Goddagens

Måndag igen, ledig är jag och hade sett fram emot sovmorgon. Men efter ett pling i luren fick jag slänga mej upp och röja undan lite. Skulle komma en hit och svetsa fiber, jag hann precis upp och få bort disken sen knackade det. Gick på jämt 20 min så vart det klart, men än fungerar det inte ändå. Fattar inte så mycket av det där, men att det inte funkar som det ska det har jag förstått.

Igår var en bra dag på jobbet, lite rolig med. En sån där dag där man känner att det här är varför jag jobbar som jag gör, andra dagar kan man känna vad fan håller jag på med? Kom till en så go tant igår, hon är lite av en favorit. Hon kom pinnandes och mötte mej i dörrn när hon hörde att det var jag och så petar hon fingret rätt i magen på mej och konstaterar med en besviken blick att det var bara mat där. SÖT! Sen blev jag upplyst om vilka som väntar barn och sen minsann borde jag också skaffa barn för min sambo har ett så bra jobb!! hehe...Lite värmande ord om att hon alltid hade tyckt om mej också, är alltid kul och höra. Då känner man att man har ett bra jobb!!

Efter jag slutat blev det hem och plocka upp älsklingen och vi åkte in till stan och mötte upp Therese och Fredrik. Gick och kolla på denna väldige skyltsöndagen som ja??? Inte var mycket att ha, vart var allt julmys?? Köpte med pizza hem och landade med pizzan framför tvn lagomt till One tree hill började, det är lyx!! Är inte direkt bortskämd med Hejdis pizza framför tvn. Sen försökte jag göra lite advents mysigt, suck! Inte ett dugg nöjd, får flytta om blommor osv och så ser det ut som skit sen.. Pysslade ihop adventstake med röd mossa,små äpplen och silvriga pärlor, fint kan man tycka men hade jag några ljus till då? Nej såklart inte, får fixa det idag.. Men en favorit har jag skaffat mej så här passande i december. Ikeas värmeljus med äpple och kola doft..Ohh loveli!!


Hoppas på att få höra från mäklaren idag, men ska väl inte hoppas för mycket. Bättre hoppas på att få höra av henne innan onsdag eller nåt.. Funderar på vad jag ska göra av dagen, vet att jag ska in till stan en sväng för ska till lab och ta prover igen men annars?? Plocka lite mer här hemma är behövligt så det får det bli lite av men annars vet jag inte.. Det var iallafall allt jag hade för stunden, nu blire kaffe.. :)


Skyll sej själv

Gårdagen i karlstad bjöd inte in till nån värre spänning, men ett par julklappar kirrades och mat inhandlades. Och fyllde på förrådet med väldoftande värmeljus så jag är nöjd. Väl hemma igen började jag känna av vaccinet, frös, ont i kroppen och sjukligt trött. Huvudvärk och ont i armen på det. Där fick jag för att jag trodde att jag skulle klara mej undan. Och inte ens lite medlidande fick jag, skyll dej själv. Men jag tyckte iallafall synd om mej. Imorse när jag vaknade var det inte så mycket bättre snarare värre. Tryckande huvudvärk,lite feber och löjligt ont i armen, orkade inte lyfta upp schampo flaskan med den armen och inte kleta i schampot i håret heller för den delen. Hej vad töntig jag kände mej! Var inte ett dugg pepp på 10,5h arbetsdag men jag tänkte NEJ jag ska inte bli sjuk/hemmaliggande försen efter kl 16 på söndag och så får det bli. Iväg och gjorde ett kort pass på Nytorget innan jag begav mej mot polstjärnan. Var förbi Therese innan och skulle lämna skivor och hon fixade skjuts så jag slapp gå för var meningen att jag skulle ställa ner bilen på stjärngatan och gå och möta upp vid kanalvillan för att gå tillbaka men istället fick jag skjuts och det var guld värt att slippa den promenaden. Räckte gott och väl med att gå tillbaka sen. Förvirrad har jag vare under kvällen, särsklit förvirrad när jag kom till kanalvillan med. Hittade den Malin jag trodde jag skulle jobba med, men nehej då inte rätt Malin det inte. Men hon hittade mitt gäng åt mej och allt löste sej fint. Kvällen har vart lugn, matlagning+dansbandskampen och ja inte så mycket mer.. Nu är det snart dags att ta natten, upp imorn och jobba mera. Hoppas jag är bra/bättre tills imorn, inte alls hundra nu och ja...Men det borde inte kunna bli värre?Klarade jag 10,5 idag fixar jag banne mej 8,5 imorn så det så!! Hoppas att man kanske skulle orka sej in på skyltsöndagen med, brukar vara ganska mysigt men är ju ingen direkt prio på det just nu. Skulle behöva fortsätta jakten på 15W klotlampor med lite sockel också, måste ha det till mina julstjärnor och än har jag inte fått tag på några. Kolla in Hillerströms imorn och hoppas på lycka där annars vetifan vart jag ska få tag på? Hittar inget passande alternativ heller, suck...Nya julstärnor kanske???




Nöff nöff

Idag har jag hunnit med mycket, eller rättare sagt fetat mej mycket kanske jag ska kalla det? Kom liiite väl tidigt till stan så åkte förbi Therese, köpte fralla och tölade lite. Sen vidare till sjukhuset, möta upp Linda och enligt löpande band principen blev vi vaccinerade. Fika med henne och Maria i sjukhuscafeterian efteråt. Klockan 10 skulle jag vara i huset så blev direkt dit efter, gubben spanade runt och konstaterade både det ena och det andra och nu denna eviga väntan!!!I början av nästa vecka får vi offerten och sen blir det prisförhandling. Jag vill helst inte vänta en dag, men den som väntar på något gott.....

For vidare mot Domus efteråt, in och spanande på Kappahl och ett par julklappar handlades innan Jessica kom och vi gick och gissa vad? Fikade.. Sen vidare på stan för min del, Lindex besöktes och trolleri (hoppas jag) inhandlades. Ja herregud, vad ska jag säga om mej själv? Sprang på modern gjorde jag också, även hon var ute och shoppade.


Hemma nu, ja som ni nog redan har förstått. Sitter och känner efter om jag har några biverkningar. Ont i vänster arm tycker jag vilket absolut inte har nån sanningsgrad överhuvudtaget för där fick jag då inte sprutan. Så det är inbildning. Inte ont i högern heller, men det kan nog komma kanske? Gjorde hursomhelst inte ett dugg ont, nu sticker det sa sköterskan och jag väntade.......nu är det klart, jaha men sticket då?! Och inte springer jag baklänges som Therese förutspådde, lever gör jag trots att älsklingen min trodde att man kan dö av den. Och det har folk gjort också, men då har det vart något "fel" innan tror jag. Men ska inte ropa hej än, ikväll kanske jag är super duper sjuk med stora smärtor i arm osv. Som sagt inte ropa hej, men  just nu känner jag ingenting..


