Försöker igen..

 
Skren ett långt inlägg tidigare idag men lagomt tills jag skulle publicera tappade jag anslutningen och allt försvann, ganska irriterande så nu blir det bara en snabb update.
 
Har hunnit med mycket idag, började dagen med ett kort pass på jobbet. Fixade lite med både den och andra sen tog jag och Wilde oss en powernap på sängen i väntan hjärtat. När han kom hem blev det en snabb sväng till Karlstad. Handlade inte hälften av vad jag tänkt men det blev iallafall en Limegrön mössa och fleecekrage till Wilde och svart lång tröja till mej som jag kan ha imorn till min leopardleggins :)
 
Hem och var till affärn och fyllde på förråden och nu är det lugn och ro som gäller resten av dagen. Ska kolla gårdagens Criminal minds på play nu och senare blir det nachos och Sons. Fina fina fredag.
 
 
 

Wilde snackar och vagnsnack

 
Torsdag idag, jobbat som vanligt och haft en himla bra dag på jobbet tycker jag. Promenerat en massa, behaglig arbetsdag och fint väder. Efter jobbet blev det bara hem och slappa, hade tänkts en tur till lekparken men blev inget av med det.
 
Mamma dök upp här tidigare i kvällinga och med sig hade hon ett nytt åk till Wilde. En vanlig sittvagn i superfint skick. Kommer att bli välanvänd i vinter när snön kommer och den andra sulkyn inte kommer att kunna användas pga av sina små hjul. Och nu var Wilde ägare till sammanlagt 4 vagnar, Cresent kombivagnen som står ihop-packad i källaren, Emmaljunga scootern som är den mest använda och snyggaste av dom alla, svarta paraply sulkyn som bor i bilen och nu också denna sittsulkyn. När han blir lite större och inte behöver scootern på samma sätt ska jag köpa nån snygg rolig sittvagn med. Men det blir inte än på ett tag de ;) 
 
Imorn är det äntligen fredag, en kort dag på jobbet inleder jag dagen med. Sen var det meningen att vi skulle ha träffat Emelie och Nova men tyvärr är Nova sjuk så blir inget av med det. Men den tiden fyller vi nog upp ändå, har en hel del måsten för morgondagen. Så fort hjärtat slutat jobba sticker vi till Karlstad, han ska till biltema bla. Jag ska till Skopunkten, H&M och Gina jag är planen. Ska ha skor till Wilde och förhoppningsvis till mej också. En tröja på Gina och på H&M är det en massa små saker som ska inhandlas. Ska dock försöka hålla hårt i plånboken, bilen ska fixas denna månaden, det är snart jul och så tänkte jag försöka komma iväg och klippa mig också. :)
 
Jäklar vad Wilde har börjat att prata, bara idag har det nog kommit tio nya ord om inte mer. Så kul att höra och han blir så glad när han hittar nåt nytt ord att säga. Duktiga lilla killen :) Några av dagens ord, Mimmi, Manny och Quack pack från Disney Junior. Farmor, Ewa och fot är några av dom andra orden.
 
Hade tänkt visa bild på nya vagnen ,men orkar inte krångla med bild nu, istället ska ni få se vilken snygg jacka jag beställde till Wilde igår och så kommer det bild på vagnen imorn istället :)
 
Visst är den snygg? Tror den kommer att bli en favorit eftersom han gärna väljer kläderna med brrruu på när han får vara med och bestämma. :)
 
 
 
 
 

Nu var det länge sen igen..

 
Ja en vecka sen sist, vart tog tiden vägen undrar jag? Fullt upp mest hela tiden dom senaste dagarna, förra veckan var det utbildningen som upptog 2 dagar. Långa, lärorika och intressanta dagar var det och jag ser fram emot nästa gång. I fredags hann vi även med en snabb sväng till Karlstad, Biltema, Jula och Maxi fick sig ett varsitt besök av oss. Jag fick med mej en ny mössa och doftljus jag och Wilde fick nya bilar. Behövde han fler eller? ;) Hjärtat fick sig en himla massa saker han, det var han som skulle dit och handla så :)
 
Helgen innehöll en blöt blötare blötast tur på Åmåls marknaden och jobb lördag kväll-söndag morgon. Söndag eftermiddag/kväll var vi på kalas för Ingela som fyllde 45 år.
 
I måndags klämde lilla hjärtat sitt finger, usch så hemskt det var! Stackars stackars liten. Dock gick det hela bra, vi var en sväng på Svea för att utesluta ev värre skador men det var bara svullnad och ett litet sår. Vilken tur! Det blev ett litet bandage om fingret bara men det hade ramlat av på dagis igår och såret/svullnaden ser såpass fint ut att han nog klarar sig lika bra utan. För min del avslutades måndagen med jobb.
 
