Jag vill ha....




Tisdag

Uppe tidigt idag minsann, redan strax innan sex var det dags att vakna. Plutten somnade 17,30 igår kväll så när klockan var 6 ville ha gå upp. Jag förstår honom :) Helnöjd buse som fick komma över till våran säng och härja en sväng innan vi klev upp hela familjen.

Idag har det blivit en tur till Hörnan inplanerad och efter det blir det en sväng på stan med Emelie&Nova. Kanske en fika med? Är sugen på Domus fika jag :)

Nu blir det lite nya bilder, vagnen i verkligheten blandannat. :)










Världens goaste unge!


Provsmakar den nya ryggsäcken som kom igår :)

 

Tävlar

”Jag tävlar hos Carolina om ett presentkort på 300 kronor från Mysmyran.se


Måndag

Ny vecka igen, vart tog den förra vägen? En grå dag ser det ut att bli iallafall, trist! Men ut ska vi ändå, har blivit mycket stillasittande så idag får det bli en promenad. Ut och visa upp det fina åket :) Måste gå till banken och sätta in TW pengar bland annat så dit går vi. Annars händer inte mycket idag, samma sak imorn men sen har vi att göra både onsdag och torsdag.


Igår la jag in alla bilder från gamla datorn i denna nya, hade städat och fint med alla bilder i mappar. Många många mappar var det och ordning till tusen. Det VAR ordning, nu har jag över 4000 bilder huller om buller, pju att orka städa upp det? Inte en enda mapp fick jag med, och inte kommer dom i ordning heller annat än efter vad dom heter så alla som ex heter 12 maj ligger ihop, men då blandat 12 maj från både 2009,2010 och 2011.. Jaja jag ska väl egentligen inte gnälla för får väl vara glad att jag ens hade lagt över alla bilder på USB. :)

Nu ska jag roa Wilde, han verkar tycka att jag är tråkig. Beställde förresten tuffaste ryggsäcken till han i förrgår, från web-butiken Mysmyran blev det en Disneys bilar väska för endast 69:- vilket är jämt hur billigt som helst för det får man knappt en märkeslös enfärgad väska för. Rekomenderar absolut den sidan, gratis frakt i januari också :) Ja nu kom jag av mej igen, avsluta var det så det gör jag nu. Hej hej!






Hjälp.......

.......med bloggdesign nån? 



Vagn, panik och flyt

Igår hade vi nästan en hel dag i Karlstad, drog iväg och blev betydligt fler timmar än planerat. Började med att hämta vagnen, så fin! Är så jädra nöjd med det köpet. Lätt att köra, lätt att fälla ihop och lyfta i/ur bilen. Wilde verkar sitta bra och bekvämt i den. Och såklart SNYGG!  Den får full poäng! :)

Sen hämtade vi tapeterna, älsklingen var in på BRL en sväng och sen var vi på biltema. Här klantade jag mej som fan, skulle sätta in Wilde i stolen när vi var klara och under tiden lägger jag min plånbok på taket...... upptäcker det när vi packat ur vagn, Wilde och allt vid Bergvik. PANIIIIIIK! Fick slänga mej iväg tillbaka och leta, åkte samma väg 2ggr och andra gången ringer det en norska som har min plånbok. Dom hade stannat och tagit upp den mellan biltema och rondellen. Dom befann sig på Ilanda så det var bara att slänga sig iväg dit. Vet inte hur jag ska kunna tacka dom tillräckligt. Så glad att det finns ärliga människor. Har halva mitt liv i plånboken, ni som har sett den vet det. Kalender, mängder av olika kort och mitt körkort, alla mina presentkort på värde över 700:- låg där, kontanter, kvitton, kvittot på babyvakten som vi skulle byta etc. Gissa om jag kommer att hålla koll på plånboken hädanefter? Detta vill jag inte vara med om igen! Och tack igen underbara människa som såg den, stannade, hittade mitt nummer och ringde. Guld värt!

Sen kunde vi fortsätta med våra ärenden iallafall, handlade det vi skulle på Bergvik och sen bar det av till Ikea. Inga problem att byta babyvakten så nu har vi en ny välfungerande. Tur det! :) Hem sen, jag hade lördags mys med min plutt medans älsklingen stack till garaget och senare stack han ut och jag hade en dålig filmkväll som jag skrev i inlägget under. Orkade inte ens se slutet utan stängde av och satt vid datorn istället. Beställde smink gjorde jag, blöh! Det absolut tråkigaste jag vet, går i princip inte utanför dörren utan smink men hatar att köpa det. Men hade jag inte beställt nu hade jag fått gå osminkad i slutet av veckan och det kände jag inte för.

Nu ska vi äta frukost här och sen sparka igång dagen, ska åka till Åmål och byta plast mot papper och umgås med syster en sväng. :)

Jag saknar dej...

