön. Hade gått med luvan på och tittat ner i backen för att inte bli blöt och när jag väl att i bilen och kollade upp var rutan snötäckt. Lite tidigt va? Tur att det inte var nån snö som tänkte stanna :) Dags att få på vinterdäcken nu tror jag bestämt. Får bli lördagens projekt efter jag har slutat jobba. Eller ja, älsklingens projekt iallafall. Jag kan kolla på jag :) Baklucke byte ska allt få bli också. Dags för en makeover på pärlan. Upptäckte det roliga också att jag har en 8, och ska besikta bilen senast  i december. Mer opassande månad finns inte känner jag. Kan ju hoppas att den går igenom felfritt men varför skulle den? Har aldrig hänt förut med nån av mina bilar så varför skulle jag klara mej den här gången? 


Ja det var fredag idag, Idol mys med älsklingen blir ikväll. Nachogratäng och godis på det och ja det blir nog en bra kväll. Upp tidigt imorn och jobba 7-16, perfekt med lite helg jobb så man får lite extra slantar. Hoppas innerligt på att jag ska få jobba söndagen med men har inget hört så antar att jag inte har den turen. Men jag har jobbat över 50h denna veckan så jag får nog vara glad ändå. Veckan som kommer är väldigt tom än så länge. Min enda jobb dag är fredagen. Och på måndagen ska jag ut på en liten roadtrip med Therese. En väldigt tidig sådan och inte heller vidare lång. :) Och senare på måndagen ska jag på "Planering för hösten" på arbetsförmedlingen. Gud vad jag längtar efter det, eller inte. Skulle som sagt gärna slippa..

Ja det var mina planer, och icke planer och tråkigheter. Ha en bra helg allihopa :)






Fullt upp

Jag jobbar en massa nu och det är toppen!!!Ahhhhh..Hemtjänsten idag, en riktigt intensiv dag och ja jag gillar de och imorn ska jag vara på bästa nytorget och lördagen blir det hemtjänsten igen. Låter det inte som en härlig melodi? För mej gör det de.. Skulle aldrig orka med att bara trampa runt hemma dag ut och dag in. Nej jobb ska det vara är så glad att det rullar på igen fick verkligen panik dom dagarna jag ofrivilligt fick trampa runt utan jobb..Och det var inte ens många dagar egentligen, men öde för mej..

Har beslutsångest om jag ska gå på Psykiatrins dag imorn, jobbar till ett och det är 14-16. Säkert jätteintressant, och många av mina arbetskamrater ska gå men ja jag har beslutsångest. Jaja återstår att se vad jag gör imorn..

Faktiskt så måste jag nog säga att jag har inget att komma med, jag har i princip bara varit hemma och så har jag jobbat. Och ja det är inget att berätta om så jag återgår till min bok nu.. Utlovade ju bilder med, men jag är lat och dom ligger fortfarande kvar på kameran. Nästa gång kanske?




Jag får jobba

Mihii idag har ett par kilo lossnat från mina axlar, jag har fått jämt liiiite mera jobb. Vilket betyder att fröken Nilsson iallafall kommer att har råd att betala sina räkningar nästa månad. Framsteg? JA! Har jobbat 8-16 idag och klockan 21 börjar jag igen och sover natten sen jobbar jag 8-16 imorn. Hackat&malet men jag yckades att skrapa till mej 9 h extra nu och sen fick jag ett pass i slutet av månaden, självklart den planerade Ullareds dagen men vad gör man inte? Jobb är prio 1 och Ullared fick snällt hoppa en vecka längre fram i kalendern.

Höll apropå pengar på och sätta colan i halsen när jag skulle checka mina miljoner. Det var bannemej inga miljoner det inte. Vad hände?  Uschanemej, blir till att snååååååååla rejält resten av månaden. Jag måste sluta leva lyx liv och hålla i pengarna. Eller iallafall inte gå runt och tro att jag har tusenlappar medans det egentligen bara finns hundralappar. För ja så ILLA är det just nu. Bannar mej själv, usch på mej så här får det inte gå till!!! Känns lite segt kan jag säga, är ändå hela 2v kvar till lön. Men men, bara mej själv att skylla och kanske katterna och så kanske jag kan skylla på bilen med? Kan ju inte vara enbart mitt fel...