Karlstad står på tur, längtar!!! Ikea, HM och Ica..Ica är lite suck, men resten kan inte vara annat än trevligt. Fått mer jobb i helgen nu med. Blir en 7-16 i långserud på söndag också. Tackar jag för, välbehövligt!! Nu fick jag som jag ville. :)) Se om man kanske ska ta en tur in till Säffle på söndag med? Skyltsöndag är det ju. Men ja det får vi se då :)



KAFFE!!!!

Ah äntligen, som jag har längtat!!

Tidigt imorse plingade det i luren, jobba dagen i hemtjänsten? Svarade att jag börjar jobba två i stan så nehe dom skulle ringa vidare. Men så plingade det igen, nästa bud var att jobba morgonen förmiddagen och sluta när det var klart. Så det blev det, 5 i 7 var klockan då och sen hör och häpna 10 över 7 klev jag in på jobbet. Nästan stolt över mej själv. 15 minuter från sängen till jobbet är ganska bra gjort anser jag för jag hann ge katterna mat och städa deras låda med. Jobbdagen flöt på, fick även agera musjägare en sväng också. Så ska inte säga att jobbet är händelselöst. Jäklar va den lilla musen hoppade.Lyckades att tappa den ett par gånger eller ja den hoppade ur handen på mej innan den väl sprang ut själv. Tur att jag inte har rått/musfobi iaf :) Även om jag sen inte kunde plocka ved pga av en spindel så det fick andra tjejen göra. Skönt att jag skrapade ihop ytterligare 4,5h idag, alla små timmar är väl välkomna. Hoppas att man kanske kunde få jobba söndag med? Inte många dagar kvar denna månaden att jobba..Hinner faktiskt inte ens jobba mer än söndag, kanske lite på måndag men måste till lab och ta prover igen då också. Ja ja det märks vad som händer.


Nu ska jag snart hoppa in i duschen så får det bli staden och jobb igen. Men först, mycket mera kaffe!! En morgon utan kaffe, ja...Det är då ingen bra morgon egentligen så måste ta igen nu..

Förresten kolla denna, är den snygg? Eller ja det är den, jag är sugen men vet inte om det skulle passa mej? Antingen är det snyggt, eller så blir det valross goes tält. Smakråd tack! :)


Onsdag

Igår bar det som nämnt av till staden för att bränna pengar, nåt jag är duktig på det! Hämtade paket först med massa bra julklappar, sen in till stan och plockade upp Angelika och jag fick sällskap på stan. Tresseme inhandlades till mej, hoppas det är så bra som det sägs nu! Sen blev det julklapp till älsklingen min inhandlat och ett par andra små julklappar till Mamma&syster. Köpte mej även lite nya undies, välbehövligt :) Inget mer sen tror jag? Eller jo, julskinka :) Gött det! Och julklapp till Ingela kom jag på också. Och födelsedags blomma till blomman. Ja som sagt, jag är duktig på att shoppa(bränna pengar) MEN försvarar mej med att iallafall igår köpte jag inget onödigt. Och så är det jul på gång, och jag vill ge alla runtikring massa fin-fina saker.

 Efter shoppingturen blev det hem till Therese en sväng innan vi drog iväg hem till Malin, sa Grattis och fikade. Det var trevligt. :)

Känns som det rullar på med huset nu, på fredag ska jag med mäklaren och en snubbe från Arvidsson&Björkman dit. Ska göras en offert på vad det kan tänkas kosta att fixa till elen och efter det kommer det bli en slutdisskutering om pris och sen ja?! Vem vet vad som händer? Vi kanske har oss ett hus inom jämt nån vecka? Den som äger huset vill bli av med det så fort som möjligt så det lär rulla på efter fredag. Besiktining måste bli också, vet inte hur lång tid det kan tänkas ta heller. Men ja snart kanske det händer grejer iallafall. Det är stort!!Oj oj oj, största köpet man kan göra är ju faktiskt ett hus. Det är spännande och på samma gång skrämmande. Helt plötsligt går nåt sönder, och då är det inte att gå till huset brevid och knacka på och sen få nytt ett par dar efter. Nej nu måste vi fixa allt själva.. Nu måste det bli mera vuxet, måste spara pengar och vara mer ekonomisk osv. Men det fixar vi nog galant, även om det säkert kan bli slitigt stundom.

Svinisvaccin på fredag nu, fick tider genom jobbet förut och fick välja mellan imorn och fredag så då föll mitt val på fredag. Ska möta upp Linda på sjukhuset vid 9 på fredag och jag är ganska glad över att slippa gå dit ensam :) Tur att hon hade lust och sällskapa med mej.


Onsdag

Igår bar det som nämnt av till staden för att bränna pengar, nåt jag är duktig på det! Hämtade paket först med massa bra julklappar, sen in till stan och plockade upp Angelika och jag fick sällskap på stan. Tresseme inhandlades till mej, hoppas det är så bra som det sägs nu! Sen blev det julklapp till älsklingen min inhandlat och ett par andra små julklappar till Mamma&syster. Köpte mej även lite nya undies, välbehövligt :) Inget mer sen tror jag? Eller jo, julskinka :) Gött det! Och julklapp till Ingela kom jag på också. Och födelsedags blomma till blomman. Ja som sagt, jag är duktig på att shoppa(bränna pengar) MEN försvarar mej med att iallafall igår köpte jag inget onödigt. Och så är det jul på gång, och jag vill ge alla runtikring massa fin-fina saker.

 Efter shoppingturen blev det hem till Therese en sväng innan vi drog iväg hem till Malin, sa Grattis och fikade. Det var trevligt. :)

Känns som det rullar på med huset nu, på fredag ska jag med mäklaren och en snubbe från Arvidsson&Björkman dit. Ska göras en offert på vad det kan tänkas kosta att fixa till elen och efter det kommer det bli en slutdisskutering om pris och sen ja?! Vem vet vad som händer? Vi kanske har oss ett hus inom jämt nån vecka? Den som äger huset vill bli av med det så fort som möjligt så det lär rulla på efter fredag. Besiktining måste bli också, vet inte hur lång tid det kan tänkas ta heller. Men ja snart kanske det händer grejer iallafall. Det är stort!!Oj oj oj, största köpet man kan göra är ju faktiskt ett hus. Det är spännande och på samma gång skrämmande. Helt plötsligt går nåt sönder, och då är det inte att gå till huset brevid och knacka på och sen få nytt ett par dar efter. Nej nu måste vi fixa allt själva.. Nu måste det bli mera vuxet, måste spara pengar och vara mer ekonomisk osv. Men det fixar vi nog galant, även om det säkert kan bli slitigt stundom.

Svinisvaccin på fredag nu, fick tider genom jobbet förut och fick välja mellan imorn och fredag så då föll mitt val på fredag. Ska möta upp Linda på sjukhuset vid 9 på fredag och jag är ganska glad över att slippa gå dit ensam :) Tur att hon hade lust och sällskapa med mej.