Sitter och kolla på filmen Jag saknar dej, hade riktigt stora förväntningar innan men jag är besviken. Läste boken när jag var yngre och minns att den var bra, gripande men filmen.. Filmen är såklart jättehemsk i grund och botten, ens tanken på att förlora en syster/ett barn är vidrig. Men den känslan saknas i filmen, den är hysterisk, skrikig.. Kanske svänger i slutet men just nu känns det som bortkastade pengar..



(Bilden lånad från google)

Äntligen lördag!

Igår tillbringades större delen av dagen med Emelie&Nova och det är alltid lika trevligt det och på eftermiddagen bar det av till Karlstad på Reporting night med Malin. Åt dundergod sallad, drack dricka och bubbel. En trevlig kväll :)

Idag bär det av till Karlstad igen, denna gången för att hämta den nya vagnen, hämta Wildes tapeter och byta babyvakten. Ahh vad jag längtar efter vagnen!! Och ska bli så skönt att få klart Wildes rum. :)

Ikväll blir det ensam hemma kväll för min del, funderar på om jag skulle hyra nån film att roa mej med? Vill se Jag saknar dej, eller Breaking Dawn fast den har väl inte ens kommit på DVD än?


Fina vagnen!


Hemma dag idag

Började dagen med sovmorgon till 8, härligt! Idag ska vi ha en hemma dag jag och Wilde. Är nåt varenda dag hela tiden och då känns det bra att ta lediga dagar ibland.

Igår var vi på BVC, vägning, mätning och vaccin gick bra men läkarundersökningen.... Haha ja jag har då aldrig sett Wilde så envis och inte tycka om nån. Han drog och tryckte bort hans händer, han sparakade honom och han gråt så fort han kom i närheten. Läkaren fick inte lyssna på hjärtat och inte ta på han. Läkaren försökte dessutom muntra upp läget med att hysteriskt vifta med leksaker i ansiktet på han. Inte så lyckat kan lova. Men nu var det gjort iallafall och vi ska inte tillbaka förrens i juli igen. 

Nu ska jag läsa lite i min roliga bok och dricka upp kaffet innan det är dags för bus och stoj. :)


  


Onsdag

Jisses vilken seg morgon, idag var det tungt att gå upp. Wilde vakna tio i 7, jag tände lampan och nästa gång jag kollade på klockan var hon kvart över 7 och Wilde satt och hojta, jag hade somnat om jag. Direkt man skulle ut från täcket kunde jag konstatera att det är kallt ute idag, ja för att det även är kallt inne.

Förkylning på G med, just love it. Tät i huvudet, skum i halsen och huvudvärk. Och vid minsta lilla förkylningsymtom kommer halsbrännan som ett brev på posten. Kan nån förklara det för mej? Innan helvetetets halsbrännan i väntan på Wilde hade jag kanske haft det 1-2ggr någonsin, och nu får jag det så fort jag har minsta lilla förkylningssymtom? Vad är sambandet?

Ska till BVC i eftermiddag för 1 årskoll och vaccin. Ska bli spännande att se vad stor han blivit, men tanken på vaccinet ger mej ont i hjärtat. Stackars plutten att bli stucken. Men men vaccin är bra så. :)

Ikväll ska jag iväg och ha en TW demo, det är taggad för :) Ska bli trevligt.  

Annars ska jag tillbringa dagen i tvättstugan. Verkligen välbehövligt för snart har Wilde slut på byxor och alla mina bästa tröjor är smutsiga.









Nu så...

är vagnen beställd, ja igår kväll tillochmed. Jag längtar tokigt mycket efter den kan jag lova.



+ matchande skötväska och fotsack


Rösta på Wilde

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Vi-Foraldrars-Omslagstavling/Photo-competition-candidate-template-5203



Måndag

Ny vecka igen, är det bara jag som tycker att veckorna går ännu fortare nu är förut? Om det ens var möjligt.. Oplanderad dag idag, inte mej emot faktiskt. Det enda som jag nog kommer att göra är att ta en promenad sen. Det var härligt ute idag :) Hoppas snön stannar ett par dagar nu, blir så fint och ljust.



Det blev en liten pulka tur med Sandra&Melina igår. Wildes pulka är jättedum, den välter jättelätt och igår välte den nog 4 ggr och stackarn landar med huvudet rätt i snön. :(


God morgon

Uppe före tuppen idag, gäsp. Massa snö ute och det betyder att det får bli en tur ut i pulkan sen. Blir kul för Wilde det. :)

Roligt att vi var på Ikea igår och igår kväll visade det sig att babyvakten har gått sönder (köpt på ikea). Fast tur i oturen så har vi garanti fram tills nästa söndag och nån dag under veckan måste vi ändå och hämta tapeter så kan nog byta den då. Helt klart ett måste att ha men har ingen lust att behöva köpa en ny igen så hoppas verkligen att dom byter ut den utan krångel.