Kalas igår med, det var verkligen trevligt! God smörgåstårta,gott kaffe och trevligt folk.. De gjorde du bra Therese :) (Kort kommer senare)


Nu väntar jag på min älskling, laga mat och mysa innan jag beger mej tillbaka till staden och jobbet. Idag är det våran dag med, 2½ år =) LOVE







Change



Idag säger vi Grattis! till fröken Lindberg som blir vuxen idag :) Ska på kalas sen vid halv sju, kommer med all säkerhet att bli jätte trevligt!




Nyss hemkommen från jobb och storstaden, efter jag hade slutat jobba åkte jag och käkade lunch hos och med Therese och tårta bjöds på. Jättegott! Efter det fick det bli att shoppa på jyckebo lite och sen hemöver och här har ni mej! Idag ringdes det från hemtjänsten och jag blev jätteglad, för att sen konstatera att dom turerna dom hade jobbade jag redan. Tråkigt!Men hoppas på att dom ringer snart igen. Även blivit inbokad på lite jobb i november och december men det är långt ifrån så att jag klarar mej men allt är verkligen välkommet. Ge mej säger jag bara :)

Igår blev det förändring, och här kommer före och efter :)




Lite lätt förändring, Hiss eller diss? Observera att på blonda bilden är jag välsminkad och på den senaste jobb sminkad. (som om det egentligen skulle göra nån skillnad men ändå) Jag tycker iallafall att det känns helt okej och kul med lite annat :)


Söndag

Äntligen söndag, topp dag på veckan det! Jag gillar söndagar.. Riktig mysdag alltid det, massa bra på tv och inte en massa måsten eller borden på söndagar. Bara lugnt och mysigt.



Igår flyttade Lovis förresten så nu är det bebis fritt,lugnt och rent? Vilken skillnad!Men jag saknar dom,allihopa..Vet att Lovis också kommer att få det jättebra, hon flyttade till en familj i Tösse. Sally blev så lugn när Lovis hade flyttat, det var som att hon andades ut och bara var helt plötsligt. Har inte märkt nån att hon skulle leta efter Lovis eller så utan hon bara sover,slappar och är go. Sally go är inte sally, sally är sally och med mej gosar hon inte men det har hon gjort nu. Lilla råttan <3

Idag ska det bli förändring, ny hårfärg! :) Dags för förändring nu, jag är trött på det blonda(har aldrig varit blond så här länge förut) Så nu ska det bli nytt, höstfärg.. Och en blir det en massa roligt efter vägen, och jag längtar redan efter våren med brunt hår och massa slingor. Men det blir då, först Little red riding hood.. :)) Tänk om mitt hår kunde sätta fart och växa också, skulle vara pricken över iet de..

Har lite jobb funderingar, kanske skulle behöva söka mej till fler ställen. Men vet verkligen inte om jag vill vara på fler. Och om det blir mycket att göra igen, vet jag inte hur jag ska räcka till. Så blev det ju när jag började på polstjärnan, dom ringde och jag jobbade så gott som alltid. Hann nog bara med att jobba 3 el 4 turer där. Dom ringde visserligen för ett par veckor sen igen men då kunde jag inte heller. Så om jag ska söka fler ställen vet jag ju inte om jag kommer att kunna? Alla vill ju ha vik som alltid kan. Och vart skulle jag söka mej? Aspen?Lindbacken? Omsorg eller äldreomsorg? Synd att det inte finns mer inom psykiatrin.. Lss kanske?Ledsagare, kontaktperson..Fast där lär jag inte få nåt efter mina två toppenlyckade karriärer jag hade där. (Inte mitt fel) Tål att tänkas på, men vi väntar lite och ser om det är ett tillfälligt stopp i systemet eller ej! Och en bra vecka med jobb väntar mej nu, 4 dagar änsålänge!









Nu var det dags för kaffe och bok, härliga söndag! Ha en bra dag allihopa






Nu kommer bilderna från igår!


Blev inga bra bilder inne i kyrkan tyvärr

En nyvaken Nova & Jenny med gulligt förkläde :)


Nova kom på hur man vänder på sig, :)


Novas dop


(Nova i sommras)



Ganska nyss hemkommen från Novas dop. Kände mej lite vilsen tillochfrån, var nog enda som kom "ensam". Men i kyrkan hittade jag Sara och sen på kalaset höll jag mej mest till Jessica och Camilla så jag slapp allt vara ensam :) Det är så fint med dop! Och kalaset efter var trevligt&tårtan god :) Och Nova var självklart lika söt som alltid. Har tagit en hel del bilder men jag tror jag lägger upp dom imorn orkar inte sitta och lägga in dom nu.. Tack för idag Jessica m familj! :)




Nu sitter jag på min plats i soffan, har inga speciella planer för resten av kvällen. Antar att det blir datorn och Flickan som lekte med elden som gör mej sällskap innan det är sovdags.. Har ingen trök till att skriva nu egentligen, skriver bara för att jag ska skriva ungefär. Återkommer imorn istället med skrivlust och massa bilder! Happy lördag foks.