Den 24 november

Exakt en månad kvar :)

Ledig idag, får se vad dagen har att bjuda på. Jag ska iallafall ta mej en tur in till stora staden. Konstaterade nyss att jag hade fått pengarna från utbildningen så jag ska handla. Ska till Pekås och köpa Tresemme shampoo&balsam, måste ju testa när det sägs att det ska vara så bra. Hämta mitt paket från eleven får det bli också, slipper jag vänta tills fredag. Kanske bara jämt kolla runt lite på affärerna med? Såg bla en klapp till syster min i ett reklamblad igår. Men innan det blir det ringa till mäklaren och lämna ett bud, känns nästan lite nervöst. Ska ju börja med ett lågt bud och ja det är lite jobbigt på ett sett. Vet ju sist jag ringde med bud på det andra och jag knappt han avsluta meningen innan jag fick ett tydligt nej tack då behåller vi huset. Jaja nu är det mäklare iaf jag ska ringa och inte personen direkt. Håll tummarna! Tänk om vi skulle få det? Vårat alldeles egna hus <3



Får även passa på att säga grattis till Malin som äntligen blir lika gammal som jag. GRATTIS! :)


Tjipp och välkommen till hajk

Började min vecka stenhårt med hela 4h arbetspass, skulle gentligen ha jobbat 5 men krånglade med skjuts för älsk så fick skriva mej kortare och sluta 12. Hem och hämta upp honom och tillbaka in till stan. Kollade på ett riktigt ruckel till hus, ingen hall,dragit och ostadigt med stora vattenpölar i källaren. Vilket hit! Eller inte, det gick total bort. Dessutom satt det en muterad spindel på väggen i källaren, den var ENORM! Jag vågade inte ens gå förbi, hugligen! Tur att jag har en stor stark man som vågar döda spindlar. :) Kollade sen in "vårat" hus, kändes ännu mera rätt efter det andra. Vi har bestämt oss för att lägga bud nu men har inte kommit fram till vad vi ska lägga än. Men tills imorn ska vi bestämma oss och sen ska jag ringa mäklaren. Kanske ska tillägga att även här fanns en stor spindel, inte som den andra men STOR! Antar att jag aldrig kommer att komma ifrån spindlar, men en åtgärd ska bli att städa och sen måla hela källaren vit. Då kommer jag se dom med en gång och ha en chans att backa innan dom anfaller, och så ska ett par ton radar inhandlas och jag ska gå lös med den varje dag i källaren. Förstår inte detta med spindelskräcken, blir bara värre och värre tror jag. När jag fortfarande bodde hos mamma kunde jag iallafall gå ner i källaren och tvätta,duscha m.m utan att halvt dö om det var en spindel så länge dom satt på håll, nu kan jag inte gå förbi dom på håll. Har suttit på jobbet och grinat för att det var spindlar när jag skulle sova där. Vågade inte ens sova i jourrummet den gången. Ja det blir bara värre och värre. Töntigt kanske enligt många, men inte för mej det är faktiskt förbannat jobbigt. 


Influensavaccin på ingång nu med, torsdag när jag jobbar ska det bli dags. Är kluven, men gör det för jobbets skull,för min omgivning och faktiskt för mej själv också för den delen. Och det kan vara väldigt bra att ha det med tanke på att Värmland just nu är det ställe med flest utbrott, 14 personer har änsålänge dött av svinisen i sverigen och jag har då inte lust att bli den 15onde. Är orolig för att bli sjuk av vaccinet, men om man får svinisen kan man bli sjuk i veckor om man inte dör då vill säga. Av vaccinet inte så länge och dessutom känner jag mej inte som jag skulle ha nåt liggande som bryter ut. Men ska inte ropa hej än, kanske blir ursjuk och ligger däckad hela helgen sen. Återstår att se. Hur ska ni gör med vaccin? För eller emot? Tell me!  


Igår gjorde jag nån klant grej, hade grejat med disk och lyckades med att halka till på vattnet på golvet. Gjorde nåt knasigt med foten och det gjorde lite ont just då, sen blev det bättre. Märkte av det när jag körde bil imorse och skulle koppla, men inget värre men nu jävlar. Känns som jag vet inte vad, förstår inte hur det gick till men riktigt ont gör det nu..Inte igår utan idag, försenad effekt eller? Men har ju inte stukat eller så och kan gå så jag överlever och tror (hoppas) det har gått över tills imorn :) Jag får vara lite tyck synd om mej jag har ont idag.

Nästa helg ska det bära iväg på julklappshandling med Therese, vi ska åka till Trollhättan och Överby. Ska bli riktigt kul och åka nån annanstans än karlstad, Karlstad är samma hela tiden känns det som även om det är samma affärer i Trollhättan. Dessutom ska vi kolla in idolerna, för jag råkade se igår att dom skulle befinna sej på Etage lördag den 5 och vi hade redan tänkt oss dit så varför inte den dagen? :) Kanske lite mer folk, men vi ska ju inte bara handla inne på etage så antar att det går att överleva. Och jag är härdad inget kan bli värre en sist gång i Ullared så ;)

Snart jul nu, det går fort! Bara en månad kvar :) Och på söndag får man sätta upp adventsbelysning&adventstake,myyyyyys! Kanske skulle göra bloggen jul-fin också?


Så söndag

Idag har det varit extremt lugnt, jag&soffan hela dagen nästan. Har kollat tv, spanat på nätet och scrappat.. Saknat mitt hjärta, tom söndag utan han hemma. Är van vid att det alltid är hemma/mysdag på söndagar. <3

Har konstaterat att en ganska behaglig vecka väntar mej. Jobb imorn och efter jobbet blir det huskollning gånger 2. DET huset ska kollas igen, och vi ska fundera vidare på det och sen ska ett annat kollas in också. Spännande!
Tisdag ser ut att vara ledig, jobb onsdag&torsdag. Fredag ser ledig ut också, löning så med det blir det Karlstad såklart. Fylla på kylskåpet, Ikea kanske? Och HM är min plan. Jobba på polstjärnan på lördag, lite nervöst faktiskt! Har inte varit där på ett halvår så får hoppas jag fortfarande vet vad jag ska göra :)


Kolla förresten vad jag hittade förut, vem skulle inte  vilja sova i detta? Så grymt snygga, jag vill ha!!!





Och hur awesome skulle det inte vara att ha ett kiddo att köpa detta till? Ed Hardy napp, im in love! Haha synd bara att jag inte har nån anledning att köpa en... Love kills slowly är utan tvekan snyggaste Ed hardy har gjort, jag har bilmattorna&doftgran men skulle gärna ha mer med just det trycket! Fanns sängkläder med Ed Hardy på samma ställe men bara fula tryck tyvärr...