Jaha förutom pulka ska man roa sej med rolig städning idag, måste verkligen ta övervåningen en omgång. Annars ingenting planerat för dagen, skönt för min rygg är helt skrot och det är nog bra att ta det lite lugnt.



Hel dag i Karlstad

Idag har jag och mina hjärtan haft en hel dag i Karlstad, började på Jula där Wilde fick sej en CD spelare. Vidare till Barnenshus där vi provkörde vagn och kollade på bilstol. Sen fick stuvbutiken sej ett besök och vi hittade tapeter, dock skulle vi kolla Coop också men där fanns inget så får ringa Stuven imorn och beställa dom. :)

Hann även med Biltema, Ikea och Skopunkten och det blev bla matta, ram och lampa till Wilde, lite andra nödvändigheter från Ikea såsom ljus, ramar, clips m.m. Bytte även Wildes vinterskor till ett par tennis skor, inte så stor ide med vinterstövlar till en som inte kan gå :) Sen storhandlade vi på Coop, vet inte vad jag tyckte om det riktigt. Vi handlar alltid på Ica maxi annars. Tyckte det blev dyrare än det brukar vara, rörigare med när man inte känner igen sig. Men det fanns allt några fördelar också, och kul med lite nya saker :) Fick såklart avstämmning på självskanningen med, suck! Men det är bara att gilla läget och tänka på alla gånger man bara glider ut ur affären med påsarna färdigpackade. Hon i kassan var glad att det blev vi som fick avstämmningen för att inte vi blev sura, kan inte vara ett kul jobb att sitta i den kassan annars? 

På väg hem sen var det inte så mysigt väder, inte nu heller för den delen. Kul med lite snö men inget kul med busväder. Tur att man sitter inne allafall, har myst med vitlöksbaguetter med brie&salami och kollar lite halvt på Beach medans jag bloggar.



Nya mattan



Skorna



Gosungen trivdes bra med att åka kundkorg på Jula :)


Fredag

Fredag idag och just idag händer det inte så mycket, ska iväg och lämna lite saker från Köp och sälj sidan och en tur till apoteket. En promenad får det bli med. Och det var ungefär så denna otroligt givande dagen ska se ut.


Igår tillbringade vi förmiddagen på hörnan och det blev en stor dag i Wildes liv för helt plötsligt kröp han iväg. Bara sådär, förut har det bara gått bakåt. Han har ålat bakåt, åkt bakåt på rumpan och krupit bakåt. Lite seg då för alla hans jämnåriga kompisar kan krypa som man ska men nu så! :) Duktig kille! Och han blir så glad, skrattar, ler och tjuter när han kryper. Kul att ta sig framåt tänker jag :)

Efter Hörnan tog vi en promenad, blev en sväng förbi Etage och nu jävlar ska det börja tränas. Bara Emelie har sagt upp sitt kort i Karlstad så ska vi dit. Jag ser fram emot det, ska bli intressant och se om det är nåt för mej.



Gäsp

Idag blev det upp tidigt, en viss liten herre som klev upp först av alla och tände sin nattlampa och satte igång att härja. Så söt så det är inte klokt men han hade gärna fått gått upp nu vid sju och inte före sex. Men vilken skillnad det är när han vaknar och roar sig själv en stund, helt underbart att hinna vakna innan man går ur sängen. :)

Igår blev det mycket promenerande för min del, tidspessimisten i mej tyckte att det nog var dags att gå hemifrån vid 11 för att hinna handla innan jag skulle träffa Jessica, bara att jag klev ut från Ica och hade handlat klart när klockan var 12 och vid ett-halv två skulle jag träffa Jessica. Det blev till att promenera i väntan, hade trevligt sällskap av Sandra i telefonen i nästan 1½ timme så det var helt okej att ha lite tid över :) Upptäckte att Wilde sitter i Mannes skyltfönster, så himla fin bild så. Våran fina unge! Sen blev det dags för fika på domus och Wilde busade med sina kompisar en stund. :)

Idag ska vi iväg till Hörnan och efter det blir det en promenad med Emelie och Nova. Annars är inget mer planerat idag, behövs inte heller för det är fullt tillräckligt. :)



<3


God morgon

Vad gott jag har sovit inatt!! Alldeles så jag verkligen inte hade nån lust alls att gå upp. Wilde vaknade med solskens humör, höll på och härja runt i sängen så jag bara tände lampan så kunde man ligga och dra sig en stund innan uppgång. Fick mej ett gott skratt åt Wilde som tände sin nattlampa medans han härjade runt och sen gjorde ihärdiga försök att släcka den, han la kaninsnutten över men det lyste igenom, försökte att stoppa den under täcket och till slut blev han förbannad och skulle kasta iväg den men den studsade bara mot spjälorna. :)

Idag har vi en ganska lugn dag, hemma på förmiddagen och sen vid lunch tid blir det en promenad till stan och möta Jessica på en fika. Får nog handla lite också för ekande tomt på både frukost mat och drickbara saker nu efter att vi ätit frukost.