Hissar&Dissar Idol




Hiss

Tove-Lätt min favorit,grymt bra!!
Mariette
Calle
Erik
Erika

Diss

Rabih-UT MED HONOM
Eddie-Tråkig
Karolina-Avskyr hennes röst,hemsk kjol och ja idol klarar sej utan henne
Reza


2 kvar som jag inte riktigt vet vad jag tycker om, inge specilla just nu iallafall. Nicklas&Camilla


Fredag

Jobbat idag, SKÖNT! En heldag blev det också, mellan 8-16. Efter jag hade slutat jobbet tog jag en liten sväng på stan Tant Brun&Hemtex kollades in och jag trots mitt shoppingförbud inhandlade två fina lila ljusstakar på Tant Brun. Men det fick jag, dom var inte dyra. Efter detta blev det en sväng förbi Therese och kolla in nya bilen :) innan det fick bli mathandling och hem. Ikväll ska det mysas, kebab&sallad Johan Falk filmer oh godis. Det gillar vi! Ledig helg igen ser det ut som, vill inte!!! Nu får det vara nog med ledighet så ge mej jobb! Imorn ska det bli dop också, lilla Nova som ska döpas. Kommer att bli trevligt tror jag! Dopet börjar klockan 16 och efter det blir det ja vad kallas det? Dopkalas? Men kan inte riktigt bestämma mej för vad jag ska ha på mej. Vit stickad cardigan,lila/rosa fin topp,stövlar och jeansleggins är en tanke. Vad tros om det? Eller tunika,den vita cardiganen, svarta leggins och stövlar? Tål att tänkas på....tills imorn :)

Förresten gissa vad jag kom hem til förut? Ett ny städat hus! :) Det gillas stort, älsklingen hade varit så duktig så..Ett bra sätt att börja helgen på tycker jag..




Det var nog allt från mej för stunden, nu ska jag läsa dom sista sidorna i Män som hatar kvinnor och efter det får jag nog påbörja Flickan som lekte med elden.. Även om jag är lite "efter" med att läsa Män som hatar kvinnor så kan jag starkt rekomendera den till dom som inte har läst den. Boken är snäppet bättre än filmen..


Hemma igen

Efter några timmar inne i storstan. Först sjukhuset, sen störde jag Therese på jobbet ett tag innan jag bestämde mej för att masa iväg till Af. Där var det kö, och fullt i gubbar..Tillochmed luktade gubbe där man satt och vänta,BLÄ! Kom så småningom om in och påanmälde mej, suck det bär emot!!! Vill klara mej själv, men har betalat många tusen till a-kassan så antar att jag kan med gott samvete få lite tillbaka? Dock tycker jag det är mest krångel med allt gällande af&a-kassa. Flera tusen olika regler om allt möjligt och ja suck igen..Hon satte mej på att söka jobb i hela sverige, det är också sådär men hon sa att dom vanligtvis inte sätter folk på att söka jobb långt ifrån hemmet och tur är väl det. Efter över en timmes tid kom jag äntligen därifrån. Tog en tur till domus och köpte köttbullesmörgås och sen en sväng förbi medis. Det skulle vara sån där utförsäljning med kläder det men det var inte mycket som var varken billigt eller fint. Dock såg jag en tröja, som var jättefin och såg mysig ut. Men 400:- för en tröja utan märke på en utförsäljning? Nej tack, man kunde få skinnjackor för samma pris där så skulle inte tro att jag ger det för en tröja där..Annars kan jag ge så mkt, men inte där..