Nu ska leta reda på nåt bra att spana in på tvn och så blir det sova tidigt så jag är pigg&alert hela dagen imorn..


Upp till bevis

Men ja det gick att ha roligt fast vi "bara" var fyra, kändes som tio ibland med för den delen. Lite över hundra bilder, jag var fet på så gott som alla. Suck, trodde jag hade en "snyggdag" men motsatsen är bevisad, eller kanske var det kameravinkeln? Hard to tell. BUZZ,ölspel,damp-dans,rock och tjejsnack. Perfekt! Angelica var söt och kom med blomma från henne,Beckis&Therese. Så gulligt :) Och jag som dessutom älskar blommor. Perfekt igen!
Nu blir bilder. MÅNGA BILDER :)


Först ut, bara för att det är kul Malin kom naken



Man kunde tro det iaf ;)


DAMP med stora bokstäver kommer här





Dansgolv



Vi var normala också, för den som inte trodde det.




Skulle kunna lägga ut dryga 80 bilder till, men nej tack det räcker såhär :)


80

Nyss hemkommen från jobbet, kört 80 väg hem. Det gillar vi inte! Men banne mej körde jag 90 hela vägen hem och det är väldigt sällan hänt så kanske är bra? Men nej 80 gillades inte, sådär dumsegt kändes det bara. Sätt upp ett mitträcke och gör 100 ist det är en bra ide ;)

Nu är det helgen, och idag SKA jag städa klart måste det. Idol mys med hjärtat ikväll och sen imorn sticker han på kryssning och jag är inte ett dugg avis. Jag själv sticker till hemtjänsten och jobbar 7-16 innan det s.k. tjejgalejet står för dörren som hmm ja vi kanske ska kalla det några brudar som ses och dricker en cider eller 5 istället. Jaja hursom, det kommer med all säkerthet att bli kul :) BUZZ också kanske? Om nån känner sej taggad, inte spelat det sen..Hmm kan det har vart för ett år sen? När herrn var på kryssning sist. Eller kanske en gång efter det? Hoppas att mitt Dust-it kommer idag så jag kan få bli fin i håret imorn också. :)

Ja det var ungefär det, tror inte jag hade nåt mer att tillägga utan ska nog sparka igång mej själv istället för här ska det minsann bli tipp topp.



Klartecken

Nu har vi fått klartecken från banken att vi får låna upp allt vi har på vårat lånelöfte bara vi har dom 10% som vi ju har :)) Topp topp toppen! Ahhhhh.. Ska till huset igen på måndag och spana, pratade med mäklaren alldeles nyss. Dessvärre hade det vart en norsk familj där och också varit intresserade men vi ger det en chans iallafall och hoppas att det blir vårat! :) Men kommer att bli mycket att göra, men allt kommer att se ut som vi vill ha det i slutändan och det är ett +..



Annars så är jag en segis idag, måste ta mej samman och städa klart. Påbörjade igår och städade övervåningen skinande ren och tvättade allt som tvättas kan. Sen när det var dags för nedervåningen var energin slut och det blev soffläge istället. Eller så städar jag inte alls idag utan skjuter på det till imorn...eller lördag... Ska ju faktiskt ändå åka och jobba sen och då hinner jag inte så mycket innan. Får nog handla lite innan jobbet med, så då måste jag åka ännu lite tidigare. Ja ni ser här hinner inte städas. ;) Vi skjuter på det...Mera kollning efter julklappar blir nu, och lite smågrejande. Hej hej



 

I tid ska man vara

Precis det gäller att vara ute i god tid så här kommer min efterlängtade önskelista för jul, haha! Tidsfördriv att sitta och klistra ihop alla bilder men vad gör man inte för sina fans?



Kanske skulle ta och precisera mej lite också, sådär vid jul är alltid doftljus,favoritfilmer och presentförpackningar välkommet. Favorit saker som jag själv brukar köpa, typ hårspännen,doftgranar m.m. Jag vill ha en ny soffa, men tror inte att nån kommer köpa det så därför vill jag ha presentkort på Jysk och när ni ändå är på jysk får ni gärna köpa en filt till mej. Krav? Den ska vara 200cm lång och heta Alma el Sys. Så nu vet ni det. Är ni karlstad får ni gärna gå in på The body shop och köpa Pink grapefruit serien åt mej. Annars är gärna en snygg tshirt och/eller väska från Nitrohead/lucky 13 nåt som skulle passa mej. Och alla vet att jag älskar parfymer, senaste Christina Aguilera luktar gott på mej och på eleven.se råkar det finnas ett 4 pack med Clean parfymer som jag verkligen verkligen vill ha. Och för att vara clean så är det ett riktigt bra pris. GE MEJ :)

Så nu kära syster är det upp till dej att visa detta för resten La familia :) Mihii längtar som ett litet barn efter jul, varje år! En år fick jag för mej att hata julen, tur att det var ett snabbt övergående beteende.


Just idag

är en sån dag som jag inte känner mej pepp på nåt allt! Jag är ledig, men har inget som känns kul att göra. Visst kan säkert skaffa mej, men då har jag massa pess tråkiga måsten. Jag måste städa, det ser ut som skit här. Jag måste tvätta soffklädslar för dom kan snart misstas för att vara katter. Tvätta massa annat, bädda, ja ni vet allt som man sparar på sej och helt plötsligt är det bara ras av allt. Försökt få tag på banken nu i två dagar med igår gick det ungefär såhär: Ringde vid halv tio hon skulle vara tillbaka 5 över 10 ringde strax efter det och hon skulle vara tillbaka 5 över elva, ringde då nej nu var det 5 över tolv och ett sista försök 5 över tolv hon har gått för dagen återkommer imorgon. Ringer idag, är på tjänsteärende återkommer imorn klockan 9. Bättre lycka imorn? Tack! Även ringa ett annat jävla samtal imorn som är lika svårt att få tag på det med, förundrad över hur ett ställe kan ha telefontid två gånger i veckan och då under dom tillfällena INTE SVARA! Ännu bättre är ju att det är snart två veckor sen jag skulle ha ringt dom, men går inte att få tag på. Lyckas jag inte imorn är det "försent" och det är då inte mitt fel.

Bah negativt jodå. Bara sån jag känner mej idag. Är en sån dag då jag inte vill ta tag i  något utan vill göra nåt roligare. inte för jag vet vad, men bara göra nåt. Men bara jag kommer igång med allt jag ska göra kommer dagen att svischa förbi och så blir det imorn, det blir fredag och det blir LÖRDAG. Jag ser fram emot tjejgalej, det blir inte riktigt som jag hade tänkt mej kanske men jag hoppas vi kommer ha kul. Hoppas det kommer lite folk, vet bara 3-4st bestämt just nu. Men bara dom jag vet livar upp och ja. Men gärna mer. Öppen inbjudan, vem som får komma bara du är tjej :)) 
Är förresten lite avis på dom som åker på kryssning, hälsa Black Raven från mej och ring när dom spelar Red lights tack..