Igår var vi ute hos Emelie och Nova på kaffe och långpromenad, jag hade köpt med mej semlor och såg fram emot att mumsa i mej den. Så kul att jag då hade köpt vaniljsemlor. Grattis, halva nöjet med semlan är liksom mandelmassa kletet. Men den som väntar på nåt gott?!

Igår kväll gjorde vi klart fondväggen i Wildes rum, blir så bra så! Taket är målat sen tidigare, så kvar är resten av tapeterna, golv och lister. Ska måla runt fönstret med och det tror jag att jag ska försöka mej på ikväll. Vi har lite beslutsångest om tapeterna till resten av rummet. Randigt eller enfärgat? Får se vad det blir, vi ska kolla runt i Karlstad på lördag.






Koll på läget?!

Jag brukar ha koll på läget men idag vetifan vad det blev av denna dagen. Skrev imorse att jag inte ville stressa i onödan, nä inte onödan men det lyckades jag. Blev jättestressigt och med 20 minuter kvar tills vi skulle vara hos tandläkaren lyckades jag även med att slå ut flaskan med oskakad välling över hela kökgolvet medans Wilde satt på golvet och skrek på mej. Gömde kletet under ett gäng kökshanddukar, gjorde ny välling och sen iväg. Satt och satt i det där rummet och började undra varför det tog sån tid, jo men det fick sin förklaring i att jag var en timme för tidig. Suck på mej själv.

Jaja när det väl var dags för tandläkarbesök gick det fint, han blev lite förbannad när det skulle kikas i munnen bara men det hade jag redan räknat ut ;) Fick mej en släng av jag är dålig mamma känsla hos tandläkaren, egentligen borde man gå till tandläkaren innan man fått barn ens? Kändes som man gjort en massa fel.. Men Wilde var nöjd iallafall för han fick en gullig tandborste med ett fordon på, den släppte han inte i första taget. :)




Efter tandläkaren tog vi en sväng på stan, lindex hade 2 för 1 rea och jag och Wilde hade 200:- var i presenkort där så trots att jag vet att ungen inte behöver massa mer kläder kunde jag inte låta bli att shoppa lite. Tyckte att vi fick det för trots att han har så enormt mycket kläder. :) Jag själv fick mej 2 nya bh-ar, tråkigt men välbehövligt. På lindex blev det iallafall jeans, fleecejacka, basbody och en bamsepyjamas till Wilde och som sagt 2 bh-ar till mej och ändå har vi presenkort kvar där :) Var även på kappahl, köpte 4 par strumpor med halk grejer på, velourbyxor och en body. Där har jag nu 450:- kvar i presentkort :)



Lite av dagens nya, älska shopping! Jeansen och fleecejackan är så jädra snygga så klart dagens bästa köp.


Förövrigt har Wilde blivit tagen för att vara en tjej två gånger idag, trots svart jacka med disneys bilar på, svart mössa och blå napp. Och jag har fått höra att jag är rund, nog för att jag är det men ändå så säger man väl inte? Var en person som jag inte träffat på nog tio år, hälsade på henne och hon tittar på mej, ler och säger det är väl Sandra? Du har blivit så rund så jag var inte helt säker först. Även hon som sen trodde att Wilde var en tjej, den andra som trodde Wilde var en tjej var en arbetskamrat som jag sprang på vid hermes.





Måndag

Då var helgen över då, ny vecka nya tag? Näh, ny vecka bara. Idag ska skrutten till tandläkaren, oj oj ska bli kul att se vad det går. Han är så fisig med sin mun vill inte alls visa sina tänder för andra. :) Undrar förövrigt om vi hinner gå dit? Vaknade halv nio, jag sitter här nu medans han äter smörgåsen. Ska vara där halv 11 och det tar ju en liten stund att gå till Hermes härifrån. Jaja vi får se, hade tänkt gå men jag vägrar att stressa när vi inte måste så får se vad klockan är när han har ätit upp. Förutom det har vi inga planer för denna dagen, är i det stora hela en lugn vecka och jag tänker njuta av det. Imorn pratade vi på en sväng ut till Emelie och Nova. Onsdag ingenting, torsdag hörnan. Fredag ingenting och lördag bär det av till karlstad för mat och tapet inköp. 

  



Massa paket till Wilde

En hel massa fint har han fått våran lilla älskling, här kommer allt i bild också :) Tar även med det jag redan visat tidigare för vill ha allt samlat på ett ställe :))


Av faster Maria med familj fick han dvd film och presentkort på kappahl




Av farmor&farfar fick han detta



Av morfar&Ingela fick han bord och stolar till sitt rum



Av farbor Tommy med familj fick han detta




Kläderna på bild nr 1 har han fått av Anna&Niklas. Kläderna på resterande 3 bilder kommer från faster Ewa med familj



Av Linnea&Andreas fick han denna


Av moster fick han denna


Detta fick han av kusin Marie



Från oss


Från min mormor + att han fick en blomma idag


Detta fick han av Emelie&Nova


Detta av Jessica&barnen


Denna av sitt kompisgäng med mammor :)


Presentkort från Sandra&William.