Nu ringdes det nyss från jobbet, får gå till 16 imorn istället för 13 och det gillar jag! Extra timmar tackar jag inte nej till.. :)

Undrar vad man ska ta sig till nu? Kanske borde som alltid städa..Igår var jag iallafall flitig och tvättade hela 8 maskiner med tvätt, mattor gardiner jackor ja you name it!Men åtta maskiner innebar okså 8 översvämningar i badrummet. Trött jag blir, läcker och luktar avlopp mest hela tiden i badrummet vet inte vad de är för fel för filter och så har jag kollat. Kanske dags att klaga men nej, går nog ett tag till.. Dörren till duschcabin e helt lös också, skulle också behöva fixas. Men ja, nej det går ett tag till det med. Fick även för mej igår att jag skulle städa upp i garderoben där alla lakan,gardiner mm finns(och borde finnas) men kunde återigen konstatera att jag är för fet för att komma in där. Undrar om tvn sitter där som en pik till att jag borde vara smalare? Eller att jag inte behöver greja med gardiner och dyl för han ska göra det? Eller så blev det bara lite fel när älsklingen min satte upp den. Men ja inte fan känner jag mej slim när jag ska ha grejer där ut vilket har resulterat till att jag lägger allt i korgarna nedanför sängen istället. Tur att dom finns  och tur att jag har ganska långa armar så jag har fått ut lite grejer därifrån :) haha

 


Det är förresten kallt här inne, överväger om jag ska elda i öppna spisen lite? Kan verkligen behövas, brr... Det blir så himla kallt här inne när vädret håller på och svajar fram och tillbaka. Känner verkligen inte för höst&vinter, kallt och jävligt och värst av allt är bilen. Skrapa rutor sätta sej i kall bil frysa häcken av sej för att ingen stolsvärme finns. Funderar på att köpa bärbar stolsvärme?  Rattmuff är guld värt också, men ogillar min rosa nu tror bestämt att den vita är finare så ska nog ta och rota fram den istället :) Nej elda får bli, och göra lite kaffe på det sen..






Miss lonley

Ja sällskapet varade inte länge och nu sitter jag här som en soffpotatis igen. Mormor kom,prat&kaffe och stickning planerades och hon skulle börja redan idag wiee :) Beundrar verkligen min mormor för hennes styrka, men som kanske egentligen är hennes svaghet? Världen hade raserat för många om det inte hade varit för mormor hon är i många fall en klippa! Efter mormor hade åkte grejade jag lite, slängde upp nya gardiner i sovrummet. Beiga paneler blev det nu, inte något större fan av paneler för jag vill kunna dra för men med dom smala fönstren vi har passar det särskilt i sovrummet bra med paneler. Blev ljust där nu! Har varit mörkt hela sommaren med lila heltäckande och egentligen för breda gardiner så ljus var välkommet och nu är det ju mörkt när man ska sova också så behöver inte dra för så mycket.. Gjort ett span på ams också, utan framgång kan bara konstatera att jag borde ha utbildat mej till arbetsteraput,sjukgymnast eller psykolog men jag är ingetdera. Fanns inte ett enda jobb i hela värmland som skötare, boendestödjare eller som usk. Finns visserligen inte så stort utbud överlag med jobb för en fröken som vill jobba som skötare. Egentligen borde jag ta mej i kragen och söka Behandlingsassistent utbildningen innan jag blir för "gammal". Eller iallafall spetsutbilda mej på nåt vänster. Ja framtiden det, ingen ide att ens fundera på det just nu för jag är ett par månader för sent ute som alltid när dom här ideerna och tankarna uppstår..Och jag vet att jag har tjatat om det många gånger, men inte gjort något åt det men nån gång ska jag.


Nu ska jag dricka min tredje omgång kaffe för idag, och kanske överväga en något sen frukost? Kolla dom här fina sängkläderna förresten, jag vill ha dom alla! Eller kanske inte dom rosa,men dom svarta och dom djurmönstrade. Älskar fina sängkläder, och är sugen på nya nu men shoppingförbud råder fortfarande.. Så se men inte röra som gäller.


Från HM


Just det, kom på att jag har glömt och berätta att jag fick kallelse till en ABF kurs igår. Pengar för livet hette den och går i november. Kan nog passa mej? Måste bara kolla så Linda hänger på för vill inte gå själv. Tycker det är ganska fyndigt att gå en kurs om ekonomi och få betalt för det? Kanske i slutändan blir rik på att gå den, ni vet 1 kronan till miljonen. Hursomhelst så är det nog nyttigt, jag måste bli mer ekonomisk av mej. Typ byta ut slösa mot spara. Men det tar vi senare, det med! Först slösa,sen spara..

#%¤&/)?!

