Uppdatering från tanten

Började dagen med att tro att jag skulle bli jättesjuk, hade så ont i halsen när jag vakna + tät men efter typ 20 min kände jag inget mer utan det bara försvann. Iväg till jobbet, och det återigen var en intensiv dag och ja timmarna bara försvann. Det gillas!
Hem och inta soffan, har så in i dödens ont i ryggen. Har haft sen förra söndagen nu. Tror det är nåt som "sitter i kläm" eller ja nåt sånt. Har bara blivit värre sen söndagen, började med att över delen av ryggraden gjorde ont nu är det hela överdelen av ryggen. Jävla rygg, 90 + eller? Och varje gång jag typ trycker axlarna skuldrorna bakåt knakar och knäpper det mer än vad det någonsin har gjort tidigare, inte så bra det heller va? La mej iallafall på soffan för ryggens skull en sväng förut, skulle bara ligga lite..Och SOMNADE, tack o tack. Blev väckt efter nån timme av älsklingen som hade lagat Lax och det blev mat och Johan Falk film. Svinbra film..


Imorn är det söndag, funderar på om det ska få bli däckbyte och bakluckebyte imorn? Är på tiden nu..Kanske skulle slå på stort och tvätta pärlan lite med om vi ändå är vid garaget. Annars inga planer, söndag är söndag..


Nu får det bli en Johan Falk till, hoppas alla har en toppen lördag =)



Pärlan ska bli komplett, alltså med en baklucka i rätt färg =) Min bästa bil det.


Kommentera
Postat av: Sandra

Usch...hoppas ryggen ger sig snart. Jag får också så där vansinnigt ont och man tror nästan man blivit 85 under natten :S



2009-10-19 @ 08:02:01
URL: http://sandranylen.blogg.ses

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0