Han har även fått ett presentkort på 200:- av min faster&kusin.

 


Kalas dag







Lördag

Lördag och kalasdax, behöver jag ens säga att vi har jättemycket att göra idag? Fick verkligen ingenting av det som behövde göras gjort igår.

I torsdags kväll kunde jag inte låta bli att lägga bud på Suprise bag full med kläder som Malin hade ute på Köp och sälj sidan. Denna blev min för 255:- och igår fick jag den hemlevererad till dörren. Det var en hel blå ikea bag full och jädrar vad snygga en del av kläderna var. Värt pengarna gånger flera dom kläderna jag valde att behålla och då har jag ändå 2/3 delar kvar som jag ska sälja vidare. Bland kläderna jag behöll var det 3 stycken Gina klänningar, flera vanliga baslinnen från Gina, 1 eller 2 par skor har inte bestämt mig än, världens bästa favorit leggins från Gina, jeans från HM i nyskick, och sen var det väl ytterligare en 3-4 linnen jag behöll, en jeanskjol som jag ska sy om och en så söt klänning i marinblått och vitt med rosett i ryggen. Är jädrigt nöjd med det köpet kan jag säga och ångrar mej inte en sekund! :)



Huja nu började ungen lukta gott här bakom mej, dags att avsluta tyckte nog han! ;)



Fredag

Idag ska det grejas. Måste förbereda för imorn så det ska städas och fixas, måste även som vanligt tvätta för tvättberget tar ju aldrig slut. Ska ta en promenad ner till Domus sen med, handla mat tills ikväll,posta tradera och ta ut pengar.

Imorn är det dags, kan säga att jag vet inte riktigt hur vi ska få plats men men. Vet inte ens exakt hur många som kommer heller, bra koll där. Men det ska iallafall göras 3 tårtor och dom måste jag göra imorn strax innan alla kommer för har bara en tårtbox och sen har vi litet kylskåp så får nog inte ens plats med 3. Ska ialalfall bli kul med kalas, och att göra tårtorna. Är verkligen inget proffs men jag älskar att göra tårtor.

Annars hade jag nog inte så mycket mer att komma med, ska ta och sätta fart och få lite gjort medans Wilde har morgonmys framför tven och tycker att det är helt okej. :)


Nöjd skitunge som lyckades komma åt och öppna sin sparbössa. (Får väl tillägga att den inte används mer nu utan stoppade pengarna i den med lås istället)




Torsdagen

Torsdag redan,och hej vart tog veckan vägen? Idag har vi iallafall varit på Hörnan med Sandra&Melina. Dom kom och mötte oss imorse och det blev en promenad dit i regnet. På hörnan var det mycket stoj och så omkring dom lite större barnen och Wilde var så nöjd hela tiden, han verkade gilla när det var lite mer oväsen och spring. Fiskdamm också och dom fick fiska efter en varsin majskrokepåse eftersom dom är för små för godis. :)

Efteråt gick jag till Lindex och bytte pyjamasen, hämtade paketet från lekmer med hans gåvagn och sen var det hemåt som gällde. Blåsigt och jävligt, och väldigt kallt för jackan var blöt sen morgonen men hem kom vi allt ändå. :) När vi hade kommit hem kom Wildes kusin Marie och faster Ewa förbi en sväng, Marie hade köpt present till Wilde. Han fick 2 pyjamaser och 2 st 2 pack med strumpor. Så snällt! Efter dom hade åkt stack vi till soptippen en snabbis, kan inte ha hallen full i säckar till helgen. Känns som jag hunnit med en del idag? Det är bra det. :)


Majskroke mys i soffan, han var så nöjd när han fick sitta och plocka ur påsen själv.


Mysis idag :)


Wildes dag, denna dagen

Idag har det varit en speciell dag såklart, har haft världens goaste unge i farten. Som om han har vetat att det varit hans dag. Vi började dagen med sovmorgon till 8, paketöppning i sängen,frukost och bus under förmiddagen och sen blev det en långpromenad. Hemifrån och till Domus, sen gick vi upp mot Lidl, vintergatan, stjärngatan. Genom skogen och ut i Annelund, runt vid jätten och kyrkmyren sen hem. Härligt nästan vårväder ute men förbannat halkigt. Sörjer dessutom snön men men, sol är bra skit det med!