Ja som väntat,ännu en dag..Jag fixar inte sånt här, jag uppskattar inte att vara ledig när jag inte vill vara det. Jag vill jobba, helst så mycket det bara går!!!Det är nog ungefär 2 år sen sist jag hade så här dåligt med jobb som det verkar vara nu. Jag vet, det kan ändras fort brukar ändras fort men av 7 dagar änsålänge  den här månaden har jag varit ledig 5 och det är inte okej! Imorn ringer det säkert bara för det, bara för att jag ska till sjukhuset imorn och inte kan. Helgen vill jag jobba också? Undrar om jag kan få äran att göra det. En kortis på lördag kan jag ta, och en heeeldag på söndag så jag känner mej tillbaka på banan så att säga...Håll tummarna! Kanske faktiskt borde kolla efter mera jobb? Skulle kunna tänka mej ett nytt kontaktpersons jobb, hade ett på g ett tag men det verkar ligga på is just nu. En annan tanke är att jag kanske får ta svängen om arbetsförmedlingen imorn och skriva in mej, om än bara för ett tag tills det rullar på igen fast det bär imot.. Ja vi får se, imorn är en annan dag..


Sitter och väntar på mormor nu. Ringde henne vid åtta och hon skulle snart komma.Kanske skulle slänga på lite kaffe? Kan ju vara trevligt att ha nåt att bjuda på. Hon borde ju faktiskt vara här när som helst. Funderar på vad jag ska göra resten av dagen, borde städa IGEN men städade förra måndagen och i fredags och jag har faktiskt ingen lust att städa idag igen. Men monster smutsar ner, och nu kanske det håller sig lite bättre med bara ett litet monster kvar. Som för den delen lugnade ner sig avsevärt när det inte fanns någon kompis kvar längre. Lovis är fortfarande busig men busar mycket lugnare, jagar sin svans i soffan och sånt istället för att rejsa runt i hela huset. Hon sover mer nu med tycker jag, sov större delen av kvällen igår och sover nu..Mysigt satt!


Och nu kanske man skulle slå ett slag för att detta inlägget tog priset i tråkighet? Jag tyckte det tillochmed var tråkigt att skriva det. Men jag fördrev en kvart av min långsamma tid, och det är väl värt det. Nu ska jag gå och slänga på kaffe och fortsätta invänta mormor min. Återkommer med all säkerhet senare.




Ikväll är det Desperate!!

Nu har lilla Täppas flyttat till Therese, bara en kvar nu! Ev blev Sabine lite sugen, får se vad det blir hoppas på att det ska bli så. Är skönt att kunna lämna dom till folk man känner kommer ta hand om dom och så. Sally verkar inte bry sej denna gången heller? Hon ligger lugnt och sover brevid mej här, konstiga dom är katterna!! Känns som hon borde leta helt hysteriskt efter dom försvunna ungarna men nej då hon sover hon. Eller kanske uppskattar hon lugnet?

Jobbat idag, en lyx tur..Plockade med mej massa garn ifrån jobbet, fanns en jättepåse där som ingen skulle ha så där jag gick jag lös. Ringde mormor direkt jag slutade och imorn ska hon komma hit och hämta garnet och sticka halsdukar&raggisar till mej. Toppen! En grå-beige halsduk har jag bestämt att det ska bli, och resten får mormor bestämma.

Igår dök en tanke upp, om att skaffa en till blogg men då en som är lösenordsskyddad. Vill inte ha lösen på denna, de känner jag inte för. Men vill kanske ha en där man kan skriva lite mer personligt och på samma gång veta vilka som läser det. Om jag skaffar det kommer det ju inte vara nån "big secret" blogg men ändå en där saker inte angår anonyma som inte ens vill säga att dom läser. Finns saker som jag skulle vilja få ur mej tankar som finns 24/7 och ibland räcker inte prat till, på samma gång som faktiskt folk kan få läsa det bara jag vet vilka. Mina närmsta + ett par till vet nog redan vad 99% av den bloggen kommer att bestå av. Men det är bara en tanke änsålänge, får se vad jag gör åt det.. :) Kanske bli morgondagens  projekt, ser ut som imorgon blir en ytterliggare ofrivilligt ledig dag. Intresseanmälningar för lösen isåfall?

Nu har inte jag tid hä längre, Män som hatar kvinnor boken ropar på mej nu. GUD vad bra den är, fast det var segt att komma in i den men nu går det knappt att sluta. Och den är bra trots att jag vet hur den kommer att sluta och allt. Läsvärd även om man har sett filmen så den är tips.. Just det, rubriken..Behöver jag säga mer? TV-lycka på hög nivå..

