Onsdag redan

Idag ska vi och träffa goa mammor och barn, egentligen stod lekparken på schemat men med detta fina väder blev det bestämt att ses hemma hos en av tjejerna istället. Innan det ska Emelie&Nova hämtas och vi ska ta en tur in på textlikompaniet och se om det finns nåt kul. Vill ju ha nåt så jag testa symaskinen, dessutom behövs tråd och såna saker med och dom säljer ut med 60% så det kan vara en bra ide att köpa det då =)

Förvrigt har jag suttit och drömt mej bort i Jotex katalogen, vardagsrummet ska få sig en omgång nya gardiner nu, tror det får bli svarta öljettlängder och även Wildes rum ska ha nytt när det blir klart. Har hittat ljusblå gardinstång, gardiner och krokar tills hans rum. Allt ska få gå i ljusa färger i hans rum har jag tänkt. Turkos, ljusblå och limegrön. Ska bli så kul att göra iordning. Men innan det måste det bli klart, ähum ja tapeterna är ju rivna änsålänge iaf så vi är på väg. :) 

Nä nu ska jag ge mej innan datorn ger sig, hoppas min nya kommer imorn för annars får jag vänta tills på måndag tidigast innan den kommer...

 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0