Nyckeln till framtiden

Igår var vi och kollade på ett hus, och jag är kär! Fan kanske man skulle säga till det. Huset är så totalt nedgånget så precis ALLT måste renoveras. Det enda som var okej var ett badrum på övervåningen men där var duschkabin sprucken och toaletten från 1800-talet, men alla vitvarorna var okej i huset. Men allt annat måste fixas, slipa golv,tapetsera,måla, byta paneler och lister runt dörrar&golv ja you name it!  Ja just de, golvet i hallen var okej också, klinkers :) Ved uppvärmt vart det med, okej billig uppvärmning men inget för latmasken. Men trots allt detta så har huset stor potential,underbara planlösningar,fin utsida och okej stor trädgård. Jag ska ringa banken sen och kolla möjligheterna att låna till renovering, utgångspriset på huset är ju lägre än vad vi har lånelöfte på så om det skulle finnas nån möjlighet att låna upp resten också. Jag tycker inte att det skulle vara nåt problem, vi har ju dom 10% vi ska ha så?


Igår hade jag fått brev från a-kassan, dom är roliga dom. Sisådär 6 veckor senare kom dom på att dom ville ha nytt arbetsgivar intyg, jag har 4 veckor på mej att få det till dom annars är det Hej då som gäller. Sist gång tog det nästan 3 veckor innan jag fick hem intyget och då saknades ett papper. Hoppas det flyter denna gången, måste ringa om det också sen. Jag får leka telefon sekreterare idag jag tror jag.


Jobba sen, skulle ha jobbat dagen men blev flyttad till kvällen. Bara att tacka och ta emot som vanligt, kvällen ger två timmar mer + några kronor extra i OB. Dock ganska få kronor men men. :) Inte hört nåt från hemtjänsten på några dagar nu, hoppas dom inte har glömt mej igen. Dom ringde 3 gånger när jag var på kursen förra torsdagen men då kunde jag inte svara och sen dess har det inte plingat nåt i luren. Men ingen ide att ens fundera, jag behöver allt som oftast inte oroa mej men så gör jag det ändå. :)



Framtiden?


Kommentera
Postat av: Jessica

pratat med dom än? :)

2009-11-17 @ 14:16:08
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Lina.

Hej!



Kika gärna in i min relativt nyöppnade smyckes webbshop, DesignByLina.se.



Där säljer jag mestadels Armband i olika material såsom, Läder, Mocka, Siden, Pärl och Kedje Armband.



Välkommen in!

2009-11-18 @ 09:51:23
URL: http://www.designbylina.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0