Hemma igen

Med ett bättre humör med mej, tänkt vad lite nya saker kan göra? Ut med det gamla(skräpet alltså) in med de nya, nämligen en ny stor duk till vardagsrums bordet. Och stor var nog bestämt det rätta ordet, måste ha grava fel på mitt ögonmått som trodde att duken skulle passa mitt vardagsrumsbord. Dubbelvikt passade den, haha. Men det är praktiskt, när den blir skitig på ena sidan kan jag vända på den en gång innan den måste tvättas haha  Sally gillade duken också, hoppade upp och testade liggytan med en gång men sen föredrog hon fotöljen. Fick även med mej, oops scrapbooking grejer IGEN lovade inte jag att låta bli? Men det var inte mkt, två ark med 3d klistermärken ala jul och nostalgi och dom var inte dyra vill jag lova så det fick jag. Hoppade även förbi mamma innan alla turer i affärer, och fick två cocacola glas till och det tackar och bockar jag för! Fick även med mej min syster&co på turerna i affärer och det var trevligt med sällskap. Ett litet gott skratt åt Jonas också som inte hittade ner från övervåningen på profab så han stog där uppe och ropade på Icka för att få hjälp och hitta ner haha..  Nu ska jag ta och spana igenom all rolig reklam+kataloger som damp ner i lådan idag. Men jag har beställningsföbud
vad det gäller katalogerna just nu. Måste tänka på framtiden, eller iaf på plånbokens välmående och min tur till ullared :)


Sally och nya duken :)


Och mysiga bilder på gänget som slappar :)


Ofrivilligt ledig

Fredagen behövde jag vara ledig, helgen var okej att vara ledig även om jag lika gärna hade kunnat jobba om chansen hade funnits. Idag är det måndag, och det är inte okej för mej att vara ledig. JAG VILL JOBBA! Nu är jag ofrivilligt ledig, kanske även kallat arbetslös? Känner mej uppe i varv, och stressad och det känns inte bra. Länge sen sist det var så här, kan knappt minnas det men nu är jag där igen. Har haft det så grymt bra det senaste, ja ändå sen våren 08 har det flutit på så bra för mej, men nu står jag här igen.  Min högsta önskan jobb mässigt är att bli 2-åring, få en tjänst en fast punkt ett schema ja ni vet..Gillar inte den inre stressen som kommer med att det inte flyter med jobb, tänker allt i timmar=pengar. Undrar hela tiden om man ska klara sej. Denna månaden som gick fick jag ihop okej, men inte mer än så. Denna månaden änsålänge har jag inte så jag reder mej, två 8-16 inbokade och en bunt med 8-13. Glad för det jag har så klart, men vill ha mer så jag vet att det går runt. Och ska jag tragiskt nog planera mitt liv i pengar är det julklapparna som ska jobbas ihop denna månaden. Bah, nej nu får det vara bra med detta. Jag kan inte påverka så jag får mer jobb just nu, så får försöka tänka om och uträtta något vettigt. Jag har en fundering på att åka till soptippen,har en massa grejer som skulle platsa där. Och som dessvärre inte kommer dra iväg dit själv, men hur tråkigt är det inte att åka till soptippen själv? OM jag åker till soptippen, kanske jag ska ta en sväng genom Åmål också. Hoppa in på profab och lite såna roliga ställen och bara fördriva tid. Fast känner mej inge pepp, men kommer jag bara iväg så är jag ju illafall iväg..
 Detta inlägget blev lågt, speglar kanske mej just nu. Inspirationslös just idag, ska ringa ett samtal här snart med. Ska bara samla mod först, var nog så jobbigt sist att ringa för att få höra att jag skulle ringa idag istället. Vanligtvis har jag lätt för att ringa runt till allt och alla och få saker fixade, men inte just det här. Och fråga mej inte varför för det vet jag inte. Undrar förresten om jag borde ha ringt vårdcentralen för och höra om dom har fått mina provresultat? Är ju två veckor sen nu.. Kanske skulle testa det sen, fast jag vet inte om jag vill veta. Eller jo det vill jag, men tänk om det visar nåt jobbigt? Fast värre skulle vara om det inte visade något alls.

Nej nu får det  vara bra, det var inte ett dugg positivt inte alls nån rolig läsning.. Jag återkommer senare om jag har nåt kul att dela med av istället. Som att jag typ hittade en miljon kronor på soptippen och såna där goda nyheter.