Nej om jag skulle ta mej samman, dricka upp mitt kaffe och få något vettigt gjort.


Nyckeln till framtiden

Igår var vi och kollade på ett hus, och jag är kär! Fan kanske man skulle säga till det. Huset är så totalt nedgånget så precis ALLT måste renoveras. Det enda som var okej var ett badrum på övervåningen men där var duschkabin sprucken och toaletten från 1800-talet, men alla vitvarorna var okej i huset. Men allt annat måste fixas, slipa golv,tapetsera,måla, byta paneler och lister runt dörrar&golv ja you name it!  Ja just de, golvet i hallen var okej också, klinkers :) Ved uppvärmt vart det med, okej billig uppvärmning men inget för latmasken. Men trots allt detta så har huset stor potential,underbara planlösningar,fin utsida och okej stor trädgård. Jag ska ringa banken sen och kolla möjligheterna att låna till renovering, utgångspriset på huset är ju lägre än vad vi har lånelöfte på så om det skulle finnas nån möjlighet att låna upp resten också. Jag tycker inte att det skulle vara nåt problem, vi har ju dom 10% vi ska ha så?


Igår hade jag fått brev från a-kassan, dom är roliga dom. Sisådär 6 veckor senare kom dom på att dom ville ha nytt arbetsgivar intyg, jag har 4 veckor på mej att få det till dom annars är det Hej då som gäller. Sist gång tog det nästan 3 veckor innan jag fick hem intyget och då saknades ett papper. Hoppas det flyter denna gången, måste ringa om det också sen. Jag får leka telefon sekreterare idag jag tror jag.


Jobba sen, skulle ha jobbat dagen men blev flyttad till kvällen. Bara att tacka och ta emot som vanligt, kvällen ger två timmar mer + några kronor extra i OB. Dock ganska få kronor men men. :) Inte hört nåt från hemtjänsten på några dagar nu, hoppas dom inte har glömt mej igen. Dom ringde 3 gånger när jag var på kursen förra torsdagen men då kunde jag inte svara och sen dess har det inte plingat nåt i luren. Men ingen ide att ens fundera, jag behöver allt som oftast inte oroa mej men så gör jag det ändå. :)



Framtiden?


Goddagens

Ganska nyss vaknat till liv, lite små seg än så kunde nästan tro att jag drack igår och inte körde. Men körde gjorde jag, toppbil att köra verkligen. Stadig på vägen och allmänt lättkörd. Hade riktigt roligt igår, både under bilresan och på klubben i mellerud. Astrolites spelade och det dansades en hel del.Landade hemma vid fyra tiden nångång. Bilder säger mer så här:


 








Det var de det, blev en massa bilder :) Nu ska jag dricka kaffe och sen är de strax dags att börja tänka på jobbet..


Morgonkaffe

Så var det lördag då, undrar vart snön tog vägen? Var ju så himlans fint med stora flingor och snö på marken när jag gick och la mej men nu? Grått,kallt och trist. Snö är bättre än grått, tusen gånger bättre!!!

Igår var det myskväll, massa levande ljus,god mat, Idol och soffmys med mitt hjärta. Det gillas! <3 Rätt person som åkte ut på idol med, bara Reza kvar att åka ut nu så är dom bästa kvar sen. Vem tycker du ska vinna idol? Jag kan inte bestämma mej..


Ikväll ska jag vara den söta chauffören till Mellerud, tror att det kommer bli roligt! Roliga tjejer som ska med och ja det kommer bli roligt.




Innan det bär av på det (många timmar kvar ju) ska jag klippa och färga håret på älsklingen, det är en hemlig talang jag har. Eller så är det så att rakapparat med olika längder kan göra så att vem som skulle fixa det, men nej det är min talang. ;) Försöka fixa mitt eget hår med, hmm undrar om jag får till det lika snyggt som det var igår? Bara att hoppas det, borde vara enkelt nu idag men sen imorn när det är dags att tvätta håret blir det värre. Alltid mycket lättare om man har en "grund". Köpte förresten en röd inpackning på salongen igår, se om den hjälper mej att behålla färgen. Och innan nästa röd färgning måste jag bleka håret innan om jag vill vara röd. Får se vad det blir av det. Kanske skulle slinga? Mörkrött med ljusröda slingor? Kanske skulle vara super snyggt de? Hiss el diss?


Suttit och spanat ännu mer efter julklappar, ja jag vet jag är helt julig huvudet. Men jag vill att mina nära och kära ska få det bästa och hatar att vara ute i sista sekund. Men det konstiga är att jag hitta bara saker till mej själv??? Igår skulle jag leta efter inspiration till tjejjulmyset tänkte jag, en ide till vad jag skulle hitta på. Men jag vill bara ha allt själv? Jag kanske skulle se till att få mitt eget paket haha. Letat efter åt älsklingen, hittar återigen tusen saker jag vill ha! Fast där har jag iallafall fått ideer. Kommer nog bli bra när det väl blir klart.. Bara 40 dagar kvar. :)



Jag igen, bara för att jag är jag och med det snygg. Ha!


Nya jag

Fast först gamla jag, måste ju visa skillnaden. Så här menlös såg jag iallafall ut innan jag åkte.






Och så här snygg var jag när jag kom hem! Jag är nöjd :)


Det går inte alltid som man har tänkt sig

Fredag, konstigt nog känns det som tisdag eller nåt. Vad är helg liksom? Ja men det är det nu iallafall, inga som helst planer för helgen. Eller jo jag ska ju jobba på söndag, och ikväll är det självklart IDOL som gäller men annars nada. Skönt faktiskt, fast kan fortfarande hända att det rings om jobb och då är det bara att tacka och ta emot. Nästa helg däremot då ska jag vara ledig och tjejgalej blir, bara man får ihop lite brudar som är på :) Nån som känner sej manad? :))

Har försökt och ringa en mäklare några gånger nu men det går då inge vidare, först upptaget sen dålig mottagning och sista gången avstängt men skam den som ger sej. Huset då, ett hus med väldigt stort renoveringsbehov. Slitna tapeter och så all over. Men ett lågt pris gör att vi får över av pengarna vi har nu så det finns utrymme till nya tapeter,färg osv. Värt att kollas på =)

Min energi är tillbaka också bara sådär, vaknade halv 9 utvilad och har grejat en del sen dess. Städat garderob, tvättat och såna där små grejer. Ringt viktigt samtal och konstaterat att det går aldrig som man tänkt sej, men den som väntar antar jag? Klippning sen, hur fan ska jag klippa mej??????? Funderar på att behålla längden, och sne luggen men klippa upp en massa så det blir sådär rufsigt? Jag får lita på att hon som klipper fixar nåt fint. Kände mej förresten som en stalker när jag skulle boka klipptid. Var inne på Boys n girls i stan i tisdags och ville klippa mej idag, sa att jag ville ha Sara och då var hon på 45an idag så hon i kassan fick ringa dit och höra om Sara hade tid. Och det fick mej att känna mej som en stalker, att följa efter en frisör. Men ja jag gillade henne, och ska jag betala 400:- för att klippa mej så ja...