Igår var det jobb på dagen och arbetsplatsombuds träff på kvällen, jag var så trött att jag somnade till säsongsavslutningen av Hollywoodfruarna. TUR att det finns play på internet.
 
Även idag har det varit jobb på schemat, sen har jag tillbringat eftermiddagen med att vänta på tortumlaren och äntligen är den hemma hos oss. Mys med trött och sliten liten kille under kvällen och tidigt i säng med han.
 
Imorn är det jobb igen, likaså på fredag sen vankas ledig helg och massa trevligheter. Men mer om det nån annan gång. :)
 
I torsdags låg detta i brevlådan, mitt andra presentkort från M3.Denna gången valde jag Skopunkten. Vill du och bli medlem? Skriv ditt namn och mejladress som kommentar så skickar jag värvningsmejl. Helt gratis, det enda man behöver gör är att svara på olika underssökningar.  
 
 
Hur härliga är inte mina nya vantar?
 
Härliga usa mönster, mössa från Jula. Like it!
 
Busungen ♥
 
Visar sitt lindade aj aj finger.
 
 
 
 
 

Mitt i veckan

 
Onsdag idag, tillbringat måndag och tisdag med att jobba och vara trött. Mörkt, kallt och blött. Jag gillar hösten, men visst är såna kalla, gråa, regniga dagar trista? Känns som man inte vaknar tillräckligt.
 
Denna dagen har väl vädermässigt inte varit så mycket roligare men en idag blev det en kort dag på jobbet, hämtade lilla hjärtat tidigt på dagis redan klckcan 10 och sen kom Sandra och William hit. Fikade, gjorde stan och ungarna lekte fint tillsammans trots ålderskillnaden som är. Väldigt kul att se, annars har dom inte lekt så när vi setts men idag var det lek med bilar och bus :) Och himlans trevligt att vi äntligen hade tid att ses mellan alla arbetspassen och allt annat. :)
 
Ikväll är jag ensam hemma igen, hjärtat är på gymmet. Jag ska snart fixa kvällsmaten sen invänta Greys. Imorn är det dags för första dagen på APO utbildningen, spännande. :)
 
 
 

Söndag

 
Söndag, det regnar och är grått. Jag och Wilde är ensamma hemma medans hjärtat är i garaget och ska fixa audin så jag/vi slipper åka traktor i veckan som kommer. Känner att idag kommer att bli en seg dag, hade velat ha en fin höstdag. Men ska allt göra nåt av denna dagen med men det blir tråkig inne hemma saker. Städa, tvätta och plocka. Så slipper man det ett par dagar sen iallafall ;) Men ska nog plocka på Wilde regnkläderna och gå ut en sväng först ändå, han är aningens rastlös så lite frisk luft gör nog gott så kan vi sitta inne med gott samvete sen också :)
 
Veckan som kommer är mer eller mindre fullklottrad redan. 2 dagars jobb i Kila måndag och tisdag, onsdag vet jag inte vad jag gör än men sen kommer torsdag och fredag med heldagar i Arvika och arbetsplatsombuds utbildning. Srännande de :) Lördagen blir det en tur till Åmål, syster och marknaden och sen raka vägen till jobbet för ett pass på jobbet 13,30-22,30. Söndagen blir det kalas för Ingela som fyller 45år. Undrar så vad jag ska köpa till Ingela? Kommer inte på nåt bra riktigt men ska spana runt lite och se om jag inte hittar nåt bra :)
 
Ikväll är det solsidan igen, ni missar väl inte?
 
 

Katt fnatt

 

Började denna dagen med jobb 7 -16. När jag kom hem efter jobbet kom syrran och en kompis till henne förbi, Wilde fick en mysig katt i present av henne. Blir så bortskämd av moster så! Katten var omtyckt och fick massa pussar av både Wilde och hans katten Jansson. Gullungen! ♥ Syrrans kompis hade en rolig katt app på telefon med en katt som kunde prata och göra massa annat och Wilde verkade tycka om den så jag laddade ner den ja med men då vart han rädd istället. Började gråta och ville inte alls kolla på telefon. Lilla hjärtat då, rädd för en telefonkatt.

 

Nu vankas det lördagsmys, god mat, godis och Johan Falk film. Fin kväll med hjärtat mitt det ♥

 

Imorn är det söndag och min enda lediga dag, inga speciella planer. Jag är glad bara jag får sova längre än 05,40 som klockan ringer annars. Eller som imorse när Wilde vaknade 05,15. Tills imorn kan vi hoppas på uppehålls väder med så vi kan ta en tur till lekparken utan att bli genomblöta eller frysa ihjäl.