Rapport

Igår kom pappa&Ingela ut, mysigt!Vi käkade smörgåstårta,fikade&tjötade. Älsklingen fick ett flak öl i present :) Passade på att åka med dom in till stan efter så vi fick ha båda våra bilar hemma. Utgång blev sen, inte helt enligt planerna och en person saknades men iväg kom vi. Var mest,hmm typ mysigt? Jag&älsklingen fram i bilen,bara vara lysnna på musik dricka cider och åka finaste bilen. Ett par turer runt omkring i arvika, stannade och pratade med lite folk vid nån mack och så. Hemöver så småningom, älsklingen hade bestämt sej för att han ville åka 63a så bytte till den en kort sväng och åkte och fick oss mat sen hem med alla runtomkring i världen och landade hemma en sisådär halv sex tror jag? Okej kväll/natt igår men inte mer än så. Måste få konstatera att "blåsta" människor klarar jag inte, vare sej i nykter eller onyktert tillstånd..
Idag är jag pigg och alert, vaknade vid elva och bestämde mej för att hoppa upp. Chauffören sov på soffan så hade ingenstans att "ta vägen" när jag kom upp. Fick smyga och hämta datorn och ta med mej datorn till sängen och ligga där och spana lite innan jag kunde bege mej ner och ockupera soffan. Och soffan och jag, det lär vara vi idag! Jag, datorn,tvn, Män som hatar kvinnor boken och senare älsklingen&nachos har jag  bestämt och soffan inkluderas i allt. La precis in bilderna från igår på datorn, ett par mongo ego bilder på mej själv, ett par bilder på hjärta&jag där jag ser ut som??? Och bilder på bilen!! Det var kvällen de, får väl dela med mej bilderna på vackraste bilen iallafall. Och så har jag snott fina bilder från topphelgen förrra helgen av min syster som jag kanske skulle slänga med? Tar tillbaka det senaste, bilderna hade tydligen inte fastnat? Kanske inte går att sno från bdb? Jaja dom finns på hennes bdb, länkad från hennes blogg som jag länkar till. :)




Tydligen var det den bestämmande filckvännens fel att vi åkte denna bilen igår? Ha vad har folk för bild av mej?Var ett ganska gemensamt beslut, men tydligen felaktigt då det var fel bil.. Men jag&älsklingen tycker om våran bil, och därför åker vi den också! :) Även om det kanske mer är min favorit, han har ju ändå sin andra älskling han.

Bild nr 1 från i fredags, och den andra från igår. EN normal egopic hade jag visst :) Älskar mina blåa ögon på bild.. 


Hej lördag!

Varit fövirrad hela morgonen, vaknat halvt till liv och tyckt att det kändes fel att ligga och sova. Fick för mej att jag skulle göra nåt, behövde gå upp osv osv. Men jag är faktiskt ledig, hade kunnat sova hur länge som helst och ändå är jag uppe nu, och har varit en stund. Antar att det är mitt kall som morgonpigg att gå upp relativt tidigt även på helgen. :)

Älsklingens födelsedag igår, tror han blev nöjd med presenterna :) Och tårtan smakade gott, och även bakelserna.. Idag ska det ätas tårta igen, i eftermiddag när pappa&Ingela kommer ut och hälsar på. Hoppas att dom ska bli kära i Lovis så hon får flytta hem till dom! Lutar även åt utgång i Arvika ikväll, bara hjärtat mitt som ska bestämma sej vad han vill göra. För kan ju inte åka själv dit, okej det lät dumt menar att om inte han åker vågar inte jag åka med bilen ifall det skulle bli nåt. Måste ha min bilmekaniker med <3 Det såg man ju bara sist, fick ju ringa efter honom två gånger får jag inte kunde själv. Nej återstår att se sen vad som händer&sker, cider finns och en vän att gå ut med finns, bilen finns osv så hänger på vad älsklingen vill göra :)


Måste tycka att det var ganska löjligt igår när jag skrev att folk skulle kommentera, 21 stycken som hade varit inne igår och inte kommeneterat. Inte brytt mej så mycket tidigare, men är det så hemligt att man läser nåns blogg? Bara mina närmsta och Beckis&Sandra som kunde stå för att dom läser. Idag tycker jag att ni andra smygisar står upp för att ni läser också!! Jag tänker inte direkt äta upp er, bara så ni vet!