Väl hemma sen slängde jag ihop en liten omgång bananmuffins. Vid tre tiden knackade det på dörren och utanför stod syrran och mormor för att gratulera Wilde. Vi tjatade och käkade muffins, Wilde fick paket. Av mormor fick han ett set med Disneys bilar och av syrran en jättesöt pyjamas som jag tyvärr måste byta för Lindex har tyvärr väldigt små fötter på sina pyjamaser och trots att inte Wilde har några jättefötter är deras för små. Men den var hur söt som helst så det känns tråkigt att byta!

När älsklingen kom hem från jobbet så visade det sig att han har haft inbrott i sheriffen och nån har stulit allt ljud. Så jädra svinigt att stjäla andras saker och så tråkigt att behöva bli av med allt. Hoppas det löser sig på något sätt iallafall.

Blev iallafall en tur till affären och fylla på kylskåpet plus att vi handlade allt till Wildes kalas på lördag. Han får gräddtårtor med olika frukt, strössel och gulliga figurer på. Fyllningen ska bli vaniljkräm på 2 och chokladpudding i en. Frusna hallon i alla tre. Köpte även nån blå såndär som man kan skriva på tårtorna med.

Lite av dagens bilder:






Presenterna:


Från min mormor

(bild på pyjamas kommer senare)




Från oss fick han detta, Geggamoja heldress, bok och cd -Imse vimse spindel, Brio bil -Musses clubhus, 23pack med askar Jabadabado och detta underbara gungflyplan. Som en gunghäst fast annorlunda. :)




Wilde 1 år!

Ett år, stora killen idag minsann. Mycket har hänt under året men jag undrar ändå vart tiden tog vägen?


Janurai 2011





Januari 2012

Nyvaken 1 åring



Stort grattis på din dag älskade unge!


Hoppsan

Blev lite shopping såhär på tisdags kvällen, en "Lära gå vagn" till Wilde. Han prövade Linus förut och då blev det bara så att han måste ha en egen. Bra leksak och en bra hjälp på vägen till att lära sig gå. Och annars är det en fin fin vagn att bli körd runt i kompisarna om man inte kan gå ;)



(usch vad jag shoppar, vagn ska köpas på detta med. Tur att det finns lite undanstoppat till den. Nä nu röstar vi KÖPSTOPP resten av ähum ja våren? sommaren? året?)


Nytt nytt nytt

Idag blev det en *host host* liten beställning från Jotex, hade redan sen tidigare kollat ut öglelängder till vardagsrummet och längder + metervara som Wilde ska ha i sitt rum. I förmiddags ramlade den in ett sms med 30% på alla gardiner innan 10/1. Happ happ inget att fundera på. Beställde 3 gånger öglelängder till vardagsrummet, längder, metervara och dörrkrok till Wildes rum och ett jättebadlakan som jag ska sy en storleken större badcape till Wilde av. Bara öglelängderna skulle ha gått lös på 900:- och nu fick jag allt detta för 1000:- istället. Helt okej om ni frågar mig ;)




 


God morgon

Idag är jag en smula trött, Wilde vaknade 5 för en flaska välling, han somnade snällt om men jag kunde inte somna jag. Eller jo jag somnade 20 min innan han skulle gå upp och hej vad pigg man blir då. Jaja kaffe fixar nog det, och att det snart blir ljust ute. :)

Idag ska vi ta en tur ner till Åmål och gratulera mormor som fyller år. Ska även svänga om soptippen på väg dit för har en massa skräpsäckar från Wildes rum. Annars inga stora planer för denna dagen men resten av veckan har vi och göra på. Imorn ska vi till långserud för ett försenat 1 års kalas för Linus. På onsdag fyller Wilde 1 år. Torsdag blir det hörnan, lördag ska vi ha släktkalas för Wilde och på söndagen ska jag ha tupperware demos. Ingen risk att bli uttråkade iallafall :)

Nu ska jag ta och dricka upp kaffet,  plocka i och ur diskmaskin och sen ta en omgång i tvättstugan innan det blir till att göra sig iordning. 


"Jag kan själv"


"Det ska börjas i tid ;)" 


Tävlar

Jag tävlar hos Erika  med bloggen http://overleva.blogg.se/index.html om nappar ifrån lundmyr. Så himla söta så hoppas verkligen jag vinner :)




Fest

Bilderna från igår kväll kommer här :)
'



(jävla fläck på kameran)








Det var en riktigt lyckad kväll! :) Var hemma hos Jessica tills halv 12-12 nångång sen drog vi till Harrys och dansade ett par timmar innan kvällen avslutades på bakfickan med en välbehövlig pizza.