 


Fredag

 
Fredag kväll nu, sitter och väntar på att hjärtat ska komma hem från gymmet så vi kan mysa till det med Sons of anarchy och hemmagjord pizza al´a Santa maria style. Har ni inte testat deras nya pizza tortillas och tillbehör kan jag absolut rekomendera det, mums!
 
Dagen idag har tillbringats på jobbet och efter jobbet fram tills nu har det inte hänt nåt direkt kul. Städat, plockat och handlat lite.
 
Har varit en smula irriterad idag på att jag saknar pengar. Vabbade den sista augusti och dom pengarna saknar jag fortfarande, brukar vara nöjd med fsk annars men denna gången får dom inga + i kanten av mej. Förutom det saknar jag också mina stipendiepengar från när jag gick värdegrundsutbildningen. Pratade med en annan tjej idag och hon hade fått sina så nu undrar jag verkligen vart mina tagit vägen. Båda dessa är såna pengar som har dragits från min lön så det är ju inga extra pengar man får utöver och det är en smula surt att det ska ta sån tid att få det. Jaja men den som spar han har är det inte så?
 
Förövrigt är min dator ett mongo på riktigt, kan bara vara ansluten till internet och jag sitter i 3 sits soffan med datorn åt fönsterhållet, och inte funkar det perfekt heller men iallafall någorlunda. Sitter jag rakt i soffan tappar jag anslutningen. Hur jävla dumt är inte det då? Och nej inte betyder det att jag på nåt sätt kommer närmare modemet utan det är raka motsatsen. Soffan längst bort och riktining från modemet och inte imot. Teknik är nåt som bara ska fungera och aldrig krångla.
 
Förövrigt kan jag väl gnälla lite över audin med, stora hålet på avgassystemet och den har dom senaste 3 dagarna gått från att låta som en ettrig liten fiesta till att låta som en gammal traktor och det känns inte jättekul att åka runt så. Kommer ihåg när min första bil hade trasigt avgassystem, jag tyckte det var såååå jävla fränt. Tur att man växer upp på vissa plan. ;)  Saknar jag min passat, fast den å andra sidan är ju ännu mera "trasig" så inte är det nåt bättre den. Kan även lägga bilar till saker som ska fungera och aldrig krångla/gå sönder. Imorn cyklar jag till jobbet, både billigt, ljudlöst och lite motion. Fast  om det är 10 minus, jag är väldigt trött eller det spöregnar har jag nog glömt bort vad jag just skrev här.
 
Nu ska iallafall jag sluta tjata och förbereda maten istället. :)
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

 
Torsdag idag och ännu en vecka är snart slut, har tillbringat tidigare dagar i veckan med att jobba mest och annars inte så mycket . Dom senaste dagarna har mitt internet spökat och ibland har jag bara kunnat vara ansluten 1 minut för att i nästa kunna vara ansluten i 20. Vad felet är vet vi inte, men den funkade när hjärtat skulle kolla vad som var fel men inte när jag fick tillbaka den igen så då flyttade jag över till 3 sits soffan och wips så fungerade det nästan som vanligt igen.
 
Nåt som fungerar mindre bra är våran torktumlare som tydligen gjort sitt, hur kul? Som om det inte räcker med att det ska läggas flera tusen på min bil denna månaden. Suck säger jag nog till det. Och nej har ingen större lust att vara utan heller för platser att torka tvätt på i vårat väldige hus är inte många.. Vinna en miljon skulle vara nåt det!
 
Kände att detta blev ett himla muntert inlägg, trevligt det. Jaja nu väntar 2 dagar jobb till sen ska jag vara ledig söndag innan vi tar nya tag med ny vecka. Ska jobba lördag både denna helgen och nästa och bryter därmed mitt fina upplägg med lediga helger. Lika bra att skaffa sig lite timmar tänkte jag och även lite helg ob så man kan vara ledig över julen och sen handla extra mycket julklappar.
 
Nu är det snart dags för Revenge, och på 5an var det säsongstart av Criminal minds men det får jag kolla på play istället. Härligt med massa bra på tv, klart en stor fördel med hösten.
 
 
Wilde fick besök av faster och kusin i tisdags, blev en himla fin bild tyckte jag. :)

En fin söndag

 
Började denna dagen med att bara slappa,låg extra länge i sängen och läste medans Wilde härjade runt i sitt rum. Sen blev det en tur till Emelie och Nova på lite kaffe och tjöt.
 