Är det förresten verkligen inte en människa som vill åka med mej till Ullared? Jag vill dit, älsklingen ska ev med men mer folk då? Funderar på vem man ska fråga, vet att det inte är nån större ide med att fråga nåt av mina syskon eller så. Pappa har jag nämnt det för och dom verkade inte vilja hänga på. Therese åker på en familje tur dit och mitt bästa ullared sällskap Jessica ska jag åka dit med nästa år. Så this time då? Vill verkligen komma iväg! I värsta fall får jag väl kidnappa nån som gör mej sällskap i bilen, nån som egentligen inte har råd och får stanna i bilen medans jag shoppar. Det låter väl som en ide? Eller så får jag tvinga Fridde att åka med helt bestämt, även om han inte tycker att han skulle ha råd just då. Men ändå, ju fler desto bättre.. Jag är verkligen en Ullared nörd, love it! Väskor,plånböcker, julklappar, prydnadsgrejer ja massa jag vill handla!




Älsklingens dag


Idag är det älsklingens födelsedag, det ska firas när han slutar jobba :) Ska bege mej in till stan sen och hämta en smörgåstårta som han inte vet om och så det ska bli tårta och presenter. Även köpt rulltårta,grädde och kiwi så vi kan göra egna bakelser ifall det skulle dyka upp kalas gäster. Innan detta ska jag hinna med att städa huset, ser ut som skrot!Tackar dom rara kattungarna för det, tänk att dom ska lyckas?Städade senast i måndags och nu är det jord&bös överallt igen. Men dom är söta trots allt! Tror det är nåt konstigt med kaffebryggaren nu, satte på kaffe alldeles nyss och skulle hämta de nu. Kaffet var bryggt&varmt men kaffebryggaren typ död? Allt annat runt omkring funkar, men kaffebryggaren gör det inte längre? Hoppas den inte har sagt upp sej, då blir det jobbigt sen! Jaja återstår att se det, nu överväger jag att vara så ambitiös att jag tar tag i städningen. Iallafall påbörjar det så smått.




Jag är nyfiken på vilka som läser? Kommentera tack :) Läsar antalet har ökat det senaste och jag vill ha lika många kommenater som läsare idag!


Shopping


Nån som känner sej taggad på en tur hit? Jag vill ha sällskap!! I slutet av oktober..
=))


Imorn är det ingen vanlig dag

Nyss hemkommen från jobbet/staden. Jobbat lyx tur idag, sen blev det ett par ärenden på stora staden och en sväng förbi Therese och säga Hej! Hämtade paket på macken också, scrapgrejerna jag beställde för hundra år sen. Och nu vill jag LOVA att jag köper inte en scrapgrej till på väldigt lång tid!

Igår var en bra dag, med först lite jobb i Långserud hemtjänsten och sen en eftermiddag/kväll i Karlstad med Jessica&Nova. Lite smått och gott inhandlades, började med en affär i Ilanda en sån där rolig billig en och jag köpte plastblommor som jag inte har nån vas till smart va? Och så köpte jag två jul ljuslyktor som jag ska ha till jul, men egentligen ja vad annars när det är jul ljuslyktor? Sen åkte vi in till stan, röjde runt där nån timme och det handlades. Jag köpte en svart-grå randig tröja,ett långt kakigrönt linne och en mössa på Gina och en grå topp på H&M. En sak till min bror också, och så jaaaa inte nåt mer tror jag. Bergvik nästa och det fick bli pizza och en tur där. Inget speciellt handlades utom linsgrejs til hjärtat&ett kuvert. Ikea nästa när vi var mätta&goa. Ramar,ljus,en katt sak,presentpåsar och godis handlades. Måste nog få tycka att jag höll igen ganska bra igår, använde dessutom 250:- av mina rikspresentkort så gjorde dessutom inte av med miljoner kronor heller.

Väl hemma igen var jag helt slut, tar på krafterna att shoppa&jobba samma dag ;) Fick bli till att krypa ner under en filt, och bara ta det väldans lugnt. Världens bästa Greys Anatomy började igår med, tummen upp! Och nästa vecka börjar världens bästa Desperate Housewives. Gilla gilla gilla. 

Pratade med pappa förut, sa till han att jag hade pengar till han för bilen och då säger han behåll dom jag har också pengar. Men säkert? Och jovisst det var säkert. Han är en klippa min älskade pappa! Skönt att ha den skulden ur världen, hade betalat honom lite mer än hälften av det jag var skyldig så jag har iallafall betalat lite för mej :)  Bjöd även hit honom&Ingela under helgen, han skulle se om dom hade tid och det hoppas jag allt att dom ska ha. Inte setts på länge nu.

Imorn fyller min fina älskling år, presenter och så är fixat och hoppas på en toppen dag imorn!



Ingela,Daniel,syster&pappa i somras

Jag&♥


RSS 2.0