Igår klickade jag hem lite julklappar också, två till mamma, 2 små saker til min syster en sak till min bror och TRE saker till mej själv. Det gillar vi :) Fast jag ska använda mina innan jul, inte slå in dom och ge dom till mej själv.

Nej nu ska jag försöka greja lite mer, åka och slänga kartonger sen med. Har ljugit för mej själv i flera veckor om att imorn ska jag slänga kartonger. Nu funkar det inte att ljuga längre så idag måste jag göra det annars kommer jag snart inte ha nån hall kvar..

 


Fredagen den 13-onde idag med, det är en bra dag. En kärlekens dag, vi gillar fredagen den 13-onde =)



Kom visst på en sak till, jag funderar på att anmäla Sally till årets Lussekatt. Men behöver hjälp att ljuga ihop en snäll slogan om henne. Kan ju knappast skriva om henne som hon är utan måste ju skriva nåt bra? Kanske skulle skriva att det är utsidan som räknas. För banne mej är det inte insidan på henne.

 


Livstecken

Jag är tillbaka, nu tar jag tillbaka mitt liv. Det har varit intensiva dagar det senaste och imorse var jag mer zombie än nånsin förut. Klockan hade ringt i tio minuter innan jag hörde den. JAG av alla, jag som alltid är lika morgonpigg och glad. Men nepp, idag hade jag gärna betalat för att ligga kvar. Förstår inte vart all positiv energi tog vägen. Eller jo det kanske jag vet, så imorn tar jag mej en ledig dag. Stänger av ljudet på telefon, sover och så har jag bokat klipptid imorn eftermiddag med. Det är nog det som behövs, en ny frisyr. =) Usch, kom på att jag faktiskt gnäller, jag menar inte att gnälla över jobbet(sen är det fritt att gnälla över allt runtomkring men i grund och botten är jobba bra för mej). Men blir det mycket blir man trött&stressad och även jag som inte är fast anställd kan behöva en dag ledigt ibland utan att behöva ha dåligt samvete. Så det var det!

Roligare stuffs nu, typ shopping. Jag funderar på att klicka hem lite julklappar och lite små saker till mej själv ifrån H&M. Har sett saker till mamma,syster och bror där. Ska spana närmare på det. Grubblar en hel del över julen också men har nog ändå bestämt mej för att julaftonen ska tillbringas ut på näset. Orkar inte flänga runt som jag har gjort alla andra jular. För är alltid jag/vi som får flänga runt med. Jag vill bara ta det lugnt och mysa, och det görs bäst hos Pappa&Ingela, resten av familjen får det firas med i dagarna runtomkring. Det är så årets jul ska få se ut. Men alla ska få julklappar ändå, bara så ni vet och inte oroar er haha. Längtar tills den dagen då vi är en egen liten familj som kan fira julen och alla får komma till oss och så vidare.Underbara tanke, och eviga längtan... <3


Vill ni se vad jag själv vill ha ifrån H&M? Och som jag om jag känner mej själv rätt kommer att klicka hem sen..

Bara mys-saker, tjocka strumpor,pyjamasbyxer&toffel stövlar. :)


Måndag

Så var denna dagen av jobbad, nu väntar två stycken 8-21 dagar innan det är dags för kurs igen. Jag skulle vilja ha sovmorgon känner jag nu, helt ja jag vet inte vad..Slut? Fast får jag mej en sovmorgon så lovar jag att jag vaknar sju så kanske ingen ide att ens vänta på det. Och antagligen beror min "jag är helt slut" känsla på att det var en hektiskt helg och jag är säkert på G redan imorn igen :)

Åkte till domus och köpte hårfärg när jag sluta förut, Jessica ringde och råkade till och vara utanför domus så vi tog en snabb fika. Nu väntar jag på att få hem älsklingen så ska han få färga håret på mej. Verkligen verkligen behövligt. Förstår inte varför färgen bara ramlar ur håret på mej? Visst sitter rött dåligt, men inte såhär dåligt!! Klippa mej vill jag med, överväger det starkt! Gör jag det blir det till att vara sparsam resten av månaden men känns som det kan vara värt det. Får ta mej en liten rast imorn och gå till Boys n girls och se om dom har tid. Har haft lite beslutsångest om vart jag skulle gå men lutar åt att jag gillar hon som klippte mej sist så det får nog bli att gå dit igen. Men jag vill ha en tid snart, får jag ingen tid på torsdag el fredag kommer jag säkerligen inte att klippa mej alls. Nu ska det ske!


Nej smyga till köket och hitta nåt att gnaga på, sen plocka fram fantasin och laga en kreativ måltid..





Vi hade iallafall tur med vädret

Puh vilken dag igår, hann fundera ett antal gånger på vad håller jag på med? Upp klockan 05,00, iväg strax efter 6. Lämna Kurre i åmål och vidare. Framme vid halv elva och fick ställa oss i kö och det var ingen liten kö heller!!!Vid tolv kom Jessica&hennes syster och då stog vi fortfarande i kö så dom tog plats med oss och vid en kvart/tjugo i ett tror jag vi kom in efter dryga 2 timmar och 10 minuter i kö. Ahh finally in paradise! Shoppat galet mycket, fast inte för galet mycket pengar utan hela köpet gick "bara" på 2400:- hade säkerligen gått på minst det dubbla nån annanstans. Här kommer listan, för den som vill veta haha

Jacka, dock inte en sån som jag hade tänkt mej utan blev en riktig skaljacka med tjockt fleecefoder som går att knäppa ur så den funkar som både höst/vår/vinter jacka
Plånbok
Mini platttång
2 toppar
Linne
En massa smått&gott till bilen bla stolsvärme(som matchar mina recardo stolar de ni!!),rattmuff,doftgranar m.m
Film
En massa scrapbooking,julgrejer,fotoalbum,"papperskärare",stämplar m.m
En massa förbrukningsvaror,typ hårinpackning,tvål m.m
Lite julklappar med stor betoning på lite
Ätbara saker
Kattsaker
Flera olika smak/drick tillsatser för soda streamen
Massa nytt till badrummet
Massa nytt till köket
Förbrukningsvaror alá köket
Farsdags present
Puma parfym set
6 st genomskinliga Coca-cola glas
Muffins bakplåt

Och en hel del mer som jag inte kommer ihåg/inte orkar skriva ner. Självklart köpte jag bara saker jag behövde eller inte visste att jag faktiskt behövde ;)

Riktigt nöjd med dagen igår trots kö och mycket folk, tror älsklingen min tyckte det var helt okej också :)) Men nästa gång tänker jag inte åka i november då alla andra också verkar åka dit. Var riktigt slut när vi väl kom hem, blev raka vägen i säng för min del för jag skulle upp och jobba imorse.  