Wildes kompiskalas

Igår hade Wilde sitt 1 års kalas för kompisarna, det blev en himla trevlig eftermiddag här med fina vänner. Bjöds på saft, glass och kakor till småttingarna och kaffe till oss andra. Ja och glass och kakor såklart :) Wilde fick så himla fina presenter också. :) Här kommer massa bilder, små bilderna är bara att klicka på för att se dom stora.










och presenterna


Detta fick han av Jessica&barnen


Av mammor&barn i föräldragruppen fick han denna fina


Korten han fick + presentkortet på ikea som han fick av Sandra och William




Och alla dom här kläderna fick han av Emelie&Nova

Tack alla ni för dom här fina presenterna! Helt perfekt :)

(Undrar förresten om nån vet vart en av plastskålarna tog vägen igår? Hittar inte en av dom och har letat igenom hela köket. Blir inte klok på vart jag gjort av den, den fanns där när jag dukade igår)


Kalas hela dagen

Idag är det kalas dag, kl 1 kommer några av Wildes kompisar hit på 1 års kalas. Kan inte förstå att min lilla bebis redan är 1 år? Ja nu fyller han  ju först på onsdag men vad hände? Känns som det inte var länge sen vi kom hem med det lilla knytet som bara låg och sov i en filt hela dagarna? Nu är han iallafall stora killen och det ska bli trevligt idag =)

Ikväll ska det kalasas för Jessica som fyllde 25 i torsdags, ska hem till henne vid 7 tiden. Ska bli kul och gå ut, och jag har massa goda rekordeliga cidrar som väntar på mig. :)


Innan dess har jag trettielva tusen saker att göra. Igår skulle jag ha gjort en massa men gjorde knappt nåt så julen ska ut, det ska städas uppe&nere, tvätt har jag kvar också fast jag tvättade massa igår, måste även hinna duscha och fixa mej, en sväng til kvarnbacken men det får jag nog ta efter Wildes kalas. Innan kalset måste vi blåsa ballonger och duka också. Varför sitter jag här för? Haha bäst att jag börjar fundera på att sätta igång.


Bara 2 saker till så är jag klar..Nr 1:  Hämtade min nya dator i torsdag och säger underbart! Njuter till fulla av att det inte tar 10 min att ladda en sida, eller att behöva starta om datorn cirka 15 ggr om dagen som jag behövt göra med min gamla det senaste halvåret. Saknar såklart min rosa lilla vän men samtidigt är jag mycket nöjd med denna nya.

Och nr 2: Tycker ni är tråkiga som aldrig kommenterar. Inte menat till er som lämnar avtryck nångång ibland men ni är väldigt få i jämnförelse med hur många som läser. Kom igen nu, vem är du?



Scooter djungel

Är i köpas tankarna på en ny barnvagn, eller tankar?? Ny vagn ska köpas och det ganska snart. Har hela tiden velat ha en limegrön eller en marinblå Emmaljunga scooter. Happ happ men nu så efter lite eftertanke så vill jag absolut inte ha den marinblå. Helt utesluten då den har en massa fula detaljer. Kvar borde ju den gröna bli då? Nä inte det nej, vi är 2 om att köpa och köra vagn så igår var jag istället helt säker på att vi skulle köpa en klarblå vagn istället. Men inte idag, för den med limegröna detaljer råkade också vara ruskigt fin nu när jag inte bara tittar på den limegröna längre. Samma sak med den svarta med röda detaljer.. Och med det så får det tänkas om, vilken vagn ska vi välja tro? Och det är minst lika viktigt att skötväskan ser bra ut, bara så ni vet! ;)





(klicka på bilderna för full storlek) Bilderna lånade av köpbarnvagn, där även vagnen ska köpas ifrån =)

Vilken vagn är snyggast?


Torsdag

Idag är ingen vanlig dag för det är Jessicas 25 års dag :) Grattis fina du!


;)

Idag är förövrigt en helt strålande dag, Wilde är sur som en citron och har varit sen klockan var strax efter 5. Ähum, underbart minsann. I två dagar nu har han vaknat alldeles för tidigt, igår hur glad som helst trots tidig morgon men det tar han igen nu ;) Idag ska vi iallafall och gratulera Jessica, eller ja i eftermiddag blir det. Annars blir det lugnt idag, hoppas att datorn ska komma men om den inte gör det blir vi hemma tills i eftermiddag.

Nej dags för frukost, och att avrunda så länge datorn går. Jisses vad drygt det är, fungerar drygt 20 minuter sen knastrar det till och så får man stänga av och går inte att starta på flera timmar. Kraftigt minskad datatid för min del iallafall men nördar wordfeud på telefon istället. :)


Onsdag redan

Idag ska vi och träffa goa mammor och barn, egentligen stod lekparken på schemat men med detta fina väder blev det bestämt att ses hemma hos en av tjejerna istället. Innan det ska Emelie&Nova hämtas och vi ska ta en tur in på textlikompaniet och se om det finns nåt kul. Vill ju ha nåt så jag testa symaskinen, dessutom behövs tråd och såna saker med och dom säljer ut med 60% så det kan vara en bra ide att köpa det då =)

Förvrigt har jag suttit och drömt mej bort i Jotex katalogen, vardagsrummet ska få sig en omgång nya gardiner nu, tror det får bli svarta öljettlängder och även Wildes rum ska ha nytt när det blir klart. Har hittat ljusblå gardinstång, gardiner och krokar tills hans rum. Allt ska få gå i ljusa färger i hans rum har jag tänkt. Turkos, ljusblå och limegrön. Ska bli så kul att göra iordning. Men innan det måste det bli klart, ähum ja tapeterna är ju rivna änsålänge iaf så vi är på väg. :) 

Nä nu ska jag ge mej innan datorn ger sig, hoppas min nya kommer imorn för annars får jag vänta tills på måndag tidigast innan den kommer...