Vid halv ett kom syrran och vi åkte mot Kattlyckan, Wilde var en mycket lycklig liten kille som har klappat massa katter, fiskat fiskdamm, stoppat pengar i katternas sparbössa, kollat på bää och fått en gratis dvd film om katter. :)
 
Väl hemma igen satte jag igång att göra långkok ala en kalopsliknande gryta medans Wilde har vart jämt helt tossig. Har varit överallt och ingestans och gjort tvärtemot. Hade nog behövt rastas i lekparken några timmar med tanke på vilken lugn helg det varit. Det ska jag komma ihåg tills nästa helg ;)
 
Kvällens höjdpunkt blev Solsidan, äntligen säger jag. Lite godis och popcorn till det som pricken över iet. Gillar man popcorn ska man förövrigt köpa popcorn krydda på Eurocash, hur gött som helst men sourcreamade popcorn. :)
 
Imorn är måndag och vardag igen, tråkigt. På mitt schema står det ett besök hos tandläkaren och jobb.
 
Wilde, syrran och den goa katten Selma. Selma har bott på kattlyckan ett helt år nu och jag hoppas verkligen att nån bestämt sig för att adoptera henne idag. Jättego tjej som borde få en egen familj.
 
 
 
 
 

Busungarnas barnloppis

 
3e inlägget på kort stund, nu blir det bara massa kläder och skor :)
 
Blev en massa skor, skorna på första bilden är jag så nöjd med! Dom andra med såklart eftersom jag köpt dom men dom första var klart ett av dom bästa inköpen idag.
 
Bamse alltihop :)
 
Blandat med tröjor, perfekt till dagis där det går åt mycket kläder.
 
Snygg skjorta :)
 
Bilar gillas av Wilde.Tunn hoodtröja som jag är mycket nöjd med, tror den kommer att vara en favorit när han växt i den.  
 
Abeko rengställ tills våren.
 
Didriksson vinteroverall, lite sliten men duger som extra.
 
Billiga blöjor kan man inte lämna kvar så det var tvungen att köpas.
 
Förutom detta så köpte jag även en pall till badrummet, pepparkaks kläder, långkalsonger och 3 par byxor som inte fick bli med i detta inlägget. Handlade även med en hög kläder till Emelie och Nova som inte kunde bli med idag.
 
Moster hade också varit på loppis så Wilde fick snyggaste hoodtröjan med döskalle på och ett par fodrade allväderstövlar. Tack igen :)
 
 
 

30 års kalas

 
Hjärtat fyllde 30 i tisdags och igår hade vi familjekalas här hemma. Blir ganska många när familjen samlas men trevligt hade vi. Smörgåstårta, vanlig tårta, kaffe och allt som hör till. En massa paket blev det med. :)
 
Wilde bestämde plats 20 minuter innan gästerna kom. Vill nog vara mittpunkten känns det som ;)
 
Wilde, Maria och Alexandra leker på Wildes rum.
 
Fina blommor!
Det blev en massa presenter :)
 
Wilde fick paket av faster Ewa. :)
 
När pappa och Ingela kom kunde man tro att jag också fyllde år, Escada Island kiss 50 ml parfym, hörlurar och en stor toblerone. Pappa har varit ute och åt båt och jag får alltid en stor toblerone varje gång. Den är speciell :)

Dags för uppdatering

 
Inte blivit mycket bloggat det senaste, har haft fullt upp med annat. Orkar heller inte gå igenom allt som hänt sen sist, har hunnit med både det ena och andra sen sist men vi tar från idag :)
 
Denna dagen började med en tur till Busungarnas barnloppis med Stephanie och Sandra. Vi har shoppat som bara den hela gänget, och jag fick nästan skämmas när jag fick mina saker i Jysk-säck. Haha! Men det ska få ett eget inlägg med bilder. Har även haft syster och Angelika här på besök, syster hade också varit på barnloppis i Åmål hon och handlat till Wilde :)
 
Nu är det kvällen och jag är gräsänkling, tycker nog att kvällen är ganska tråkig minst sagt men efter förra helgen hade jag inte direkt nån lust med nån utekväll igen.
 
Imorn ska jag, syrran och Wilde åka ut till kattlyckan på öppet hus, tror att Wilde kommer gilla det stort. För hans skull vi ska åka dit :)
 
Nu ska jag avsluta detta inlägget och påbörja bilduppdateringarna istället. Blir ett för hjärtats födelsedags firande och ett för dagens fynd.
 
 

Redo för snön

 
Beställde nya skor till Wilde i förrgår, nu är vi redo för kalla höstdagar, vinter, snö och kyla.
 
Pax vinterskor
 
Fodrade gumistövlar, ellos egna märke.

RSS 2.0