Vart i långserud och jobbat, jag har vart halv seg hela dagen och det var guld värt när klockan blev fyra och jag fick bege mej hemöver. Blev glad när jag kom dit imorse och en av dom jag skulle jobba med sa: Men hej!Va kul att du kommer hit. Och sen säger att nu kommer jag få vara där mer för dom ska planera själva. Det måste ju betyda att jag är omtyckt eller?

Nu är det snart dags för söndags myskväll med bästa tvprogrammen,chips&cola. Underbart! Jag behöver sitta ner och bara sitta nu för det har jag banne mej inte gjort sen i fredags. För nej bilkörning räknas inte även om man sitter ner för man blir trött av det med efter ett tag. Fullspäckad vecka väntar och jag längtar efter fredag då jag ev kan få mej en lite sovmorgon om jag fortsätter att ha den dagen ledig.


Onödigt vetande

Idag har jag lärt mej massa onödigt, roligt och äckligt vetande. Några exempel:

*Coca cola var från början en grön medicin som sas funka mot det mesta
*Coca cola light och coca cola zero är samma sak, enda skillnaden är att lighten lockar kvinnor medans zeron lockar killar
*Coca cola innehåller fiskrens



*Om bröd innehåller E 920 kan du räkna med att det innehåller hår

* Frontaloben är inte fullt utvecklad innan 25 års ålder, så innan det kan man inte fullt ut ta mogna beslut.


Man lär sej mycket på kurs haha. Fast massa bra och ha saker också såklart. Idag var det lite segare än igår, iallafall på förmiddagen men på efter middagen tog det fart. Lika mycket disskusioner och en hel del flamsande idag och föreläsaren var GANSKA trött på oss. Tur för han att vi inte ska tillbaka förrens nästa torsdag, och tur för oss att det är en kursdag kvar! Gick ut anmälan till en annan kurs idag också och jag hade gärna vart med men ska jobba dom dagarna tyvärr.

Sitter och halvspanar på Idol medans jag skriver. Orkar inte riktigt koncentrera mej känner jag. Har kollat på senaste Johan Falk filmen förut, Dom fredlösa tror jag den hette och den var nog bäst av alla dom jag har sett. Pluspoäng till den :) Efter filmen blev det till att fixa nachos och kolla på till idol början. 

Laddar för morgon dagen, får bli sängen tidigt. Innan vi åker måste vi åka förbi mamma och lämna av kurretratt. Han är helt omöjlig med tratten på sej och jag vill inte lämna honom ensam hela dagen så han får ta sej en tur han med, och mamma får masa sej upp tidigt och agera välkomstkommite :)
 Och efter det ULLARED here we come haha!! Tänk att man kan längta så efter att köpa massa skit? Fast jag säger att det är bra grejer. Nej ett försök med Idol och sen sova.



Lärorikt

Jag är glad över att jag valde att gå denna kursen, bara första dagen gjord men jag LÄR mej så mycket. Både logiska,nyttiga och ganska skrämmande grejer. Idag har det handlat om arv,testamenten,lagar,rättvisemärkt/fairtrade och om billiga/dyra matvaror. Hör själv hur det låter, det låter tråkigt men det är så långt ifrån tråkigt det bara kan bli. Vi har disskuterat,pratat och skrattat oss igenom dagen och gubben som föreläser är rolig,duktig och vet mycket. Lunchen på hotellet får ett stort plus också, först blev det stekt potatis och dillkött och till efterrätt pannkakor m sylt&grädde. Och jag kan ju säga att det var bara jag och Linda som var åpna nog och trycka i oss både och dom andra nöjde sej med mat haha. Men måste ju försvara mej med att det är inte varje dag man blir bjuden på lunch på hotellet. Imorn är det dags igen, får se vad det ska handla om då! Har "läxa" tills imorn. Det är däremot tråkigt men antar att det utgör grunden för morgondagen så får kolla på det sen.



Snöar gör det också, trodde ju aldrig att det skulle bli så det la sej men faktiskt så ligger det lite här och var utanför här. Tyckte inte om att köra imorse, det var spårigt och otrevligt. Ploga tack? Mycket bättre när jag åkte hem då kunde jag köra som man ska :)
Nu är det soffan som gäller, ska bara slappa och mysa har jag bestämt (trots att det egentligen skulle behöva städas.) Eldar i öppna spisen så det sprakar sådär mysigt och ska tända massa ljus sen. Det är sånt som passar när det snöar :)


Bara ungefär 1 dag kvar nu.. :))



Här har ni mej

Jag är tillbaka, och likaså är datorn och till viss del värmen. Alltså är det bättre nu än vad det var imorse. Jag har rännt runt, mamman skickade meddelande i förmiddags och sa att hon hade hittat en katt tratt så jag fick styra bilen ner mot Åmål. Kaffa en sväng, få tratt och få blommorna som mamma hade handlat åt mej i måndags. Super fina billiga blommor från jysk. 2 vita orkideer och två juliga rosor, plast/tygblommor som jysk körde erbjudande på 5:- styck. Dom var superfina trots priset så jag fick svänga om jysk och köpa fler. Blev två kvistar med blommor och två andra små. Är bra och kunna ställa på dom ställen som vanliga blommor inte vill överleva så sen ska det dolas :)) Det gillar vi. In på eurocash, där hittade jag en film låda, jag fick med mej en som verka okej (måste ju fylla ut den halvtomma dvd-hyllan) men upptäcker sen på kvittot att den kostade mer än jag trodde. Bara att gilla läget, dyrare att åka tillbaka och klaga på dom ;)  



Efter Åmål med tillhörande shopping stog Säffle på tur, kaffa och tjöta hos Malin. :) Var nog verkligen hundra år sen sist. Blev väl där en två timmar eller nåt sånt tror jag innan de var dags för hemresa. Och ja här är jag ju nu, jag ska snart sätta igång med mat för jag hungrar ihjäl. Hemgjord potatis&köttfärsgratäng är jag sugen på så det får det bli. 
Och förresten, det snöar!!! Vad ska man tycka om det? Jag både gillar och ogillar snön. (Inte för att jag tror att denna tänker stanna då men) Det jag gillar med snö är att det blir ljusare, det är riktigt mysigt och det är fint att se på. Det jag ogillar är att skotta, få fram bilen och att köra bil i snö!!!!Jag blir en livrädd lite tant som kör toksakta och får åka till jobbet hunda år innan jag börjar OBS detta gäller bara innan dom har plogat!! Annars kör jag som man ska, ingen saktkörare jag egentligen.


Nej maten var det!