 

Tisdag

Min dator har lagt av!! Fy jag gråter verkligen, min älskade fina rosa dator. Går bara att starta korta stunder så vi får väl se om jag hinner skriva klart. Satt vid datorn som vanligt igår och sen ställde jag bort den och grejade i köket, när jag kom tillbaka var det blåskärm så startade om den och då gick det inte. Började knastra om den och så blev den jättevarm. Igår kväll fungerade den en stund sen var det samma sak igen. Hursomhelst så är en ny beställd, en Acer mini dator. Inte fullt så liten som denna men ingen jättedator. Inte vad jag hade tänkt att lägga några pengar på i dagsläget men vad gör man? Vill absolut ha bärbar, den stationära trivs jag inte med.

Annars var det en trevlig dag igår, var ute på stan på förmiddagen och fixade födelsedags presenter och kollade runt lite. Köpte även en tuff tröja till Wilde på Lidl. En röd huvtröja med texten "Born to rock n roll" :) Inte för att han behöver det men fasiken, är ju så kul och dessutom en lite roligare tröja! :)

På eftermiddagen sen kom Jessica och barnen på julklapp och fika.Wilde fick en rolig kulram med giraffer på sidan. :)  Nu är det klart med julklappar för denna gången iaf, ska uppdatera julklapps inlägget nån dag för han fick även ett släp till sin Bobby car av Tommy&Anita häromdagen också. Och nu laddar vi om för födelesedag istället :) Dock finns det knappt nåt han behöver i dagsläget men men fylla år ska han göra ändå och firas ska det göra.


Nu ska jag avrunda här medans datorn fortfarande går  Hoppas alla får en bra dag.





Måndag

Sitter här och känner mej lite halvförkyld, tät i huvudet och seg i kroppen. Kunde ju lika gärna kvitta om ni frågar mej! Hursomhelst har jag inte tid att bli sjuk denna veckan. Idag ska jag ta en tur ut och se om man inte kan fixa lite födelsedagspresenter. Även kolla om det finns nån mössa till mej för jag har tappat bort dom enda 2 mössorna som är är okej att gå utan för dörren i. Hur jag kunnat tappa bort dom vet jag inte, men jag misstänker att jag lagt dom och ett antal vantar på ett sånt där bra ställe. Ska även städa och tvätta idag, och eventuellt få Jessica och barnen på fika. Det är nog ungefär det jag hinner med idag. Resten tar vi imorn. :) 

Förövrigt vem fan snodde snön? Jag gillar snö, ville ha den kvar men men.. Enda vi fick ut av denna snön var det dom inte är kul med snö nämnligen skottningen. Hoppas iallafall att de kommer ny snö snart igen. 



Klapp klapp

 


Nyåret

Gårdagen firades som sagt med Emelie och hennes familj. Emelie och Ulrika bjöd på mumsig mat, kyckling i sås, hasselbacks potatis och sallad. Emelie hade även gjort en kladdkaka med maräng till dessert. Skålade in 12 slaget med rosa bubbel och Tommie sköt raketer. Sen satt vi och tjatade lite mer än en timme innan älsklingen kom och hämtade mej. Hem och hämtade lite mer cider och åkte med en stund men sen bestämde jag mej för att åka hem. Ville ju komma iväg och hämta hem våran älskade unge så tidigt som möjligt :) Tack för igår alla inblandade, det var en bra nyårsafton.  

Vaknade strax efter 11 imorse, lite mys och sen upp och skotta bort snön och åt lite sen bar det iväg och hämta Wilde. Pulka premiär när vi kom hem men Wilde ville hellre in och ha vällingmys i soffan med pappa han. Vi gör ett nytt försök imorn igen =)

Nu väntar en vecka med massa saker på schemat, massa roligheter! Wildes kompiskalas, Jessicas 25 års dag ska firas, träff med mammor&barn. Se om man inte får till en träff med Jessica så barnen kan byta julklappar också, bättre sent än aldrig. Ut med julen med, nu är jag trött på den även om dagens snö medförde lite försenade julkänslor. Med betoning på försenade!! ;)

Hoppas alla har haft en fin helg.




Dagens:



<3

 


RSS 2.0