Onsdag it is

Och det är inte riktigt nåt som funkar som det ska idag, datorn är tröttast i stan och lite lätt ut funktion. Jag kan tex inte välja kursiv stil på blogginlägget, fel fel fel men jag skriver ändå. Den lilla pluppen för att ladda upp bilder funkar inte. Jag kan inte kommentera andra bloggar, och jag kan inte kolla in Bellme.se och Farmville funkar ej. Datorn, nätet eller vad är det som är lite lätt ut funktion? Värmen på nedervåningen är också den lite lätt ur funktion. Och det betyder ungefär att jag håller på att frysa ihjäl minst sagt. Tror elementen behöver luftas, jag är totalt okunnig och får invänta mannen i huset. Han kan han! Övervåningen är däremot varm, för det behövs ju just nu? Nej precis, hade gärna haft ett riktigt varmt element här nere istället för 4st ljumna. Kanske skulle rota fram el-elementet, fast det står typ längst in nånstans och tjaa orkar jag det? Får se på det..


 Igår satt jag och spanade på lite extra jobb. Fanns två som jag blev lite nyfiken på. Ett som extra personal på Cherry casino i karlstad (hmm inte visste jag att det fanns ett kasino där) Det var nån fredag-lördag i månanden extra bara. Dock lite fundersam över utbildningen man skulle få innan. 30 timmar kostnadsfri utbildning, men inget om att man skulle få betalt för att få den? 30 timmar är ändå nära på en hel vecka i arbetstid coh jag vill inte missa en veckas inkomst även om det skulle ge inkomst senare. Den andra var som demosäljare i matbutiker i karlstad. Under 3 veckors tid, onsdag till lördag. Älsklingen räknade på lönen man skulle få och det var väl inte super bra men ändå kul och testa nåt nytt som inte är bindande. Tål att tänkas på, kan ju söka och skulle jag råka till och få så är det ju bara att säga nej om jag inte känner för det :)


 Vad ska fröken roa sej med idag då? Känner varken för att vara hemma och frysa eller försöka sällskapa med datorn som är segast. Kanske ska åka in till stan och låna ut min video till Malin, en fika på det med. Tror jag avvaktar vet besök med Kurre, ser bättre ut nu men ska ändå fortsätta jakten på tratt. En Kurre-katt-tratt. Funderar på om jag borde fixa lite ny musik och bränna en skiva, jag har inte gjort nån skiva sen innan åskan slog ner i gamla datorn och ja den börjar bli uttjatad nu den skivan. Frågan är då om det finns nån tom skiva? Och hur fungerar den "nya" brännaren, datorn m.m? Kanske får utforska :) Tror inte jag har nåt mer att skriva just för stunden. Ska gå och kaffa med mej själv nu och tycka det är tråkigt att aldrig nån kommer hit och kaffar med mej.

1 poäng till vuxenlivet

Jag banne mej samlar jag inte vuxenpoäng nu så vet inte jag. Banken igår, la om mina pensionspengar och grejade med det. Fortfarande inte riktigt kläm på allt men det kommer väl. Inte börjat p-spara själv än iaf, det får vänta så änsålänge är det bara staten&kommun som sparar åt mej genom att jag arbetar. Men vi öppnade ett spar konto, ett konto där man om jag fattade det hela rätt köper och säljer fonder utan någon större risk. Det är typ ett gemensamt konto fast jag är ägaren av det :) Sen får vi se vad pengarna kommer att användas till i framtiden. En liten söt bankbok till det där det just nu bara står Sandra + 100:- men vem vet, det kanske är första hundralappen till miljonen?




Jobbat idag, förmiddagen bara försvann iväg och nu är jag hemma och ska inte jobba försen på måndag igen vad jag vet. Men kursen är ju två dagar också så. Turen till Carro imorn blev inställd, TRÅKIGT! Men hon hade fullt upp i skolan så får se om det hinns med i nästa vecka istället. Är nog eventuellt så jag måste åka med Kurre-katt till vetrinären imorn. Kattfan har vart ute och slagits och har ett jätteuschligt sår på kinden. Har varit svullen ett par dagar och nu bara grisar det sej. Har tvättat och försökt att linda det. Inte populärt inte ville han ha blått bandage lindat runt huvudet inte. Var på jakt efter en tratt till honom istället men inte fått tag på nån. Och som det såg ut nu när jag kom hem behöver nog en vet kolla på honom. Bah dumma katt! För ja det är hans fel, jag har då inte bett honom om att gå ut och slåss och behöva dyr vetrinär vård. Han kan glömma julklappar och kattgodis nu han. Nya halsbandet har han gjort sej av med också, funderar på att sätta Sallys rosa på honom för har inte nån lust och köpa nytt till han och han syns inte i mörkret utan.


Ägg-kinden han hade för 5 dagar sen..Nu är det bara blä



Nehe nog om katten, och nog om det mesta just nu. Ska försöka göra nåt vettigt medans jag väntar på att älsklingen ska komma hem. Desperate och Ugly betty ikväll och en massa mys pådet, de gillar vi..Förresten, den som har gjort desperate måste vara en väldans rolig person som kommer på alla dom där knäppa,pinsamma och allmänt roliga situationerna som fruarna hamnar i hela tiden. Eller vad tror ni?



Måndag

Så var det redan måndag, helgen sa swosch och så var den förbi!Blir så när man jobbar tror jag, dagarna bara försvinner. En fullbokad vecka som väntar nu, jobbat idag och ska tillbaka in till stan sen och ha tråk möte alá sparande på banken. Lite små ärenden som ska göras då med, kunde väl egentligen ha stannat i stan nu men har redan tillbringat några många timmar där så tar en rast hemma :) Började dagen med att gå upp tidigt och åka tidigt till stan för vi hade bara en bil hemma. Jagade upp en morgon trött Therese och vi drack morgonkaffe på matsälle och tjötade lite innan det var dags och börja jobba.
Hade en långt samtal med kära pappa när jag åkte hem, vi planerade sälen weekend och jul =) Jag längtar mej sjuk efter en sälen weekend, snö, snowboard,hundspann, skotersafari och afterski. Låter det inte underbart? Men inte tänkt förrens i Januari el Mars så får allt längta ett tag till.


Ser det inte mysigt ut?

Tillbaka till min vecka, imorn blir det också till att jobba. Onsdag ska jag vara ledig och bege mej ut på en roadtrip till karlstad och Carro! Det är efterlängtat, inte setts på nästan ett halvår igen så verkligen på tiden nu. Torsdag&Fredag ska jag och ett par arbetskamrater iväg på kurs, Pengar för livet på Abf. Hört att den ska vara bra så hoppas på det. Sen är det äntligen helg igen och alla vet väl vad som händer då utan att jag ska behöva säga det igen? ;) Hoppas bara att jag inte ska bli sjuk! Har haft smygande morgonförkylning dom senaste dagarna men blir piggelin efter bara en liten stund. Skumt men jag är glad så länge det inte bryter ut.





Ni missar väl inte den nya serien på 5an ikväll? Haha


RSS 2.0